Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
Real013
QUOTE(adesz444 @ Nov 30 2006, 11:14 PM) *

a csatoran valóban szar, a filmet meg ne szdd, ritka különelges film, nagyon rég láttam, és mpst jó kmegnézni biggrin.gif

Szerintem si eredeti az ötlet,de többet is ki lehetett volna belőle hozni sad.gif
DaVeman
Már...csak...2 óra...és ...jön...A Fight Club yeah!
-OJ-
QUOTE(DaVeman @ Dec 2 2006, 08:07 PM) *

Már...csak...2 óra...és ...jön...A Fight Club yeah!

Én inkább az Álmatlanságot nézem biggrin.gif
VegaSHFOREVER
ezek a németek mit művelnek. valami tornádos film megy a tv-be de az valami szánalom. németek nagoyn majmolják usa-t.
Darkdawn
QUOTE(-OJ- @ Dec 2 2006, 08:16 PM) *

én meg valószínűleg bealszom dry.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Darkdawn @ Dec 2 2006, 09:00 PM) *

én meg valószínűleg bealszom dry.gif

ne is mond. éjjel nem aludtam semmit aztán ugy mentem ma komáromba. annyira fáradt voltam hazajövet a buszon majdnem elaludtam. aztán aludtam előbb 3ésfél órát most annyival jobb 2-3ig fenn tudok lenni.
martin_dante
QUOTE(-OJ- @ Dec 2 2006, 08:16 PM) *

Én meg a Végső Állomás 2-t cool.gif
VegaSHFOREVER
Most lesz a képírókban a Nyisd ki a szemed cimű film. ugy tudom ennek a filmnek a remake-je a vanilia égbolt.
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Dec 4 2006, 12:05 AM) *

Most lesz a képírókban a Nyisd ki a szemed cimű film. ugy tudom ennek a filmnek a remake-je a vanilia égbolt.

Annak a filmnek reméket kíszíteni felér egy istenkáromlással dry.gif
Darkdawn
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Dec 4 2006, 12:05 AM) *

tudhatod, hogy én azokban az időpontokban már az álomvilágban barangolok; na de ma végre Vészhelyzet, a keddek fárosza, az egyetlen sorozat, amit rendszeresen nézek, bár már nem olyan jó mint régen, azért, ha más nem Michael Crichton iránti respectből nézem. biggrin.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Darkdawn @ Dec 5 2006, 05:53 PM) *

tudhatod, hogy én azokban az időpontokban már az álomvilágban barangolok; na de ma végre Vészhelyzet, a keddek fárosza, az egyetlen sorozat, amit rendszeresen nézek, bár már nem olyan jó mint régen, azért, ha más nem Michael Crichton iránti respectből nézem. biggrin.gif

Jah igen. Elfelejtettem hogy rajtam kivül kevesen élnek éjszakai életet. biggrin.gif
Vészhelyzetet már nem nézem. Sőt már nagoyn régóta nem nézem. Anno a régi részeket néztem , azokat imádtam. most jut eszembe hogy elég rétóta nem néztem sorozatot a tv-ben. pl legalább 3 lost-ot és supernaturalt kihagytam. sad.gif bár a lost nem lényeg mert havernak megvan mind.
Darkdawn
na a vészhelyzetet el quakeztem, majd jövő héten.... mostanában a BP tévére vagyok ráállva, lehet, hogy fanatikus leszek, MÁR PERCEKET KÉPES VAGYOK MEGNÉZNI BELŐLE!, ha jól haladok, hamarosam már egy órán keresztül tudom majd nézni biggrin.gif
Real013
QUOTE(Darkdawn @ Dec 6 2006, 03:27 PM) *

na a vészhelyzetet el quakeztem, majd jövő héten.... mostanában a BP tévére vagyok ráállva, lehet, hogy fanatikus leszek, MÁR PERCEKET KÉPES VAGYOK MEGNÉZNI BELŐLE!, ha jól haladok, hamarosam már egy órán keresztül tudom majd nézni biggrin.gif

Mondták már ,hogy ez beteges? biggrin.gif
martin_dante
Péntek (8.):

RTL Klub: Atomkutya (23.10) - thriller
FILM+: A betolakodó (21.25) - thriller
HBO: Sin City (22.00) - akció, thriller, noir
M1: Meggyanúsítva (00.15) - thriller
MGM: A rettegés háza (24.00) - horror

Szombat (9.):

M2: Femme fatale - A végzet asszonya (23.10) - thriller
FILM+: Tűzszemek (21.25) - horror
HBO: Collateral - A halál záloga (21.00) - thriller
MGM: A vörös halál álarca (04.50) - horror

