Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Képregények Filmen
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
grasslover
QUOTE(Kreator @ May 1 2007, 02:45 PM) *

Én már csütörtökön megnézem, kiheverve a féléves folyamatos iskolábajárást. rolleyes.gif

Én is csütörtökön megyek, valószínű egymagam happy.gif Úgyse tudok senkit elrángatni, akkor meg mindegy ha letudom egyedül, különben sem voltam még sose magamban moziban.

Szerk: már le is foglalva a jegy, délután 15.15-ösre megyek, minél hamarabb annál jobb happy.gif
Iam_The_Ghost
Vaz, hogy égne le a mozi, ahova mentek. biggrin.gif Én harcolok a szombatért, ha egyáltalán megyek AnimeCon-ra, akkor utána eltudnék menni. De jobb lenne hamarabb, próbálok szervezni egy pénteket, csütörtök egy szép álom... Lol, anno azt gondoltam, ugyan már, az a pláza csak elkészül a premierig, mért ne készülne, aztán mehetnék premierre, erre tessék... Na mindegy, vagy így, vagy úgy, a héten még megnézem, vizsgákat meg lesz*rom. tongue.gif
hagren
QUOTE(Iam_The_Ghost @ May 1 2007, 02:17 PM) *

Brutális egy látványfilm lesz, muszáj lesz moziban megnézni. rolleyes.gif Amikor SS és Doom találkoznak, nagyon durva... Azt hiszem arra is választ kaptunk, hogy Doom miként nyeri vissza alakját. Nem tudom pontosan mért történnek majd ezek a változások, de szvsz jó kis cselekre számíthatunk majd, ahogy egymásnak adogatják az erőiket v. ilyesmi. smile.gif

Ez az elözetesben hol volt?

Ja a latvany tenyleg ott van, remelem a parbeszedek es szereplök is ott lesznek...
Alba enyhen furcsan nez ki, nem?

En egyebkent ma nezhettem volna meg nemetül a Spidey 3at, de vhogy nem volt kedvem...a LOTR tehet rola, asszem tongue.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE(hagren @ May 1 2007, 08:51 PM) *

Ez az elözetesben hol volt?

Mármint mi? biggrin.gif

"En egyebkent ma nezhettem volna meg nemetül a Spidey 3at, de vhogy nem volt kedvem...a LOTR tehet rola, asszem tongue.gif"

%!+@ meg! biggrin.gif
hagren
Doom vs. SS
Iam_The_Ghost
QUOTE(hagren @ May 1 2007, 09:45 PM) *

Doom vs. SS

Mikor ott a hegységben vannak, a csuklyás alak szvsz biztos Doom. Ott SS csinál vmit, talán lökés hullámot v. hasonlót, amitől Doom hátraesik, az elég durván fest. rolleyes.gif Meg még később is láthatjuk a trailerben.
Iam_The_Ghost
Nos, úgy tűnik a folyamatos pechszériám véget ért, vmi felsőbb erő nagyon megakarta akadályozni, hogy megnézzem Spideyt, de ma a suliban felhívtak, és nyertem 2 jegyet a premier előtti előadásra! biggrin.gif Váá, el se hiszem... Nem tudom, hogy ma este még betudok-e majd számolni róla, mert elég későn jövök haza, de majd megpróbálok vmit ide firkantani, bár filmek elemzésében sosem voltam jó...
grasslover
QUOTE(Iam_The_Ghost @ May 2 2007, 02:41 PM) *

Nos, úgy tűnik a folyamatos pechszériám véget ért, vmi felsőbb erő nagyon megakarta akadályozni, hogy megnézzem Spideyt, de ma a suliban felhívtak, és nyertem 2 jegyet a premier előtti előadásra! biggrin.gif Váá, el se hiszem... Nem tudom, hogy ma este még betudok-e majd számolni róla, mert elég későn jövök haza, de majd megpróbálok vmit ide firkantani, bár filmek elemzésében sosem voltam jó...

