Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Képregények Filmen
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Horny_Reaper
A képregényt töltöm, a filmről még semmi nincs itt a világhálón smile.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE (hagren @ Jul 5 2005, 11:16 PM)
marmint a trailert? mert meg az sincs neki! huh.gif

Ja, oks, csak az egyik hozzászólásodban úgy olvastam, hogy még a trailer sincs meg Neked, de újra elolvasva azt írtad, hogy még trailer sincs róla. smile.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE (hagren @ Jul 5 2005, 11:15 PM)
hellblazer: constantine

Ja, tényleg! smile.gif A film tetszett, jó volt, csak mondjuk többszöri megnézésre nem nagyon alkalmas, de itt van még a gépemen, majd talán 1-szer még megnézem.
hagren
QUOTE (Iam_The_Ghost @ Jul 6 2005, 12:41 PM)
Ja, tényleg! smile.gif A film tetszett, jó volt, csak mondjuk többszöri megnézésre nem nagyon alkalmas, de itt van még a gépemen, majd talán 1-szer még megnézem.

hat, en szazszor megtudnam nezni, föleg dvdn, ahol a sokkal jobb keppel sokkal jobban latszik a film szepsege (ruha, szinek, helyszinek, targyak, komputer es kameradesign)
nomeg a hang is eleg ütös, csak nem mindig smile.gif
nagyon sok dolgot lehet eszrevenni masodszori megnezesre amit elöször nem lat az ember (meg negyedik megnezesnel is, olyan nalam mint a quake 3 leveldesingja. meg most is neha latok vmi ujjat benne smile.gif pedig uncsi).
persze bevallom hogy van nehany lassu pillanata a filmnek meg a zene se mindig a legjobb. de egyebkent smile.gif
kar hogy az amcsik annyira lehuztak.
hagren
QUOTE (Iam_The_Ghost @ Jul 6 2005, 12:40 PM)
Ja, oks, csak az egyik hozzászólásodban úgy olvastam, hogy még a trailer sincs meg Neked, de újra elolvasva azt írtad, hogy még trailer sincs róla. smile.gif

nincs, pedig erdekelnek a trailerek smile.gif
es november nincs mar nagyon nagyon messze. na jo, de. de trailert akkor is adhatnak smile.gif
hagren
ja egyebkent itt
lehet 11 klippet megtekinteni a fantastic fourbol. nehany öleg gyenge, nehany nem rossz. de a thing nagyon khmül nez ki.
Iam_The_Ghost
QUOTE (hagren @ Jul 6 2005, 10:24 PM)
ja egyebkent itt
lehet 11 klippet megtekinteni a fantastic fourbol. nehany öleg gyenge, nehany nem rossz. de a thing nagyon khmül nez ki.

Khmül néz ki? smile.gif
Sajna nem tudom megnézni őket, mert WMV-sek, de mindegy, így is van egy japán trailer, ami tényleg sokat megmutat a filmből(a film elejét teljesen eltudom képzelni, már tudom milyen szerepet játszik Victor, tudom hogy fogják legyőzni).
hagren
QUOTE (Iam_The_Ghost @ Jul 6 2005, 10:27 PM)
Khmül néz ki? smile.gif
Sajna nem tudom megnézni őket, mert WMV-sek, de mindegy, így is van egy japán trailer, ami tényleg sokat megmutat a filmből(a film elejét teljesen eltudom képzelni, már tudom milyen szerepet játszik Victor, tudom hogy fogják legyőzni).

miert, milyen oprendszered van? wmplayerrel siman kene mennie. vagy realplayerrel is. vagy classicmediaplayer/radlight. ezeket ajanlom smile.gif
a khmül nez ki azt jelenti hogy benan a khm köhöges akart lenni, vagyis cenzura smile.gif
(egyebkent meg van? sok szart latok mostanaban smile.gif)
Hepathos
QUOTE (Iam_The_Ghost @ Jul 6 2005, 10:27 PM)
Khmül néz ki? smile.gif

gyere ide: www.apple.com/trailers
az Exclusive oszlopban ott vannak, Quicktime formátumban a filmek
Iam_The_Ghost
QUOTE (Hepathos @ Jul 7 2005, 05:24 AM)
gyere ide: www.apple.com/trailers
az Exclusive oszlopban ott vannak, Quicktime formátumban a filmek

