atryl
2004. október 10. 16:08
Najah.
Feroxx
2004. október 10. 18:12
Tud valaki valami gosu rajzszakkört?
Szeretek meeg tudok is rajzolni.
ZaTHaR
2004. október 10. 18:40
QUOTE(atryl @ Oct 10 2004, 05:08 PM)
Najah.
atryl linkeld be az oldalad,ajánlom Feroxx figyelmébe.És küldd el a rajzokat a Blizzardnak,mert pl.: az a headhunter rajz mindet odaveri!
Feroxx
2004. október 10. 18:47
Muti Muti !!!
ZaTHaR
2004. október 11. 15:15
Atryl lécci linkeld be az oldalad!
ZaTHaR
2004. október 12. 19:50
szuszka
2004. október 20. 14:03
megnéztem.télleg jok a rajzok GRATZ!

nem tudom viszont, hogy ki az alkoto!
szoval csak ugy mondom a semmibe, hogy ezeket hobbi szinten üzöd, vagy olyan suliba jársz???esetleg más?
ha nem érzed azt, hogy be kell fejezned a rajzot, akkor ne eröltesd,mert elrontod!folytasd amikor kedved van hozzá.
én müvészetibe járok.az elejéln tök szerettem, de itt minket tulhajszolnak, és nem érzezzük már az alkotás gyönyörét.

elsöben ugy jöttem ide,hogy tök be voltam zsongva, hogy azt csinálhatom,amit szeretek...és tudok, erre elrontották az egészet, és már abszolut alig van kedvem ittmaradni...

remélem ti nem jártatok igy!
ZaTHaR
2004. október 20. 14:07
Az alkoto neve atryl.Ő nyitotta a topic-t.
Elég sza* lehet.Miért mit csináltok mostanában?Mármint mit rajzoltok?
Én is épp most rontom el az életem azzal hogy alig tanulok szal nem vagy egyedül(tudom hogy ez nem boldogit de

)
Yaldabaoth
2004. október 20. 14:10
(Tapsvihar) nagyon jóók.
Csomó ideig próbáltam találni CD-borítőkat különféle elvont zenékhez...
Most már van vagy 3

borítónak való.
Köszikössz!
ZaTHaR
2004. október 20. 14:16
Fizess érte használati jogot...

ma már minden szart levédenek jogilag.
Yaldabaoth
2004. október 20. 14:19
Atryl: utalom a pénzt, csak mondd a bankszámlaszámod

!
tényleg királyságok a képek!
szuszka
2004. október 20. 18:18
| QUOTE (-ZaTHaR- @ Oct 20 2004, 03:07 PM) |
Az alkoto neve atryl.Ő nyitotta a topic-t.
Elég sza* lehet.Miért mit csináltok mostanában?Mármint mit rajzoltok? Én is épp most rontom el az életem azzal hogy alig tanulok szal nem vagy egyedül(tudom hogy ez nem boldogit de ) |
hát mostanában kockákat rajzolunk.de olyan összeállitásban, hogy be tudok töle halni!

