grasslover
2005. október 7. 18:33
huhu...most jut eszembe! a Transmetropolitan is DC! így viszont a DC mellé kell állnom. De a DC tényleg sokkal sötétebb, viszont van itt is földönkívüli: egy kriptoni is ugyebár
grasslover
2005. október 7. 19:14
Ghost: az az unlimited X-men sorozat az az amelyik most megy a Toonami-n? mert az nekem egy rész alapján nem nyerte el a tetszésemet. bár lehet hamar ítéltem, meg kéne nézni még egy párat. tényleg olyna jó?

mert én a foxkids-es X-Men-t is baromira szerettem, bár a Spiderman közelébe sem ért
Iam_The_Ghost
2005. október 7. 19:15
| QUOTE (grasslover @ Oct 7 2005, 07:33 PM) |
huhu...most jut eszembe! a Transmetropolitan is DC! így viszont a DC mellé kell állnom. De a DC tényleg sokkal sötétebb, viszont van itt is földönkívüli: egy kriptoni is ugyebár |
1 földönkívüli? Hát, akkor nem ismered a DC-t, rengeteg földönkívüli lénye van, pl. az Igazság Ligája Flasht leszámítva csak földönkívüli lényből áll(a CN-n futó sorozatra gondolok, egyébként több fajta IL van), míg például a Marvelnél a Bosszú Angyalainál mindenki ember(itt a Pókember rajzfilmre gondolok, de ebből is több van). De a Marvelnel is nagyon sok földönkívüli lény van, de Nekem a Marvel ember alakjai sokkal jobban bejöttek, mint a DC, mint például Pókember, X-men, F4 stb. Persze Batman is király, de a többi DC-s emberi hős Nekem nem annyira szimpi.
grasslover
2005. október 7. 19:18
| QUOTE (Iam_The_Ghost @ Oct 7 2005, 08:15 PM) |
| 1 földönkívüli? Hát, akkor nem ismered a DC-t, rengeteg földönkívüli lénye van, pl. az Igazság Ligája Flasht leszámítva csak földönkívüli lényből áll(a CN-n futó sorozatra gondolok, egyébként több fajta IL van), míg például a Marvelnél a Bosszú Angyalainál mindenki ember(itt a Pókember rajzfilmre gondolok, de ebből is több van). De a Marvelnel is nagyon sok földönkívüli lény van, de Nekem a Marvel ember alakjai sokkal jobban bejöttek, mint a DC, mint például Pókember, X-men, F4 stb. Persze Batman is király, de a többi DC-s emberi hős Nekem nem annyira szimpi. |
nem csak egy van, de csak egy példát hoztam fel. de attól hogy nem emberi alakok, valamivel jobban elrugaszkodnak a valóságtól, meg a Marvelben egy dolog nem tetszik: nagyon színes. van itt is kivétel azért, mondjuk a Spiderman-ben a Kraven utolsó vadászata, az iszonyat milyen darkos lett, és félelmetesen jó!!!
Iam_The_Ghost
2005. október 7. 19:22
| QUOTE (grasslover @ Oct 7 2005, 08:14 PM) |
Ghost: az az unlimited X-men sorozat az az amelyik most megy a Toonami-n? mert az nekem egy rész alapján nem nyerte el a tetszésemet. bár lehet hamar ítéltem, meg kéne nézni még egy párat. tényleg olyna jó? mert én a foxkids-es X-Men-t is baromira szerettem, bár a Spiderman közelébe sem ért |
Ami CN-n megy sorozat az az Evolution, Unlimitedről nem hallottam, legfeljebb Ultimate, de az nincs (még) rajzfilmben. Én nagyon szeretem az Evolution, Nekem jobban bejön, hogy itt az X-menek még tinédzserek, Nekem például Küklopsz,a kit nagyon szeretek, Nekem ő nem jön be olyan 30-40 éveiben járó izomagynak, mint ami ment a Fox Kidsen. Egyébként Nekem nem igazán jött be a Fox Kidsen ment X-men, például a színek nagyon régiek, de a rajzok sem túl szépek, viszont hangulatos, jó volt nézni, de a történetek néha elégé sántítottak és nem igazán volt egy-két rész logikus, a szinkron sem valami jó... Én spec. egy életre elátkoztam Ciklont, lehet ennek a hatására nem bírom ezt a karaktert, de esküszöm, idegrohamot kaptam, mikor hallanni kellett a rohadt nyögéseit, ahogy küszködik, hogy valami gyenge, szánalmas támadást hozzon elől... Na jó, azért azt nem mondom, hogy gyenge, de szörnyen idegesítő volt, hogy egyfolytában nyögött minden jelenetnél. Sztem az Evolution nagyon jó sorozat, bár sztem ha most néznéd meg először, akkor valahogy az elejétől kellene. Most az imént volt, de elégé messze van az elejétől...
Iam_The_Ghost
2005. október 7. 19:24
| QUOTE (grasslover @ Oct 7 2005, 08:18 PM) |
| nem csak egy van, de csak egy példát hoztam fel. de attól hogy nem emberi alakok, valamivel jobban elrugaszkodnak a valóságtól, meg a Marvelben egy dolog nem tetszik: nagyon színes. van itt is kivétel azért, mondjuk a Spiderman-ben a Kraven utolsó vadászata, az iszonyat milyen darkos lett, és félelmetesen jó!!! |
Hát, gondoltam, hogy ez elriaszt, főleg a darkos dolgokat szereted, Én meg inkább a színesebbeket, de hát ezért nem értünk sok dologban egyet.
Kraven utolsó vadászata? Az melyik? Képregény vagy rajzfilm?
grasslover
2005. október 7. 19:28
| QUOTE (Iam_The_Ghost @ Oct 7 2005, 08:22 PM) |
| Ami CN-n megy sorozat az az Evolution, Unlimitedről nem hallottam, legfeljebb Ultimate, de az nincs (még) rajzfilmben. Én nagyon szeretem az Evolution, Nekem jobban bejön, hogy itt az X-menek még tinédzserek, Nekem például Küklopsz,a kit nagyon szeretek, Nekem ő nem jön be olyan 30-40 éveiben járó izomagynak, mint ami ment a Fox Kidsen. Egyébként Nekem nem igazán jött be a Fox Kidsen ment X-men, például a színek nagyon régiek, de a rajzok sem túl szépek, viszont hangulatos, jó volt nézni, de a történetek néha elégé sántítottak és nem igazán volt egy-két rész logikus, a szinkron sem valami jó... Én spec. egy életre elátkoztam Ciklont, lehet ennek a hatására nem bírom ezt a karaktert, de esküszöm, idegrohamot kaptam, mikor hallanni kellett a rohadt nyögéseit, ahogy küszködik, hogy valami gyenge, szánalmas támadást hozzon elől... Na jó, azért azt nem mondom, hogy gyenge, de szörnyen idegesítő volt, hogy egyfolytában nyögött minden jelenetnél. Sztem az Evolution nagyon jó sorozat, bár sztem ha most néznéd meg először, akkor valahogy az elejétől kellene. Most az imént volt, de elégé messze van az elejétől... |
jah, sorry...

