Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Sep 24 2006, 03:27 PM) *

azért , hogy a másfél órából fél órát reklámmal tudjanak kitolteni. dry.gif

most megy 3dik tipusu talákozások ezt is be kéne szerválnom. bár kiskoromban jobban tettszett.

De ezt soha nem fogom felfogni.Nem lenne egyszerűbb 1el kevesebb filmet adni,vagy kihagyni a Reflektor szarságot pl.és akkor teljesbe mehetne a film,+reklámidő is lenne. dry.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Sep 24 2006, 06:41 PM) *

De ezt soha nem fogom felfogni.Nem lenne egyszerűbb 1el kevesebb filmet adni,vagy kihagyni a Reflektor szarságot pl.és akkor teljesbe mehetne a film,+reklámidő is lenne. dry.gif

az iylen adoknak a reklámokból van cash-ük és a főműsoridőben leadott reklámokért (tehát filmek közbe este) elég sokat perkálnak nekik.
Darkdawn
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Sep 24 2006, 07:14 PM) *

az iylen adoknak a reklámokból van cash-ük és a főműsoridőben leadott reklámokért (tehát filmek közbe este) elég sokat perkálnak nekik.

Hát persze, ez az üzletpolitikájuk wink.gif
Persze én már a Hallmarkon láttam olyan reklámot, amikor semmi sem reklámoztak a saját műsoraikon kívül, na annak sok értelme volt. De a német adókon még film közben is bereklámoznak, nézed a filmet és a kép alján megjelenik egy hatalmas csík aztán nyomják, hogy mit vegyél mert a csoda jó.... blink.gif mad.gif
DaVeman
Nem férek a bőrödbe
MuMa01
QUOTE(DaVeman @ Sep 24 2006, 08:28 PM) *

Nem férek a bőrödbe

ezt én is néztem. nekem nagyon tetszett a film. igaz nem tökéletes de nagyon szerethető alkotás....
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Sep 24 2006, 07:14 PM) *

De attól még ugyanannyi reklámot tudnak adni,ha nem vágnak ki a filmekből,csak mondjuk fél órával később kezdődik a másik film...egy órában 12 percet lehet reklámozni egyébként.
-OJ-
Drakula halott és élvezi laugh.gif
Mel Brooks vígjáték, nagyon komoly biggrin.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Sep 25 2006, 09:53 PM) *

Drakula halott és élvezi laugh.gif
Mel Brooks vígjáték, nagyon komoly biggrin.gif

már láttam anno nem rosz a maga mondján biggrin.gif Brooksook közül Ürgógyhók a best biggrin.gif Azt hittem csak mi vagyunk itt majmok laugh.gif
martin_dante
2006. Szeptember 29.-Október 5.

Péntek (29.):

RTL Klub: A bolygó neve: Halál (23.05) - sci-fi, horror
TV2: Sliver (23.10) - thriller
VIASAT3: Sikoly (22.20) - horror
FILM+: Október (21.15) - thriller

Szombat (30.):

M1: Amerikai psycho (23.05) - thriller
RTL Klub: A szörny (23.20) - horror, vígjáték
TV2: A lény 2. (22.30) - sci-fi, horror
Psycho - 1998 (00.25) - thriller
VIASAT3: Stephen King: Langolierek - Az idő fogságában (22.15) - thriller
HBO: Légcsavar (17.45) - thriller
Constantine, a démonvadász (23.05)

Vasárnap (Október 1.):

RTL Klub: Rémálom az Elm utcában 3. - Az álomharcosok (01.00) - horror
VIASAT3: Stephen King: A holtsáv (21.35) - sorozat
FILM+: Vonat a pokolba (23.10) - thriller
Indíték: előítélet (02.45) - thriller

Hétfő (2.):

RTL Klub: Áldott a gyermek (23.05) - thriller
TV2: Hetedik (22.15) - thriller
FILM+: Veszélyes vizeken (21.25) - thriller
Zuhanás a sötétbe (23.25) - thriller

Kedd (3.):

VIASAT3: Férfias játékok (22.15) - thriller

Szerda (4.):

TV2: Veszélyes szépségek (23.20) - thriller
FILM+: Kiborg 3. (01.25) - thriller
HBO: Mobil (22.55) - thriller

