Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Képregények Filmen
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Agent_Gabor
QUOTE(grasslover @ Sep 23 2007, 09:24 PM) *

Érdemes másik néven rendelni (mondjuk faterodén...vagy tesód, mindegy), mert ha egy néven csinálod, akkor berakják simán a három mellé. wink.gif

Nagymamámék címe van beálíltva laugh.gif
De én úgy értem, hogy mondjuk te vagy ugye M. Imi. És neked 10 termék van beállítva, hogy csak akkor küldjék, ha a kosaradban van a 10 cucc. No és neked jelenleg csak a Póki díszdoboz van beleétve, és nincs pénzed. MOndjuk lesz pénzed pl másfél hónap múlva, a 10 cuccot átállítod egyre, tehát elküldik a Pókit. De ha mondjuk addig ugye eltelik másfél hónap, és addig sokan rendelik. De így, hogy neked a kosaradban van addig, addig a "te Pókidat" nem küldik el máshova?
Nemtom érthető-e laugh.gif
Ha nem, holnap leírom értlemesebben.
Éjjen a off laugh.gif
grasslover
QUOTE(Agent_Gabor @ Sep 23 2007, 11:04 PM) *

Nagymamámék címe van beálíltva laugh.gif
De én úgy értem, hogy mondjuk te vagy ugye M. Imi. És neked 10 termék van beállítva, hogy csak akkor küldjék, ha a kosaradban van a 10 cucc. No és neked jelenleg csak a Póki díszdoboz van beleétve, és nincs pénzed. MOndjuk lesz pénzed pl másfél hónap múlva, a 10 cuccot átállítod egyre, tehát elküldik a Pókit. De ha mondjuk addig ugye eltelik másfél hónap, és addig sokan rendelik. De így, hogy neked a kosaradban van addig, addig a "te Pókidat" nem küldik el máshova?
Nemtom érthető-e laugh.gif
Ha nem, holnap leírom értlemesebben.
Éjjen a off laugh.gif

Először is, félre csak egy hónapig teszik el. Megrendeled szeptember 1-jén, félre is teszik neked aznap. Ha abban a hónapban elfogyna a raktárról mert annyian veszik, neked akkor is biztosan ott lesz az az egy, de csak október 1-ig. Szóval ha atomháború, secret war vagy civil war is robbanjon ki, nekem ott lesz az Xpressen félretéve egész szeptemberben és azt senki sem kapja meg.
Agent_Gabor
QUOTE(grasslover @ Sep 24 2007, 07:57 AM) *

Először is, félre csak egy hónapig teszik el. Megrendeled szeptember 1-jén, félre is teszik neked aznap. Ha abban a hónapban elfogyna a raktárról mert annyian veszik, neked akkor is biztosan ott lesz az az egy, de csak október 1-ig. Szóval ha atomháború, secret war vagy civil war is robbanjon ki, nekem ott lesz az Xpressen félretéve egész szeptemberben és azt senki sem kapja meg.

Köszi, ezt szerettem volna tudni. smile.gif
Asszem megyek előrendelek pár dolgot biggrin.gif
grasslover
Már beszerezhető a Doctor Strange rajzfilm. Engem teljesen hidegen hagy laugh.gif
Az Invincible Iron Mant látta már valaki? Érdemes megnézni?
Iam_The_Ghost
QUOTE(grasslover @ Oct 2 2007, 09:52 AM) *

Már beszerezhető a Doctor Strange rajzfilm. Engem teljesen hidegen hagy laugh.gif
Az Invincible Iron Mant látta már valaki? Érdemes megnézni?

Az Engem is. De még mindig itt van a Hellboy movie, de elég gagyinak tűnik, viszont van már 2. része is. Sztem ezeket és az Iron Mant is majd a film előtt megnézem.
Hepathos
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Sep 23 2007, 06:52 PM) *

Egész jó volt ez a Superman: Doomsday, egyszernézős, de akciódús, picit több, mint az eddigi szokásos Superman, JLA rajzfilmek. Van egy jó kis dark hangulata, jó pár durva jelenet és: vér! biggrin.gif Persze nem horror, de annyira szokatlan az ilyen kisebbeknek készült rajzfilmekben, hogy az emberek sérülnek, véreznek, netalántán meghalnak. A zene tetszett, bár 1 motívum megy végig az egész filmben.
Azért vannak hülyeségek, apróság, de nem értem mért kellett Supermannek ráncot adni, de ami furcsább, hogy bár Lois és Superman járnak, de Lois mégsem tudja, hogy ő Clark, illetve még nem mondta el neki... A klónozást is baromság volt szvsz, Luthor viszont elég genya volt.
Szóval egyszer meg lehet nézni, de talán a 2 Ultimates movie jobban bejött.

