Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Command & Conquer sorozat
GameStar Fórum > :: KOMOLYSÁGOK :: > Általában a játékokról > Stratégia
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68
Alexei_Punk
Oi!
Alexei_Punk
Nem találtam egy topicot sem a C&C-nek és sztm ez naon értő egy általam ennyire kedvelt sorozatnak... biggrin.gif (jó tom ennyi erővel a Heavyweight Thundernjek is nyithattam volna) de ez azért mégis nagyobb dolog... vagy nem? ohmy.gif

A Tiberian Sunhoz vagy a Firestorm kiegjéhez adtak ki/készített valaki olyan modot/patchet, hogy fusson XP alatt?
soldier20
QUOTE (Alexei_Punk @ Jun 12 2005, 11:43 AM)
Nem találtam egy topicot sem a C&C-nek és sztm ez naon értő egy általam ennyire kedvelt sorozatnak... biggrin.gif (jó tom ennyi erővel a Heavyweight Thundernjek is nyithattam volna) de ez azért mégis nagyobb dolog... vagy nem? ohmy.gif

Persze,hogy jobb,mivel a Heavyweight Thunder-t nem is ismerem laugh.gif

Nagyon szeretem ezeket a játékokat.A sima C&C-t,a Red Alert2-t és a kieg-et,a tiberian sun-t már végigvittem.A Renegade-re (igaz,hogy FPS) kiváncsi lettem volna,de sajnos nem sikerült beszereznem.
sF_Alastor
QUOTE (Alexei_Punk @ Jun 12 2005, 11:43 AM)

A Tiberian Sunhoz vagy a Firestorm kiegjéhez adtak ki/készített valaki olyan modot/patchet, hogy fusson XP alatt?

Nekem simán fut az alap Tiberian Sun XP alatt unsure.gif.
sF_Alastor
QUOTE (soldier20 @ Jun 12 2005, 12:12 PM)
Persze,hogy jobb,mivel a Heavyweight Thunder-t nem is ismerem laugh.gif

Nagyon szeretem ezeket a játékokat.A sima C&C-t,a Red Alert2-t és a kieg-et,a tiberian sun-t már végigvittem.A Renegade-re (igaz,hogy FPS) kiváncsi lettem volna,de sajnos nem sikerült beszereznem.

Az alap C&C nagyon ütős játék volt, a mai napig a kedvenceim közé tartozik.
Shadeling
QUOTE (sF_Alastor @ Jun 12 2005, 01:11 PM)
Az alap C&C nagyon ütős játék volt, a mai napig a kedvenceim közé tartozik.

Teljesen egyetértek.

A Tiberian Sun története is nagyon ott van, bár én csak NOD-al játszom smile.gif
Robika_2
Nekem a top a C&C Red Alert!
Ecsikém annál jobb gamétmég nem láttam. Az igaz stratégia!

A C&C Renegade az meg jo de igazán akkor lenne király ha min 30-an játszanának vele hálozatban.
Amugy nagyon LOL! de multiban lenne igazi.
samael
Nem rossz játékok ezek a Command and Conquerek, csak sajna fényévekre vannak még mindig a Starcrafttól és a WC3-tól...
A Red Alert 2 kampánya legalább poénos volt, de ennyi...
Én az Őssel, a C&C-vel játszottam sokat, az nagyon f*szás volt (akkor).
soldier20
QUOTE (Robika_2 @ Jun 13 2005, 08:16 AM)
A C&C Renegade az meg jo de igazán akkor lenne király ha min 30-an játszanának vele hálozatban.
Amugy nagyon LOL! de multiban lenne igazi.

Hát Single-be is szivesen játszanék vele.Nem lehet rosz,hogy ugyanazokat a járgányokat tudod vezetni,mint ami a C&C-be van. rolleyes.gif Ráadásul olyat is hallottam,hogy ugyanúgy van benne Ion cannon is ohmy.gif
samael
Jó lett volna a Renegade, csak sajnos messze megelőzte korát... Ha mostanában jött volna ki (elfogadható grafikával, bugok nélkül) tutira mindenki komázná.
Alexei_Punk
A Renegdael az igazi hiba aaz AI-val volt... valamint a nagyon arcade game játékmenettel amit nem tom miért de PC-n nem komáznak, fújjolják (ilyenek voltak benne a minél ntöbbet lőjjél bele főellennek) miközben kinyomják ezrével a POP-at ami igazi konzol game... ez lett a baja viszont a multija naon jó lett...