Oszt még Te szidsz minket mer' mi moziban nézzük laugh.gif Jó szórakozást wink.gif
Kreator

Gratulálok! smile.gif

Remlélem engem is így megtalál a szerencse, amikor a filmzenei CD-ket sorsolják ki.
Holnap du. 4 óra, MOZI LESZ!!!! cool.gif A jegyek már biztosak, már csak a szórakozás kérdéses.
martin_dante
GRAT GHOST!
Na tessék, úgy néz ki mégis szeret a sors (vagy más) és mindegyikőnknél hamarabb megnézheted!!! Gratula mégegyszer rolleyes.gif rolleyes.gif cool.gif

Én meg valószínűleg holnap suli után, 15.15-kor fogom megtekinteni a trilógia befejező darabját az egyik haverommal biggrin.gif
Agent_Gabor
én tavaly a Münchenre nyertem jegyet (preimer előtti volt az is) csak az Pesten volt, és így nagybátyám ment el biggrin.gif Azt mondta nem kaptak se jegyet, se semmit, még személyit se, csak bemondta, a nevem, és engedtk is be tongue.gif
Real013

Elmész te a ...... biggrin.gif
Grat! smile.gif
grasslover
QUOTE(martin_dante @ May 2 2007, 03:36 PM) *

GRAT GHOST!
Na tessék, úgy néz ki mégis szeret a sors (vagy más) és mindegyikőnknél hamarabb megnézheted!!! Gratula mégegyszer rolleyes.gif rolleyes.gif cool.gif

Én meg valószínűleg holnap suli után, 15.15-kor fogom megtekinteni a trilógia befejező darabját az egyik haverommal biggrin.gif

Vohó, akkor egyszerre nézzük brother cool.gif De nem befejező rész (bár való igaz, a trilógiának a befejezése lesz): katt biggrin.gif
martin_dante
QUOTE(grasslover @ May 2 2007, 04:14 PM) *

Vohó, akkor egyszerre nézzük brother cool.gif De nem befejező rész (bár való igaz, a trilógiának a befejezése lesz): katt biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif Állat cool.gif
Épp ezért írtam, hogy a TRILÓGIA befejező darabja rolleyes.gif biggrin.gif
-OJ-
Gondolkoztam rajta, hogy én is elmegyek biggrin.gif
De az összes moziba szinkronosan adják, akár 4 teremben is dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif Egyedül a MOMban feliratos, oda viszont nem jó az utalványom, 1000FTot pedig egy film nem ér meg dry.gif
Elmehetnek a......................Nekem a teljes élményhez erdeti nyelv kell mad.gif
grasslover
QUOTE(-OJ- @ May 2 2007, 08:45 PM) *

Gondolkoztam rajta, hogy én is elmegyek biggrin.gif
De az összes moziba szinkronosan adják, akár 4 teremben is dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif Egyedül a MOMban feliratos, oda viszont nem jó az utalványom, 1000FTot pedig egy film nem ér meg dry.gif
Elmehetnek a......................Nekem a teljes élményhez erdeti nyelv kell mad.gif

Spidey esetében nem annyira fontos az eredeti hang...mellesleg szerintem az eddigi részek szinkronjai sem voltak rosszak. DVD-n meg ott lesz a nyelvválasztás ugyebár biggrin.gif Amúgy tényleg szemétség, hogy nem lehet választani, hogy feliratosan vagy szinkronnal nézzük a moziban...szóval, hogy biztosítanának naponta például egy alkalmat amikor feliratos...
-OJ-
QUOTE(grasslover @ May 2 2007, 09:10 PM) *

Spidey esetében nem annyira fontos az eredeti hang...mellesleg szerintem az eddigi részek szinkronjai sem voltak rosszak. DVD-n meg ott lesz a nyelvválasztás ugyebár biggrin.gif Amúgy tényleg szemétség, hogy nem lehet választani, hogy feliratosan vagy szinkronnal nézzük a moziban...szóval, hogy biztosítanának naponta például egy alkalmat amikor feliratos...

