Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
Norbi101
QUOTE(martin_dante @ Sep 9 2006, 09:16 PM) *

Hát én most a Kill Bill-t nézem dvd-n tongue.gif

Hát azt sose lehet megunni smile.gif , De a Ponyvát se.
DeMorAliZaToR
Kezdodik a Jay es nema Bob hat ezen a filmen befosok
santee02
Este 11-kor lesz a United 93 az RTL-en !
grasslover
NNNNNNNNNNa végre már valami mutatnak ezek a tv-sek.

Jövő hét szombat, M1, Miklós Jancsó's Szegénylegények. Sokan legjobb filmjének, sokan a legjobb magyar filmnek tartják. Rákóczi-szbadságharc idején játszódó MAGYAR THRILLER! Nem láttam, de Istennek hála az m1 lesz oly kedves leadni.

Jövő hét vasárnap, DunaTV, Martin Scorsese's The Age of Innocence, nem láttam, de kosztümös dráma, sokak szerint a legjobb kosztümös dráma.

Jövő hét vasárnap, tv2 (éjfél környékén) Terry Gilliam's Fear and Loathing in Las Vegas...ööö...sosem gondoltam hogy valaha leadják TV-ben ohmy.gif De úgylátom a tv-sek télleg rákapcsoltak ezerrel...
-OJ-
QUOTE(grasslover @ Sep 11 2006, 07:54 PM) *

NNNNNNNNNNa végre már valami mutatnak ezek a tv-sek.

Jövő hét szombat, M1, Miklós Jancsó's Szegénylegények. Sokan legjobb filmjének, sokan a legjobb magyar filmnek tartják. Rákóczi-szbadságharc idején játszódó MAGYAR THRILLER! Nem láttam, de Istennek hála az m1 lesz oly kedves leadni.

Jövő hét vasárnap, DunaTV, Martin Scorsese's The Age of Innocence, nem láttam, de kosztümös dráma, sokak szerint a legjobb kosztümös dráma.

Jövő hét vasárnap, tv2 (éjfél környékén) Terry Gilliam's Fear and Loathing in Las Vegas...ööö...sosem gondoltam hogy valaha leadják TV-ben ohmy.gif De úgylátom a tv-sek télleg rákapcsoltak ezerrel...

És ki tudja, mik lesznek kivágva belőle sad.gif
Hor1
QUOTE(grasslover @ Sep 11 2006, 07:54 PM) *

Lol, de ilyet. smile.gif
Hát igen, ez már tényleg komoly előrelépés. Én mondjuk arra gondoltam, hogy ha valaki leadja az mondjuk a viasat lesz. No de így is jó. rolleyes.gif
grasslover
QUOTE(-OJ- @ Sep 11 2006, 07:57 PM) *

És ki tudja, mik lesznek kivágva belőle sad.gif

Éjszaka lesz, tizennyócas karikkával, szal sztem semmi.
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Sep 11 2006, 09:18 PM) *

Éjszaka lesz, tizennyócas karikkával, szal sztem semmi.

egyébként gondoltam hogy lesz nemsokára magyar tv adon is. Mert van szlovák adonk a Markiza és azon volt 1-2 honapja talán még mondtam is , és álltaában ugy szokott lenni hogyha azon látok egy filmet akkor nemsokára valamelyik magyar adon is nyomatják. Van mikor meg a magyar adon leadott filmet látom nemsokkal később a szlovák adon. biggrin.gif
_FeGa_
QUOTE(santee02 @ Sep 11 2006, 07:33 PM) *

Este 11-kor lesz a United 93 az RTL-en !

De ez valami gagyi ZS kategóriás remekmű... dry.gif Gondolom csöpög is,de én semmi pénzért nem nézném meg, viszont most nézem a Mindörökké Batmant a Viasaton utánna meg Helyszinelők lesz...
grasslover
QUOTE(FeGa1122 @ Sep 11 2006, 10:01 PM) *

De ez valami gagyi ZS kategóriás remekmű... dry.gif Gondolom csöpög is,de én semmi pénzért nem nézném meg, viszont most nézem a Mindörökké Batmant a Viasaton utánna meg Helyszinelők lesz...

