Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
VegaSHFOREVER
QUOTE(Hellnight @ Oct 23 2006, 09:45 PM) *

Majd akkor a ZHSZ talin nyomunk egy pár billiárd meccset ok? biggrin.gif

Simán. cool.gif Remélem legyőzöl laugh.gif wuki vagyok mondtam már? biggrin.gif
Hellnight
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Oct 23 2006, 09:57 PM) *

Simán. cool.gif Remélem legyőzöl laugh.gif wuki vagyok mondtam már? biggrin.gif

Porig alázlak laugh.gif laugh.gif
Ha veszítesz fizetsz nekem egy üdítőt. Ha Te nyersz akkor még hívlak meg valamire. Ok? cool.gif
grasslover
Ez mind szép és jó, de ez nem OFF topic emberek smile.gif.
VegaSHFOREVER
QUOTE(Hellnight @ Oct 23 2006, 10:00 PM) *

Porig alázlak laugh.gif laugh.gif
Ha veszítesz fizetsz nekem egy üdítőt. Ha Te nyersz akkor még hívlak meg valamire. Ok? cool.gif

Milyen üditőt? blink.gif sört vagy valamit rolleyes.gif én Jim Beam-et iszok biggrin.gif cool.gif van amikor nagyon nem megy ám smile.gif de azé álltalában szokott cool.gif
Hellnight
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Oct 23 2006, 10:02 PM) *

Milyen üditőt? blink.gif sört vagy valamit rolleyes.gif én Jim Beam-et iszok biggrin.gif cool.gif van amikor nagyon nem megy ám smile.gif de azé álltalában szokott cool.gif

Gyerünk erről beszélni ZHSZ-be

Grass: elnézésedet kérem OFF-olásom miatt rolleyes.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Oct 23 2006, 10:02 PM) *

Ez mind szép és jó, de ez nem OFF topic emberek smile.gif.

Te is szoktál offolni akkor mi se szolunk neked. mi bajod van? huh.gif
grasslover
Hubazz...jövőhét nem lesz rossz:
Szombat RTL Klub: Ómen 2
Szombat m1: Pink Floyd - The Wall
Vasárnap m1: John Malkovich-menet ohmy.gif

Ómen nem annyira, de a másik kettő az nagyon nagy kedvencem, szóval csak ajánlani tudom mind a kettőt smile.gif.
Darkdawn
QUOTE(grasslover @ Oct 24 2006, 02:01 PM) *

Ómen nem annyira, de a másik kettő az nagyon nagy kedvencem, szóval csak ajánlani tudom mind a kettőt smile.gif.

A Jonh Malkovics-menetre úgyis kiváncsi vagyok, a Fal meg kötelező (és a lemez is) cool.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Oct 24 2006, 02:01 PM) *

a The Wall-t megnézem.
Darkdawn
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Oct 24 2006, 03:58 PM) *

a The Wall-t megnézem.

Ez a megfelelő hozzállás biggrin.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Darkdawn @ Oct 24 2006, 04:15 PM) *

Ez a megfelelő hozzállás biggrin.gif

nem láttam még sal érdekel. rolleyes.gif
grasslover
QUOTE(Darkdawn @ Oct 24 2006, 03:54 PM) *

A Jonh Malkovics-menetre úgyis kiváncsi vagyok, a Fal meg kötelező (és a lemez is) cool.gif

Jóhogy kötelező smile.gif. De a Malkovich menet is nagyon durva smile.gif.
Ja és véletlenül kihagytam a Jean-Pierre Jeunet remekművet, a City of Lost Children-t, ez a tv2-n lesz Képírók sorozat részeként.
SasOri-Sama
A "The Wall" itt pihen mellettem eredetiben,(sajna nem az enyém x( ), szal én a John Malkovich-Menetet fogom nézni
grasslover
QUOTE(_V_ @ Oct 24 2006, 04:44 PM) *

A "The Wall" itt pihen mellettem eredetiben,(sajna nem az enyém x( ), szal én a John Malkovich-Menetet fogom nézni

Nem egy időpontban lesz smile.gif
SasOri-Sama
QUOTE(grasslover @ Oct 24 2006, 04:44 PM) *

Nem egy időpontban lesz smile.gif

Télleg x) Nembaj, maj megnézem gépen ha arra van kedvem biggrin.gif
Royal04
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Oct 24 2006, 03:58 PM) *

a The Wall-t megnézem.

