Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
Hellnight
Rohadt életbe. Ma volt a Robin Hood a Fuszeklik Fejedelme és nem néztem sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
Real013
QUOTE(Hellnight @ Oct 21 2006, 11:33 PM) *

Rohadt életbe. Ma volt a Robin Hood a Fuszeklik Fejedelme és nem néztem sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

Én néztem pár percet,de azthiszem már kinőttem belőle.. biggrin.gif pedig régen nagyon sokszor láttam smile.gif
Norbi101
Ma este Fargo, én tuti megnézem, Peter Stormare is játszik benne. cool.gif
Darkdawn
QUOTE(Norbi101 @ Oct 22 2006, 03:08 PM) *

Az egy nézhető film... cool.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Norbi101 @ Oct 22 2006, 03:08 PM) *

melyik adon lesz???? és hányokor?
-OJ-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Oct 22 2006, 05:04 PM) *

melyik adon lesz???? és hányokor?

TV2n, fél 1 fele
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Oct 22 2006, 05:12 PM) *

TV2n, fél 1 fele

köszönöm. nézni fogom. smile.gif
Norbi101
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Oct 22 2006, 05:17 PM) *

köszönöm. nézni fogom. smile.gif

Énis, bár nem láttam még de érzem nagy film.
Fermat
A bukás - Hitler utolsó napjai
grasslover
QUOTE(Fermat @ Oct 22 2006, 07:00 PM) *

A bukás - Hitler utolsó napjai

Az nem csak 20.00-kor kezdődik? Vagy csak tér-időkontinuum megsemmisülés pillatana vagyon? biggrin.gif
Hellnight
Akkor ma este ha nem alszom be akkor meglesem a Fargot biggrin.gif
Bár nem nagyon nézek szinkronnal filmet mostanában, de hátha ennek a filmnek még jó szinkronja van smile.gif
grasslover
QUOTE(Hellnight @ Oct 22 2006, 07:42 PM) *

Akkor ma este ha nem alszom be akkor meglesem a Fargot biggrin.gif
Bár nem nagyon nézek szinkronnal filmet mostanában, de hátha ennek a filmnek még jó szinkronja van smile.gif

Sztem nagyon jó szinkronja van! Szóval ez egy kihagyhatatlan esemény, mindenkinek kötelezően ajánlott, holnap nincs suli, szóval egyszerűen ajándékba kapjátok a legjobb Coen filmet of ever...
martin_dante
QUOTE(grasslover @ Oct 22 2006, 07:44 PM) *

Sztem nagyon jó szinkronja van! Szóval ez egy kihagyhatatlan esemény, mindenkinek kötelezően ajánlott, holnap nincs suli, szóval egyszerűen ajándékba kapjátok a legjobb Coen filmet of ever...

És Rémálom az Elm utcában is lesz ma RTL-en hajnali fél 1 körül...
Fermat

kulonmatek reggel fel 10kor laugh.gif
martin_dante
QUOTE(Fermat @ Oct 22 2006, 08:01 PM) *

kulonmatek reggel fel 10kor laugh.gif

Akkor te tényleg matematikusnak tanulsz laugh.gif
Darkdawn
QUOTE(Norbi101 @ Oct 22 2006, 06:59 PM) *

Énis, bár nem láttam még de érzem nagy film.

Jók a megérzéseid. smile.gif
grasslover
QUOTE(martin_dante @ Oct 22 2006, 07:54 PM) *

És Rémálom az Elm utcában is lesz ma RTL-en hajnali fél 1 körül...

Rémálom jegelve Grass mentorod javaslatára wink.gif biggrin.gif
Hellnight
Az egyetlent míg nem lesz jobb biggrin.gif
Real013
REAL MADRID-barcelona meccset cool.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Oct 22 2006, 10:02 PM) *

REAL MADRID-barcelona meccset cool.gif

HAJRÁ BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fermat
QUOTE(martin_dante @ Oct 22 2006, 08:02 PM) *

Akkor te tényleg matematikusnak tanulsz laugh.gif

mernok informatikus pontosabban laugh.gif vagy muszaki menedzser
BMEre kell a pont
Muck
a bukás
-OJ-

Ezért most megorrolsz rám: én egyáltalán nem estem hasra a Fargotól, egyszer nézhető átlagos filmecske. A két bűnöző (Stormare és Buscemi) haláliak nagyon jó dumával, de mikor ők nem voltak a színen egyszerűen unatkoztam a többi szereplőn sad.gif A Nagy Lebowski és az Arizóniai ördögfióka sokkal jobbak voltak. Mostanában pedig ritka gyenge filmeket csináltak (Kegyetlen Bánásmód, Betörő az albérlőm)
Hellnight
QUOTE(-OJ- @ Oct 22 2006, 10:43 PM) *

