Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Képregények Filmen
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
grasslover
QUOTE(Hepathos @ May 3 2006, 07:30 PM) *

Consantine egy másik "univerzumban" van, mint a legtöbb DC szuperhős. Lobo sajna nincs, Spider Jerusalem szintén másik univerzum.

Tudom én, csak poénkodtam. Mivel DC, gondoltam beleférnének ők is biggrin.gif
-OJ-
Exluzív X-men 3 jelenet (Logan nagyon komoly benne, és úgy látszik ebben a filmben már robotőrök is lesznek)

CLIP
grasslover
QUOTE(oj @ May 4 2006, 06:38 PM) *

Exluzív X-men 3 jelenet (Logan nagyon komoly benne, és úgy látszik ebben a filmben már robotőrök is lesznek)

CLIP

KIB*SZOTT NAGY!!!! rolleyes.gif rolleyes.gif cool.gif cool.gif
Colossus, Wolverine, Robotőrök váááááá!!! A film feljött a comicfilm-várólista no1-re nálam, a Superman returns mellé. cool.gif
hagren
QUOTE(oj @ May 4 2006, 07:38 PM) *

CLIP

Ezt mar asszem Hephatos posztolta.
Sztem tul komolytalan, remelem nem lesz ilyen hangulata sokszor.
-OJ-
QUOTE(hagren @ May 4 2006, 06:43 PM) *

Ezt mar asszem Hephatos posztolta.
Sztem tul komolytalan, remelem nem lesz ilyen hangulata sokszor.

Logan mindig ilyen megfontolatlan, a képregényben is ilyen wink.gif

Megnézted már az 1. és 2. részt? Anélkül nembiztos hogy ezt megérted huh.gif
hagren
QUOTE(oj @ May 4 2006, 07:50 PM) *

Logan mindig ilyen megfontolatlan, a képregényben is ilyen wink.gif

Megnézted már az 1. és 2. részt? Anélkül nembiztos hogy ezt megérted huh.gif

Persze smile.gif
Megvan mindkettö DVDn tetszik is.
Tudom hogy Wolvy ilyen, de en ettöl a resztöl komolysagot varok, föleg ha sentinelekröl es a darkroomrol van szo.
Es ha ezt nem birjak összehozni, legalabb mutassak az akciot smile.gif
Mer ez igy nem tetszett, pedig en birom Logan stilusat, itt vhogy nem jött be, sztem nem volt a legjobban megcsinalva.
De remelem ez csak egy kis minuszpont.
-OJ-
QUOTE(hagren @ May 4 2006, 06:54 PM) *

Persze smile.gif
Tudom hogy Wolvy ilyen, de en ettöl a resztöl komolysagot varok, föleg ha sentinelekröl es a darkroomrol van szo.
Mer ez igy nem tetszett, pedig en birom Logan stilusat, itt vhogy nem jött be, sztem nem volt a legjobban megcsinalva.

Azért ne felejtsük el, hogy az X-men nem egy kizáróan felnőtteknek szóló képregény (mint pl a Sin City) ezért a filmet sem csinálhatták teljesen sötétre és depressziósra, ezzel elvesztenék a fiatal közönséget. Ezért lesz benne néhány ilyen poén (ahogy az előző részekben is voltak) de a sztori az halálosan komoly lesz cool.gif
grasslover
QUOTE(hagren @ May 4 2006, 06:54 PM) *

Persze smile.gif

Kell bele egy-két ilyen action-poén. Attól még lehet 99%-ban darkos, ez a jelenet is tiszta sötétben játszódott, sztem nem raktak bele túlságosan sok fun részt a készítők. Kivették reklámnak ezt, hogy a hülye amerikaiak majd bemenjenek rá a moziba, és kész. Nem kell aggódni, jó lesz az. Főleg ha ott vannak a sentinelek és Colossus biggrin.gif
Iam_The_Ghost
Ja, már azt hittem új videó. smile.gif Ugyanazt mondom, mint Hagren, túl komolytalan, de abban bízok, hogy ez a nagy harc eleje még csak, ahol lehet poénkodni még (gondolok arra pl, hogy még a Sentinelt se mutatták teljesen, talán később fognak teljes testükben pompázni, viszont a lepusztított harcterep ennek ellenkezőjét mutatja [mármint hogy ez a harc eleje]). Egyébként nem tudom, hogy csak itt a videóban van, de azért elég gáz, hogy Logan még nagyban mondja a beszédét, közben Storm már csinálja a képességét (a pörgést)... Szal' ez olyan érdekes, na mindegy, leírtam a másik topicba is, de akkor ide is, kicsit most elkezdtem aggódni a film, persze csak 1%-ban, tudom, hogy ez csak 1 jelenet és tuti lesznek komoly jelenetek, de ez most akkor is megzavart. rolleyes.gif
hagren
QUOTE(oj @ May 4 2006, 07:57 PM) *

