QUOTE(grasslover @ May 5 2006, 10:10 PM)

A spidey-ben nagyon idegesítő, hogy szinte minden ellenség (meg spidey is) baleset foyltán válik különleges képességűvé...ennyi erővel egy radioaktív kerítésbe nekihajtok biciklivel, és onnantól kezdve venni fogom a rádióhullámokat
A földönkívüliek miért ne lehetnének sokvégtagúak? Azokról semmit nem tudunk...
Galactusról mesélj! Gondolom nem szereted

Silver Surfer-ről én kb két comicot olvastam, abban is csak vagy 2-szer jelent meg...de akkora karakter...meg eleve olyan szürreális azzal a szörfdeszkával az űrben

Nem tudom, Én nem szeretem, mikor megjelenik egy nagy szörny, aki zöld-piros-kék-barna színben pompázik, éles fogai, nagy karmai és sok végtagja van, Nekem ezek idétlenek... Azt szeretem, mikor az ellenség emberi és mikor nem mindenféle távolsági harcban csatáznak (persze az is jó), hanem mikor szemtől szembe, utolsó cseppig harcolnak ököllel, pl. ezért is imdáom Spideyt és Venomot, annyira hasonlítanak és így ezerszer jobb harc kerekedik ki, mint ha egy nagy mutáns szörny ellen harcolna, aki ellen semmi mást nem tud csinálni, mint mondjuk egy nagy fegyverrel szét lőni...
Galacticus, asszem az F4 rajzfilmben láttam élőben, addig csak sztorikat hallottam róla, igazából szörnyen erőltetettnek érzem és olyan tehetetlennek... Szal' bazi nagy és bolygókat eszik... Na már ez nagyon gicces, de az, hogy tényleg nem tudnak ellene harcolni, az már nagyon idegesítő, igazából nem is tudom mit csinál ő, néhány hős életémben felbukkan, azt vhogy elkergetik, de egyszerűen sehogyse lehet ellene harcolni és ezért vhogy nem szeretem... Meg az, hogy bolygókat eszik, megőrjít!
Ezüst Utazóról csak 1 történetem van, Pókember harcol ellene, mikor átveszi felette vki az irányítást, akkor nagyon durvának tűnt, azt hittem Pókembernek vége, aztán a köv. szám meg van még, azok utáni már nincs. De ennek a történetnek elég régi v. legalábbis ronda a rajzolása meg úgy az egész rajz... Amúgy még az F4 rajzfilmben láttam őt, ott meg kedveltem végül is.