| QUOTE (Hepathos @ Aug 5 2005, 10:58 PM) |
| Most mondjátok hogy Jesicca Alba ot szépel az egész filmben... ez kaki, mert képregényben egy mérsékelten csinos, okos nő volt, nem egy cicababa de amit mondtatok, a többi szereplő jól hozza a képregény beli figuráját Mondjátok, Dr. Doon meszél egyes szám harmadik szeményben magáról? |
| QUOTE (martin_dante @ Aug 5 2005, 10:46 PM) |
| Na baker megnéztem a FF-et és egy akkora királyság!!! Nekem nagyon bejött a végén volt egy-két jelenet ami nem tetszett 100%-an de minden jó volt benne!! Szkeptikusan ültem be a filmre de nagyon jól szórakoztam! Johnny beszólásai és cselekedetei nagyon jók, Reed is jófej, és poénos, Ben nagyon nagy arc, Sue pedig nagyon szép (köszönhetően az ebben a filmben sztem még szebb Jessica Albának) (a szép kis Fehérvári... |
| QUOTE (Kerub @ Aug 5 2005, 09:49 PM) |
| Ehhez nem szóltam volna semmit ha nem vennéd a szádra a Sin Cityt (és a Batmant bár azt még nem láttam de ennyire biztos h nem szar.. SŐT) Kár volt ezt a két filmet bemocskolni az FFel. Aszem erre írták az Exitben: "Kár volt úgy filmet csinálni, h lesz akinek tetszik mentalitás járja át" |
| QUOTE (hagren @ Aug 6 2005, 12:37 AM) |
| meg ha a constantinet emlitette volna ja es kerub, menj es nezd meg a bb-t es a machinistet minel hamarabb!!!! zsenialisak! (ha a batman begins mondjuk neha kicsit uncsi/nyalas/nem jo de bale, freeman, caine, a hangulat, az ötlet es a kinezete karpotolnak) |
| QUOTE (Kerub @ Aug 5 2005, 09:49 PM) |
| Ehhez nem szóltam volna semmit ha nem vennéd a szádra a Sin Cityt (és a Batmant bár azt még nem láttam de ennyire biztos h nem szar.. SŐT) Kár volt ezt a két filmet bemocskolni az FFel. Aszem erre írták az Exitben: "Kár volt úgy filmet csinálni, h lesz akinek tetszik mentalitás járja át" |
| QUOTE (samael @ Aug 13 2005, 12:15 PM) |
| Jééé, mit találtam: Amerika Kapitány film. Katt. |
| QUOTE (Madness @ Aug 15 2005, 01:23 PM) |
| The Pink Panther. Erre tényleg van igény? Sin City 2-3. Ez totálisan rombadönti minden elképzelésemet az alkotógárdáról. A Frank Miller is mehet a p*csába hogy ilyenre vetemedik. Milyen Batmen begins? Ami filmet csináltak eddig arról a nyomorult karakterről már csak a házassága nem lett megfilmesítve. Tiszte hülyeség. Captain Amerika ->Lol Wonder Woman -> Lololol Wolverine -> Spiderman 3 -> A neve önmagáért beszél. Egész sok ember bedőlt a 2-nek hát legyen egy 3. rész is. Úgy látszik az emberiség fejlődésképtelen. Superman -> Na vajon ez a színész is lebénul, vagy idő előtt meghal? (ki nem állhatom Supermant) The Flash -> MegaLOL Punisher 2 -> Futószalag rulezz. X-men 3 -> sok b*szakodás a rendezővel meg a színészgárdával már betett nekem. Szerintem bukás lesz. Hellboy 2 -> Mé' volt 1 is? Aeon Flux -> Ha ez az amire gondolok hogy rajzfilmben láttam akkor nem nekem való. Többit nem ismerem. |
| QUOTE (Hepathos @ Aug 15 2005, 05:42 PM) |
| Hm, Maddness, kérlek, mond meg; Szeretsz te valamit egyáltalán? És Cap' Amerika az nagyon nem lol, mer' az jó A Wolwerine film meg szvsz a Weapon-X sztorin megy majd, az meg az X-Men univerzum egy tök más aspektusa és Nem tudom mi baj volt a Spidy 2-vel... najó tényleg több akció kellet volna, de Peter lelk icívódását jól visszadták. Mondjuk azért az agyirányító csápok kissé betettek... Hellboyal meg végkép nem értme mi a baj, remek képregényfilm |
| QUOTE (Madness @ Aug 15 2005, 06:37 PM) |
| X-men 1-2 nekem nagyon bejött. Én a DareDevillel is jól el voltam. Spidy 2=bőrlehúzás, a 3 csak rosszabb lehet. A Wolverine gyanítom hogy Weapon-X es szál lesz de azt már teljesen kitárgyalták a 2 X-menben. Azt csodálom hogy Storm-ról nem csináltak filmet. Pedig Hello Berry már nagyon nyafogott hogy ő túl nagy sztár ilyen mellékszerepre. Hellboy hülyén néz ki. Amúgy meg rossz végigolvasni ezt és belegondolni hogy milyen míves alkotások fognak születni. 20-30 éves halálklisés tucathősök USA nemzeti színekben megmentik a világot. Ilyenkor minden szinten utálom a Marvelt. |
