Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
Royal04
QUOTE (grasslover @ Jan 21 2006, 07:41 PM)
Tulképp nem kapcsolódik egymáshoz a két rész, csak az alapfelállásban, azt meg elmondják. De ha ez nem tetszene, akkor nehogy leírd az egyet is, mert ég és föld!! wink.gif

Oksa. Most látom, készült harmadik rész is. Az értékelésekből kiindulva az sem lehet vmi nagy durranás...
grasslover
QUOTE (Royal04 @ Jan 21 2006, 07:43 PM)
Oksa. Most látom, készült harmadik rész is. Az értékelésekből kiindulva az sem lehet vmi nagy durranás...

Nem, az egy förtelem...már rég elkészült, láttam is. Na arra ne is fanyalodj rá, legalább egy bőrkabátot adtak volna szegény Crow-ra...Holló bőrdzseki nélkül... blink.gif fúj laugh.gif
Real013
QUOTE (Royal04 @ Jan 21 2006, 05:14 PM)
Ma RTL-en 20:25-től Hippolyt, utána rögtön 8 mm Nicolas Cage-dzsel, Viasaton pedig 22:15-től Holló 2, szal jó este lesz ez a mai. Én a Hippolyt-ot kivéve még egyiket se láttam, és régóta be voltak már tervezve. smile.gif wink.gif

Az a 8mm az kegyetlen egy film,én még régebben láttam,kira volt.De kegyetlen. smile.gif
grasslover
Ma Twin Peaks második része a Viasaton!! wink.gif
Hellnight
QUOTE (_ZoliFreeman_ @ Jan 21 2006, 05:08 PM)
Cérnafűzés után az számomra a legutáltabb dolog.

Én szeretem a boszikat biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
FESTER
Pókember 2
Hellnight
QUOTE (FESTER @ Jan 22 2006, 09:38 PM)
Pókember 2

Nézz be a coming soon topicba, találtam neked valamit biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
FESTER
QUOTE (Hellnight @ Jan 22 2006, 09:41 PM)
Nézz be a coming soon topicba, találtam neked valamit biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Köszönöm, de ha jól látom az ugyanaz amit hetekkel ezelött beraktam az UV topicjába.
POPsi
A Tv-ben(ezen a magyar kereskedelmi csatornákat értem) egyetlen filmet nézek, ez is sorozat. A Csillagkapuról van szó. Ez az egyetlen normális műsor. Lehetne
minden nap műsoron.
Real013
QUOTE (POPsi @ Jan 31 2006, 08:54 AM)
A Tv-ben(ezen a magyar kereskedelmi csatornákat értem) egyetlen filmet nézek, ez is sorozat. A Csillagkapuról van szó. Ez az egyetlen normális műsor. Lehetne
minden nap műsoron.

Szerintem meg ez se normális műsor biggrin.gif

Rossz poén volt trálálálá.... smile.gif
WestCoastCustoms
Melyik filmet érdemesebb megnézni?
Egyszerre kezdődik...
Rtl 20:00 : Rajzás - A pusztítás napja ohmy.gif
tv2 20:00 : Deep Impact huh.gif
Real013
QUOTE (WestCoastCustoms @ Feb 5 2006, 07:28 PM)
Melyik filmet érdemesebb megnézni?
Egyszerre kezdődik...
Rtl 20:00 : Rajzás - A pusztítás napja ohmy.gif
tv2 20:00 : Deep Impact huh.gif