Hát a Batman Forever is igen a nézhető kategória alatt van XD...főleg két igen erős Burton által rendezett Batman film után rolleyes.gif
santee02
QUOTE(FeGa1122 @ Sep 11 2006, 10:01 PM) *

Nekem fizettek érte tongue.gif
FESTER
Megasztár 1.Az irisz tv-n smile.gif
martin_dante
Hát itt van pár film smile.gif

szept.22.,péntek,rtl klub,23:00-Nyolcadik utas:a Halál(Alien)
szept.23.,szombat,tv2,22:15-Tűzgyújtó
szept.23.,szombat,tv2,00:35-Gépállat SC
szept.23.,szombat,m1,21:10-A 200 éves ember
A vasárnap este dúrva kemény lesz!:)
szept.24.,vasárnap,tv2,22:35-Truman Show
szept.24.,vasárnap,tv2,00:35-Félelem és reszketés Las Vegasban
szept.24.,vasárnap,rtl klub,01:45-Rémálom az Elm utcában 2:Freddy bosszúja
Darkdawn
ma este Végítélet (3) és a 13-as rendőrörs ostroma!
Shadowmaster14
A barátok köztet nézem a szökést meg a te vagy az életemet
martin_dante
QUOTE(Shadowmaster14 @ Sep 17 2006, 01:34 PM) *

A barátok köztet nézem a szökést meg a te vagy az életemet

Itt arról van szó, hogy éppen mit nézel nem azt hogy általában biggrin.gif
De véglüis semmi baj, nicns megkötve... smile.gif
grasslover
QUOTE(martin_dante @ Sep 17 2006, 01:41 PM) *

Itt arról van szó, hogy éppen mit nézel nem azt hogy általában biggrin.gif
De véglüis semmi baj, nicns megkötve... smile.gif

De ő úgycsinál mint Marty fia a Back to the Future 2-ben, mikor hazamegy, átfordítja a tv-t kicsit döntöttre, majd bekér 10 csatornát és nézi midnen egyszerre biggrin.gif. Igaz Shadowmaster14 az RTL sorozatait nézi just rolleyes.gif
martin_dante
Perpill. a Nekem 8-at nézem smile.gif
martin_dante
szept.25.,hétfő,rtl klub,21:15-Dracula halott és élvezi:)
szept.27.,szerda,tv2,23:15-MAGASFESZÜLTSÉG!!!
szept.29.,péntek,rtl klub,23:05-A bolygó neve:a Halál(Aliens)
A szombat kicsit húzós lesz:
szept.30.,szombat,tv2,22:30-A lény 2.
szept.30,szombat,tv2,00:25-Psycho(1998)
szept.30.,szombat,rtl klub,23:20-A szörny(Lake Placid,krokodilos)
szept.30.,szombat,m1,23:05-Amerikai psycho
szept.31.,vasárnap,rtl klub,01:00-Rémálom az Elm utcában 3.:Álomharcosok.
grasslover
QUOTE(martin_dante @ Sep 18 2006, 06:43 PM) *

szept.25.,hétfő,rtl klub,21:15-Dracula halott és élvezi:)
szept.27.,szerda,tv2,23:15-MAGASFESZÜLTSÉG!!!
szept.29.,péntek,rtl klub,23:05-A bolygó neve:a Halál(Aliens)
A szombat kicsit húzós lesz:
szept.30.,szombat,tv2,22:30-A lény 2.
szept.30,szombat,tv2,00:25-Psycho(1998)
szept.30.,szombat,rtl klub,23:20-A szörny(Lake Placid,krokodilos)
szept.30.,szombat,m1,23:05-Amerikai psycho
szept.31.,vasárnap,rtl klub,01:00-Rémálom az Elm utcában 3.:Álomharcosok.