Fut a Tiberian Sun XP alatt? Engem kivágott.... na majd felrakom újra, mert újra fel lett telepelve a gép is azóta párszor... a StarCraft valóban jó volt de számomra egy alap C&C-vel és annak folytatásával a Tiberian Sunnal nem vetekedhet... igazi király... a RA is jók voltak de sztm közel sem voltak ennyire komolyak... a Generals megmegiunt egy jó része... amúgy tényleg készül még a Tiberian Sun Twilight?
samael
Én a multiról beszéltem alapból... A single (sajnos) nagyon feledhető volt...
sF_Alastor
QUOTE (samael @ Jun 13 2005, 09:44 AM)
Nem rossz játékok ezek a Command and Conquerek, csak sajna fényévekre vannak még mindig a Starcrafttól és a WC3-tól...
A Red Alert 2 kampánya legalább poénos volt, de ennyi...
Én az Őssel, a C&C-vel játszottam sokat, az nagyon f*szás volt (akkor).

Ember hol volt még SC és WC3 mikor alap C&C megjelent? Még hírből sem ismerték egyiket sem még a készítők sem...
Red Alert-et nem kedveltem, szvsz nagyon kiegyensúlyozatlan volt a két oldal. Light Tank + Medium Tank vs. Mammooth Tank + Heavy Tank, Tesla Coil vs. Gun Turret és még sorolhatnám...
samael
Ember, szerinted én az ősökről beszélek (C&C, RA)?

Oda is írtam, hogy azok még jók voltak... Habár én mindig is WarCraftokat kedveltem...
Alexei_Punk
Hát sztm az ősők abszolút de nem voltak feledhetőek... emléxek még amikor itthon csak 386-on nyomzam a Dűne 2-t, havromhoz jártam nyomni a legeslegelső C&C-t... és a legeslegelső C&C tette újjá azzá a stratégiát ami... addig jóformán csak a Dűne volt ami anno 9x-ban lassan 5-6 éves volt...
Xzu
A Tiberian Sun v1.13 patch-el, elvileg gond nelkul megy xp-n, bár kiprobalni még nem tudtam.
A T. Sun volt eletem e.lso strategiaja, es még most is kedvenc smile.gif

nagyon jol kitalalt egysegek, világ, felelmetes atvezetők.. a RA a poros nyomába se ér biggrin.gif
Xzu
Tiberian Twilight: amint bejelentették, az EA feloszlatta a Westwoodot, szal ebből nem lesz semmi dry.gif

nemrégiben többé-kevésbé ujra összeállitottak a Westwoodot valamilyen más néven, ők most elvileg a következő RA-t készitik, generals enginre..
Alexei_Punk
Igen feloszlatta de nem vették át a projectet? Nagyon kár... sad.gif Pedig szívesen kipróbáltam volna... Na akkor mostmár télleg újra beszerzem a TS-t, csak közben SA-ni is kell... huh.gif
Somefire
Ejj régi C&Cs idők, mikor még az utca összes kölke a mi pincéénkben kuporgott a monitor előtt és felváltva játszottunk.

A Red Alert is nagyon jó volt, de nekem kedvencem mégis RA2. Ha nagyon unatkozom akkor mindig előkapom a régi cdket és végigviszem mindkét kampányt gyorsan.

Most épp Renegadezek. Jópofa, a játékmenet soha nem laposodik el, a humor meg iszonyat jó. Mondjuk a grafika ma már nem nagy cucc, de legalább hatalmas területeket be lehet járni.