szerencsére a szenezés még nem jutott eszébe!
kicsit boldogit, mer tudom, hogy nem csak én vagyok ilyen lusta állat!
ZaTHaR
2004. október 21. 14:26
Hát lehet hogyha abbahagyjátok kockát jön valami jo
figy ha elvégzed a rajzsulit akkor utána ugy és ott kamatoztatod a képességedet ahogsyan akarod.
TheFender
2004. október 21. 14:29
jah, a müvészeteknbek a kamat a lkényege, ha van valamid amit kamatoztatsz akkor az iszonyatos mennyiségű jóval jár...
Csak vkinek elöször meg kell venni -> ez nem sikerül sokszor
ZaTHaR
2004. október 21. 14:32
Hát ez azért nem igy van...én ezt ugy értettem hogy örülhetsz ha azt csinálod amit akarsz(körülbelül).
Lehet ugy is üzni müvészetet(söt a legtöbb müvészre igaz),hogy nem nyilvánosan csinálja.
TheFender
2004. október 21. 14:36
| QUOTE (-ZaTHaR- @ Oct 21 2004, 03:32 PM) |
Hát ez azért nem igy van...én ezt ugy értettem hogy örülhetsz ha azt csinálod amit akarsz(körülbelül). Lehet ugy is üzni müvészetet(söt a legtöbb müvészre igaz),hogy nem nyilvánosan csinálja. |
de a hirhez az kell amit leirtam, aki meg magának csinálja és élvezi is, az nagyon boldog ember lehet...
és irigyelnékl egy iulyen embert..
ZaTHaR
2004. október 21. 14:36
Miért te például gitárt nem magadért csinálod?
TheFender
2004. október 21. 14:40
| QUOTE (-ZaTHaR- @ Oct 21 2004, 03:36 PM) |
Miért te például gitárt nem magadért csinálod? |
én azt azért csinalom, hogy ha majd nagyobbleszek , és lesz együttesem, akkor megmutassam másoknak azt a jót, amit én gondolok(ha akarod értsd ugy h meg akarom váltani a világot) ha csak 1-2% akkor is jó, mert vki megértette...
szal én valahogy ,magamnak- magam = ti magamnak-nektek alapon
meg hát jó hallgatni, és szerenék elinditani vmi újat a zeneiparban, mert unom a mostani állást, mert nincs semmi...
szuszka
2004. október 21. 18:31
na! a mai rajzfestésem elég jo volt!még a rajzomat is dicsérték, és ez megint visszahozta a kedvem!

Zaci:most a portré fog jönni, aminél rosszabb nincs is!azzal fogunk egész évben szenvedni!!ezután koponya, majd 4.ben akt...szal ennél jobb már nem hisze, hogy lesz.

a müvészetnek az a lényege, hogy ki tudd magad fejezni, és ezt mások is lássák, hogy mi van benned!ezzel pénzt nem nagyon lehet keresni, ahhoz nagyon nagy mázli kell!

sajnos.
TheFender:sok sikert!
Yaldabaoth
2004. október 21. 19:54
| QUOTE |
| figy ha elvégzed a rajzsulit akkor utána ugy és ott kamatoztatod a képességedet ahogsyan akarod. |
háát, nem akarok egy pesszimista suttyónak látszani, és szerintem is csak rajzolj amennyit bírsz, de manapság(