Azért az az remake-Psycho eléggé felesleges volt smile.gif. Mindenesetre aki nem szeretne fekete-fehér filmet nézni, az nézze meg, mert kevésbé meghükkentően rémisztő popcorn-thriller nincs és nem is lesz biggrin.gif. Amerikai Pssycho-t meg már megakarom nézni régóta...
Lény 2 = 2 kupac szar biggrin.gif
Magasfeszültség meg ha a végét leszámítjuk nem rossz.
Darkdawn
Na, az Amerikai Psycho-ra én is kiváncsi vagyok. Talán a Lény 2-t is megnézem.
szati1
Jelenleg a HírTV-n menő élő közvetítést, h meg akarják szállni az MTV székházát! Ajánlom mindenkinek!
DeMorAliZaToR
En is azt nezem csak a TeVe 2-n
VegaSHFOREVER
QUOTE(szati1 @ Sep 18 2006, 11:30 PM) *

Jelenleg a HírTV-n menő élő közvetítést, h meg akarják szállni az MTV székházát! Ajánlom mindenkinek!

én neten néztem hirtévét mostanáig.
martin_dante
QUOTE(szati1 @ Sep 18 2006, 11:30 PM) *

Mi lesz itt, forradalom? laugh.gif
-OJ-
QUOTE(martin_dante @ Sep 19 2006, 05:45 AM) *

Mi lesz itt, forradalom? laugh.gif

Itt már az van! cool.gif Éppen ideje wink.gif
Real013
QUOTE(-OJ- @ Sep 19 2006, 06:44 AM) *

Itt már az van! cool.gif Éppen ideje wink.gif

Én is azt néztem hajnali 3ig.Elkú.rtad,elkú.rtad xD
VegaSHFOREVER
QUOTE(R-EAgLe013 @ Sep 19 2006, 12:02 PM) *

Én is azt néztem hajnali 3ig.Elkú.rtad,elkú.rtad xD

mi néhány haverral felmentünk ts-re és közben még egymással is megvitattuk a dolgokat vagy épp röhögtünk rajta. biggrin.gif
Rizzo_Daddy
Köhh-köhh... Ugye nem politikai hangvételű kommenteket irogattok?
Norbi101
Ma Kémek a Sasfészekben, kötelező nézni mindenkinek. cool.gif
Real013
QUOTE(Rizzo_Papa @ Sep 19 2006, 02:00 PM) *

Köhh-köhh... Ugye nem politikai hangvételű kommenteket irogattok?

Mi? blink.gif Neeeeeeem,,,xD
-OJ-
Szigorúan Bizalmas a Viasat3-on cool.gif
grasslover
QUOTE(-OJ- @ Sep 20 2006, 10:17 PM) *

Szigorúan Bizalmas a Viasat3-on cool.gif

Jáá, abban mekkora mikor Russel Crowe szétveri Guy Pearce irodáját, majd szépen elbeszélgetnek mindezután biggrin.gif
martin_dante
TV műsor biggrin.gif
Péntek (22.):

RTL Klub: Nyolcadik utas: a halál (23.00) - sci-fi, horror
FILM+: Amytiville Curse (21.30) - horror
HBO: Aki bújt, aki nem 2. - A második este (23.30) - horror
Oldboy (01.15) - thriller

Szombat (23.):

RTL Klub: A betolakodó (23.15) - thriller
TV2: Stephen King: Tűzgyújtó (22.15) - horror
HBO: Az ördögűző - A kezdet (23.25) - thriller

Vasárnap (24.):

RTL Klub: Rossz álmok (22.55) - thriller
Rémálom az Elm utcában 2. -Freddy bosszúja (01.45) - horror
TV2: Félelem és reszketés Las Vegasban (00.35) - kult
VIASAT3: Robin Hood, a tolvajok fejedelme (19.40) - kalandfilm
Stephen King: A holtsáv (22.30) - sorozat
HBO: Légcsavar (21.00) - thriller
Solaris (22.40) - sci-fi, dráma

Hétfő (25.):

RTL Klub: Drakula halott és élvezi (21.15) - horror-paródia
FILM+: Nemezis (01.15) - sci-fi
HBO: Fekete víz (21.00) - thriller

Kedd (26.):

RTL Klub: Tigrisek földjén (24.00) - háborús
FILM+: Nemezis 2. (00.55) - sci-fi
Amytiville Curse (02.35) - horror
HBO: A gázoló (01.35) - thriller
Álmaimban Argentína (03.00) - thriller