Azért ne felejtsük el, hogy az X-men nem egy kizáróan felnőtteknek szóló képregény (mint pl a Sin City) ezért a filmet sem csinálhatták teljesen sötétre és depressziósra, ezzel elvesztenék a fiatal közönséget. Ezért lesz benne néhány ilyen poén (ahogy az előző részekben is voltak) de a sztori az halálosan komoly lesz cool.gif

Mondtam, nem baj a szorakozas, halalra röhögtem magam Logan poenjain az elsöben (Sabretooth? Storm? What do they call you, Wheels? vagy "Its me!" "Prove" "Youre a dick!" "Ok"), csak nekem ez szorakozasnak sem volt megfelelö.
De ettölfüggetlenül lehet jo film, az ilyen kivagas nem er sokat, erösen remelem hogy.
Hepathos
QUOTE(Iam_The_Ghost @ May 3 2006, 08:35 PM) *

Hepathos: Már kiváncsi vagyok rá, szombaton lesz az első rész. wink.gif

Én is várom... de remélem hogy új szinkront csinálnak, és végre LEFORDÍTJÁK a neveket. De a JLU-et az fogja tényleg értékelni, aki szereti a régi másodrendű szuperhősöket, akikkel tele lesz a sorozat. (Pl Green Arrow, The Atom, Buster Gold)
Iam_The_Ghost
QUOTE(Hepathos @ May 4 2006, 10:36 PM) *

Én is várom... de remélem hogy új szinkront csinálnak, és végre LEFORDÍTJÁK a neveket. De a JLU-et az fogja tényleg értékelni, aki szereti a régi másodrendű szuperhősöket, akikkel tele lesz a sorozat. (Pl Green Arrow, The Atom, Buster Gold)

Hát majd meglássuk, a mellékszereplőkkel tulajdonképpen nincs gondom, viszont nagyon sokszor az a baj velük, hogy nagyon erőltetett és sablonos a képességűk... De mindegy, a történetekre pl. kiváncsi vagyok, mondjuk örülnék, ha sok történet maradna a realitás talaján, de ahogy látom a sok mellékszereplő miatt nem így lesz. (realitáson a Földön való, egyszerű harcokat értem, mikor nem mennek el egy másik világba [ezek közti is van, ami jó, de például mikor az ellen a nagy polip ellen harcoltak, az nagyon gagyesz volt, csak a nagy szörny halála, nem jutt eszembe a neve, mentette meg a szemembe azt a részt])
Hepathos
QUOTE(Iam_The_Ghost @ May 5 2006, 06:51 AM) *

Hát majd meglássuk, a mellékszereplőkkel tulajdonképpen nincs gondom, viszont nagyon sokszor az a baj velük, hogy nagyon erőltetett és sablonos a képességűk... De mindegy, a történetekre pl. kiváncsi vagyok, mondjuk örülnék, ha sok történet maradna a realitás talaján, de ahogy látom a sok mellékszereplő miatt nem így lesz. (realitáson a Földön való, egyszerű harcokat értem, mikor nem mennek el egy másik világba [ezek közti is van, ami jó, de például mikor az ellen a nagy polip ellen harcoltak, az nagyon gagyesz volt, csak a nagy szörny halála, nem jutt eszembe a neve, mentette meg a szemembe azt a részt])

Mindig a földön lesznek. És az új szuperhősökben az lesz az érdekes, hogy mindnek sablonos képessége van biggrin.gif szóval lesz olyan poén párszor, hogy pölö van a csapstban három nyúlni képes hős is, és akkor most ki menjen biggrin.gif
Az a rész nekem szívfájdalom, mert a Cthulhu mítosz lényeit tették bele a rajzfilmbe, de nagyon bénán (szóval az a csápos lény egy isteni erőkkel bírő, csillagok közül érkezett lény, erre egy zombi kettétépte az agyát...)
grasslover
QUOTE(Iam_The_Ghost @ May 5 2006, 06:51 AM) *

Na épp ezért a földönkívüli harcok miatt szeretem én a Fentesztikfórszupernégyest. Amit már láttam "csodakvártett"-nek is fordítani ph34r.gif
Galactust meg Silver Surfer-t valamelyik filmbe!! happy.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE(grasslover @ May 5 2006, 12:01 PM) *

Na épp ezért a földönkívüli harcok miatt szeretem én a Fentesztikfórszupernégyest. Amit már láttam "csodakvártett"-nek is fordítani ph34r.gif
Galactust meg Silver Surfer-t valamelyik filmbe!! happy.gif