elírtam.
hát akkor majd letöltöm valahonnan.
a régi sorozatban nekem is Ciklon hangjával voltak fenntartásaim, idegesítő volt. De a többi rendben volt, az a saga pl mikor egy ember visszajön az időben mert kihaltak a mutánsok vagy mi...az akkor bejött, de már rohadtul nem emléxem rá
grasslover
2005. október 7. 19:31
| QUOTE (Iam_The_Ghost @ Oct 7 2005, 08:24 PM) |
Hát, gondoltam, hogy ez elriaszt, főleg a darkos dolgokat szereted, Én meg inkább a színesebbeket, de hát ezért nem értünk sok dologban egyet. Kraven utolsó vadászata? Az melyik? Képregény vagy rajzfilm? |
comic! abban vanhogy Kraven leöli Spidermant. El is temetik. de spider feltámad...kijön a sírból! de Kraven addigra meg végez önmagával, mert "már mindent elért az életben"...
hát attól a résztől én dobtam egy hátast...nagyon állat. nagyon jól mutatják Parker állapotást is, borostás, mindenkinek nekimegy, mert ingerült - érzi a vesztét. és akkor jön a döbbenet: Kraven végez is vele....mondom ezt minden spiderfannak el kell olvasnia.
Iam_The_Ghost
2005. október 7. 19:34
| QUOTE (grasslover @ Oct 7 2005, 08:28 PM) |
jah, sorry... elírtam. hát akkor majd letöltöm valahonnan. a régi sorozatban nekem is Ciklon hangjával voltak fenntartásaim, idegesítő volt. De a többi rendben volt, az a saga pl mikor egy ember visszajön az időben mert kihaltak a mutánsok vagy mi...az akkor bejött, de már rohadtul nem emléxem rá |
Ja, az Nekem is tetszett, bár melyikre gondolsz, asszem 3-szor vagy csak 2-szer is visszajöttek.

Anno egyébként tényleg jó sorozat volt, de az Evolution után már nem igazán jön be, mert ott tényleg minden szinkron a helyén van, a színvilág és a rajzok is nagyon jók és persze a speciális effektusok is ütnek. És amikor először láttam az ilyen 2 részes történeteket... hát, hihetetlen jók, például a Végső katlan(nem biztos, hogy ez a címe), az nagyon jó kis rész, bár ezeknek főleg az első része jó, de ez mindig így van: az első részek mindig jobban ütnek, mint a folytatások. De az a rész is nagyon jó, mikor először jön Wanda.

