Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Imádott színésznőink
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88
VegaSHFOREVER
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
VegaSHFOREVER
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Hellnight
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jan 30 2007, 03:20 AM) *

[KÉPEK]

Vajon miért is tetszik neked ez a nő annyira? rolleyes.gif biggrin.gif biggrin.gif
Mondjuk nem rossz tongue.gif
-OJ-
Szóval Kate melyik részénél tartottunk? rolleyes.gif laugh.gif

Ja, mégcsak a ruhánál és a hajánál cool.gif cool.gif cool.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Hellnight
QUOTE(-OJ- @ Jan 31 2007, 06:23 PM) *

Szóval Kate melyik részénél tartottunk? rolleyes.gif laugh.gif

Ja, mégcsak a ruhánál és a hajánál cool.gif cool.gif cool.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

laugh.gif laugh.gif Melyik filmjében is lehet meztelenül látni? huh.gif Bár ott még nagyon fiatal, meg asszem csak a mellét mutatja unsure.gif Újabb filmjeiben már nem meztelenkedik? unsure.gif biggrin.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Hellnight @ Jan 31 2007, 06:22 PM) *

Vajon miért is tetszik neked ez a nő annyira? rolleyes.gif biggrin.gif biggrin.gif
Mondjuk nem rossz tongue.gif

Kire gondolsz BM-re vagy HS-re? smile.gif biggrin.gif

OJ - rég láttunk képeket Kate bébiről rolleyes.gif nyomatok UDW-skeet van fenn 1-2
-OJ-
QUOTE(Hellnight @ Jan 31 2007, 06:25 PM) *

laugh.gif laugh.gif Melyik filmjében is lehet meztelenül látni? huh.gif Bár ott még nagyon fiatal, meg asszem csak a mellét mutatja unsure.gif Újabb filmjeiben már nem meztelenkedik? unsure.gif biggrin.gif

Az Uncovered-ben (még nem láttam)!

Most már nem wink.gif
Hellnight
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jan 31 2007, 06:26 PM) *

Kire gondolsz BM-re vagy HS-re? smile.gif biggrin.gif

OJ - rég láttunk képeket Kate bébiről rolleyes.gif nyomatok UDW-skeet van fenn 1-2

Természetesen HS-re. BM nem tetszik unsure.gif

QUOTE(-OJ- @ Jan 31 2007, 06:28 PM) *

Most már nem wink.gif

Fakk mér hozol ilyen rossz híreket? sad.gif laugh.gif
VegaSHFOREVER
IPB Image
-OJ-
QUOTE(-OJ- @ Jan 31 2007, 06:28 PM) *

Most már nem wink.gif

És a Hauntedben is! Keressek kilpet? rolleyes.gif
Hellnight
QUOTE(-OJ- @ Jan 31 2007, 06:30 PM) *

Ezt még kérdezni kell? biggrin.gif tongue.gif Amúgy már láttam, de hátha láma Vega még nem biggrin.gif

rolleyes.gif rolleyes.gif
IPB Image
VegaSHFOREVER
QUOTE(Hellnight @ Jan 31 2007, 06:29 PM) *

Természetesen HS-re. BM nem tetszik unsure.gif
Fakk mér hozol ilyen rossz híreket? sad.gif laugh.gif

na várj Brittany nem jön be? huh.gif a szőke babe? unsure.gif

IPB Image

QUOTE(-OJ- @ Jan 31 2007, 06:30 PM) *

igen!!!!!!!!!!! ezt ne kelljen mondani biggrin.gif biggrin.gif
Hellnight
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jan 31 2007, 06:35 PM) *

na várj Brittany nem jön be? huh.gif a szőke babe? unsure.gif

IPB Image
igen!!!!!!!!!!! ezt ne kelljen mondani biggrin.gif biggrin.gif

Jah, nekem nem tetszik unsure.gif

Most úgy elképzeltem, ahogy OJ lázasan google-ba beírja, hogy "Kate Beckinsale haunted sex scene" laugh.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Hellnight @ Jan 31 2007, 06:37 PM) *

