Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Képregények Filmen
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Iam_The_Ghost
IDÉZET(RaZoN @ 2010. Dec. 13. - 20:41) *

Ezt nézi valaki? Leírtak alapján egész jónak tűnik.

Csak ránézek a képre és már elhányom magam.
Razon
IDÉZET(Iam_The_Ghost @ 2010. Dec. 13. - 20:44) *

Csak ránézek a képre és már elhányom magam.

Modern rajzfilmek már ilyenek unsure.gif

Most nézem újra a 94es spidermant, és megnéztem a 2003ast is.....nagyon jók biggrin.gif Még a Batmant kéne, úgy hallottam az a legjobb animációs sorozat.

Iron Man rajzfilmek közül melyiket nézzem meg?
Iam_The_Ghost
IDÉZET(RaZoN @ 2010. Dec. 13. - 20:49) *

Modern rajzfilmek már ilyenek unsure.gif

Most nézem újra a 94es spidermant, és megnéztem a 2003ast is.....nagyon jók biggrin.gif Még a Batmant kéne, úgy hallottam az a legjobb animációs sorozat.

Iron Man rajzfilmek közül melyiket nézzem meg?

Batman-Superman sorozatot mindenképp nézd meg, DC fronton a legjobbak.

Iron Man-ből Én csak a '90-est ismerem, sajnos nem emlékszem túl sokra belőle, szeretném Én is újranézni majd. Azt tudom, hogy mikor Fox Kids-en ment, akkor néha baromira rühelltem, máskor meg imádtam. biggrin.gif Mondjuk Iron Man, mint hős elégé gyengén szerepelt emlékeim szerint a sorozatban, szinte percenként volt valami meghibásodása és állandóan nyavalygott, így nem épp ennek köszönhetően szerettem meg a sorozatot. A 2. szezonban elég nagy változások mentek végbe kivitelezést ügyileg, Nekem nagyon nem tetszett... Így visszagondolva a sztori (már amennyire emlékszem) viszont egész komolyra sikeredett, többet foglalkozik Stark karakterével és gondjaival, bár az pont nem rémlik, hogy az alkoholizmusa lenne problémáinak tárgya...
freezy
IDÉZET(Iam_The_Ghost @ 2010. Dec. 13. - 20:57) *

Batman-Superman sorozatot mindenképp nézd meg, DC fronton a legjobbak.

+ Justice League. Szerintem: )

Supermant én is akarom már egy ideje. Spidey-t néztem,de az első évad után nem volt kedvem a 2.hoz..valahogy ez a Marvel világ nehezen csúszik mostanság.
Iam_The_Ghost
IDÉZET(SSJfreezy @ 2010. Dec. 13. - 21:05) *

+ Justice League. Szerintem: )

Supermant én is akarom már egy ideje. Spidey-t néztem,de az első évad után nem volt kedvem a 2.hoz..valahogy ez a Marvel világ nehezen csúszik mostanság.

Igaz, azt kifejelejtettem. biggrin.gif

Úgy tűnik mostanában csak Nekem csúszik könnyedén a Marvel. De még milyen könnyen. biggrin.gif
Ravenstorm
IDÉZET(Iam_The_Ghost @ 2010. Dec. 13. - 17:09) *

Azt hiszem IGN-en pont ezt olvastam, hogy sajnos nem várható fellengzős párbeszéd, valamiért direkt kerülni akarták. unsure.gif Illetve nem tudom mennyire jellemző ez a mostani Marvel képregény világban, de maga Asgard sem egy kelta istenvilágra fog hajazni, csupán egy fejlett high-tech idegen faj lesz, amely régen ellátogatott a Földre és a vikingekkel azonosították őket. (Picit StarGate-re hajazva ezzel.)

Civil War-t anno Én is szerettem volna látni filmvásznon, még egy rövid plotot is kitaláltam itt a Fórumon, de sajnos esélytelennek tartom, hogy ez ilyen formában megtörténjen. sad.gif Egyszerűen ez egy olyan sztori, ami rengeteg hőst felvonultat és szükség is van erre: ha csupán 5-6 hősről van szó (és csak ennyiről beszélhetünk a tervezettekkel együtt), akkor nem működik az, amiről ez az event szól.
Secret War-al meg szvsz az a probléma, hogy annyi sci-fi elemet tartalmaz, amit a mozinézők többsége nem fogadna jól.

Hát ez kicsit szájhúzós, mondjuk számítani lehetett rá a trailer alapján is, valami olyasmit mond, hogy régen mágiának nevezték, ma meg tudománynak. Alapvetően nincs bajom az ilyen megközelítéssel, csak a Thor-vonalnak pont az volt a különlegessége, hogy fogta az északi mitológiát Asgardostul, Odinostul, Mjöllnirestül, goblinokkal, trollokkal, Szivárványhíddal, és bevágta a klasszikus szuperhősök közé. Az Ultimatesben is ez volt a jó, hogy próbálták kitalálni, hogy mégis hogy lett ilyen, sőt Loki el is hitette Thorral, hogy igazából nem isten, csak szuperkatona szérumot nyomtak bele, meg kapott pár hájtek vackot. Szóval ilyen szempontból kicsit öngólnak tűnik, hogy pont az egész karakter és a hozzá tartozó univerzum-szelet egyediségét veszik el.