Red Alert 3ról annyit hallottam, hogy már 4 játszható fél lesz benne.
Alexei_Punk
És akkor most az új Westwood fejleszti a RA folytatást az EA pedig a Generals folytatásokat?
soldier20
QUOTE (Somefire @ Jun 15 2005, 01:23 PM)
A Red Alert is nagyon jó volt, de nekem kedvencem mégis RA2. Ha nagyon unatkozom akkor mindig előkapom a régi cdket és végigviszem mindkét kampányt gyorsan.

Red Alert 3ról annyit hallottam, hogy már 4 játszható fél lesz benne.

A RA 2 kiegészítőjében szvsz az volt a legnagyobb poén,amikor az időgéppel véletlenül az őskorba kerültek az egységeim és tankkal kellett ölni a dinoszauruszokat laugh.gif

Lesz RA3? huh.gif Nem is hallottam erről.Hol hallottad?
Alexei_Punk
É már csak azért meg akartam szerezni az RA ": Yuri's Revenget de sajnos nem sikerült... az RA 3-ról én sem hallottm és képeket sem találtam róla eddig... na majd meglátjuk...
Lord_KROK
QUOTE (Alexei_Punk @ Jun 16 2005, 02:15 PM)
É már csak azért meg akartam szerezni az RA ": Yuri's Revenget de sajnos nem sikerült... az RA 3-ról én sem hallottm és képeket sem találtam róla eddig... na majd meglátjuk...

Voltpedig szavazás is rólla h lessz RA3 előbb mint Tiberian Twilight.Valahol láttam már képeket is rólla (olyan mint egy Generals mod így first-lookra) és megkell hagyni nagyon izgatottan várom!
Xzu
QUOTE (Alexei_Punk @ Jun 16 2005, 02:15 PM)

sztem a yuri's nem volt valami nagy cucc.. bár ha erdekel az egesz c&c akkor erdemes megszerezni.

a renegade engem is erdelne, csak nem tudom hozzá lehet valahol jutni.. huh.gif
Dark_Lord
QUOTE (crifneth @ Jun 17 2005, 07:49 PM)
sztem a yuri's nem volt valami nagy cucc.. bár ha erdekel az egesz c&c akkor erdemes megszerezni.

hát renegade-nek nem volt valami fantasztikus a fogadtatása... bár még nem próbáltam, de itt lenne már az ideje. :] yuri's revenggel sztem nincs semmi gond... egy egyszerű kieg a red alert-höz. smile.gif sztem szükség volt arra is, hogy megközelíthessük a dolgot yuri oldaláról is.
Xzu
QUOTE (Dark_Lord @ Jun 17 2005, 08:45 PM)
hát renegade-nek nem volt valami fantasztikus a fogadtatása... bár még nem próbáltam, de itt lenne már az ideje. :] yuri's revenggel sztem nincs semmi gond... egy egyszerű kieg a red alert-höz. smile.gif sztem szükség volt arra is, hogy megközelíthessük a dolgot yuri oldaláról is.

igazábol egy yuri kampány lett valna kira rolleyes.gif (ahogy azt a fejlesztők meg is igérték dry.gif )

én azért bizok a ra3-ban. hatha megint csinalnak valami maradandót.
Dark_Lord
QUOTE (crifneth @ Jun 17 2005, 11:16 PM)
igazábol egy yuri kampány lett valna kira rolleyes.gif (ahogy azt a fejlesztők meg is igérték dry.gif )

ahogy eddig is mexokhattunk, mindig valami maradandót kaphattunk a kezeink közé. csak nehogy elbaltázzanak valamit. :S
Lord_KROK
QUOTE (crifneth @ Jun 17 2005, 07:49 PM)

A Yuri's revenge szerintem nagyon nagyon kellett a RA2-nek. Renegteg új lehetőség van benne, és nagyon sok hibát is kijabvítottak, valamint egykomplett új faj jelent meg!!!
SZóval szerintem mindnejképpen érdemes megszerezned.
Gyere fel DC-re nekem megvan osztva a Yuri, és tőllem letöltheted... smile.gif
Lord_KROK
QUOTE (crifneth @ Jun 17 2005, 11:16 PM)

