Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Dream Theater
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Zene
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71
sHadeS
Új fórum, új arc, új frizura, meg új élet... mi hiányozna? Új DT topic biggrin.gif
Dniworrom
Ahoj
Én kezdetben nem szerettem a Dream Theater-t.Aztán láttam egy élő koncertjüket és megváltozott a véleményem.Akkor meg pláne másként álltam hozzájuk,mikor megtudtam,hogy mindegyik jazz szakon végzett.
Most sem rajongok értük, de nem rossz zenét nyomnak.
(ha az énekes kihagyná a magas hangok éneklését,akkor még élvezhetőbb lenne)
blink.gif
Joccy
Háj!
Ez a topic télleg kellett, hisz ők a rockzenélés királyai!
Celern
QUOTE(Dniworrom @ Sep 30 2004, 09:44 AM)
Ahoj
Én kezdetben nem szerettem a Dream Theater-t.Aztán láttam egy élő koncertjüket és megváltozott a véleményem.Akkor meg pláne másként álltam hozzájuk,mikor megtudtam,hogy mindegyik jazz szakon végzett.
Most sem rajongok értük, de nem rossz zenét nyomnak.
(ha az énekes kihagyná a magas hangok éneklését,akkor még élvezhetőbb lenne)
blink.gif

E? ... Mér is rossz az, hogy mindegyik Jazz szakon végzett? ph34r.gif
Dniworrom
QUOTE(Celern @ Sep 30 2004, 10:32 AM)
E? ... Mér is rossz az, hogy mindegyik Jazz szakon végzett? ph34r.gif

Neeem!Félreértettél!
A Koncert joú volt és az külön dicséretes ha valaki jazz szakon végez.
Nekem azért imponál,mert 12 éve zongorázom és jazzt is játszom smile.gif
Gyu
QUOTE(Dniworrom @ Sep 30 2004, 10:35 AM)
Neeem!Félreértettél!
A Koncert joú volt és az külön dicséretes ha valaki jazz szakon végez.
Nekem azért imponál,mert 12 éve zongorázom és jazzt is játszom smile.gif

Akkor itt az ideje hogy bandát alakíts smile.gif
Dniworrom
QUOTE(Gyu @ Sep 30 2004, 11:04 AM)
Akkor itt az ideje hogy bandát alakíts smile.gif

Bocs fiúk, nem akartam hogy nagyképűen hangozzon unsure.gif
Próbálkozás már volt rá: pölő System of a Down-t próbáltunk játszani, több kevesebb sikerrel smile.gif
Gyu
QUOTE(Dniworrom @ Sep 30 2004, 11:09 AM)
Bocs fiúk, nem akartam hogy nagyképűen hangozzon unsure.gif
Próbálkozás már volt rá: pölő System of a Down-t próbáltunk játszani, több kevesebb sikerrel smile.gif

MOndom BANDÁT! 12 év zenetanulás után ne nu-metált játsszatok, hanem ZENÉT!
Dniworrom
QUOTE(Gyu @ Sep 30 2004, 11:14 AM)
MOndom BANDÁT! 12 év zenetanulás után ne nu-metált játsszatok, hanem ZENÉT!

Most véglek megtörtem...
Igazság szerint nekem a banda az nem is tetszett unsure.gif
De most ha valaki szertene Chick Corea, Miles Davis vagy Oscar Peterson dalokat játszani csak szóljon!!
Chick Core-nak 20 kottája megvan. (Sajna a fele Children Song's)
Gyu
QUOTE(Dniworrom @ Sep 30 2004, 11:19 AM)
Most véglek megtörtem...
De most ha valaki szertene Chick Corea, Miles Davis vagy Oscar Peterson dalokat játszani csak szóljon!!

Azt nem annyira, bár nagyon tiszteletem őket...de annyira ráférne már magyarországra egy JÓ prog-metál banda...
mazur
QUOTE(Dniworrom @ Sep 30 2004, 11:19 AM)
Most véglek megtörtem...

Szerény véleményem szerint nem lehet Chick Coreát kottából játszani... (nekem legalábbis nem sikerült).
sHadeS
QUOTE(Gyu @ Sep 30 2004, 11:22 AM)
Azt nem annyira, bár nagyon tiszteletem őket...de annyira ráférne már magyarországra egy JÓ prog-metál banda...