Ezért most megorrolsz rám: én egyáltalán nem estem hasra a Fargotól, egyszer nézhető átlagos filmecske. A két bűnöző (Stormare és Buscemi) haláliak nagyon jó dumával, de mikor ők nem voltak a színen egyszerűen unatkoztam a többi szereplőn sad.gif A Nagy Lebowski és az Arizóniai ördögfióka sokkal jobbak voltak. Mostanában pedig ritka gyenge filmeket csináltak (Kegyetlen Bánásmód, Betörő az albérlőm)

Sztem nem fogom megnézni. Majd inkább leszedem torrentről. TV-be nem szeretek már filmet nézni dry.gif Útálom a reklámokat egy film közben.
VegaSHFOREVER
QUOTE(Hellnight @ Oct 22 2006, 10:46 PM) *

Sztem nem fogom megnézni. Majd inkább leszedem torrentről. TV-be nem szeretek már filmet nézni dry.gif Útálom a reklámokat egy film közben.

Van amit reklám nélkül nyomatnak le Pl a Raging Bullt reklám nélkül nyomatták le csodálkoztam rajta én is. Lehet ezt is igy nyomatják le. Egyébként engem is idegesitenek a reklámok. Tod mit utálok legjobba? mikor kimegyek nah hogy kajolok valamit szépen tv előtt. elkészitem a kaját beülök tv elé és ha hiszed ha nem pont akkor bebassák a kibasott reklámot és ilyen már millioszr ovlt velem és ne legyek ideges.? mad.gif
Real013

Nekem sem a a Fargo,sem a NAgy Lebowski nem tetszett annyira,mindkettő 8/10 és 70% smile.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Oct 22 2006, 11:07 PM) *

Nekem sem a a Fargo,sem a NAgy Lebowski nem tetszett annyira,mindkettő 8/10 és 70% smile.gif

nagy leb nekem se a kedvencem nem igazán jön be. ezt a fargot meg még nem láttam. de majd most laugh.gif
Hellnight
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Oct 22 2006, 11:06 PM) *

Van amit reklám nélkül nyomatnak le Pl a Raging Bullt reklám nélkül nyomatták le csodálkoztam rajta én is. Lehet ezt is igy nyomatják le. Egyébként engem is idegesitenek a reklámok. Tod mit utálok legjobba? mikor kimegyek nah hogy kajolok valamit szépen tv előtt. elkészitem a kaját beülök tv elé és ha hiszed ha nem pont akkor bebassák a kibasott reklámot és ilyen már millioszr ovlt velem és ne legyek ideges.? mad.gif

Jah az tényleg idegesítő. Ezért én mikor eszek akkor inkább gépen nézek filmet közben laugh.gif
grasslover

Nem értem. Pedig sztem hihetetlen jó film, én majd lefordultam közbe a székről smile.gif. A legvégén Stormare akciói, pl a baltás eset közben a kamerakezelés kegyetlen jó, a rendezés tökéletes, sztem egy másodpercre sem unalmas, a rendőrnős részek direkt olyan lassúak amilyenek smile.gif. Amúgy sztem hatalmas paródia az egész, tegnap tudtam meg egyébként Thundersticktől, hogy ez nem is megtörtént esemény, csak Coenék kitalálták me hogy mi vicces má biggrin.gif...

Én is a régi filmjeiket szeretem a tesóéknak, a Fargo előtt a Blood Simple, Raising Arizona, Barton Fink és még talán a Lebowski belefér, de már nem szeretem annyira. A Fargotól már csak lefelé ívelt a karrierjük szvsz.
VegaSHFOREVER
most a Fargo-t nézem. épp reklám van. pedig reménykedtem hogy nem lesz dry.gif
-moki-
Hát jah, nem bírták ki... dry.gif Eddig elég komoly kis film. smile.gif
martin_dante
QUOTE(grasslover @ Oct 22 2006, 08:27 PM) *

Rémálom jegelve Grass mentorod javaslatára wink.gif biggrin.gif

Hát pedig megnéztem biggrin.gif Az ébresztőm nem ébreszett időre, úgyhogy csak az utolsó fél órát tudtam megnézni a Freddy-ből, a Fargo utána meg már nem érdekelt, fáj mindenem, orrom be van dugulva, a szám ki van száaradva... inkább húztam aludni.

Most az Irány Eldorádót nézem biggrin.gif
SasOri-Sama
QUOTE(martin_dante @ Oct 23 2006, 06:33 AM) *

Hát pedig megnéztem biggrin.gif Az ébresztőm nem ébreszett időre, úgyhogy csak az utolsó fél órát tudtam megnézni a Freddy-ből, a Fargo utána meg már nem érdekelt, fáj mindenem, orrom be van dugulva, a szám ki van száaradva... inkább húztam aludni.

