Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Képregények Filmen
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Kerub
QUOTE (Hepathos @ Aug 5 2005, 10:58 PM)
Most mondjátok hogy Jesicca Alba ot szépel az egész filmben... ez kaki, mert képregényben egy mérsékelten csinos, okos nő volt, nem egy cicababa
de amit mondtatok, a többi szereplő jól hozza a képregény beli figuráját
Mondjátok, Dr. Doon meszél egyes szám harmadik szeményben magáról? smile.gif Ha igen, akkor megnézem a filmet

Ilyen nem nagyon rémlik unsure.gif
Kerub
QUOTE (martin_dante @ Aug 5 2005, 10:46 PM)
Na baker megnéztem a FF-et és egy akkora királyság!!! Nekem nagyon bejött a végén volt egy-két jelenet ami nem tetszett 100%-an de minden jó volt benne!! Szkeptikusan ültem be a filmre de nagyon jól szórakoztam! Johnny beszólásai és cselekedetei nagyon jók, Reed is jófej, és poénos, Ben nagyon nagy arc, Sue pedig nagyon szép (köszönhetően az ebben a filmben sztem még szebb Jessica Albának) (a szép kis Fehérvári... laugh.gif ). Ez a film kötelező! Mostanában csak jó képregényfilmmekkel találkoztam, és ez is ott van a topon a Batman, és a Sin city mellet! wink.gif

Ehhez nem szóltam volna semmit ha nem vennéd a szádra a Sin Cityt (és a Batmant bár azt még nem láttam de ennyire biztos h nem szar.. SŐT)
Kár volt ezt a két filmet bemocskolni az FFel.

Aszem erre írták az Exitben:
"Kár volt úgy filmet csinálni, h lesz akinek tetszik mentalitás járja át"
hagren
QUOTE (Kerub @ Aug 5 2005, 09:49 PM)
Ehhez nem szóltam volna semmit ha nem vennéd a szádra a Sin Cityt (és a Batmant bár azt még nem láttam de ennyire biztos h nem szar.. SŐT)

meg ha a constantinet emlitette volna laugh.gif wink.gif tongue.gif
ja es kerub, menj es nezd meg a bb-t es a machinistet minel hamarabb!!!!
zsenialisak! (ha a batman begins mondjuk neha kicsit uncsi/nyalas/nem jo de bale, freeman, caine, a hangulat, az ötlet es a kinezete karpotolnak)
Kerub
QUOTE (hagren @ Aug 6 2005, 12:37 AM)
meg ha a constantinet emlitette volna  laugh.gif  wink.gif  tongue.gif
ja es kerub, menj es nezd meg a bb-t es a machinistet minel hamarabb!!!!
zsenialisak! (ha a batman begins mondjuk neha kicsit uncsi/nyalas/nem jo de bale, freeman, caine, a hangulat, az ötlet es a kinezete karpotolnak)

Mindenképp be lesz pótolva. Jövőhéten megnézem majd írok róla kritikát biggrin.gif
martin_dante
QUOTE (Kerub @ Aug 5 2005, 09:49 PM)

Figyelj ez az én véleményem neked is megvan a sajátodé. Képzeld el hogy milyen rossz lenne a világ ha mindenki úgy gondolkodna mint te... laugh.gif laugh.gif Bocs, ez csak vicc volt. Na szóval, nekem nagyon bejött a film és nem Alba miatt, régebben néztem a rajzfilmet és valamilyen mérhetetlenül rossznak gondoltam az egész sorozatot, most meglátom ezt a filmet ami azért számomra jobb mint a rajzfilm. Na, ennyi.
Iam_The_Ghost
Én is megnéztem szombaton, csak nem jutottam eddig nethez, Martinhoz hasonlóan a sok rossz kritika miatt félve ülte be, de azt hiszem hatalmasat csalódtam, pozitív értelemben, osztom Darkadam és Martin véleményét és nem érdekel más véleménye: Nekem nagyon bejött!
Sokkal jobban, mint azt hittem, sztem egy nagyon pörgős, akció dús, nevettető, a Ben részeknél kicsit szomorkás, a romantikus szálak is nevettető film, egyszóval nagyon jól összerakott film lett, szerintem. Nem mondom, vannak hibái, például egy cikkben írták, hogy nincs feszültség, ezt igaznak találom, ezen a filmen tényleg nem lehet izgulni, hanem szórakozni! Ami zavart még, az az, hogy a végén egy kicsit több harc kellett volna Doomal, már kezdtem örülni, mikor Reed rávetette magát Victorra és sátorként befogta, gondoltam most jön egy jó kis látványos akciózás, ami végülis meg is volt, de sajna egyáltalán nem volt számomra váratlan a köv. jelenetek, a gameben is így kellett elintézni őt.
Szerencsére a trailerrel ellentétben a magyar szinkron is nagyon bejött, Bené a Hihetetlen családból Mr. Irdatlan hangja volt, Sue Kökényesi Ágié, aki általában Jennifer Aniston hangja adja, ebben nagyon bizonytalan vagyok, de úgy emlékszem Victoré talán a Mátrixból a Merovingi hangja volt, de nagy valószínűséggel tévedek... Mondjuk kicsit jobban örültem volna, ha Victor hangja Kautzky Armand lesz, de így is jó volt.
Szal' Nekem baromira bejött a film, meg is fogom venni DVD-n.
Ja, és Nekem nagyon bejöttek Johnny poénjai, sztem egyáltalán nem harmad rangúak. Sztem azért nem jött be Nektek a film, mert a Sin City után talán már sokkal komolyabb, sötétebb, darkosabb filmre vágytok, amit talán a Batman Begins meg is közelít, de Én spec. jobban kedvelem a könnyű, pergős, látványos, szórakoztató szuperhős filmeket, mint az FF, az X-men vagy a Pókember, talán a filmbe nem ártott volna egy kis mélyebb érzelem is, mint a Spidermanbe, de véleményem szerint így is fantasztikus film született. smile.gif
Iam_The_Ghost
Ja, egyébként az F4 folytatásában(mert hogy lesz) remélem azért több komolyság lesz, mert a film néha kicsit túl könnyed és ezért nincs benne feszültség. Doom kellően gonoszra sikerült, de nagyobb csatát szeretnék, ahol mind a 4 hős hullafáradt, piszkos, netán véres és nagyon nehéz harcot vívnak, és a nagy veszélyben Johhny piszkos arccal kiált, hogy "Sue, vigyázz!!!"! smile.gif Ezt hiányoltam a Pókemberben is, az 1. végén még csak-csak elment a harc, nehéznek tűnt, de rövid volt, a 2.-ben nagyon látványos, de nem tűnt olyan nagy csatának.
Madness
Ki látta tegnap az RTL Klubon a Nick Fury-t? Lol. David Hasselhoff mind rosszarcú öntörvényű szuperügynök. Nagyon lol. Legalább közelebb állt az eredeti karakterhez mint egy fekete színész. Én kb. 10 percig bírtam nézni.
Karez
Húúúú én tegnap a nick fury-t végig néztem,már csak azért is mer elég nagy megtorló rajongó vok és sokszor látam franket nick-el együtt harcolni.