Épp ez a lényeg, hogy ez a rajzfilm egyáltalán nem kicsiknek készült, már azzal hogy Doomsday lazán végigírtotta a fél várost tongue.gif
Lois TUDJA hogy Supes Clark, de épp hogy azt akarja hogy ő maga mondja el neki, ezzel mutatva hogy végleg megbízik benne.
És az Avangers filmek szerintem borzalmasak voltak. Egyedül a zene volt jó benne.
Iam_The_Ghost
QUOTE(Hepathos @ Oct 2 2007, 05:17 PM) *

Épp ez a lényeg, hogy ez a rajzfilm egyáltalán nem kicsiknek készült, már azzal hogy Doomsday lazán végigírtotta a fél várost tongue.gif
Lois TUDJA hogy Supes Clark, de épp hogy azt akarja hogy ő maga mondja el neki, ezzel mutatva hogy végleg megbízik benne.
És az Avangers filmek szerintem borzalmasak voltak. Egyedül a zene volt jó benne.

Én azért ezt még mindig kevésnek érzem, hogy felnőttesnek tartsam.
Épp ezért fogalmaztam úgy, hogy "illetve még nem mondta el neki...", felfogtam mi a szitu. rolleyes.gif Ettől még baromság, eddig is volt olyan, hogy Lois kavart Supival, de hogy már döngeti is és még mindig nem vallotta be neki...
Szerintem meg nem. biggrin.gif De összességében egyik ilyen movie sem tudott igazán meggyőzni. Mindegyik egyszernézős darab.
Agent_Gabor
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Oct 2 2007, 04:22 PM) *

Én azért ezt még mindig kevésnek érzem, hogy felnőttesnek tartsam.
Épp ezért fogalmaztam úgy, hogy "illetve még nem mondta el neki...", felfogtam mi a szitu. rolleyes.gif Ettől még baromság, eddig is volt olyan, hogy Lois kavart Supival, de hogy már döngeti is és még mindig nem vallotta be neki...
Szerintem meg nem. biggrin.gif De összességében egyik ilyen movie sem tudott igazán meggyőzni. Mindegyik egyszernézős darab.

Én azt nem értem, hogy pl itt Európában, vagy esetleg az USA-ban miért nem mernek felnőtteknek készült rajzfilmeket csinálni, ami tényleg nem csak egyszer megnézős, hanem örök klasszikus válhat belőle...
Meg azt sem értem, hogy itt "nyugaton" miért fél mindenki az animéktől? (A mindenki alatt a laikus tömeget értettem...)
Múltkor szombaton pl megtudtam, h lesz az Akira, erre nagy boldogan meséltem anyumnak:
-Detökzsír, lesz az Akira... őőő... az egy anime... őőő tudod, japán rajzfilm...
És ugye ment a reakció... dry.gif Gondolom sejtitek...
grasslover
QUOTE(Agent_Gabor @ Oct 3 2007, 03:56 PM) *

Én azt nem értem, hogy pl itt Európában, vagy esetleg az USA-ban miért nem mernek felnőtteknek készült rajzfilmeket csinálni, ami tényleg nem csak egyszer megnézős, hanem örök klasszikus válhat belőle...
Meg azt sem értem, hogy itt "nyugaton" miért fél mindenki az animéktől? (A mindenki alatt a laikus tömeget értettem...)
Múltkor szombaton pl megtudtam, h lesz az Akira, erre nagy boldogan meséltem anyumnak:
-Detökzsír, lesz az Akira... őőő... az egy anime... őőő tudod, japán rajzfilm...