Csütörtök (5.):

HBO: Underworld (22.55) - akció, thriller
VegaSHFOREVER
Ebből kihangsúlyoznám azt , hogy HÉTFŐN TV2-ŐN 22ÓRA 15PERCKOR - Se7en
grasslover
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Sep 28 2006, 04:29 PM) *

Ebből kihangsúlyoznám azt , hogy HÉTFŐN TV2-ŐN 22ÓRA 15PERCKOR - Se7en

Már úgyis látta mindenki biggrin.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Sep 28 2006, 04:38 PM) *

Te se láttad még wink.gif Legaább látnál egy filmet sal nézd wink.gif

xD

amugy csak az nézze aki nem látta szvsz én se fogom , rohadt reklámok mad.gif meg szinkron dry.gif
grasslover
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Sep 28 2006, 04:40 PM) *

Te se láttad még wink.gif Legaább látnál egy filmet sal nézd wink.gif

xD

amugy csak az nézze aki nem látta szvsz én se fogom , rohadt reklámok mad.gif meg szinkron dry.gif

A szinkronja nem rossz amúgy, minden karakter a neki legmegfelelőbbet kapta. De Freeman-t és Spacey-t eleve vétek nem eredeti hangukon hallgatni happy.gif
martin_dante
QUOTE(grasslover @ Sep 28 2006, 04:38 PM) *

Én még nem biggrin.gif De készülök smile.gif
grasslover
QUOTE(martin_dante @ Sep 28 2006, 05:02 PM) *

Én még nem biggrin.gif De készülök smile.gif

Há...szégyeldd magad, ne hiszem el, hogy még nem láttad. Ezt tényleg, mindenki látta sleep.gif
martin_dante
QUOTE(grasslover @ Sep 28 2006, 05:07 PM) *

Há...szégyeldd magad, ne hiszem el, hogy még nem láttad. Ezt tényleg, mindenki látta sleep.gif

Egyszer (két évvel ezelőtt nyáron) majdnem megnéztem de aztán abból Cowboy Bebop nagyfilm lett belőle.
Akkor még nem hallottam semmit a filmről (a fórum filmes részlegét meg nem olvastam) szóval nem tudhattam, hogy mit hagyok ki sad.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Sep 28 2006, 04:48 PM) *

A szinkronja nem rossz amúgy, minden karakter a neki legmegfelelőbbet kapta. De Freeman-t és Spacey-t eleve vétek nem eredeti hangukon hallgatni happy.gif

HÁt igen vétek. Hétfőn olyankor amugy is hulla fáradt leszek sal nem is tudnám nézni még ha akarnám se xD
SasOri-Sama
Hihi,én se láttam, és TV-ben nem fogom nézni mert a rohadt reklámok megavarnak biggrin.gif Valaki adjon valami alternatív elérési utat biggrin.gif
VegaSHFOREVER
pm ment
grasslover
QUOTE(martin_dante @ Sep 28 2006, 05:08 PM) *

Egyszer (két évvel ezelőtt nyáron) majdnem megnéztem de aztán abból Cowboy Bebop nagyfilm lett belőle.
Akkor még nem hallottam semmit a filmről (a fórum filmes részlegét meg nem olvastam) szóval nem tudhattam, hogy mit hagyok ki sad.gif

Na azért a Bebop movie-ért nem volt kár smile.gif. De az is egy szar a sorozathoz képest biggrin.gif.
Sztem ne nézdd TV-ben, szerezd meg valahonnan eredeti nyelven, nemsokára megjelenik DVD-n is egyébként rolleyes.gif, amúgy ahogy ismerlek a top10-edben benne lesz. Ja és minden Saw mániásnak is meg kell nézni, nyomban elfelejti mind a 4 részét (tom hogy most jön majd a 3 biggrin.gif), továbbá a thriller legjobbika, olyan neveket megelőzve mint a Bárányok hallgatnak és a Psycho. Szal nem rossz film ez a 7. smile.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Sep 28 2006, 06:35 PM) *