Silver Surfert bár még nem sok helyen olvastam, de Nekem is bejön, bár pontosan nem ismerem a képrességeit. smile.gif Galactusról inkább nem beszélnék... Én meg inkább ezért szeretem jobban a Pókember, mert bár ügyebár az egész nem valóságos, de még is akár az is lehetne, mert sok ellenség vmi balesetnek v. vmi más, realitáson alapuló tényezőtől szerzi képességeiket, nem csak úgy vannak, mindenféle színű testtel meg mittudomén hány végtaggal.
grasslover
QUOTE(Iam_The_Ghost @ May 5 2006, 09:38 PM) *

Silver Surfert bár még nem sok helyen olvastam, de Nekem is bejön, bár pontosan nem ismerem a képrességeit. smile.gif Galactusról inkább nem beszélnék... Én meg inkább ezért szeretem jobban a Pókember, mert bár ügyebár az egész nem valóságos, de még is akár az is lehetne, mert sok ellenség vmi balesetnek v. vmi más, realitáson alapuló tényezőtől szerzi képességeiket, nem csak úgy vannak, mindenféle színű testtel meg mittudomén hány végtaggal.

A spidey-ben nagyon idegesítő, hogy szinte minden ellenség (meg spidey is) baleset foyltán válik különleges képességűvé...ennyi erővel egy radioaktív kerítésbe nekihajtok biciklivel, és onnantól kezdve venni fogom a rádióhullámokat biggrin.gif
A földönkívüliek miért ne lehetnének sokvégtagúak? Azokról semmit nem tudunk...
Galactusról mesélj! Gondolom nem szereted smile.gif
Silver Surfer-ről én kb két comicot olvastam, abban is csak vagy 2-szer jelent meg...de akkora karakter...meg eleve olyan szürreális azzal a szörfdeszkával az űrben biggrin.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE(grasslover @ May 5 2006, 10:10 PM) *

A spidey-ben nagyon idegesítő, hogy szinte minden ellenség (meg spidey is) baleset foyltán válik különleges képességűvé...ennyi erővel egy radioaktív kerítésbe nekihajtok biciklivel, és onnantól kezdve venni fogom a rádióhullámokat biggrin.gif
A földönkívüliek miért ne lehetnének sokvégtagúak? Azokról semmit nem tudunk...
Galactusról mesélj! Gondolom nem szereted smile.gif
Silver Surfer-ről én kb két comicot olvastam, abban is csak vagy 2-szer jelent meg...de akkora karakter...meg eleve olyan szürreális azzal a szörfdeszkával az űrben biggrin.gif

Nem tudom, Én nem szeretem, mikor megjelenik egy nagy szörny, aki zöld-piros-kék-barna színben pompázik, éles fogai, nagy karmai és sok végtagja van, Nekem ezek idétlenek... Azt szeretem, mikor az ellenség emberi és mikor nem mindenféle távolsági harcban csatáznak (persze az is jó), hanem mikor szemtől szembe, utolsó cseppig harcolnak ököllel, pl. ezért is imdáom Spideyt és Venomot, annyira hasonlítanak és így ezerszer jobb harc kerekedik ki, mint ha egy nagy mutáns szörny ellen harcolna, aki ellen semmi mást nem tud csinálni, mint mondjuk egy nagy fegyverrel szét lőni...
Galacticus, asszem az F4 rajzfilmben láttam élőben, addig csak sztorikat hallottam róla, igazából szörnyen erőltetettnek érzem és olyan tehetetlennek... Szal' bazi nagy és bolygókat eszik... Na már ez nagyon gicces, de az, hogy tényleg nem tudnak ellene harcolni, az már nagyon idegesítő, igazából nem is tudom mit csinál ő, néhány hős életémben felbukkan, azt vhogy elkergetik, de egyszerűen sehogyse lehet ellene harcolni és ezért vhogy nem szeretem... Meg az, hogy bolygókat eszik, megőrjít! biggrin.gif
Ezüst Utazóról csak 1 történetem van, Pókember harcol ellene, mikor átveszi felette vki az irányítást, akkor nagyon durvának tűnt, azt hittem Pókembernek vége, aztán a köv. szám meg van még, azok utáni már nincs. De ennek a történetnek elég régi v. legalábbis ronda a rajzolása meg úgy az egész rajz... Amúgy még az F4 rajzfilmben láttam őt, ott meg kedveltem végül is.
Iam_The_Ghost
Megnéztem az első 4 részt az X-men: Evolution 4-ik évadjából, és nagyon jó sztem, Charles fiáról szóló történet nagyon ütött szvsz! wink.gif
Iam_The_Ghost
Na, lement az első rész a Justice League-ból. smile.gif Jó volt sztem, Nekem tetszett, bár a zenét szoknom kell. De jobbak a poénok és a harcok is, végre sérülnek a hősök, bár azért vér v. legalább seb, heg, karcolás még mindig nincs. smile.gif Kicsit furcsa, hogy Lantern megváltozott, de senki más nem, ennek úgy nem láttam értelmét, a csapat más tagja is lehettek volna kicsit mások. Ami kicsit zavart, hogy sokszor beleszólnak egymás szavába és néha semmit nem érteni v. nem tudni most ki beszél. De bejön, jó lesz ez! smile.gif
Vips
QUOTE(Iam_The_Ghost @ May 6 2006, 11:55 AM) *