Uhh, hát én itthon nem is nagyon beszélek családon belül arról, mit nézzenek TV-ben...anyámnak teljesen mindegy mit mondok, neki a Szeress Moston és a Barátok Köztön kívül nem is létezik televízió. Tesóm nagyon romantikus beállítottságú, bár próbálom nevelni biggrin.gif. Na faterral más a helyzet, kissé konzervatívan áll néhány dologhoz, és szinte mindenre vevő...csak épp bármin képes elaludni (mint én). Így kicsit nehézkes bármit ajánlgatni...
Akirát nem is mondtam, az egy borzasztó tömény cuccos, első animének jóval populárisabb illik szerintem. Amúgy ez a helyzet ugyanaz mint a képregényeknél, nem ismerik csak a "Pókember megy és leüti a rosszfiúkat" nevű gyerekmesét, és ezzel le is írják...más kérdés, hogy a Pókember ettől függetlenül szerintem egy nagyon élvezhető sorozat és egyik kedvencem rolleyes.gif És akkor nem is beszéltünk a minőségibb alkotókról, mint Möbius, Ennis, Ellis, Moore...

Ghost: megvettem én is a Spidey díszdobozt ^^
Iam_The_Ghost
QUOTE(grasslover @ Oct 3 2007, 07:34 PM) *

Azért szép az a doboz, nem? biggrin.gif Én már elkezdtem írni a kritikámat a trilógiáról, de még csak az 1. részt néztem meg újra, eddig róla Wordben 2 oldalt írtam, de minden gondolatomat belesűrítem, szal' tele lesz hülyeségekkel is. rolleyes.gif De majd csak a másik két filmmel és az egész trilógia összegzésével teszem ide fel.
grasslover
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Oct 3 2007, 07:39 PM) *

Azért szép az a doboz, nem? biggrin.gif Én már elkezdtem írni a kritikámat a trilógiáról, de még csak az 1. részt néztem meg újra, eddig róla Wordben 2 oldalt írtam, de minden gondolatomat belesűrítem, szal' tele lesz hülyeségekkel is. rolleyes.gif De majd csak a másik két filmmel és az egész trilógia összegzésével teszem ide fel.

Én is eképp teszek majd biggrin.gif Holnap nézem az elsőt asszem, aztán jó lenne a következő két este a maradékot. Hétvégén meg egy hiper-megabrutál fogalmazás keretében megírom leghosszabb mondókámat asszem. De kiakarok térni még a frenetikus extrakínálatra, de nemtom azokat mennyire fogom tudni/lesz kedvem átnézni.

Szép doboz, jah...bár azt hittem a gerince másabb lesz mint ami Xpressen van kitéve. Mindenesetre nekem az is jó lett volna, ha csak külön-külön tokokban idehajítják a részeket, a doboz csak hab a tortán.
Iam_The_Ghost
QUOTE(grasslover @ Oct 3 2007, 07:43 PM) *

Én is eképp teszek majd biggrin.gif Holnap nézem az elsőt asszem, aztán jó lenne a következő két este a maradékot. Hétvégén meg egy hiper-megabrutál fogalmazás keretében megírom leghosszabb mondókámat asszem. De kiakarok térni még a frenetikus extrakínálatra, de nemtom azokat mennyire fogom tudni/lesz kedvem átnézni.

Én is így terveztem már múlt héten, hogy kedden-szerdán-csütörtökön megnézem a 3 részt, aztán csak tegnap tudtam az 1.-t, mindig van vmi sori/film, amit néznék v. csak éppen nincs hangulatom. Pl. ma megnézném a 2.-t, de ma van PB (ne szólj semmit, ne tessék elítélni biggrin.gif ), péntek, szombat meg nem jó... Szal' baromi sokat tökölök rajta, de meg lesz. rolleyes.gif
Agent_Gabor
QUOTE(grasslover @ Oct 3 2007, 06:34 PM) *