Köszi!
Azért nem tudom lejátszani, mert... szal' ez most nagyon bonyolult lenne, a lényeg, hogy az egyik kodek, amivel b*szakodtam bekattant és már installálásnál rossz volt, de letörölni sem tudom, úgyhogy most az a helyzet, hogy WMV-ket nem tudok lejátszani.
Pechemre most meg egy másik gépnél vagyok, itt meg QuickTimet nem tudok! biggrin.gif De itt viszont a WMV-ket tudom. smile.gif
Iam_The_Ghost
Megnéztem néhányat, de nem akartam az összeset, már így is elég sokat tudok! smile.gif Nekem tetszenek a kis videók, csak valahogy a zene nem jön be...
Horny_Reaper
Messze van még Agusztus a fenébe is mad.gif smile.gif

Egyetértek Hagrennel, a Lény inkább haonlít a gyurmára mint a sziklához, de legalább Doom-ot eltalálták wink.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE (Horny_Reaper @ Jul 7 2005, 11:20 AM)

Egyetértek Hagrennel, a Lény inkább haonlít a gyurmára mint a sziklához, de legalább Doom-ot eltalálták wink.gif

Először Engem is zavart, de már nem, megszoktam. Én inkább a magyar hangoktól félek...
Rizzo_Daddy
QUOTE (Horny_Reaper @ Jul 7 2005, 11:20 AM)

Unokaöcsémnek kerestem születésnapi ajándékot játékboltban, hát mit látok? F4-os játékok millióit, közte egy a saját kezedre húzható, de nagyjából 3x akkor Lény-kezet... GIGALOL!!! biggrin.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE (Rizzo_Papa @ Jul 7 2005, 05:07 PM)
Unokaöcsémnek kerestem születésnapi ajándékot játékboltban, hát mit látok? F4-os játékok millióit, közte egy a saját kezedre húzható, de nagyjából 3x akkor Lény-kezet... GIGALOL!!! biggrin.gif

Igen, tök jó! biggrin.gif Ahhoz képest, hogy még tök messze vagyunk a premiertől... dry.gif
Iam_The_Ghost
Felmerült egy pletyka a kepregeny.net.n, miszerint lehetséges, hogy valamikor a Batmanben Kétarcú lesz az ellenség, és Timberlake játszaná... dry.gif
Rizzo_Daddy
QUOTE (Iam_The_Ghost @ Jul 7 2005, 05:33 PM)
Felmerült egy pletyka a kepregeny.net.n, miszerint lehetséges, hogy valamikor a Batmanben Kétarcú lesz az ellenség, és Timberlake játszaná... dry.gif

z, hogy Kétarc szerepelni fog, már most közölték félhivatalosan... De szerintem simán olyan bojkott lenne, mint az Anakin=Leo DiCaprio ügy kapcsán...
Iam_The_Ghost
QUOTE (Rizzo_Papa @ Jul 7 2005, 09:09 PM)
z, hogy Kétarc szerepelni fog, már most közölték félhivatalosan... De szerintem simán olyan bojkott lenne, mint az Anakin=Leo DiCaprio ügy kapcsán...

Azért ez most tök sz*r, hogy teljesen bekavarják a történetet, nem értem mért nem lehetne az előzményeket új ellenséggel csinálni, vagy pedig folytassák tovább. Bár a Batman 4 már valamennyire Gotham jövőbeli kora volt. Egy Batman of the Futuret szívesen megnéznék. Vagy csak simán folytassák a sorozatot a CN-n... dry.gif
Horny_Reaper
QUOTE (Rizzo_Papa @ Jul 7 2005, 05:07 PM)

Nemrég volt a névnapom, én kapok egy ilyet? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE (Horny_Reaper @ Jul 7 2005, 10:26 PM)
Nemrég volt a névnapom, én kapok egy ilyet? laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Nekem meg a szülinapom, vegyél már valami cuccost! biggrin.gif De azért megkönyítem a dolgod, mond, hogy mik vannak ott vagy még jobb, ha lefényképezed a cuccokat és majd mondom mi kell! wink.gif biggrin.gif
Rizzo_Daddy
QUOTE (Iam_The_Ghost @ Jul 7 2005, 10:30 PM)
Nekem meg a szülinapom, vegyél már valami cuccost! biggrin.gif De azért megkönyítem a dolgod, mond, hogy mik vannak ott vagy még jobb, ha lefényképezed a cuccokat és majd mondom mi kell! wink.gif biggrin.gif

Nem tartunk gyereknapot... biggrin.gif Bár a Reed Richards figura zselé jól nézett ki, én is elfogadnám... Lehet megveszem magamnak... Ugyanis nekem meg hétfőn lesz a születésnapom... biggrin.gif
hagren
spiderman 3-t januarban kezdik forgatni, es 2007 majus 4en fog kijönni valszeg amcsiban. 4 ellenfelröl beszeltek: sandman, vulture, venom es hobgoblin.