Na, lement az első rész a Justice League-ból. smile.gif Jó volt sztem, Nekem tetszett, bár a zenét szoknom kell. De jobbak a poénok és a harcok is, végre sérülnek a hősök, bár azért vér v. legalább seb, heg, karcolás még mindig nincs. smile.gif Kicsit furcsa, hogy Lantern megváltozott, de senki más nem, ennek úgy nem láttam értelmét, a csapat más tagja is lehettek volna kicsit mások. Ami kicsit zavart, hogy sokszor beleszólnak egymás szavába és néha semmit nem érteni v. nem tudni most ki beszél. De bejön, jó lesz ez! smile.gif

Ezt én is láttam. smile.gif

Tetszett, de a zenét nem vette be a gyomrom. tongue.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE(Vips @ May 6 2006, 12:11 PM) *

Ezt én is láttam. smile.gif

Tetszett, de a zenét nem vette be a gyomrom. tongue.gif

Nekem se tetszett annyira, a kezdésnél meg nem értem, hogy mért mutatják annyiszor azt a lányt (talán ő Supergirl?)?
Vips
QUOTE(Iam_The_Ghost @ May 6 2006, 03:39 PM) *

Nekem se tetszett annyira, a kezdésnél meg nem értem, hogy mért mutatják annyiszor azt a lányt (talán ő Supergirl?)?

Igen, sztem ő az.

Elvégre Greenlantern is megmondta hogy "az se érdekel ki a nagybáttyád" . Sztem itt Superman-re gondolt.
Iam_The_Ghost
QUOTE(Vips @ May 6 2006, 04:20 PM) *

Igen, sztem ő az.

Elvégre Greenlantern is megmondta hogy "az se érdekel ki a nagybáttyád" . Sztem itt Superman-re gondolt.

Ja, azt tudom, de úgy emlékszem, hogy ő nem a rokona volt, de ezek szerint igen.
grasslover
QUOTE(Iam_The_Ghost @ May 6 2006, 05:24 PM) *

Ja, azt tudom, de úgy emlékszem, hogy ő nem a rokona volt, de ezek szerint igen.

Olyan verzió is van, hogy Superman átalakul Superwoman-né...de az nem Supergirl.
Iam_The_Ghost
QUOTE(grasslover @ May 6 2006, 06:51 PM) *

Olyan verzió is van, hogy Superman átalakul Superwoman-né...de az nem Supergirl.

Na az ilyen... (hogy ne mondjak rosszat) érdekeségektől tudok azért kiborulni, mikor ilyen hülyeségeket találnak ki...
grasslover
QUOTE(Iam_The_Ghost @ May 6 2006, 07:03 PM) *

Na az ilyen... (hogy ne mondjak rosszat) érdekeségektől tudok azért kiborulni, mikor ilyen hülyeségeket találnak ki...

Egyetértek...egyébként majdnem minden világban van ilyen átalakulás... :\
Iam_The_Ghost
QUOTE(grasslover @ May 6 2006, 07:16 PM) *

Egyetértek...egyébként majdnem minden világban van ilyen átalakulás... :\

Ezek ilyen teljes ötlethiányos részek, szerencsére azért amikor sok ilyen rész van egymás után, akkor felfigyel a kiadó és sokszor hívnak vissza régi embereket v. vmi más mentőembert, akik visszatudják hozni a színvonalat.
grasslover
QUOTE(Iam_The_Ghost @ May 6 2006, 08:21 PM) *

Ezek ilyen teljes ötlethiányos részek, szerencsére azért amikor sok ilyen rész van egymás után, akkor felfigyel a kiadó és sokszor hívnak vissza régi embereket v. vmi más mentőembert, akik visszatudják hozni a színvonalat.

Mondjuk én erre a Mark Millar-re se lennék büszke...annyira érezhető a különbség közte és Warren Ellis között az F4-ben most. Jöhetnének az új számok cool.gif

Iam_The_Ghost
QUOTE(grasslover @ May 6 2006, 08:51 PM) *

Mondjuk én erre a Mark Millar-re se lennék büszke...annyira érezhető a különbség közte és Warren Ellis között az F4-ben most. Jöhetnének az új számok cool.gif

Igen? Én vhogy nem éreztem másnak, pontosan mire gondolsz? smile.gif
grasslover
QUOTE(Iam_The_Ghost @ May 6 2006, 11:12 PM) *

