bandiii
2005. június 24. 12:40
| QUOTE (Iam_The_Ghost @ Jun 24 2005, 01:32 PM) |
Nem, meg is ölte őket. Ebben a történetben úgy van, hogy tényleg piknikezett a családjával, és asszem az X-men csapat épp üldözött valakit, de sajnos a nagy harc közepette Frank családja is meghalt. Ekkor megutálta az összes szuperhőst, csatlakozott valami szervezethez is, de nem móresre tanította őket, hanem minden Marvel hőst megölt. 2 részes, fent van a kepregeny.net-en. Update: Ja, és most jutt eszembe, hogy a végén Daredevilt ölte meg, Frank egyik legjobb barátja Matt Murdock volt, és csak miután megölte Daredevilt, akkor tudta meg, hogy valójában ő Matt. A végén fejbe lőtte magát. |
Én most a Confederancy Of Dunces sorozatra gondoltam, ami rendes Punisher rész, mivel szerintem ez a The Punisher Kills The Marvel Universe csak egy ilyen What If es résznek menne el ..
Iam_The_Ghost
2005. június 24. 12:43
| QUOTE (gybandi @ Jun 24 2005, 01:40 PM) |
Én most a Confederancy Of Dunces sorozatra gondoltam, ami rendes Punisher rész, mivel szerintem ez a The Punisher Kills The Marvel Universe csak egy ilyen What If es résznek menne el .. |
Ja, akkor nem szóltam.
Karez
2005. június 24. 12:56
gybandi a 2002-es punisher képregényeket még nem láttam.
Csak az eredeti 93-as és a magyar 5.részes kiadvány amit a pókemberhez adtak anno.
Ha nem akkora nagy gond megmondanád hol látad ezeket a képregényeket?
Egyébként az én kedvenc punisher képregényem a dead pool vs. punisher.
Egyszerűen tökéletes

.
A vigyori pókember jelmezes x fegyver képeségeivel felruházot iszonyat jó humorú bérgyilkos összeakasztja a bajuszát a hidegvérű,mégis nemes célért küzdő katonával.
Horny_Reaper
2005. június 24. 16:39
| QUOTE (gamesfun @ Jun 24 2005, 01:56 PM) |
gybandi a 2002-es punisher képregényeket még nem láttam. Csak az eredeti 93-as és a magyar 5.részes kiadvány amit a pókemberhez adtak anno. Ha nem akkora nagy gond megmondanád hol látad ezeket a képregényeket? Egyébként az én kedvenc punisher képregényem a dead pool vs. punisher. Egyszerűen tökéletes . A vigyori pókember jelmezes x fegyver képeségeivel felruházot iszonyat jó humorú bérgyilkos összeakasztja a bajuszát a hidegvérű,mégis nemes célért küzdő katonával. |
Az tényleg király, de nekem a kedvencem a már említett Marvel univerzumos meg a Born
Horny_Reaper
2005. június 24. 16:42
Meg egyébként ne mtom mi bajotok a Hulkkal. Én féltem hogy csak annyi lesz a filmből mint néhány képregényben, hogy Hulk letarolja a várost, jönnek a hősök és lenyomják. Erre egy emberközpontú történetet kaptam, nagyszerű megvalósításban, és Hulk is érző lénynek tűnt, szal nekem tetszett a film
Iam_The_Ghost
2005. június 24. 17:24
| QUOTE (Horny_Reaper @ Jun 24 2005, 05:42 PM) |
| Meg egyébként ne mtom mi bajotok a Hulkkal. Én féltem hogy csak annyi lesz a filmből mint néhány képregényben, hogy Hulk letarolja a várost, jönnek a hősök és lenyomják. Erre egy emberközpontú történetet kaptam, nagyszerű megvalósításban, és Hulk is érző lénynek tűnt, szal nekem tetszett a film |
Nagyszerű megvalósítás? He, röhej... Bocs, ez nem Neked szólt, de sztem írtó gagyira sikeredett, jó, Hulk nem nézett ki rosszul, de minden más sz*r volt a filmben sztem, lehet, hogy emberközpontú, de halál unalmas! A Pókemberben is voltak emberközpontú részek dögivel, de azok közel sem voltak ennyire unalmasak, főleg, hogy közben igazi akciók voltak, amik fentartották a hangulatot.