Engem nem zavar hogy nem látom rögtön, a Mátrix3-at is DVDn láttam először. És a Spidey3 se érdekel sokkal jobban. Ha adnák feliratosan azért elmennék, de így nem vonz a dolog rolleyes.gif
Így marad a jó öreg ingyen, itthon nézés cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif
Iam_The_Ghost
Nos megnéztem. Elég fáradt vagyok, így túl sokat nem tudok írni, majd holnap kifejtem, bár addigra valószínűleg már mindenki látta. A spoilereket mind kifehérítettem, remélem nem maradt bent semmi olyan, ami elrontaná a filmet.
Annyi biztos, hogy ez a rész nagyon tömény. Sokkal több akció, több poén, több "unalmas" rész, talán lelkizés nincs annyi. A 2 és fél óra elég hosszú, mégis így visszagondolva, amilyen sok dolog történt annyira nem is volt sok. Nem egy kiemelkedő film, de bőven hozza a Spider-Man film színvonalat, akinek az eddigi részek tetszettek, annak ez is fog szvsz. Venom nagyon brutális lett, bár azért picit spóroltak (nyilván az 5-600 millió után észbe kaptak), mert szinte minden jelenetében a "maszk" hátrahúzodik és Brock fejét látjuk, de nem baj. Homokember is nagyon szépen néz ki, bár a végén az a végsőformája kevésbé tetszett. Az átváltozása viszont kevésbé tetszett, nehogy már ilyen hülye emberek legyenek, akik átváltoztatták...
Azonban van egy nagyon fájó pontja a filmnek, a túlzott heroizmus (máshogy nem tudom mondani). Ez nagyon idegesített, mikor a tömeg Pókember nevét skandálták és mint őrült letépve láncát éljeneztek. A másik pedig mikor Peter rosszarc. Nem mondom, kellően darkos lett és sokkal merészebb, akárcsak a képregényben/rajzfilmben, de azért mikor az utcán jár, minden nőnek oda kacsint, meg a táncikálásai... Ja és a bárban való tánca, hát, nem tudom, nem hiszem, hogy feltétlenül szükség volt erre. Szal' ezek nem igazán tetszettek, de Peter tényleg darkos lett, bár a ruha szerepe... elég furcsa volt, mint a Smallvilleben, mikor Clark felvette a vörös kriptonitot aztán attól lett rossz, a ruhának is ilyen szerepe volt, pedig nem a ruha, hanem a szimbióta volt a fontos.
Harryt nagyon megkedveltem, nagyon genya volt 1-2 jelenetnél és mikor Peterrel harcol, fantasztikus! rolleyes.gif Pergő, izgalmas, igazi Pókember harc. Esetleg Petertől több poén nem ártott volna a harcokban, de így is jó volt. Különösebben nem kedvelem a Zöld Koboldot, de itt most nagyon megtetszett, talán a téma miatt, hogy a 2 jó barátból ellenségekké válnak, nagyon tetszett, hogy Harry az elején gonosz volt, majd a közepén elvesztette a memóriáját és újra jókedvű, rendes srác lett, majd visszaállt genyává. Ezek miatt talán a Harry-szál tetszett a legjobban a filmben. Csak hát a vége megint olyan túlzott dráma lett, örültem, hogy Harry meghalt (így volt jó vége), de azért ott a felmenő Nap fénye picit túlzás volt.
Eddie Brock viszont elégé elhanyagolt volt, ahogy Venom is. Végig ettől féltem, hogy elb*sszák ezzel a filmet. Nos, abban igazam lett, hogy elégé jelentéktelen lett a karaktere, volt, hogy a végén legyen vmi nagy harc, de ennyi. Pedig elvileg Venomnak szimbolizálnia kéne Peter sötét énjét, amivel meg kell küzdenie, nos ez a feeling nem volt a filmben. De az az igazság, hogy ahogyan a filmet megírták, jól megoldották. Ami viszont fáj, hogy úgy tűnik Venom nem fog visszatérni (nem is lenne jó egy film esetében, elvégre ez még mindig nem egy sorozat), így viszont nem is lesz vele egy ütős film, amit sajnálok, hisz kedvenc főellenségem... sad.gif Mégis csak kár, hogy nem befejezetlenül ért végett, ami egy Venom folytatást sejtetne.
MJ karaktere most kissé idegesítő volt Nekem. Egyfelől megértettem az érzéseit, de furcsáltam, hogy nem az volt a gondja, hogy Peter esetleg folyton veszélyben van, hanem féltékeny volt a népszerűségére... Jó, nem teljesen igaz, de mivel ő pont lecsúszó félben volt, így ezt az érzést keltette.
J.J.J. most elég keveset szerepelt, de voltak megint csak jó jelenetei, rögtön vhol az elején. smile.gif És visszatér a jegyszedő emberke, megint csak jó szerepben. smile.gif
May néni jelenetei pedig megint csak a lelkizősek voltak, az "unalmasabb" jelenetek.