) (sajnos), a tehetségnél és a tanulásnál egy sokkal nagyobb erő működik...
...nem a szerencse hanem a kib***ott protekció.
De hajrá!!!
ZaTHaR
2004. október 21. 21:24
Az igazi müvészt az alkotás lehetösége teszi boldoggá.
Igazad van a protekcioval,ha irnom kéne egy aktuális társadalomkritikát azt venném alapjául(meg persze a pénzt).De végülis a két dolog nem egy szinten van,a protekcio azért kell hogy elhelyezkedj és akkor lesz pénzed,de mind1,érted mire gondolok.
Yaldabaoth
2004. október 21. 21:29
Ja!
De milyen is egy igazi művész.
Most leírok egy megdöbbentő sztorit. Ami mellesleg tök igaz:
Műterem.
Csend, csak egy férfi van megvilgítva középen.
Kezében épp valami furcsán vörös dolog.
Az arca fájdalmas, lehet hogy üvölt is.
Körülötte ürülék, és vizelet.
Ebben fekszik, szobormereven.
Villany fel, és egy csomó szmokingos fickó, szőrmebundás nő tapsol.
Az igazság:
A pudingi levágta a saját ööö... izé farkát, ezután lelocsolták a saját vizeletével és a többi.
És egy ilyen bemutató belépője kb 1000 dolcsi volt.
Szal...
Lehet kételkedni, de én elhiszem.
Hisz a mai emberek nmigazán tudjk mit is csináljanak magukkal, a gazdagoknak meg mindegy volt mit néznek, nekik az számított, hogy sikk-e nézni!
ZaTHaR
2004. október 21. 21:30
Hát ez egyenesen torz.
Mindenkinek más a müvészet tudom és mindenki abban teljesiti ki magát amiben ki tudja,de azért ha már ennyire megfertözi ezt is a pénz...
Yaldabaoth
2004. október 21. 21:32
A sznobizmus az egyik elviselhetetlen emberi tulajdonság, amit a legtöbb "arisztokratába" az ABC-vel együtt nevelnek bele.
ZaTHaR
2004. október 21. 21:33
Én az ilyen embereket sajnálom,nem utálom...
Yaldabaoth
2004. október 21. 21:34
Pedig a sznobizmus és az arisztokrácia nem gyenge módon fonódtak össze az idők során...
Szerintem pusztítani kéne...
ZaTHaR
2004. október 21. 21:35
Nemtom,én mindig ugy érzem,hogy az ilyen emberek eltaposása nem az én dolgom,és majd e világban (vagy a következöben ha van) megkapják a méltó büntetést az ostobaságukért.De egyébként nem tehetnek rola.
Yaldabaoth
2004. október 21. 21:39
A másik baj hogy egy csomó hülyegyerek van, aki lerajzol valamit, sz*rul, utána mutogatja meg ilyenek, mindenki tudja hogy művészként egy nagy 0.
Ettől begőzöl és elkezdi vagdosni a sajátját, mert rájön hogy ezzel már inkább lehet keresni, mint tegyük fel, a szánalmas rajzaiva.
ZaTHaR
2004. október 21. 21:41
Itt most a végh jutott eszembe.Nem azt mondom hogy szarul rajzol söt mindenkit kenterbe ver a rajzaival körülöttünk én például szart se tudok rajzolni,de azért atryl tudása sem elég ahhoz hogy egy ember megéljen eböl nemhogy Feroxxé.
Yaldabaoth
2004. október 21. 21:42
Szerintem távolról sem ringatja abba a hitbe magát, hogy ebből fog megélni, bár van egy rajza, az általam "Flash szemű macskának" nevezett, ami aranyérmet érdemel, és egy csomó picassót odaver
Majd egyszer belinkelem.
Szerintem világbajnok az a rajz
ZaTHaR
2004. október 21. 21:43
Hát,nekem mondta,hogy nekem mi a second chance-m ha felsülnék a tanulással,mert neki a rajz az.
Yaldabaoth
2004. október 21. 21:45
Jé!
Ezt nem is tudtam.
Akkor meg viszont már kéne kezdenie valamit, mert a tehetség sosem elég önmagában.
Tényleg kéne járnia valahova, és Ilus minden órán ajánl neki rajzsulit, ő mégsem ment még el egyszer sem.
De én azt hittem neki nem akkora nagy vágya elmenni.
Feroxx ha akarsz vmit is kezdeni vele, akkor polírozd ki a tehetséget...!!!
ZaTHaR
2004. október 21. 21:46
Jah,mégmielött elkésel.Már lehet hogy igyis késö.Mentél volna Szuszka cimbivel,ö is oda jár,mégha most unja is a portré rajzolást
Yaldabaoth
2004. október 21. 21:53
Ja! Vagy rajz fakt.
Illetve nem VAGY hanem ÉS!!!
Ha akarsz vele tleg kezdni vmit.
Bár sztem nem fogja elolvasni...
rég láttam fórumon, csak hétvégén jár.
ZaTHaR
2004. október 21. 21:56
Hát ha nem olvassa el szolunk neki.Egyébként meg nem értem rajz faktra mértnem megy ha még szereti is csinálni...
Yaldabaoth
2004. október 21. 21:59
Csak jövőre...
De hát én azt mondom ha van lehetőség, ki kell használni.
Max nem jön be, de azért az a tudat, hogy valaki megpróbálja, mindjárt jobb mint ha nem tette volna meg, és mondjuk úgy nem sikerül neki.
Bár a végeredmény mindkét esetben a híd alatt.... szal
ZaTHaR
2004. október 21. 22:02
Hát igen,és egy mai festö akinek beveszik galériába a képeit az is csak havi 1-2 képet fest,kap értük gyenge zséket...
És a müvészet más ágai?nincs benne olyan sok pénz...zene:abban aztán van!Irodalom:könyvekben sok pénz van,lirában semmi...dráma és szinház:hát a szinész is alig kap valamit tudtommal.
Yaldabaoth
2004. október 21. 22:06
Tévedsz!
De a színművészet a világ első helyezettje a protekcióban.
Unokanővérem szín 5-re végzett Sárospatakon(nagyon jó hírű ha valaki nem ismeri)
mégsem vették föl, mert nem voltak meg az ismerősei...
ilyen világ van.
Ha egy festőt pártfogolnak(vagy modellt vagy akárkit akinek kell pártfogó) akkor ki tudja mit kell ahhoz bevennie(szó szerint