A Hulk-t a legsz*rabb filmek közé sorolom, nem a legrosszabbak közé, de azokat súrolja...
freezy
2005. június 24. 17:27
| QUOTE (Iam_The_Ghost @ Jun 24 2005, 06:24 PM) |
Nagyszerű megvalósítás? He, röhej... Bocs, ez nem Neked szólt, de sztem írtó gagyira sikeredett, jó, Hulk nem nézett ki rosszul, de minden más sz*r volt a filmben sztem, lehet, hogy emberközpontú, de halál unalmas! A Pókemberben is voltak emberközpontú részek dögivel, de azok közel sem voltak ennyire unalmasak, főleg, hogy közben igazi akciók voltak, amik fentartották a hangulatot. A Hulk-t a legsz*rabb filmek közé sorolom, nem a legrosszabbak közé, de azokat súrolja... |
szerintem is a hulk naon rossz volt...
nekem a SpiderMan jön be a legjobban az ilyen Marvel filmek közül
Iam_The_Ghost
2005. június 24. 17:29
| QUOTE (SSJfreezy @ Jun 24 2005, 06:27 PM) |
szerintem is a hulk naon rossz volt... nekem a SpiderMan jön be a legjobban az ilyen Marvel filmek közül |
Nekem is!

De sztem ezt elfogultság nélkül is elmondhatom.

Aztán sztem az X-men volt nagyon jó, utána meg nem tudom. Talán a DD, a sok kritika ellenére, sztem nem volt olyan borzasztó, csak valami hiányzik belőle...
Hepathos
2005. június 24. 17:38
Viszonylag megbízható források szerint az X-Men három új mutánsai: Beast (Bestia), Gambit (Mágus) és Angel (Angyal) [Mégis férfi marad].
Update: a gonoszok oldalát erősíti majd Juggernaught, Avalanche A Főnix.
Shadowcat és Jubellie több szerepet kap, és Cyclont Hally Barry játsza mégis.
Iam_The_Ghost
2005. június 24. 18:33
Nem jó, hogy ennyi új szereplő... Viszont úgy tudom Árnyék nem lesz a 3.-ban. Mágusnak viszont örülök kicsit, az Evolutionben tök jó emberke.
hagren
2005. június 24. 18:47
| QUOTE (Iam_The_Ghost @ Jun 24 2005, 06:24 PM) |
Nagyszerű megvalósítás? He, röhej... Bocs, ez nem Neked szólt, de sztem írtó gagyira sikeredett, jó, Hulk nem nézett ki rosszul, de minden más sz*r volt a filmben sztem, lehet, hogy emberközpontú, de halál unalmas! A Pókemberben is voltak emberközpontú részek dögivel, de azok közel sem voltak ennyire unalmasak, főleg, hogy közben igazi akciók voltak, amik fentartották a hangulatot. A Hulk-t a legsz*rabb filmek közé sorolom, nem a legrosszabbak közé, de azokat súrolja... |
szerintem ANNYIRA nem szar, csak az idö elmultaval mindig röhelyesebb/butabb lesz (ugras, millitary, vege etc).
tetszett jennifer conelly, a story eleje, az emberi touch benne, az apja mutalasa meg ilyenek. de egyebkent...de meg mindig jobb mint a jatek, kistesom most jatsza, szerintem az egyik legnagyobb kuki jatek amit eletembe lattam (hulk mindig csak annyit mond hogy "groar!", közbe ugy nez ki mint frankenstein es meg undoritobb grimaszokat vag es kemenyit, nulla valtozatossag, nulla atmoszfera, nulla zene, szar videok, idiota sztori, rossz iranyitas...soroljam meg??)
szoval szerintem az league of extraordinary gentlemen rosszabb volt, mondjuk az meg jol nezett ki.
Iam_The_Ghost
2005. június 24. 18:51
| QUOTE (hagren @ Jun 24 2005, 07:47 PM) |
szerintem ANNYIRA nem szar, csak az idö elmultaval mindig röhelyesebb/butabb lesz (ugras, millitary, vege etc). tetszett jennifer conelly, a story eleje, az emberi touch benne, az apja mutalasa meg ilyenek. de egyebkent...de meg mindig jobb mint a jatek, kistesom most jatsza, szerintem az egyik legnagyobb kuki jatek amit eletembe lattam (hulk mindig csak annyit mond hogy "groar!", közbe ugy nez ki mint frankenstein es meg undoritobb grimaszokat vag es kemenyit, nulla valtozatossag, nulla atmoszfera, nulla zene, szar videok, idiota sztori, rossz iranyitas...soroljam meg??) szoval szerintem az league of extraordinary gentlemen rosszabb volt, mondjuk az meg jol nezett ki. |
Én a gamenek csak a demójával játszottam, egyszerű arcade game.