Szal' Én nagyon szeretem a sorozatot, sztem nagyon jó.
A Fox Kidsen amúgy még szuperhős rajzfilm asszem a Vasember volt. Sztem az is nagyon jó volt, a zenéje tetszett, csak mondjuk az a Pöfeteg vagy ki, na az nem jött be és kicsit furcsa, hogy a főellenség neve Mandarin... De jó volt, viszont aztán jöttek azok az új részek, na az már nem jött be...
Iam_The_Ghost
2005. október 7. 19:35
| QUOTE (grasslover @ Oct 7 2005, 08:31 PM) |
comic! abban vanhogy Kraven leöli Spidermant. El is temetik. de spider feltámad...kijön a sírból! de Kraven addigra meg végez önmagával, mert "már mindent elért az életben"... hát attól a résztől én dobtam egy hátast...nagyon állat. nagyon jól mutatják Parker állapotást is, borostás, mindenkinek nekimegy, mert ingerült - érzi a vesztét. és akkor jön a döbbenet: Kraven végez is vele....mondom ezt minden spiderfannak el kell olvasnia. |
Na, majd elolvasom, asszem a kepregeny.net-en fent is van.

Ez amúgy melyik sorozat? Amazing?
grasslover
2005. október 7. 19:42
| QUOTE (Iam_The_Ghost @ Oct 7 2005, 08:35 PM) |
Na, majd elolvasom, asszem a kepregeny.net-en fent is van. Ez amúgy melyik sorozat? Amazing? |
huh...jó kérdés...

.
nem tudom fennvan e a kepregeny.net-en...én még eredetiben olvastam, mikor megjelent MO-n. ami azt jelenti hogy valószínüleg amazing...de ha esetleg látsz egy borítót, amelyiken Spidey szimbiótaruhában mászik ki egy sírból, akkor az az.
Iam_The_Ghost
2005. október 7. 21:07
Gondolom
ez lesz az!

Csak asszem az előző számot is el kell majd olvasnom, hogy képbe legyek.
grasslover
2005. október 7. 21:15
| QUOTE (Iam_The_Ghost @ Oct 7 2005, 10:07 PM) |
Gondolom ez lesz az! Csak asszem az előző számot is el kell majd olvasnom, hogy képbe legyek. |
grasslover
2005. október 7. 21:20
egyébként most jelenik meg magyarországon az új sorozat. lehet elő kéne rá fizetni. havonta 500 ft....az annyira nem is sok. meg jön még több marveles cucc is: F4, X-Men, Wolverine!! ki kéne próbálni.
Iam_The_Ghost
2005. október 8. 8:52
Én az új képregények közül az Ultimate X-ment, az Ultimate F4-t és a régi Csodálatos Pókembert fogom venni, ami most Hihetetlen Pókember. Az Ultimate Sőidermant eddig is vettem. A Rozsomák nem érdekel, különösebb bajom nincs vele, de egyáltalán nem vagyok odáig érte, és már nagyon elegem van belőle, hogy az X-men csapatból szinte csak vele törödnek, és már nagyon elegem van abból is, hogy mát több száz képregény, rajzfilm rész van csak arról, hogy mi volt Wolverine múltjában...
grasslover
2005. október 8. 8:55
| QUOTE (Iam_The_Ghost @ Oct 8 2005, 09:52 AM) |
Én az új képregények közül az Ultimate X-ment, az Ultimate F4-t és a régi Csodálatos Pókembert fogom venni, ami most Hihetetlen Pókember. Az Ultimate Sőidermant eddig is vettem. A Rozsomák nem érdekel, különösebb bajom nincs vele, de egyáltalán nem vagyok odáig érte, és már nagyon elegem van belőle, hogy az X-men csapatból szinte csak vele törödnek, és már nagyon elegem van abból is, hogy mát több száz képregény, rajzfilm rész van csak arról, hogy mi volt Wolverine múltjában... |
és lesz egy külön film csak !!!Farkas!!!-ról.

