Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Imádott színésznőink
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88
Jolee
QUOTE (szepi79 @ Jun 5 2005, 06:23 PM)
nemtom, itt milyen lapáttenyerű emberek vannak, hogy bizonyos dolgokat kicsinylenek, de szvsz nem kell ennél nagyobb. megb.gif

Egyetértek,elvtárs.
putomi
QUOTE (szepi79 @ Jun 5 2005, 06:23 PM)
nemtom, itt milyen lapáttenyerű emberek vannak, hogy bizonyos dolgokat kicsinylenek, de szvsz nem kell ennél nagyobb. megb.gif

Én is wink.gif
hagren
szerintem is baromira tünderi arca van, kit erdkel a melle??
amugy is nagyon jofejnek nez ki a csaj, elözö heten lattam uj filmjet a garden statet, ahol notorikus hazudozot jatszott zach braffel (a scrubsbol) aki egyben szereplö es rendezö/iro is volt. majd nezzetek meg, nagyon vicces/öszinte lovesztori, nem az nyalas tipus, sokkal realisabb, csak a vege kicsit az.
szepi79
QUOTE (hagren @ Jun 5 2005, 10:12 PM)
szerintem is baromira tünderi arca van, kit erdkel a melle??
amugy is nagyon jofejnek nez ki a csaj, elözö heten lattam uj filmjet a garden statet, ahol notorikus hazudozot jatszott zach braffel (a scrubsbol) aki egyben szereplö es rendezö/iro is volt. majd nezzetek meg, nagyon vicces/öszinte lovesztori, nem az nyalas tipus, sokkal realisabb, csak a vege kicsit az.

hát azért kell egy nőre mell is, életkorodból ítélve már kézzelfogható tapasztalatokkal kellene rendelkezned, megb.gif hátulról pl. nem látod az arcát, viszont a melle még éppen kéznél van... biggrin.gif

a film meg tényleg jó.
hagren
QUOTE (szepi79 @ Jun 5 2005, 11:11 PM)
hát azért kell egy nőre mell is, életkorodból ítélve már kézzelfogható tapasztalatokkal kellene rendelkezned, megb.gif hátulról pl. nem látod az arcát, viszont a melle még éppen kéznél van... biggrin.gif

a film meg tényleg jó.

nem azt mondtam h a mell egyatalan nem fontos, de h vkinek ilyen szep arca van, nem erdekel mar a mell. egyebkent hatulrol a melle se a legfoghatobb.
egyebkent nem volt vicces.
szepi79
QUOTE (hagren @ Jun 5 2005, 11:20 PM)
nem azt mondtam h a mell egyatalan nem fontos, de h vkinek ilyen szep arca van, nem erdekel mar a mell. egyebkent hatulrol a melle se a legfoghatobb.
egyebkent nem volt vicces.

persze hogy nem vicces, az egy komoly film.
Gyu
QUOTE (szepi79 @ Jun 5 2005, 11:11 PM)

a film meg tényleg jó.

Van neki mindene, ahogy látom, nem túl sok, de nekem speciel pont elég lenne smile.gif
hagren
QUOTE (szepi79 @ Jun 5 2005, 11:23 PM)
persze hogy nem vicces, az egy komoly film.

nem a film smile.gif
szerintem vicces volt
hanem amit mondtal a hatul-dolog.
Horny_Reaper
Szerintem is nagyon aranyos csaj, a mellei meg pont tökéletesek, szerintem nagyobb mellekel már nem lenne ennyire kislányos a bája smile.gif PAdméként rulez, de nem tom Gyu-n és Bad Sectoron kívül emlékszik e még valaki meilyk nagyon állat Luc Besson filmbewn szerepelt és kivel? A helyes megfejtők között néma áhítatott sorsolunk ki biggrin.gif
hagren
QUOTE (Horny_Reaper @ Jun 5 2005, 11:42 PM)
Szerintem is nagyon aranyos csaj, a mellei meg pont tökéletesek, szerintem nagyobb mellekel már nem lenne ennyire kislányos a bája smile.gif PAdméként rulez, de nem tom Gyu-n és Bad Sectoron kívül emlékszik e még valaki meilyk nagyon állat Luc Besson filmbewn szerepelt és kivel? A helyes megfejtők között néma áhítatott sorsolunk ki biggrin.gif

leon der profi-ra gondolsz? akkor jean reno-val.
vagy hülyeseget mondok?
Horny_Reaper
QUOTE (hagren @ Jun 5 2005, 11:44 PM)
vagy hülyeseget mondok?