| QUOTE (Hepathos @ Aug 15 2005, 07:42 PM) |
| Hm, Maddness, kérlek, mond meg; Szeretsz te valamit egyáltalán? És Cap' Amerika az nagyon nem lol, mer' az jó A Wolwerine film meg szvsz a Weapon-X sztorin megy majd, az meg az X-Men univerzum egy tök más aspektusa és Nem tudom mi baj volt a Spidy 2-vel... najó tényleg több akció kellet volna, de Peter lelk icívódását jól visszadták. Mondjuk azért az agyirányító csápok kissé betettek... Hellboyal meg végkép nem értme mi a baj, remek képregényfilm |
| QUOTE (gamesfun @ Aug 15 2005, 02:38 PM) |
| Hmm sin city.2-3????? ezekszeritn én elég sok részt kihagytam.Mer én eddig úgyhittem ohgy csak 3 történet votl és kész.Nah akkor érdemes lezs járni a mozikat 2006-ban. Wolverine?????Minek???Jaj istenem nem elég hogy az x-menben ő a főeposz votl a két filmben még saját történetet is csinálnak neki??? No nembaj csak ne pénzéhes legyen a film!!! A superman retuns meg minek??? Jáj már görcsbe rándul a gyomrom.Nem votl elég aza 4.rész amit még anno leforgatak??? No nembaj mostmár tom hogy mire váltsak majd jegyet jövőre! |
| QUOTE (hagren @ Aug 17 2005, 03:07 PM) |
| tegnap olvastam ha nem marad mar több kepregeny a sin cityhez akkor nem lesz 3 resz. rodriguez nyilatkozta a sin city dvd premier interjujanal. |
| QUOTE |
| Kerub Hozzászólás Aug 17 2005, 02:21 PM A Wolverine filmet nem neki csinálják hanem Hugh Jackman (AKA Wolverine) csinálja magának. Ugyanis ő a film producere wink.gif A rendező személye még kérdéses, de a forgató könyvet ugyan az írja aki a Trójáét írta. Hogy ez most jó vagy rossz azt mindenki döntse el maga. |
| QUOTE (gamesfun @ Aug 17 2005, 04:44 PM) |
| Hmm jó hallani!!!!!!Nah mostmár akkor eztis várom!!!!! Szerintetek még melyik kiaknázazlan képregény maradt amit szívesen látnátok a mozikban??? Én bevalom őszintén szívesen látnék pár transepoloitan filmet.(aki nem ismerné spider jerusalem történetét erre fáradjon: http://c4a.kepregpeny.net/ ) Nagy lenne a film,bár félek előre hogy ezis arra a sorsa jutna mint a constantine. De reméljük a legjobbakat és remélem eljő az idő hogy vigyorgó fejel jövök ki a moziból és elüvölteném "AZTA DEzseléJÓ VOLT A TRANSEFOLOITAN FILM ADAPTÁCIÓ.HOL A JEGY PÉNZTÁR??MEGNÉZEM MÉG1SZER!!!" |
| QUOTE (gamesfun @ Aug 17 2005, 04:44 PM) |
| Hmm jó hallani!!!!!!Nah mostmár akkor eztis várom!!!!! Szerintetek még melyik kiaknázazlan képregény maradt amit szívesen látnátok a mozikban??? Én bevalom őszintén szívesen látnék pár transepoloitan filmet.(aki nem ismerné spider jerusalem történetét erre fáradjon: http://c4a.kepregpeny.net/ ) Nagy lenne a film,bár félek előre hogy ezis arra a sorsa jutna mint a constantine. De reméljük a legjobbakat és remélem eljő az idő hogy vigyorgó fejel jövök ki a moziból és elüvölteném "AZTA DEzseléJÓ VOLT A TRANSEFOLOITAN FILM ADAPTÁCIÓ.HOL A JEGY PÉNZTÁR??MEGNÉZEM MÉG1SZER!!!" |
| QUOTE (Hepathos @ Aug 20 2005, 07:09 PM) |
| Hm, megtudtam ki a Transformers mozifil mrendezője... rossz hír... Michael Bay... egy szó: Pearl Harbour... jó tudom ez két szó volt, de gyászban vagyok... |
| QUOTE (Kerub @ Aug 20 2005, 05:39 PM) |
| Nem ő rendezte az Island-ot is? |
| QUOTE (Dan1El @ Aug 20 2005, 06:51 PM) |
| de igen. sztem jó rendező... |
| QUOTE (Hepathos @ Aug 20 2005, 05:09 PM) |
| Hm, megtudtam ki a Transformers mozifil mrendezője... rossz hír... Michael Bay... egy szó: Pearl Harbour... jó tudom ez két szó volt, de gyászban vagyok... |
| QUOTE (Horny_Reaper @ Aug 20 2005, 11:20 PM) |
| Egy a lényeg: ha elszúrja gyerekkorom kedvenc képregényéből készült filmet, saját kezűleg tépem ki a szívét, de szerencsére erre kevés az esély |