Bár már inkább mint Ciklon. Magneto-val meg a kutya se törődik
grasslover
2005. október 8. 9:02
jah ha Spidey képregény kell, ne a kepregeny.neten próbáld, hanem itt:
spidertom.tlof.huitt több van, csak eléggé rendezetlenül, de most újúlt meg, a régi még rosszabb volt. nekem abból semmi sem jött be, de legalább mostmár tudok innen töltögetni.
Iam_The_Ghost
2005. október 8. 13:31
Ja, ismerem az oldalt, de igazából nem nagyon szoktam nézegetni, mert ahogy mondtad, elégé rendezetlen. De ha jól tudom ő fordítja a magyar Pókember képregényeket, vagy legalábbis ott dolgozik valamit(pl. ő válaszol a levelekre).
Iam_The_Ghost
2005. október 8. 13:32
| QUOTE (grasslover @ Oct 8 2005, 09:55 AM) |
és lesz egy külön film csak !!!Farkas!!!-ról. Bár már inkább mint Ciklon. Magneto-val meg a kutya se törődik |
Az már csak bőrlehúzás, már a 2. is erről szól, a 3.-ik rész is Farkasról fog szólni, és most akkor minek neki egy külön film? Hát mert őt szeretik a legjobban...
grasslover
2005. október 8. 13:36
| QUOTE (Iam_The_Ghost @ Oct 8 2005, 02:31 PM) |
| Ja, ismerem az oldalt, de igazából nem nagyon szoktam nézegetni, mert ahogy mondtad, elégé rendezetlen. De ha jól tudom ő fordítja a magyar Pókember képregényeket, vagy legalábbis ott dolgozik valamit(pl. ő válaszol a levelekre). |
de mióta megújult f@sza lett az oldal! mostmég kategorizálva is vannak! pl ha a klón-story-t akarod olvasni, akkor bejön egy lista, linkekkel, hogy milyen sorrendben jöttek ki a témához kapcsolatos részek.
azért a klón-storyt hoztam fel, mert most azt töltöm
hagren
2005. október 8. 15:04
megtalaltam a full ghostrider trailert, igaz lehet mar ismeritek csak en vgayok lassu
itt:
http://www.lmhnet.notrix.net/klikkeljetek a movies-ra es akkor ott streamelni vagy letölteni lehet a trailert.
Iam_The_Ghost
2005. október 8. 16:08
| QUOTE (hagren @ Oct 8 2005, 04:04 PM) |
megtalaltam a full ghostrider trailert, igaz lehet mar ismeritek csak en vgayok lassu itt: http://www.lmhnet.notrix.net/
klikkeljetek a movies-ra es akkor ott streamelni vagy letölteni lehet a trailert. |
Én még nem láttam, meglesem!
Ööö, véletlenül nem tudjátok, hogy hol lehet megnézni a Csodálatos Pókember 116.-ik számát magyarul? Talán a SpiderTomon fent van, de teljesen máshogy van a számozás, így nem nagyon találom a dolgokat. Az a szám kéne, amikor Peter kideríti, hogy mi történt a szüleivel. Vagyis a 115.-ben az van, hogy a szülei korábban visszatértek, de aztán kiderül, hogy robotok vagy valami hasonlók. És akkor Peter elakarja kapni a Kaméleont és az egésznek a kitalálóját, elvileg ez van a 116.-ban és ez érdekelne. Meg még van pár szám, de azokat megpróbálom megtalálni...
Iam_The_Ghost
2005. október 10. 13:56
Megvettem az új Pókember és X-me képregényt. Hát, a rajzok és a színek, meg úgy az egész tényleg bejön, a Pókembrrnél viszont zavar, hogy nem igazán tudom mi történt. Ott van egy összefoglaló, de az csak nagy vonalakban van, nem tudom, hogy milyen ellenségekkel küzdött meg, vagy hogy mi lett a szüleivel... És nem értem, hogy mi történt, de hogyhogy ilyen rövid? Régen az Amazing sokkal hosszabb volt, mindig legalább 2 történet volt benne, és egy idő után 120 oldalasra bővült minden szám. Meg a rajzok is, színek is mások lettek, mint régen, ilyen sok minden megváltozott azóta? Hát, furcsa...
Hát, az X-men is kicsit furcsa, Nekem már eleve a szereplők nem tetszenek... Nem gondoltam volna, hogy ugyan úgy néznek majd ki, mint az X-men Legends 2-ben. Scott például határozottan zavar, hogy ilyen izomagy, Jean pedig annyira röhejes a rövid sérójával, nem értem mért nem lehetett volna maradni a régi koncepciónál... Na mindegy, majd megszokom, azért sztem mind2 képregény jó, a Pókembernek például most úgy tűnik nagyon jó kis története lesz.
hagren
2005. október 10. 18:27
hirek: wb megfilmesiti miller 300 c. kepregenyet 60 milkaert. forgataskezdes okt 17en, montrealban. hüek akarnak maradni a kepregenyhez ezert elegge bizonyos az R rating.
rendezö: zach synder. szereplök: gerald butler. vizualis stilusa hasonlo lesz a sin cityhez, ugyanugy green screen elött lesz leforgatva majdnem az egesz film es a producerek igerik hogy soha nem latott elmeny lesz.
tovabbi hir hogy a constantine producerei igenis erdekeltek egy folytatasban mert szerettek a karaktert es szivesen csinalnanak meg egyet, jot szorakoztak. de lehet hogy most meg keanu reeves nem erdekelt a projektben
grasslover
2005. október 10. 19:05
"szereplök: gerald butler"
meghasadt személyiség???
ezt a 300-at is megkéne szerezi, mert még nem olvastam...
a Constantine is jó hír. Keanu meg ***** be a ******-om.
utálom mikor van egy film werkfilmje és a színészek áradoznka, hogy mennyire beleélték magukat a szerepbe, meg hogy a legjobb karakter, már régen vágyott a szerepre, vagy "mikor steven/michael/peter....stb küldte a forgatókönyvet egyből rábólintottam"

szánalmas.... nah és ezek után meg a folytatásba nem szállnak be, mert ők megtehetik...az nekeik nem számít hogy 100000 rajongó lelki világát teszi tönkre hogy minden részben más szereplő játssza a főhőst (pl: Batman