Várok még válaszokra, pm-ben megírom biggrin.gif
szepi79
QUOTE (hagren @ Jun 5 2005, 11:44 PM)
vagy hülyeseget mondok?

pedig az a leon volt.

a garden state meg nem volt vicces, inkább jó. amit meg írtam, az vicces volt. (bár most nem olvastam vissza,de biztos az volt. ilyen kis humor-herold vaok. biggrin.gif)
Stalin
QUOTE (Horny_Reaper @ Jun 5 2005, 11:55 PM)
Várok még válaszokra, pm-ben megírom biggrin.gif

az akkor is a Leon a Profi... wink.gif de jó is volt az a film...
Jolee
Látta már valaki azt a filmjét aminek az a címe hogy közelebb?a cnematrix szerint februári.....
Rizzo_Daddy
QUOTE (putomi @ Jun 5 2005, 03:52 PM)
user posted image

Ha nem lenne fake, még érdekes is lehetne...
Rizzo_Daddy
QUOTE (Jolee @ Jun 6 2005, 08:42 AM)
Látta már valaki azt a filmjét aminek az a címe hogy közelebb?a cnematrix szerint februári.....

Closer... Elkezdtem volt nézni, de az elején elütik Portman-t és onnantól kezdve nem volt hozzá hangulatom... biggrin.gif
szepi79
QUOTE (Rizzo_Papa @ Jun 6 2005, 08:50 AM)
Ha nem lenne fake, még érdekes is lehetne...

jé télleg, most, hogy mondod, eddig nem is vettem észre, de már nagyon szúrja a szemem
elindir
Nem tetszik annyira a csaj, de azt se mondom rá, hogy sz*r! Olyan jó...
GeriD
QUOTE (Rizzo_Papa @ Jun 5 2005, 11:35 AM)
A magyar számot a nemzetközi eredmények alapján szerkesztik, plusz hozzáadják a magyar indulókat. Nemzetközi vonalon ezek szerint nem jön be annyira, vagy a T3 óta nincs annyira előtérben...

írtam mind két magazinnak... kiváncsi vagyok visszaírnak- e vagy tesznek -e be jó képeket...
Horny_Reaper
Azt a bizonyos szavazást az FHM honlapján lehet megtekinteni? Kiváncsi vagyok a mi kis kedvencünk előtt kik végeztek smile.gif
Rizzo_Daddy
QUOTE (Horny_Reaper @ Jun 7 2005, 06:48 PM)
Azt a bizonyos szavazást az FHM honlapján lehet megtekinteni? Kiváncsi vagyok a mi kis kedvencünk előtt kik végeztek smile.gif

Elvileg ott is fent van, egyébként meg GOOOOOOOOOOOOOOOGLEEEEEEEEEEE
Horny_Reaper
QUOTE (Rizzo_Papa @ Jun 7 2005, 10:24 PM)
Elvileg ott is fent van, egyébként meg GOOOOOOOOOOOOOOOGLEEEEEEEEEEE

Thx, meg vegyél új billentyűzetett, látom ragad az o meg a g meg az e laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
GeriD
QUOTE (Horny_Reaper @ Jun 7 2005, 10:53 PM)
Thx, meg vegyél új billentyűzetett, látom ragad az o meg a g meg az e laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

csak simán gooooooooooogle biggrin.gif
martin_dante
De télleg ebben a csajban nekem komolyan az arca tetszik a legjobban és a mosolya! Gyönyörűűűűű!!!!!
martin_dante
Remélem lesz még egy-két filmje. Amúgy a közelebb című filmjét mikor kezdték(kezdik) el vetíteni hazánkban?
Lasagne
nem értem mér nyom rá valaki pfujjt huh.gif blink.gif
Delta07
QUOTE (Lasagne @ Jun 8 2005, 03:00 PM)
nem értem mér nyom rá valaki pfujjt huh.gif blink.gif

Lehet nem díjazza az új "séróját"...amúgy én se értem...
martin_dante
QUOTE (Delta07 @ Jun 8 2005, 03:07 PM)
Lehet nem díjazza az új "séróját"...amúgy én se értem...

Mondjuk én nem díjazom az új séróját de akkor is baromi szép!!!! wub.gif
Lasagne
QUOTE (martin_dante @ Jun 8 2005, 03:29 PM)
Mondjuk én nem díjazom az új séróját de akkor is baromi szép!!!! wub.gif

jaja haj nélkül szép lály
Mortanius
user posted image

Ezt a képet már láttátok? smile.gif
Heistmonkey
QUOTE (Mortanius @ Jun 8 2005, 04:54 PM)
user posted image

Ezt a képet már láttátok? smile.gif

Heh. Ez Ő? huh.gif
elindir
Remélem lesz még egy-két filmje. Amúgy a közelebb című filmjét mikor kezdték(kezdik) el vetíteni hazánkban?