Uhh, hát én itthon nem is nagyon beszélek családon belül arról, mit nézzenek TV-ben...anyámnak teljesen mindegy mit mondok, neki a Szeress Moston és a Barátok Köztön kívül nem is létezik televízió. Tesóm nagyon romantikus beállítottságú, bár próbálom nevelni biggrin.gif. Na faterral más a helyzet, kissé konzervatívan áll néhány dologhoz, és szinte mindenre vevő...csak épp bármin képes elaludni (mint én). Így kicsit nehézkes bármit ajánlgatni...
Akirát nem is mondtam, az egy borzasztó tömény cuccos, első animének jóval populárisabb illik szerintem. Amúgy ez a helyzet ugyanaz mint a képregényeknél, nem ismerik csak a "Pókember megy és leüti a rosszfiúkat" nevű gyerekmesét, és ezzel le is írják...más kérdés, hogy a Pókember ettől függetlenül szerintem egy nagyon élvezhető sorozat és egyik kedvencem rolleyes.gif És akkor nem is beszéltünk a minőségibb alkotókról, mint Möbius, Ennis, Ellis, Moore...

Póki díszdobozhoz: ba.sszus, nekem még mindig ott van a profiolmban eltéve, eddig 2000 pénzem van rá laugh.gif Majd talán karácsonyra unsure.gif smile.gif
nezolaca
QUOTE(grasslover @ Oct 3 2007, 07:34 PM) *

Ja, ez tökre így van, apa nem hajlandó nekem képregényt venni, mert ne olvassak ilyeneket laugh.gif Persze végül úgyis megkapom, de mindig van valami megjegyzése laugh.gif Pedig ha egyszer elolvasna valamit Mooretól, biztos megváltozna a véleménye rolleyes.gif
Hepathos
QUOTE(Agent_Gabor @ Oct 3 2007, 03:56 PM) *

Japánban nagy kultúrája van a felnőtt animéknek, de a nyugati stúdiók nem tudják hogy fogadnák a nézők a felnőtt rajzfilmeket. Volt régen ugye pl. a Titan A.E. ami isteni remek volt, meg a Spawn rajzfilm, de a gyenge maketing miatt mindkettő megbukott. A stúdiók nem szeretnék hogy ezekkel a rajzfilmekkel asszociáljanak rájuk, ezért inkább direkte nem menedzselik. Ha pedig igény van, csak lazán beimportálnak egy animét, az olcsóbb.
Az animéktől azért félnek, mert ugye nyugati mentalitás, hogy ha rajzolt, akkor kisgyerekeknek van, és hát ugye animékben van vér, erőszak, stb. akkor azt hiszik ezeket hatéves gyerekeknek kell nézniük, és akkor milyen betegek és hülyék a japánok, a kicsi Billy bizony sosem nézhet ilyet, ha rajtakapom felképelem, de gyorsan elhozom a hittanóráról, és megyünk is a misére.
Drakeamarth
Michael Caine az készülő The Dark Knightról:

"Megmondom, mi áll az új film középpontjában: Heath Ledger Jokere. Róla fog beszélni mindenki az új Batmannel kapcsolatban. Az egyik legrémisztőbb alakítás, amit életemben láttam" - jelentette ki az MTV-nek a hetvennégy éves angol legenda. New Yorkban pedig még egy közös jelenetüket is elmesélte Ledgerrel: "Fantasztikus. Egészen más irányba viszi el a karaktert, mint Jack Nicholson. Jack olyan volt, mint egy ijesztő, rémes és fura öreg nagybácsi. Heath viszont a legrettenetesebb gyilkolásra éhes pszichopata, aki valaha mozivászonra került. Emlékszem, amikor először megláttam Joker-jelmezben: az a jelenet volt az, amikor Batman vendégeit várom, hogy megérkezzenek a lifttel. A sztoriban persze fogalmam sincs róla, hogy Joker és a hét törpéje... ah, ők is elképesztőek, majd meglátják, szóval közben ők már lemészárolták a vendégeket és elfoglalták a liftet. Egészen addig a forgatáson semmit nem láttam belőlük. Egyszercsak kinyílt a lift ajtaja és kiözönlöttek rajta... és én még a szövegemet is elfelejtettem, annyira megrémültem tőlük. Majd' megállt a szívem, olyan ijesztő volt" - mesélte Caine. A The Dark Knight, amit az MTV egyik kommentelője látatlanul is a "szuperhős-filmek Keresztapá-jának" nevezett, 2008. július 18-án érkezik az amerikai mozikba.
Agent_Gabor
Úúúú, remélem király lesz, mint a Begins smile.gif Nolan-ben biztos nem fogunk csalódni, de bennem akkor is van egy kis félsz, mindig félek a folytatásoktól.
-OJ-
QUOTE(Drakeamarth @ Oct 8 2007, 06:40 PM) *