)....
(a fenti véleményemre eddig egy ellenpéldát láttam: Colin Farrel nyilatkozta a daredevil-beli Célpont figuráról, hogy ő soha az életben nem hallot erről a képregényről, nem ismerte nemhogy célpontot, de még Matt Murdock bácsit sem!

meg hozzátette, hogy csakis a pénzért vállalta az egészet...

---> bírom Farrelt.

)
Iam_The_Ghost
2005. október 10. 19:08
Hát, ezt a 300 című képregényt nem ismerem, de biztos jó...
Sztem Keanu jó volt Constantineak, bár gondba vagyok vele, mint színész. Sajnos elégé leszokták húzni a kritikusok és sajnos nem is alaptalanul, egyszerűen nem tud érzéseket kifejezni, talán csak a Mátrixban tudott néha egy kis dühöt, haragot kifejezni, bár a Mátrixban direkt a kicsit kisfiús, értetlen arcáért választották és sztem meg is felelt. Ennek ellenére viszont szeretem látni a filmekben, van valami kisugárzása, ezért nyert közönség díjakat, meg aztán sajnálom is szegényt, nagyon sz*r élete van, ezért ne is bántsuk... Szal' sztem jó lenne újra Constantinennek.
grasslover
2005. október 10. 19:09
csak azért szidtam, mert nem akarja elvállalni a folytatást!
egyébként én is észrevettem már hogy nem igazán széles skálán mozog a színészi tehetsége.
Iam_The_Ghost
2005. október 10. 19:12
| QUOTE (grasslover @ Oct 10 2005, 08:09 PM) |
csak azért szidtam, mert nem akarja elvállalni a folytatást! egyébként én is észrevettem már hogy nem igazán széles skálán mozog a színészi tehetsége. |
Nem is azért írtam ezt a hszt, mert szidtad, még előtte elkezdtem írni.

Hát ja, olyan kis bamba képe van, de azért szeretjük Neoként és Constantineként.

Egyébként sztem elfogja fogadni. Vagy azért, mert tényleg szereti Constantine szerepét, vagy mert nincs más dolga, vagy mert kell neki is a pénz vagy pedig a nővérének kell a pénz. Vagy csak simán elfogadja.
hagren
2005. október 10. 19:37
szerintem vannak nagyon jo teljesitmenyei, es tenyleg van egy kisugarzasa es vannak dolgok amikbe csak ö elkepzelhetö mert total beleillik. cool, de nem csak az tud lenni.
egyedül a kiejtesevel van neha bajom.
egyebkent ezt a hirt en se ertettem igazan, mert ö semmi ilyesmit nem mondott, meg a hozzalinkelt oldalon, ami melle azt irtak hogy keanu nem akarja elvallalni pp constantine 2öt, csak arrol volt szo hogy ö szerinte a wb nem menne bele de ö azonnal, szal ne bantsuk, megint vki hülye

en meg szemely szerint nem birom hogy annyian utaljak, annak ellenere hogy nem a legjobb szinesz okuk sincs ra cseszegetni, en eddig altalaba elegedett voltam vele. nem kimagaslo (kiveve egynehany dolog) de szolid.
a 300rol en is hallottam mar szazmilliardszor, de en se olvastam meg. de igy meg több okom van ra hogy megszerezzem. vki nem tudja hogy honnan lehet?
grasslover
2005. október 10. 19:40
| QUOTE (hagren @ Oct 10 2005, 08:37 PM) |
szerintem vannak nagyon jo teljesitmenyei, es tenyleg van egy kisugarzasa es vannak dolgok amikbe csak ö elkepzelhetö mert total beleillik. cool, de nem csak az tud lenni. egyedül a kiejtesevel van neha bajom.
egyebkent ezt a hirt en se ertettem igazan, mert ö semmi ilyesmit nem mondott, meg a hozzalinkelt oldalon, ami melle azt irtak hogy keanu nem akarja elvallalni pp constantine 2öt, csak arrol volt szo hogy ö szerinte a wb nem menne bele de ö azonnal, szal ne bantsuk, megint vki hülye  en meg szemely szerint nem birom hogy annyian utaljak, annak ellenere hogy nem a legjobb szinesz okuk sincs ra cseszegetni, en eddig altalaba elegedett voltam vele. nem kimagaslo (kiveve egynehany dolog) de szolid.
a 300rol en is hallottam mar szazmilliardszor, de en se olvastam meg. de igy meg több okom van ra hogy megszerezzem. vki nem tudja hogy honnan lehet? |
én
itt láttam, csak nem tom hogy kell használni az e-mule-t
grasslover
2005. október 10. 19:40
jah bocsa a kezdőlapot linkeltem be...jobb oldalt a felsorolásnál a második, ha tudsz vele valamit kezdeni.
hagren
2005. október 10. 19:44
| QUOTE (grasslover @ Oct 10 2005, 08:40 PM) |
| jah bocsa a kezdőlapot linkeltem be...jobb oldalt a felsorolásnál a második, ha tudsz vele valamit kezdeni. |
tudok csak nekem az ilyen mindig irdatlanul lassu

