Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Képregények Filmen
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
szati1
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Nov 11 2006, 07:31 PM) *

Hát ha kinyírja Harryt, a legjobb barátját, annak Én nagyon fogok örülni. biggrin.gif Egyébként az érzelmi bajai Engem nem zavarnak, csak könyörgöm, ne rabolják el Mary Janet... Az 1-ben tökéletesen a helyén volt a dolog, az a jelenet kellett oda, a 2-ben is még úgy ahogy oké volt, hisz ezzel zsarolták Petert, de azért itt már bökte a szemem, hogy ismétlődik a dolog, viszont ha most újra elrabolják... Akkor legalább haljon meg. dry.gif Mondjuk ha minden igaz, akkor itt most nincs is olyan ok, ami miatt elvihetnék, Homokember és Peter között nincs olyan mélyebb kapcsolat, nem ismerik egymást, Harry meg soha nem veszélyeztetné M.J. életét, úgyhogy csak nagyon erőltetett helyzetben történne meg a dolog, szvsz itt csak rossz helyen lesz, rossz időben.

Naigen, de ha meglesed a trilert a végefelé van pár jelenet, amikor fekete háló van mindenfelé. Amikor póki rendes ruhában ugrik, vagy M.J. fekszik egy ilyen fekete hálón. Ez a háló tuti Venomé, vagyis a végén Venom simán elrabolhatja, hisz ő mindent tud Peterről. Vagyis szvsz Venom a végén elfogja rabolni M.J. Lesz egy kis csihipuhi, és amiatt lesz szét szakadva póki ruhája a trailer végén. Aztán gondolom nem sikerül legyőzni és a többit átteszik majd a 4-be....
Iam_The_Ghost
Nem hiszem, hogy így lesz, Venom szvsz csak a végén fog szerepelni egy csattanóban, látjuk, ahogy rámegy Eddiere, aztán esetleg egy pillanatra mutatják magát Venomot, de sztem ennél több nem lesz. Bár ahogy most nézem, az a fekete háló tényleg nagyon árulkodik, de nem tudom, szvsz ez elég sok jelenet lenne a végére Venomról, mi lesz akkor a 4. részben?
grasslover
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Nov 12 2006, 11:36 AM) *

Nem hiszem, hogy így lesz, Venom szvsz csak a végén fog szerepelni egy csattanóban, látjuk, ahogy rámegy Eddiere, aztán esetleg egy pillanatra mutatják magát Venomot, de sztem ennél több nem lesz. Bár ahogy most nézem, az a fekete háló tényleg nagyon árulkodik, de nem tudom, szvsz ez elég sok jelenet lenne a végére Venomról, mi lesz akkor a 4. részben?

Lehet elrontják azzal, hogy Venom lesz a főellenség ebben a részben...de az úgy nagyon nem lenne jó sad.gif Viszont ha most Venom csak nyom egy cliffhangert a végére, és 3 évet kell várni, hogy végezzék a csatát...na akkor megőrülök sztem smile.gif
Iam_The_Ghost
Hát ha benyomják a végére Venomot, mint főellenség, akkor tönkre vágják az egészet... Egyrészt, mert ez már nagyon sok, túlsűrített (szimbióta, Gwen, Homokember, Harry és akkor még Venom?) és így egyszerűen nem lesznek képesek a szálakat rendesen elmélyíteni, értéket adni nekik, csak mindent gyorsan ledarálnak, másrészt amit már sokszor mondtam, Venom egy különfilmet érdemel! Ha berakják csattanónak Venomot, akkor lehet, hogy beleőrölünk a várakozásba, de így tudnak majd egy brutális Venom történetet összehozni majd, elképzelem, ahogy a 4. rész még sötétebb lesz, Peter egyre jobban beleőrül a dologba, elgyengül a félelemtől, Eddie folyamatosan terrorizálja, a családját veszélyezteti, sőt, Venom a lebukásán dolgozik, szal' igencsak darkos 4. rész hozhatnnak össze, aminek a végén hatalmas csata, esetleg egy halállal... Én anno eképzeltem egy Venom filmet, a történet mostani alakulása miatt nem jöhet össze, de azért reménykedek, hogy vmi hasonló durva részt hoznak össze majd, cél a 16-os karika. happy.gif
FESTER
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Nov 12 2006, 11:47 AM) *