Igen? Én vhogy nem éreztem másnak, pontosan mire gondolsz? smile.gif

Egyértelműen más biggrin.gif
Hát eleve nem olyanok a poénok (már ha vannak egyáltalán), meg érezhetően nagyobb volt a sexuális kapcsolat Reed meg Sue között. Ki is tértek rá, csak eléggé virágnyelven. Aztán a rajzok is komolyabbak, lehet nem annyira kigolgozottak (bár a Millar vezényelte rajzokon a hátterben meghúzódó emberek csak egy-két vonalból álltak), de látszik rajta egyfajta darkos stílus. Na jó, nem annyira mint a Helblezerben, annyira nem is kéne, de ott volt. Elég ha csak Victor gyerekkorát nézed... smile.gif
Iam_The_Ghost
Még nincs meg, de majd megfigyelem. smile.gif

Megnéztem az 5-ik rész az Evolution 4. évadjából, egyszerűen baromi király sorozat. rolleyes.gif Sztem egyértelműen ez a legjobb évad, nagyon jó részek vannak. Ebben a részben volt egy kis gyerek, aki csak a végén jött rá a mutáns képességére, de vmi olyasmit csinált, hogy egy nagyot üvöltött és körülötte minden erő elmúlt, így minden mutáns erő is, ezért pl. Scott is le vehette szemüvegét, nem hiszem hogy pont ilyen, de lehet vmi hasonló lesz az X-men 3-ban.
Norbi101
Ma este az rtl 8-kor Dardevil , szerintem jó film.
grasslover
Ghost! Amint lesz helyem, sztem leszedem az összes X-men Evolution részt. A felirat linket köszi, csak annyit mondj meg, hogy az első évad össz-vissz 4 részes? Mert látom nincs a második évadhoz se, szal gondolom még nincs kész az 1-2 serie végig.
Mert én eddig láttam egy részt a CN-en, azt is régen. Szal help biggrin.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE(grasslover @ May 7 2006, 01:01 PM) *

Ghost! Amint lesz helyem, sztem leszedem az összes X-men Evolution részt. A felirat linket köszi, csak annyit mondj meg, hogy az első évad össz-vissz 4 részes? Mert látom nincs a második évadhoz se, szal gondolom még nincs kész az 1-2 serie végig.
Mert én eddig láttam egy részt a CN-en, azt is régen. Szal help biggrin.gif

Húha, ennek most utána nézek, de sztem biztos nem 4 részből áll.
Update: Megnéztem, 1. évad 13, 2. évad 17, 3. évad 13 és 4. évad 9 részből áll. Szal' most v. vhol keresel feliratot ezekhez a részekre (bár sztem nincs nagyon és ezek régebbi feliratok, szal' nem hiszem, hogy befejezik), v. keresel a neten magyar részeket (nem hiszem, hogy nagyon lesz) v. pedig elkezded nézni a CN-n, sajna több lehetőséget nem tudok. sad.gif Ha ez vigasztal, akkor az 1.-2. évadban elég sok az ilyen fun rész, mikor igazából semmi lényeges dolog nem történik, max. új szereplőt mutatnak be. 3. évadban már nem is tudom mi történik, ott is inkább az utolsó részek a lényegesebb, mikor Apokalipszis feltámad, mindenesetre mind3 évadban (4. még nem tudom) nagyon jó az évadfinálé, főleg először látni őket. wink.gif

Nem is tudtam, hogy van Spawn 2-3, véletlenül találtam rá, vki látta? huh.gif
Vips
Én addig látom amikor Apokalipszis feltámadt, de akkor a CN mindig újrekezdte az első részektől és sosem láttam az utolsó részt. (részeket)

/vagy a harmdik évadnak így lett vége?/
grasslover
Huh. CN-em már nincs, régóta. Meg amikor megy, abban az időpontban úgysem tudtam/tudnám nézni, szal ez kilőve. A magyar részeknek utánanézek, de ha találok angol feliratot, akkor megnézem úgy...mert a részek tuti fennvannak, csak a megértésükkel van gond. Hallás alapján alig értek valamit, de felirattal egy rajzfilmet ztem tuti megértenék.

Spawn 2-3? Film? Mivel az első rész is a képregény meggyalázása, sztem ezekkel nem is érdemes foglalkozni...már ha van egyáltalán...
szati1
QUOTE(Norbi101 @ May 7 2006, 10:37 AM) *

Ma este az rtl 8-kor Dardevil , szerintem jó film.

Kiváncsi vagyok mennyit fognak kivágni belőle... dry.gif
Iam_The_Ghost
Vips: Igen, annak úgy lett vége és most találtam feliratot az utolsó évadhoz.

