Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Imádott színésznőink
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88
Kellerman
Nekem is jobban tetszik,mint Sarah rolleyes.gif
Pettya
General Beckman wink.gif
Real013
QUOTE(Kellerman @ Aug 4 2010, 11:30 PM) *

Nekem is jobban tetszik,mint Sarah rolleyes.gif

Én Sarah mellett vagyok. Bár volt egy-két egy-vagy párepizódos csaj, aki őt is felülmúlta simán.
Kellerman
QUOTE(Real013 @ Aug 4 2010, 11:38 PM) *

Én Sarah mellett vagyok. Bár volt egy-két egy-vagy párepizódos csaj, aki őt is felülmúlta simán.

Nálam is volt ilyen, például ő:
IPB Image
Real013
Na igen, pl. ő. De még mindig Sloan (Emmanuelle Chriqui) a legszebb. Plusz erre még a karaktere is rátesz az Entourage-ban, remélem az életben is hasonló smile.gif

IPB Image
Hor1
Chuckban 4 jobb nő volt mint Sarah, ha pontosak akarunk lenni. biggrin.gif A lentebb linkelt Rachel Bilson,
Jordana Brewster,
IPB Image
Kristin Kreuk,

IPB Image

és Mini Anden sleep.gif

IPB Image
Hor1
Folytatni kéne a Mad Ment.
Christina Hendricks
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Ante
QUOTE(Hor1 @ Aug 30 2010, 06:26 PM) *

Folytatni kéne a Mad Ment.
Christina Hendricks
IPB Image

IPB Image

A fal mellett állt, és véletlenül lemvakolták? unsure.gif
Hor1
Nem lehet mindenki olyan napbarnított mint a dzsörzísór. sleep.gif
Ante
QUOTE(Hor1 @ Aug 30 2010, 06:28 PM) *

Nem lehet mindenki olyan napbarnított mint a dzsörzísór. sleep.gif

biggrin.gif Csak azt mondtam, hogy annyi púder van rajta, hogy abból homokvárat lehetne építeni cool.gif
Thunderstick_is_not_dead
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
_Balin_
én feleségem is nézhetne ki így 1 gyerek után majd.

am h lehet már novemberi a szám? biggrin.gif
Sophiaso
QUOTE(_Balin_ @ 2010. October 19. - 17:15) *

itthon is bevett szokás, hogy a következő havi számot "előre" adják ki smile.gif néhány magazinnál jellemző
grasslover
QUOTE(_Balin_ @ 2010. October 19. - 17:15) *

Mire oda jutsz, hogy gyereked legyen egy nőtől, már lehet feltalálják a photoshop filter generáló pajzsmező generátort, mellyel alapból cenzúrázva látszódnak majd a valóságban is az élőlények. Mindenki majd coccolino maci puhaságú, barnítókrém színskálára átállított és milliméteresre karcsúsított plasztik-szörnyszülött lesz. Mármint ha tényleg azt akarod, hogy "ilyen" legyen a feleséged, mint ez a műnő.
_Balin_
nem a képekről beszéltem hanem Jessica testéről 1 gyerek után. Más nők szülés után évekig sínylődnek a +10-20 kilók leadásával, és sosem lesznek olyan dögösek mint a gyerek előtt. Én persze ugyanúgy fogom szeretni a feleségemet narancsbőrös popsival, lógó mellekkel, és pocakocskával mint azelőtt, de sztem senki se bánná ha a szerelme egy kölyök után is ilyen vékony feszem combokkal, popisval rendelkezne mint Alba kisasszony. Tudtommal nincs mű melle, mű segge, mű ajka, úgy h 1 természetes szépség jó genetikával.

Ja és nema PS képek miatt néz ki jól.
IPB Image

=)
Hor1
Autumn Reeser (The O.C., No Ordinary Family)

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Chuck_Norris
egyik kedvenc most: Nina Dobrev
Hiba: a kép nem jeleníthető meg.

A. Reeser is dögös, szép! smile.gif
Sensei007
Sabrina Lloyd

[GSF] Picture
grasslover
IDÉZET(Sensei007 @ 2011. Jan. 03. - 17:08) *

Sabrina Lloyd

Ahogy kikerült a Sliders-ből, ment is az egész show a kukába...

update: félreértés ne essék, nem miatta romlott el a sorozat, csak amikor ő és Rembrand kikerültek a storyból, új évadra...akkor romlott el a színvonal. Egyszerűen elromlott.
Joey_
IDÉZET(grasslover @ 2011. Jan. 06. - 19:55) *

Ahogy kikerült a Sliders-ből, ment is az egész show a kukába...

update: félreértés ne essék, nem miatta romlott el a sorozat, csak amikor ő és Rembrand kikerültek a storyból, új évadra...akkor romlott el a színvonal. Egyszerűen elromlott.

Hmmm.. Emlékeim szerint először Arturo prof került ki, aztán Lloyd, majd O'Connell, és maradt a végére egy Remy az eredeti arcok közül. unsure.gif
Hor1
Hű ezt most muszáj.

[GSF] Picture
MikaRoss
IDÉZET(Hor1 @ 2011. Feb. 09. - 00:55) *

Hű ezt most muszáj.

Látom, Origo. Nem is értem miért az lett az első-második aki, ő valóban sokkal szebb. Az első két helyezettel nem vagyok megelégedve. mad.gif (de lehet, hogy velem van a baj smile.gif )
Hor1
Mondjuk nekem Tompos Kátya is nagy kedvenc, róla mondjuk pont elég előnytelen képet raktak be, de az első helyezettet én se értem..
Kalti
IDÉZET(Hor1 @ 2011. Feb. 08. - 23:55) *

Hű ezt most muszáj.