Most úgy elképzeltem, ahogy OJ lázasan google-ba beírja, hogy "Kate Beckinsale haunted sex scene" laugh.gif

nekem nagyon bejön cool.gif

ki ez a csaj? Jennifer Conelly? aka Rekviem? unsure.gif
Hellnight
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jan 31 2007, 06:39 PM) *

nekem nagyon bejön cool.gif

ki ez a csaj? Jennifer Conelly? aka Rekviem? unsure.gif

Igen ő az rolleyes.gif Sztem baromi szép wub.gif
Csak állítólag míg férje döngeti (értsd: dugnak biggrin.gif), ő szépen netezget, meg olvasgat laugh.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Hellnight @ Jan 31 2007, 06:42 PM) *

Csak állítólag míg férje döngeti (értsd: dugnak biggrin.gif), ő szépen netezget, meg olvasgat laugh.gif

igen? biggrin.gif akkor elég láma lehet a férje unsure.gif biggrin.gif hát a rekviem végén a tudod melyik jelenet az nem semmi na biggrin.gif
Real013
QUOTE(Hellnight @ Jan 31 2007, 06:42 PM) *

A férje nagy ágyvirtuóz lehet xD laugh.gif
Hellnight
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jan 31 2007, 06:44 PM) *

igen? biggrin.gif akkor elég láma lehet a férje unsure.gif biggrin.gif hát a rekviem végén a tudod melyik jelenet az nem semmi na biggrin.gif

Hát jaja. Vagy amikor áll a tükör előtt rolleyes.gif De a vége se semmi (Ass To Ass biggrin.gif )

De hol van OJ? blink.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Hellnight @ Jan 31 2007, 06:46 PM) *

Hát jaja. Vagy amikor áll a tükör előtt rolleyes.gif De a vége se semmi (Ass To Ass biggrin.gif )

De hol van OJ? blink.gif

jaja ezt akartam mondani ass to ass cool.gif biggrin.gif

hát szerintem épp keresi nekem a videot biggrin.gif de lehet talált már ujakat is azé van el ilyne sokáig xD
Hellnight
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jan 31 2007, 06:47 PM) *

jaja ezt akartam mondani ass to ass cool.gif biggrin.gif

hát szerintem épp keresi nekem a videot biggrin.gif de lehet talált már ujakat is azé van el ilyne sokáig xD

De szemét vagy xD laugh.gif laugh.gif
De időközben jött OJ-tól a PM, szal életben van még laugh.gif
-OJ-
QUOTE(Hellnight @ Jan 31 2007, 06:37 PM) *

A google-t csak a láma használja ilyesmire rolleyes.gif
Real013
OJnak saját keresője van a neten,nem tudtátok?Az a neve,hogy:OOOOOJGLE xD
Hellnight
QUOTE(-OJ- @ Jan 31 2007, 06:51 PM) *

A google-t csak a láma használja ilyesmire rolleyes.gif

Há' most mér? Az is megmondja laugh.gif
Egyébként goldengate.hu-n is fennt van az a két videó biggrin.gif tongue.gif
Amúgy meg lelámáztál? Jól van Oj, jól van sleep.gif

xD

QUOTE(Real013 @ Jan 31 2007, 06:53 PM) *

OJnak saját keresője van a neten,nem tudtátok?Az a neve,hogy:OOOOOJGLE xD

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Júúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj ez, ez nagyon fájt laugh.gif xD
VegaSHFOREVER
Köszönöm a pm-et OJ. cool.gif
Real ez nagyon fájt xD mondjuk van benne valami. OJ csinált magának saját keresőt. ha kell még az fbi-nál is megtalálja a titkos adatokat xD
Hellnight
Bazz már megint kezdünk eltérni a tárgytól xD
A DVD-kben a nőkről beszéltünk, átjöttünk ide, itt meg már OJ külön keresőjéről megy a duma. Most akkor melyik a következő topic? xD
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Jan 31 2007, 07:16 PM) *

Azt hiszem ,kezdünk teljesen becsavarodni xD biggrin.gif Vega,Vega,élsz még???????XD