A film egyszerűen pocsék.A filmen látszik hogy nagyon nagyon sok klisé könyvet olvasot el a rendező,mer úgy néztem a filmet mint ha egy nagyon gyér knith rider team vagy dolf lungen filmet látnék.
Történet teljes mértékben pocsék!!!
Eredetibb történetet ennél énis kitudnék találni.Pl. nagyon jó ötlet lett volna ha pl. kaméleon lett volna az ellenség iylen kis szűkű terroristák helyet.A másik hogy egyszerűen semmi köze nincs nick-hez és a pajzs féle védelemről.Mintha nicket is egy egyszemélyes rambóként nevelték volna és mintha nem ő irányítaná a pajzsot.
Mer elégé furcsáltam hogy nick csak úgy kimozdult a pajzsból,mikor jól tudjuk hogy nick nem aza fajta marvel karakter aki kimerészkedne kedvenc főhadiszállásából.

Maga a karakterke megformálása is tré.OK nick karakterét elégé eltalálták,nah de mér pont david haselhoff??? Jó-jó örülök neki hogy legalább nem dolh lungent látam félszeműen,de akkoris.... aztán otvan nick hűséges női társais.ORDÍT A FILM-EN HOGY ITT AZTÁN NAGY SZERELEM VAN A KÉT PÁR KÖZÖT!!!! Pedig nem kéne kéremszépen. A másik hogy az álzsoldosok meg hova tűntek???Ezek mennek oszt lőnek összevissza.

Bár még azt sem értem ki volt aza telekinézisel rendelkező csaj a film végén aki megtudta a kódokat.Talán jean grey feladta az x-ment és beállt fury hoz????

Szóval a film egy elégé közepes nálam.A nick féle karaktert és annak világát teljesmértékben nem tükrözi inkább aláza.A történet nagyon tré.De legalább élvezetes mindvégig míg elnem érkeznek az ellenség házatájára onanntól a film elveszíti ruganyoságát!!
samael
Én úgy tudom, hogy hamarosan elkészül az "igazi" Nick Fury film.
samael
Jééé, mit találtam: Amerika Kapitány film. Katt.
Kerub
Kihagytam párat. Na majd most pótlom smile.gif

- The Pink Panther (2006)

- A History of Violence (2005) (DC Comic)
- Son of the Mask (2005)
Hepathos
QUOTE (samael @ Aug 13 2005, 12:15 PM)
Jééé, mit találtam: Amerika Kapitány film. Katt.

félek széterőszakolják az eredeti sztorit... pedig világháború + szuperhős nem nagyon volt eddig filmen sad.gif
Karez
Jéé lesz punisher.2???
Bár ogndoltam ohgy lesz...de nemhittem volna hogy a rendező belevág a következő részre.
Remélem mostmár tanult a rendező abból hogy sokkal brutálisabbá kéne tnei az akciókat és ne legyen olyan hosszúak az épp nem akciózó jelenetek.
Mer picit hüppögtem hogy csak pár jó action részt látam.De amik votlak legalább tetszet.
Jaj de várom már,remélem grovoszky lesz most a nagy ellenség van adúász.(provoszky ismerős lehet a játékban mint a gépfegyveres kezű manus).

Csak picit sajnálom hogy még1 évet kell rá várni. sad.gif
De egyefene kibírom.

Hmm sin city.2-3????? ezekszeritn én elég sok részt kihagytam.Mer én eddig úgyhittem ohgy csak 3 történet votl és kész.Nah akkor érdemes lezs járni a mozikat 2006-ban.

