Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Képregények Filmen
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Hepathos
Először is, régebben volt ilyen topic, csak eltűnt.
Nah akkor ide besuvítom az összes új képregéynes hírt, amit csak találok, és meglátjuk meddig él a topic.

Ghost Rider
Bemutatták a Szellemlovas végleges moziverzióját (Mint tudjuk Nicolas Cage játsza a hőst, míg az élők sorában van.) . Bár nincs sok eltérés a képregény verziótól, fazsán néz ki.
A Szellem Lovas
És itt a mocija, amit már korábban bemutattak:
Ghost Bike

Batman Begins
Kiderült ki a két főellenség az új Batman filmben.
SPOILER!!!
Scarecrow (Madárijesztő), és Ra's AL Ghul
A két kép róluk: 1, 2

X-Men 3
Kiadták az első hivatalos Teaser posztert a filmhez. Bár semmit nem mutat, jó tudni hogy készül a film. smile.gif
X-Men 3

Superman Returns
Ok, régebben kiadták a posztert és a képet a főszereplőröl, de aki lemaradt annak itt vannak:
Teaser poster
The Man of Steel

Fantastic Four
Itt egy kissé béna kép a mozis Fárum doktorról. Ha lesz jobb berakom.
user posted image
hagren
a bbnel az egyik föellenseg hibas smile.gif

es lesz meg a Books of Magic, az "igazi" john constantineal mellekszereplökent, es a V for Vendetta a wachowski testverektöl.
nomeg a sin city 2 es 3, a "a dame to kill for" es mas sin city kepregenyeken alapuloan,
hellboy 2, es spidey 3-7(?)
martin_dante
QUOTE (hagren @ Jun 22 2005, 10:15 PM)

es lesz meg a "the books of magic", az igazi john constantineal mellekszereplökent, es a v for vendetta a wachowski testverektöl.

Wachowskiék már a mátrix kettőnél elásták magukat...
Hepathos
QUOTE (hagren @ Jun 22 2005, 10:15 PM)

es lesz meg a Books of Magic, az "igazi" john constantineal mellekszereplökent, es a V for Vendetta a wachowski testverektöl.
nomeg a sin city 2 es 3, a "a dame to kill for" es mas sin city kepregenyeken alapuloan,
hellboy 2, es spidey 3-7(?)

Nope, mindkettő főgonosz jó. Vagy neked megbízhatóbb adatid vannak? smile.gif
Igen, ha tudtok más képregényfilmekről, hát rakjátok be nyugodtan, meg az infót amit tudtok róluk.
hagren
QUOTE (Hepathos @ Jun 22 2005, 10:37 PM)
Nope, mindkettő főgonosz jó. Vagy neked megbízhatóbb adatid vannak? smile.gif

igen, mert lattam laugh.gif

QUOTE (Hepathos @ Jun 22 2005, 10:37 PM)
Igen, ha tudtok más képregényfilmekről, hát rakjátok be nyugodtan, meg az infót amit tudtok róluk.

sure, mar tettem is smile.gif
Sophiaso
ami most még eszembe jutott és nincs felsorolva, továbbá nem része ezeknek a sorozatoknak pl. a Pokolfajzat (Hellboy), ha jól tudom, az is képregényadaptáció.. a Hulk, stbstb.
hmm lesz új superman film is? amiben Kevin Spacey is játszik? mindjárt meglesem,..
hagren
QUOTE (Sophiaso @ Jun 22 2005, 10:58 PM)
ami most még eszembe jutott és nincs felsorolva, továbbá nem része ezeknek a sorozatoknak pl. a Pokolfajzat (Hellboy), ha jól tudom, az is képregényadaptáció.. a Hulk, stbstb.

