Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
_FeGa_
Vááá Jóban Rosszban évad premier! On TV2! Vááá cool.gif (tessék aláképzelni a Foxnak vagy az ABCnek a hivatalos hangját laugh.gif )
Darth Cortez
Ja, és ma lesz a The Godfather a Viasaton! wink.gif
elindir
Hatalmas volt ja laugh.gif "Tojás vacsorára? Ez az életem legszebb napja!"

Tényleg brutális volt! smile.gif
-OJ-
Természetesen a Keresztapát cool.gif
mcgrape
QUOTE(-OJ- @ Aug 26 2006, 12:38 AM) *

Természetesen a Keresztapát cool.gif

Én is azt néztem, bár engem meglehtősen idehesít hogy állandóan reklámokat nyomatnak, ha nem volt a film alatt 10 reklám akkór egy sem.
Norbi101
Ma este a tv2-n a Vissza a jövőbe 3. rolleyes.gif
Darth Cortez
QUOTE(mcgrape @ Aug 26 2006, 03:05 AM) *

Én is azt néztem, bár engem meglehtősen idehesít hogy állandóan reklámokat nyomatnak, ha nem volt a film alatt 10 reklám akkór egy sem.

Én csak 5 reklámblokkot számoltam biggrin.gif
Engem az nem is nagyon idegesített, inkább a szinkron... Szvsz a The Godfathert vétek szinkronnal nézni, azon egyszerű oknál fogva, hogy nincs olyan magyar színész, aki meg tudná közelíteni Brando és Pacino hangjátékát. Amikor a kertben beszélget apa és fia, Michael a magyar szinkronban annyira erős hanggal válaszol ("Mindent elrendeztem, nyugodj meg"), annyira durván, hogy az már fáj, ellentétben az eredeti hang lágy, megértő válaszával. Az meg már egészen más tészta, hogy a szájmozgáshoz igazítva változtatnak a szinkronon (kívülről fújom a film mondatait angolul, ennek ellenére a szinkron sokszor nem egyezik az eredeti fordításával).
De ne legyünk ennyire elégedetlenek! biggrin.gif Örüljünk, hogy a magyar tévéközönség Győzikén, a Barátok köztön, Mónikán meg Balázson kívül nagyon ritkán igényes filmet is láthat!
Real013
QUOTE(Darth Cortez @ Aug 26 2006, 11:46 AM) *

Én csak 5 reklámblokkot számoltam biggrin.gif
Engem az nem is nagyon idegesített, inkább a szinkron... Szvsz a The Godfathert vétek szinkronnal nézni, azon egyszerű oknál fogva, hogy nincs olyan magyar színész, aki meg tudná közelíteni Brando és Pacino hangjátékát. Amikor a kertben beszélget apa és fia, Michael a magyar szinkronban annyira erős hanggal válaszol ("Mindent elrendeztem, nyugodj meg"), annyira durván, hogy az már fáj, ellentétben az eredeti hang lágy, megértő válaszával. Az meg már egészen más tészta, hogy a szájmozgáshoz igazítva változtatnak a szinkronon (kívülről fújom a film mondatait angolul, ennek ellenére a szinkron sokszor nem egyezik az eredeti fordításával).
De ne legyünk ennyire elégedetlenek! biggrin.gif Örüljünk, hogy a magyar tévéközönség Győzikén, a Barátok köztön, Mónikán meg Balázson kívül nagyon ritkán igényes filmet is láthat!