Wolverine?????Minek???Jaj istenem nem elég hogy az x-menben ő a főeposz votl a két filmben még saját történetet is csinálnak neki??? No nembaj csak ne pénzéhes legyen a film!!!
A superman retuns meg minek??? Jáj már görcsbe rándul a gyomrom.Nem votl elég aza 4.rész amit még anno leforgatak???
No nembaj mostmár tom hogy mire váltsak majd jegyet jövőre! smile.gif
Madness
The Pink Panther. Erre tényleg van igény?
Sin City 2-3. Ez totálisan rombadönti minden elképzelésemet az alkotógárdáról. A Frank Miller is mehet a p*csába hogy ilyenre vetemedik. Milyen Batmen begins? Ami filmet csináltak eddig arról a nyomorult karakterről már csak a házassága nem lett megfilmesítve. Tiszte hülyeség.
Captain Amerika ->Lol
Wonder Woman -> Lololol
Wolverine -> s27.gif
Spiderman 3 -> A neve önmagáért beszél. Egész sok ember bedőlt a 2-nek hát legyen egy 3. rész is. Úgy látszik az emberiség fejlődésképtelen.
Superman -> Na vajon ez a színész is lebénul, vagy idő előtt meghal? (ki nem állhatom Supermant)
The Flash -> MegaLOL
Punisher 2 -> Futószalag rulezz.
X-men 3 -> sok b*szakodás a rendezővel meg a színészgárdával már betett nekem. Szerintem bukás lesz.
Hellboy 2 -> Mé' volt 1 is? laugh.gif
Aeon Flux -> Ha ez az amire gondolok hogy rajzfilmben láttam akkor nem nekem való.
Többit nem ismerem.
Hepathos
QUOTE (Madness @ Aug 15 2005, 01:23 PM)
The Pink Panther. Erre tényleg van igény?
Sin City 2-3. Ez totálisan rombadönti minden elképzelésemet az alkotógárdáról. A Frank Miller is mehet a p*csába hogy ilyenre vetemedik. Milyen Batmen begins? Ami filmet csináltak eddig arról a nyomorult karakterről már csak a házassága nem lett megfilmesítve. Tiszte hülyeség.
Captain Amerika ->Lol
Wonder Woman -> Lololol
Wolverine -> s27.gif
Spiderman 3 -> A neve önmagáért beszél. Egész sok ember bedőlt a 2-nek hát legyen egy 3. rész is. Úgy látszik az emberiség fejlődésképtelen.
Superman -> Na vajon ez a színész is lebénul, vagy idő előtt meghal? (ki nem állhatom Supermant)
The Flash -> MegaLOL
Punisher 2 -> Futószalag rulezz.
X-men 3 -> sok b*szakodás a rendezővel meg a színészgárdával már betett nekem. Szerintem bukás lesz.
Hellboy 2 -> Mé' volt 1 is? laugh.gif
Aeon Flux -> Ha ez az amire gondolok hogy rajzfilmben láttam akkor nem nekem való.
Többit nem ismerem.

Hm, Maddness, kérlek, mond meg; Szeretsz te valamit egyáltalán?
És Cap' Amerika az nagyon nem lol, mer' az jó
A Wolwerine film meg szvsz a Weapon-X sztorin megy majd, az meg az X-Men univerzum egy tök más aspektusa

és Nem tudom mi baj volt a Spidy 2-vel... najó tényleg több akció kellet volna, de Peter lelk icívódását jól visszadták. Mondjuk azért az agyirányító csápok kissé betettek...
Hellboyal meg végkép nem értme mi a baj, remek képregényfilm
Madness
QUOTE (Hepathos @ Aug 15 2005, 05:42 PM)
A Wolwerine film meg szvsz a Weapon-X sztorin megy majd, az meg az X-Men univerzum egy tök más aspektusa

és Nem tudom mi baj volt a Spidy 2-vel... najó tényleg több akció kellet volna, de Peter lelk icívódását jól visszadták. Mondjuk azért az agyirányító csápok kissé betettek...

X-men 1-2 nekem nagyon bejött. Én a DareDevillel is jól el voltam. Spidy 2=bőrlehúzás, a 3 csak rosszabb lehet. A Wolverine gyanítom hogy Weapon-X es szál lesz de azt már teljesen kitárgyalták a 2 X-menben. Azt csodálom hogy Storm-ról nem csináltak filmet. Pedig Hello Berry már nagyon nyafogott hogy ő túl nagy sztár ilyen mellékszerepre. Hellboy hülyén néz ki. Amúgy meg rossz végigolvasni ezt és belegondolni hogy milyen míves alkotások fognak születni. 20-30 éves halálklisés tucathősök USA nemzeti színekben megmentik a világot. Ilyenkor minden szinten utálom a Marvelt.
Hepathos
QUOTE (Madness @ Aug 15 2005, 06:37 PM)
X-men 1-2 nekem nagyon bejött. Én a DareDevillel is jól el voltam. Spidy 2=bőrlehúzás, a 3 csak rosszabb lehet. A Wolverine gyanítom hogy Weapon-X es szál lesz de azt már teljesen kitárgyalták a 2 X-menben. Azt csodálom hogy Storm-ról nem csináltak filmet. Pedig Hello Berry már nagyon nyafogott hogy ő túl nagy sztár ilyen mellékszerepre. Hellboy hülyén néz ki. Amúgy meg rossz végigolvasni ezt és belegondolni hogy milyen míves alkotások fognak születni. 20-30 éves halálklisés tucathősök USA nemzeti színekben megmentik a világot. Ilyenkor minden szinten utálom a Marvelt.