Hát ha benyomják a végére Venomot, mint főellenség, akkor tönkre vágják az egészet... Egyrészt, mert ez már nagyon sok, túlsűrített (szimbióta, Gwen, Homokember, Harry és akkor még Venom?) és így egyszerűen nem lesznek képesek a szálakat rendesen elmélyíteni, értéket adni nekik, csak mindent gyorsan ledarálnak, másrészt amit már sokszor mondtam, Venom egy különfilmet érdemel! Ha berakják csattanónak Venomot, akkor lehet, hogy beleőrölünk a várakozásba, de így tudnak majd egy brutális Venom történetet összehozni majd, elképzelem, ahogy a 4. rész még sötétebb lesz, Peter egyre jobban beleőrül a dologba, elgyengül a félelemtől, Eddie folyamatosan terrorizálja, a családját veszélyezteti, sőt, Venom a lebukásán dolgozik, szal' igencsak darkos 4. rész hozhatnnak össze, aminek a végén hatalmas csata, esetleg egy halállal... Én anno eképzeltem egy Venom filmet, a történet mostani alakulása miatt nem jöhet össze, de azért reménykedek, hogy vmi hasonló durva részt hoznak össze majd, cél a 16-os karika. happy.gif

Most ki is az a Gwen?
Iam_The_Ghost
QUOTE(FESTER @ Nov 12 2006, 05:24 PM) *

Most ki is az a Gwen?

Gwen Stacey, Peter legelső barátnője. Hozzű fűzödik a híres jelenet, mikor a Zöld Manó elrabolja a lányt és ledobja a vízbe, majd meghal. Ez a jelenet lett úgy átalakítva, hogy M.J.-t rabolja el, csak hát ügyebár ő nem halt meg, a rajzfilmben is Mary Janet rabolta el. Szal' ő végülis egy elég fontos szereplőnek számít, itt mondjuk úgy tűnik egy ellenszenvesebb szerepe lesz, konkrétan a csábító, pedig igazából ő egy rendes csajszi, Peter nagy szerelme volt.
Iam_The_Ghost
Egyébként kiváncsi leszek lesz-e vmi új a végén, eddig ügyebár mindig Pókember hálóhintázott, nem lenne rossz, ha most az éjszakában Venom lengene ide-oda, ütős befejezés lenne. rolleyes.gif
grasslover
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Nov 12 2006, 07:05 PM) *

Egyébként kiváncsi leszek lesz-e vmi új a végén, eddig ügyebár mindig Pókember hálóhintázott, nem lenne rossz, ha most az éjszakában Venom lengene ide-oda, ütős befejezés lenne. rolleyes.gif

sztem ütős vég lenne az, ami a comiconos trailer végén volt, hogy Venom keresztül jön egy falon, majd benyeli a kamerát. De ha ez lesz a vége, akkor kib*szott mérges leszek, mert tényleg végképp mindent lelőttek belőle sad.gif (bár a manapság divatos stáblista végén lévő jelenet is lehet majd ez...viszont ez a jelenet nagyon fontos, tkp ez lenne a rész jő motívuma, szóval az meg nem férne be oda).
Iam_The_Ghost
Hú, azt a trailert is elég régen láttam már, majd elő keresem.
hagren
Ez a Comic-conos trailer, ugyan kis valtozasok csak, de megis sokkal jobb az összkep:

http://video.google.com/videoplay?docid=5866757396576992173

Gyorsan nezzetek meg mielött leveszik!!!!!!!!!!!!!!
martin_dante
QUOTE(hagren @ Nov 12 2006, 08:19 PM) *

Ez a Comic-conos trailer, ugyan kis valtozasok csak, de megis sokkal jobb az összkep:

Ez krva jóó!!! Vááá rolleyes.gif Nagyon jó lesz rolleyes.gif rolleyes.gif
Iam_The_Ghost
Brutális! biggrin.gif Több trailert viszont nem szabad megnéznem, így is túl sok jelenetet láttam már. rolleyes.gif
grasslover

áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááááááááá

B*ssza meg rolleyes.gif EZT A ZENÉT VALAKI MONDJA MEG HONNAN LEHET MEGSZEREZNI!!!
EZ A TRAILER A LEGESLEGJOBB, A LEGÁLLATABB ÉS MINDENT ODA.... AMIT VALAHA LÁTTAM rolleyes.gif
Thx, jobb volt így is látni rolleyes.gif

(mekkora balhé lesz ebből, hogy kikerült biggrin.gif)
VegaSHFOREVER

megnéztem és tettszett. le is mentettem vinyora. rolleyes.gif
Agent_Gabor
nekem nem akar elindulni :'(
VegaSHFOREVER
QUOTE(Agent_Gabor @ Nov 12 2006, 09:02 PM) *

nekem nem akar elindulni :'(

probáld mozzillával.
hagren
Lehet a legujabb Flash hianyzik, probald meg avval.

Többiek, akik mar lattak:
Ugye mennyivel jobb, pedig csak aprosagokban ter el a vegeig az elözetes.
Sokkalta magavalragadobb, szenzaciosabb, erdekesebb mint az a kekk amit azutan hivatalosan kiadtak.
Inkabb nezek felkesz alacsony felbontasu remeket mint HDs, grafikas inyom binyommal elatott remetet.
grasslover
QUOTE(hagren @ Nov 12 2006, 11:06 PM) *

Lehet a legujabb Flash hianyzik, probald meg avval.

Többiek, akik mar lattak:
Ugye mennyivel jobb, pedig csak aprosagokban ter el a vegeig az elözetes.
Sokkalta magavalragadobb, szenzaciosabb, erdekesebb mint az a kekk amit azutan hivatalosan kiadtak.
Inkabb nezek felkesz alacsony felbontasu remeket mint HDs, grafikas inyom binyommal elatott remetet.

Sokkal jobban odavág sztem is, hihetetlen magával ragadó az egész. Főleg az utolsó fél perc ami nagyon király. Zenét nem tudja valaki mi megy alatta?
G3rY

....Aláz.... ennek leírása előtt sztem minimum 10 percet rohangáltam szobámban h lehiggadjak. Ugye akkor ez lesz majd a Trailer 2? Nah kész ma asszem nemtok tanulásra koncentrálni...
Vhonnan lelehetne szedni? Még azért keresgetek, de lécci linkele be vki ha véletlenün találna.
Real013
Nem tom,engem meg annyira nem fogott meg,mint az előző trailer laugh.gif A hülye én vagyok cool.gif biggrin.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Nov 13 2006, 03:03 PM) *

Nem tom,engem meg annyira nem fogott meg,mint az előző trailer laugh.gif A hülye én vagyok cool.gif biggrin.gif

az utolsó fél perc mikor szol a zene és dobálják a képeket gyorsan egymás után. az jó rész. de ez csak egy trailer. sal kitudja mi lesz.
hagren
QUOTE(Real013 @ Nov 13 2006, 03:03 PM) *

Mondom, vmi nincs rendben veled laugh.gif wink.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(hagren @ Nov 13 2006, 04:38 PM) *

Mondom, vmi nincs rendben veled laugh.gif wink.gif

Na azért még nem kell leszolni mert nem tettszik neki egy trailer. Lehet hogy veled sincs minden rendben. wink.gif
hagren
QUOTE(G3rY @ Nov 13 2006, 02:47 PM) *

....Aláz.... ennek leírása előtt sztem minimum 10 percet rohangáltam szobámban h lehiggadjak. Ugye akkor ez lesz majd a Trailer 2? Nah kész ma asszem nemtok tanulásra koncentrálni...
Vhonnan lelehetne szedni? Még azért keresgetek, de lécci linkele be vki ha véletlenün találna.

