QUOTE(Agent_Gabor @ Oct 3 2007, 03:56 PM)

Én azt nem értem, hogy pl itt Európában, vagy esetleg az USA-ban miért nem mernek felnőtteknek készült rajzfilmeket csinálni, ami tényleg nem csak egyszer megnézős, hanem örök klasszikus válhat belőle...
Meg azt sem értem, hogy itt "nyugaton" miért fél mindenki az animéktől? (A
mindenki alatt a laikus tömeget értettem...)
Múltkor szombaton pl megtudtam, h lesz az Akira, erre nagy boldogan meséltem anyumnak:
-Detökzsír, lesz az Akira... őőő... az egy anime... őőő tudod, japán rajzfilm...
És ugye ment a reakció...

Gondolom sejtitek...
Uhh, hát én itthon nem is nagyon beszélek családon belül arról, mit nézzenek TV-ben...anyámnak teljesen mindegy mit mondok, neki a Szeress Moston és a Barátok Köztön kívül nem is létezik televízió. Tesóm nagyon romantikus beállítottságú, bár próbálom nevelni

. Na faterral más a helyzet, kissé konzervatívan áll néhány dologhoz, és szinte mindenre vevő...csak épp bármin képes elaludni (mint én). Így kicsit nehézkes bármit ajánlgatni...
Akirát nem is mondtam, az egy borzasztó tömény cuccos, első animének jóval populárisabb illik szerintem. Amúgy ez a helyzet ugyanaz mint a képregényeknél, nem ismerik csak a "Pókember megy és leüti a rosszfiúkat" nevű gyerekmesét, és ezzel le is írják...más kérdés, hogy a Pókember ettől függetlenül szerintem egy nagyon élvezhető sorozat és egyik kedvencem

És akkor nem is beszéltünk a minőségibb alkotókról, mint Möbius, Ennis, Ellis, Moore...
Ghost: megvettem én is a Spidey díszdobozt ^^