Összességében tetszett a film, nem hatott rám olyan ütősen, hogy kifekszek tőle (talán ez fáradtság miatt is van), de a Pókember 1-2-3 díszdoboz biztos vétel.
Egyébként a moziban ritka hülye emberekkel voltam összezárva, a kölkök vmiért többször is kimentek a szüleikkel, nem tudom miért, melettem pedig egy nagyon hülye társaság ült (azok, akik a Sláger rádiótól nyertek 10 jegyet), folyton röhögtek mindenen, idegesítőek...
És közben rájöttem, hogy BÁRKI bejöhetett volna, de tényleg. biggrin.gif Egyrészt volt még szabad hely (igaz, széleken) és most nézem az e-maileimet: nem csak ezen a T-Online-os versenyen nyertem, az Origo is küldött e-mailt, hogy mehetek, sőt, leveleztem az Origo egyik emberével és azt mondta, hogy nagyon akarok, akkor elmehetek és felírt Engem a listába. biggrin.gif Szal' szerencse v. nem szerencse, de szvsz kevesen játszottak Origoval v. T-Online, így aki játszott rajtuk, azokat mind kisorsolták. smile.gif Egyébként azon nagyon meglepődtem, hogy szinkronos volt, teljesen azt hittem, hogy feliratos lesz. Nincs bajom a szinkronnal, de felirattal talán jobb lett volna, Flint hangja elég gagyi, ahogy szvsz Brock hangja is ütősebb lehet eredetiben. Közben most nézem, mégis csak sikerült úgy-ahogy összeszednem a gondolataimat, akkor nem is kell holnap írnom... Mégegyszer mondom, arra fel kell készülni, hogy lesz pár elég idétlen jelenet, legalábbis Én annak tartom, lesz pár Spidey-hypolás, ezeken túl kell esni.
Várom a véleményeiteket!
grasslover
Na akkor mégsem rontották el annyira...Ghost ízlésében bízom cool.gif Akkor délután...
Iam_The_Ghost
QUOTE(grasslover @ May 3 2007, 07:36 AM) *

Na akkor mégsem rontották el annyira...Ghost ízlésében bízom cool.gif Akkor délután...

Jajj ne, Bennem ne bízz! smile.gif De tényleg, utálom, mikor mondok vmiről véleményt és akkor az alapján vki Bennem bízik, nagyon rossz érzés! biggrin.gif Meg aztán gondolj arra, hogy mennyire különbözik az ízlésünk. smile.gif
Csapoati
QUOTE(-OJ- @ May 2 2007, 10:48 PM) *

Engem nem zavar hogy nem látom rögtön, a Mátrix3-at is DVDn láttam először. És a Spidey3 se érdekel sokkal jobban. Ha adnák feliratosan azért elmennék, de így nem vonz a dolog rolleyes.gif
Így marad a jó öreg ingyen, itthon nézés cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif

Adják feliratosan (MOM-park). smile.gif
martin_dante
Ehh, nem kaptam jegyet mára... dry.gif Majd akkor a holnapi vetítésre megyek. Várom nagyon, gondolom Grass már a moziterem előtt áll és az óráját nézegeti unsure.gif rolleyes.gif
-OJ-
QUOTE(Csapoati @ May 3 2007, 08:34 AM) *

Adják feliratosan (MOM-park). smile.gif

De oda nem jó az ingyenjegyem tongue.gif És mindenütt kellene adni, legalább egy teremben dry.gif

Mindenesetre megnéztem szinkronosan, mert a haverok nagyon invitáltak. Brock és MJ szinkronját eléggé hazavágták ("régen dumcsiztunk" - most egy 10évest hallhgatunk, vagy egy felnőtt nőt), de szerencsére a többieké rendben volt cool.gif
Kreator
QUOTE(-OJ- @ May 3 2007, 06:26 PM) *

De oda nem jó az ingyenjegyem tongue.gif És mindenütt kellene adni, legalább egy teremben dry.gif

Mindenesetre megnéztem szinkronosan, mert a haverok nagyon invitáltak. Brock és MJ szinkronját eléggé hazavágták ("régen dumcsiztunk" - most egy 10évest hallhgatunk, vagy egy felnőtt nőt), de szerencsére a többieké rendben volt cool.gif

Venom Brock az kurv@ nagy szar!
De mekkora szarok már a párbeszédek is! Ezek voltak a sorozat leggyengébb pontjai, és erre nem tovább mélyíti a válságot az új "alkotás"?!
DESTINY
A Pókember 3 sajnos szar lett sad.gif

Alapvető probléma, hogy a rendezés szar, a szerelmi szál szar, a belső harc szar.... ööööö... mi volt az a jelenet mikor összebunyóznak harry-vel a szobájában? Hát szvsz tiszta nevetséges volt, mint Terence Hill Bud Spencer remake lett volna.... jajj olyan csalódott vagyok sad.gif

--->
-OJ-
QUOTE(Kreator @ May 3 2007, 07:04 PM) *

Venom Brock az kurv@ nagy szar!
De mekkora szarok már a párbeszédek is! Ezek voltak a sorozat leggyengébb pontjai, és erre nem tovább mélyíti a válságot az új "alkotás"?!