Dew Theater smile.gif
mazur: ha szebad kérdeznem (és nem tök hülye a kérdés smile.gif), te min játszol/játszottál?
Celern
Chick Coreát sztem sehogy se lehet jáccani, ha esetleg nem Temagad vagy az említtett úriember smile.gif apropó!!! Volt vk a fergetesssssselképesztőfantasztikuseszméletlen koncertjén?
Joccy
Héhó, jazz zenekarba én is betársulnék bassgitárosként!
mazur
QUOTE(sHadeS @ Sep 30 2004, 03:48 PM)
Dew Theater smile.gif
mazur: ha szebad kérdeznem (és nem tök hülye a kérdés smile.gif), te min játszol/játszottál?

smile.gif Az évek során több hangszeren is elkezdtem tanulni, de a zongora kivételével egy-két év után mindegyiket abbahagytam, különféle okok miatt. A zongora tartott a legtovább, de mivel nem vettek fel a konzira, megsértődtem és azt is abbahagytam. dry.gif wink.gif
mazur
QUOTE(Celern @ Sep 30 2004, 06:11 PM)
Chick Coreát sztem sehogy se lehet jáccani, ha esetleg nem Temagad vagy az említtett úriember smile.gif apropó!!! Volt vk a fergetesssssselképesztőfantasztikuseszméletlen koncertjén?

Ez teljesen igaz, de próbálkozni azért lehet! rolleyes.gif
Dniworrom
1/ Dehogynem lehet játszani csak 'kicsit' nehéz!
A Children Songs-ok azért jóval könnyebbek!
2/ Bécs allatt Wiesen-ben (ha így kell leírni a névet unsure.gif ) a Jazz fesztiválon voltam a koncertjén! És HATALMAS volt laugh.gif
3/ vagy 10 CD-je megvan
Igen én nagy fan vagyok rolleyes.gif
Gyu
QUOTE(Dniworrom @ Oct 1 2004, 09:29 AM)
1/ Dehogynem lehet játszani csak 'kicsit' nehéz!
A Children Songs-ok azért jóval könnyebbek!
2/ Bécs allatt Wiesen-ben (ha így kell leírni a névet unsure.gif ) a Jazz fesztiválon voltam a koncertjén! És HATALMAS volt laugh.gif
3/ vagy 10 CD-je megvan
Igen én nagy fan vagyok rolleyes.gif

Szeretem az ilyen offot, amikor egy Dream Theater topikban Chick Coreáról van szó smile.gif
sHadeS
QUOTE(mazur @ Oct 1 2004, 05:12 AM)
Az évek során több hangszeren is elkezdtem tanulni, de a zongora kivételével egy-két év után mindegyiket abbahagytam, különféle okok miatt. A zongora tartott a legtovább, de mivel nem vettek fel a konzira, megsértődtem és azt is abbahagytam.  dry.gif  wink.gif

áhhá, akkor még egy zenész egyéniség smile.gif
nem vettek fel? smile.gif szemeteeek! laugh.gif
Celern
QUOTE(Gyu @ Oct 1 2004, 01:18 PM)
Szeretem az ilyen offot, amikor egy Dream Theater topikban Chick Coreáról van szó smile.gif

Belefér biggrin.gif
Toolvid
atyaisten forum is back!!!!!!!!!!! biggrin.gif
nna mizujs DT fronton atyafiak?
én most a Live in Budokan 3cds koncira gerjedek...nem jött még ki igaz?
héé...hova lett a rühellős topicom?? mad.gif
nna peace mindenkivel és éljen a GS, a DT, a fórum...Celern mizu a transatlanticcal biggrin.gif ?
Gyu
QUOTE(nervousWreckDT @ Oct 2 2004, 06:13 PM)
nna peace mindenkivel és éljen a GS, a DT, a fórum...Celern mizu a transatlanticcal biggrin.gif ?