ezt most pontosan hogy erted?
Iam_The_Ghost
Dejó, hogy megnyílt ez a topic, Én nagyon szeretem a szuperhős filmeket! smile.gif
Amiket várok most, az a Fantastic Four, X-men 3, Pókember folytatások, ezek a kedvenceim. Esetleg még a Hellboy 2-t, sztem nem volt rossz az 1 sem, talán még az új Superman részt, az 1-2-3-t régen nagyon szerettem, de mondjuk elégé bugyután néz ki azon a képen Superman, képregényben/rajzfilmben sokkal jobban mutat az alsógatyájában... Ghost Rider történetét nem ismerem sajnos, valami olyasmit tud, hogy megérez valamit az áldozatain és talán valami rémképeket adn nekik, de lehet, hogy baromságot mondtam most, nem tudom, igazából csak Pókember/F4-ben volt vendégszereplőként ismerem, meg már csak úgy tudtam is róla.
Iam_The_Ghost
Ja, és még láttam a Hulk-t, de a folytatást egyértelműen nem várom, sztem hihetetlen sz*r volt az 1, nagyon unalmas, az akció jelenetekből semmit nem lehetett átni, kivéve, amikor a sivatagban üldözik, de a végső csata... Tetszett a főellenség, erősnek találtam, gondoltam ebből jó nagy harc lesz, de mégsem, az egészből nem láttam semmit, csak sötétséget és néhány villámlást, meg néha, de csak néha megpillantottam valami zöldet...(pedig a főellenség tényleg jónak tűnt, talán ha mondjuk Pókember ellen harcolna... tongue.gif )
Iam_The_Ghost
Ja, és most olvasom a kepregeny.net-n, hogy megint szóba hozták a Batman vs. Supermant... Erről már régebben is hallottam, és bármennyire is tisztelem Batmant, mert bár nincs igazi szuperképessége, de nagyon eszes, áldozatai félnek tőle, és nagyon jó cuccai vannak, de Superman ellen semmi esélye nem lenne, egy ütésből kiütné őt, és egyáltalán nem is értem, hogy miért harcolnának egymás ellen, talán csak valami olyasmi miatt, hogy mondjuk Batmant megmérgezik és gonosz lesz, majd rátámad Supermanre, vagy valami.(Azért mondtam, hogy Batman lesz gonosz, mert ilyenkor a másik jó fél, ebben az esetben Superman visszafogja magát mindig és nem akarja bántani a másikat, mert ha Superman lenne a gonosz(mint a 3.-ban) akkor tuti úgy bedurvulna, hogy Batmant egy pillanat alatt leverné. tongue.gif )
Rizzo_Daddy
Itt egy háttérképnek is használható szép nagy verzió a mocis képből:
user posted image
Rizzo_Daddy
Illetve Nick Cage, mint Ghost Rider:
user posted image
martin_dante
Végre jó helyen... laugh.gif
Rizzo_Daddy
QUOTE (martin_dante @ Jun 23 2005, 12:23 PM)
Végre jó helyen... laugh.gif

3 óra alvás után meg voltam kavarodva egy kicsit... Bocs.
Sophiaso
QUOTE (Iam_The_Ghost @ Jun 23 2005, 08:59 AM)
Ja, és most olvasom a kepregeny.net-n, hogy megint szóba hozták a Batman vs. Supermant... Erről már régebben is hallottam, és bármennyire is tisztelem Batmant, mert bár nincs igazi szuperképessége, de nagyon eszes, áldozatai félnek tőle, és nagyon jó cuccai vannak, de Superman ellen semmi esélye nem lenne, egy ütésből kiütné őt, és egyáltalán nem is értem, hogy miért harcolnának egymás ellen, talán csak valami olyasmi miatt, hogy mondjuk Batmant megmérgezik és gonosz lesz, majd rátámad Supermanre, vagy valami.(Azért mondtam, hogy Batman lesz gonosz, mert ilyenkor a másik jó fél, ebben az esetben Superman visszafogja magát mindig és nem akarja bántani a másikat, mert ha Superman lenne a gonosz(mint a 3.-ban) akkor tuti úgy bedurvulna, hogy Batmant egy pillanat alatt leverné. tongue.gif )

valóban, mert Supermannek "veleszületett tehetsége" van tulajdonképpen, Batmannek nincs sok esélye vele szemben... Maximum egy Batman vs. Pókenbert tudnék elképzelni unsure.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE (Sophiaso @ Jun 23 2005, 01:33 PM)
valóban, mert Supermannek "veleszületett tehetsége" van tulajdonképpen, Batmannek nincs sok esélye vele szemben... Maximum egy Batman vs. Pókenbert tudnék elképzelni unsure.gif

Bár Pókember a kedvencem, sztem neki se lenne esélye ellene... Superman ellen sztem csak olyannak van esélye, aki bazi nagy, bazi erős, vagy pedig valami olyan lény, amibe belevan építve egy kriptonit kő, vagy valami hasonló.
Sophiaso
QUOTE (Iam_The_Ghost @ Jun 23 2005, 01:48 PM)
Bár Pókember a kedvencem, sztem neki se lenne esélye ellene... Superman ellen sztem csak olyannak van esélye, aki bazi nagy, bazi erős, vagy pedig valami olyan lény, amibe belevan építve egy kriptonit kő, vagy valami hasonló.