OJ jó ember nekünk nem árthat. nekem nem is tudna de neked meg nem árt szoval nincs mitől félned fákön blondő rolleyes.gif laugh.gif biggrin.gif

Hell -el nem tom mi lesz unsure.gif sad.gif laugh.gif

na itt egy kép hogy ne csak a TI offolásotokkal legyen teli a topik xD

IPB Image
-OJ-
QUOTE(Hellnight @ Jan 31 2007, 08:43 PM) *

Jól van OJ, már megszoktam, hogy nekem sosem válaszolsz sad.gif

Azt hittem, meghaltál - legalábbis a "leírt kiabálásból" erre engedtél következtetni laugh.gif laugh.gif laugh.gif

QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jan 31 2007, 08:52 PM) *

OJ nyomathatna már fel jó képeket Kate -ről mad.gif

Jólvan már, el voltam foglalva tongue.gif biggrin.gif

Egyik kedvencem. Olyan angyali cool.gif
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
VegaSHFOREVER
nah ezt már szeretem OJ cool.gif biggrin.gif jók cool.gif

majd nyomatok én is rolleyes.gif
-OJ-
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

[url=http://kepfeltoltes.hu/view/060720/regular8_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]IPB Image

IPB Image

IPB Image
grasslover
Vááá Oj, most nagyot nőttél a szememben biggrin.gif Thx wink.gif
-OJ-
QUOTE(grasslover @ Jan 31 2007, 11:24 PM) *

Vááá Oj, most nagyot nőttél a szememben biggrin.gif Thx wink.gif

Thx, igyekszik az ember cool.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Végezetül Van Helsingből (én is beleharapnék a nyakába laugh.gif laugh.gif laugh.gif )
IPB Image

IPB Image
Hellnight
Én nem csak a nyakába "harapnék" bele tongue.gif biggrin.gif Egy istennő rolleyes.gif wub.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Hellnight @ Feb 1 2007, 12:41 AM) *

Én nem csak a nyakába "harapnék" bele tongue.gif biggrin.gif Egy istennő rolleyes.gif wub.gif

az wub.gif köszi a képeket OJ
Hellnight
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Feb 1 2007, 12:47 AM) *

az wub.gif köszi a képeket OJ

De fakkjam meg, hogy a francba tud ilyen szép lenni? huh.gif unsure.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Hellnight @ Feb 1 2007, 12:48 AM) *

De fakkjam meg, hogy a francba tud ilyen szép lenni? huh.gif unsure.gif

genetika huh.gif blink.gif laugh.gif biggrin.gif

Ben-el nem volt együtt? nem Kenobi hanem Affleck. anno mikor még 56k-s modemmel a mellesleg.hu-t nézegettem mintha olvastam volna ilyesmit unsure.gif
Hellnight
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Feb 1 2007, 12:52 AM) *

genetika huh.gif blink.gif laugh.gif biggrin.gif

Ben-el nem volt együtt? nem Kenobi hanem Affleck. anno mikor még 56k-s modemmel a mellesleg.hu-t nézegettem mintha olvastam volna ilyesmit unsure.gif

Hát azt nem tudom. Valahol ilyesmire biztosan rá lehet találni, hogy kikkel kavar.
Most asszem egy producer vagy rendező a férje? Valamelyik filmjének a forgatásán jöttek össze asszem unsure.gif
-OJ-
QUOTE(Hellnight @ Feb 1 2007, 01:02 AM) *

Hát azt nem tudom. Valahol ilyesmire biztosan rá lehet találni, hogy kikkel kavar.
Most asszem egy producer vagy rendező a férje? Valamelyik filmjének a forgatásán jöttek össze asszem unsure.gif

Én úgy emlékszem az Underworld 1 során volt a váltás rolleyes.gif Addig Michael Sheen volt a férje (ő Lucian és most ő játsza a Királynőben Tony Blairt) aztán a forgatás során elváltak és ő összejött az Underworld rendezőjével laugh.gif cool.gif
Sophiaso
kedves embörök, jövőbeni kérésem csak annyi lenne, hogy mindenki érdekében, ha tehetitek, akkor vagy kisebb képeket rakjatok be, vagy linkeljetek smile.gif kösziiiii wink.gif

ilyen
IPB Image
maradhat

de ilyen és nagyobbak
http://neuromancerwp.free.fr/Liv%20Tyler%2001.png
inkább linkkel.