Én is. smile.gif A másik, ami nagyon érdekel még, az a City of Lost Children (La cité des enfants perdus biggrin.gif), remélem nem alszom el addigra. rolleyes.gif
grasslover
QUOTE(Royal04 @ Oct 24 2006, 06:20 PM) *

Én is. smile.gif A másik, ami nagyon érdekel még, az a City of Lost Children (La cité des enfants perdus biggrin.gif), remélem nem alszom el addigra. rolleyes.gif

Tőzsd le enkább sleep.gif biggrin.gif

Martin: megnéztem azt a csuda mónika saltos linket ami az msn személyes üzidben volt :S akarom mondani néztem 10 percig, aztán meg tekertem mert kiváncsi voltam a verekedésekre, de csak köpködés volt. Ez megsem közelíti a Jerry Springert sleep.gif
Royal04
QUOTE(grasslover @ Oct 24 2006, 06:21 PM) *

Tőzsd le enkább sleep.gif biggrin.gif

Martin: megnéztem azt a csuda mónika saltos linket ami az msn személyes üzidben volt :S akarom mondani néztem 10 percig, aztán meg tekertem mert kiváncsi voltam a verekedésekre, de csak köpködés volt. Ez megsem közelíti a Jerry Springert sleep.gif

Haggyá má... az illegális.

Amúgy megtelt a vinyó, Twin Peaks-nek is alig van hely, mondtam már. smile.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Royal04 @ Oct 24 2006, 06:20 PM) *

Igen azt én is megnézem. Egész jó mostnában a képirok. smile.gif most a Fargo-t adták.
Darkdawn
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Oct 24 2006, 07:11 PM) *

Igen azt én is megnézem. Egész jó mostnában a képirok. smile.gif most a Fargo-t adták.

Jó ez a képírók, csak adhatnák mondjuk főműsor időben wink.gif
Fermat
Joban rosszban smile.gif at tvtwu
VegaSHFOREVER
QUOTE(Darkdawn @ Oct 24 2006, 08:02 PM) *

Jó ez a képírók, csak adhatnák mondjuk főműsor időben wink.gif

Vagy adhatnának régebbi filmeket is. Pl az elején ott mutatják Hitchcock-ot meg Chaplin-t de én Chaplin filmet még nem láttam képirokba.
martin_dante
TV műsor:

Péntek (27.):

RTL Klub: Ómen (23.10) - horror
FILM+: Gyilkos tétlenség (00.45) - thriller
HBO: Constantine, a démonvadász (22.35) - akció, thriller

Szombat (28.):

RTL Klub: A Gyűrűk Ura - A gyűrű szövetsége (19.30) - kaland, fantasy
TV2: Menekülés Los Angelesből (23.15) - akció
VIASAT3: Stephen King: Kedvencek temetője (22.25) - horror
FILM+: Mr. Murder - A tökéletes gyilkos (21.20) - thriller
Véres lakoma (23.55) - horror-vígjáték
HBO: Gőzfiú (18.55) - animációs
Az ördögűző - A kezdet (22.45) - horror
Álmaimban Argentína (00.35) - thriller

Vasárnap (29.):

RTL Klub: Rémálom az Elm utcában 7. - Az új rémálom (22.55) - horror
FILM+: Végzetes hang (21.00) - thriller
A vámpír csókja (22.55) - horror
HBO: Bíbor folyók 2. - Az apokalipszis angyalai (01.20) - thriller

Hétfő (30.):

HBO: Az Aldo Moro-ügy (22.40) - thriller
Mobil (00.30) - thriller

Kedd (31.):

FILM+: Turbózombi, véruszkár (23.30) - horror-vígjáték
HBO: Vérfarkas (02.35) - horror

Szerda (november 1.):

TV2: Az operaház fantomja - 2004 (23.00) - musical
Szerelmem szelleme (01.40) - thriller
DUNA TV: Más világ (22.15) - thriller
FILM+: Terror az 534-es járaton (19.30) - thriller
Levél a halálsorról (21.15) - thriller
HBO: Hajsza a metróban (02.10) - horror

Csütörtök (2.):