Na azért a Bebop movie-ért nem volt kár smile.gif. De az is egy szar a sorozathoz képest biggrin.gif.
Sztem ne nézdd TV-ben, szerezd meg valahonnan eredeti nyelven, nemsokára megjelenik DVD-n is egyébként rolleyes.gif, amúgy ahogy ismerlek a top10-edben benne lesz. Ja és minden Saw mániásnak is meg kell nézni, nyomban elfelejti mind a 4 részét (tom hogy most jön majd a 3 biggrin.gif), továbbá a thriller legjobbika, olyan neveket megelőzve mint a Bárányok hallgatnak és a Psycho. Szal nem rossz film ez a 7. smile.gif

hát nemtom hogy jobb e mint a bárányok v a psycho de simán lehet egy lapon emliteni a 3 cimet az tuti.
martin_dante
QUOTE(grasslover @ Sep 28 2006, 06:35 PM) *

Először inkább megnézem tv-ben és ha annyira bejött és még nem értem akkor biztos hogy leszedem smile.gif
Azt a bejelntést meg én írtam, hogy hamarosan megjelenik nálunk is rolleyes.gif happy.gif
grasslover
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Sep 28 2006, 06:37 PM) *

hát nemtom hogy jobb e mint a bárányok v a psycho de simán lehet egy lapon emliteni a 3 cimet az tuti.

A Seven azért első nálam, mert végig megvan benne az, mint a Bárányokban a végén a Foster vs Buffalo Bill + dark pince + éjjelátó (soha életemben nem fostam még úgy, esküszöm reszkettem biggrin.gif); és ami a Psychoban a késes zuhanyjelenetnél és annak feltakarításakor. Fincher filmje viszont minden percében üt, a vége után meg kb 3-4 óra múlva térsz magadhoz, mert ilyen lezárást nem LEHET csinálni smile.gif (azt amúgy hallottátok, hogy a Fox nem akarta vállalni, hogy ez a film vége, de Brad Pitt azt mondta, hogy ha nem marad a befejezés, kilép a filmből? smile.gif Szal Pittnek köszönhető a Seven fenomenális befejezése)
VegaSHFOREVER
QUOTE(martin_dante @ Sep 28 2006, 06:39 PM) *

Először inkább megnézem tv-ben és ha annyira bejött és még nem értem akkor biztos hogy leszedem smile.gif
Azt a bejelntést meg én írtam, hogy hamarosan megjelenik nálunk is rolleyes.gif happy.gif

akkor itt az ideje hogy meglepd valami ajándékkal mesteredet. wink.gif biggrin.gif majd elküdlöm a cimem futár hozza biggrin.gif
-OJ-
Fábry-bevezetőn BEHALTAM!!!!!! ÁÁÁÁÁHHHHHHHHHHH!!!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
ELKÚRTUK!
-OJ-
EStére a Nagy Vörös Egyes a DunaTVn. Csak a Kémek a SAsfészekben/Kelly hőseivel tudnám egy lapon említeni!! Mindenki nézze cool.gif

És Mark Hamill az egyik főszereplő! biggrin.gif
MuMa01
ezt az olsen-es filmet akartam megnézni, de látom hogy egy totál n00b alapszituja van azt hagytam is, pedig nagyon szeretem az olsen filmeket. igaz nem tökéletesek, de azért elég FUN és LOL a két ribi biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
BadReligion
Most épp bp tv-t nézem valami fergeteges xDDD
SasOri-Sama
Önkormányzati Választások az M1-en biggrin.gif
Hellnight
QUOTE(_V_ @ Oct 1 2006, 08:18 PM) *

Önkormányzati Választások az M1-en biggrin.gif

Meg a TV2-őn is meg az RTL Klub-on is ez megy dry.gif dry.gif
SasOri-Sama
QUOTE(Hellnight @ Oct 1 2006, 08:40 PM) *

De ott azért nem nézem mert tuti van benne valamilyen SMS-es rakoncátlanság biggrin.gif
Hellnight
QUOTE(_V_ @ Oct 1 2006, 08:43 PM) *

De ott azért nem nézem mert tuti van benne valamilyen SMS-es rakoncátlanság biggrin.gif

