Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Képregények Filmen
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
SPLINTERCELL
A Majesco fogja elkészíteni a Ghost Rider játékfeldolgozását, sajna azt még nem tudni, hogy PC-re is... by 576 Online.
Iam_The_Ghost
QUOTE (SPLINTERCELL @ Jul 14 2005, 09:15 AM)
A Majesco fogja elkészíteni a Ghost Rider játékfeldolgozását, sajna azt még nem tudni, hogy PC-re is... by 576 Online.

Sry, ez Én lettem volna, csak a tesóm volt belépve...(Kezd már baromira idegesíteni, hogy véletlenül mindig vele írok! mad.gif )
Horny_Reaper
Látom a Hulk még mindig nyerő film ezen topicban biggrin.gif biggrin.gif A Majesco követte el a BloodRanet is enm? Akkor minőségi cucc lesz, szerintem smile.gif A film preimerrje mikorra várható?
Rizzo_Daddy
QUOTE (Horny_Reaper @ Jul 17 2005, 10:48 AM)
Látom a Hulk még mindig nyerő film ezen topicban  biggrin.gif  biggrin.gif  A Majesco követte el a BloodRanet is enm? Akkor minőségi cucc lesz, szerintem  smile.gif  A film preimerrje mikorra várható?

Ha a Ghost riderre vonatkozik a kérdés, akkor: USA - aug. 4., Európában szeptember közepén kezdik vetíteni, magyar dátum még nincs... Természetesen ezek mind 2006-os dátumok... sad.gif
Darkadam
Megnéztem a Fantastic 4-t. Hát, elég .......hogyismondjam......gyenge volt. wink.gif tongue.gif
Hepathos
Sky High
A Disney egy élőszereplős szuperhős-paródia filmet készít, Sky High címmel. Eléggé... érdekesnek tűnik. Az ott nem David Hasselhoff? blink.gif

Superman Returns
A Warner Bros. megmutatta az új, csilli-villi Superman, amit ezentűl a filmmel kapcsolatos összes terméken és reklámban használnak.

V for Vendetta
Akiket érdekel, meghallgathat egy angol interjút a film készítőível itt. Különben bemutatták a film teaser bemutatóját a Comic-Con-on, hamarosan elérhető lesz a nyílvánosságnak.

Ghost Rider
Szintén egy audió interjú, a film irójával/rendezőjével.

AEon Flux
Egy régi, MTv-n leadott rajzfilm álltal készülő film, akit jobban érdekel erre nézelődjön

Transformers
Transformers mozifilm 2007 második felére van bejelentve. Itt egy interjú az íróval, hogy kik lesznek benne.

X-Men 3
Biztos új színészek

Angel: Ben Foster
Juggernaut: Vinnie Jones
Beast: Kelsey Grammer
Shadowcat: Meggie Grace
Scarlet Witch: Taylor Cole
Avalanche: Richard Hoggard
Jubilee: Lindsay Lohan
Dazzler: Kristanna Loken
Rita: Hannah Groves
Gambit: (Még nem biztos)
Quicksilver: (Még nem biztos)

A film 2006. Május 2-án jön ki.

hagren
Itt talalhato egy 5 masodperces klipp a ghost rider c. filmböl. rövid, de eleg kafan nez ki, nem is gondoltam volna. majd kiderül.
Puli
SzvSz jó volt a Garfield. Én a képregényt is szeretem.
hagren
QUOTE (Puli @ Jul 29 2005, 08:01 PM)
SzvSz jó volt a Garfield. Én a képregényt is szeretem.

a kepregenyt imadom angolul meg magyarul- de a film az total közhely volt, tipikus gyerekfilmet csinaltak belöle, idiota poenokkal, idiota sztorival. john nem kap nöt, nermal csaj es garfield nem narancssarga csikos. nekem fajt megnezni.
hagren
ja egyebkent lesz ugylatszik fantastic four 2 (eleg bizonyos) es elektra meg daredevil 2 (pletyka).
Horny_Reaper
QUOTE (hagren @ Jul 29 2005, 08:06 PM)
a kepregenyt imadom angolul meg magyarul- de a film az total közhely volt, tipikus gyerekfilmet csinaltak belöle, idiota poenokkal, idiota sztorival. john nem kap nöt, nermal csaj es garfield nem narancssarga csikos. nekem fajt megnezni.