"Megmondom, mi áll az új film középpontjában: Heath Ledger Jokere. Róla fog beszélni mindenki az új Batmannel kapcsolatban. Az egyik legrémisztőbb alakítás, amit életemben láttam" - jelentette ki az MTV-nek a hetvennégy éves angol legenda. New Yorkban pedig még egy közös jelenetüket is elmesélte Ledgerrel: "Fantasztikus. Egészen más irányba viszi el a karaktert, mint Jack Nicholson. Jack olyan volt, mint egy ijesztő, rémes és fura öreg nagybácsi. Heath viszont a legrettenetesebb gyilkolásra éhes pszichopata, aki valaha mozivászonra került. Emlékszem, amikor először megláttam Joker-jelmezben: az a jelenet volt az, amikor Batman vendégeit várom, hogy megérkezzenek a lifttel. A sztoriban persze fogalmam sincs róla, hogy Joker és a hét törpéje... ah, ők is elképesztőek, majd meglátják, szóval közben ők már lemészárolták a vendégeket és elfoglalták a liftet. Egészen addig a forgatáson semmit nem láttam belőlük. Egyszercsak kinyílt a lift ajtaja és kiözönlöttek rajta... és én még a szövegemet is elfelejtettem, annyira megrémültem tőlük. Majd' megállt a szívem, olyan ijesztő volt" - mesélte Caine. A The Dark Knight, amit az MTV egyik kommentelője látatlanul is a "szuperhős-filmek Keresztapá-jának" nevezett, 2008. július 18-án érkezik az amerikai mozikba.

Ez eléggé reklám-szövegnek tűnik rolleyes.gif
Agent_Gabor
QUOTE(-OJ- @ Oct 8 2007, 09:43 PM) *

Ez eléggé reklám-szövegnek tűnik rolleyes.gif

Ez kétségtelen biggrin.gif
elindir
QUOTE(Drakeamarth @ Oct 8 2007, 06:40 PM) *

Ez jól hangzik. smile.gif
Agent_Gabor
Írtam egy kicsit az új F-4 rajzfilmről a Mit láttál legutóbb-ba... akit érdekel, uzsgyi oda...
Iam_The_Ghost
Mivel nincs más ilyen topic, így ide írom: pár kép a készülő Iron Man gameből. Nagyon brutális grafikája van, de biztos rendereltek, és vmiért van egy olyan sejtésem, hogy az irányítást biztos elbarmolják... Na de hess rossz gondolat, hess. Végülis a Spider-Man 3 nagyon király lett, csak azt mások készítették.

Agent_Gabor: Én is láttam pár jelenetet abból az új F4 sorozatból, szerintem azért nem annyira bűnsz*r, egy átlagos akció rajzfilm, persze nem a régebbi sorozatokhoz kell mérni. Az akciók mellesleg pörgősek, így azért el lehet rajta szórakozni, meg amúgyis a kisebbeknek szól. De az pl. tetszik, hogy inkább hajlik az UF4 felé, mint a régebbi világhoz, Én azt kevésbé szerettem.
elindir
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Oct 31 2007, 09:50 AM) *

Mivel nincs más ilyen topic, így ide írom: pár kép a készülő Iron Man gameből. Nagyon brutális grafikája van, de biztos rendereltek, és vmiért van egy olyan sejtésem, hogy az irányítást biztos elbarmolják... Na de hess rossz gondolat, hess. Végülis a Spider-Man 3 nagyon király lett, csak azt mások készítették.

Tényleg nem csúnya. ohmy.gif Nagyon jól néz ki ez az új suit. rolleyes.gif
Iam_The_Ghost
Nem meglepetés, de jó hír, hogy úgy tűnik Sam Raimi marad.
Real013
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Nov 2 2007, 06:31 PM) *

Nem meglepetés, de jó hír, hogy úgy tűnik Sam Raimi marad.