de azert kössz, majd megprobalom azert.
grasslover
2005. október 10. 19:46
| QUOTE (hagren @ Oct 10 2005, 08:44 PM) |
tudok csak nekem az ilyen mindig irdatlanul lassu  de azert kössz, majd megprobalom azert. |
de nézhetsz torrentet is, nekem onnan van meg a Sin City all, meg a Robocop all Miller-től.
Iam_The_Ghost
2005. október 10. 19:50
Amúgy Ti ezeket hol találjátok meg? Az ilyen képregényeket? Nekem főleg régebbi Spiderman kéne, de sajna sehol nem találok olyan számot, ami abban az időpontban lenne, amikor Én vettem.
hagren
2005. október 10. 20:15
| QUOTE (grasslover @ Oct 10 2005, 08:46 PM) |
| de nézhetsz torrentet is, nekem onnan van meg a Sin City all, meg a Robocop all Miller-től. |
nekem az is irdatlanul lassu XD
ghost: hat altalaba kepregenyforumokon szoktam az ilyesmit kerdezni, meg hat kazaa liteal is jokat lehet tölteni, ha van fajl
hagren
2005. október 11. 17:29
ma kivettem a könyvtarbol es elolvastam, vagyis megneztem a 300at.
hat, vizualisan neha szep, neha felig, en szivesebben lattam volna bazis-szinekben minthogy teljesen koloraltan, nem rossz vizualisan, de frank millertöl nem is vartunk kevesebbet ezen a teren.
a sztori hisztorikus hatterü, es kismertekben erdekes is, de megint eleg rövid es semmitmondo az egesz. nemtom hogy ebböl hogy fognak filmet csinalni ugy hogy nem lesz vagy unalmas vagy rövid. gondolom megint jot hozzairnak.
mellette meg van hir a batman begins folytatasarol. egy magat filmbennfentesnek kiado emberke mondott nehany dolgot rola:
(szerinte):
mindenki az elsö reszben megint bennlesz, kiveve a gonoszok.
ket uj emberke all be a jo oldalra (harvey dent, sarah dessen)
joker benn lesz, de csak egy a több gonosz közül. a ruhaja nem lesz kepregenyhü, de a jelleme annal inkabb.
hat ennyi. hozzamondta hogy ne vegyük per pillanat keszpenznek.
amazon.com-on meg meglehettekinteni egy kivagast a film dvd-dokumentacioirol (1 es fel perces) itt:
http://www.amazon.com/gp/product/B000AU9UY...&s=dvd&v=glance
Iam_The_Ghost
2005. október 11. 19:00
Hát akkor úgy tűnik nem nagyon akarnak a képregényhez hű lenni, a mostani gonoszok sem a képregényhez voltak hűk, Bruce szülei sem úgy haltak meg, mint eredetileg... Na mindegy, azért jó volt a Begins, sztem a folytatás is az lesz. Főleg az tetszett benne, mikor kiderült, hogy Liam Neelson(filmbeni neveket most nem mondok, nem juttnak eszembe a nevek) Ra's, nem gondoltam volna, hogy ő lesz.
hagren
2005. október 11. 19:37
| QUOTE (Iam_The_Ghost @ Oct 11 2005, 08:00 PM) |
Hát akkor úgy tűnik nem nagyon akarnak a képregényhez hű lenni, a mostani gonoszok sem a képregényhez voltak hűk, Bruce szülei sem úgy haltak meg, mint eredetileg... Na mindegy, azért jó volt a Begins, sztem a folytatás is az lesz. Főleg az tetszett benne, mikor kiderült, hogy Liam Neelson(filmbeni neveket most nem mondok, nem juttnak eszembe a nevek) Ra's, nem gondoltam volna, hogy ő lesz. |
de igen. a burton fele batmanben volt rossz, nem joker ölte meg szüleit hanem pont ez a pasas mint a beginsben. es a batmanasek, mint fanok mint bennfentesek imadjak, szal nem hiszem hogy vmit igazan rosszul csinaltak volna. sokan közülük ezt nezik a legjobbnak.
Iam_The_Ghost
2005. október 11. 19:41
| QUOTE (hagren @ Oct 11 2005, 08:37 PM) |
| de igen. a burton fele batmanben volt rossz, nem joker ölte meg szüleit hanem pont ez a pasas mint a beginsben. es a batmanasek, mint fanok mint bennfentesek imadjak, szal nem hiszem hogy vmit igazan rosszul csinaltak volna. sokan közülük ezt nezik a legjobbnak. |
Akkor ok, Én mindig úgy tudtam, hogy az a 2 csávó lőtte le. És nem is mondtam, hogy Joker, emlékeim szerint a filmben sem így volt, hisz Bruce akkor még gyerek volt, akkor elvileg Jokernek is akkor még gyereknek kellett volna lennie, hisz alig idősebb felnőttként nála. De ha nem is gyerek, akkor sem olyan 30-40 éves csávó, mint az a 2 fickó. Úgy tudom, hogy az egyik, aki lelőtte Bruce szüleit, az a Kétarcú volt. Ez annyiban volt jó ötlet, hogy így összekötötte őket valami Batmant és Robint.
grasslover
2005. október 11. 19:44
| QUOTE (Iam_The_Ghost @ Oct 11 2005, 08:41 PM) |
| Akkor ok, Én mindig úgy tudtam, hogy az a 2 csávó lőtte le. És nem is mondtam, hogy Joker, emlékeim szerint a filmben sem így volt, hisz Bruce akkor még gyerek volt, akkor elvileg Jokernek is akkor még gyereknek kellett volna lennie, hisz alig idősebb felnőttként nála. De ha nem is gyerek, akkor sem olyan 30-40 éves csávó, mint az a 2 fickó. Úgy tudom, hogy az egyik, aki lelőtte Bruce szüleit, az a Kétarcú volt. Ez annyiban volt jó ötlet, hogy így összekötötte őket valami Batmant és Robint. |
Kétarc az Harvey Dent, aki az egyben egy fekete ügyvéd, Billy Dee Williams játssza. a legelején mutatják. tehát ő sem az.
de sztem is Jack NApier az, mert a magyar szinkronban az a hangja a gyilkosnak.
Iam_The_Ghost
2005. október 11. 19:47
| QUOTE (grasslover @ Oct 11 2005, 08:44 PM) |
Kétarc az Harvey Dent, aki az egyben egy fekete ügyvéd, Billy Dee Williams játssza. a legelején mutatják. tehát ő sem az. de sztem is Jack NApier az, mert a magyar szinkronban az a hangja a gyilkosnak. |
Akkor ő az.
Ez végülis annyira nem zavar, a Batmanben, egyedül az ellenségek nem jönnek be, elégé leegyszerűsítették őket, bár így realisztikusabbak. De van egy olyan érzésem, hogy például Jokernek eleve nem fehér feje lesz, legfeljebb csak valami maszjot fog hordani...
hagren
2005. október 11. 19:48
| QUOTE (Iam_The_Ghost @ Oct 11 2005, 08:41 PM) |
| Akkor ok, Én mindig úgy tudtam, hogy az a 2 csávó lőtte le. És nem is mondtam, hogy Joker, emlékeim szerint a filmben sem így volt, hisz Bruce akkor még gyerek volt, akkor elvileg Jokernek is akkor még gyereknek kellett volna lennie, hisz alig idősebb felnőttként nála. De ha nem is gyerek, akkor sem olyan 30-40 éves csávó, mint az a 2 fickó. Úgy tudom, hogy az egyik, aki lelőtte Bruce szüleit, az a Kétarcú volt. Ez annyiban volt jó ötlet, hogy így összekötötte őket valami Batmant és Robint. |
hat a batman egyben joker volt haverokkal.
a batman beginsben meg csak egy sima rablo, es nekem azt mondtak batman-ismerök hogy igy is volt a kepregenyben.
grasslover
2005. október 11. 19:48
| QUOTE (Iam_The_Ghost @ Oct 11 2005, 08:47 PM) |
Akkor ő az. Ez végülis annyira nem zavar, a Batmanben, egyedül az ellenségek nem jönnek be, elégé leegyszerűsítették őket, bár így realisztikusabbak. De van egy olyan érzésem, hogy például Jokernek eleve nem fehér feje lesz, legfeljebb csak valami maszjot fog hordani... |
sztem nem fehér a feje. hanem rohadtul szétmarcangolódik, és Jack bácsi külön kéri hogy legyen ilyen. tehát ez nem a sav következménye.
Iam_The_Ghost
2005. október 11. 19:49
| QUOTE (grasslover @ Oct 11 2005, 08:48 PM) |
| sztem nem fehér a feje. hanem rohadtul szétmarcangolódik, és Jack bácsi külön kéri hogy legyen ilyen. tehát ez nem a sav következménye. |
Nem is arra gondoltam, a filmben is csak kifesti asszem. Ez az mutatja mennyire őrülté vált. Viszont gyanítom, hogy itt nem úgy lesz.
grasslover
2005. október 11. 19:55
| QUOTE (Iam_The_Ghost @ Oct 11 2005, 08:49 PM) |
| Nem is arra gondoltam, a filmben is csak kifesti asszem. Ez az mutatja mennyire őrülté vált. Viszont gyanítom, hogy itt nem úgy lesz. |
de az komoly mikor az egyben sminkeli magát barnára, bejön a csaja, és kérdi hogy hova megy.
"a papa ma hódol a művészetnek"
Jokernél ez annyit tesz: átfesti a fél múzeumot.
Iam_The_Ghost
2005. október 11. 19:57
| QUOTE (grasslover @ Oct 11 2005, 08:55 PM) |
de az komoly mikor az egyben sminkeli magát barnára, bejön a csaja, és kérdi hogy hova megy.
"a papa ma hódol a művészetnek"
Jokernél ez annyit tesz: átfesti a fél múzeumot. |
Jaja!