es halatszott egy eleg hülye kacsa hogy 2006ban jön hulk 2.

forras: superheromovies.com
Iam_The_Ghost
QUOTE (Rizzo_Papa @ Jul 7 2005, 11:10 PM)
Nem tartunk gyereknapot... biggrin.gif Bár a Reed Richards figura zselé jól nézett ki, én is elfogadnám... Lehet megveszem magamnak... Ugyanis nekem meg hétfőn lesz a születésnapom... biggrin.gif

Egyébként hol van ez a játékbolt? Lehe Én is néznék valamit, bár sztem mikor lesz a film, akkor a westendben úgyis találok majd valamit.
Iam_The_Ghost
QUOTE (hagren @ Jul 9 2005, 02:29 PM)
spiderman 3-t januarban kezdik forgatni, es 2007 majus 4en fog kijönni valszeg amcsiban. 4 ellenfelröl beszeltek: sandman, vulture, venom es hobgoblin.

es halatszott egy eleg hülye kacsa hogy 2006ban jön hulk 2.

forras: superheromovies.com

Na, akkor Én is leírom ide is a válaszom. biggrin.gif
A négy ellenség közül sztem Hobgoblin a legesélyesebb, Sandmanről vagy Vultureről nem volt szó eddig egyáltalán, Hobgoblin viszont itt lehet, hogy Harry lesz, habár az eredeti történetben valami Ned. Az is lehet, hogy Harry felbéreli Ned-t, és odaadja neki átalakítva az apja, vagyis Zöld Manó szerkóját. Venom vgiszont sztem semmiképp nem jöhet most, és Én most nem is szeretném.
A Hulk 2 nem túlzottan érdekel, az előző rész nagyon lebőgött sztem, nagyon rossz film lett szvsz...
Horny_Reaper
Spiderman 3, érdekes az ellenfél felsorolás, tuti mind benne lesz, hazavágva a filmet és a Spidey filinget, na mind1, megszoktuk már....
A Hulk 2-t meg én speciel várom, hisz nekem tetszett az első rész meg egy haveromnak szerintem egész Mo-n, ami elég nagy baj, mert mindenki az idegbeteg tombolós Hulkot várta, de ez is mind1 biggrin.gif Kiváncsi vagyok mit raknak a következő részbe, és hogy mennyire marad inkább érzelmi alapon és nem idegbeteg-rombolós alapon smile.gif
hagren
QUOTE (Horny_Reaper @ Jul 9 2005, 06:10 PM)
Spiderman 3, érdekes az ellenfél felsorolás, tuti mind benne lesz, hazavágva a filmet és a Spidey filinget, na mind1, megszoktuk már....
A Hulk 2-t meg én speciel várom, hisz nekem tetszett az első rész meg egy haveromnak szerintem egész Mo-n, ami elég nagy baj, mert mindenki az idegbeteg tombolós Hulkot várta, de ez is mind1  biggrin.gif  Kiváncsi vagyok mit raknak a következő részbe, és hogy mennyire marad inkább érzelmi alapon és nem idegbeteg-rombolós alapon  smile.gif

latod iamtheghost, valakinek megedesitettem a napjat a hulk2ös hirrel biggrin.gif
pont ezt akartam csak smile.gif

szerintem is voltak jo dolgok benne, maga a csaj meg a ficko szineszi tehetsege, a karakterük, akkor hulk törtenete, meg az apja es sajat atvaltozasa. de onnantol hogy lekezdett ugrandozni es akciozni azt nagyon nem birtam. ritkan türöm az akciot.
Iam_The_Ghost
QUOTE (hagren @ Jul 9 2005, 08:10 PM)
latod iamtheghost, valakinek megedesitettem a napjat a hulk2ös hirrel biggrin.gif

szerintem is voltak jo dolgok benne, maga a csaj meg a ficko szineszi tehetsege, a karakterük, akkor hulk törtenete, meg az apja es sajat atvaltozasa. de onnantol hogy lekezdett ugrandozni es akciozni azt nagyon nem birtam. ritkan türöm az akciot.

