Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Imádott színésznőink
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88
-OJ-
DE jó lenne egy ilyen aláírás sad.gif
IPB Image
Cortez_Corleone
QUOTE(bbakOnye^ @ Apr 9 2006, 07:15 AM) *

Ez nekem is megvan, de sztem ezzel a retrohajjal nem olyan szép Alba kisasszony...
oj: ez nekem is megvan biggrin.gif
Thunderstick
IPB Image
Gyá, ilyenkor de szívesen lennék asztal... rolleyes.gif biggrin.gif
_Balin_
QUOTE(oj @ Apr 9 2006, 11:12 AM) *

Ez a sorozat nekem is megvan. Nem a legjobb smile.gif

Nem a legjobb? Elég gyengén fogalmaztál smile.gif Ilyen képeket ruha magazinokban látni, sőt ott még többet is, mert van fehérneműs rész is...
VegaSHFOREVER
IPB Image

IPB Image

IPB Image
wYth-NRG
QUOTE(_Thunderstick_ @ May 1 2006, 03:53 PM) *

http://www.kepfeltoltes.hu/051217/eva_mend...ltoltes.hu_.jpg
Gyá, ilyenkor de szívesen lennék asztal... rolleyes.gif biggrin.gif

Hát igen, én is biggrin.gif
Ő az egyik kedvenc színésznőm smile.gif happy.gif wub.gif
Kalti
QUOTE(Thunderstick @ Jun 25 2006, 06:24 PM) *

Kegyetlenül jó film, meg Penelopé is rolleyes.gif .
Thunderstick
QUOTE(Kalti @ Jun 25 2006, 06:32 PM) *

Kegyetlenül jó film, meg Penelopé is rolleyes.gif

jaja, a végét is pl vagy 20x-or visszanéztem...Cruz meg egy istennő rolleyes.gif
Hor1
Sarah Wayne Callies (Prison Break)
IPB Image
wub.gif

IPB Image
Cortez_Corleone
QUOTE(Thunderstick @ Jun 25 2006, 06:24 PM) *

Nyisd ki a szemed? biggrin.gif Ájj megvillantam a spanyoltudásommal smile.gif Nem rossz a kép amúgy wink.gif
Bubuyod
nekem eszeniy Enikő smile.gif cool.gif
grasslover
Hori: Argh! Te meg Zolee csak nyomatjátok a reklámokat hogy melyik sorozatot szedjem le biggrin.gif Múltkor Kelly Carlson-ról nyomattál egy picture-t a Kés/alatt topicba, most meg Prison Break-es csajt nyomatsz... rolleyes.gif
Hor1
QUOTE(grasslover @ Jun 25 2006, 09:01 PM) *

Hori: Argh! Te meg Zolee csak nyomatjátok a reklámokat hogy melyik sorozatot szedjem le biggrin.gif Múltkor Kelly Carlson-ról nyomattál egy picture-t a Kés/alatt topicba, most meg Prison Break-es csajt nyomatsz... rolleyes.gif

Muszály kampányolni, mert éles a verseny. biggrin.gif laugh.gif
VegaSHFOREVER
IPB Image
grasslover
Monica Bellucci. Ő a best. cool.gif (főleg mióta láttam az Irréversible-ben...)
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Jul 8 2006, 02:44 PM) *

ott van szőke hajjal? vagy az másik film? mert szőkén jól néz ki de amugy nem jön be annyira :/ de azé meg biggrin.gif
grasslover
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 8 2006, 02:47 PM) *

ott van szőke hajjal? vagy az másik film? mert szőkén jól néz ki de amugy nem jön be annyira :/ de azé meg biggrin.gif

Nem abban. Nálam a szőkeség alapból negatívum...Avril is nagyon nem jól néz így ki ahogy az aláírásodban van szvsz smile.gif. Bellucci meg tökéletes számomra, eleve a sötét hajúak a bejövősek nálam.
Hellnight
QUOTE(grasslover @ Jul 8 2006, 02:49 PM) *

Nem abban. Nálam a szőkeség alapból negatívum...Avril is nagyon nem jól néz így ki ahogy az aláírásodban van szvsz smile.gif. Bellucci meg tökéletes számomra, eleve a sötét hajúak a bejövősek nálam.

Sztem nem rossz szőkén Avril biggrin.gif
Thunderstick
QUOTE(grasslover @ Jul 8 2006, 02:44 PM) *

Meg Penelopé Cruz rolleyes.gif (Az Abre los ojos-ban is valami eszméletlen jól néz ki.)
grasslover
QUOTE(Thunderstick @ Jul 8 2006, 02:52 PM) *

Meg Penelopé Cruz rolleyes.gif (Az Abre los ojos-ban is valami eszméletlen jól néz ki.)