Énm is így vagyok vele, cask nekem a filmről nem ilyen kedves véleményem van. Szerintem teljesen lerombolták a mípogácsat, csoda hogy a film után még valaki foglalkozik Garfielddel

Sky High: nem hasselhoff, hanem Kurt Russel smile.gif
Iam_The_Ghost
A DD 2-ről már egy ideje tudni lehet, hogy lesz, az Elektra baromira nem érdekel, az 1-t sem láttam, sztem baromság az egész, nem is tartom szuperhősnek... A DD 2 jobban érdekel, amivel csak az a gond, hogy azt mondják, ezt lehetne nézni a 3.-ik résznek is, ugyan is az Elektra is kapcsolódik a DD-hez. Hát, Én az Elektrát tuti nem nézem meg, de gondolom csak úgy kapcsolódik a DD-hez, hogy Elektra szerepelt benne...
Hepathos
Apropó, megnéztem végre a Sky High előzetesét, és visszaszívom: egész pofás filmnek tűnik, az ötlet eredeti, meglátjuk mi jön ki belőle smile.gif
Darkadam
QUOTE (hagren @ Jul 29 2005, 09:05 PM)
ja egyebkent lesz ugylatszik fantastic four 2 (eleg bizonyos) es elektra meg daredevil 2 (pletyka).

Na, a Fantastic 4-nek jöhet a folytatása, mert az egy Nagyon F@sza. smile.gif
Hepathos
Ha itt tartunk, egy eXiles filmet megnéznék szívesen... biggrin.gif
de amit nagyon szeretnék filmen az az Ébredő Csillagok, 3 részben, az istenit, de jó lenne látni mikor felrobbantják Manhattant biggrin.gif
Horny_Reaper
eXiles filmet én is megnéznék, meg Lobot, meg Transmetropolitant smile.gif
Amit tuti sose csinálnak meg, az a Lobo, meg a Wanted biggrin.gif
Jövőhéten lesz a tévében egy film, Nick Fury címmel. Szerintetek az a Nick Fury lesz?
Ja meg az F4 filmben miért fekete Nick? huh.gif
hagren
en egy sandman filmet neznek meg mert ha jol csinaljak total furcsa lenne.
Hepathos
QUOTE (Horny_Reaper @ Aug 1 2005, 07:44 PM)
Jövőhéten lesz a tévében egy film, Nick Fury címmel. Szerintetek az a Nick Fury lesz?

Ugyanazért amiért a DD-ben fekete volt Adu Ász smile.gif

Lobo filmet valszeg tényleg nem csinálnának, de ha igen, akkor 18+ lenne mint a sicc biggrin.gif
Hepathos
QUOTE (hagren @ Aug 1 2005, 07:50 PM)
en egy sandman filmet neznek meg mert ha jol csinaljak total furcsa lenne.

Csakhogy Sandman történetét igen nehéz egy filmben elmondani... és eléggé elvont lenne
hagren
QUOTE (Hepathos @ Aug 1 2005, 10:39 PM)
Csakhogy Sandman történetét igen nehéz egy filmben elmondani... és eléggé elvont lenne

epp azert szeretnem latni smile.gif
mert elvont smile.gif
de en csak az elös könyvet ismerem szoval lehet hogy nehez lenne.
Troglodyte
nézzetek be a csere-berében a képregényes topicomba, hátha kell valakinek vmi biggrin.gif
Horny_Reaper
QUOTE (Hepathos @ Aug 1 2005, 10:38 PM)
Ugyanazért amiért a DD-ben fekete volt Adu Ász smile.gif

Lobo filmet valszeg tényleg nem csinálnának, de ha igen, akkor 18+ lenne mint a sicc biggrin.gif

Gondoltam dry.gif smile.gif

Vagy rányomnának egy olyat: 25 éven felülieknek csak saját fellelősségre biggrin.gif
Kerub
QUOTE (Horny_Reaper @ Aug 1 2005, 09:44 PM)