Számomra dögunalmas volt az egész film, az akció részek, pedig hihetetlen sz*rok voltak, az egészből nem láttam semmit, csak a sivatagos résznél, de az is nagyon sz*r volt, úgy hogy sztem hihetetlen gyenge film...
A Spideyvel kapcsolatban most jutott eszembe, hogy elvileg az Őserdő hőséből(ami most megy az RTL-n) az a szőke pali, a csaj barátja lesz a főellenség, neki olyan Ned feje van, úgyhogy elképzelhető, hogy tényleg Hobgoblin lesz az ellenség, esetleg a Gyíkkal.
Kerub
QUOTE (hagren @ Jul 9 2005, 10:10 PM)

Számomra a Hulk nagy csalódás volt. Az egyik kedvenc renedzőm rendezte Ang Lee (Tigris és Sárkány) erre egy ekkora szar lett belőle.
Baromira nem tud izgatni a folytatás híre.
khabal
Hulkon én jókat nevettem, nem mondom hogy hű de nagy film de szórakoztatott.. biggrin.gif

ahogy dobálta tankokat meg ilyesmi smile.gif
hagren
jovanna kerub es ghost smile.gif
titeket nem izgat smile.gif de azt ertsetek meg hogy egy forum es ezert megosztom mert lehet hogy vkit erdekel smile.gif nem szeret mindenki ugyanazt, de ezt tudjuk, nemde? smile.gif

(nekem meg a tiger and dragon nem tetszett, mint altalaba az olyan filmek, no offense!)
Kerub
QUOTE (hagren @ Jul 10 2005, 03:41 AM)
titeket nem izgat smile.gif de azt ertsetek meg hogy egy forum es ezert megosztom mert lehet hogy vkit erdekel smile.gif nem szeret mindenki ugyanazt, de ezt tudjuk, nemde? smile.gif

(nekem meg a tiger and dragon nem tetszett, mint altalaba az olyan filmek, no offense!)

Persze. Én csak megosztottam a véleményemet másokkal. Hiszen erre jó egy fórum vagy mi wink.gif
VegaSHFOREVER
A legjobb képregényfilm az X-MEN és a BATMAN.........
Kerub
QUOTE (VegaSHFOREVER @ Jul 10 2005, 03:48 AM)

A legjobb képregény film magasan a Sin City wink.gif
hagren
QUOTE (Kerub @ Jul 10 2005, 01:42 AM)
Persze. Én csak megosztottam a véleményemet másokkal. Hiszen erre jó egy fórum vagy mi wink.gif

batman beginset lattad mar? marcsak bale miatt zsenialis smile.gif
megkezdem szeretni ezt a szinesz, bekene szerezni az american psychot. milyen jo filmek vannak meg vele?
Kerub
QUOTE (hagren @ Jul 10 2005, 03:49 AM)
batman beginset lattad mar? marcsak bale miatt zsenialis smile.gif
megkezdem szeretni ezt a szinesz, bekene szerezni az american psychot. milyen jo filmek vannak meg vele?

Nekem már rég óta a kedvenceim közé tartozik. Aszem az Equilibrium óta követem és keresem a filmjeit. Zseniális színész!!!
hagren
QUOTE (VegaSHFOREVER @ Jul 10 2005, 01:48 AM)

en azt mondanam hogy a legjobb KEPREGENYBÖL KESZÜLT FILM a constantine. a legjobb kepregenyADAPTACIO a batman vagy a spiderman. es a legjobb COMIC TO FILM meg a sin city.
de ez csak a my velemenyem.
hagren
QUOTE (Kerub @ Jul 10 2005, 01:51 AM)
Nekem már rég óta a kedvenceim közé tartozik. Aszem az Equilibrium óta követem és keresem a filmjeit. Zseniális színész!!!

akkor most megkerlek arra is hogy valaszolj a kerdesekre wink.gif biggrin.gif tongue.gif
Kerub
QUOTE (hagren @ Jul 10 2005, 03:52 AM)
akkor most megkerlek arra is hogy valaszolj a kerdesekre wink.gif biggrin.gif tongue.gif

Jah biggrin.gif
Nem még nem láttam. Magyar mozikban vetitik már?
hagren
QUOTE (Kerub @ Jul 10 2005, 01:53 AM)
Jah biggrin.gif
Nem még nem láttam. Magyar mozikban vetitik már?

julius 14töl.
es meg milyen filmet ajanlasz baletöl az equilibrium es amcsi psychon kivül?

szerintem is jo szinesz, olyasmi mint johny depp, hogy kedves de megis rejtelyes, misztikus. van olyan kisugarzasa, hatalma. azonkivül nagyon rendes es vicces de megis komoly smile.gif a batman beginsben zsenialis szineszileg meg szövegileg smile.gif
Kerub
QUOTE (hagren @ Jul 10 2005, 03:57 AM)
julius 14töl.
es meg milyen filmet ajanlasz baletöl az equilibrium es amcsi psychon kivül?