Kár hogy lemaradtam róla, múlt héten ment a Viasaton, nem? És asszem ma este megy a 3, holnap meg a 4. A 3 úgy-ahogy elmegy még, de a 4...
Viszont sztem Jack Nicholson tökéletes volt Joker szerepére, komolyan, nem is tudnám elképzelni mással.
grasslover
2005. október 11. 19:59
| QUOTE (Iam_The_Ghost @ Oct 11 2005, 08:57 PM) |
Jaja! Kár hogy lemaradtam róla, múlt héten ment a Viasaton, nem? És asszem ma este megy a 3, holnap meg a 4. A 3 úgy-ahogy elmegy még, de a 4... Viszont sztem Jack Nicholson tökéletes volt Joker szerepére, komolyan, nem is tudnám elképzelni mással. |
aha. ő a legjobb főgonosz.
állat lenne, ha az új filmre is felkérnék
Hepathos
2005. október 11. 20:17
| QUOTE (Iam_The_Ghost @ Oct 11 2005, 08:57 PM) |
Jaja! Kár hogy lemaradtam róla, múlt héten ment a Viasaton, nem? És asszem ma este megy a 3, holnap meg a 4. A 3 úgy-ahogy elmegy még, de a 4... Viszont sztem Jack Nicholson tökéletes volt Joker szerepére, komolyan, nem is tudnám elképzelni mással. |
Most kövezzetek meg, de én Jim Carreyt képzeltem volna el a szerepre.