Én is bízok benne, csak az a baj h 1-2 éve sokkal többet hallottam a játékról mint most... nagyon nagyon nagy a hallgatás... sad.gif
Ja és remélem összedobnak a Blizzard Bnetjéhez hasonló Inetrenetes PVPGN rendszert...
Dark_Lord
QUOTE (Lord_KROK @ Jun 18 2005, 07:45 PM)
A Yuri's revenge szerintem nagyon nagyon kellett a RA2-nek. Renegteg új lehetőség van benne, és nagyon sok hibát is kijabvítottak, valamint egykomplett új faj jelent meg!!!

milyen neted van? :] feltöltésed milyen? mert akkor belekukkantanék a cuccaidba én is smile.gif
Lord_KROK
QUOTE (Dark_Lord @ Jun 18 2005, 08:56 PM)
milyen neted van? :] feltöltésed milyen? mert akkor belekukkantanék a cuccaidba én is smile.gif

Az a helyzet h eléggé szar lassú netem van, egy 2,3Mbites letölktés (az még el is megyen valahogy kilehet bírni) de a feltöltés mindössze 224K...
De ez van...
HUN_Rocky

Meg szerintem a yuri az elég nehéz!
Melyik hubon vagy?Milyen néven?
HUN_Rocky
Gernals-al játszik valaki?
Dark_Lord
QUOTE (Lord_KROK @ Jun 19 2005, 10:37 AM)
Az a helyzet h eléggé szar lassú netem van, egy 2,3Mbites letölktés (az még el is megyen valahogy kilehet bírni) de a feltöltés mindössze 224K...
De ez van...

neeem baj... meglátogatlak smile.gif nekem 2Mbit/192kbit szal no comment :] éljen az asszimetrikus adsl biggrin.gif
Dark_Lord
QUOTE (HUN_Rocky @ Jun 19 2005, 12:48 PM)

hát nekem szokásom volt végigvinni :] the a zero hourt még nem vittem végig... de szokásom mondani, hogy "ami késik, az nem múlik!" smile.gif
TheProGamer

Persze! Kedvenc RTS-em a RON után!
HUN_Rocky
Én most a GTA SA mellet a RA 1-el játszom biggrin.gif
Flame_of_Aiur

Naná ZH odab.asz biggrin.gif
Z-Demon

GENERAL'S FOREVER!!!
Van it rajtam kívül valaki más aki GLA-fan?
Shadeling
QUOTE (Z-Demon @ Jun 19 2005, 07:15 PM)
GENERAL'S FOREVER!!!

Csak az van smile.gif Pl én smile.gif
Z-Demon
QUOTE (Shadeling @ Jun 19 2005, 07:24 PM)
Csak az van smile.gif Pl én smile.gif

Na végre egy értelmes ember!
sokan gyengének tartják a GLA-t. Pedig azzal lehet a legkönyebben kifejlődni!
Nem kell áram, az épületek még az atom támadást is túlélik ráadásul teljesen ingyen ujjá épülnek, olcsók az egységek, a fejlesztések, de ez az olcsóság szerencsére nem megy a minőség rovására! No és persze ottvan a sokak által gyűlölt álcázható bomb truckok!
Dark_Lord
QUOTE (Z-Demon @ Jun 19 2005, 07:45 PM)
Na végre egy értelmes ember!
sokan gyengének tartják a GLA-t. Pedig azzal lehet a legkönyebben kifejlődni!
Nem kell áram, az épületek még az atom támadást is túlélik ráadásul teljesen ingyen ujjá épülnek, olcsók az egységek, a fejlesztések, de ez az olcsóság szerencsére nem megy a minőség rovására! No és persze ottvan a sokak által gyűlölt álcázható bomb truckok!

hát szerintem minden frakciónak megvan a jó és rossz oldala. igaaaaz... mondjuk gla-nak kevesebb ilyen van biggrin.gif kocc.gif
Flame_of_Aiur
QUOTE (Z-Demon @ Jun 19 2005, 07:15 PM)
GENERAL'S FOREVER!!!