Nekem már az amnézia betett. A legxarabb B-filmekben szokták ezzel magyarázni a dolgokat laugh.gif

Én szabályosan kitaláltam egyes helyzetekben, hogy mit fog mondani a másik dry.gif

Na de Bruce Campbell, mint francia pincér! Isten-király laugh.gif cool.gif
Kreator
Megszületett az én összeesküvés-elméletem:
Homokember---->Homok------->Sivatag---------->Irak
300 milliós propaganda mozi ez! rolleyes.gif
laugh.gif
Mitisz
QUOTE(grasslover @ May 3 2007, 07:36 AM) *

Hétvégen lehet h. énis elmegyek megnézni , majd próbálok én is írni róla valamit , bár nem vagyok valami nagy filmkritikus biggrin.gif
grasslover
QUOTE(DESTINY @ May 3 2007, 07:10 PM) *

A Pókember 3 sajnos szar lett sad.gif

Alapvető probléma, hogy a rendezés szar, a szerelmi szál szar, a belső harc szar.... ööööö... mi volt az a jelenet mikor összebunyóznak harry-vel a szobájában? Hát szvsz tiszta nevetséges volt, mint Terence Hill Bud Spencer remake lett volna.... jajj olyan csalódott vagyok sad.gif
--->

A rendezéssel mi bajod? smile.gif Teljes mértékben Sam Raimi vonásai figyelhetők meg rajta, már a 80-as években is ezeket a technikákat használta az Evil Dead-ben, és még mindig kiválóak. A párbeszédek közben egymásra néző karakterek teste kicsit látszik oldalt, míg a másikra összpontosítanak, aztán a beszélő karakter nincs fókuszpontban, az a halvány, és az elől álló karakter arcvonásai a fontosak, ahogy reagálnak a hallottakra...a harcjelenetben amit szidsz az lett volna a lényeg, hogy ne minden bunyó high-tech csillivilli legyen, mert akkor meg abba kötöttek volna bele...így kaptunk egy kőkemény parasztbunyót két baráttól...annak sem láttam semmi negativitását...
-OJ-
QUOTE(grasslover @ May 3 2007, 08:40 PM) *

A rendezéssel mi bajod? smile.gif Teljes mértékben Sam Raimi vonásai figyelhetők meg rajta, már a 80-as években is ezeket a technikákat használta az Evil Dead-ben, és még mindig kiválóak. A párbeszédek közben egymásra néző karakterek teste kicsit látszik oldalt, míg a másikra összpontosítanak, aztán a beszélő karakter nincs fókuszpontban, az a halvány, és az elől álló karakter arcvonásai a fontosak, ahogy reagálnak a hallottakra...a harcjelenetben amit szidsz az lett volna a lényeg, hogy ne minden bunyó high-tech csillivilli legyen, mert akkor meg abba kötöttek volna bele...így kaptunk egy kőkemény parasztbunyót két baráttól...annak sem láttam semmi negativitását...

A rendezésel semmi baj nincs, a forgatókönyv lett túl vastag cool.gif
Nekem a civil ruhás bunyó jobban tetszett mint a film eleji repkedés - abból alig lehetett látni vmit tongue.gif
Iam_The_Ghost
Szvsz nagyon jó volt a civil ruhás bunyó, ott nagyon hülye volt Peter. biggrin.gif Meg eleve, szvsz mindegyik bunyó a filmben hihetetlen brutális, nagyon látványosak. Néha Én is elvesztettem a fonalat, hogy ki hol van, de ez az FF-ben szvsz sokkal erőteljesebb volt. Sandman kifejlett változata viszont kevésbé tetszett, sztem erősebb volt, mikor az emberi formájából alakulgatott át homokká.
-OJ-
QUOTE(Iam_The_Ghost @ May 3 2007, 08:48 PM) *

Szvsz nagyon jó volt a civil ruhás bunyó, ott nagyon hülye volt Peter. biggrin.gif Meg eleve, szvsz mindegyik bunyó a filmben hihetetlen brutális, nagyon látványosak. Néha Én is elvesztettem a fonalat, hogy ki hol van, de ez az FF-ben szvsz sokkal erőteljesebb volt. Sandman kifejlett változata viszont kevésbé tetszett, sztem erősebb volt, mikor az emberi formájából alakulgatott át homokká.

de legalább brutálisan nagy volt biggrin.gif

és érdekes volt, hogy üveget égettek belőle - egy kis fizika/kémia
Iam_The_Ghost
QUOTE(-OJ- @ May 3 2007, 09:03 PM) *

és érdekes volt, hogy üveget égettek belőle - egy kis fizika/kémia

Ez mikor volt? Vhogy nem rémlik v. csak nem vettem észre. Azért kiváncsi lettem volna, hogy mit csinálnak vele, mert sehogyse sikerült kinyírni őt, azt gondoltam a víztől meghal, de csak újra és újra visszatért. biggrin.gif
-OJ-
QUOTE(Iam_The_Ghost @ May 3 2007, 09:30 PM) *

Ez mikor volt? Vhogy nem rémlik v. csak nem vettem észre.