Hephatos: Azt mondod, hogy a gonoszok oldalán megjelenik Főnix, de a Főnix nem Jean Grey? De akkor mért a gonoszok oldalán? A képregényet nem olvastam, csak 1 képet láttam a képregényből, amiben éppen Jean visszatér Főnix formájában. Nekem nem gyerte el a tetszésem...
bandiii
2005. június 24. 19:41
| QUOTE (gamesfun @ Jun 24 2005, 01:56 PM) |
gybandi a 2002-es punisher képregényeket még nem láttam. Csak az eredeti 93-as és a magyar 5.részes kiadvány amit a pókemberhez adtak anno. Ha nem akkora nagy gond megmondanád hol látad ezeket a képregényeket? |
Én személy szerint Dc++ ről szedem le, a Mystery Hub ról. A 2002 eseket Steve Dillon rajzolta és ő nagy király

Egyébként nekem is van egy olyan hogy a Deadpool #54 és #55 ös része és ott a The Punisher rel küldik az ipart ( egymás ellen persze) Erre gondolsz vagy van külön ilyen sorozat is?
Horny_Reaper
2005. június 24. 20:18
| QUOTE (Iam_The_Ghost @ Jun 24 2005, 07:51 PM) |
Én a gamenek csak a demójával játszottam, egyszerű arcade game.
Hephatos: Azt mondod, hogy a gonoszok oldalán megjelenik Főnix, de a Főnix nem Jean Grey? De akkor mért a gonoszok oldalán? A képregényet nem olvastam, csak 1 képet láttam a képregényből, amiben éppen Jean visszatér Főnix formájában. Nekem nem gyerte el a tetszésem... |
Mariachi
2005. június 24. 20:34
és a Sin City folytatása kb mire várható?
Iam_The_Ghost
2005. június 24. 20:46
| QUOTE (kockaskywalker @ Jun 24 2005, 09:34 PM) |
és a Sin City folytatása kb mire várható? |
Hát, mivel még csak nemrég jött ki az 1., így sztem elég sokára, olyan 2008-ra saccolnám, esetleg 2007 vége, nem tudom, hogy mennyi időbe tellik nekik elkészíteni a filmet. Például amit láthatod a Pókember 3 is csak 2007-ben lesz kész, ellenben az X-men 3 forgatását augusztusban kezdik el, de már 2006 májusban, nyár elején meg is jelenik. Mondjuk ezt csak olvastam, és sztem tuti hogy tovább tart majd, de mindegy.
Mariachi
2005. június 24. 20:48
| QUOTE (Iam_The_Ghost @ Jun 24 2005, 09:46 PM) |
| Hát, mivel még csak nemrég jött ki az 1., így sztem elég sokára, olyan 2008-ra saccolnám, esetleg 2007 vége, nem tudom, hogy mennyi időbe tellik nekik elkészíteni a filmet. Például amit láthatod a Pókember 3 is csak 2007-ben lesz kész, ellenben az X-men 3 forgatását augusztusban kezdik el, de már 2006 májusban, nyár elején meg is jelenik. Mondjuk ezt csak olvastam, és sztem tuti hogy tovább tart majd, de mindegy. |
kösz hogy válaszoltál

hát azé reménykedek egy 2006-ban
Rizzo_Daddy
2005. június 24. 20:53
| QUOTE (Horny_Reaper @ Jun 24 2005, 09:18 PM) |
A Főnix csak egy erő vagy valami hasonló, aki csak megszálja Jean testét
Meg elkezdek sírni mert a nekem tetsző filmeket itt mindenki bántja
Az X-Men-ről annyit, hogy az első rséz még jó volt, a második viszont már borzalmasan gyenge, leginkább azért ,ert hát Wolverine és Colossus a kedvencem, mégis Raszputyint alig muttaták |
Kolosszus állítólag a harmadikban már többet fog szerepelni...
Hepathos
2005. június 25. 1:16
| QUOTE (Iam_The_Ghost @ Jun 24 2005, 07:33 PM) |
Nem jó, hogy ennyi új szereplő... Viszont úgy tudom Árnyék nem lesz a 3.-ban. Mágusnak viszont örülök kicsit, az Evolutionben tök jó emberke. |
Rossz hír, ő nagyon kevés szerepet kap, kb. annyit mint Colossus a másodikban.