Hm, azért láttam már filmeket aminek gyenge volt a második része, de a harmadik jó volt...
kÜLÖNBEN Kap' Amerikáról legelőszőr én is azt hittem, hpgy egy hülye hazafias baromság... de mikor megismertem a történetét, rájöttem hogy nagyon jó... először is, a Második Világháborúban játszódik, és a Kapitány az egész sztori alatt hadoklik... végül meg is hal.
Superman-ben meg nem tudom mit lehet útálni, jó kis szuperhős... vagy szerinted, milyen a jó szuperhős? Spawn meg Hüperion?
Troglodyte
szerintem pókember 2 sokkal jobb mint az 1. végre volt benne rendes akció is. szal én bízom a 3-ban
Kerub
QUOTE (Hepathos @ Aug 15 2005, 07:42 PM)

Igaza van Hepathosnak!

Ha a Pókember 2 csak egy ujabb bőr (csáp laugh.gif ) lehuzás lenne akkor nem sikeredett volna jobbra mint az első rész. Az első rész béna akciója, lineális, uncsi és kiszámítható menetét levetközték és átírták. Meg voltam elégedve azzal a filmel mert azt kaptam amit vártam és jól éreztem magam.

Én örülök a Wolverine filmnek. Mindig is őt szerettem a legjobban rolleyes.gif

Végre kapunk egy jó Batman filmet és te azért nyafogsz, h nem akarsz folytatást? Ugyan az a forgatókönyv író, ugyan az a főszereplő. Jobb lene ha lecserélnék a gárdát és megint valami Val Kilmer féle ripacs lenne a bőregér? dry.gif

Superman filmel 1 bajom van ---> a főszereplő. Valami kis noname csávó és nem valami biztató a feje. Viszont Bryan Singer lesz a rendező aki az X-Men 1-et és 2-t jegyzi wink.gif (képek a forgatásról a hugom honlapján)

Punisher nekem király volt. Szerintem a 2. rész csak jobb lehet, mert ugyan az a gárda csinálja és a hiányoságokat reményeim szerint orvosolni fogják rolleyes.gif

"Hellboy 2 -> Mé' volt 1 is? laugh.gif "
Igen volt és nem is akármilyen wink.gif

Na és a Sin City! Ha hiszed ha nem, már a kezdetek óta szeretné megcsinálni Rodriguez a többi Sin Cityt és Frank Miller is. Ha azt hiszed, h a pénzért csinálják akkor nagyot tévedsz mert a Sin City csak egy réteknek jött be. Persze így is sikeres lett, de pl Rodriguez sokal sokkal többet kaszál a Kémkölykök pojectel és az ilyen Cápa fiú láva lány filmecskékkel. Elitéled? Te dolgod, de részemről abszolúte megértem és nagyon várom. én is szívesen rendeznék ilyen Sin City féle filmet ezért én teljesen megértem Rodriguezt.
Kerub
QUOTE (gamesfun @ Aug 15 2005, 02:38 PM)
Hmm sin city.2-3?????  ezekszeritn én elég sok részt kihagytam.Mer én eddig úgyhittem ohgy csak 3 történet votl és kész.Nah akkor érdemes lezs járni a mozikat 2006-ban.

Wolverine?????Minek???Jaj istenem nem elég hogy az x-menben ő a főeposz votl a két filmben még saját történetet is csinálnak neki??? No nembaj csak ne pénzéhes legyen a film!!!
A superman retuns meg minek??? Jáj már görcsbe rándul a gyomrom.Nem votl elég aza 4.rész amit még anno leforgatak???
No nembaj mostmár tom hogy mire váltsak majd jegyet jövőre!  smile.gif

A Wolverine filmet nem neki csinálják hanem Hugh Jackman (AKA Wolverine) csinálja magának. Ugyanis ő a film producere wink.gif
A rendező személye még kérdéses, de a forgató könyvet ugyan az írja aki a Trójáét írta. Hogy ez most jó vagy rossz azt mindenki döntse el maga.

Nekem 7 Sin City van meg de ha jól tudom akkor 8-9 van unsure.gif

hagren
tegnap olvastam ha nem marad mar több kepregeny a sin cityhez akkor nem lesz 3 resz. rodriguez nyilatkozta a sin city dvd premier interjujanal.
hagren
es itten lehet megnezni hogy hogy fog festeni a batman begins 1 es 2 dvd-s amcsi valtozata, plusz milyen extrak lesznek rajta. egeszsegetekre.

s itt meg a nemet dvdröl irnak, ami csak 2dvdsen kaphato, metaldobozban. megjelenesi datum 14 okt. kep nincs.
Horny_Reaper
QUOTE (hagren @ Aug 17 2005, 03:07 PM)
tegnap olvastam ha nem marad mar több kepregeny a sin cityhez akkor nem lesz 3 resz. rodriguez nyilatkozta a sin city dvd premier interjujanal.

Szerintem marad, hisz van még pár
Karez
Kerub  Hozzászólás Aug 17 2005, 02:21 PM

A Wolverine filmet nem neki csinálják hanem Hugh Jackman (AKA Wolverine) csinálja magának. Ugyanis ő a film producere wink.gif
A rendező személye még kérdéses, de a forgató könyvet ugyan az írja aki a Trójáét írta. Hogy ez most jó vagy rossz azt mindenki döntse el maga.

