Ja, neki dobja a bombát, de nem vagyok benne biztos, hogy meghal, Én speciel remélem, de kikockáztam és mintha annyira súlyosoan nem séerült volna meg. Viszont ha jól vettem ki, akkor a trailerben van egy olyan jelenet, hogy Peter vmi dzsekiben belemegy a kamerába, alatta pedig a fekete ruha van, szvsz ez a jelenet a dobás után van és ha ilyen elszántan távozik, akkor lehet tényleg megölte és csak később jön rá, hogy mit is tett... Kiváncsi vagyok, hogy a végén tulajdonképpen ki ellen is fog harcolni, Venomot nem hiszem, szvsz csak a végén lesz az a templomos jelenet, a rész végére már rendesen elintézheti Eddiet ahhoz, hogy megőrüljön, Harryvel a dolgot szvsz hamarabb elintézik, Homokembert meg úgy láttam a szimbióta ruhában már elintézi, bár lehet túléli, sőt, talán erősebbé válik... A végén viszont tényleg érdekes az a jelenet, mikor M. J. ott a feketehálóban kapaszkodik, Pókember pedig a feketehálóról, immár rendes ruhájában rugaszkodik el, ezt nem tudom hová tenni, mert ez elvileg csak akkor lehetséges, ha Venom ellen harcol, de azt meg nem akarom elfogadni.

Még annyi jutott eszembe, hogy talán épp akkor szabadult meg a szimbiótától, harcolt vki ellen, közben telehálózta a környéket, aztán levakarta magáról.
Egyébként ez a Venom Nekem nem igazán tetszik...