szerintem is jo szinesz, olyasmi mint johny depp, hogy kedves de megis rejtelyes, misztikus. van olyan kisugarzasa, hatalma. azonkivül nagyon rendes es vicces de megis komoly smile.gif a batman beginsben zsenialis szineszileg meg szövegileg smile.gif

Hát a Shaftben is elég jó, a Laurel Canyont már rég meg akarom nézni, de még nem jutottam hozzá, a Captain Corelli's Mandolin is jó. Eddig főleg mellég szerepei voltak. Csak most kezdik igazán felfedezni.
khabal
QUOTE (Kerub @ Jul 10 2005, 02:51 AM)

Amerikai psychoban nagyon komoly...

Equilibrium meg szerintem tök jó film, magyar mozikban sehol nem láttam
hagren
machinist! bale! machinist! bale!

yeeeeeha!!! smile.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE (Kerub @ Jul 10 2005, 01:49 AM)

Sajan még nem láttam de biztos jó lehet hisz Tarantino filmje én meg nagy Ponyvaregény és Kill Bill rajongó vok. wink.gif biggrin.gif
Kerub
QUOTE (VegaSHFOREVER @ Jul 10 2005, 04:06 AM)
Sajan még nem láttam de biztos jó lehet hisz Tarantino filmje én meg nagy Ponyvaregény és Kill Bill rajongó vok. wink.gif biggrin.gif

Ez csak reklám, h Tarantino filmje. Rodriguez és Frank Miller (képregény írója9 rendezte. Tarantino csak egy picit besegitett. Egyébként ha szereted Tarantinot akkor ezt is szeretni fogod wink.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE (Kerub @ Jul 10 2005, 02:08 AM)
Ez csak reklám, h Tarantino filmje. Rodriguez és Frank Miller (képregény írója9 rendezte. Tarantino csak egy picit besegitett. Egyébként ha szereted Tarantinot akkor ezt is szeretni fogod wink.gif

Azt remélem is!!! biggrin.gif Amúgy a bemutatóit sem láttam még de úgy tom hogy a film végig fekete fehér (ez nem gáz csak kérdezem).
Kerub
QUOTE (VegaSHFOREVER @ Jul 10 2005, 04:11 AM)
Azt remélem is!!! biggrin.gif Amúgy a bemutatóit sem láttam még de úgy tom hogy a film végig fekete fehér (ez nem gáz csak kérdezem).

Igen. A legmodernebb technikával készült. A bemutatót viszont nézd meg mert az külön megér egy misét biggrin.gif wink.gif
Itten elérhető.
Dan1EL
QUOTE (Kerub @ Jul 10 2005, 01:49 AM)

ott a pont! wink.gif laugh.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE (Kerub @ Jul 10 2005, 02:20 AM)
Igen. A legmodernebb technikával készült. A bemutatót viszont nézd meg mert az külön megér egy misét biggrin.gif wink.gif
Itten elérhető.

Kösz király!!!!!! wink.gif biggrin.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE (hagren @ Jul 10 2005, 01:41 AM)

De figy, most ki mondta, hogy rosszul tetted, hogy írtad ezt a hírt? Ki mondta, hogy rosszallom, hogy kiírtad? Ki mondta, hogy nem értem meg? Néha olyan dolgokat hozol ki, amik meg sem történtek... rolleyes.gif Kerubhoz hasonlóan Én is elmondtam, hogy sztem a Hulk egy sz*r film, ebből pedig azt következted ki, hogy szerintem baj, hogy írtad a folytatás hírét...
hagren
QUOTE (Iam_The_Ghost @ Jul 10 2005, 08:51 AM)
De figy, most ki mondta, hogy rosszul tetted, hogy írtad ezt a hírt? Ki mondta, hogy rosszallom, hogy kiírtad? Ki mondta, hogy nem értem meg? Néha olyan dolgokat hozol ki, amik meg sem történtek... rolleyes.gif Kerubhoz hasonlóan Én is elmondtam, hogy sztem a Hulk egy sz*r film, ebből pedig azt következted ki, hogy szerintem baj, hogy írtad a folytatás hírét...

semmi, csak mindig ugy irod mintha fajna hogy latod smile.gif
nyugi smile.gif
tenyelg semmi ellenetek, ez a föld legjobb foruma smile.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.