Grasslover: A 4. évad 3. részének rossz volt a felirata, vagy legalábbis a részhez nem passzolt, időzítéssel meg lehetett volna oldalni, de végül is megnéztem a részt teljesen angolul és tényleg nem volt nehéz megérteni, aztán azért elolvastam úgy magában a felirat és végül is csak 1 dolgot nem értettem, szal' talán hallás alapján is megnézhetnéd őket, ha vmit nem értesz, akkor segítek, elvégre már azokat láttam magyarul, szal' tudom miről van szó. smile.gif
A Spawn 1-t azért szeretem egyszer egyszer megnézni a Viasat 3-n régen szerettem is (a teljes alakja sztem nagyon brutális lett), de ha még egyszer se volt TV-ben és tök ismeretlen, akkor tuti csak rosszabb... Én mondjuk azt sem tudtam, hogy volt Superman IV, azt is megnézném, bár ha jól tudom ott már nem is Christopher Reeve jástzik, tuti nem vmi nagy szám.

Szati1: A HBO-n 16-s karikával játszották este, ha az RTL-nek sikerült elérnie, hogy 12-s legyen főműsoridőben, akkor elégé vághattak benne... Mondjuk ez az osztályozás is hülyeség, sztem egyáltalán nem 16-s, de a Pókember 2 sem "minden korosztálynak ajánlható" besorolású...
grasslover
QUOTE(Iam_The_Ghost @ May 7 2006, 02:37 PM) *

Vips: Igen, annak úgy lett vége és most találtam feliratot az utolsó évadhoz.

Grasslover: A 4. évad 3. részének rossz volt a felirata, vagy legalábbis a részhez nem passzolt, időzítéssel meg lehetett volna oldalni, de végül is megnéztem a részt teljesen angolul és tényleg nem volt nehéz megérteni, aztán azért elolvastam úgy magában a felirat és végül is csak 1 dolgot nem értettem, szal' talán hallás alapján is megnézhetnéd őket, ha vmit nem értesz, akkor segítek, elvégre már azokat láttam magyarul, szal' tudom miről van szó. smile.gif
A Spawn 1-t azért szeretem egyszer egyszer megnézni a Viasat 3-n régen szerettem is (a teljes alakja sztem nagyon brutális lett), de ha még egyszer se volt TV-ben és tök ismeretlen, akkor tuti csak rosszabb... Én mondjuk azt sem tudtam, hogy volt Superman IV, azt is megnézném, bár ha jól tudom ott már nem is Christopher Reeve jástzik, tuti nem vmi nagy szám.

Szati1: A HBO-n 16-s karikával játszották este, ha az RTL-nek sikerült elérnie, hogy 12-s legyen főműsoridőben, akkor elégé vághattak benne... Mondjuk ez az osztályozás is hülyeség, sztem egyáltalán nem 16-s, de a Pókember 2 sem "minden korosztálynak ajánlható" besorolású...

Megnéztem az első részt, elég jó sorozat smile.gif.
Spawn film: egyetelen jó ötlet volt benne sztem, és az az Ivadék ruha. De itt nem alap a köpeny és a lánc, ami a képregényben a ruhához jár. Meg itt úgy mondta neki az edzője, hogy az a ruha mostantól az ő részét képezi, szal eggyéválik vele, míg a képregényben a ruha egy szimbióta ruha volt, csak nem élősködött a használóján, hanem 100%-os szolgai módon viseltetett vele szemben. Sztem jobb az eredeti...
Superman IV.: már a 3. rész sem sztár, a 4. talán még gyengébb, de Reeve és minden szereplő ugyanaz benne. De nem is emlékszem már rá annyira. Azt viszont tudom hogy a leggyengébb rész.
Iam_The_Ghost
Ez már az első részből kiderül? biggrin.gif Mondjuk Árnyék van benne, azt meg szereted. smile.gif Sztem egyetlen dolog lehet egyeseknek zavaró, hogy itt kivételesen Logan nem egy olyan rossz arc, sőt, amolyan tanárként is szerepel és annyira nem is róla szólnak a dolgok, mint más X-men történetben, Én ennek spec. örültem, már untam, hogy minden róla szól, itt most inkább a többiekről van szó. És nagyon örülök neki, hogy Storm is alig szerepel! biggrin.gif