Szerda (27.):

TV2: Magasfeszültség (23.15) - horror
FILM+: Indíték: előítélet (21.30) - thriller
Nemezis 3. (02.00) - sci-fi
HBO: Légcsavar (21.00) - thriller
Aki bújt, aki nem 2. - A második este (01.20) - horror

Csütörtök (28.):
FILM+: Csillagközi terror (21.15) - akció, sci-fi /Bruce Campbell/
A 13. harcos (23.10) - kalandfilm
HBO: Hideghegy (22.20) - dráma

VegaSHFOREVER
Van olyan elvetemült aki nem látta még az Alien-t? Mert az most menjen szépen és nézze az rtl klubot.
_Maxtreme_
ÁÁ..sztem ilyen ember nem él a földön xD
Annyira alap film hogy nemigaz.. biggrin.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(_Maxtreme_ @ Sep 22 2006, 10:59 PM) *

ÁÁ..sztem ilyen ember nem él a földön xD
Annyira alap film hogy nemigaz.. biggrin.gif

jaja. max aki tegnap született , de az legalább máris láthatja xD
grasslover
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Sep 22 2006, 11:00 PM) *

jaja. max aki tegnap született , de az legalább máris láthatja xD

Jaja, anyuka kiviszi a lábadozóba, és együtt a kórházi TV-n megnézeti vele. Szegénynek milyen élete lesz biggrin.gif. Az első mondata az lesz, hogy "az űrben senki sem hallja meg a kiáltásodat". biggrin.gif
Hellnight
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Sep 22 2006, 10:58 PM) *

Van olyan elvetemült aki nem látta még az Alien-t? Mert az most menjen szépen és nézze az rtl klubot.

Mijazazélien?? huh.gif huh.gif blink.gif
grasslover
QUOTE(Hellnight @ Sep 22 2006, 11:30 PM) *

Mijazazélien?? huh.gif huh.gif blink.gif

Ilyen barátságos kis állat. biggrin.gif Tojásból kel ki, majd pók alakja van, aztán szimbiotikus embrió, majd végül egy elég gyorsan növekvő hüllőszerű szörnyezet. Aranyos amúgy.
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Sep 22 2006, 11:29 PM) *

Jaja, anyuka kiviszi a lábadozóba, és együtt a kórházi TV-n megnézeti vele. Szegénynek milyen élete lesz biggrin.gif. Az első mondata az lesz, hogy "az űrben senki sem hallja meg a kiáltásodat". biggrin.gif

egy edzett ember lesz biggrin.gif cool.gif mint én biggrin.gif

Hellnight- az Alienek jóbarátaim szoljak nekik hogy nem ismered őket , de szeretnéd megismerni őket?
Real013
Nézte valaki?Mennyit vágott ki szeretett RTL Klubunk?
Hellnight
QUOTE(grasslover @ Sep 22 2006, 11:32 PM) *

Ilyen barátságos kis állat. biggrin.gif Tojásból kel ki, majd pók alakja van, aztán szimbiotikus embrió, majd végül egy elég gyorsan növekvő hüllőszerű szörnyezet. Aranyos amúgy.

A leírtak alapján kedves lények lehetnek biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(VegaSHFOREVER @ Sep 23 2006, 12:01 AM) *

egy edzett ember lesz biggrin.gif cool.gif mint én biggrin.gif

Hellnight- az Alienek jóbarátaim szoljak nekik hogy nem ismered őket , de szeretnéd megismerni őket?

Nyugodtan szólj nekik, nem bánthatnak. Mindig kéznél van egy gépfegyver itthon laugh.gif cool.gif
_Maxtreme_
QUOTE(Real013 @ Sep 23 2006, 10:38 AM) *

Nézte valaki?Mennyit vágott ki szeretett RTL Klubunk?

Ne is mond. Mikor megnéztem anno a dupla dinamit az RTLK-s verzióját, majdnem rosszul lettem.
Ugyanígy votlam a tökéletes katonával is és a Dzsungelháborúval is..