| QUOTE (Hepathos @ Aug 21 2005, 04:18 AM) |
| Racsni tűzoltó autó lesz a filmben |
| QUOTE (Hepathos @ Aug 20 2005, 05:09 PM) |
| QUOTE (hagren @ Sep 9 2005, 05:01 PM) |
| egyebkent venom (topher grace) , hobgoblin (james franco) es sandman (thomas hayden church) lesznek a spiderman 3 ellenfelei a freezedriedmovies.com szerint. |
| QUOTE (hagren @ Sep 9 2005, 05:01 PM) |
| egyebkent venom (topher grace) , hobgoblin (james franco) es sandman (thomas hayden church) lesznek a spiderman 3 ellenfelei a freezedriedmovies.com szerint. |
| QUOTE (Iam_The_Ghost @ Sep 9 2005, 03:56 PM) |
| A Hulk számomra a legborzalmasabb képregény film A Sin Cityt nem láttam, de túlzottan nem is érdekel. |
| QUOTE (hagren @ Sep 9 2005, 08:27 PM) |
| grassloverrel egyetertek (kiveve a teveled valo minösitessel, en ilyesmit nem akarok eldönteni- plussz a spiderman 1 az szerintem jo volt.). a sin cityt annak ellenere hogy filmileg nem neznek tulzottan nagynak, kepregenyadaptacionak biztos a legközelebb allo es leghübb. a constantine meg tenyleg a legjobb kepregeny, es ha az ember belejön abba es nem banja az anyag tovabbinterpretalasat es tovabbviveset (pontosan ez törtent a filmben) akkor az is jo, meghozza nagyon. en mondjuk emlekszem ra grasslover, hogy ghost birta a filmet, csak mindenki (ugye kerub? csak többször kell nezni hogy belemelyüljön az ember. jo minösegü hazimozival |
| QUOTE (hagren @ Sep 9 2005, 08:43 PM) |
| nemtom te milyen verziot olvastal, de amit en olvastam a nemet könyvtarban abban nem huzott cigit, csak sört ivott, utana lelkiismeretfurdalasa volt hogy satannak bemutatott es utana a csajjall ivott egy teat meg vmi alkoholt hogy elbucsuzzanak a pasitol. na egyebkent epp azert mondtam hogy "tovabbvivese" mert szerintem ezt amolyan constantine zarofejezetnek gondoltak, szal igy kepzeltek el hogy hogy törtenne elete utolso fazisa amit a kepregenyben mutatnak. mert nekem peldaul neha tul nagy kecsege volt a kepregenyben a rago mondjuk tenyleg nem kellett volna, de megertem. de tudod, ket fajta constantine van: az elsö az az arrogans, bekepzelt, hideg, nemtörödöm kecseg (ismeretlenekhez, gonoszokhoz, ha hitröl van szo stb), a masodik meg a felelemmel teli, maganyos, rendes es erzekeny constantine (a csaladjaval s szeretteteivel). es a filmben is, mint leirtam igy volt. |
| QUOTE (grasslover @ Sep 9 2005, 08:08 PM) |
| ez a két beszólásod nagyon nem tetszett. a többi se nagyon, de ezek tükrözik a hozzá nem értésedet. amíg nem látja valaki a Sin City-t, addig nem tudja mi az a képregényadaptáció. ha nem nézed meg, csak magadnak ártasz. a hulk pedig nem rossz, csak azért mert lassú, és mélyebb értelmű a zikszmennél, meg szpájdermennél. a színészek pl sokkal jobban játszanak, a történet pedig jól megformált, jó hg végre nem egy "mindenkitmegmentek" "hős", hanem egy menekülő lény a szereplő... jah és még valami: a Constantine-ról nem szóltál. vagy az már túl magas számodra? a világ legjobb képregénye,ezért kicsit magas a léc, és csak emiatt vannak vele fenntartásaim. de a marvel hősös filmeket lekörözi |
| QUOTE (grasslover @ Sep 9 2005, 10:26 PM) |
| abban a részben amikor meggyógyul,az utolsó előtti oldalon, közvetlenül azelőtt mikor bemutat. igen,pl keanu is paraszt volt a liftnél,mikor nem állt meg (én ezen röhögtem a legtöbbet); de engem az fogott meg a képregényekben,hg olyan oltári tukó,hg elmondhatatlan...de való igaz: a rákos csávót a kórházban gyakran látogatja, sőt még sajnálja is. tulajdonképpen egy vívódó karakter ő, akit kihasználnak a felsőbb (és alsóbb) hatalmak. valójában egyiknek sem dolgozik, csak önmaga érdekli,és emiatt olyan emberközeli. pl mikor a második számban befalazzák a drogos haverját, akire rávetítették az éhségdémont, és ott virraszt mellette halál részegen. lehet a bűntudat,lehet csak a jókedv vezérelte... |