Mekkora volna, bejönne Stohl Buci, mint anno a ValóVilág szavazáson laugh.gif laugh.gif
"Akkor lássuk a fantomképeket, Gyerünk már, gyerünk, GYERÜNK MÁR, ÚRISTEN, mutassátok már az eredményeket. 41681 szavazat az első képre, de vajon ki lehet alatta? Ezt még nem tudjuk. 2. kép 49843 úristen mennyi szavazat. stb stb" laugh.gif laugh.gif
MuMa01
QUOTE(Hellnight @ Oct 1 2006, 08:40 PM) *

én ist ezt utálom szavazásokkor( a tévében utálom ezt). nálunk nincs kábel tévé vagy műholdas tévé ezért a 3 magyar adónkon csak ezt tudjuk nézni....
grasslover
A MAI NAPON LÁTHATÓ DAVID FINCHER RENDEZŐ ÚR KEGYETLEN JÓ THRILLERE, MELY MESTERI TÖRTÉNETTEL ÉS REMEK RENDEZÉSSEL VAN MEGÁLDVA, MINDEZ MEGSPÉKELVE KITŰNŐ SZÍNÉSZI MUNKÁVAL!!

Szóval: Tv2, ma éjszaka 22.15: HETEDIK
martin_dante
QUOTE(grasslover @ Oct 2 2006, 12:43 PM) *

A MAI NAPON LÁTHATÓ DAVID FINCHER RENDEZŐ ÚR KEGYETLEN JÓ THRILLERE, MELY MESTERI TÖRTÉNETTEL ÉS REMEK RENDEZÉSSEL VAN MEGÁLDVA, MINDEZ MEGSPÉKELVE KITŰNŐ SZÍNÉSZI MUNKÁVAL!!

Szóval: Tv2, ma éjszaka 22.15: HETEDIK

El is felejtettem mikor lesz unsure.gif Nagyon kösz, hogy előre szóltál, biztos nézni fogom rolleyes.gif
DeMorAliZaToR
QUOTE(martin_dante @ Oct 2 2006, 02:29 PM) *

El is felejtettem mikor lesz unsure.gif Nagyon kösz, hogy előre szóltál, biztos nézni fogom rolleyes.gif

En is megfogom nezni tutti csakazert is mert azt mondtak h a Saw filmek ezekbol loptak az otleteket
grasslover
QUOTE(DeMorAliZaToR @ Oct 2 2006, 05:15 PM) *

En is megfogom nezni tutti csakazert is mert azt mondtak h a Saw filmek ezekbol loptak az otleteket

Ez így van, ha szeretted a (akkumulátor)Saw-akat, akkor ez tuti megutáltatja veled smile.gif. Legalábbis remélhetőleg. Amúgy a Saw a Cube-okból is lopott biggrin.gif
martin_dante
Nah én most a 2020 - A Tűz Birodalmát nézem, aztán meg 1 óra múlva átkapcsolok a tévékettőre rolleyes.gif
Real013
QUOTE(grasslover @ Oct 2 2006, 05:17 PM) *

Ez így van, ha szeretted a (akkumulátor)Saw-akat, akkor ez tuti megutáltatja veled smile.gif. Legalábbis remélhetőleg. Amúgy a Saw a Cube-okból is lopott biggrin.gif

Tarantino meg mindenből loptt,szóval ő egy szar Rendező,és utáljuk már xD
grasslover
QUOTE(Real013 @ Oct 3 2006, 12:40 PM) *

Tarantino meg mindenből loptt,szóval ő egy szar Rendező,és utáljuk már xD

Jó hogy mondod, én egy ideje nem is nézek már fel rá annyira wink.gif. Főleg a Reservoir Dogs DVD második lemezén tett interjú óta ...hááát... :\
Real013
QUOTE(grasslover @ Oct 3 2006, 12:48 PM) *

Jó hogy mondod, én egy ideje nem is nézek már fel rá annyira wink.gif. Főleg a Reservoir Dogs DVD második lemezén tett interjú óta ...hááát... :\

Mé?MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII???HOGY MERÉSZELED? biggrin.gif

Egyébként mit mondott?
grasslover
QUOTE(Real013 @ Oct 3 2006, 12:49 PM) *

Mé?MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII???HOGY MERÉSZELED? biggrin.gif

Egyébként mit mondott?