Kerekes Vica nekem is nagy kedvencem, gyönyörű, és nem az a tucatszépség, aki szimplán aranyos, de mégis valahogy kissé szürke, hanem van benne valami kisugárzás is (ilyet ír valaki origon, hogy ez a ragyás, szeplős, hogy került ide... az még ok, hogy a vörös, szeplős nem mindenkinek az esete, de ez az ember hol él b@sszus...)
Real013
IDÉZET(Kalti @ 2011. Feb. 09. - 15:25) *

Kerekes Vica nekem is nagy kedvencem, gyönyörű, és nem az a tucatszépség, aki szimplán aranyos, de mégis valahogy kissé szürke, hanem van benne valami kisugárzás is (ilyet ír valaki origon, hogy ez a ragyás, szeplős, hogy került ide... az még ok, hogy a vörös, szeplős nem mindenkinek az esete, de ez az ember hol él b@sszus...)

Origo-n, Index-en stb. fikáznak mindent és mindenkit. smile.gif Már szinte hiányozna is, ha nem így lenne biggrin.gif
Joey_
IDÉZET(Kalti @ 2011. Feb. 09. - 15:25) *

Nekem nagyon is, és Vica is. s46.gif
ryd
[GSF] Picture
[GSF] Picture
[GSF] Picture
[GSF] Picture
bullet50
IDÉZET(Hor1 @ 2011. Feb. 09. - 11:12) *

Mondjuk nekem Tompos Kátya is nagy kedvenc, róla mondjuk pont elég előnytelen képet raktak be, de az első helyezettet én se értem..

Nekem is, egyszer a beugróba is láttam ott is nagyon jó volt rolleyes.gif
[GSF] Picture
MikaRoss
Natalie Portmannek ki a barátja/férje...? Próbáltam keresni, de nem nagyon találtam, pedig tök kíváncsi vagyok. Valaki? unsure.gif
Hor1
Ő

ez meg óriási smile.gif
Pettya
IDÉZET(Hor1 @ 2011. Mar. 01. - 10:10) *

[videó]

ez meg óriási smile.gif

hatalmas videó, mit leművelnek benne biggrin.gif
Chuck_Norris
IDÉZET(RethaMilek @ 2011. Mar. 01. - 09:11) *

Natalie Portmannek ki a barátja/férje...? Próbáltam keresni, de nem nagyon találtam, pedig tök kíváncsi vagyok. Valaki? unsure.gif

a fekete hattyú egyik alkotója
gataka
IDÉZET(Hor1 @ 2011. Mar. 01. - 10:10) *

ez meg óriási smile.gif

Mondjuk Alba még ebben is gáz, legalábbis a testén kívül. biggrin.gif
Hor1
IDÉZET(Chuck_Norris @ 2011. Mar. 01. - 14:39) *

a fekete hattyú egyik alkotója

koreográfusa
Real013
[GSF] Picture

[GSF] Picture

[GSF] Picture
Hor1
Aimee wub.gif
[GSF] Picture

[GSF] Picture
Thunderstick_is_not_dead
[GSF] Picture
[GSF] Picture
-moki-
[GSF] Picture

Olyan kis aranyos, főleg az orcája biggrin.gif Az énekhangja meg... :')
Hor1
Néhány Rashida Jones

[GSF] Picture

[GSF] Picture

[GSF] Picture

[GSF] Picture
B4LINT
Belenéztem ma ebbe a Kaméleonba, és meg kellett állapítanom, hogy Hámori Gabi egy félelmetesen szép nő...

Vagy ha ez a megfogalmazás nem is tetszik valakinek, ennyi: wub.gif Volt egy jelenet, amiben nagyon femme fatale volt.

[GSF] Picture

Beszélgetés Hámori Gabriellával 1/4
Ha lenne időm, ezt most végignézném, nagyon nem egyszerű jelenség...

Bámulatos, na. Elképesztően érdekes, olyan igazi nagybetűs NŐ.

Nagyon érdekes egyébként ez a beszélgetés, főleg az, amikor kifejti, mennyire nincsenek magyar női szerepek filmen - kicsi amplitúdójú, nem túlságosan tág sávban mozgó karakterek vannak csak, nem kell filmben valami kemény lelki állapotba jutni.
Rohadt érdekes...

Meg az, hogy filmben a 'szép' Hábori Gabit keresik, színházban a 'furcsát, az őrültet'.
Áhh, imádom ezt a nőt smile.gif
Thunderstick_is_not_dead
[GSF] Picture

[GSF] Picture

[GSF] Picture
-TT-
Ezaz, bekövetkezett aminek már rég be kellett volna, Hayden végre szakított pár hete Klitschko-val, nem illettek egymáshoz már csak méret+iszonyat nagy korkülönbség miatt is külsőre, hiába állították. Tudtam én amúgy ezt már pár hója is, ugyanis több videón is látható volt, már egymáshoz se szóltak idén sokszor+ utolsó hóba már nem is volt 2-jükről paparazzis videó se. Nem függök tőle amúgy, csak heti 1-2x nézek róla infót. biggrin.gif
Thunderstick_is_not_dead
[GSF] Picture
ryd
Yvonne Strahovski a 2011 oktoberi Maximban
Thunderstick_is_not_dead
Anna Semenovich (Gitler kaput!)

[GSF] Picture

[GSF] Picture

[GSF] Picture

[GSF] Picture

[GSF] Picture
Thunderstick_is_not_dead
[GSF] Picture
Hor1
Uhh. Bünti. wub.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.