Hmm jó hallani!!!!!!Nah mostmár akkor eztis várom!!!!!
Szerintetek még melyik kiaknázazlan képregény maradt amit szívesen látnátok a mozikban???
Én bevalom őszintén szívesen látnék pár transepoloitan filmet.(aki nem ismerné spider jerusalem történetét erre fáradjon: http://c4a.kepregpeny.net/ )
Nagy lenne a film,bár félek előre hogy ezis arra a sorsa jutna mint a constantine.
De reméljük a legjobbakat és remélem eljő az idő hogy vigyorgó fejel jövök ki a moziból és elüvölteném "AZTA DEzseléJÓ VOLT A TRANSEFOLOITAN FILM ADAPTÁCIÓ.HOL A JEGY PÉNZTÁR??MEGNÉZEM MÉG1SZER!!!"
Hepathos
QUOTE (gamesfun @ Aug 17 2005, 04:44 PM)

Szerintetek még melyik kiaknázazlan képregény maradt amit szívesen látnátok a mozikban???
Én bevalom őszintén szívesen látnék pár transepoloitan filmet.(aki nem ismerné spider jerusalem történetét erre fáradjon: http://c4a.kepregpeny.net/ )
Nagy lenne a film,bár félek előre hogy ezis arra a sorsa jutna mint a constantine.
De reméljük a legjobbakat és remélem eljő az idő hogy vigyorgó fejel jövök ki a moziból és elüvölteném "AZTA DEzseléJÓ VOLT A TRANSEFOLOITAN FILM ADAPTÁCIÓ.HOL A JEGY PÉNZTÁR??MEGNÉZEM MÉG1SZER!!!"

Hm. Gépelj kicsit lassaban és figyelj oda. smile.gif
http://c4a.kepregeny.net

Különben én az Éledő Csillagokat szeretném látni, mer' az rúlz, van benne vagy 20 szuperhős, meg további 80
Horny_Reaper
QUOTE (gamesfun @ Aug 17 2005, 04:44 PM)

Transmetropolitan filmet én is nagyon szívesen megnéznék közvetlen egy Lobo filmmel együtt wink.gif agy egy Darkness filmet is szívesen nézegetnék smile.gif ÉS még van pár smile.gif
Kerub
Késik a V for Vendetta sad.gif
Hepathos
Hm, megtudtam ki a Transformers mozifil mrendezője... rossz hír... Michael Bay... egy szó: Pearl Harbour... jó tudom ez két szó volt, de gyászban vagyok... sad.gif
Kerub
QUOTE (Hepathos @ Aug 20 2005, 07:09 PM)
Hm, megtudtam ki a Transformers mozifil mrendezője... rossz hír... Michael Bay... egy szó: Pearl Harbour... jó tudom ez két szó volt, de gyászban vagyok... sad.gif

Nem ő rendezte az Island-ot is? huh.gif
Dan1EL
QUOTE (Kerub @ Aug 20 2005, 05:39 PM)
Nem ő rendezte az Island-ot is? huh.gif

de igen. sztem jó rendező...
Tejeskifli
QUOTE (Dan1El @ Aug 20 2005, 06:51 PM)
de igen. sztem jó rendező...

Szerintem se rossz, a Bad Boys 2 például nagyon teccett tőle smile.gif
Horny_Reaper
QUOTE (Hepathos @ Aug 20 2005, 05:09 PM)

Egy a lényeg: ha elszúrja gyerekkorom kedvenc képregényéből készült filmet, saját kezűleg tépem ki a szívét, de szerencsére erre kevés az esély
Hepathos
QUOTE (Horny_Reaper @ Aug 20 2005, 11:20 PM)
Egy a lényeg: ha elszúrja gyerekkorom kedvenc képregényéből készült filmet, saját kezűleg tépem ki a szívét, de szerencsére erre kevés az esély

Racsni tűzoltó autó lesz a filmben
Horny_Reaper
QUOTE (Hepathos @ Aug 21 2005, 04:18 AM)
Racsni tűzoltó autó lesz a filmben

Fenem a körmeim dry.gif
Kerub
Sam Raimi újabb képregényfilmet készít
Iam_The_Ghost
Pf, Madness, volt az X-menen kívül olyan képregény film ami tetszett? Mert úgy látom nem... smile.gif
Amerika Kapitányt ne szidd, mert bár nem vagyok egy nagy fanja, de klasszikus hős.
Nekem tetszett a Pókember 1-2 is, egyetlen problémám, hogy nem igazán sikerült a jó hangulatot elérni, vagyis hogy az egyes jelenetek hogyan váltsák egymást, az ilyen pihenős, emberközpontú jelenetek sokszor túl hosszúra nyúlnak...
Az X-men 1-2 is bejött, nem bánom, ha egy film sokkal akciódúsabb és látványorgiás.
Így az F4 is teljesen bejött Nekem, és lesz*rom a kritikákat, sztem egyáltalán nem rosszabb, mint mondjuk az X-men. Azon a kritikán viszont csak nevetni tudtam, amelyik azt mondta, hogy a látvány elemek nagyon régimódiak és gyengék, Lol... tongue.gif
A Hulk számomra a legborzalmasabb képregény film
A Daredevil Nekem bejött, talán nem annyira jó, mint a többi szuperhősös film, de Nekem akkor is nagyon bejött.
Így vagyok a Hellboyal is, csak ő, mint szuperhős nem jön be Nekem, de a film maga jó.
A Batman Begins is bejön, csak itt is néhol sok és hosszúak a pihentető részek és ettől nagyon el tud laposodni a hangulat, de szeretném, már újra megnézni.
A Sin Cityt nem láttam, de túlzottan nem is érdekel.
Supermant régen nagyon szerettem, a 4.-ik filmjét mondjuk nem láttam, és érdekel a Returns, de most valahogy tényleg nagyon bugyutának tűnik a rucijában, és a főszereplő se tetszik. tongue.gif De Superman is egy klasszikus, Bryan Singerben eddig nem nagyon csalódtam.
A Transformers megint nem érdekel, szeretem a robotokat, de csak az androidokat, az ilyen téglákból állókat nem.
A V for Vendetta trailere sem jött be, V maszkja sztem szörnyen hülyén néz ki, Natalieval különösebben nincs problémám, de sztem nem egy nagy színész... Egyébként nem tudom, hogy megvették-e, vagy mi, de a trailerben hallanni a Batman Begins egyik zenéjét.
Na, egyelőre ennyit a képregény filmekről. smile.gif
grasslover
QUOTE (Hepathos @ Aug 20 2005, 05:09 PM)