Hát egy Lobo filmet én is megnéznék rolleyes.gif biggrin.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE (Horny_Reaper @ Aug 1 2005, 07:44 PM)

Szerintem az a Nick Fury, minden jel arra utal. smile.gif
Egyébként a filmet még nem láttam, de talán azért fekete, mert az Ultimate univerzumban Nick Fury fekete és gondolom onnan vették át.
Horny_Reaper
QUOTE (Iam_The_Ghost @ Aug 2 2005, 03:23 PM)
Szerintem az a Nick Fury, minden jel arra utal. smile.gif
Egyébként a filmet még nem láttam, de talán azért fekete, mert az Ultimate univerzumban Nick Fury fekete és gondolom onnan vették át.

Én sem láttam a filmet, cak a játékban van benne. smile.gif
Majd kíváncsi leszek, David "Baywatch" Hasselhoff lesz Fury biggrin.gif
Kerub
Ma megnézem a Fantasztikus négyest. Kicsit vegyes érzésekkel várom, de a remény mindig megvan biggrin.gif
bandiii
QUOTE (Horny_Reaper @ Aug 2 2005, 06:21 PM)
Én sem láttam a filmet, cak a játékban van benne. smile.gif
Majd kíváncsi leszek, David "Baywatch" Hasselhoff lesz Fury biggrin.gif

Ja, viszont láttam egy képet a filmből és ott valóban eléggé hasonlit Fury re ! (egyébként az eredeti cime Nick Fury: Agent of S.H.I.E.L.D amit a magyar kollegák "ügyesen" Zűrős csodaügynöknek forditottak smile.gif )
Darkadam
QUOTE (Kerub @ Aug 4 2005, 09:57 AM)
Ma megnézem a Fantasztikus négyest. Kicsit vegyes érzésekkel várom, de a remény mindig megvan biggrin.gif

Én már láttam, hidd el megéri. smile.gif
samael
QUOTE (Darkadam @ Aug 4 2005, 01:09 PM)

Jessica Alba-ért én még a Honey-t is végigültem. smile.gif
Horny_Reaper
QUOTE (gybandi @ Aug 4 2005, 12:58 PM)
Ja, viszont láttam egy képet a filmből és ott valóban eléggé hasonlit Fury re ! (egyébként az eredeti cime Nick Fury: Agent of S.H.I.E.L.D amit a magyar kollegák "ügyesen" Zűrős csodaügynöknek forditottak smile.gif )

Hát igen, a zseniális magyar fordítás dry.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE (Darkadam @ Aug 4 2005, 01:09 PM)

Na, végre valami poz. vélemény is! smile.gif Eddig elégé rossz híreket hallottam, pedig már nagyon vártam(azóta kicsit lankadt a lelkesedés), és előre tudom, hogy közepes kritikákat fog kapni, mert az emberek már csak mély gondolású, tartalmas, sztoriorientált filmet fogadják el, mikor egy film lehet csak szimplán szórakoztató is... Egyébként Én szombaton nézzem majd meg(mint az SW III-nál, ez is nehezn jön össze...), kritikát nem nagyon fogok tudni írni róla, mert elég nehezen jutok géphez, mellesleg utazok is.
Darkadam
QUOTE (Iam_The_Ghost @ Aug 4 2005, 02:32 PM)
Na, végre valami poz. vélemény is! smile.gif Eddig elégé rossz híreket hallottam, pedig már nagyon vártam(azóta kicsit lankadt a lelkesedés), és előre tudom, hogy közepes kritikákat fog kapni, mert az emberek már csak mély gondolású, tartalmas, sztoriorientált filmet fogadják el, mikor egy film lehet csak szimplán szórakoztató is... Egyébként Én szombaton nézzem majd meg(mint az SW III-nál, ez is nehezn jön össze...), kritikát nem nagyon fogok tudni írni róla, mert elég nehezen jutok géphez, mellesleg utazok is.