Ghost: Ez kissé bonyolult. A Főnix Entitás egy erő, ami megszállja Jeant. De nagyon gonosz erő, csak a pusztítás érdekli, miatta a két oldal összefogott, de Jean végül legyőzte magában és egy idegen faj ítélte el Jeant. Az idegen fajt valszeg el is felejthetjök a filmből
Iam_The_Ghost
2005. június 25. 7:18
| QUOTE (Hepathos @ Jun 25 2005, 02:16 AM) |
Rossz hír, ő nagyon kevés szerepet kap, kb. annyit mint Colossus a másodikban.
Ghost: Ez kissé bonyolult. A Főnix Entitás egy erő, ami megszállja Jeant. De nagyon gonosz erő, csak a pusztítás érdekli, miatta a két oldal összefogott, de Jean végül legyőzte magában és egy idegen faj ítélte el Jeant. Az idegen fajt valszeg el is felejthetjök a filmből |
Sztem elég valószínű, hogy a 3.-ik rész erről fog szólni, a 2. végén a vízben lehetett látni valami tűzformát. De az is lehet, hogy ebben a részben még nem lesz semmi róla, csak gyászolják.
Horny_Reaper
2005. június 25. 7:38
| QUOTE (Iam_The_Ghost @ Jun 24 2005, 09:30 PM) |
Mért, melyik film tetszett még a Hulkon és a Punisheren kívül? |
Mármint képregényfilmek? Nos, akkor ezek: X-Men 1 (úgy-ahogy), Daredevil (úgy-ahogy), Sin City (Kult), Constantine (állat), Holló (kult), From Hell (Pokolból, ez is nagyon tetszett, bár a képregényt még nem olvastam), Immortel (ez is jó volt, bár a képregényt szintúgy nem olvastam még), Asterix & Obelix filmek (főleg a Kleopátrás), Hellboy (állat), Ichi the Killer (bár ezt sem olvastam képregényben), Penge I-II (a három nem), Pókember (ebből is inkább a kettő, az első rész leginkáb a felirattal: "kamehame"

), Spawn (bár kevésbbé volt brutális mint a képregény), Batman (a kettőig igazán, utána már csak rókabőr, bár a Begins -t még nem láttam), Superman (Kult), Robotzsaru (az is kult), A Bűntető (a Dolph Lundgren féle Punisher), hát ennyi jutott most eszembe, ha van még szóljatok
Iam_The_Ghost
2005. június 25. 7:50
| QUOTE (Horny_Reaper @ Jun 25 2005, 08:38 AM) |
Mármint képregényfilmek? Nos, akkor ezek: X-Men 1 (úgy-ahogy), Daredevil (úgy-ahogy), Sin City (Kult), Constantine (állat), Holló (kult), From Hell (Pokolból, ez is nagyon tetszett, bár a képregényt még nem olvastam), Immortel (ez is jó volt, bár a képregényt szintúgy nem olvastam még), Asterix & Obelix filmek (főleg a Kleopátrás), Hellboy (állat), Ichi the Killer (bár ezt sem olvastam képregényben), Penge I-II (a három nem), Pókember (ebből is inkább a kettő, az első rész leginkáb a felirattal: "kamehame" ), Spawn (bár kevésbbé volt brutális mint a képregény), Batman (a kettőig igazán, utána már csak rókabőr, bár a Begins -t még nem láttam), Superman (Kult), Robotzsaru (az is kult), A Bűntető (a Dolph Lundgren féle Punisher), hát ennyi jutott most eszembe, ha van még szóljatok |
Na, akkor ebből, ami Nekem tetszett, 5 pontig pontozok, az 5 a nagyon tetszett, 1 pedig ami nagyon nem tetszett, 0, amit nem láttam.
X-men 1: 5
DareDevil: 4
Sin City: 0
Constantine: 4
Holló: 0
From Hell: 0
Immortel: 0
Axterix és Obelix filmek: 3
Hellboy: 4
Ichi the Killer: 0
Penge I-II: 0 (elkezdtem őket nézni, de meguntam mindegyiket)
Pókember 1-2: 5
Spawn: 3
Batman 1-2: 4; Mindörökké Batman, Batman és Robin: 3
Superman 1-2-3: 4
Robotzsaru 1-2-3: gyenge 3, 4-5: majd most fogom őket megnézni.