Superman IV-ről régebben hallottam, hogy vmi Nap energiájú ellenség van benne (már nem tudom pontosan milyen, de van 1 képregényem, amiben ő szerepel).
Karez
Hűűű gyerekek ma végre megtudtam tekinteni az jusice lengue:unlimited 2.részt!
De ügyi vagyok biggrin.gif ....kár hogy az 1.részéről lemaradtam sad.gif valaki elmesélné nagy vonalakban abba mi volt?
A mai rész hogyismondjam egész jó lett!A zene is tetszik végre nem a lerágot csontú zenék zömmét hallotam hanem egész zúzós metal rock-ot...nyami.
Érdekes volt még superman álma..először azt hittem hogy az az idegen virág (vagy mi) akinél rajta van annak bemutatja a jövőjét.A harcok is nagyon jók voltak...VÉGRE A SZUPERHŐSÖKNEK IS FÁJ AZ ELLENSÉG ÜTÉSEI!!Wonderwomant már a végén elkezdtem sajnálni...sosem szeretem a karkatert de ebben a harcban kicsit sokat ütöttek neki.
De a legjobb mégis az volt hogy BENNE VOLT SUPERMAN FIA!! Bár igaz álmában de olyan valóságonak tűnt hogy hihetetlen retro érzés fogot el "Ez lesz superman fia??Mért ilyen nyápic?" Mondtam magamban...kicsit a készitők gyúrhatak volna rá nem csak annyi hogy egy átlagos gyereket látam benne.Azt hittem apjátörökölve dühében lecsapja a sütőt vagy haragjában lézerszemével megsüti az a repülő robotot vagy mitutomén...valami kreatív ötletet gyerekek!
A rajzok végre nagyon pontosak lettek.Főleg a sérülések sikerültek szépen...ott van pl wonderwoman arca mikor a nagy darab dromedár (hirtelen nem ugrik be a neve pedig fejből vágom ezeket)megverte elég szenvedt arca volt,egy két hajtincs az arcába lógot..koszos volt a könyöke.Vagy mama a dromedár szétvert feje.Mostmár csak a következő star wars rajzfilm évadra vok kiváncsi.
Vips
Nekem van egy ősrégi X-men képregényem, (vagy csak volt? ^^ ) és abba tényleg elég brutális arc a Logan... smile.gif

Az Igazság ligája első részben megalakult ez a szövetség, és egy csomó szuperhős el ment arra az űrállomásra. Aztán Greenlantern, meg Supergirl, meg Atomvalaki, meg az a Robin Hoodra hajazó embeke elment meglesni valami kisérletet. na ott volt valami nagy tüzes lény, és végül azt csinálták ki.

A második rész nekem annyira nem tetszett.
grasslover
QUOTE(Iam_The_Ghost @ May 7 2006, 03:21 PM) *

Ez már az első részből kiderül? biggrin.gif Mondjuk Árnyék van benne, azt meg szereted. smile.gif Sztem egyetlen dolog lehet egyeseknek zavaró, hogy itt kivételesen Logan nem egy olyan rossz arc, sőt, amolyan tanárként is szerepel és annyira nem is róla szólnak a dolgok, mint más X-men történetben, Én ennek spec. örültem, már untam, hogy minden róla szól, itt most inkább a többiekről van szó. És nagyon örülök neki, hogy Storm is alig szerepel! biggrin.gif

Superman IV-ről régebben hallottam, hogy vmi Nap energiájú ellenség van benne (már nem tudom pontosan milyen, de van 1 képregényem, amiben ő szerepel).

Jaja, az a jó benne, hogy mindenkinek van egy kis szerepe, és ebben is Wolverine szerepelt legkevesebbet. De azért feelinges.

Nem, egy iparmágnás van benne, aki oylan Lex Luthoros figura, de most ő háttérbe szorul, meg asszem össze is áll Supermannel...van benne egy kriptonitos fenyegetéses rész, de már nayon homályos számomra, mondom elég gyenge.
Karez
Hohó a superman.4-rész nekem még megvan egy ősrégi agyonmásolt kazettán.Egyszer adták (vagy 2x?) ezt a részt.Nekem kiskoromban nagyon tetszet! Még a címe is a fejembe van ami olyan béna hogy már jó!
Superman.4 : Superman az atomember ellen. biggrin.gif

A története nagy vonalakban (bár elég idióta énis bevalom):
Lex lutor nagy nehezen kijutott a börtönből és nagy visszatérése alkalmából megint keresztezni akarja kedvenc ellensége superman ellen.Ötelete nagyából az a tökéletes ellenség superman ellen.Sok kutatás után rájön lex hogy supermant a nap táplálja energiával.Mi lenne ha ezt ellene fordítaná?
Közben superman-ek is sok baja van.Elején Clarknak kedvesével és egyik barátnőjével kéne vacsizni mikor elkotyogják hogy ismerik supermant..no a barinő máris interjút akar tőle a tetejébe a vacsorakor!Szegény clark ide-oda rohangál egysze superman jelmezben egyszer clark-ént.
Közben lex is ügyeskedik.Nagy ötelte pedig ELOPNI SUPERMAN EGYETLEN FIZIKAI RÉSZÉT A HAJSZÁLÁT! laugh.gif .Ugyanis superman egy árvaház alkalmával oda adta egyik hajszálát ami 10000 tonnát is megtartja és eddig nem szakadt el.No lutor ügyetlen társával sikeresen elopja ezt.
Közben a világvezetői arra a döntésre jutnak hogy megkérik supermant hogy az összes nukleáris tölteteket semmisítse meg a napban.Superman szívesen válalja ezt.Ekkor lép lex közben egy frucsa szerkezet szerel az egyik rakétára amibe egy különös putónium anyag van benne no meg superman haja...kilövi...superman észreveszi bedobja a napba.
Pár perc se kell és megszületik az ATOMEMBER!
Lex-hez csatlakozik...supermant megkéri hogy látogassa meg és hopp ott terem az atomember és egy szép fél órás agyonpüfölést végeznek egymáson.Aztán finish lex megint börtönben.Midenki happy.
grasslover
pff...biztos hogy láttam, de k*rvára nem emlékszem... biggrin.gif
Iam_The_Ghost
Gamesfun: Igen, Én is örülök, hogy végre sérülnek a karakterek. smile.gif