Sajnos nem. A Trailer 2 mar ki lett adva elözö heten, vhol lentebb a link, s a nagyresze az embereknek nem talalja oly remeknek mint ezt a nyers anyagot.
Vegat kerdezd meg hogy csinalta, en ezen a streamelös Youtubeon kivül nem lattam.

QUOTE(VegaSHFOREVER @ Nov 13 2006, 04:40 PM) *

Na azért még nem kell leszolni mert nem tettszik neki egy trailer. Lehet hogy veled sincs minden rendben. wink.gif

Ennek van am multja, es csak vicc wink.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(hagren @ Nov 13 2006, 04:41 PM) *

Sajnos nem. A Trailer 2 mar ki lett adva elözö heten, vhol lentebb a link, s a nagyresze az embereknek nem talalja oly remeknek mint ezt a nyers anyagot.
Vegat kerdezd meg hogy csinalta, en ezen a streamelös Youtubeon kivül nem lattam.
Ennek van am multja, es csak vicc wink.gif

Mozzilla Firefox-al lehet leszedni. Kell hozzá egy kis progi én Hellnight-től kaptam. azzal bármilyen videot le lehet menteni flv file-ba. amihez kell egy total video player és egy total video konvertor. a playerrel meg lehet nézni a konvertottal meg át lehet alakitani aviba vagy amibe akarjuk.

ok akkor nem szoltam. wink.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE(grasslover @ Nov 13 2006, 11:40 AM) *

Sokkal jobban odavág sztem is, hihetetlen magával ragadó az egész. Főleg az utolsó fél perc ami nagyon király. Zenét nem tudja valaki mi megy alatta?

Sztem azt a trailerhez dobták hozzá v. talán majd a film soundtrackjén rajta lesz.

Egyébként szerintetek kb. mennyi részt tudnak még kihozni a témából? Én mondjuk azt szeretném, ha soha nem érne véget v. legalábbis még jó sokáig menjen, persze az se jó, ha már csak újabb rókabőrt akarnának lehúzni, de Nekem úgy tűnik Raimi érti a dolgát és most is minőségi darab lesz. Csak mondjuk ami most jön történet elég durva, Peter sötét oldalát mutatja meg, elvarr néhány keményebb szálat, mint pl. Harryvel való kapcsolatát, M. J.-nel is válaszúthoz érkezik és az egyik legveszedelmesebb ellenségével találkozik majd, szal' lezajlik ez a 3.-4. rész, de utána vajon mi következik? Jó, persze azért még nincs értelme így előre gondolkozni, csak nem tudom, hogy a folytatásban mi következhetne, talán egy crossover, emlékeim szerint az még semelyik képregényfilmben sem történt meg, csak remélem nem megy át ilyen túlvilági, más dimenziós történetbe, Pókemberben pont azt szeretem, hogy azért a legtöbb története megáll a realitás talaján, nem rugaszkodik el annyira, mint mondjuk az F4, de majd meglássuk, mindenesetre remélem, hogy bárhogyis történjék, a mostani stáb maradjon, mindenki úgy tökéletes ahogy van.
G3rY
QUOTE(hagren @ Nov 13 2006, 04:41 PM) *

A múltheti aza Trailer 1. Amit nyáron dobtak az TeaserTrailer volt. Egyébként hivatalos oldalonis így van ugyhogy sztem nem én tévedek. Ez meg valszeg Trailer 2 félkészen tehát ezt fogjuk látni 3-4 hónap múlva HDben persze kisebb-nagyobb javításokkal.
szati1
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Nov 13 2006, 04:45 PM) *

Sztem azt a trailerhez dobták hozzá v. talán majd a film soundtrackjén rajta lesz.

Egyébként szerintetek kb. mennyi részt tudnak még kihozni a témából? ...