Biztos,hogy jó hír,a harmadik rész fényében? rolleyes.gif
Agent_Gabor
QUOTE(Real013 @ Nov 2 2007, 04:40 PM) *

Biztos,hogy jó hír,a harmadik rész fényében? rolleyes.gif

Én mondjuk nem értem, hogy miért fikázták olyan sokan, nekem simán bejött.
Real013
QUOTE(Agent_Gabor @ Nov 2 2007, 06:52 PM) *

Én mondjuk nem értem, hogy miért fikázták olyan sokan, nekem simán bejött.

Először nekem is ,másodjára már kevésbé..Nem rossz,de talán egy rendezőváltás jót tenne neki.Persze,Raimi sem szokott kétszer hibázni rolleyes.gif
Iam_The_Ghost
Nekem fordítva, 2.-ra jobban bejött. Én szeretném, ha váltanának, bebizonyította, hogy ért Spideyhoz, 3. résznél nem tudom mi történt, de biztos nem fog megint ennyi mindent belezsúfolni.
grasslover
QUOTE(Real013 @ Nov 2 2007, 07:00 PM) *

Először nekem is ,másodjára már kevésbé..Nem rossz,de talán egy rendezőváltás jót tenne neki.Persze,Raimi sem szokott kétszer hibázni rolleyes.gif

Nekem második és harmadik alkalommal meg simán jobban tetszett mint elsőre. Amikor 10/10-et adtam...
Nem Raimi találta ki, hogy mit kell belerakni a filmbe, nem ő pénzeli, "csupán" elrendezi azt, hogy ki hol áll, a színészekből kihozza a maximumot, belerakja az egyéni stílusát. De a forgatókönyvet nem ő írta, azt észrevehetnétek már.

"Harmadik rész fényében" - bár ilyen harmadik rész lenne mindegyik képregényfilm (lásd: Batman Forever, Superman 3...)
Real013
QUOTE(grasslover @ Nov 3 2007, 07:58 AM) *

Nekem második és harmadik alkalommal meg simán jobban tetszett mint elsőre. Amikor 10/10-et adtam...
Nem Raimi találta ki, hogy mit kell belerakni a filmbe, nem ő pénzeli, "csupán" elrendezi azt, hogy ki hol áll, a színészekből kihozza a maximumot, belerakja az egyéni stílusát. De a forgatókönyvet nem ő írta, azt észrevehetnétek már.

"Harmadik rész fényében" - bár ilyen harmadik rész lenne mindegyik képregényfilm (lásd: Batman Forever, Superman 3...)

Van igazság abban,amit mondasz,de a 3.részt Raimi (is)írta.
Iam_The_Ghost
Sry, elírtam "Én nem szeretném, ha váltanának..." biggrin.gif

Egyébként Sam Raimi közre működött a forgatókönyvírásban.
Agent_Gabor
QUOTE(Real013 @ Nov 3 2007, 07:13 AM) *

Ugye most nem ezen fogunk fennakadni? tongue.gif
Amúgy ha már új rendezőről beszéltek, ti ki(ke)t látnátok szívesen a rendezői székben?
grasslover
QUOTE(Agent_Gabor @ Nov 3 2007, 11:10 AM) *

Ugye most nem ezen fogunk fennakadni? tongue.gif
Amúgy ha már új rendezőről beszéltek, ti ki(ke)t látnátok szívesen a rendezői székben?

Senkit tongue.gif Raimi tökéletes. Felesleges lenne a váltás, mert komolyabb zsenik úgysem vállalják, és névtelennek a kezébe meg végképp ne kerüljön...Ha most ilyen alternatív elgondolásra asszociálunk, akkor sem jutna senki az eszembe aki tényleg képes lenne Spidey-hez méltóan folytatni a storyt. Esetleg Kevin Smith, csak ő meg lehet a vígjátékot erősítené benne, aminek nem örülnék. Raimi bandája épp megfelelően kínálja a cselekményt, ha folytatják ezt az adagot akkor jó lesz a negyedik rész is.