Punisher: 0
És még ide írom a Hulkot: 2
Horny_Reaper
2005. június 25. 8:12
A Superman 4-et csak én láttam itt?

Néhánnyal egyetértek, de a Hollót mindenképp nézd meg, mert az alapmű

A Sin City-re is igaz ugyanez
Iam_The_Ghost
2005. június 25. 9:31
| QUOTE (Horny_Reaper @ Jun 25 2005, 09:12 AM) |
A Superman 4-et csak én láttam itt? Néhánnyal egyetértek, de a Hollót mindenképp nézd meg, mert az alapmű A Sin City-re is igaz ugyanez |
Van Superman 4? Miről szól?
Horny_Reaper
2005. június 25. 9:34
| QUOTE (Iam_The_Ghost @ Jun 25 2005, 10:31 AM) |
| Van Superman 4? Miről szól? |
Van bizony, é az is Reevel.
Arról szól hogy Luthorék létrehoznak asszem kriptonitból vagy valamiből egy Napembert, és azt Supermanre szabadítják, elég jó kis film, jó a történet és jókat harcolnak benne
Iam_The_Ghost
2005. június 25. 9:35
Ahogy látom nem volt valami sikeres, mert elég nehezen találok valamit róla... Csak annyit, hogy az alcíme The Quest for the Peace.

Ráadásul tudomásom szerint soha nem játszották le a TV-ben.
Iam_The_Ghost
2005. június 25. 9:35
| QUOTE (Horny_Reaper @ Jun 25 2005, 10:34 AM) |
Van bizony, é az is Reevel. Arról szól hogy Luthorék létrehoznak asszem kriptonitból vagy valamiből egy Napembert, és azt Supermanre szabadítják, elég jó kis film, jó a történet és jókat harcolnak benne |
Hmm, megnézném, valahogy beszerzem.
Horny_Reaper
2005. június 25. 9:48
| QUOTE (Iam_The_Ghost @ Jun 25 2005, 10:35 AM) |
Hmm, megnézném, valahogy beszerzem. |
Megéri, nagyon jó
hagren
2005. június 25. 13:30
hogyha ma mindenki pontoz

(mint filmek, nem mint adaptaciok)
batman begins: 4
spiderman 1: 3,5
asterix es obelix: 2
asterix es kleopatra: 3,5
hulk: 3
constantine: 4,5
sin city: 3,5
blade 1/2: 3
league of extraordinary gentlemen: 2
underworld: 3,5
batman and robin: 3
batman forever: 2,5
ha több eszembe jut, leirom (egy parat ujrakellneznem) es ha vkit erdekel miert igy pontoztam, szivesen leirom!
Horny_Reaper
2005. június 25. 13:35
A Szöevetség! Tudtam hogy valamit kihagytam, pedig azt most olvasom

Szal az is tetszett, csak teljesen más mint a képregény
Tejeskifli
2005. június 25. 13:41
Szerintem:
Spiderman 1: 4
Spiderman 2: 4
Batman 1: 5
Batman 2: 5
Batman and robin: 3
League of extraordinary gentlemen: 3
Sin city: 5
Blade 1/2: 4
Blade 3: 3
Constantine: 4
Batman forever: nem láttam
X-men 1-2: 4
Superman: 5
underworld: 3
Asterix es obelix: 4
Asterix es kleopatra: 4
Troglodyte
2005. június 25. 18:20
ebből egy csomó nem is képregényadaptáció
Rizzo_Daddy
2005. június 25. 18:24
| QUOTE (Troglodyte @ Jun 25 2005, 07:20 PM) |
| ebből egy csomó nem is képregényadaptáció |
Csak az underworld sántít... Még a LoEG-nek is volt képregényes háttere, hát még a többinek...
hagren
2005. június 25. 18:36
| QUOTE (Rizzo_Papa @ Jun 25 2005, 07:24 PM) |
| Csak az underworld sántít... Még a LoEG-nek is volt képregényes háttere, hát még a többinek... |
igen, csak az underworld nem az, de a "hellblazer" forumon valamit dumaltak rola egy "kepregenyfilmek" temaban, szal azert irtam, de lehet hogy csak hülyeseg
azt hittem hogy ti tudtok valamit amit en nem
Iam_The_Ghost
2005. június 25. 18:45
Én a Szövetségbe egyszer belenéztem, mikor haver egyszer kölcsön adta, de akkor még nem tudtam DVD-ket rendesen lejátszani, és már az elején elkezdett élvezhetetlenül beszaggatni, úgyhogy hagytam inkább. Majd az HBO-n megnézem egyszer.