A végén, a repcsivel égette wink.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE(-OJ- @ May 3 2007, 09:37 PM) *

A végén, a repcsivel égette wink.gif

Ott csak a tűzre figyeltem, üveget nem láttam. biggrin.gif
grasslover
QUOTE(Iam_The_Ghost @ May 3 2007, 09:40 PM) *

Ott csak a tűzre figyeltem, üveget nem láttam. biggrin.gif

Hát Harry megpörkölte, majd megrázta a karját és az szilánkokra tört.
Iam_The_Ghost
QUOTE(grasslover @ May 3 2007, 09:42 PM) *

Hát Harry megpörkölte, majd megrázta a karját és az szilánkokra tört.

Lol, nagyon nem rémlik. biggrin.gif Mondjuk annyi minden történt, meg annyiszor omlott össze Homokember és rakta újra összemagát... Köv. alkalommal majd jobban figyelek.

Egyébként nem vagyok olyan gonosz, de egy kicsit több vér nem ártott volna, francot érdekel a 16-os karika. Gondolok itt arra, amikor Homokember kb. 3.-ra vágott rá kalapács kezével Peterre, legalább egy kis vérvonalat a szája végén... Ez azért megtudja adni a hangulatot és ekkor érzem azt, hogy az adott harc tényleg életre-halálra megy.
-OJ-
QUOTE(Iam_The_Ghost @ May 3 2007, 09:53 PM) *

Lol, nagyon nem rémlik. biggrin.gif Mondjuk annyi minden történt, meg annyiszor omlott össze Homokember és rakta újra összemagát... Köv. alkalommal majd jobban figyelek.

Egyébként nem vagyok olyan gonosz, de egy kicsit több vér nem ártott volna, francot érdekel a 16-os karika. Gondolok itt arra, amikor Homokember kb. 3.-ra vágott rá kalapács kezével Peterre, legalább egy kis vérvonalat a szája végén... Ez azért megtudja adni a hangulatot és ekkor érzem azt, hogy az adott harc tényleg életre-halálra megy.

Azért Venom előtte rendesen legyilkolta a rendőröket cool.gif
szati1
Nos, énis rávetettem tegnap magam póki újabb kalandjára és meglepve jöttemki a moziból.
Nem a filmtől, hanem magamtól. Olyan, mint mikor életed legszebb nyarán belelépsz egy üvegszilánkba. Hihetetlenül élvezted, szuper volt, de az üvegszilánk akkoris szúr...
A megvalósítás valami hihetetlen volt, főleg a nagy Boss fight a végén. Komolyan mondom, én remegtem a székemben. Az ellenségeket, azok képességeit, a tárgyakat, környezetet ennyire még nem használták ki egy filmben sem, és Venommal való harc kimenetele nekem nagyon tetszett, frappáns volt. Homokember szvsz istenien nézett ki. Venom is odavágott, bár neki inkább a modora, a beszólásai tetszettek. Ezektől mind dobtam egy hátast, de aztán ott az üvegszilánk:
A történet. És ezen gondolkodom egy ideje: Vajon tényleg ennyire tömény és kapkodós lett, vagy csak az előző 2 rész lassú menetéhez voltam ennyire hozzászokva? Ha elvakult lennék, mindent meg tudnék magyarázni, plö a Gwen Stacy-s szál eléggé befejezetlen lett, de mondhatnám, h Peter levette a ruhát, így észhez tért és a csaj sem érdekelte már. De annyira nem volt komoly ez a szerelmi 3szög.. Vagy Brock gyűlölete is kicsit elnagyolt volt, nemhiszem, h a történtek miatt ennyire ki akarja csinálni Petert... Szal Ezek annyira nem jöttek be a sztori vezetésben. Homokember háttere is csak azért kellett, h ne csak megjelenjen és Fight! A Harry szál viszont hihetetlenül tetszett, főleg a végén a csapatmunka és a beszólásai "-Tudsz segíteni? -Bocs, most épp nem érek rá!"
Szóval aki akarja, az lehúzhatja a filmet a sárga földig. Aki szereti Pókit, az pedig meg tud magyarázni mindent. Nekem tetszett. Túl kell lépni a sztori hiányosságain és gyorsaságán, és akkor te is imádni fogod.
És akkor ellenvélemény: Csak hát a póki nem a CGI-ről szól.
Szal nekem nem sikerült még magamban értékelnem. Tetszett nagyon, ez tény. Na ez legyen a végszó. biggrin.gif

Viszont, valaki mondja meg: Hogy a végén a nagy ölelkezés mit jelent? Barátok, számíthatnak egymásra, vagy újra összejöttek?
-OJ-
QUOTE(szati1 @ May 4 2007, 07:38 AM) *

Viszont, valaki mondja meg: Hogy a végén a nagy ölelkezés mit jelent? Barátok, számíthatnak egymásra, vagy újra összejöttek?

