Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
rE6a
ide lehet írni hogy milyen filmet nézel akkor mikor gépeled a hsz-t .
rE6a
én most a múmiát smile.gif
bbakOnye^
QUOTE (R39a @ Oct 9 2005, 09:23 PM)
ide lehet  írni hogy milyen filmet nézel akkor mikor gépeled a hsz-t .

Fórumozás közben sose nézek filmet, TV-t meg egyébként se. wink.gif
martin_dante
Hideghegy.
grasslover
utoljára a Minden héten Háborút néztem, csütörtökön, videóról.

de ez a topic kicsit gagyi laugh.gif
a TV szemete, és a Mit láttál legutóbb összeolvadása...hamar le fog csengeni dry.gif
tiborov
QUOTE (martin_dante @ Oct 9 2005, 09:28 PM)
Hideghegy.

jóválasztás wink.gif
rE6a
QUOTE (grasslover @ Oct 9 2005, 10:41 PM)

de ez a topic kicsit gagyi  laugh.gif
a TV szemete, és a Mit láttál legutóbb összeolvadása...hamar le fog csengeni  dry.gif

szterinted..
Jakab
QUOTE (martin_dante @ Oct 9 2005, 09:28 PM)
Hideghegy.

Csatlakozom.
(Bár megjegyzem, nem értem, miért érdekel R39a, hogy mikor milyen filmet néznek a fórumozók.)
grasslover
QUOTE (R39a @ Oct 9 2005, 09:46 PM)
szterinted..

sztem mások szerint is wink.gif biggrin.gif
tiborov
QUOTE (grasslover @ Oct 9 2005, 09:57 PM)
sztem mások szerint is wink.gif biggrin.gif

ja, csatlakozok fűszerető testvéremhez biggrin.gif
grasslover
QUOTE (tiborov @ Oct 9 2005, 10:08 PM)
ja, csatlakozok fűszerető testvéremhez biggrin.gif

wink.gif
tudtam. lesznek még itt társak. laugh.gif
FESTER
Én a csúcsformában kettőt választottam tegnap.
Kalti
QUOTE (R39a @ Oct 9 2005, 09:23 PM)
ide lehet írni hogy milyen filmet nézel akkor mikor gépeled a hsz-t .

Nemtom ti hogy vagytok vele, de én nem szoktam hsz gépelés közben filmet nézni huh.gif cool.gif . Nekem a kettő valahogy nem müködik egyszerre. tongue.gif
rE6a
ok . akkor megengedem h reklám közben is gépelhetitek smile.gif
elindir
Ma a Dunán lesz vmi 2. vh-s film 20ó-tól. Én azt fogom nézni.
tiborov
QUOTE (R39a @ Oct 10 2005, 02:16 PM)
ok . akkor megengedem h reklám közben is gépelhetitek smile.gif

megengeded?! ohmy.gif de kedves vagy...
rE6a
QUOTE (tiborov @ Oct 10 2005, 09:30 PM)
megengeded?! ohmy.gif de kedves vagy...

hehe biggrin.gif THX
grasslover
erről beszéltem...ez a topic gyenge. nem kellett egy napot se várni, már senki sem szól hozzá a témában dry.gif
P_D_Eye
Én szívesen hozzászólok a téméhoz, mert amúgy nem rosz ötlet megbeszélni az aktuális "szart".
Én spec. odanézek a TV-re és szívem görcsbe rándul...... mert a TV szerelőnél van, így unatkozom, pedig A+-ot néznék.... laugh.gif
FESTER
Ma este 9 kor az hbo-n lesz a hős.Mindenkinek ajánlom akinek megy a csatorna és még nem látta.bár gondolom többen lesznek akik az álmosvölgy legendáját választják(TV2). smile.gif
grasslover
QUOTE (FESTER @ Oct 14 2005, 03:43 PM)
Ma este 9 kor az hbo-n lesz a hős.Mindenkinek ajánlom akinek megy a csatorna és még nem látta.bár gondolom többen lesznek akik az álmosvölgy legendáját választják(TV2). smile.gif