Eléggé nagyképűen közölte, hogy Cannesben a szemét díjazók nem adtak kitüntetést a Reseervoirnak, mert hogy azok a mocskok csak is azért tüntettek ki egy másikat, mert azt egy nő rendezte. De előtte pont elmondta egy filmes szakember, hogy az a film tényleg megérdemelte...de még ha Tarantinonak is van igaza, akkor sem kell keménykedni, hogy ő a legjobb...nem gondoltam volna, hogy ilyet mond...
Amúgy lehet így nem hangzik durvának de ha tőle hallod másabb.
Real013
QUOTE(grasslover @ Oct 3 2006, 12:54 PM) *

Eléggé nagyképűen közölte, hogy Cannesben a szemét díjazók nem adtak kitüntetést a Reseervoirnak, mert hogy azok a mocskok csak is azért tüntettek ki egy másikat, mert azt egy nő rendezte. De előtte pont elmondta egy filmes szakember, hogy az a film tényleg megérdemelte...de még ha Tarantinonak is van igaza, akkor sem kell keménykedni, hogy ő a legjobb...nem gondoltam volna, hogy ilyet mond...
Amúgy lehet így nem hangzik durvának de ha tőle hallod másabb.

Biztos be volt bas.zva xDAmúgy meg midnen ember hibázik,szóval emiatt még nem lett kisebb a szememben,a filmjei akkor is ütnek smile.gif
VegaSHFOREVER
megyek nézem a barátoköztöt aztán alszok. biggrin.gif sad.gif

bye all
martin_dante
Műsor:
Péntek (6.):

RTL Klub: A végső megoldás: Halál (23.05) - sci-fi, horror
TV2: Stephen King: Halálsoron (21.10) - dráma
FILM+: Veszélyes vizeken (01.40) - thriller

Szombat (7.):

TV2: Stephen King: Carrie (00.10) - thriller
VIASAT3: Stephen King: A rémkoppantók (22.20)
FILM+: Álmatlanul (23.10) - thriller
Utánam a vízözön (23.10) - thriller

Vasárnap (8.):

VIASAT3: Stephen King: A rémkoppantók (23.30)
RTL Klub: Rémálom az Elm utcában 4. - Az álmok ura (01.30) - horror
FILM+: A hó hatalma (22.25) - thriller
A vízszerelő (00.50) - thriller
HBO: Az ördögűző - A kezdet

Hétfő (9.):

RTL Klub: Arachnophobia - Pókiszony (22.50) - thriller
HBO: Álmaimban Argentína (23.10) - thriller

Kedd (10.):

VIASAT3: Az ördög háromszöge (22.15) - thriller

Szerda (11.):

FILM+: A rendszer ellensége (19.30) - thriller
HBO: Vérszomjas szörnyeteg /Dark Wolf :/ - horror

Csütörtök (12.):

TV2: Csak egy harapás (01.20) - komédia
FILM+: A hó hatalma (01.15) - thriller
VegaSHFOREVER
hát hétvégén semmit se tok nézni sajna a losto meg a supernaturalt se , max hétfőn marad a pokos film. kiskoromban mennyire féltem attol bazz.
martin_dante
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Oct 5 2006, 06:18 PM) *

hát hétvégén semmit se tok nézni sajna a losto meg a supernaturalt se , max hétfőn marad a pokos film. kiskoromban mennyire féltem attol bazz.

Úgyis hamar belerázódsz abba, hogy korán kelj és hogy későn feküdj. Nem vagy te már fejlődő szervezet, nem árt neked semmit ha nem alszol napi 8-9 órát laugh.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(martin_dante @ Oct 5 2006, 06:19 PM) *

Úgyis hamar belerázódsz abba, hogy korán kelj és hogy későn feküdj. Nem vagy te már fejlődő szervezet, nem árt neked semmit ha nem alszol napi 8-9 órát laugh.gif

tudom. tegnap előtt pl 3órát aludtam aztán mentem melo és nem ártott. ma viszont 12ésfél órát aludtam és az sem ártott biggrin.gif biggrin.gif
Hellnight
Hazafit. Nekem tetszik.......... smile.gif
grasslover
QUOTE(Hellnight @ Oct 8 2006, 08:08 PM) *

Hazafit. Nekem tetszik.......... smile.gif

Hogy én azt hogy utálom rolleyes.gif XD
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.