Nekem nagyon tetszett. smile.gif
Rizzo_Daddy
Most jártam imdb.com-on, néztem X-Men 3 oldalát. Lehet, hogy csak nekem új, de hihetetlenül megörültem ezeknek a neveknek (mind karakter, mind a színészek...)
Kelsey Grammer .... Hank McCoy/Beast
Vinnie Jones .... Cain Marko/Juggernaut
Ben Foster .... Warren Worthington/Angel

2006 május 24!!! Várom!!!
Iam_The_Ghost
Most olvasom néhány magyar filmesoldal kritikáját az F4-ről, mindegyik lehúzza. smile.gif Gondoltam, hogy ez lesz, de nem baj, most már azért is megnézem! wink.gif

Már várom az X-men 3-t kiváncsi leszek, hogy vajon Főnix benne lesz-e, de hogy Ben Foster jó választás volt Angel szerepére? Sztem hihetetlen rossz, nincs bajom a színésszel, de sztem egyáltalán nem állna jól neki... tongue.gif

Egyébként az, hogy Farkasnak legyen egy külön filmje sztem írtó nagy hülyeség és rókabőr lehúzás, már az X-men 2 is tekinthető egy fajta Wolverine filmnek...
Hepathos
Főnix biztos benne lesz, a szinésznő melet ott a szerepe a legtöbb filmes adatbázisban: Jean Grey/Phoenix
Rizzo_Daddy
QUOTE (Iam_The_Ghost @ Aug 4 2005, 04:10 PM)
Már várom az X-men 3-t kiváncsi leszek, hogy vajon Főnix benne lesz-e, de hogy Ben Foster jó választás volt Angel szerepére? Sztem hihetetlen rossz, nincs bajom a színésszel, de sztem egyáltalán nem állna jól neki... tongue.gif

Főnix benne lesz, csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz... Ben Foster helyett én is inkább valami szőke herceget képzeltem el fehér lovon, de ne ítéljünk elhamarkodottan... Mondjuk azt sérelmezem, hogy mindenhol lehagyták a "III" jelzőt a polgári név után... biggrin.gif
Horny_Reaper
Kolosszus vajonm szerepelni fog 2 másodpercnél tovább? dry.gif

Én örülök a Wolverine filmnek, kedvenc mutánsom, Kolosszus a másik biggrin.gif

Amúgy ki az a Ben Foster? Így hirtelen nem ugrik be
Kerub
Na megnéztem a Fantasztikus Négyest.
Írok róla egy kis beszámolót (kb 30-45 perc alatt kész lesz)
Előzetesnek ennyit-----> headshot.gif
Dan1EL
QUOTE (Kerub @ Aug 4 2005, 11:00 PM)
Na megnéztem a Fantasztikus Négyest.
Írok róla egy kis beszámolót (kb 30-45 perc alatt kész lesz)
Előzetesnek ennyit-----> headshot.gif

én is most néztem meg, és a "meg lehet nézni" kategóriába sorolnám... viszont jessica alba..... ööh rolleyes.gif wub.gif
Kerub
Fantasztikus gagyi

Na lássunk egy napod a hollywoodi MARVEL részlegen.
"- Hmmm, kéne csinálni egy filmet a Batman megjelenésére. Az üzletnek nem tenne, jót ha denevérember aratna.
- Ok. Na lássuk mit nem használtunk még.
10 perc múlva
- Jeeee megtaláltam. Ez tuti lenyomja a Batmant. Itt nem 1 szuperhős van hanem mindjárt 4. Ez aratni fog....
- Ok, már csak egy rendező meg színészek kellenek. Az tuti, h kell egy dögös csajszi akire alapozhatjuk a filmet és egy jó pasi sem ártana amiért a csajok lesznek behalva. ....

Na valahogy így születhetett meg a Fantasztikus négyes alap ötlete. Marvel képregény még van bőven és sajnos amíg ez így van addig csak ömleni fognak a képregény filmek. Azért mondom, h sajnos mert már tömeggyártásara álltak át és ennek a legujabb üdvöskélye a Fantasztikus négyes.