én Batman ellen mondtam Pókembert smile.gif úgy végülis lenne esély, de szerintem majdhogynem mindenképpen Batman maradna alul, hiszen neki nem igazán vannak szuperképességei unsure.gif
hagren
QUOTE (Iam_The_Ghost @ Jun 23 2005, 08:54 AM)
Ja, és még láttam a Hulk-t, de a folytatást egyértelműen nem várom, sztem hihetetlen sz*r volt az 1, nagyon unalmas, az akció jelenetekből semmit nem lehetett átni, kivéve, amikor a sivatagban üldözik, de a végső csata... Tetszett a főellenség, erősnek találtam, gondoltam ebből jó nagy harc lesz, de mégsem, az egészből nem láttam semmit, csak sötétséget és néhány villámlást, meg néha, de csak néha megpillantottam valami zöldet...(pedig a főellenség tényleg jónak tűnt, talán ha mondjuk Pókember ellen harcolna... tongue.gif )

szerintem a hulk jol kezdödött, de nagyon gagyi es röhelyes lett mindig jobban.
amiket en varok: ghost rider (ez a moci kiralyul nez ki), uj batman franchise, spidy franchise, sin city es constantine foltytatasai (ha a jcnek lesznek), books of magic, es a nagyon igeretes, de trailer nelküli horrort, a the fog-ot. fantastic fourt is megnezem, netan hellboy 2öt is, de csak szorakozasbol. hulk 2öt, x-men3at, supermant, es a többit nem varom.
Arminius
kéne egy Spielberg vs. Lucas.
Mulatságos lenne amint Pityuka lasszózik, Gyurika pedig fénykardozik. Vagy ütlegelik egymást szócsövekkel és rendezôi székekkel.
hagren
QUOTE (Arminius @ Jun 23 2005, 02:34 PM)
kéne egy Spielberg vs. Lucas.
Mulatságos lenne amint Pityuka lasszózik, Gyurika pedig fénykardozik. Vagy ütlegelik egymást szócsövekkel és rendezôi székekkel.

ez most hogy jön ide huh.gif tongue.gif
Arminius
QUOTE (hagren @ Jun 23 2005, 02:36 PM)
ez most hogy jön ide huh.gif tongue.gif

elolvasod az utolsó kb 10 hozzászólást rájössz... (mindenki vskrôl beszél, tudom, képregényhôsök esetében, de ez most részletkérdés)
hagren
QUOTE (Arminius @ Jun 23 2005, 02:38 PM)
elolvasod az utolsó kb 10 hozzászólást rájössz... (mindenki vskrôl beszél, tudom, képregényhôsök esetében, de ez most részletkérdés)

jo, de a kepregenyadaptacional mar letezö kepregenyekröl beszelünk smile.gif
vagy mit akarsz evvel most mondani?!
Arminius
QUOTE (hagren @ Jun 23 2005, 03:11 PM)
jo, de a kepregenyadaptacional mar letezö kepregenyekröl beszelünk smile.gif
vagy mit akarsz evvel most mondani?!

csak felvetettem,
hogy Batman vs. Superman helyett
Steven Spielberg vs. George Lucas kellene,
nem mint képregény, CSAK ÚGY.

mindentôl függetlenül.
tezzickérteni? biggrin.gif
hagren
QUOTE (Arminius @ Jun 23 2005, 05:17 PM)
csak felvetettem,
hogy Batman vs. Superman helyett
Steven Spielberg vs. George Lucas kellene,
nem mint képregény, CSAK ÚGY.

mindentôl függetlenül.
tezzickérteni? biggrin.gif

ja smile.gif
en nem szeretem az ilyen versus dolgokat, de az avpnel jo volt (game, not film).
Janee86
Nah ez az a téma amiről csak annyit tudok mondani, hogy: BORZASZTÓÓ!!!Vegyük a SPider-Man-eket vagy itt van újfent a Sin City c. film.Olvastam a képregényt hát a film után mit mondhatnék....NO COMMENT
rutinho
a Sin City az jó!!!!!!!!!!! biggrin.gif tongue.gif
Janee86
QUOTE (rutinho @ Jun 23 2005, 07:18 PM)
a Sin City az jó!!!!!!!!!!! biggrin.gif tongue.gif

Filmben?Mondhatom..
Iam_The_Ghost
QUOTE (Sophiaso @ Jun 23 2005, 02:03 PM)
én Batman ellen mondtam Pókembert smile.gif úgy végülis lenne esély, de szerintem majdhogynem mindenképpen Batman maradna alul, hiszen neki nem igazán vannak szuperképességei unsure.gif

Ja, az tényleg érdekes lenne. Végülis talán Batman tudna meglepetéseket szerezni Pókicának, hisz nagyon ravasz, csak mondjuk Öcsipók tuti hogy gyorsaságával gyorsan elkapná, hátulról lefoná, hozzá csapná egy falhoz, majd gyorsan oda vetne egy kis hálót és meg is van. wink.gif Ez tény, Batman nem a legerősebb szuperhősök közé tartozik, de például a maga világában nagyon erősnek bizonyul. Viszont a Batman of the Futureben lévő Batmannek, vagyis Terrynek már több esélye lenne Pókica ellen, egy olyat megnéznék! smile.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE (Janee86 @ Jun 23 2005, 06:28 PM)
Filmben?Mondhatom..