én azt hallottam spielberg akarja csinálni...baynél még ő is jobb

na de végre van felirat a batman beginshez, ma megnézem
hagren
iamthe ghost: v maszkja a kepregenyben is igy nez ki. olvasd el, nagyon politikus, filozofikus es müveszi. amitöl kicsit nehez olvasni es erteni, de szerintem a trailer eddig nem nez ki rosszul, hangulatos es szep. a zene is kiraly (amiböl tenyleg batman az egyik szam- s ha lattad natalieval a garden state-et, tudod hogy jo szinesz. hugo weaving meg kiraly vnek, a hangja nagyon jo). meg a sztori se rossz.

egyebkent venom (topher grace) , hobgoblin (james franco) es sandman (thomas hayden church) lesznek a spiderman 3 ellenfelei a freezedriedmovies.com szerint.
Iam_The_Ghost
QUOTE (hagren @ Sep 9 2005, 05:01 PM)
egyebkent venom (topher grace) , hobgoblin (james franco) es sandman (thomas hayden church) lesznek a spiderman 3 ellenfelei a freezedriedmovies.com szerint.

Pf, ez így nagyon rosszul hangzik sztem...
Venomot nagyon rossz ötletnek tartom, ő neki később kéne jönnie, mert sztem ő Pókember legnagyobb ellensége(mondjuk Zöld Kobold is az, de inkább Venom), megérdemel egy külön részt, ami a legjobb Pókica rész lenne. smile.gif Sandmant se lenne jó most berakni, egyszerűen történetileg nem illene most ide sztem... Hobgoblin még elmenne, bár nem teljesen értem, hogy mért Harry lenne ő, tudtommal egyik történetben sem ő a Lidérc, de tényleg nem lenne jó ismételni sem. Már egyszer írtam, de Én olyat tudnék elképzelni a 3.-ban, hogy ügyebár Harry mindent megtud(a 2 végén nagyon tetszett az a rész, mikor megtudja kicsoda az apja), és megtalálja az öltözéket meg a többi felszerelést. Volt valami hír, hogy az Őserdő hőséből a szőke színész lesz az egyik főellenség, na, akkor az tudnám elképzelni, hogy ő lesz Ned(aki elvileg az eredeti történetben Lidérc, sztem a színész még hasonlítana is rá), és ő lesz Hobgoblin, akit Harry bérelne fel, hogy ölje meg Pókembert. Na, akkor kicsit átalakítja a ruhát, meg a felszereléseket, és máris meglenne Lidérc. Plusz, hogy érdekesebb legyen, Connors is átalakulhatna Gyíkká.
Hepathos
QUOTE (hagren @ Sep 9 2005, 05:01 PM)

Na ezt keményen nem hiszem. Venom túlságosan fontos főgonosz, hogy ilyen korán berakják. Hobgoblin kicsit fura, hisz végül is az ő páncéljából készlt a Zöld Manó páncélja... De ők tudják. Sandman max. szerintem csak mellékgonoszként lehet benne (bár mondták a forgatókönyv írók, hogy beraknak egy alakváltó, színváltós gonoszt. Na, Sandman ilyen) És végül már mindenki tudja, hogy Connors doki/a Gyík lesz a főellenség a filmben
grasslover
QUOTE (Iam_The_Ghost @ Sep 9 2005, 03:56 PM)
A Hulk számomra a legborzalmasabb képregény film

A Sin Cityt nem láttam, de túlzottan nem is érdekel.

ez a két beszólásod nagyon nem tetszett. a többi se nagyon, de ezek tükrözik a hozzá nem értésedet.

amíg nem látja valaki a Sin City-t, addig nem tudja mi az a képregényadaptáció. ha nem nézed meg, csak magadnak ártasz.

a hulk pedig nem rossz, csak azért mert lassú, és mélyebb értelmű a zikszmennél, meg szpájdermennél. a színészek pl sokkal jobban játszanak, a történet pedig jól megformált, jó hg végre nem egy "mindenkitmegmentek" "hős", hanem egy menekülő lény a szereplő...

jah és még valami: a Constantine-ról nem szóltál. vagy az már túl magas számodra? a világ legjobb képregénye,ezért kicsit magas a léc, és csak emiatt vannak vele fenntartásaim. de a marvel hősös filmeket lekörözi
hagren
grassloverrel egyetertek (kiveve a teveled valo minösitessel, en ilyesmit nem akarok eldönteni- plussz a spiderman 1 az szerintem jo volt.).