Vasárnap (10.):

FILM+: Titkos társaság (23.25) - thriller
HBO: Viasztestek (24.00) - horror
Vad vágyak 3. (03.35) - thriller

Hétfő (11.):

FILM+: Bűnös viszony (21.20) - thriller
Áldott a gyermek (23.05) - thriller
HBO: A rend őrzője (02.50) - thriller
Hálózat TV: Levél a halálsorról (23.00) - thriller

Kedd (12.):

TV2: A gyűjtő (21.15) - thriller
HBO: Kisiklottak (22.55) - thriller

Szerda (13.):

Hálózat TV: Levél a halálsorról (23.00) - thriller

Csütörtök (14.):

FILM+: Amikor a bérgyilkos is több a soknál (21.10) - thriller
A betolakodó (01.00) - thriller
VegaSHFOREVER
Dante - vasárnaphoz sose irod le a tv2-t. h mi lesz a képirokban. ott általában mindig jó filmet adnak.
-OJ-
Fábry Show, Skacok!!! laugh.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Dec 7 2006, 09:10 PM) *

Fábry Show, Skacok!!! laugh.gif

én is néztem egy kicsit. jó volt. főleg a mikulásos rész laugh.gif aztán bejött az a ló és meguntam xD
Darkdawn
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Dec 7 2006, 09:26 PM) *

én is néztem egy kicsit. jó volt. főleg a mikulásos rész laugh.gif aztán bejött az a ló és meguntam xD

szerettem volna nézni, de hát a számítógép nagy úr...

amúgy ma volt a BP tévén egy paradox műsor; egy jós ember mesélt Jézusról és a lélekvándorlásról és a szellemekről egyben huh.gif ; aztán majdnem leverte a virágot az asztalról, mondta is, hogy hoppá, és folytatta; később betelefonált egy nő aki megkérdezte hány szellem van a lakásában...... közkivántra folytatom laugh.gif sőt akár a tegnapi télapós műsorról is ejtehetek pár szót laugh.gif ...
Spyk3r
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Dec 7 2006, 09:26 PM) *

Én hallgatom ..néha odanézek..majd a bagi nacsás részre leszek kiváncsi...meg ahogy leoltja Gönczit biggrin.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Spyk3r @ Dec 7 2006, 09:44 PM) *

Én hallgatom ..néha odanézek..majd a bagi nacsás részre leszek kiváncsi...meg ahogy leoltja Gönczit biggrin.gif

akkor lehet visszamegyek és nézem biggrin.gif
Darkdawn - érdekes lehet ez a Bp tv , nekünk nincs olyan. az igazat megvallva még nem is hallottam rola. unsure.gif
Spyk3r
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Dec 7 2006, 09:47 PM) *

Darkdawn - érdekes lehet ez a Bp tv , nekünk nincs olyan. az igazat megvallva még nem is hallottam rola. unsure.gif

Nekunk van..most nem kapcsolgatok de talán a 9. csatorna...egyébként sose szoktam nézni... multkor a Cool live-be hallottam ,h a Kiszel tündének van ott egy müsora O_o biggrin.gif

Na most jön a Gönczis rész biggrin.gif
Darkdawn
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Dec 7 2006, 09:47 PM) *

Bagi Nacsáék egyszer valahogy így parodizálták: frontális támadás a kultúra ellen. biggrin.gif
Nem is igazán hiszem el, hogy ezt felnőtt emberek csinálják.

elég gyenge a kép
kultúr történeti esemény
Jóslós műsorok

na aki ezek közül kettőt végig tud nézni, azt beveszem a fanclubba... biggrin.gif
Hellnight
QUOTE(Darkdawn @ Dec 7 2006, 10:04 PM) *

Bagi Nacsáék egyszer valahogy így parodizálták: frontális támadás a kultúra ellen. biggrin.gif

elég gyenge a kép
kultúr történeti esemény
Jóslós műsorok

na aki ezek közül kettőt végig tud nézni, azt beveszem a fanclubba... biggrin.gif

Áááááááááá bazze Bagi-Nacsáról jutott eszembe, hogy most voltak a Fábryba én meg nem néztem őket pedig akartam mad.gif mad.gif sad.gif sad.gif Áááááááááááááááááááá
VegaSHFOREVER
QUOTE(Darkdawn @ Dec 7 2006, 10:04 PM) *

elég gyenge a kép
kultúr történeti esemény
Jóslós műsorok

oh my god!
az elsőt meg se néztem. a bu-zik valahogy nem érdekelnek
a második. nos ez a kis kölök már volt az rtl-klubon asszem a balázs sóba. már ott az volt a véleményem rola hogy mrha irritálo feje van. mint egy hörcsög.
a harmadik meg érdekes. biggrin.gif
martin_dante
QUOTE(Spyk3r @ Dec 7 2006, 09:44 PM) *