Én csak abban reménykedem, hogy a klónos sztorit kihagyják. Esetleg egy Dr. Connorsos gyíkot bele rakhatnának, hisz a dokit már láthattuk (bár az a 4-ben is megjelenhet) Lehet, hogy én vagyok régimódi de egy trilógiának én jobban örültem volna. Bár kezdek megbarátkozni a 4. résszel is, de nem kéne túl nyújtaniuk. Egyrészt a színészek miatt is (Kirsten Dunsthoz hasonlóan a többiek is ki fognak lassacskán lépni) másrészt a sztori is ellaposodhat egy idő után. Nem tudom, hogy Raimi bácsi meddig lát a dologban fantáziát, de remélem még a csúcson fogja abbahagyni.
Iam_The_Ghost
Sztem ha továbbra is így egymásra építi a történeteket, akkor nem fog ellaposodni a sztori, ha lezárul az egész és a köv. részben hip-hop kezdődik egy új, na akkor lenne gond szvsz, sztem ilyen sorozatelv szerint jó, ha megy a történet...
hagren
QUOTE(G3rY @ Nov 13 2006, 04:52 PM) *

A múltheti aza Trailer 1. Amit nyáron dobtak az TeaserTrailer volt. Egyébként hivatalos oldalonis így van ugyhogy sztem nem én tévedek. Ez meg valszeg Trailer 2 félkészen tehát ezt fogjuk látni 3-4 hónap múlva HDben persze kisebb-nagyobb javításokkal.

Ha ugy nezzük igazad van smile.gif
Hat, netom hogy ez ki lesz adva, igazabol mar regi az anyag (Mikor is volt a Comic-Con?), persze lehetseges, csak minek amikor majd ugyanaz?
Deathangel
IPB Image

na most nem azért mondom de szvsz itt Venom alakját ctrl-c ctrl-v eljárással lekopizták az Alienről, csak a feje kisebb laugh.gif mindenesetre nem néz ki rosszul biggrin.gif
meg ahogy látom az új vidiben, Peter dühében megöli Harryt? blink.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Deathangel @ Nov 13 2006, 05:45 PM) *

IPB Image

na most nem azért mondom de szvsz itt Venom alakját ctrl-c ctrl-v eljárással lekopizták az Alienről, csak a feje kisebb laugh.gif mindenesetre nem néz ki rosszul biggrin.gif
meg ahogy látom az új vidiben, Peter dühében megöli Harryt? blink.gif

nem öli meg cask nekivágja a falnak. ez a venom nekem is alienesen hat. venom sokkal nagyobb darab volt. sleep.gif
Darkdawn
Nah, megnéztem a trailert. huh, úgy látom a 3. rész igazán jónak ígérkezik. Remélem tényleg nem Venom lesz a főellenség...
grass: Danny Elfman csinálta az elöző két rész zenéjét, és ahogy ezt hallottam ez is az ő műve lehet.
Deathangel
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Nov 13 2006, 05:47 PM) *

nem öli meg cask nekivágja a falnak. ez a venom nekem is alienesen hat. venom sokkal nagyobb darab volt. sleep.gif

de nézd csak meg jól a trailert, ha jól látom nekidobja az egyik bombáját
hagren
Igaz hogy alienes, de akkor is (Vagy epp azert) faxan nez ki smile.gif
Darkdawn
Azért tényleg lehetne nagyobb, ahogy elnéztem Eddie-t, nem egy nagy darab színész játszotta, pedig a comicban kivolt gyúrva.
Iam_The_Ghost
Ja, neki dobja a bombát, de nem vagyok benne biztos, hogy meghal, Én speciel remélem, de kikockáztam és mintha annyira súlyosoan nem séerült volna meg. Viszont ha jól vettem ki, akkor a trailerben van egy olyan jelenet, hogy Peter vmi dzsekiben belemegy a kamerába, alatta pedig a fekete ruha van, szvsz ez a jelenet a dobás után van és ha ilyen elszántan távozik, akkor lehet tényleg megölte és csak később jön rá, hogy mit is tett... Kiváncsi vagyok, hogy a végén tulajdonképpen ki ellen is fog harcolni, Venomot nem hiszem, szvsz csak a végén lesz az a templomos jelenet, a rész végére már rendesen elintézheti Eddiet ahhoz, hogy megőrüljön, Harryvel a dolgot szvsz hamarabb elintézik, Homokembert meg úgy láttam a szimbióta ruhában már elintézi, bár lehet túléli, sőt, talán erősebbé válik... A végén viszont tényleg érdekes az a jelenet, mikor M. J. ott a feketehálóban kapaszkodik, Pókember pedig a feketehálóról, immár rendes ruhájában rugaszkodik el, ezt nem tudom hová tenni, mert ez elvileg csak akkor lehetséges, ha Venom ellen harcol, de azt meg nem akarom elfogadni. tongue.gif smile.gif Még annyi jutott eszembe, hogy talán épp akkor szabadult meg a szimbiótától, harcolt vki ellen, közben telehálózta a környéket, aztán levakarta magáról.