a sin cityt annak ellenere hogy filmileg nem neznek tulzottan nagynak, kepregenyadaptacionak biztos a legközelebb allo es leghübb.

a constantine meg tenyleg a legjobb kepregeny, es ha az ember belejön abba es nem banja az anyag tovabbinterpretalasat es tovabbviveset (pontosan ez törtent a filmben) akkor az is jo, meghozza nagyon. en mondjuk emlekszem ra grasslover, hogy ghost birta a filmet, csak mindenki (ugye kerub? biggrin.gif) mindig elfelejti mert olyan untipikus kepregenyfilm (mert az anyagot csak alapkent hasznaltak es a team egy "sajat" filmet akart- ha nem is 0% hellblazer, de megis mas.). en mindkettö mediaban imadtam. sok rejtett parallel van.
csak többször kell nezni hogy belemelyüljön az ember. jo minösegü hazimozival wink.gif
grasslover
QUOTE (hagren @ Sep 9 2005, 08:27 PM)
grassloverrel egyetertek (kiveve a teveled valo minösitessel, en ilyesmit nem akarok eldönteni- plussz a spiderman 1 az szerintem jo volt.).

a sin cityt annak ellenere hogy filmileg nem neznek tulzottan nagynak, kepregenyadaptacionak biztos a legközelebb allo es leghübb.

a constantine meg tenyleg a legjobb kepregeny, es ha az ember belejön abba es nem banja az anyag tovabbinterpretalasat es tovabbviveset (pontosan ez törtent a filmben) akkor az is jo, meghozza nagyon. en mondjuk emlekszem ra grasslover, hogy ghost birta a filmet, csak mindenki (ugye kerub? biggrin.gif) mindig elfelejti mert olyan untipikus kepregenyfilm (mert az anyagot csak alapkent hasznaltak es a team egy "sajat" filmet akart- ha nem is 0% hellblazer, de megis mas.). en mindkettö mediaban imadtam. sok rejtett parallel van.
csak többször kell nezni hogy belemelyüljön az ember. jo minösegü hazimozival wink.gif

szó se róla a pókember filmeket én is bírom, a kettő jobban bejött, de vannak ezeknél sokkal magasabb rétegeket megcélzó művek is...

és rájöttem mi hiányzik a constantine-ból! laugh.gif

a káros szenvedélyek utolsó részében, amikor john meggyógyul, a filmben dohányzás elleni rágót vesz elő. a képregényben még a szobát sem hagyja el, de már veszi elő a cigit. jójó, itt másképp menekült meg, de nem érezni annyira azt a pofátlan arroganciát a filmben...

nah erre jöttem rá...kicsit túlságosan is pozitív karaktert faragtak belőle
hagren
nemtom te milyen verziot olvastal, de amit en olvastam a nemet könyvtarban abban nem huzott cigit, csak sört ivott, utana lelkiismeretfurdalasa volt hogy satannak bemutatott es utana a csajjall ivott egy teat meg vmi alkoholt hogy elbucsuzzanak a pasitol.
na egyebkent epp azert mondtam hogy "tovabbvivese" mert szerintem ezt amolyan constantine zarofejezetnek gondoltak, szal igy kepzeltek el hogy hogy törtenne elete utolso fazisa amit a kepregenyben mutatnak.
mert nekem peldaul neha tul nagy kecsege volt a kepregenyben smile.gif de szerintem a filmben is az volt azokhoz, akikhez a kepregenyben is az lett volna- ugye gabrielnek behuzott egyet (meg az eljen eleg agressziv volt hozza), midnitehoz is passziv volt nomeg balthazarhoz is, satannal meg ugy bant mint egy normalis emberrel. meg chazt is csicskajanak nezte (mint delanonal). angelahoz meg aranyos volt mert a vegere közel allt hozza. de az arrogancia szerintem a vegeig benne volt.
a rago mondjuk tenyleg nem kellett volna, de megertem.

de tudod, ket fajta constantine van: az elsö az az arrogans, bekepzelt, hideg, nemtörödöm kecseg (ismeretlenekhez, gonoszokhoz, ha hitröl van szo stb), a masodik meg a felelemmel teli, maganyos, rendes es erzekeny constantine (a csaladjaval s szeretteteivel). es a filmben is, mint leirtam igy volt.
grasslover
QUOTE (hagren @ Sep 9 2005, 08:43 PM)
nemtom te milyen verziot olvastal, de amit en olvastam a nemet könyvtarban abban nem huzott cigit, csak sört ivott, utana lelkiismeretfurdalasa volt hogy satannak bemutatott es utana a csajjall ivott egy teat meg vmi alkoholt hogy elbucsuzzanak a pasitol.
na egyebkent epp azert mondtam hogy "tovabbvivese" mert szerintem ezt amolyan constantine zarofejezetnek gondoltak, szal igy kepzeltek el hogy hogy törtenne elete utolso fazisa amit a kepregenyben mutatnak.
mert nekem peldaul neha tul nagy kecsege volt a kepregenyben smile.gif de szerintem a filmben is az volt azokhoz, akikhez a kepregenyben is az lett volna- ugye gabrielnek behuzott egyet (meg az eljen eleg agressziv volt hozza), midnitehoz is passziv volt nomeg balthazarhoz is, satannal meg ugy bant mint egy normalis emberrel. meg chazt is csicskajanak nezte (mint delanonal). angelahoz meg aranyos volt mert a vegere közel allt hozza. de az arrogancia szerintem a vegeig benne volt.
a rago mondjuk tenyleg nem kellett volna, de megertem.