Grasslover: Amiről Te beszéltél az sztem a 3., abban van olyan rész, hogy az a néger ürge szerez asszem kriptonitot, v. vmi hasonlót, amit aztán Supermanhez juttat és ettől elő jön gonosz természete, a végén meg az egyik nő átváltozik vmi robottá asszem.
Azért megnézném a 4-t, bár el tudom képzelni a megvalósítást annak az ellenségnek, meg ez a "1000 tonnát kibíró hajszál" is hülyeség, de ha már láttam az 1-3... De érdekes mennyire el van hanyagolva a 4., tudtommal sehol se kapható, csak a 3 rész együtt.
grasslover
QUOTE(Iam_The_Ghost @ May 7 2006, 04:08 PM) *

Gamesfun: Igen, Én is örülök, hogy végre sérülnek a karakterek. smile.gif

Grasslover: Amiről Te beszéltél az sztem a 3., abban van olyan rész, hogy az a néger ürge szerez asszem kriptonitot, v. vmi hasonlót, amit aztán Supermanhez juttat és ettől elő jön gonosz természete, a végén meg az egyik nő átváltozik vmi robottá asszem.
Azért megnézném a 4-t, bár el tudom képzelni a megvalósítást annak az ellenségnek, meg ez a "1000 tonnát kibíró hajszál" is hülyeség, de ha már láttam az 1-3... De érdekes mennyire el van hanyagolva a 4., tudtommal sehol se kapható, csak a 3 rész együtt.

Nem, a 3.-ra kifejezetten emlékszem, még ki is jött Clark-ból az a szakállas Superman, és nyomták együtt a harcot a szeméttelepen.
Az még nem is volt olyan rossz...

de erre tényleg nem emlékszem, de tuti láttam biggrin.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE(grasslover @ May 7 2006, 04:14 PM) *

Nem, a 3.-ra kifejezetten emlékszem, még ki is jött Clark-ból az a szakállas Superman, és nyomták együtt a harcot a szeméttelepen.
Az még nem is volt olyan rossz...

de erre tényleg nem emlékszem, de tuti láttam biggrin.gif

Arra nem emlékszem, hogy szakállas lett volna Superman, de a szeméttelepen tényleg harcolt Clark Supermannel. smile.gif

Egyébként Gamesfun, milyen SW rajzfilmre vársz, nem lesz több, a Clone Wars volt, de annak már régen vége.
Karez
No én meg pont a 3.részt nem látam...max a közepét no meg a végén mikor a négher "hülegyerek" ott parádézot a szemetesek ellőt hogy "én láttam supermant tudják az a repülő ürge akinek lézer szemei vannak és s betű van a polóján"
Még annyira emlékszek hogy superman ilyen rakéták ellen repült és votl egy képernyő ami olyan votl mint egy 70-es években készült superman játék laugh.gif .Megtalán az hogy supermant gyomronvágták a kriptonital az beleült egy székbe és sok sok drót összefogta a fejét.. huh.gif .Többre énse emlékszem.

Állitólag a clone wars készitője folytatni kivánja a sw rajzfilmeket.Lucas bácsi is elkotyantott a tv-sorozat mellet egy olyan rajzfilm sorozatot ami a 3.rész és a 4.rész közöti időket mesélné el.Többet énsem tok csak annyi hogy készül.
Iam_The_Ghost
QUOTE(gamesfun @ May 7 2006, 04:34 PM) *

No én meg pont a 3.részt nem látam...max a közepét no meg a végén mikor a négher "hülegyerek" ott parádézot a szemetesek ellőt hogy "én láttam supermant tudják az a repülő ürge akinek lézer szemei vannak és s betű van a polóján"
Még annyira emlékszek hogy superman ilyen rakéták ellen repült és votl egy képernyő ami olyan votl mint egy 70-es években készült superman játék laugh.gif .Megtalán az hogy supermant gyomronvágták a kriptonital az beleült egy székbe és sok sok drót összefogta a fejét.. huh.gif .Többre énse emlékszem.
Állitólag a clone wars készitője folytatni kivánja a sw rajzfilmeket.Lucas bácsi is elkotyantott a tv-sorozat mellet egy olyan rajzfilm sorozatot ami a 3.rész és a 4.rész közöti időket mesélné el.Többet énsem tok csak annyi hogy készül.

Rajzfilm sorozatról nem tudok, rendes tv sorozat lesz majd, persze más szereplőkkel.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.