Huh,hát belenéztem énis 10 percre,de Pacino szinkronhangja után nem brtam tovább...annyira nem illett oda,hogy az már fáj,Brandoé még tűrhető volt naggyából..
VegaSHFOREVER
most megy a nincsakkibeszélmég huszadik része , ti szeretitek ezeket? me én nagoyn nem.
Mariachi
Vissza a jövőbe előtt belenézek ebbe a fántásztikus műsorba , borzalmas... győző hozza a szokásos formáját, ilyen szintü butaságot már büntetni kéne, meg maga az egész játék nem erről szól, meg nem így.... smile.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(kockaskywalker @ Aug 26 2006, 08:05 PM) *

Vissza a jövőbe előtt belenézek ebbe a fántásztikus műsorba , borzalmas... győző hozza a szokásos formáját, ilyen szintü butaságot már büntetni kéne, meg maga az egész játék nem erről szól, meg nem így.... smile.gif

én is néztem a 3-at bár igy tv-ben nem szeretem nézni. utálom a reklámokat főleg kedvenc filmjeimben.
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Aug 26 2006, 10:47 PM) *

én is néztem a 3-at bár igy tv-ben nem szeretem nézni. utálom a reklámokat főleg kedvenc filmjeimben.

Engem nem zavarnaának annyira,ha nem lenne ennyi,meg akkor lenne reklám,amikor én akarom...DVD-n azért szeretek filmet nézni,mert ha kaja vagy valami kell,megálítóm,összeszedem,ami kell,azt nézem tovább,tehát (reklám)szüntetet tartok laugh.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Aug 27 2006, 01:14 PM) *

Engem nem zavarnaának annyira,ha nem lenne ennyi,meg akkor lenne reklám,amikor én akarom...DVD-n azért szeretek filmet nézni,mert ha kaja vagy valami kell,megálítóm,összeszedem,ami kell,azt nézem tovább,tehát (reklám)szüntetet tartok laugh.gif

jaja. én elsősorban azért szeretek dvd-zni me elfekszek az ágyacskámban és tökéletes kényelemben tudok elflaselgetni a filmeken. sal elsősorban a kényelem miatt. mondjuk mióta van házimozink agyonnéztem a dvd filmjeimet ami nem baj ha jó filmekről van szo ugye , na de már a gorilla bácsit is 4-5x láttam. mikor először megnéztem azt hittem életem során még max egyxszer megnézem és tessék már olyan vagyok mint egy vin dizel fan xD laugh.gif biggrin.gif
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Aug 27 2006, 01:18 PM) *

jaja. én elsősorban azért szeretek dvd-zni me elfekszek az ágyacskámban és tökéletes kényelemben tudok elflaselgetni a filmeken. sal elsősorban a kényelem miatt. mondjuk mióta van házimozink agyonnéztem a dvd filmjeimet ami nem baj ha jó filmekről van szo ugye , na de már a gorilla bácsit is 4-5x láttam. mikor először megnéztem azt hittem életem során még max egyxszer megnézem és tessék már olyan vagyok mint egy vin dizel fan xD laugh.gif biggrin.gif

Te,többet ilyet ne monddj,mert megszakítok veled minden kapcsolatot xD biggrin.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Aug 27 2006, 01:19 PM) *

Te,többet ilyet ne monddj,mert megszakítok veled minden kapcsolatot xD biggrin.gif

jól van most miért itélsz el , hisz még nem is láttad azt a kiváló filmet, korunk legnagyobb alkotása most mit izélsz xD laugh.gif
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Aug 27 2006, 01:22 PM) *

jól van most miért itélsz el , hisz még nem is láttad azt a kiváló filmet, korunk legnagyobb alkotása most mit izélsz xD laugh.gif

Korunk legjobb alkotásai Uwe Boll filmjei,megsétrtetted a mestert...xD
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Aug 27 2006, 01:23 PM) *

tényleg el is felejtettem biggrin.gif tényleg a 100 milliót akor utalhatom az ő számlájára a tiéd helyet t nem? tudod az uj filmjéhez laugh.gif
Hellnight
QUOTE(Real013 @ Aug 27 2006, 01:23 PM) *

Nah ha ezt most olvasná azonnal lecsapna még vagy 5 játékra amit megfilmesítene laugh.gif
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Aug 27 2006, 01:26 PM) *

tényleg el is felejtettem biggrin.gif tényleg a 100 milliót akor utalhatom az ő számlájára a tiéd helyet t nem? tudod az uj filmjéhez laugh.gif