Baxus... én meg átaludtam az egész Fábryt sad.gif A Dizájn centert még megnéztem, de aztán mély álomba szenderültem sad.gif sad.gif sad.gif
Real013
Darkdawn:kimélj meg miket lécci XD
-OJ-
László-tábor biggrin.gif
Nem tudom, miért, de tetszik ez a marhaság laugh.gif
martin_dante
http://comment.blog.hu/2006/12/01/p20383
Ezek szerint jön a Masters of Horror széria Magyarországra is rolleyes.gif rolleyes.gif
Hellnight
QUOTE(martin_dante @ Dec 11 2006, 02:47 PM) *

http://comment.blog.hu/2006/12/01/p20383
Ezek szerint jön a Masters of Horror széria Magyarországra is rolleyes.gif rolleyes.gif

És még a magyar címe is jó lett laugh.gif laugh.gif
Akkor ez talán jelentheti majd azt is, hogy TALÁN idővel kiadják majd DVD-n is unsure.gif unsure.gif
martin_dante
Holnap 6 körül végre újból láthatom Guillermo DelToro 2001-es filmjét az Ördög Gerinc-et (El Esa legjobb!nzo Del Diablo) rolleyes.gif
Real013
QUOTE(martin_dante @ Dec 11 2006, 08:47 PM) *

Holnap 6 körül végre újból láthatom Guillermo DelToro 2001-es filmjét az Ördög Gerinc-et (El Esa legjobb!nzo Del Diablo) rolleyes.gif

Merezjó?Csak mondom megkérdem,lusta vok imdbzni. biggrin.gif
martin_dante
QUOTE(Real013 @ Dec 12 2006, 12:09 PM) *

Merezjó?Csak mondom megkérdem,lusta vok imdbzni. biggrin.gif

Hát, mikor 4 éve láttam nagyon befostam tőle, remélem most is így leszek vele rolleyes.gif Amúgy meg elég jó az IMDb ratingje cool.gif
-OJ-
Érzéki Csalódás a Film+on

Liv Tyler eszméletlen szexi laugh.gif laugh.gif laugh.gif Ha Arwenként így öltözött volna, Aragorn nem tart a Szövetséggel, az bizti cool.gif
martin_dante
2006. december 15-21.

Péntek (15.):

RTL Klub: Őrjítő indulatok (00.50) - thriller
TV2: Titkos rend (23.30) - thriller
FILM+: Aki bújt, aki nem (21.20) - horror
Október (23.05) - thriller
Tűzszemek (01.05) - horror
HBO: Fekete víz (22.45) - thriller
Bíbor folyók 2. - Az apokalipszis angyalai (00.30) - thriller

Szombat (16.):

M1: Várj, míg sötét lesz (21.10) - thriller
RTL Klub: Penge (22.05) akció, thriller
Pokoli szeretet (00.25) - thriller
TV2: Elektrosokk (23.20) - thriller
Duna TV: Halálcsapda (22.50) - thriller
FILM+: Tengeri szörnyeteg (21.15) - thriller
HBO: Zéró gyanúsított (22.40) - thriller

Vasárnap (17.):

RTL Klub: Kimondatlan (23.15) - thriller
FILM+: Az átkozottak (21.05) - horror
Bűnös viszony (00.40) - thriller
HBO: Kisiklottak (02.40) - thriller

Hétfő (18.):

TV2: A kísértés nyara (01.00) - thriller
FILM+: A képlet csapdája (19.25) - thriller
Oroszlánbarlang (21.35) - thriller
Hallmark: Halálos talány (23.00) - thriller

Kedd (19.):

FILM+: Hús a húsból (21.20) - horror-vígjáték
Vérszomjas szörnyecskék (23.00) - horror
HBO: Viasztestek (22.55) - horror
Collaterel - A halál záloga (00.45) - thriller

Szerda (20.):

FILM+: Amikor a bérgyilkos is több a soknál (01.50) - thriller
HBO: Penge - Szentháromság (22.45) - akció, thriller
Hallmark: Halálos kockázat (23.00) - thriller

Csütörtök (21.):