FILM+: Veszélyes terepen (21.25) - thriller
-OJ-
Fábryt!!! KEGYETLEN NAGY!!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
martin_dante
QUOTE(-OJ- @ Oct 26 2006, 09:36 PM) *

Fábryt!!! KEGYETLEN NAGY!!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Hatalmas volt ez a Miniszterelnökös rész xD laugh.gif Behalok ezen a Fábryn :Rolleyes : Király rolleyes.gif biggrin.gif
grasslover
Fábryt gyűlölöm laugh.gif

Holnap m1 21:??: Guiseppe Tornatore rendezésében elkészült, több Oscar-díjat nyert alkotás: Maléna, Monica Bellucci főszereplésével. Még én sem láttam, de holnap sem fogom mengézni rolleyes.gif Inkább megveszem DVD-n (950-990-ért vesztegetik)
-moki-
QUOTE(grasslover @ Oct 27 2006, 10:43 AM) *

Holnap m1 21:??: Guiseppe Tornatore rendezésében elkészült, több Oscar-díjat nyert alkotás: Maléna, Monica Bellucci főszereplésével. Még én sem láttam, de holnap sem fogom mengézni rolleyes.gif Inkább megveszem DVD-n (950-990-ért vesztegetik)

Nagyon jó kis film. Könnyeden indul és a végére szinte megrázó. Én anno a képírókban néztem meg. Nekem bejött, meg is nézem holnap is smile.gif
PCBalu
Bammeg, megy a Kész Átverés műsorvezetője, Jáksó László... sad.gif

De ami még rosszabb hír: az utóda nem lesz más..., mint BALÁZS dry.gif (a Balázs-showból)
VegaSHFOREVER
QUOTE(PCBalu @ Oct 27 2006, 02:10 PM) *

Bammeg, megy a Kész Átverés műsorvezetője, Jáksó László... sad.gif

De ami még rosszabb hír: az utóda nem lesz más..., mint BALÁZS dry.gif (a Balázs-showból)

hát ez tényleg rosz hir. balázs egy iritálo nyálas alak dry.gif
PCBalu
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Oct 27 2006, 04:20 PM) *

hát ez tényleg rosz hir. balázs egy iritálo nyálas alak dry.gif

El tudnád képzelni, hogy olyan stílusban beszéljen a Kész Átverésben, mint aJáksó?
Hát én nem...sad.gif dry.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(PCBalu @ Oct 27 2006, 07:02 PM) *

El tudnád képzelni, hogy olyan stílusban beszéljen a Kész Átverésben, mint aJáksó?
Hát én nem...sad.gif dry.gif

az a balázs engem alapbol rohadtul irritál. meglátnám megverném tuti rolleyes.gif
PCBalu
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Oct 27 2006, 07:03 PM) *

az a balázs engem alapbol rohadtul irritál. meglátnám megverném tuti rolleyes.gif

Egyetértek, nagypofájú és mindnekit beéget, beoltogat ország előtt a hülye talkshowjában. dry.gif
grasslover
QUOTE(PCBalu @ Oct 27 2006, 07:10 PM) *

Egyetértek, nagypofájú és mindnekit beéget, beoltogat ország előtt a hülye talkshowjában. dry.gif

Sztem meg hatalmas arc Balázs! Nemtom mi bajotok vele biggrin.gif Bár én egy ezer éves, még Z+ os beszólása miatt bírom:

"szomorúszamuráj, hülye Kozsó balf*sz g*ci" biggrin.gif (biztos hallottátok)
Darkdawn
QUOTE(grasslover @ Oct 27 2006, 07:17 PM) *

Sztem meg hatalmas arc Balázs! Nemtom mi bajotok vele biggrin.gif Bár én egy ezer éves, még Z+ os beszólása miatt bírom:

"szomorúszamuráj, hülye Kozsó balf*sz g*ci" biggrin.gif (biztos hallottátok)

Én kímélem magam tőle... (meg a csatornától is biggrin.gif ) tongue.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(PCBalu @ Oct 27 2006, 07:10 PM) *

néha elég komolyan beszol a vendégeinek. nekem szolna be bazmeg. jobban tenné ha fejbelőné magát mert én nyirnám ki a niggert. mad.gif unsure.gif
biggrin.gif
grasslover
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Oct 27 2006, 08:28 PM) *

néha elég komolyan beszol a vendégeinek. nekem szolna be bazmeg. jobban tenné ha fejbelőné magát mert én nyirnám ki a niggert. mad.gif unsure.gif
biggrin.gif

Hát figyelj aki talkshow-ba megy, az megérdemli. Amúgy meg az egész egy színjáték, semmi köze az egésznek a valósághoz.