Pontosan nem tudom a részleteket, csak nagyjából van meg a Civil War sztorija, de itt van/lesz Captain America, Iron Man, Spider-Man, Hulk, Thor, Ant-Man (gondolom vele együtt Wasp), talán Miss Marvel, Black Panther, Moon Knight, hozzá lehet passzintani az X-Ment, Daredevilt, meg esetleg talán Deadpoolt (mondjuk ehhez hatalmas stúdiók közötti együttműködés kéne), plusz esetleg Fantastic Four.
Jó pár év múlva tudnám csak elképzelni én is, miután bemutattak kellő mennyiségű, egymáshoz kapcsolódó filmet, és megalkottak egy többé-kevésbé koherens univerzumot. Elméletben szerintem lehetséges lenne, anyagilag biztos siker, csak bele kéne vágni. Ha ezen a vonalon haladnak tovább, akkor meg nagyon jó úton vannak.
Iam_The_Ghost
Ezért mondtam, hogy nem tudom most pontosan hogy van a 616-os univerzumban, de úgy rémlik már ott is átálltak erre az idegen-vonalra és ezért lesz a filmben is így megoldva.

Igen, ez így szép sorolva, de a Civil War fontos eleme, hogy olyan hősöknek kell felfedniük kilétüket, akik titokban tartják ezt. Ezek közül csak Pókember, Moon Knight és Daredevil az (Black Pantherben most nem vagyok biztos, illetve talán még Hulk-ot is ide lehetne erőszakolni, de ő inkább egy kiváltó ok). Ez így nagyon kevés és baromi súlytalan lenne (mégha Captain America melléjük is állna). A Marvel képregények már bőven kiterjedtek annyira, hogy meg lehetett játszani, de itt szerintem nem, vagy csak merőben átalakítva.
Ravenstorm
IDÉZET(Iam_The_Ghost @ 2010. Dec. 14. - 17:04) *

Ezért mondtam, hogy nem tudom most pontosan hogy van a 616-os univerzumban, de úgy rémlik már ott is átálltak erre az idegen-vonalra és ezért lesz a filmben is így megoldva.

Igen, ez így szép sorolva, de a Civil War fontos eleme, hogy olyan hősöknek kell felfedniük kilétüket, akik titokban tartják ezt. Ezek közül csak Pókember, Moon Knight és Daredevil az (Black Pantherben most nem vagyok biztos, illetve talán még Hulk-ot is ide lehetne erőszakolni, de ő inkább egy kiváltó ok). Ez így nagyon kevés és baromi súlytalan lenne (mégha Captain America melléjük is állna). A Marvel képregények már bőven kiterjedtek annyira, hogy meg lehetett játszani, de itt szerintem nem, vagy csak merőben átalakítva.

A képregényben kik voltak még? Mert hirtelen felsoroltam kábé az összes jelesebb hőst, és nem nagyon jut eszembe több. Egyébként a filmben megoldanák szerintem pár ismertebb hőssel, meg egy-két kevésbé ismeretlennel. Mondjuk el kéne olvasnom az egészet, mert nagyjából a vak világba magyarázok biggrin.gif
Iam_The_Ghost
IDÉZET(Ravenstorm @ 2010. Dec. 14. - 19:57) *

A képregényben kik voltak még? Mert hirtelen felsoroltam kábé az összes jelesebb hőst, és nem nagyon jut eszembe több. Egyébként a filmben megoldanák szerintem pár ismertebb hőssel, meg egy-két kevésbé ismeretlennel. Mondjuk el kéne olvasnom az egészet, mert nagyjából a vak világba magyarázok biggrin.gif

Nehéz lenne felsorolni, szinte mindenkire kihat, sokat Én is csak most ismertem meg. biggrin.gif Az egész eleve egy elégé ismeretlen csapat, a New Warriors és egy másik ismeretlen villian csapat összetűzésével kezdődött (ha nem számolunk bele olyan "apró" előzményeseményeket, mint a House of M vagy Hulk tombolásainak a következménye), de a teljesség igénye nélkül megjelenik még She-Hulk, Falcon, Luke Cage, Cable, Young Avengers, Runaways stb. Vicces, hogy pl. az X-men nem is játszik nagy szerepet ebben az egészben. Sőt, Én is még csak az esemény felénél járok, így még nem is tudom milyen szerepe lesz a továbbiakban a Zöld Manónak, Vörös Koponyának, mit tervez pontosan a Thunderbolts és a még fel nem bukkant rosszarcok, akik minden bizonnyal kihasználják majd ezt a helyzetet.
És persze akkor még nem beszéltünk olyan melléksztorikról, amik szvsz fontos, hogy bekerüljenek a főszálba, de aztán a film végére valami megoldás is szülessen (gondolok itt főleg Parker döntésére, de az F4 széthúzásáról is bőven lehetne beszélni).

Nem azt mondom, hogy lehetetlen a dolog, csak egy jóval lecsupaszítottabb verzió lenne belőle, amit talán közel sem éreznénk annyira monumentálisnak és komoly fordulatnak, mint ami valójában. Ami működik a kérpegények világában, sajnos sokszor filmvásznon nem.
Iam_The_Ghost
Hmm, most olvasom, hogy az új Spider-Man filmben nem lesz benne J. Jonah Jameson. dry.gif Ellenben Daily Bugle lesz, de mit ér Jameson nélkül? tongue.gif
Trungi.X
IDÉZET(Iam_The_Ghost @ 2011. január 19. 15:56) *

Hmm, most olvasom, hogy az új Spider-Man filmben nem lesz benne J. Jonah Jameson. dry.gif Ellenben Daily Bugle lesz, de mit ér Jameson nélkül? tongue.gif

WTF???? Meg se nézem akkor....sad.gif Az a csávó már egy külön filmet is megérdemelne "James Jonah Jameson a film" címmel biggrin.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.