Egyébként ez a Venom Nekem nem igazán tetszik...
VegaSHFOREVER
QUOTE(Darkdawn @ Nov 13 2006, 05:58 PM) *

Azért tényleg lehetne nagyobb, ahogy elnéztem Eddie-t, nem egy nagy darab színész játszotta, pedig a comicban kivolt gyúrva.

nem is kicsit. 3-4x nagyobb darab volt mint pók.
Deathangel
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Nov 13 2006, 05:58 PM) *

Ja, neki dobja a bombát, de nem vagyok benne biztos, hogy meghal, Én speciel remélem, de kikockáztam és mintha annyira súlyosoan nem séerült volna meg. Viszont ha jól vettem ki, akkor a trailerben van egy olyan jelenet, hogy Peter vmi dzsekiben belemegy a kamerába, alatta pedig a fekete ruha van, szvsz ez a jelenet a dobás után van és ha ilyen elszántan távozik, akkor lehet tényleg megölte és csak később jön rá, hogy mit is tett... Kiváncsi vagyok, hogy a végén tulajdonképpen ki ellen is fog harcolni, Venomot nem hiszem, szvsz csak a végén lesz az a templomos jelenet, a rész végére már rendesen elintézheti Eddiet ahhoz, hogy megőrüljön, Harryvel a dolgot szvsz hamarabb elintézik, Homokembert meg úgy láttam a szimbióta ruhában már elintézi, bár lehet túléli, sőt, talán erősebbé válik... A végén viszont tényleg érdekes az a jelenet, mikor M. J. ott a feketehálóban kapaszkodik, Pókember pedig a feketehálóról, immár rendes ruhájában rugaszkodik el, ezt nem tudom hová tenni, mert ez elvileg csak akkor lehetséges, ha Venom ellen harcol, de azt meg nem akarom elfogadni. tongue.gif smile.gif Még annyi jutott eszembe, hogy talán épp akkor szabadult meg a szimbiótától, harcolt vki ellen, közben telehálózta a környéket, aztán levakarta magáról.

Egyébként ez a Venom Nekem nem igazán tetszik...

lehet hogy a háló is csak a félkész állapot miatt fekete smile.gif
amúgy meg 100000% hogy Venom ellen nem fog harcolni ebben a részben, az már kb 5 órás filmet eredményezne smile.gif sztem Venom egyetlen része a filmben az a jelenet amit az előzetesben láthatuunk...na de majd a 4. ... muhahaha laugh.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Deathangel @ Nov 13 2006, 06:37 PM) *

l sztem Venom egyetlen része a filmben az a jelenet amit az előzetesben láthatuunk...na de majd a 4. ... muhahaha laugh.gif

ott meg majd többet fog szerepelni mint pók mi? biggrin.gif ha 2 órás lesz ez is akkor valszeg igazd lesz sal venom csak a végén lesz ott. smile.gif
Iam_The_Ghost
A feketeháló a hivatalos trailerben volt, amikben nem igen szokott félkész jelenet lenni, meg ezen látszik is, hogy feketének készült, szerintem is brutálisabban hat így, még darkosabbá válik a dolog. rolleyes.gif Én pedig ezt várom leginkább a filmtől, Pókember teljes darkhangulatban. smile.gif
Darkdawn
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Nov 13 2006, 06:41 PM) *