QUOTE(grasslover @ Sep 22 2006, 11:29 PM) *

Jaja, anyuka kiviszi a lábadozóba, és együtt a kórházi TV-n megnézeti vele. Szegénynek milyen élete lesz biggrin.gif. Az első ...

kicsit átfogalmaznám biggrin.gif
dolga az lesz, hogy szétmarcangolja otthon apukát xD
grasslover
Tényleg, az érdekelne mennyi lett kivágva. Bár az első rész még nem sokat mutat, de a Ridley Scott díszletek annyira feelingessé teszik a filmet rolleyes.gif csak a Blade Runner díszletek alázzák ezt smile.gif.
VegaSHFOREVER
Real - fogalmam sincs szerintem nem sokat. Mivel 18as karikával volt. Pár hete pl a Tolvajtempó-t 12-esel adták le. pedig 16ossal kellett volna. Megodották ezt is. A film elején van egy poén. A srác mondja: van ám egy uj játékom , idegennek hivom az a lényege ráülök a kezemre 15-20perc mig el nem zsibbad , tök érzéketlen. Aztán kiköpülöm magam. másik srác kérdi az idegennel? ekkor szol Etli hogy ugy érzem magam mintha debil bölcsisek között lennék. Ez a 12-es karikás verzióban ugy volt , hogy
van ám egy uj játékok
erre Etli egyből ugy érzem magam mintha debil bölcs9sek között lennék.
sal jah szemetek ezé nem kell tv-be nézni semmit. Jó van kivétel. Pl Scorsese Raging Bull-ját reklám nélkül adták le ezért külön közsönet. Meg a Hátsó ablakot is reklám nélkül és legjobb tudomásom szeirnt egyiket sem vagdosták meg.

Hellnight - A fegyverek nem sokat érnek. cool.gif

Grass - Alienek közül szerintem simán az első a best smile.gif bár az 1-2 között nincs sok különbség , az egy kicsivel azé jobb. minden szempontbol.
Darkdawn
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Sep 23 2006, 03:54 PM) *

Grass - Alienek közül szerintem simán az első a best smile.gif bár az 1-2 között nincs sok különbség , az egy kicsivel azé jobb. minden szempontbol.

Persze, hogy az első, na a második sem rossz, de azért mgéiscsak az első biggrin.gif
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Sep 23 2006, 03:54 PM) *

Real - fogalmam sincs szerintem nem sokat. Mivel 18as karikával volt. Pár hete pl a Tolvajtempó-t 12-esel adták le. pedig 16ossal kellett volna. Megodották ezt is. A film elején van egy poén. A srác mondja: van ám egy uj játékom , idegennek hivom az a lényege ráülök a kezemre 15-20perc mig el nem zsibbad , tök érzéketlen. Aztán kiköpülöm magam. másik srác kérdi az idegennel? ekkor szol Etli hogy ugy érzem magam mintha debil bölcsisek között lennék. Ez a 12-es karikás verzióban ugy volt , hogy
van ám egy uj játékok
erre Etli egyből ugy érzem magam mintha debil bölcs9sek között lennék.
sal jah szemetek ezé nem kell tv-be nézni semmit. Jó van kivétel. Pl Scorsese Raging Bull-ját reklám nélkül adták le ezért külön közsönet. Meg a Hátsó ablakot is reklám nélkül és legjobb tudomásom szeirnt egyiket sem vagdosták meg.

Hellnight - A fegyverek nem sokat érnek. cool.gif

Az RTLnek nem számít a 18as karika,a Rémálom érszeket is 18asal adták le,és a film felét kivágták..
Darkdawn
QUOTE(Real013 @ Sep 24 2006, 10:17 AM) *

Az RTLnek nem számít a 18as karika,a Rémálom érszeket is 18asal adták le,és a film felét kivágták..

Bele gondolok miket vágtak az Elmstreetből, és csak sejteni tudom miket vágnak ki olyan filmekből amiket nem láttam vágatlanul... szomorú... jobb az RTL klubbot nem is nézni
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Sep 24 2006, 10:17 AM) *

azért , hogy a másfél órából fél órát reklámmal tudjanak kitolteni. dry.gif

most megy 3dik tipusu talákozások ezt is be kéne szerválnom. bár kiskoromban jobban tettszett.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.