Jaja,csináljon egy Sims filmet xD
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Aug 27 2006, 01:28 PM) *

Jaja,csináljon egy Sims filmet xD

én inkább az aknakeresőre gondoltam vagy a feketemacskára. biggrin.gif
Hellnight
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Aug 27 2006, 01:28 PM) *

én inkább az aknakeresőre gondoltam vagy a feketemacskára. biggrin.gif

A Feketemacska az nem jó. Az Online játék. Annak túl nagy lenne a története. Az nem jó tongue.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Hellnight @ Aug 27 2006, 01:30 PM) *

A Feketemacska az nem jó. Az Online játék. Annak túl nagy lenne a története. Az nem jó tongue.gif

de télleg mekkora lenne már arrol szolna az egész film ahogy feketemacskáznak egymással online-ba laugh.gif
Hellnight
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Aug 27 2006, 01:31 PM) *

de télleg mekkora lenne már arrol szolna az egész film ahogy feketemacskáznak egymással online-ba laugh.gif

Jah aztán bal felső sarokban eg megjelenne Korda György és elkezdené közvetíteni. Iga nem póker, de hátha ért a feketemacskához is biggrin.gif biggrin.gif "És megadja a 20.000-et" laugh.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Hellnight @ Aug 27 2006, 01:33 PM) *

Jah aztán bal felső sarokban eg megjelenne Korda György és elkezdené közvetíteni. Iga nem póker, de hátha ért a feketemacskához is biggrin.gif biggrin.gif "És megadja a 20.000-et" laugh.gif

mi játszanánk. Hellnight gondolkodik , és emeli a tétet.
Vega homloka verejtékezik , lassan meglézi a lapokat, és igen igen hölgyeim és uraim megadja! laugh.gif biggrin.gif
Hellnight
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Aug 27 2006, 01:43 PM) *

mi játszanánk. Hellnight gondolkodik , és emeli a tétet.
Vega homloka verejtékezik , lassan meglézi a lapokat, és igen igen hölgyeim és uraim megadja! laugh.gif biggrin.gif

Korda: Vega szálljon ki! Nincsenek jó lapjai. Nyerési esélye szinte semmi. És megadja!!! All in One. Úramisten. Hát azt hiszem búcsúzhatunk egy újabb játékostól.................. laugh.gif Komolyan ez az ember ahogy vezeti a pókert, kész......... laugh.gif
_FeGa_
QUOTE(Hellnight @ Aug 27 2006, 01:47 PM) *

Korda: Vega szálljon ki! Nincsenek jó lapjai. Nyerési esélye szinte semmi. És megadja!!! All in One. Úramisten. Hát azt hiszem búcsúzhatunk egy újabb játékostól.................. laugh.gif Komolyan ez az ember ahogy vezeti a pókert, kész......... laugh.gif

Han em ő közvetítené nem lenne értelme Pókert nézni. Valamelyik nap is néztem nem találtam sehol jó programot mert az HBO a mcskanőt adta dry.gif a 2 nem tom mit és a Póker volt magasan a legjobb program. AZért ez nem lehet véletlen.
Hellnight
QUOTE(FeGa1122 @ Aug 27 2006, 01:52 PM) *

Han em ő közvetítené nem lenne értelme Pókert nézni. Valamelyik nap is néztem nem találtam sehol jó programot mert az HBO a mcskanőt adta dry.gif a 2 nem tom mit és a Póker volt magasan a legjobb program. AZért ez nem lehet véletlen.