Na ja cigi.gif

Ugyan amerikát nagyon erősre csinálták benne, de annál nagyobb élvezet smile.gif Kína se rossz mondjuk, ZH generaljai is erősek (ott China Nuke General, China Tank General, GLA-nél meg mind3 a kedvencem... amerikát csak kipróbáltam, de ott talán a Super Weapon General...) GLA annyira jó... az megvan, amikor a worker-ek kérdezgetik: "Can I have some shoes?" Na erre ZH-ban lehet nekik adni és sokkal gyorsabbak lesznek biggrin.gif GLA hole-t mindennél jobban utálom, ha ellenem van... azaz 1 ideje csak lenne, mert én kacagok vele smile.gif Az volt a Generalsban a baj, h amúgy gyengék voltak az épületek... ZH-ban erre is van fejlesztés. A roncsokból fejlesztés hihetetlen jó 5let, ZH-ban már minden (Toxin tractor is! ohmy.gif) fejleszthető vele... Quad Cannon ("Don't get on my bad side...") és Rocket Buggy ("Roads? How boring!") talán a legjobbak... Battle Bus is... meg még a Black Marketet említeném... Scud Storm meg... nem a legprecízebb, de remek smile.gif Röviden ennyi miért választ Te is a Global Liberating Army-t... Meg amúgy is nagy flash a kvázi rossz oldallal lenni... meg amúgy is USA suxxez... cool.gif
Xzu

köszönöm, de nekem már jórégóta megvan cool.gif anno ki is játszottam mind2 kampányt.

Amugy szemely szerint a Generals-t a c&c meggyalázásának tartom, attól függetlenül nem rossz játék.
Shadeling
QUOTE (Dark_Lord @ Jun 19 2005, 11:49 PM)
hát szerintem minden frakciónak megvan a jó és rossz oldala. igaaaaz... mondjuk gla-nak kevesebb ilyen van biggrin.gif kocc.gif

Inkább kő-papír-olló az egész.

A GLA üti USA-t, China üti a GLA-t, USA üti China-t. A generálisoktól függően hol nehezebb, vagy könnyebb, de a mechanikája az ilyen.
Shadeling
QUOTE (crifneth @ Jun 22 2005, 02:19 PM)
köszönöm, de nekem már jórégóta megvan cool.gif anno ki is játszottam mind2 kampányt.

Amugy szemely szerint a Generals-t a c&c meggyalázásának tartom, attól függetlenül nem rossz játék.

Csak és kizárólag arról szólt az egész, hogy a C&C logót lenyúlhassa az EA, amikor a Westwoodot kicsinálták. Kétségtelen, hogy a srácok kezdtek kiégni, de ez eléggé aljas dolog.

Mindezek ellenére a Generals az egyik kedvenc RTS-em. Megjegyzem nem sok van smile.gif
Z-Demon
QUOTE (crifneth @ Jun 22 2005, 02:19 PM)

szerintem meg tök király nekem a starcraft melett az egyetlen kedvenc rts-em!
Engem nagyon meg fogott a general's, főleg mióta tudok pályát építeni!!! biggrin.gif
Shadeling
QUOTE (Z-Demon @ Jun 23 2005, 10:35 AM)
szerintem meg tök király nekem a starcraft melett az egyetlen kedvenc rts-em!
Engem nagyon meg fogott a general's, főleg mióta tudok pályát építeni!!! biggrin.gif

Lenne ihleted elküldeni egy tutorial-t? Kéne nagyon, van egy rakás küldi ötletem smile.gif
Lord_KROK
QUOTE (HUN_Rocky @ Jun 19 2005, 12:44 PM)
Meg szerintem a yuri az elég nehéz!
Melyik hubon vagy?Milyen néven?

Hm... a Yuriszerintem sokkal felszerelztebb mint a sima Ra2... Nagyon kell az oda.. a küldetései nem egyszerrűen de ahogy mi nyomtuk, úgy nagyon extrém volt.
tomeeto
tud valaki valamilyen oldalt ahonnan le tudnám szedni a yuri-t?
ami nekem megvan az sajnos hibás sad.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.