Valószínűnek tartom, hogy most Lizard lesz a főboss. Ti kire szavaztok? (esetleg ilyen pluszt hozzáadnak majd, hogy Sokkoló...vagy az Ultimate-es Rhino, a robot)

QUOTE(Real013 @ Nov 3 2007, 09:13 AM) *

Ó, bocsánat rolleyes.gif De a negyedik írójának hírénél mintha őt nem említették volna...szóval most nem lesz olyan "szar" a történet mint a harmadik esetében...
Agent_Gabor
QUOTE(grasslover @ Nov 3 2007, 09:22 AM) *

Senkit tongue.gif Raimi tökéletes. Felesleges lenne a váltás..., mert komolyabb zsenik úgysem vállalják, és névtelennek a kezébe meg végképp ne kerüljön...Ha most ilyen alternatív elgondolásra asszociálunk, akkor sem jutna senki az eszembe aki tényleg képes lenne Spidey-hez méltóan folytatni a storyt. Esetleg Kevin Smith, csak ő meg lehet a vígjátékot erősítené benne, aminek nem örülnék. Raimi bandája épp megfelelően kínálja a cselekményt, ha folytatják ezt az adagot akkor jó lesz a negyedik rész is.

Valószínűnek tartom, hogy most Lizard lesz a főboss. Ti kire szavaztok? (esetleg ilyen pluszt hozzáadnak majd, hogy Sokkoló...vagy az Ultimate-es Rhino, a robot)
Ó, bocsánat rolleyes.gif De a negyedik írójának hírénél mintha őt nem említették volna...szóval most nem lesz olyan "szar" a történet mint a harmadik esetében...

Én Ghost még kijavítatlan postjára postoltam, amelyben azt írta, hogy szeretné, hogy váltsanak, de ezt utána javította, én kérek elnézést biggrin.gif

Egyébként, bazz, tényleg, nekem Smith eszembe se jutott blink.gif (szégyellem is magam)
Mondjuk szerintem, ha komolyan venné, akkor minimális humorral képes lenne rá. Ilyen volt a tavaly ilyenkor megjelenő Fekete Macskás Pókember különszám. cool.gif Mondjuk a második része nekem kevésbé tetszett, ott már túlzotta a nemi erőszakon volt a hangsúly. (Persze nem azt mondom, hogy ez egy olyan téma, ami mellett szó nélkül el lehet menni, csak abban a bizonyos képregényben már túlzottan jelen volt, már-már úgy éreztem, mintha valami nemierőszak-ellenes kampány része lenne.)
Iam_The_Ghost
Én is Lizardra szavazok, mint köv. ellenség, ha már ennyire benyomták Connorst a 2.-3.-ba, akkor biztos lesz több szerepe is. Én mindenesetre vmi könyebb ellenfélt várok, meg eleve egy lazább Spidey-epizódot, mint ami mondjuk az 1. rész is volt.
Real013
Álom,űlom édes álom,meg lehetetlen,de Nolant megnéztém,mint a Pók4 rendezője biggrin.gif
grasslover
QUOTE(Real013 @ Nov 3 2007, 04:17 PM) *

Álom,űlom édes álom,meg lehetetlen,de Nolant megnéztém,mint a Pók4 rendezője biggrin.gif

Nem lenne jó. Nolan kifejezetten depressziós munkái egyáltalán nem passzolnának Spidey pörgős, nappal játszódó és néhol komikus történeteihez. Batmannél ez bejön, meg a Mementonál, Prestige-nél, de Spidey-nél egyáltalán nem.
Real013
QUOTE(grasslover @ Nov 3 2007, 06:11 PM) *

Nem lenne jó. Nolan kifejezetten depressziós munkái egyáltalán nem passzolnának Spidey pörgős, nappal játszódó és néhol komikus történeteihez. Batmannél ez bejön, meg a Mementonál, Prestige-nél, de Spidey-nél egyáltalán nem.

Én nem félteném azé'Nolant.Mondjuk nála nagyon jó lett volna ez a szimbióta cucc rolleyes.gif
grasslover
QUOTE(Real013 @ Nov 3 2007, 06:14 PM) *

Én nem félteném azé'Nolant.Mondjuk nála nagyon jó lett volna ez a szimbióta cucc rolleyes.gif

Ki a rák félti ember? Úgy látszik nem vagyunk ma egy hullámhosszon, úgyhogy inkább hagyom...
Hellnight
Nekem mind1 ki rendezi, csak az a ribi Kirsten Dunst húzzon el a filmből xD
Jó tudom ez talán kicsit erős volt, de valahogy iszonyat nem bírom azt a csajt ph34r.gif

Amúgy azt lehet tudni, hogy Maguire elvállalja-e Póki szerepét vagy már más fogja játszani? unsure.gif Ha volt már sry, nem szoktam nézegetni ezt a topicot, csak most valamiért mégis bekukkantottam biggrin.gif
Real013
QUOTE(grasslover @ Nov 3 2007, 06:18 PM) *

Ki a rák félti ember? Úgy látszik nem vagyunk ma egy hullámhosszon, úgyhogy inkább hagyom...