Darkdawn: én is így vok ezzel, nincs még TV-csatorna amit jobban utálnék az RTL-nél. Ja de biggrin.gif HírTV rolleyes.gif laugh.gif
Darkdawn
Ja, majdnem elfelejtettem, jövő hétvégén SCI-FI HÉTVÉGE A TCM -en, olyan filmekkel mint a 2001 vagy a Logan futása. smile.gif
PCBalu
QUOTE(grasslover @ Oct 27 2006, 08:33 PM) *

Hát figyelj aki talkshow-ba megy, az megérdemli. Amúgy meg az egész egy színjáték, semmi köze az egésznek a valósághoz.

Darkdawn: én is így vok ezzel, nincs még TV-csatorna amit jobban utálnék az RTL-nél. Ja de biggrin.gif HírTV rolleyes.gif laugh.gif

Mi??? A Hír TV nagyon jó... smile.gif
Az egyetlen csatorna, amely a híreket nem elferdítve közli.
-OJ-
QUOTE(PCBalu @ Oct 27 2006, 09:15 PM) *

Mi??? A Hír TV nagyon jó... smile.gif
Az egyetlen csatorna, amely a híreket nem elferdítve közli.

Én csak azt nézek, a TV2n le tudnék rúgni mindenkit biggrin.gif
PCBalu
QUOTE(-OJ- @ Oct 27 2006, 09:20 PM) *

Én csak azt nézek, a TV2n le tudnék rúgni mindenkit biggrin.gif

Hát a tv 2 híradója még nem is olyan rossz, na de az RTL Klubbé...silány, ötlettelen, tele van bakival... dry.gif
Royal04
QUOTE(grasslover @ Oct 27 2006, 08:33 PM) *

Csak nem a politikai beállítottsága miatt? biggrin.gif
grasslover
QUOTE(Royal04 @ Oct 27 2006, 09:29 PM) *

Csak nem a politikai beállítottsága miatt? biggrin.gif

Ennyire átlátszó voltam? laugh.gif
Amúgy egyáltalán nem nézek tv-t, poén, hogy egy ideje csak m1-rtl-tv2 kombó van nálunk, szóval ha akarnék se tudnék hírtevét nézni...csak rejtett poénnak szántam biggrin.gif
-moki-
A Balázst csípem. Eladja magát a képernyőn, és nagyon nem buta gyerek. Ezerszer értelmesebb, mint a Mónika, meg a Lilu együtt laugh.gif
martin_dante
QUOTE(kismoki @ Oct 28 2006, 03:12 AM) *

A Balázst csípem. Eladja magát a képernyőn, és nagyon nem buta gyerek. Ezerszer értelmesebb, mint a Mónika, meg a Lilu együtt laugh.gif

Egyetértünk smile.gif Lilut ki nem állhatom dry.gif
PCBalu
Én nem a politikai beállítottsága miatt nézem a Hír TV-t, egyszerűen ott a legjobb a híradó..sztem...
martin_dante
Most nézem a Gőzfiú-t az HBO-n rolleyes.gif
MuMa01
én ezt a fejcserés támadás-t néztem, de a legvégét levágták mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif dry.gif
Kalti
QUOTE(grasslover @ Oct 27 2006, 10:43 AM) *

Te ezt hol láttad, mert most nézem a mai tv műsort, de se híre se hamva ? huh.gif
-OJ-
QUOTE(Kalti @ Oct 28 2006, 07:11 PM) *

Te ezt hol láttad, mert most nézem a mai tv műsort, de se híre se hamva ? huh.gif

Pedig benne van az újságban, m1 21:00kor unsure.gif

QUOTE(PCBalu @ Oct 28 2006, 12:34 PM) *

Én nem a politikai beállítottsága miatt nézem a Hír TV-t, egyszerűen ott a legjobb a híradó..sztem...

És ott a híreket teljes formájában adják elő, nem hallgatnak el bizonyos részleteket.
Darth Cortez
Most megy A Gyűrű Szövetsége a ZERTÉELEN! biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.