Ezt egy szép nagy nyitott kérdés.
Mivel MJ azt énekli "I will never love again" az nem túl biztató rolleyes.gif

Ami azt illeti, nekem is nagyon tetszett!
DE attól még vannak hiányosságai, nem is kevés cool.gif
grasslover
QUOTE(-OJ- @ May 4 2007, 10:15 AM) *

Ezt egy szép nagy nyitott kérdés.
Mivel MJ azt énekli "I will never love again" az nem túl biztató rolleyes.gif

Ami azt illeti, nekem is nagyon tetszett!
DE attól még vannak hiányosságai, nem is kevés cool.gif

Elég nagy szemétség volt a magyar forgalmazótól, hogy a dalokat nem feliratozta, legalább amiket MJ énekelt. A végén így teljesen mást jelent az utolsó jelenet, mint a dal nélkül, én is felfigyeltem rá, de aki nem ért angolul? :\
Amúgy én reménykedem, hogy nem jönnek össze újra, elvégre Parker elcseszte, az lenne jó, ha belátná, hogy nem fog működni. Inkább jöjjön Felicia Hardy cool.gif
-OJ-
QUOTE(grasslover @ May 4 2007, 10:59 AM) *

Elég nagy szemétség volt a magyar forgalmazótól, hogy a dalokat nem feliratozta, legalább amiket MJ énekelt. A végén így teljesen mást jelent az utolsó jelenet, mint a dal nélkül, én is felfigyeltem rá, de aki nem ért angolul? :\
Amúgy én reménykedem, hogy nem jönnek össze újra, elvégre Parker elcseszte, az lenne jó, ha belátná, hogy nem fog működni. Inkább jöjjön Felicia Hardy cool.gif

Jaj-jaj-jaj!
Ez már tisztára, mint egy brazil szappanopera laugh.gif laugh.gif laugh.gif

MInek szenvedteti Raimi ennyit őket? Haladjanak már az oltár elé, és legyen lezárva dry.gif
Real013
Nah,szóval annyi a baj a Spidey 3mal,hogy a történet nem rendesen kidolgozott?TIteket ez érdekel egy szuperhős filmben? rolleyes.gif Na,mindegy biggrin.gif Este meglátom. cool.gif
BAKER_
Peter nagyon EMOs lett miután egyesül t a szimbionával xDDD majd besz*rtam a röhögéstől :DDD a nyáladzás meg nem tetszett, de am jó film smile.gif
Amúgy én sajnos csak rajzfilmhez tudom hasonlítani, de nekem pl rohadtul nem tetszett hogy Eddie Brock, miután átváltozott méreggé ugyanazt maradt a hangja... egy darkos sötét eltorzított hang azért nem ártott volna neki. Meg az h Peter válaszhatott a "piroskék" és "fekete" ruha között és ettől számított hogy mikor rossz ill jó.... ez szerintem egy nagyon szánalmas megoldás lett.... Sandman és Harry viszont jólett...
Énis azt mondom h jöjjön Felicia Hardy (v ki xD ) azt tegye rendbe a dolgokat. Jaés állítólag Gwen a szőke csaj már régen halott volt amikor ez igy játszódik (képregény szerint ) ... Igazából a képregényfanatikusoknak ez egy csalódás, a szórakozni vágyó érdeklődőknek megy egy színvonalas jó effektekkel teli szuperhős film... Sajna utóbbiakat kell meggyőzniük a rendezőknek, szal marad a "jó szuperhősös film" .. sztem tongue.gif 8/10
martin_dante
Megnéztem, kritikám az odavaló topicban.
tiborov
mindneki póki3 lázban biggrin.gif én majd szerdán nézem meg az írásbeli vizsgák után... smile.gif
DESTINY
Szerintem az régen rossz, ha valaki azért mert Spidey fan, már tutira szereti a filmet. Meg kell tudni mondaniafrankót. Persze ha alapvetően tetszik valakinek a film az nem baj...

De most komolyan, nem szánalmas mikor küzd a belső énével? Hát szerintem siralmas... Még a rajzfilmben is jobban átjött a belső harc. Az a tánc, meg a nők stírölése... nyomorékot sikerült csinálni Peterből.