A feketeháló a hivatalos trailerben volt, amikben nem igen szokott félkész jelenet lenni, meg ezen látszik is, hogy feketének készült, szerintem is brutálisabban hat így, még darkosabbá válik a dolog. rolleyes.gif Én pedig ezt várom leginkább a filmtől, Pókember teljes darkhangulatban. smile.gif

Spiderman ala Tim Burton... in my dreams.... rolleyes.gif
Deathangel
találtam 2 igen érdekes képet:

IPB Image

ez ki vagy mi?? blink.gif blink.gif mert hogy nem Peter Parker azt bármibe lefogadom
grasslover
QUOTE(Deathangel @ Nov 13 2006, 10:04 PM) *

találtam 2 igen érdekes képet:

kep

ez ki vagy mi?? blink.gif blink.gif mert hogy nem Peter Parker azt bármibe lefogadom

Ez Eddie Brock lesz, épp Venommá alakul smile.gif
Deathangel
IPB Image

ez meg a másik...úgylátszik lassan visszaköszönnek a rajzfilm szereplői smile.gif ez eddig nem is volt az előzetesekben ph34r.gif
grasslover
QUOTE(Deathangel @ Nov 13 2006, 10:05 PM) *

IPB Image

ez meg a másik...úgylátszik lassan visszaköszönnek a rajzfilm szereplői smile.gif ez eddig nem is volt az előzetesekben ph34r.gif

Ő nem volt a rajzfilmben, ez Gwen Stacy, Te Felicia Hardy-ra gondolhatsz. Gwen Parker képregénybeli első szerelme, még a legősibb és legelső, MJ előtti kapcsolata volt, aki meghalt. Azóta se halnak a szuperhősök csajai (why not?), míg Felicia Hardy-ből lészen Black Cat.
Deathangel
QUOTE(grasslover @ Nov 13 2006, 10:07 PM) *

Ő nem volt a rajzfilmben, ez Gwen Stacy, Te Felicia Hardy-ra gondolhatsz. Gwen Parker képregénybeli első szerelme, még a legősibb és legelső, MJ előtti kapcsolata volt, aki meghalt. Azóta se halnak a szuperhősök csajai (why not?), míg Felicia Hardy-ből lészen Black Cat.

ténleg nem ő az? pedig már reménykedtem smile.gif
még 1:
http://www.youtube.com/watch?v=VXJSya3tCgM...ted&search=
ugyan ez egy fake trailer, na de a venomos jeleneteket honnan suvasztották? blink.gif
grasslover
QUOTE(Deathangel @ Nov 13 2006, 10:13 PM) *

még 1:
ugyan ez egy fake trailer, na de a venomos jeleneteket honnan suvasztották? blink.gif

Nemtom melyikkel járunk rosszabbul. Gwen ha meghal, magával hozza a klónstory-t, mert ő az egyik főmotívum abban, attól viszont nem csak én félek, hogy a filmbe került...míg Black Cat nagyon Macskanős utánérzést keltene, meg olyan testű nő nem létezik, amelyik hitelesen tudná adaptálni a képregényes Fekete Macskát laugh.gif És őt nem is nagyon kedvelem mint karaktert, szóval sztem ő is kimaradhatna.

Ez a videó meg rengeteg helyről van összerakva, még a Die Hard 3-ból is fedeztem fel jelenetet biggrin.gif az a kirakatrobbanás az az. Meg mikor Peter arcán "felmászik" a szimbióta, az a második részből van mikor elmúlik a falmászó képessége és nézi a kezét. Venomot meg sztem valamelyik szörnyes filmből kölcsönvett karakterre húzták rá...
Iam_The_Ghost
QUOTE(Deathangel @ Nov 13 2006, 10:13 PM) *

még 1:

Nem tudom, de baromi jó lett. biggrin.gif
hagren
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Nov 13 2006, 06:41 PM) *

En is ezt varom wink.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.