VicTorKa-sama
2005. június 25. 18:50
A Pókemberes adaptáció egy nagy vicc. A képregény, sőt még a rajzfilmsorozat is királyabb a filmeknél. Talán a második részben volt valami jó, de annyira nem fogott meg, mint anno a képregény...
A Sin City-t nézzétek bátran, elképesztően jó film. Ja, s a Constantine is király.
Iam_The_Ghost
2005. június 25. 18:52
| QUOTE (VicTorka @ Jun 25 2005, 07:50 PM) |
A Pókemberes adaptáció egy nagy vicc. A képregény, sőt még a rajzfilmsorozat is királyabb a filmeknél. Talán a második részben volt valami jó, de annyira nem fogott meg, mint anno a képregény... A Sin City-t nézzétek bátran, elképesztően jó film. Ja, s a Constantine is király. |
Pedig sztem nagyon jól sikerültek...
De az az érzésem, hogy azért nem tetszett, mert Dark beállítottságú vagy.
VicTorKa-sama
2005. június 25. 18:56
| QUOTE (Iam_The_Ghost @ Jun 25 2005, 07:52 PM) |
Pedig sztem nagyon jól sikerültek... De az az érzésem, hogy azért nem tetszett, mert Dark beállítottságú vagy. |
Egyáltalán nem.
De olvastál Pókember képregényt? Abban több poén volt (najó a kettőben a liftes jelenet elég jó) meg ötletesebb, meg több harc, érdekes sztori. A filmet összecsapták, a romantikus(?) szál fura....
Nomeg Peter Parker nem ilyen a képregényekben, mint a 2 filmben.
Iam_The_Ghost
2005. június 25. 19:24
| QUOTE (VicTorka @ Jun 25 2005, 07:56 PM) |
Egyáltalán nem. De olvastál Pókember képregényt? Abban több poén volt (najó a kettőben a liftes jelenet elég jó) meg ötletesebb, meg több harc, érdekes sztori. A filmet összecsapták, a romantikus(?) szál fura.... Nomeg Peter Parker nem ilyen a képregényekben, mint a 2 filmben. |
Nem tudom, sztem sem a történettel, sem az akcióval, sem a romantikus szállal nem volt gond, persze mindegyikben lehet 1-1 hiba, de sztem eddig ez a legjobb adaptáció(amit eddig láttam). Ja, és sztem Tobeyval sincs gond.

De úgyis mindenki máshogy éli meg.
VicTorKa-sama
2005. június 25. 19:39
| QUOTE (Iam_The_Ghost @ Jun 25 2005, 08:24 PM) |
Nem tudom, sztem sem a történettel, sem az akcióval, sem a romantikus szállal nem volt gond, persze mindegyikben lehet 1-1 hiba, de sztem eddig ez a legjobb adaptáció(amit eddig láttam). Ja, és sztem Tobeyval sincs gond. De úgyis mindenki máshogy éli meg. |
Ok. Ízlések és pofonok. Nekem nem tetszett. Remélem a folytatások jobbak lesznek.
Úgy hallottam készül a 3. rész. Legalábbis tervbe van. A Batmen-nél is a 2. rész a legjobb szvsz.
Iam_The_Ghost
2005. június 25. 19:42
| QUOTE (VicTorka @ Jun 25 2005, 08:39 PM) |
Ok. Ízlések és pofonok. Nekem nem tetszett. Remélem a folytatások jobbak lesznek. Úgy hallottam készül a 3. rész. Legalábbis tervbe van. A Batmen-nél is a 2. rész a legjobb szvsz. |
Készítik hát, sőt, elvileg 7 rész van betervezve.
VicTorKa-sama
2005. június 25. 19:49
| QUOTE (Iam_The_Ghost @ Jun 25 2005, 08:42 PM) |
| Készítik hát, sőt, elvileg 7 rész van betervezve. |
7 rész?
Nah akkor nincs még minden veszve!