Nincs új DT anyag, de itt a Mindflow első lemeze...klasszikus darab....
Toolvid
Mindflow? utána lesek... ph34r.gif
sHadeS
QUOTE(nervousWreckDT @ Oct 2 2004, 06:13 PM)

welcome back, m8
a rühellős topicodat meg asszem megnyitották már smile.gif ez van dry.gif
sHadeS
jajj, ez a komment csak véletlenül lett ide smile.gif
de hogy ne offoljak:
nervous: új avi? smile.gif vagy csak én maradtam le? unsure.gif
Toolvid
jja lemaradtál... laugh.gif de a tied is jó...South Park rules...mikó jön a Live In Budokan??
horty911
Horty911

A Dream Theater: Live At Budokan CD-n októbaer 5-én, 2DVD-n október 8-án jön Magyarországra. Már külföldön kapható 19 Dollárért, itthon meg majd biztos lessz vagy 8-9 ezer forint. Ezt láttam én TUDOMÁSOM SZERINN. Nagyon király a zenéjük a világ legjobb PROGMETAL bandája. Na szerintem most gondolok egyet és meghalgatok egy rövidebb számot pl a A Change Of The Season-t. cool.gif
Gyu
QUOTE(horty911 @ Oct 4 2004, 10:51 AM)
Horty911

A Dream Theater: Live At Budokan CD-n októbaer 5-én, 2DVD-n október 8-án jön Magyarországra. Már külföldön kapható 19 Dollárért, itthon meg majd biztos lessz vagy 8-9 ezer forint. Ezt láttam én TUDOMÁSOM SZERINN. Nagyon király a zenéjük a világ legjobb PROGMETAL bandája. Na szerintem most gondolok egyet és meghalgatok egy rövidebb számot pl a A Change Of The Season-t. cool.gif

Nekem megvan a DVD, sőt írtam is róla a GS októberi számában smile.gif

Furák a fiúk ősmetálos hosszú hajjal smile.gif
Toolvid
nemtomm...lehet megér nekem annyit... biggrin.gif irtóra várom...ha már itt tartunk kinek melyik konci a kedvence (Once in a livetime/live scenes/marquee)?nekem a Once...ó az a take the time... rolleyes.gif
sHadeS
QUOTE(nervousWreckDT @ Oct 4 2004, 07:18 PM)
nemtomm...lehet megér nekem annyit... biggrin.gif irtóra várom...ha már itt tartunk kinek melyik konci a kedvence (Once in a livetime/live scenes/marquee)?nekem a Once...ó az a take the time... rolleyes.gif

nekem a live at the marquee smile.gif de mindössze azért mert az az egy van meg smile.gif unsure.gif
Toolvid
azon a Bombay Vindaloo nem semmi...amúgy szerintem a Labrie azon egész perfect... unsure.gif
Gyu
QUOTE(nervousWreckDT @ Oct 4 2004, 07:18 PM)

Nekem van néhány bootlegem, némelyiken elég rossz szegény, de másokon meg tök jó...
Toolvid
jja mikor milyen...már megrendeltem a Budokan-t!!!!apummal felezzük a árát...bááármikóór megjöhhhhet...váááháhá...cseppet nem bírok magammal...ma is pörögtem 1000el, meg is kaptam, hogy a "progresszív egomán hüjegyerek gerjed az új DT-re" a haveroktól... laugh.gif
cyrko
Hé mazur! Gyere a TeraWatt-ba. Már van Dobos és KisTehén!usgitáros (a suliból). Én énekelek.
cyrko
QUOTE(Gyu @ Oct 4 2004, 12:54 PM)
Nekem megvan a DVD, sőt írtam is róla a GS októberi számában smile.gif

Furák a fiúk ősmetálos hosszú hajjal smile.gif

Az énekes képe hasonlít zámbó jimmy-re. Lehet, hogy... smile.gif
Toolvid
hát ha tisztelt LaBrie-ra gondolsz akkor sztem irány a szemész...
sHadeS
QUOTE(nervousWreckDT @ Oct 6 2004, 07:22 PM)
hát ha tisztelt LaBrie-ra gondolsz akkor sztem irány a szemész...

csatlakozom... még a feltételezés is sértő blink.gif
Toolvid
jjja...szerintem full nem őt látta...amúgy hogy értette (már nemtom ki) vki azt hogy furcsák a DT tagok ősmetálos fejjel???
Gyu
QUOTE(nervousWreckDT @ Oct 7 2004, 06:12 PM)
jjja...szerintem full nem őt látta...amúgy hogy értette (már nemtom ki) vki azt hogy furcsák a DT tagok ősmetálos fejjel???