Jah,ma hülye napom van biggrin.gif Nem mondtam még? laugh.gif
grasslover
QUOTE(Hellnight @ Nov 3 2007, 06:18 PM) *

Jó tudom ez talán kicsit erős volt, de valahogy iszonyat nem bírom azt a csajt ph34r.gif

Amúgy azt lehet tudni, hogy Maguire elvállalja-e Póki szerepét vagy már más fogja játszani? unsure.gif Ha volt már sry, nem szoktam nézegetni ezt a topicot, csak most valamiért mégis bekukkantottam biggrin.gif

Azt mondogatják, a Sony bármennyit képes fizetni, szal szerintem Tobey akkor is kitart a karakter mellett, ha a hetedik rész készül. Egyébként reménykedem, hogy behozzák Felicia Hardyt és akkor Kristen a háttérbe húzódik mert én se bírom. Csak Feliciat valami értelmes csajnak adják, meg ne csesszék el a karakterét se...

QUOTE(Real013 @ Nov 3 2007, 06:20 PM) *

Jah,ma hülye napom van biggrin.gif

Hát még nekem...
Iam_The_Ghost
QUOTE(Hellnight @ Nov 3 2007, 06:18 PM) *

Már volt erről mindenféle verzió, legutóbb azt mondták, ha Raimi marad, akkor ők is. Ahogy az sg.hu cikkben írták, ha a Sony kicsit mélyebben belenyúl a zsebébe, akkor szerintem is elvállalják.
Real013
Maradjon mindenki,csak legyen jobb,mint a harmadik rész,szóval nekem 8,köszicsá. biggrin.gif
Nade,komolyan,remélem visszatérnek az első második rész színvonalához.
LAla001
Megjelent egy újnak mondható előzetes az Iron Man-ről, amelyben van elszórva 1-2 új jelenet:
Iron Man
martin_dante
QUOTE(LAla001 @ Nov 8 2007, 09:42 PM) *

Megjelent egy újnak mondható előzetes az Iron Man-ről, amelyben van elszórva 1-2 új jelenet:
Iron Man

Sötétbőrű barátunk lesz Gépágyú? rolleyes.gif rolleyes.gif Ugye Gépágyúnak hívták a rajzfilmben? biggrin.gif
Már nagyon várom, rajzfilmet is néztem, de mivel imádom Downey Jr.-t, biztosan elsők között leszek aki megnézi biggrin.gif
Iam_The_Ghost
Engem ezek a trailerek nem tudnak meggyőzni, ez az Iron Man téma nem jön be Nekem...
szati1
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Nov 9 2007, 03:54 PM) *

Engem ezek a trailerek nem tudnak meggyőzni, ez az Iron Man téma nem jön be Nekem...

Belőlem sajnos kiírtotta a lelkesedést a FoxKidsen futó rajzfilm sorozat. Viszont haverom imádja, szal valszeg moziban fogom énis látni.
Iam_The_Ghost
QUOTE(szati1 @ Nov 9 2007, 08:03 PM) *

Belőlem sajnos kiírtotta a lelkesedést a FoxKidsen futó rajzfilm sorozat. Viszont haverom imádja, szal valszeg moziban fogom énis látni.

Ott ment egy régebbi, annak volt egy tök jó hangulat, csak nagyon összeszedetlen volt, aztán jött vmi modernebb, na az vmi undorító lett. Én magát a karaktert nem csípem annyira, bár azért örülnék, ha egy itthon megjelenő képregényben megjelenne, meg a Bosszú Anygalait megfogom majd venni. rolleyes.gif
elindir
Én se vagyok oda a karakterért, de valahogy ez a film nagyon érdekel. smile.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.