Gondolom a storyt ár ismeritek de azért dióhéjban leírom.
Van ugyebár a totális luzer főszereplőnk és a haverja. Persze mind2 figura magán visel az összes ráillő klisét. Reed Richards a tudós akinek semmi nem jön össze, aki persze mindent a matekkal szeretne kiszámolni. Ebből jön, h nem ért a nők nyelvén... gondolom a többit kitaláljátok. A haverja Ben Grimm a mackós józan ész. Aki mindig vidám és aki mindig kiáll és segíti a haverját....
A 3. a csapatban Sue Storm aki annyira szexi, h elhomályosul a szemed ha színre lép biggrin.gif Persze ezt a rendez is tudta amivel nem is lenne baj, de azzal igen, h ezzel akarta elvinni a egész filmet. Könyörgöm! Egy dögös csajtól még nem lesz jó a film!
És akkor még ott van Sue öccse a a mindig bulizni akaró poén gyáros Johnny Storm. Ő az a tipikus navigyünkszintafilmbeapoénjaimmal gyerek aki megállás nélkül idétlenkedik. Tény és való, h a harmadrangú viccei közt találni olyanokat amik valóban megnevetetnek, de ennyi.
Na és a rendező.... Kedves Tim Story aki annyit ért a rendezéshez mint egy tehén a golfozáshoz. Már bebizonyította az Amerikai Taxival, h egy tehetségtelen ripacs... AKKOR MIÉRT ADTÁK NEKI EZT A FILMET???
Komolyan mondom nem értem, h hogyan lehet elb@szni egy képregény filmet. Hiszen a story adott, a szereplők a karakterek is adottak. Az alapstory is adott. Csak pár jó párbeszédet kell hozzátenni meg akció jelentetett és már készen is vagyunk. DE MÉG ERRE SEM KÉPESEK!!!!
Na folytatom. Szal a 4 főszereplő + a gonosz bácsi Victor Von Doom felmennek az űrbe, h valami hipiszupi ősrobanósdit elemezzenek. De persze hiba történik s ez a valami átmegy rajtuk amitől megváltozik a dns szerkezetük és szupererőkkel áldja meg őket.
Na ezek után arra számítana a néző, h : Na végre akkor most biztos elkezdik a törvénysértők befogását és rendeltetésük szerint használják az erejüket.
Hiszen a Póokemberben is ez volt és az nem is sikeredett olyan rosszra.
Na a kis naiv néző. Erről szó nincs. A film nem áll másból mint másfél óra szenvedés. A szenvedés 4 fronton folyik.
Az első a kőmanus Ben Grimm. Ő siratja a külsejét és Qvazimodot játszik. Végig csak szenved és szenved... és ennyi.
A másik front: Johnny akinek a tűz felett van hatalma. Ő meg nem tudja, kordában tartani a természetét és ugyan azt az életet akarja folytatni amit itt hagyott. Őt nem érdekli, h van új szuperképessége, inkább örül neki és nem akarja eldobni magától.
A 3. front Reed és Sue. Ők magukon viselik egy szakított pár összes kliséjét. De most komolyan! "Ja te nem érted ezt meg kell beszélnünk, de most közbejött valami" típusú a szerelmi kapcsolatuk. (Jessica Alba még mindig nagyon dögös biggrin.gif )
És a végső front az Doomé aki csődbe ment és a haja is hullik szegénynek és ő nagyon nagyon gonosz lesz ám, de előtte persze le kell győznöm a Fantasztikusan idióta négyest..... Szal ennyi az egész. Másfél óra melodráma amit Torch poénjaival és Jessica Alba dekoltázsával akartak elkendőzni. Hogy sikerült nekik? Gondolom igen mert a nagy közönségnek végül is ez kell.

Akinek tetszett az Elektra az imádni fogja. Akinek tetszett a Hulk és a Dardevil annak ez is tetszeni fog. Aki a Sin Cityt, a Hollót és a Constantinet szereti az az utálni fogja és visszasírni a mozijegy árát.

Na azért nem mondom, h olyan szar mint az Elektra (olyan nincs még1), de nem jár tőle messze.

Az egyetlen pozitívuma Jessica Alba és Torch 1-2 poénja. De ezen kívűl semmit nem tudok felhozni.