Ízlés kérdése...
Sophiaso
QUOTE (Iam_The_Ghost @ Jun 23 2005, 06:48 PM)
Ja, az tényleg érdekes lenne. Végülis talán Batman tudna meglepetéseket szerezni Pókicának, hisz nagyon ravasz, csak mondjuk Öcsipók tuti hogy gyorsaságával gyorsan elkapná, hátulról lefoná, hozzá csapná egy falhoz, majd gyorsan oda vetne egy kis hálót és meg is van. wink.gif Ez tény, Batman nem a legerősebb szuperhősök közé tartozik, de például a maga világában nagyon erősnek bizonyul. Viszont a Batman of the Futureben lévő Batmannek, vagyis Terrynek már több esélye lenne Pókica ellen, egy olyat megnéznék! smile.gif

De Gotham Cityben nincsenek is olyan húdeerős, szuperképeségekkel megáldott főellenségek smile.gif pl. Joker vagy a Pingvin... Mindkettő titokzatos, de csak ember mind és vagy a leleményességük, vagy a kütyüik viszik előbbre őket a világuralomra törésben smile.gif
Macskanőnél már majdnem elhittem, hogy teljesen be tudja csavarni Batmant és olyannyira elcsábítani, hogy legyőzi... de végül nem... smile.gif

egyébként nekem a Pókcica filmek tetszettek, szerintem nem lettek rosszak. Kicsit más, de egészen kellemes. Voltak benne igen aranyos, emberszerű megoldások, amik a képregényből és a rajzfilmből - még ha nem is hiányoztak - ,de nem voltak úgy kihangsúlyozva, pl. amikor Peter próbálgatja a fonál kilövésének technikáját... Kámeháme smile.gif smile.gif Node mondjuk a többi változatban fonálutántöltőt használt, nem magától termelődött ph34r.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE (Sophiaso @ Jun 23 2005, 07:26 PM)
De Gotham Cityben nincsenek is olyan húdeerős, szuperképeségekkel megáldott főellenségek smile.gif pl. Joker vagy a Pingvin... Mindkettő titokzatos, de csak ember mind és vagy a leleményességük, vagy a kütyüik viszik előbbre őket a világuralomra törésben smile.gif
Macskanőnél már majdnem elhittem, hogy teljesen be tudja csavarni Batmant és olyannyira elcsábítani, hogy legyőzi... de végül nem... smile.gif

egyébként nekem a Pókcica filmek tetszettek, szerintem nem lettek rosszak. Kicsit más, de egészen kellemes. Voltak benne igen aranyos, emberszerű megoldások, amik a képregényből és a rajzfilmből - még ha nem is hiányoztak - ,de nem voltak úgy kihangsúlyozva, pl. amikor Peter próbálgatja a fonál kilövésének technikáját... Kámeháme smile.gif smile.gif Node mondjuk a többi változatban fonálutántöltőt használt, nem magától termelődött  ph34r.gif

Jaja, egyetértek Veled! wink.gif
Ebből a fonálkilövésből volt is botrány, hogy a rajongók nem nézték jól szemmel, hogy mért nem egy olyan kis szerkezettel készíti a hálókat. Nem tudom, sztem jó ötlet volt, hogy "belé volt építve", sőt, talán jobb is, ez is kifejezte, hogy a pók génnek mennyire beléje épültek. Egyébként sztem is nagyon jó a 2 Pókember film, szórakoztató, izgalmas, van mondanivalója, úgyhogy tényleg jó lett. A 2.-ben mondjuk volt 1-2 dolog, ami Engem zavart, például Oki doki olyan viccesre sikerült sztem, az aláfestő zenéje is inkább poénos, és néhol elégé leülepedik a hnagulat, bár sztem egyáltalán nem annyira, mint az SW III-nál... És vannak furcsa megoldások, ez nem nagy dolog, de például, mikor Pókica a liftben van a muksóval, az tényleg vicces rész volt, de egyszerűen túl sokáig mutatták őket, előbb kellett volna képet váltani, ez nem baki vagy ilyesmi, csak sztem rossz megoldás...
Ja, egyébként mikor nem tudot több hálót "kilőni", akkor először arra gondoltam, hogy esetleg ez a mutációra utal, ami a képregényben és a rajzfilmben történik meg, de úgy tűnik talán csak azért ment el a látása és a pókereje, mert már nem hitt az egészben.
Sophiaso
QUOTE (Iam_The_Ghost @ Jun 23 2005, 07:44 PM)
Ebből a fonálkilövésből volt is botrány, hogy a rajongók nem nézték jól szemmel, hogy mért nem egy olyan kis szerkezettel készíti a hálókat. Nem tudom, sztem jó ötlet volt, hogy "belé volt építve", sőt, talán jobb is, ez is kifejezte, hogy a pók génnek mennyire beléje épültek. Egyébként sztem is nagyon jó a 2 Pókember film, szórakoztató, izgalmas, van mondanivalója, úgyhogy tényleg jó lett. A 2.-ben mondjuk volt 1-2 dolog, ami Engem zavart, például Oki doki olyan viccesre sikerült sztem, az aláfestő zenéje is inkább poénos, és néhol elégé leülepedik a hnagulat, bár sztem egyáltalán nem annyira, mint az SW III-nál... És vannak furcsa megoldások, ez nem nagy dolog, de például, mikor Pókica a liftben van a muksóval, az tényleg vicces rész volt, de egyszerűen túl sokáig mutatták őket, előbb kellett volna képet váltani, ez nem baki vagy ilyesmi, csak sztem rossz megoldás...
Ja, egyébként mikor nem tudot több hálót "kilőni", akkor először arra gondoltam, hogy esetleg ez a mutációra utal, ami a képregényben és a rajzfilmben történik meg, de úgy tűnik talán csak azért ment el a látása és a pókereje, mert már nem hitt az egészben.