FILM+: Aki bújt, aki nem (00.30) - horror
Darkdawn
hihető, hogy keddre raktál egy időpontba azokat a filmeket amiket megakartam nézni... (A gyűjőt, Hibátlanok, stb)...
DaVeman
megatáncot és ha jól hallom Nightwish megy smile.gif
Rizzo_Daddy
Épp megy a Noah Wyle-féle Indy-klón 2. része... Megnéztem nagyjából egy hete már, mert nem volt jobb dolgom... Megy valami jobb, vagy ezt kell nézzem, amíg nem kezdődik az NFL meccs? biggrin.gif
VegaSHFOREVER
Most a Csak Szex és MÁs semmi-t vagy mi a cime unsure.gif
Darkdawn
Tegnap a Nashville-en aludtam el, nem azért mert rossz volt, csak fáradt voltam.
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Dec 17 2006, 08:30 PM) *

Most a Csak Szex és MÁs semmi-t vagy mi a cime unsure.gif

Szerintem nem egy nagy film..egyszer bőven elég volt nekem smile.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Dec 18 2006, 05:15 PM) *

Szerintem nem egy nagy film..egyszer bőven elég volt nekem smile.gif

én azon is gondolkodtam h megveszem dvd-n biggrin.gif csak 990
martin_dante
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Dec 18 2006, 05:18 PM) *

én azon is gondolkodtam h megveszem dvd-n biggrin.gif csak 990

Ma egy rakást láttam az Osanban, ráadásul sokkal olcsóbban az általad említett árnál... 899 ft!!! xD
VegaSHFOREVER
QUOTE(martin_dante @ Dec 18 2006, 05:21 PM) *

Ma egy rakást láttam az Osanban, ráadásul sokkal olcsóbban az általad említett árnál... 899 ft!!! xD

huuu 100 ft-al? az már egy vagyon. xD egy sportszelet kijönbelole és hazáig futhatok xD XD
grasslover
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Dec 18 2006, 06:31 PM) *

huuu 100 ft-al? az már egy vagyon. xD egy sportszelet kijönbelole és hazáig futhatok xD XD

Meg akkor már told be a Porsche-t is valahova biggrin.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Dec 18 2006, 06:32 PM) *

Meg akkor már told be a Porsche-t is valahova biggrin.gif

udvarotokba mi? biggrin.gif nem gond. Dantéjéktől eltolom egész hozzátok xD Dantéjéknak van Porsche-jük. rozsadombi........ dry.gif xD
grasslover
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Dec 18 2006, 06:34 PM) *

udvarotokba mi? biggrin.gif nem gond. Dantéjéktől eltolom egész hozzátok xD Dantéjéknak van Porsche-jük. rozsadombi........ dry.gif xD

Hozhatod nyugodtan, max a visszaútra fizetek neked 2 sportszeletet biggrin.gif. Meg akkor már egy turbórágót is.
martin_dante
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Dec 18 2006, 06:34 PM) *

KAbbe wink.gif wink.gif Mondom, hogy nem a rózsadombon lakom, nincs porschém, nem vagyok gazdag, és amúgyis, rühellem az újgazdag kis faxokat wink.gif wink.gif wink.gif
grasslover
QUOTE(martin_dante @ Dec 18 2006, 06:36 PM) *

KAbbe wink.gif wink.gif Mondom, hogy nem a rózsadombon lakom, nincs porschém, nem vagyok gazdag, és amúgyis, rühellem az újgazdag kis faxokat wink.gif wink.gif wink.gif

Figyelj már, az oldalra már semmi nem kerül fel? sad.gif Szinte semmit nem ír senki, az én két ezer éves kritikámmal van lezárva...ja és a régi, eltűnt írások neked le vannak mentve?
martin_dante
QUOTE(grasslover @ Dec 18 2006, 06:37 PM) *

Figyelj már, az oldalra már semmi nem kerül fel? sad.gif Szinte semmit nem ír senki, az én két ezer éves kritikámmal van lezárva...ja és a régi, eltűnt írások neked le vannak mentve?

Hát nemtudom, szerintem hagyom az oldalt, senki nem nézi, meg van határozva, hogy egy-egy menüpontban hány sor lehet...
Nincsenek lementve sad.gif sad.gif sad.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Dec 18 2006, 06:36 PM) *

Hozhatod nyugodtan, max a visszaútra fizetek neked 2 sportszeletet biggrin.gif. Meg akkor már egy turbórágót is.

Megelégszem egy pohár tiszta vizzel és egy Fight Club dvd-vel. biggrin.gif

Dante- tom h nem vagy burzsuly (annyira xD) csak szivatlak tongue.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.