a Hős mikor nekem megvolt én öt percet néztem belőle. és megláttam hogy Jet Li van benne. biggrin.gif Lehet egyszer adok neki egy esélyt, de nem hiszem hogy ma este lesz ez az alkalom.
CriticSpirit
QUOTE (FESTER @ Oct 14 2005, 03:43 PM)

az vmi nagy röpködős karatés nem? smile.gif
grasslover
QUOTE (CriticSpirit @ Oct 14 2005, 04:09 PM)
az vmi nagy röpködős karatés nem? smile.gif

de! laugh.gif
a Tigris és Sárkány nyomdokaiban....nekem az se jött be. elismerem hogy japán, meg az animéket is imádom, de filmben sztem hülyén néz ki...
Lord_Nibor
Vasárnap nézze mindenki a Különvéleményt,szombaton pedig az Üldözési mániát.Mindkettő nagyon jó film.
Iam_The_Ghost
Most spec. az X-men rajzfilmet nézem, de mindjárt átkapcsolok a Barátok Köztre. biggrin.gif
rE6a
QUOTE (Iam_The_Ghost @ Oct 14 2005, 09:19 PM)
Most spec. az X-men rajzfilmet nézem, de mindjárt átkapcsolok a Barátok Köztre. biggrin.gif

jaja azt én is fogom nézni (igaz nem film) de nembaj smile.gif
grasslover
QUOTE (Iam_The_Ghost @ Oct 14 2005, 08:19 PM)

a Zikszmen rajzfilmsorozatot nem lehet valahonnan leszedni? mert már kifejtettem a képregények filmen topicban, hogy nem nézem sajna sad.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE (grasslover @ Oct 14 2005, 08:29 PM)
a Zikszmen rajzfilmsorozatot nem lehet valahonnan leszedni? mert már kifejtettem a képregények filmen topicban, hogy nem nézem sajna sad.gif

Most spec. a régi sorozatot néztem, ami a Jetixen megy, kis nosztalgia.
Az Evolutiont Én is letölteném, de sajna nem tudom hol lehetne, talán DC-ről, de az most sincs fent.
grasslover
QUOTE (Iam_The_Ghost @ Oct 14 2005, 09:42 PM)
Az Evolutiont Én is letölteném, de sajna nem tudom hol lehetne, talán DC-ről, de az most sincs fent.

én régebben találtam egy oldalt, ahonnan lehetett rajzfilmeket leszedni...a címe nincs már meg, de tudpom hogy fennvolt a Cartoon Network-ös Transformers. akkor még nem volt X-men Evolution, de azóta fenn lehet. de ott van a torrent ha más nem. csak mondjuk FTP jobb lenne laugh.gif
grasslover
Különvélemény. jó kis film, még így 5-6-odszorra is biggrin.gif
grasslover
QUOTE (Iam_The_Ghost @ Oct 14 2005, 09:42 PM)

itt vannak a season-ok, nem tom milyen gyorsan jönnek, mert most nincs helyem kipróbálni biggrin.gif
rE6a
én most a taxi 2őt nézem smile.gif
-Dan-
QUOTE (R39a @ Oct 16 2005, 08:44 PM)
én most a taxi 2őt nézem smile.gif

én is! smile.gif
kalapats
Taxi 2!

Nindzsáááááá
rE6a
QUOTE (kalapats @ Oct 16 2005, 09:47 PM)
Taxi 2!

Nindzsáááááá

áá boinsuáá s43.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE (grasslover @ Oct 16 2005, 08:39 PM)
itt vannak a season-ok, nem tom milyen gyorsan jönnek, mert most nincs helyem kipróbálni biggrin.gif

Uh, köszi, de torrenhez most nincs türelmem... rolleyes.gif
Egyébként Én is a Különvéleményt néztem, már láttam, de jó kis film, bár sztem mutathattak volna többet is a jövőből és sztem a képvilág sem valami jó.
A Taxi 2-t meg már nagyon rühellem, annyira herotom van már tőle, meg a 3-tól is, az már elsőre se tetszett, de a Taxi 2 már 20-ra... Az 1-t már régen láttam, de úgy az egész Taxi sorozat nagyon unom már... tongue.gif
Rizzo_Daddy
QUOTE (R39a @ Oct 16 2005, 09:10 PM)
áá boinsuáá s43.gif