de a filmekben mennyi mindent megváltoztatnak smile.gif de szerintem ez nem is baj, nem kell mindig 100%osan hűnek lenni az alaptörténethez, hiszen lehet, hogy az nem is működne vásznon vagy nagyon macerás lenne megoldani, vagy csak egyszerűen a rendező/forgatókönyvíró bele akarta vinni a saját "lelkét" is az egészbe smile.gif szóval én nem nézem feltétlen rossz szemmel az ilyen dolgokat, mert nincs értelme smile.gif Octopus tényleg elég furcsa lett, de végülis illett az egészbe smile.gif Lesz Pók 3?
hagren
QUOTE (Sophiaso @ Jun 23 2005, 07:52 PM)
de a filmekben mennyi mindent megváltoztatnak smile.gif de szerintem ez nem is baj, nem kell mindig 100%osan hűnek lenni az alaptörténethez, hiszen lehet, hogy az nem is működne vásznon vagy nagyon macerás lenne megoldani, vagy csak egyszerűen a rendező/forgatókönyvíró bele akarta vinni a saját "lelkét" is az egészbe smile.gif szóval én nem nézem feltétlen rossz szemmel az ilyen dolgokat, mert nincs értelme smile.gif Octopus tényleg elég furcsa lett, de végülis illett az egészbe smile.gif Lesz Pók 3?

igen, a szerzödes spiderman 7ig (!!) megy.
Sophiaso
QUOTE (hagren @ Jun 23 2005, 08:08 PM)
igen, a szerzödes spiderman 7ig (!!) megy.

nem semmi, akkor tényleg mindenki benne lesz smile.gif
de akkor igyekezzenek a forgatással, mert ha ugyanazokat a színészeket akarják kulcskarakternek, akkor iparkodni kell... Peter Parker a képregényben végülis végig ugyanannyi idős volt, nem? Mármint nem voltak 10éves ugrások unsure.gif
Hepathos

pedig a szerkezet jobb ötlet volt, hisz a pókerőtöl megnőtt az innteligenciája, ezért volt képes elkészíteni.

Ha a genetikát néznénk, a hálómirigy nem a csuklóján hanem a s*ggében lett volna...
Hepathos
QUOTE (Sophiaso @ Jun 23 2005, 08:12 PM)
de akkor igyekezzenek a forgatással, mert ha ugyanazokat a színészeket akarják kulcskarakternek, akkor iparkodni kell... Peter Parker a képregényben végülis végig ugyanannyi idős volt, nem? Mármint nem voltak 10éves ugrások unsure.gif

a szuperhősök álltalában kortalanok smile.gif
vagyis nem öregszenek sokast.
martin_dante
QUOTE (Sophiaso @ Jun 23 2005, 08:12 PM)

Nem volt semmi időbeli különbség.
martin_dante

Szerintem is jobb ötlet volt ez az organikus pókfonállövés. Nekem mind2 film tetszett. Amúgy szerintem a 3. részben simán megtudják o.ldani, hogy Brock legyen Venom mivel bár még egyszer sem tűnt fel Octopust is bevezették és Connerst is.
Iam_The_Ghost
QUOTE (martin_dante @ Jun 23 2005, 08:37 PM)
Szerintem is jobb ötlet volt ez az organikus pókfonállövés. Nekem mind2 film tetszett. Amúgy szerintem a 3. részben simán megtudják o.ldani, hogy Brock legyen Venom mivel bár még egyszer sem tűnt fel Octopust is bevezették és Connerst is.