Pontosan nem tom, de kb december körül szerintem.
Mortanius
QUOTE (Janoo89 @ Jun 8 2005, 05:19 PM)
Heh. Ez Ő? huh.gif

Ez Ő! wink.gif
Heistmonkey
QUOTE (Mortanius @ Jun 8 2005, 05:55 PM)
Ez Ő! wink.gif

Hát egyáltalán nem hasonlít. rolleyes.gif
Mortanius
QUOTE (Janoo89 @ Jun 8 2005, 06:02 PM)
Hát egyáltalán nem hasonlít. rolleyes.gif

Dehogynem... cool.gif
GeriD
QUOTE (Mortanius @ Jun 8 2005, 06:06 PM)
Dehogynem... cool.gif

nemnemnemnem,,,csak egy kicsit ...talán biggrin.gif biggrin.gif
Mortanius
QUOTE (GeriD @ Jun 8 2005, 06:07 PM)
nemnemnemnem,,,csak egy kicsit ...talán biggrin.gif biggrin.gif

Azt se tudtat ki az... dry.gif
GeriD
QUOTE (Mortanius @ Jun 8 2005, 06:09 PM)
Azt se tudtat ki az... dry.gif

de igen mert eszembe jutott közben

van róla nagyonn ...teljesebb kép?
GeriD
QUOTE (putomi @ Jun 5 2005, 03:52 PM)
user posted image

na ez jó kép!!! ohmy.gif ohmy.gif
martin_dante
QUOTE (elindir @ Jun 8 2005, 05:27 PM)
Pontosan nem tom, de kb december körül szerintem.

Most december vagy múlt év dec. ?
Rizzo_Daddy
QUOTE (martin_dante @ Jun 8 2005, 08:11 PM)
Most december vagy múlt év dec. ?

2005. febr. 17-én volt ITTHON a premierje. Lassan a tékákban lesz a film.
Rizzo_Daddy
Eme kedves hölgyemény ma ünnepli 24. születésnapját! Happy Birthday!
user posted image
Real013
QUOTE (Rizzo_Papa @ Jun 9 2005, 01:30 PM)
Eme kedves hölgyemény ma ünnepli 24. születésnapját! Happy Birthday!
user posted image

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!(nem tudja vki az emil-cimét???) laugh.gif laugh.gif
_Balin_
QUOTE (GeriD @ Jun 8 2005, 06:14 PM)
na ez jó kép!!! ohmy.gif ohmy.gif

Csak fake^^
Rizzo_Daddy
QUOTE (real13 @ Jun 9 2005, 03:23 PM)
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!(nem tudja vki az emil-cimét???) laugh.gif laugh.gif

Próbálkozz!
natalieportman@freemail.hu
natalieportman@yahoo.com
natalieportman@hotmail.com
Hátha... biggrin.gif
martin_dante
QUOTE (Rizzo_Papa @ Jun 9 2005, 03:51 PM)
Próbálkozz!
natalieportman@yahoo.com
Hátha... biggrin.gif

Ha sikerült akkor én is megpróbálom!
szepi79
QUOTE (Rizzo_Papa @ Jun 9 2005, 03:51 PM)
Próbálkozz!
natalieportman@yahoo.com
Hátha... biggrin.gif

a freemail.hu igen valószínű biggrin.gif

csak az a gond, még ha el is találja a mailcímet:
1. úgysincs ideje válaszolni, ha netalán tényleg az övé lenne
2. sosem lehet biztos benne senki, hogy valóban nati-é a cím, elvégre akár én is beregisztrálhatom (már csak akkor persze, ha nem vagytok nálam gyorsabbak, de asszem a lényeget értitek)
Rizzo_Daddy
QUOTE (szepi79 @ Jun 9 2005, 07:46 PM)
a freemail.hu igen valószínű biggrin.gif

csak az a gond, még ha el is találja a mailcímet:
1. úgysincs ideje válaszolni, ha netalán tényleg az övé lenne
2. sosem lehet biztos benne senki, hogy valóban nati-é a cím, elvégre akár én is beregisztrálhatom (már csak akkor persze, ha nem vagytok nálam gyorsabbak, de asszem a lényeget értitek)

Miért ne lehetne freemail.hu? Elvileg a Fókusz és az Aktív szerint minden Hollywood-i színésznek vannak magyar ősei... biggrin.gif
martin_dante
QUOTE (Rizzo_Papa @ Jun 9 2005, 09:21 PM)
Miért ne lehetne freemail.hu? Elvileg a Fókusz és az Aktív szerint minden Hollywood-i színésznek vannak magyar ősei... biggrin.gif

Ezekben a műsorokban nem mindig a realitás kerekedik fölül. Bár a Fókuszban ez 10x iagazabb.
szepi79
QUOTE (Rizzo_Papa @ Jun 9 2005, 09:21 PM)

aha. nekem is folyik francia és zsidó vér is az ereimben, mégse csinálok .fr-es emailcímet, aminek ez egyik legfőbb oka az, hogy 10 szót értek franciául, héberül meg annyit se. a másik legfőbb oka, a vérvonalaim eme kultúrális örökje totál hidegen hagy. (persze a fókusz biztos kideríti, hogy mégse biggrin.gif)
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.