Na ő viszont nekem nem jön be túlzottan! Elég nagy kapafoga van...testre lehet hogy nem rossz, de az arca számomra nem épp vonzó. sleep.gif
Hellnight
QUOTE(grasslover @ Jul 8 2006, 02:53 PM) *

Na ő viszont nekem nem jön be túlzottan! Elég nagy kapafoga van...testre lehet hogy nem rossz, de az arca számomra nem épp vonzó. sleep.gif

Hát nekem sem jön be unsure.gif
-OJ-

Nálam is ez. Az arcuk alapján választom ki őket, nem a testük szerint biggrin.gif
grasslover
Na de azé tényleg csakugyan:

itt azé nincsen probléma smile.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Jul 8 2006, 02:55 PM) *

Nálam is ez. Az arcuk alapján választom ki őket, nem a testük szerint biggrin.gif

ja én is arcra meek laugh.gif biggrin.gif ja hát az tény hogy az eredeti Avril a best , de most szőke ez van biggrin.gif
-OJ-
QUOTE(grasslover @ Jul 8 2006, 02:56 PM) *

Na kérem alásan, ez perfekt smile.gif
Thunderstick

Nekem meg aki nagyon nem jön be az Christina Loken meg Avril Lavigne. Főleg az utóbbi, nekem nem igazán fekszik ez a sápadt(ál)rockergirl-ös külső. Liz Hurley viszont egy istennő, róla még nyomathatnál is képeket Vega. smile.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Jul 8 2006, 02:57 PM) *

Na kérem alásan, ez perfekt smile.gif

nekem arca annyira nem jön be smile.gif de azé meg biggrin.gif

QUOTE(Thunderstick @ Jul 8 2006, 02:58 PM) *

Nekem meg aki nagyon nem jön be az Christina Loken meg Avril Lavigne. Főleg az utóbbi, nekem nem igazán fekszik ez a sápadt(ál)rockergirl-ös külső. Liz Hurley viszont egy istennő, róla még nyomathatnál is képeket Vega. smile.gif

van vagy 1000 sal akkor most jönnek laugh.gif biggrin.gif
-OJ-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 8 2006, 02:58 PM) *

de azé meg biggrin.gif

Meghívnád vacsorára, igaz? laugh.gif
grasslover
Thunder: Lokennel egyetértek, sztem semmi vonzó nincs benne, a T3-at is neki köszönhethjük rolleyes.gif
Avril nem csúnya, szép, a szeme főleg, de a viselkedése irritáló, a zenéje sem jön be (csak egy pár szám), de így szőkén nálam legalább 40%-ot romlott...

Bellucci az Irréversible-ben látszik teljes terjedelmében is egy jelenetben elég sokáig, és az egy nagyon szép jelenet smile.gif Viszont az a film nem véletlenül 18-as besorolású, iszonyat amilyen brutális, és hát Monica-t sem kímélik :'( kegyetlen...
VegaSHFOREVER
IPB Image

[/img]
Hellnight
Nekem ő is nagyon tetszik rolleyes.gif
IPB Image
VegaSHFOREVER
IPB Image
grasslover
QUOTE(Hellnight @ Jul 8 2006, 03:05 PM) *

Nekem ő is nagyon tetszik rolleyes.gif
IPB Image

itt az arc rendben van, de mell... rolleyes.gif
VegaSHFOREVER
IPB Image
Hellnight
QUOTE(grasslover @ Jul 8 2006, 03:05 PM) *

itt az arc rendben van, de mell... rolleyes.gif

De legalább nem csináltatott 2 nagy lufit laugh.gif laugh.gif
"Mell"esleg Milla Jovovichnak sokkal kisebbek vannak véleményem szerint unsure.gif
VegaSHFOREVER
IPB Image
Hellnight
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 8 2006, 03:06 PM) *

IPB Image

ohmy.gif ohmy.gif Hát itt sztem nagyon nem szép arca van ohmy.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Hellnight @ Jul 8 2006, 03:07 PM) *

De legalább nem csináltatott 2 nagy lufit laugh.gif laugh.gif
"Mell"esleg Milla Jovovichnak sokkal kisebbek vannak véleményem szerint unsure.gif

mert nem az számit hanem az hogy gyönyörű! wink.gif

IPB Image

IPB Image
Hellnight
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 8 2006, 03:08 PM) *

mert nem az számit hanem az hogy gyönyörű! wink.gif

Jah ez így van. Grass-t szidd le, ő nincs kibékülve Keira melleivel biggrin.gif biggrin.gif
Bár nekem Milla nem tetszik ph34r.gif
VegaSHFOREVER
EZ A KÉP BASSÁTOK MEG , EZ NAGYON ODABAS:

IPB Image

IPB Image
-OJ-
QUOTE(Hellnight @ Jul 8 2006, 03:05 PM) *

Szintén smile.gif És a testével sincs bajom laugh.gif
IPB Image
VegaSHFOREVER
IPB Image
Hellnight
Ő sem a színészi tehetségével lopta be magát az emberek szívébe biggrin.gif rolleyes.gif
IPB Image

QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 8 2006, 03:12 PM) *

IPB Image

Nah hát ezen a képen mintha nem is ő volna blink.gif blink.gif
Thunderstick
QUOTE(Hellnight @ Jul 8 2006, 03:12 PM) *

Ő sem a színészi tehetségével lopta be magát az emberek szívébe biggrin.gif rolleyes.gif
http://www.home.no/zemeckis/Elisha%20Cutbert%20(12).jpg

Na igen wub.gif wub.gif

Most is ott terpeszkedik (sajnos nem úgy smile.gif) az asztalomon rolleyes.gif
VegaSHFOREVER
nah ezt az elishu kácsört vagy kit én is nagyon elkapnám biggrin.gif biggrin.gif odabas nagyon.

IPB Image

IPB Image
Hellnight
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jul 8 2006, 03:15 PM) *

nah ezt az elishu kácsört vagy kit én is nagyon elkapnám biggrin.gif biggrin.gif odabas nagyon.

Még a nevét sem tod leírni teeeeeeeeee tongue.gif biggrin.gif
VegaSHFOREVER
IPB Image

IPB Image

IPB Image

NAH MOST ENNYI REMÉLEM ELÉG , REMÉLEM TETTSZENEK.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.