Figy, gondold végig. Octopus nem lehetet gond, ő úgymond nem annyira fontos karakter, mint Venom, simán betudták hozni egy rész alatt, ahogy Connorst is(valszeg' ő, mint Gyík és Harry lesz valamiképp a főellenség) De nem ezzel van a gond, egyszerűen most nem jöhet be Venom. Eleve, ha az eredeti történethez akarunk ragaszkodni, akkor előbb Peternek kell felvennie a ruhát és utána Eddienek, ami elég hosszú lenne, de sztem ez kihagyható rész lenne, hogy előbb Peterhez kerüljön, Én már kitaláltam egy forgatókönyvet egy ilyen részhez! biggrin.gif De amúgy is, a 2. vége után egyértelműen Harryvel kell foglalkozni. Bár talán esetleg úgy tudnák behozni Venomot, hogy Connors nem lesz a Gyík, viszont azért segítene Pókembernek, és Harryt egyszerűen kivonnák úgy forgalomból, hogy rejtélyesen eltűnne és mondjuk a 4.-ben térne vissza. De sztem bárhogy is nézzük, nagyon rossz lépés lenne most berakni Venomot, Én különben is később szeretném őt, amikor már tényleg kibontakozott a történet, éppen nyugi van(mert most nincs, itt van Harry, és már a 2. végén lehetett látni, hogy azért MJ-t nyomasztja Peter alteregója), és amikor már bemutatták Eddiet. Én az utolsó részeknél látnám szívesen, ő a kedvenc ellenségem, úgyhogy tényleg igazi nagy-nagy főcsatát szeretnék, egyébként is sztem ő Pókember legerősebb ellenfele, és mint legerősebbnek, csak a végén kell jönnie. smile.gif
Rizzo_Daddy
QUOTE (Iam_The_Ghost @ Jun 23 2005, 09:12 PM)
Figy, gondold végig. Octopus nem lehetet gond, ő úgymond nem annyira fontos karakter, mint Venom, simán betudták hozni egy rész alatt, ahogy Connorst is(valszeg' ő, mint Gyík és Harry lesz valamiképp a főellenség) De nem ezzel van a gond, egyszerűen most nem jöhet be Venom. Eleve, ha az eredeti történethez akarunk ragaszkodni, akkor előbb Peternek kell felvennie a ruhát és utána Eddienek, ami elég hosszú lenne, de sztem ez kihagyható rész lenne, hogy előbb Peterhez kerüljön, Én már kitaláltam egy forgatókönyvet egy ilyen részhez! biggrin.gif De amúgy is, a 2. vége után egyértelműen Harryvel kell foglalkozni. Bár talán esetleg úgy tudnák behozni Venomot, hogy Connors nem lesz a Gyík, viszont azért segítene Pókembernek, és Harryt egyszerűen kivonnák úgy forgalomból, hogy rejtélyesen eltűnne és mondjuk a 4.-ben térne vissza. De sztem bárhogy is nézzük, nagyon rossz lépés lenne most berakni Venomot, Én különben is később szeretném őt, amikor már tényleg kibontakozott a történet, éppen nyugi van(mert most nincs, itt van Harry, és már a 2. végén lehetett látni, hogy azért MJ-t nyomasztja Peter alteregója), és amikor már bemutatták Eddiet. Én az utolsó részeknél látnám szívesen, ő a kedvenc ellenségem, úgyhogy tényleg igazi nagy-nagy főcsatát szeretnék, egyébként is sztem ő Pókember legerősebb ellenfele, és mint legerősebbnek, csak a végén kell jönnie. smile.gif

Ha most vezetnék be a szimbiótát, akkor az egy kellemes keresztezésnek lehetne az előhírnöke, ugyanis Parkernek Reed Richards (Fantasztikus Négyes) segít megszabadulni tőle...
Karez
De ez a mutációs kérdés is érdekes pókicánál.Hisz látszot a 2.részben hogy többször veszíti el az erejét.Sokan azt mondják amiat mert nem hitt már önmagában.Lehetséges de mivan akkor ha ténleg nem hitt magában és akkor a géntérképe kapot egy jelet a tovább fejlődésnek és meglátszotak ez első jelek??
Én örülnék annak ha a 3.részben még nem jelene meg venon csak úgymond részleteket tudunk meg.Értek ezalat eddie megjelenése és gyűlölete pókember iránt.Akkor jonah fia pedig a végén mint finálként felrepülenk a holdra és mutatják hogy tzaláltak egy fekete követ és vége.És mitomén a 3.részben pókember mutációjával foglalkoznak:És örülnék neki annak is ha conners dokival is találkozik végre.Bár nemtom van kis buktatója is ennek ugyanis jól tudjuk hogy pókember mutáns önmagát maga megtorló állítotale és egy tudós csaj (most nemugrik be a neve) egy ellenszerel meggyógyította.
Ez votl a rajzfilmben a képregényben pedig Reed Richards gyógyítja meg.Nos a rendezőnek most elkell döntenie hogy melyik változatot választja.Vagy mit 3 lehetőséget maga harry menti meg....báár ettől kicsit tartok.
Azért szívesen látnám megtorlót hogy feltűnik a filmben.Bár a saját filmje hááát jónak jó volt csak azért elégé sok és hosszú unalmas rész volt.A másik hogy nem volt elég sok akció és a főellenség se tetszet.Egyébként jó film volt.