Persze a nagy melódrámáknak vége lesz és a klisétől dúzadó tenger áttorkolik óceánba mikor is a végén még Terminátorból Dávid szobrot csinálnak, a jók elnyerik méltó jutalmukat. Sue és Reed összejönnek újra. A ajtót persze nyitva hadják Doom visszatérésére (ha esetleg sikeres lenne a film). Torchnak megjön az esze és a melák is elfogadja a külsejét....
martin_dante
Szóval akkor sz*ar a film?
Darkadam
Sztm nagyon jó film. biggrin.gif
- Elviszem a kocsit az útból
- Beragadt a sebváltó
- Majd megoldjuk laugh.gif
Hartigan
a Nézhetetlenül ótvar xar képregény adaptációk közül kihagytátok, a Macskanőt, ami sztem előkelő helyet foglal el az Elektra, és a Hulk melett, mostmár a fantasztikus 4essel kibővülve:)smile.gif
Kerub
QUOTE (Hartigan @ Aug 5 2005, 06:45 PM)
a Nézhetetlenül ótvar xar képregény adaptációk közül kihagytátok, a Macskanőt, ami sztem előkelő helyet foglal el az Elektra, és a Hulk melett, mostmár a fantasztikus 4essel kibővülve:)smile.gif

Gondoltam, h egyezni fog a véleményünk biggrin.gif
Macsaknőt azért hagytam ki mert azt nem láttam laugh.gif Bepótoljam? laugh.gif
hagren
QUOTE (Hartigan @ Aug 5 2005, 04:45 PM)

a hulk az azokhos kepest meg elmegy. legalabbis ahogy besaccolom mert azon kivül nem lattam semeyik emlitettet, de tulzottan nem is erdekel tongue.gif laugh.gif
de vmikor mindegyiket megfogom nezni. lehet legalabb szorakoztatoak.
Kerub
QUOTE (Hartigan @ Aug 5 2005, 06:45 PM)

Viszont az Elektra az annyira szar, h megérdemli a külön helyet. Ahozz semmi nem hasonlítható laugh.gif
Horny_Reaper
QUOTE (Hartigan @ Aug 5 2005, 04:45 PM)

Ebből láttam a Hulkot, és az ne mvolt rossz, tényleg a képregényt hozta.
De szerintem a Dick Tracyt is ide vehetjük smile.gif
martin_dante
Na baker megnéztem a FF-et és egy akkora királyság!!! Nekem nagyon bejött a végén volt egy-két jelenet ami nem tetszett 100%-an de minden jó volt benne!! Szkeptikusan ültem be a filmre de nagyon jól szórakoztam! Johnny beszólásai és cselekedetei nagyon jók, Reed is jófej, és poénos, Ben nagyon nagy arc, Sue pedig nagyon szép (köszönhetően az ebben a filmben sztem még szebb Jessica Albának) (a szép kis Fehérvári... laugh.gif ). Ez a film kötelező! Mostanában csak jó képregényfilmmekkel találkoztam, és ez is ott van a topon a Batman, és a Sin city mellet! wink.gif
hagren
QUOTE (martin_dante @ Aug 5 2005, 08:46 PM)
Na baker megnéztem a FF-et és egy akkora királyság!!! Nekem nagyon bejött a végén volt egy-két jelenet ami nem tetszett 100%-an de minden jó volt benne!! Szkeptikusan ültem be a filmre de nagyon jól szórakoztam! Johnny beszólásai és cselekedetei nagyon jók, Reed is jófej, és poénos, Ben nagyon nagy arc, Sue pedig nagyon szép (köszönhetően az ebben a filmben sztem még szebb Jessica Albának) (a szép kis Fehérvári... laugh.gif ). Ez a film kötelező! Mostanában csak jó képregényfilmmekkel találkoztam, és ez is ott van a topon a Batman, és a Sin city mellet! wink.gif

öhöm...
Hepathos
Most mondjátok hogy Jesicca Alba ot szépel az egész filmben... ez kaki, mert képregényben egy mérsékelten csinos, okos nő volt, nem egy cicababa
de amit mondtatok, a többi szereplő jól hozza a képregény beli figuráját
Mondjátok, Dr. Doon meszél egyes szám harmadik szeményben magáról? smile.gif Ha igen, akkor megnézem a filmet
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.