amúgy itt egy oldal, sok háttérrel:
http://neuromancerwp.free.fr/
Hellnight
Tessék parancsolni, kérése számunkra parancs biggrin.gif tongue.gif
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
-OJ-
Mi ez a kihaltság??? Elfogyott az anyag? Kétlem laugh.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Real013
Ne,OJ,ne kínozz! laugh.gif
-OJ-
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Hellnight
Jaj egyem a szívét rolleyes.gif wub.gif
Ahogy elnézem szőrrel sehol nem találkozik az ember Eva Mendes-en biggrin.gif Kivéve a haját laugh.gif de a többi helyen rolleyes.gif
grasslover
QUOTE(Hellnight @ Mar 9 2007, 08:32 AM) *

Ahogy elnézem szőrrel sehol nem találkozik az ember Eva Mendes-en biggrin.gif Kivéve a haját laugh.gif de a többi helyen rolleyes.gif

Vicces lenne, ha nagy dzsungel kandikálna ki egyes testhajlatokból biggrin.gif ...
Hellnight
QUOTE(grasslover @ Mar 9 2007, 09:00 AM) *

Vicces lenne, ha nagy dzsungel kandikálna ki egyes testhajlatokból biggrin.gif ...

Hát nem is kicsit laugh.gif laugh.gif
Mondjuk amcsiban a csupaszság hódít laugh.gif
Nem semmi, hogy olyasmiről is hírt adnak az újságok, hogy pl Scarlett Johansson is lecsupaszíttatta a punciját huh.gif biggrin.gif
Lonkosz
QUOTE(Hellnight @ Mar 9 2007, 08:42 AM) *

Hát nem is kicsit laugh.gif laugh.gif
Mondjuk amcsiban a csupaszság hódít laugh.gif
Nem semmi, hogy olyasmiről is hírt adnak az újságok, hogy pl Scarlett Johansson is lecsupaszíttatta a punciját huh.gif biggrin.gif

Ezt nem értem hogy miért kell hír legyen rolleyes.gif Ha valaki fantáziál róla akkor már így képzelje el a nunit vagy mi? biggrin.gif

QUOTE(Hellnight @ Mar 9 2007, 07:32 AM) *

És milyen egy fos filmben kezdte. Én legalábbis a 2Fast 2Furious-ban láttam elősször. Ott még ő is olyan gyengén alakított mint amilyen az egész film volt, de mondjuk biztos ezt is kérték tőle tongue.gif
grasslover
QUOTE(Lonkosz @ Mar 9 2007, 10:12 AM) *

Ezt nem értem hogy miért kell hír legyen rolleyes.gif Ha valaki fantáziál róla akkor már így képzelje el a nunit vagy mi? biggrin.gif
És milyen egy fos filmben kezdte. Én legalábbis a 2Fast 2Furious-ban láttam elősször. Ott még ő is olyan gyengén alakított mint amilyen az egész film volt, de mondjuk biztos ezt is kérték tőle tongue.gif

Azóta se jobb...mindent a szemnek csaj...
-OJ-
QUOTE(Lonkosz @ Mar 9 2007, 10:12 AM) *

Szerencsére én a Kiképzésben láttam először, és az nagyon jó film volt! (meg is mutatott benne mindent rolleyes.gif ) cool.gif
Hellnight
QUOTE(-OJ- @ Mar 9 2007, 11:10 AM) *

Szerencsére én a Kiképzésben láttam először, és az nagyon jó film volt! (meg is mutatott benne mindent rolleyes.gif ) cool.gif

Hát az a film odab** cool.gif Nemhibáa kapott Denzel papa Oscart azért a szereplésért cool.gif
Viszont Mendes tényleg olyan, ahogy Grass mondja. Nulla színészi tehetség, bitang jó test biggrin.gif Vajon nehéz lehet neki megnyerni egy-egy filmszerepet? laugh.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.