de tudod, ket fajta constantine van: az elsö az az arrogans, bekepzelt, hideg, nemtörödöm kecseg (ismeretlenekhez, gonoszokhoz, ha hitröl van szo stb), a masodik meg a felelemmel teli, maganyos, rendes es erzekeny constantine (a csaladjaval s szeretteteivel). es a filmben is, mint leirtam igy volt.

abban a részben amikor meggyógyul,az utolsó előtti oldalon, közvetlenül azelőtt mikor bemutat. smile.gif

igen,pl keanu is paraszt volt a liftnél,mikor nem állt meg (én ezen röhögtem a legtöbbet); de engem az fogott meg a képregényekben,hg olyan oltári tukó,hg elmondhatatlan...de való igaz: a rákos csávót a kórházban gyakran látogatja, sőt még sajnálja is. tulajdonképpen egy vívódó karakter ő, akit kihasználnak a felsőbb (és alsóbb) hatalmak. valójában egyiknek sem dolgozik, csak önmaga érdekli,és emiatt olyan emberközeli. pl mikor a második számban befalazzák a drogos haverját, akire rávetítették az éhségdémont, és ott virraszt mellette halál részegen. lehet a bűntudat,lehet csak a jókedv vezérelte...
Iam_The_Ghost
QUOTE (grasslover @ Sep 9 2005, 08:08 PM)
ez a két beszólásod nagyon nem tetszett. a többi se nagyon, de ezek tükrözik a hozzá nem értésedet.

amíg nem látja valaki a Sin City-t, addig nem tudja mi az a képregényadaptáció. ha nem nézed meg, csak magadnak ártasz.

a hulk pedig nem rossz, csak azért mert lassú, és mélyebb értelmű a zikszmennél, meg szpájdermennél. a színészek pl sokkal jobban játszanak, a történet pedig jól megformált, jó hg végre nem egy "mindenkitmegmentek" "hős", hanem egy menekülő lény a szereplő...

jah és még valami: a Constantine-ról nem szóltál. vagy az már túl magas számodra? a világ legjobb képregénye,ezért kicsit magas a léc, és csak emiatt vannak vele fenntartásaim. de a marvel hősös filmeket lekörözi

Na figy, különbözik az ízlésünk, ennyi. Túlságosan nem érdekel, hogy Te milyennek találsz és ítélsz el, de például a "jah és még valami: a Constantine-ról nem szóltál. vagy az már túl magas számodra?" sértőnek találtam. Nem mondtam, hogy értek hozzá, nem tudom szakmai szemmel nézni a dolgokat, de nem is vitatom, amit mások mondanak, hogy a Sin City az egyik legjobb képregény adaptáció, ha nem A legjobb, és látom a Hulk jó tulajdonságait is, de Én most nem szakmai szemmel mondtam véleményt a filmekről, hanem ízlés szerint, melyik tetszett, melyik nem, és soha nem is fogok szakmai véleményt mondani, mert nem értek hozzá.
Tudod a Constantinet éppen kifelejtettem, bocs. Egyébként a film nagyon tetszett.
És megint mondom, különbözik az ízlésünk: Én szeretem a szórakoztató, könnyed, világ megmentős(de nem teljesen klisés), hollywood-i szuperhős filmeket, Te és veled együtt még sokan mások, a művészibb, gondolkodtatóbb, többnyire darkosabb képregény filmeket szeretitek, de kérlek ne büntess azért, mert Én mást szeretek, Én sem teszem, csak mert mondjuk Te a teljesen depressziós és időnként öngyilkosságra hajlamosító filmeket, animeket szereted.
hagren
QUOTE (grasslover @ Sep 9 2005, 10:26 PM)
abban a részben amikor meggyógyul,az utolsó előtti oldalon, közvetlenül azelőtt mikor bemutat. smile.gif

igen,pl keanu is paraszt volt a liftnél,mikor nem állt meg (én ezen röhögtem a legtöbbet); de engem az fogott meg a képregényekben,hg olyan oltári tukó,hg elmondhatatlan...de való igaz: a rákos csávót a kórházban gyakran látogatja, sőt még sajnálja is. tulajdonképpen egy vívódó karakter ő, akit kihasználnak a felsőbb (és alsóbb) hatalmak. valójában egyiknek sem dolgozik, csak önmaga érdekli,és emiatt olyan emberközeli. pl mikor a második számban befalazzák a drogos haverját, akire rávetítették az éhségdémont, és ott virraszt mellette halál részegen. lehet a bűntudat,lehet csak a jókedv vezérelte...

latom erted te. szerintem a filmben nagyon jol elkaptak a valtozasok ellenere (mer mind amit en es te mondtal ugyanaz a kepregenyben es a filmben)
csak mondom ez vhogy a finalja volt az egesznek. meg vhogy az összefoglalo is.
hagren
grasslover, ghost: peace smile.gif
tenyleg mindenki mast szokott meg(mas barati kör, szülök, környezet, hozzajarulas)---->mas az erdeklödesi köre----->mashogy ertekel--->mast szeret---->mast var el.
persze van nehany dolog ami velemenyen kivül minösegi vagy minösegtelen. de altalaban mindenkinek ugyanannyira igaza/nemigaza van mint a masiknak. ezert ne bantjuk mar egymast, inkabb ellemezzük masoknak a velemenyünket, hogy megertsek miert gondolkozunk igy. de harag nelkül. mer ez a forum ertelme.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.