Hát kétsgékívül nagyon feldobja a játékot. Amúgy tényleg rohadt unalmas lenne nézni biggrin.gif biggrin.gif
_FeGa_
QUOTE(Hellnight @ Aug 27 2006, 01:53 PM) *

Hát kétsgékívül nagyon feldobja a játékot. Amúgy tényleg rohadt unalmas lenne nézni biggrin.gif biggrin.gif

Mondjuk az nem elég hogy felemeli a hangját hanem hogy vágja is a pókert.
"A szemüveges úr ezt nem adja meg. Erre biztos nem adja meg. És megadta! Megadta!" az iylenek mindig tök jók laugh.gif
Hellnight
QUOTE(FeGa1122 @ Aug 27 2006, 01:54 PM) *

Mondjuk az nem elég hogy felemeli a hangját hanem hogy vágja is a pókert.
"A szemüveges úr ezt nem adja meg. Erre biztos nem adja meg. És megadta! Megadta!" az iylenek mindig tök jók laugh.gif

Jaja. Meg a múltkor volt jó. Akkor volt egy női játékos. Végig annak szurkolt. Hát amikor már csak ő meg még valaki volt bennt a körben. Ááááááááá az de kész volt laugh.gif
De ahogy néha tényleg üvölt laugh.gif
_FeGa_
QUOTE(Hellnight @ Aug 27 2006, 01:56 PM) *

Jaja. Meg a múltkor volt jó. Akkor volt egy női játékos. Végig annak szurkolt. Hát amikor már csak ő meg még valaki volt bennt a körben. Ááááááááá az de kész volt laugh.gif
De ahogy néha tényleg üvölt laugh.gif

Talán pont ezért jó. Mert pókert nem így kéne vezetni. Hanem valahogy tök máshogy! laugh.gif Ezét zseniális arc ő. És még énekelni is tud vááá laugh.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Hellnight @ Aug 27 2006, 01:47 PM) *

én ritkán láttam amugy de mindig szorakoztato volt xD biggrin.gif
Hellnight
QUOTE(FeGa1122 @ Aug 27 2006, 01:57 PM) *

Talán pont ezért jó. Mert pókert nem így kéne vezetni. Hanem valahogy tök máshogy! laugh.gif Ezét zseniális arc ő. És még énekelni is tud vááá laugh.gif

Jah, múltkor is elkezdett énekelni laugh.gif
-OJ-
TAXI a TV2n. Nincs jobb sad.gif
Real013
QUOTE(-OJ- @ Aug 27 2006, 08:20 PM) *

TAXI a TV2n. Nincs jobb sad.gif

A Atxi egy baromi jó akció-verseny-vígjáték,tökéletes kikapcsolódásnak cool.gif
-OJ-
QUOTE(Real013 @ Aug 28 2006, 01:46 AM) *

A Atxi egy baromi jó akció-verseny-vígjáték,tökéletes kikapcsolódásnak cool.gif

Verseny? Hol? huh.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Aug 28 2006, 02:03 AM) *

Verseny? Hol? huh.gif

a szőke haja a szeme elé logott és képzelődőtt biggrin.gif biggrin.gif amugy ha taxi akkor az egy a legjobb de az se valami jó film. a többi jóval gyengébb
Real013
QUOTE(-OJ- @ Aug 28 2006, 02:03 AM) *

Verseny? Hol? huh.gif

Akkor száguldozás,bocsi xD tongue.gif EWgyébként a végén van egy pici..ha már nagyon belémkötöttél xD
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Aug 28 2006, 02:05 AM) *

Akkor száguldozás,bocsi xD tongue.gif EWgyébként a végén van egy pici..ha már nagyon belémkötöttél xD

jah amikor beleül a forma1es vagy ahoz hasonlo kocsiba?
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Aug 28 2006, 02:07 AM) *

jah amikor beleül a forma1es vagy ahoz hasonlo kocsiba?