Nah még utoljára lehetne azt csinálni mint anno a batman mindöröké ben volt.Hogy egyszere 2 vagy 3 főellenség jelenik meg.De ettől kicsit tartok.
Iam_The_Ghost
QUOTE (Rizzo_Papa @ Jun 24 2005, 08:30 AM)
Ha most vezetnék be a szimbiótát, akkor az egy kellemes keresztezésnek lehetne az előhírnöke, ugyanis Parkernek Reed Richards (Fantasztikus Négyes) segít megszabadulni tőle...

Speciel a rajzfilmben Connors segít neki, bár a végén maga veszi le, szal' egyáltalán nem kell mindig egy történetre fókuszálni, rengeteg alternatíva van.
Gamesfun, jó ötletnek tűnik amit mondasz, egyébként asszem Craffordnak hívták a csajt. De egyébként nem hiszem, hogy bevezetnék ezt a mutációs problémát, vagyis nem nagyon szeretném. Én a Pókember filmekre úgy akarok nézni, mint film, nem pedig sorozat, de ha még nagyon sok rész készül, akkor nagyon sorozat-szagú lesz az egész, ami talán végülis nem annyira nagy baj, de egy picit zavar Engem.
Egyébként még ha mégis megtörténne ez a mutációs dolog, nem hiszem, hogy Megtorlót behoznák ide, a saját filmjében, bár nem láttam, de tudom, hogy túl brutális volt, és a Pókember tényleg nem a brutális dolgokról szól... Mindenestre kiváncsi vagyok már a Pókember 3-ra, sztem 75%, hogy most több ellenfele lesz, mint már mondtam, a legnagyobb esélyesek Gyík és Harry valamilyen formában, sztem nem biztos, hogy ezúttal Zöld Manóként, talán nem akarnak ismételni. A legnagyobb baj, hogy mindez csak 2007-ben derül ki... sad.gif
Karez
Nemlátad a megtorlót???
Szégyen smile.gif .Egyik kedvenc karakterem a marvel univerzumból.Burtális kegyetlen és lőnek benne ezrével.Egyszerűen tökéletes.
A film különben magától is jó.Csak ugye montam a negatív kritikát róla.A másik hogy oltári hülye karaktereket találtak.Bár az orosz megjelenése jó votl.De hogy frank szomszédai egy dagi csákó.És egy számitógép mániás pílszinges gyerek.Hát nem valami eredeti.
Persze a film bővelkedik akcióban és vérben csak nem annyi amenyit én vártam.Pl. az nemtetszet mikor megtorló elopta a sírkő táblát magáról és ez votl rá írva: 1965-2002 no kérem akkor többmint 50 éves lehet mer frank túlélte a vietnami háborút is .A filmben pedig vidám 30-éves embernek látszik.No mind1.
Az még tetszet a filmben ahogy kilesi a családot és úgymond mindenkit jól megszívat de túlontúl ezis hosszúra sikerültek.
Nálam a megtorló film úgy 75%-ot ér meg.Meg ténleg hűen követi a képregény vonalát de.....hol van aza sok sok akció brutalitás és kegyetlenség ami a képregényben van??Igaz a végén már belejön de én az egész filmet ilyenre vártam volna.A másik hogy rossz főellengét választotak.Nincs semmibajon a gengszter főnökel csak aki játsza ő nem illik bele.Meg még szívesen látam volna a filmben vongalot is akinek a keze elmutálódot és egy bazinagy minigun és kissbb rakétavető keveredet.
Bár ezeket a játékban visszakaptam szóval nem panaszkodom!!
Iam_The_Ghost
A főellenséget John Travolta játsza.
Nem tudom, Nekem nem túlzottan tetszik Megtorló karaktere, bár lehet azért, mert ő nem visel göncöt. smile.gif Kb. olyan ő, mint Batman, csak igazság szerint még gyengébb. Vannak pöpec cuccai, meg minden, de igazából olyan ő, mint egy sablonos akció filmben egy zsaru, aki kilép a testülettől és egyedül csinál mindent, szal' nem túl eredeti. Nekem nem tetszik az emberke, viszont amikor kinyírja az egész Marvel univerzumot, az durva. smile.gif (Mondjuk igazából sztem soha nem sikerült volna így kinyírnia őket)
Rizzo_Daddy
QUOTE (Iam_The_Ghost @ Jun 24 2005, 09:38 AM)
A főellenséget John Travolta játsza.
Nem tudom, Nekem nem túlzottan tetszik Megtorló karaktere, bár lehet azért, mert ő nem visel göncöt. smile.gif Kb. olyan ő, mint Batman, csak igazság szerint még gyengébb. Vannak pöpec cuccai, meg minden, de igazából olyan ő, mint egy sablonos akció filmben egy zsaru, aki kilép a testülettől és egyedül csinál mindent, szal' nem túl eredeti. Nekem nem tetszik az emberke, viszont amikor kinyírja az egész Marvel univerzumot, az durva. smile.gif (Mondjuk igazából sztem soha nem sikerült volna így kinyírnia őket)