Különben Joker képregény-eredete ez: egy lecsúszott humorista volt (neve nem jut az eszembe), aki terhes feleségével elég rosz kürülmények közt élt. Egyszer pár bűnöző tett neki egy ajánlatot: öltözzön be Vörös Palástnak, egy hírhedt bűnözőnek, és raboljon ki egy ékszerüzletet. Így dolgoztak: mindig mást öltöztettek be Vörös Palástnak. Joker nem is akarta a végén elvállalni, de az akció napján közölték vele a rendőrők: a felesége este meghalt lakástűzben. Mivle nem volt mit tennie, elvállata a melót, de rosszul sül el, és elkezdik üldözni őket a rendőrök. Társait lelövik, Joker tovább rohan, bemenekül egy vegyiüzembe, ahol összefut Batmannel. Mivel nem akar börötnbe menni, Joker beleugrik a folyóba, amibe épp beleersztenek illegálisan egy adag savas, zöld trutyit. Batman nem tudja megmenteni, de mikor Joker kimászik a folyóból, és lehúzza a maszkját, látja hogy a bőre kifakult, és az arca eltorzült, na ekkor begolyózik és végleg Joker lesz.
Különben az első filmben is kifakul a bőre, de felvisz rá bőrszínű festéket.
hagren
2005. október 11. 21:29
több info a bb következö reszehez:
az egyik ellenseg egy bünözöfönök lesz, aki kapcsolatban allt dr. thomas wayne-nel.
egy masik egy ipari öröklö, bruce sötet tükörkepe. a sztori kibontakozasanal arra lesz kenyszeritve hogy uj arcot mutasson.
es akkor van egy kis fellepes egy ellenfeltöl, aki klasszikus gonosznak mondhato es brit fegyverarus.
sarah essen az ATFnel dolgozik.
a törtenet arrol szol hogy a gangsztafönök es az öröklö belekeverednek egy fegyvervasarlasba a brittel, amit batman es segitöi elakarnak kerülni. eközben felderitik hogy mekkora gothamben a korrupcio. es semelyik oldal nem tudja hogy joker is ott van a hatterben, ami kevesse nehezit a dolgukon.
ezek az infok megint csak ovatossagal elvezhetöek.
grasslover
2005. október 19. 20:41
találtam egy királyos X-men rajzfilm torrentet, elég gyorsan jön róla.
itt le lehet tölteni. asszem ez a régebbi, a Jetixen ment sorozat. de lehet hogy ami most megy...címekből nem tudom megállapítani. a Lost után valószínüleg ezt szedem, de feliratot nem hiszem hogy találok hozzá
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez:
Kattints ide!.