Én lekéstem mindegyik filmről :\ A Fargo-ról is, meg az Irány Eldorádóról is :\
Na most nézem a Minimaxot biggrin.gif
grasslover
QUOTE(_V_ @ Oct 23 2006, 07:59 AM) *

Én lekéstem mindegyik filmről :\ A Fargo-ról is, meg az Irány Eldorádóról is :\
Na most nézem a Minimaxot biggrin.gif

Uhh az az Eldorado anno nekem nagyon nagyon nem jött be, sztem hótgyenge.
Fermat
QUOTE(grasslover @ Oct 23 2006, 11:43 AM) *

Uhh az az Eldorado anno nekem nagyon nagyon nem jött be, sztem hótgyenge.

Nekem se , de 1x nezheto biggrin.gif
Regebben sokkal dogosebb razflmek voltak ( Lion king, pocahontas, macskarisztokratak ,Toy Story , 101 kiskutya)
new rajz(animacios)filmek kozul a shrek jon be, meg a SOUTH PARK, SIMPSONS csalad. Simply jo. smile.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(martin_dante @ Oct 23 2006, 06:33 AM) *

MIóta a mentorod? Döntsd el végre kinek az oldalán állsz. sleep.gif sleep.gif sleep.gif sleep.gif
martin_dante
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Oct 23 2006, 03:34 PM) *

MIóta a mentorod? Döntsd el végre kinek az oldalán állsz. sleep.gif sleep.gif sleep.gif sleep.gif

Ki a mentorom? Én nem mondtam semmit Vega... dry.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(martin_dante @ Oct 23 2006, 04:47 PM) *

Ki a mentorom? Én nem mondtam semmit Vega... dry.gif

a sith dog azt mondta hogy a mentorod. zavart érzek az erőben. mad.gif homáyl fedi a jövödet. unsure.gif

laugh.gif biggrin.gif
martin_dante
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Oct 23 2006, 04:53 PM) *

a sith dog azt mondta hogy a mentorod. zavart érzek az erőben. mad.gif homáyl fedi a jövödet. unsure.gif

laugh.gif biggrin.gif

Rúgj ki megin' bazmeg' és akkor már nem födi homály a jövőmet! (Ez rímelt xD) mad.gif laugh.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(martin_dante @ Oct 23 2006, 04:58 PM) *

Rúgj ki megin' bazmeg' és akkor már nem födi homály a jövőmet! (Ez rímelt xD) mad.gif laugh.gif

honnan rugjalak ki? kidobjalak egy ablakon vagy mi? biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif
Fermat
most kinek ki a mentora vagy mivan ? blink.gif laugh.gif
DaVeman
Tényeket
-OJ-
QUOTE(DaVeman @ Oct 23 2006, 09:02 PM) *

Tényeket

Én azt elvből nem szoktam laugh.gif
Estére Hasznos Holmik a Film+on
martin_dante
QUOTE(-OJ- @ Oct 23 2006, 09:13 PM) *

Én azt elvből nem szoktam laugh.gif
Estére Hasznos Holmik a Film+on

Már beírtam ide és szólni is akartam neked. Vedd fel, nekem úgy is megvan DVD-n happy.gif
Hellnight
Snooker-t. Mivel semmi jó film nincs, hála 56-nak. Meg amúgy is szoktam snookert nézni biggrin.gif
martin_dante
QUOTE(Hellnight @ Oct 23 2006, 09:19 PM) *

Snooker-t. Mivel semmi jó film nincs, hála 56-nak. Meg amúgy is szoktam snookert nézni biggrin.gif

Mi az a Snooker? blink.gif
Hellnight
QUOTE(martin_dante @ Oct 23 2006, 09:20 PM) *

Mi az a Snooker? blink.gif

sleep.gif Billiárd biggrin.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Hellnight @ Oct 23 2006, 09:26 PM) *

sleep.gif Billiárd biggrin.gif

tudsz biliárdozni? én mester vagyok. wink.gif már 6éve üzöm mindenféle kocsmákban laugh.gif
-OJ-
QUOTE(martin_dante @ Oct 23 2006, 09:17 PM) *

Már beírtam ide és szólni is akartam neked. Vedd fel, nekem úgy is megvan DVD-n happy.gif

Igen, jól tudom te kis mákos biggrin.gif Minek vegyem fel, minden hónapban leadják a Film+on cool.gif
Hellnight
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Oct 23 2006, 09:42 PM) *

tudsz biliárdozni? én mester vagyok. wink.gif már 6éve üzöm mindenféle kocsmákban laugh.gif

Majd akkor a ZHSZ talin nyomunk egy pár billiárd meccset ok? biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.