Kinyírás: egyetértek... biggrin.gif
A kilépett zsaru hasonlat: szerintem inkább Rambó... wink.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE (Rizzo_Papa @ Jun 24 2005, 09:57 AM)
Kinyírás: egyetértek... biggrin.gif
A kilépett zsaru hasonlat: szerintem inkább Rambó... wink.gif

Na, az is lehet. smile.gif Szal' sztem nem egy eredeti figura...
Karez
Mit találtam???
Naná hogy superman vs spider-man képregényt!!!!!Nagyon zorral:
superman vs spider-man
Jó olvasgatást hozzá! smile.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE (gamesfun @ Jun 24 2005, 12:04 PM)
Mit találtam???
Naná hogy superman vs spider-man képregényt!!!!!Nagyon zorral:
superman vs spider-man
Jó olvasgatást hozzá! smile.gif

Ja, erről már hallottam, de még nem kezdtem el olvasni. Sztem hülyeség... dry.gif
bandiii
QUOTE (gamesfun @ Jun 24 2005, 09:25 AM)
A film különben magától is jó.Csak ugye montam a negatív kritikát róla.A másik hogy oltári hülye karaktereket találtak.Bár az orosz megjelenése jó votl.De hogy frank szomszédai egy dagi csákó.És egy számitógép mániás pílszinges gyerek.Hát nem valami eredeti.

Hm. A 2002 es punisher comixokat nem olvastad? Abba benne van Spacker Dave ( a piercing es csávó) és Mr Bumpo (a dagi) is. Egyébként épp ezek voltak a jók a filmben hogy egy rakat jelenetet egy az egyben a képregényből emelték ki. (Spacker Dave piercing huzogatós jelenete , az orosz, a pezsgős-bombás jelenet smile.gif )
Nekem spec az nem tetszett hogy maga a történet és a filmhez kiadott extra comix szerint Frank az Öböl háborúban harcolt, és hazatérése után ölték meg kiccsaládját, azonban az összes Punisher képregényben azt irják hogy Frank a Vietnámi háboruban küzdöttt, és miután 1974-ben hazatért egy Central Park i piknikezés során két alvilági szervezet közt folyó háború kereszttüzében veszti el szeretteit.

Egyébként volt egy két nagyon mókás képregény rész, mikor bezuzott (nem ölte meg öket csak ugymond móresre tanitotta) egy két szuperhirot, mint pl Spidey-t, Daredevil-t és egy kis cselszőves még Hulkot is smile.gif szal ő a legjobb arc
Iam_The_Ghost
QUOTE (gybandi @ Jun 24 2005, 01:21 PM)
Hm. A 2002 es punisher comixokat nem olvastad? Abba benne van Spacker Dave ( a piercing es csávó) és Mr Bumpo (a dagi) is. Egyébként épp ezek voltak a jók a filmben hogy egy rakat jelenetet egy az egyben a képregényből emelték ki. (Spacker Dave piercing huzogatós jelenete , az orosz, a pezsgős-bombás jelenet smile.gif )
Nekem spec az nem tetszett hogy maga a történet és a filmhez kiadott extra comix szerint Frank az Öböl háborúban harcolt, és hazatérése után ölték meg kiccsaládját, azonban az összes Punisher képregényben azt irják hogy Frank a Vietnámi háboruban küzdöttt, és miután 1974-ben hazatért egy Central Park i piknikezés során két alvilági szervezet közt folyó háború kereszttüzében veszti el szeretteit.

Egyébként volt egy két nagyon mókás képregény rész, mikor bezuzott (nem ölte meg öket csak ugymond móresre tanitotta) egy két szuperhirot, mint pl Spidey-t, Daredevil-t és egy kis cselszőves még Hulkot is smile.gif szal ő a legjobb arc

Nem, meg is ölte őket. Ebben a történetben úgy van, hogy tényleg piknikezett a családjával, és asszem az X-men csapat épp üldözött valakit, de sajnos a nagy harc közepette Frank családja is meghalt. Ekkor megutálta az összes szuperhőst, csatlakozott valami szervezethez is, de nem móresre tanította őket, hanem minden Marvel hőst megölt. 2 részes, fent van a kepregeny.net-en.
Update: Ja, és most jutt eszembe, hogy a végén Daredevilt ölte meg, Frank egyik legjobb barátja Matt Murdock volt, és csak miután megölte Daredevilt, akkor tudta meg, hogy valójában ő Matt. A végén fejbe lőtte magát.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.