Amíg élek remélek
Én nagyon szeretem a pókembert, remélem filmen is megszeretem majd!
hagren
2005. június 25. 20:06
| QUOTE (VicTorka @ Jun 25 2005, 07:50 PM) |
A Pókemberes adaptáció egy nagy vicc. A képregény, sőt még a rajzfilmsorozat is királyabb a filmeknél. Talán a második részben volt valami jó, de annyira nem fogott meg, mint anno a képregény... A Sin City-t nézzétek bátran, elképesztően jó film. Ja, s a Constantine is király. |
hat, en csak az elsö reszt lattam, de ugy nem rossz film. birtam hogy trainingezett parker arra hogy hös legyen, az emberi szalak, a nem sikerült romanc meg az egsez sztori a baratjaval meg a csajjal, birtam a poenokat, a jelmezt, a grafikat magat meg ugy a sztori magaban nem volt rossz. ezenkivül meg birtam benne hogy a fögonosz ketlelkü volt. nem tetszett a fögonosz maszkja, a bugyuta akciojelenetek vele, meg az egesz felszerelese.
szoval tetszett, csak a harcok a kobolddal egyatalan nem.
de maguire szerintem jo volt peter parkernek, igaz, nem ismerem a kepregenyeket. de elhittem neki a szerepet es eltudtam öt kepzelni spideynak.
de lattam mar jobb filmeket persze.
VicTorKa-sama
2005. június 25. 20:26
| QUOTE (hagren @ Jun 25 2005, 09:06 PM) |
hat, en csak az elsö reszt lattam, de ugy nem rossz film. birtam hogy trainingezett parker arra hogy hös legyen, az emberi szalak, a nem sikerült romanc meg az egsez sztori a baratjaval meg a csajjal, birtam a poenokat, a jelmezt, a grafikat magat meg ugy a sztori magaban nem volt rossz. ezenkivül meg birtam benne hogy a fögonosz ketlelkü volt. nem tetszett a fögonosz maszkja, a bugyuta akciojelenetek vele, meg az egesz felszerelese. szoval tetszett, csak a harcok a kobolddal egyatalan nem. de maguire szerintem jo volt peter parkernek, igaz, nem ismerem a kepregenyeket. de elhittem neki a szerepet es eltudtam öt kepzelni spideynak. de lattam mar jobb filmeket persze. |
A képregény nagyon király volt, s Toby nem adja vissza azt a Spyde-t akit én megismertem a képregényekben. Sajnos.
Iam_The_Ghost
2005. június 25. 20:29
| QUOTE (VicTorka @ Jun 25 2005, 09:26 PM) |
A képregény nagyon király volt, s Toby nem adja vissza azt a Spyde-t akit én megismertem a képregényekben. Sajnos. |
Pedig sztem semmi baj vele.
Troglodyte
2005. június 25. 22:21
| QUOTE (Rizzo_Papa @ Jun 25 2005, 07:24 PM) |
| Csak az underworld sántít... Még a LoEG-nek is volt képregényes háttere, hát még a többinek... |
és a Blade? Vagy az tényleg az, és csak nekem maradt ki?
Iam_The_Ghost
2005. június 25. 22:23
| QUOTE (Troglodyte @ Jun 25 2005, 11:21 PM) |
| és a Blade? Vagy az tényleg az, és csak nekem maradt ki? |
Az tényleg képregényből való. A Pókember rajzfilmsorozatban szerepel is pár részben.
Troglodyte
2005. június 26. 11:24
akkor nem szóltam. mindig is gyanús volt az a MARVEL felirat az elején
Horny_Reaper
2005. június 26. 17:34
| QUOTE (hagren @ Jun 25 2005, 09:06 PM) |
hat, en csak az elsö reszt lattam, de ugy nem rossz film. birtam hogy trainingezett parker arra hogy hös legyen, az emberi szalak, a nem sikerült romanc meg az egsez sztori a baratjaval meg a csajjal, birtam a poenokat, a jelmezt, a grafikat magat meg ugy a sztori magaban nem volt rossz. ezenkivül meg birtam benne hogy a fögonosz ketlelkü volt. nem tetszett a fögonosz maszkja, a bugyuta akciojelenetek vele, meg az egesz felszerelese. szoval tetszett, csak a harcok a kobolddal egyatalan nem. de maguire szerintem jo volt peter parkernek, igaz, nem ismerem a kepregenyeket. de elhittem neki a szerepet es eltudtam öt kepzelni spideynak. de lattam mar jobb filmeket persze. |
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez:
Kattints ide!.