Aha,és átvált a lámpa zöldre,vagy kialszanak a piros lámpák,felpörögnek a kerekek,és THE END biggrin.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Aug 28 2006, 02:08 AM) *

Aha,és átvált a lámpa zöldre,vagy kialszanak a piros lámpák,felpörögnek a kerekek,és THE END biggrin.gif

akkor pont a lényeget nem látjuk ott jött volna a felpörgetve francia változata xD
Hor1
Van benne autóversenyzés, amikor a közepe felé szopatja a németeket. biggrin.gif tongue.gif
Real013
QUOTE(Hor1 @ Aug 28 2006, 02:40 AM) *

Van benne autóversenyzés, amikor a közepe felé szopatja a németeket. biggrin.gif tongue.gif

I know,de belém kellett,hogy kössön Oj mester biggrin.gif
martin_dante

Csütörtök (Augusztus 31.):

TV2: Gyilkos zuhanás (00.45) - thriller
M2: Kóla, puska, sült krumpli (22.40) - dokumentumfilm
FILM+: Angyalok háborúja (03.15) - horror
HBO: Underworld (23.05) - horror

Péntek (Szeptember 1.):

VIASAT3: A Keresztapa 2. (22.15) - maffia
M2: Fahrenheit (21.50) - dokumentumfilm
FILM+: Médium - Veszedelmes erő (21.15) - thriller
Egy gyilkosság forgatókönyve (23.00) - thriller

Szombat (Szeptember 2.):

VIASAT3: Stephen King: Végítélet 4/2. (22.20) - thriller
FILM+: Tűzszemek (21.05) - horror
Re-animátor (22.50) - horror

Vasárnap (Szeptember 3.):

RTL Klub: A szerencse városa (23.25) - thriller
Háborgó mélység 2. - Az óceán titka (02.00) - thriller (Lorenzo Lamas!!! smile.gif
TV2: Shrek (20.00) - animációs
Jackie Brown (00.25) - krimi
VIASAT3: Stephen King: A holtsáv (21.40) - sorozat

Hétfő (Szeptember 4.):

TV2: 48 óra (22.10) - akcióvígjáték
VIASAT3: Végveszélyben (20.00) - thriller
FILM+: Egy ágyban az ellenséggel (21.15) - thriller
HBO: 28 nappal később (22.55) - horror
A gázoló (00.50) - thriller

Kedd (Szeptember 5.):

RTL Klub: Coctail (21.15) - vígjáték
A halál 50 órája (00.05) - háborús
TV2: Az erdei forrás titka (13.10) - misztikus
VIASAT3: A jégszívű (22.10) - thriller
FILM+: Vérszomjas szörnyecskék (21.10) - horror
Hulla jó feleség (22.50) - horror-vígjáték
HBO: Aki bújt, aki nem 2. - A második este (00.20) - horror

Szerda (Szeptember 6.):

RTL Klub: Testőrbőrben (01.50) - thriller
TV2: Játsz/ma (23.15) - thriller
Duna TV: A tizedik áldozat (20.00) - thriller
Hálózat TV: Indíték: előítélet (21.00) - thriller

Csütörtök (Szeptember 7.):

TV2: A Bermuda-háromszög rejtélye 3/1. (21.10) - misztikus
-OJ-
QUOTE(Real013 @ Aug 29 2006, 05:00 PM) *

I know,de belém kellett,hogy kössön Oj mester biggrin.gif

Nem kötöttem beléd, csak a filmbe laugh.gif
CsiziDani
Most dokumentum filmet 1944-45-ről amit legalább 20-szor láttam smile.gif
martin_dante
Ma mindenki nézze 22.10-kor a Film+-on a Reanimátort biggrin.gif
Real013
QUOTE(martin_dante @ Sep 2 2006, 12:39 PM) *

Azért se nézem biggrin.gif Najó,lehet,meglátom,milyen kedvem lesz biggrin.gif
-OJ-
QUOTE(martin_dante @ Sep 2 2006, 12:39 PM) *

Nem fér bele. Stephen King:Végítélet című filmjét nézem a Viasat3-on cool.gif
martin_dante
Most Sátánkát biggrin.gif

Oj, most a 3. része megy nem?
martin_dante
Nah tévedtem a Reanimátorral kapcsolatban laugh.gif 22.10 helyett 22.50-kor lesz tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.