Én voltam. Nézd meg a DVD-t és meglátod smile.gif Ugyanis a Live in Tokyo kb 10 éves felvétel.
Toolvid
jja akkor vágom...de én a Budokani-ra gondoltam...azon már csak nem ősmetálosak... rolleyes.gif
Gyu neked honnan vannak bootlegeid?
Gyu
QUOTE(nervousWreckDT @ Oct 8 2004, 06:09 PM)
jja akkor vágom...de én a Budokani-ra gondoltam...azon már csak nem ősmetálosak... rolleyes.gif
Gyu neked honnan vannak bootlegeid?

Szerintem ugyanarról a DVD-ről beszélünk, mert kizártnak tartom, hgoy két DT DVD jelenjen meg egy hónapon belül.

Honnan? Hát innen is, meg onnan is smile.gif Meg vannak DT fan club karácsonyi kiadványok is:)
Toolvid
sztem viszont nem ugyanaz...nézz utána Gyu, mert sztem a Live In Tokyo az csak egy dupla DVD, a Budokan meg egy új koncert...3cd-s és kijött VHS-en és DVD-n is... dry.gif
Gyu
QUOTE(nervousWreckDT @ Oct 8 2004, 06:26 PM)
sztem viszont nem ugyanaz...nézz utána Gyu, mert sztem a Live In Tokyo az csak egy dupla DVD, a Budokan meg egy új koncert...3cd-s és kijött VHS-en és DVD-n is... dry.gif

Utánanéztem, tényleg más...

Akkor viszont örüljünk, mert csak úgy ömlenek a DT DVD-k!
Toolvid
naná hogy örülök!mint majom a farkának...másra se tudok gondolni, mint arra a kis cetlire mely tudatja velem, hogy mehetek a postára érte...jövő héten már itt is lesz...addig kibírom a Once In A LiveTime-mal... laugh.gif
sp0n
QUOTE (Gyu @ Oct 7 2004, 09:12 PM)
Én voltam. Nézd meg a DVD-t és meglátod smile.gif Ugyanis a Live in Tokyo kb 10 éves felvétel.

a Live in Tokió 10 éves?
unsure.gif el vagyok maradva
ja egyébként tök jo szülinapomra DT albumot kapok biggrin.gif
ez lesz a 6.
sp0n
Gyu, te voltál 2000-ben Pesten a DT koncerten?
Toolvid
melyiket kapod meg? a train-t?tökmindegy, nem biggrin.gif ?mert mind profi... cool.gif
kezdek ídeges lenni, mert nem jön a Budokan rohadtul... mad.gif
Darkdawn
Üdv néktek! visszatértem (remélem maradok is)
Azóta megvan a Six Degrees of Inner Turbulence - meg kellett hallgatnom az 1. Cd-t, hogy rájöjjek a 2. jobb. Aztán még két album amib?l csak az egyiket hallgattam még. Hát nehéz elszakadni az Images and Words meg a Metropolis Pt2 -t?l.
sp0n
QUOTE (nervousWreckDT @ Oct 14 2004, 06:01 PM)
melyiket kapod meg? a train-t?tökmindegy, nem biggrin.gif ?mert mind profi... cool.gif
kezdek ídeges lenni, mert nem jön a Budokan rohadtul... mad.gif

sztem az Awake-t de tényleg tök mindegy
sp0n
QUOTE (Darkdawn @ Oct 14 2004, 07:40 PM)
Üdv néktek! visszatértem (remélem maradok is)
Azóta megvan a Six Degrees of Inner Turbulence - meg kellett hallgatnom az 1. Cd-t, hogy rájöjjek a 2. jobb. Aztán még két album amib?l csak az egyiket hallgattam még. Hát nehéz elszakadni az Images and Words meg a Metropolis Pt2 -t?l.

A Pt2 tényleg sokkal jobb
egyszerűen imádom
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.