--->
grasslover
QUOTE(DESTINY @ May 5 2007, 01:48 PM) *

Szerintem az régen rossz, ha valaki azért mert Spidey fan, már tutira szereti a filmet. Meg kell tudni mondaniafrankót. Persze ha alapvetően tetszik valakinek a film az nem baj...

De most komolyan, nem szánalmas mikor küzd a belső énével? Hát szerintem siralmas... Még a rajzfilmben is jobban átjött a belső harc. Az a tánc, meg a nők stírölése... nyomorékot sikerült csinálni Peterből.
--->

Te meg direkt csak azért kötsz bele mindenbe, hogy ezzel bemutasd, hogy "mekkora Spidey fan" vagy rolleyes.gif Nem nagy tehetség valamit leírni, bármibe bele lehet kötni ami él és mozog (én is bele tudok, mindenki beletud), de a jót észrevenni és nem mindent fapofával lesajnálni már valami...egyszerűen észre kéne venni, hogy nem minden csak a saját elképzelés szerint alakulhat. Sam Raimi nem rontotta el a filmet, mert tulajdonképpen rengeteg helyről befolyásolják/befolyásolták. A sok rajongó igényének megfelelni, minél kevesebb pénzből összehozni (így is horribilis összeget felemésztett), az amerikai közönségnek egy kis heroizmust, a nem amerikaiaknak szép Gwen Stacy-t, akinek tetszett a drámai vonulat a 2-ben azt erősíteni, akinek nem tetszett azoknak akciósítani...gondolj már bele mekkora nyomás nehezedik egy ekkora volumenű film elkészítésekor egy alkotóra...vagy egy egész stábra. Mindenkinek megfelelni lehetetlen, azzal, hogy minden kis hibát felerősít egy okoskodó néző még nem váltja meg a világot...mellesleg nem kéne semmihez se hasonlítani, maximum az első két részhez. Ez a film a képregény és a rajzfilm világát próbálta élőszereplős előadásra átvinni és ez a lényeg, semmi több. Ha nem élvezted hát kész, de ezzel növelni a kommentjeid számát nem elég, hogy unalmas, de a fórumszabályzat ellen is mond, hogy kommenthunterkedj...

Ja és ez miért kell? ---->
(az új Spidey ruha ami az avatarodban van, meg szar, a Civil Warral együtt rolleyes.gif Szimbióta ruha powaa)
Mitisz
QUOTE(grasslover @ May 5 2007, 02:45 PM) *

Te meg direkt csak azért kötsz bele mindenbe, hogy ezzel bemutasd, hogy "mekkora Spidey fan" vagy rolleyes.gif Nem nagy tehetség valamit leírni, bármibe bele lehet kötni ami él és mozog (én is bele tudok, mindenki beletud), de a jót észrevenni és nem mindent fapofával lesajnálni már valami...egyszerűen észre kéne venni, hogy nem minden csak a saját elképzelés szerint alakulhat. Sam Raimi nem rontotta el a filmet, mert tulajdonképpen rengeteg helyről befolyásolják/befolyásolták. A sok rajongó igényének megfelelni, minél kevesebb pénzből összehozni (így is horribilis összeget felemésztett), az amerikai közönségnek egy kis heroizmust, a nem amerikaiaknak szép Gwen Stacy-t, akinek tetszett a drámai vonulat a 2-ben azt erősíteni, akinek nem tetszett azoknak akciósítani...gondolj már bele mekkora nyomás nehezedik egy ekkora volumenű film elkészítésekor egy alkotóra...vagy egy egész stábra. Mindenkinek megfelelni lehetetlen, azzal, hogy minden kis hibát felerősít egy okoskodó néző még nem váltja meg a világot...mellesleg nem kéne semmihez se hasonlítani, maximum az első két részhez. Ez a film a képregény és a rajzfilm világát próbálta élőszereplős előadásra átvinni és ez a lényeg, semmi több. Ha nem élvezted hát kész, de ezzel növelni a kommentjeid számát nem elég, hogy unalmas, de a fórumszabályzat ellen is mond, hogy kommenthunterkedj...

Ja és ez miért kell? ---->
(az új Spidey ruha ami az avatarodban van, meg szar, a Civil Warral együtt rolleyes.gif Szimbióta ruha powaa)

Ott A Pont Grass smile.gif tökéletesen egyetértek smile.gif
elindir
QUOTE(grasslover @ May 5 2007, 02:45 PM) *

Úgy van, Alien Costume rulz. smile.gif

QUOTE(daNee^ @ May 4 2007, 07:11 PM) *

Jaés állítólag Gwen a szőke csaj már régen halott volt amikor ez igy játszódik (képregény szerint ) ...

Jaja, őt még a Manó ölte meg. wink.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.