Inkább konishiuáááááááááá... Kon, mint Luciennek KONg a feje... biggrin.gif Én is néztem tegnap...
Lord_Nibor
QUOTE (Iam_The_Ghost @ Oct 17 2005, 05:30 PM)
Uh, köszi, de torrenhez most nincs türelmem... rolleyes.gif
Egyébként Én is a Különvéleményt néztem, már láttam, de jó kis film, bár sztem mutathattak volna többet is a jövőből és sztem a képvilág sem valami jó.
A Taxi 2-t meg már nagyon rühellem, annyira herotom van már tőle, meg a 3-tól is, az már elsőre se tetszett, de a Taxi 2 már 20-ra... Az 1-t már régen láttam, de úgy az egész Taxi sorozat nagyon unom már... tongue.gif

Sztem se valami nagy durranás a Taxi trilógia.
grasslover
a taxi 1-en még lehetett röhögni, ott nem volt túlzásba vive egyik oldal sem (poénkodós vs. action rész). de a másik kettőt sztem nagyon elrontották. de valószínüleg erről mindnekinek ez a véleménye wink.gif
grasslover
Ghost: a különvlemény világa tényleg eléggé kiforratlan, és a filmmel nekem is vannak fenntartásaim. mondjuk a vége, onnantól, hogy Cruise elmegy Agathával a volt feleségéhez...onnan nagyot zuhan a színvonal, és a high-tech akció-kaland-ból elmegyünk egy Poirot-szerű gagyi krimibe (nincs bajom minden krimivel! csak a poirottal/maigrettel/colomboval... biggrin.gif ). Farrel karaktere a legjobb sztem, Andertonhoz képest sokkal egyedibb/emberibb. és én úgy emléxem az A.I-ben is hasonló a rendőrcirkáló, és a sokkalsokkal jobb fimje Spielbergnek.
Coce_Plant
Nekem személy szerint a 2 tetszik a legjobban, az 1 is nagyon jó, de a 3-at megnéztem egyszer moziba, aztán köszönöm szépen, de nem kérem.
zoleeb1990
és ki az aki vasárnap este nem a taxit nézte, hanem a Különvéleményt?
isteni film: Spielberg rendezte, Tom Cruise a főhős + király story + sci-fi ---> imádom (valszeg megszerzem dvd-n)
Lord_Nibor
QUOTE (zoleeb1990 @ Oct 18 2005, 04:28 PM)
isteni film: Spielberg rendezte, Tom Cruise a főhős + király story + sci-fi ---> imádom (valszeg megszerzem dvd-n)

Én a Különvéleményt kétszer láttam dévédén,így nem nagyon tévéztem,inkább korábban lefeküdtem.
FESTER
Ezt nézni fogja ma este valaki?
Kár hogy én nem érek rá.Majdameséljétek el milyen volt.
cOntecter
QUOTE (zoleeb1990 @ Oct 18 2005, 04:28 PM)

Én is néztem.NEkem is naon bejött!
rE6a
QUOTE (FESTER @ Oct 21 2005, 08:53 AM)
Ezt nézni fogja ma este valaki?
Kár hogy én nem érek rá.Majdameséljétek el milyen volt.

én nem fogom
Iam_The_Ghost
Ma végre több műsor is van, amit megnéznék, de asszem úgy lesz, hogy a Lostot szokás szerint megnézem, a Yu-Yu Hakushot felveszem, a Buzerát kihagyom(ez nem is tudom miről szól, sztem nem is lesz valami színvonalas, de egy részt megnéznék, hogy milyen), a Rocksuli meg lesz még a HBO-n.
rE6a
most a bigyó felügyelőt nézem smile.gif
FESTER
NAPLÓ:
Most jön tibi második fellépése a megasztárban mindenki kapcsoljon oda. laugh.gif laugh.gif laugh.gif
demetan
QUOTE (FESTER @ Oct 23 2005, 07:33 PM)
NAPLÓ:
Most jön tibi második fellépése a megasztárban mindenki kapcsoljon oda. laugh.gif laugh.gif laugh.gif

most sokkal jobb volt, mit tavaj
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.