)
ZaTHaR
2004. október 21. 22:07
Sztem nem tévedek.Miben is tévednék?
Yaldabaoth
2004. október 21. 22:09
Abban hogy egy színész alig kap valamit.
Jól keresnek, még a névtelen kis színházacskákban is...
Bár akik már színművézetire be(prot...)kerülnek, azok nem kis semminevű zugszinpadokon fogják kezdeni...
Ezért jó oda bekerülni
ZaTHaR
2004. október 21. 22:12
Hát jah.Az a baj nekem semiféle protekcio nem biztositja a jövömet,de tényleg semmi.Egyébként te merremész tovább?Én mindenképp valami amihez humán kell,muterom bölcsészkarral nyaggat.kommunkiáciossal

mondjuk még mindig jobb mint az én ötletem mert olyanom nincs
Yaldabaoth
2004. október 21. 22:14
Bölcsészkar, filozófia, kritika, irodalomtörténet, esetleg újságírás(de ez nagyon nem sanszos).
Humán mindenekfelett.
ZaTHaR
2004. október 21. 22:16
Egyébként kommunkiácios szakot muterom nekem azért mondta:D a cinizmusom és enyhén szarkasztikus humorom miatt azt ajánlja.Hát nemtom,média brr...de egalább megtudnék rola mégtöbbet,arrol a "szervezetröl" aminek olyan hatalma van körülbelül mint egykor az egyháznak.Szal rosz nemlehet.
amiket felsoroltál kritika a legvonzobb.Az a baj irodalomtörténet lee van löve már,lerágták az idök folyamán.
egyébként tantárgy ami érdekes irodalom és töri.De töriben sok a száraz,én az ilyen rejtett összefüggések miatt komálom meg valahogy ösfeeling
Yaldabaoth
2004. október 21. 22:18
Hát, ha beépülnél a médiába...
Legalább lenne egy csomó ötleted arra, hogy még jobban "megetessétek" a szegény nézőket...
ZaTHaR
2004. október 21. 22:20
Hát a szakma lényege az hogy azt add a népnek ami kell neki,ennyi.Nem tartanám magam az igazsághoz,azt irnám amit szivesen olvasnak,ennyi.csak ma már nehéz ebben is érvényesülni.
Yaldabaoth
2004. október 21. 22:21
Hmm! Ismételten elfelé kalandozunk.
Figy nyitni kéne egy ténylegesen jó topicot,ahova midnen mehet, lkecsós virslitől a világbékéig
ZaTHaR
2004. október 21. 22:23
Nyitok egyet,neve hivatalos kulturális off topic.
Yaldabaoth
2004. október 21. 22:25
ZaTHaR
2004. október 21. 22:27
Már megnyitottam,nem valami überfrappáns de fedi a lényeget.Ha van ötleted akkor szolok egy modinka hogy tötölje ki azt,és hozd létre a tied.
Yaldabaoth
2004. október 21. 22:32
Ezután mármostmár itt is artról lesz szó, megígérjük.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tartalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez:
Kattints ide!.