Most komolyan kérdezed? blink.gif EGYIKET SE dry.gif
Royal04
Nem tudom ez hova való, de itt szerintem jó lesz. smile.gif Szóval délután nézegetem a TV műsort, és mit látok? Pénteken TV2-n CÁPA! Wááááá! Már nagyon rég meg szerettem volna nézni, komolyan mondom, ezek gondolatolvasók, ha valamire nagyon szükségem van, leadják (nem az első eset, hpgy ilyen jól jártam). smile.gif Bár Majmok bolygója sajnos nem lesz megismételve az RTL-en, írtam nekik mailt ez ügyben, és azt válaszolták, hogy csak az újat nyomják le (még idén).
grasslover
QUOTE (Royal04 @ Feb 6 2006, 09:35 PM)
Nem tudom ez hova való, de itt szerintem jó lesz. smile.gif Szóval délután nézegetem a TV műsort, és mit látok? Pénteken TV2-n CÁPA! Wááááá! Már nagyon rég meg szerettem volna nézni, komolyan mondom, ezek gondolatolvasók, ha valamire nagyon szükségem van, leadják (nem az első eset, hpgy ilyen jól jártam). smile.gif Bár Majmok bolygója sajnos nem lesz megismételve az RTL-en, írtam nekik mailt ez ügyben, és azt válaszolták, hogy csak az újat nyomják le (még idén).

Nem láttad még a Cápát?

Én a Légy c. filmért imádkozom, bár a nyáriszünetben mindig ismételnek... biggrin.gif dry.gif
Royal04
QUOTE (grasslover @ Feb 6 2006, 09:37 PM)
Nem láttad még a Cápát?

Én a Légy c. filmért imádkozom, bár a nyáriszünetben mindig ismételnek... biggrin.gif  dry.gif

Sajnos még nem, de már tényleg nagyon rég vadászok rá. smile.gif Ez az eset is igazolja (remélem), hogy ami késik, nem múlik. smile.gif
Szeretném, hogy a folytatásait is leadják. Állítólag förtelmesek, de én ilyenkor mindig kiváncsi szoktam lenni, hogy mégis mennyire? biggrin.gif
POPsi
A tv-ben egyetlen dolog van amit szeretek nézni, az pedig a Csillagkapu c. sorozat, mást nem igazán szoktam... talán még híradót...egyszerűena többi cucc nem az én világom... wink.gif
Real013
QUOTE (Royal04 @ Feb 6 2006, 10:11 PM)
Sajnos még nem, de már tényleg nagyon rég vadászok rá. smile.gif Ez az eset is igazolja (remélem), hogy ami késik, nem múlik. smile.gif
Szeretném, hogy a folytatásait is leadják. Állítólag förtelmesek, de én ilyenkor mindig kiváncsi szoktam lenni, hogy mégis mennyire? biggrin.gif

Aki kiváncsi..... biggrin.gif
Még én se láttam a cápát,lehet megnézem,bár ha pénteken lesz,akkor csak felveszem,mert kijön egy bizonyos HP6,és szerintem azt fogom olvasni egész este rolleyes.gif
Royal04
QUOTE (real13 @ Feb 8 2006, 11:29 AM)
Aki kiváncsi..... biggrin.gif
Még én se láttam a cápát,lehet megnézem,bár ha pénteken lesz,akkor csak felveszem,mert kijön egy bizonyos HP6,és szerintem azt fogom olvasni egész este rolleyes.gif

Detto, ezzel a tényezővel még én sem számoltam, amikor ezt a hsz-t írtam. biggrin.gif De én hétvégén az egész külvilágot hanyagolni fogom, mivel feltett szándékom, hogy hétfőig kivégzem a könyvet. smile.gif
Real013
QUOTE (Royal04 @ Feb 8 2006, 12:00 PM)
Detto, ezzel a tényezővel még én sem számoltam, amikor ezt a hsz-t írtam. biggrin.gif De én hétvégén az egész külvilágot hanyagolni fogom, mivel feltett szándékom, hogy hétfőig kivégzem a könyvet. smile.gif

Nem vagy ezzel egyedül. cool.gif
Hellnight
Háborgó Mélység 2, sztem egy nagy lol film lesz, de azért belenézek laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
FESTER
3 perce kezdődött el a pusztító.Már most röhejes hogy mennyit vágott ki az rtl
wYth-NRG
QUOTE (FESTER @ Feb 14 2006, 09:08 PM)
3 perce kezdődött el a pusztító.Már most röhejes hogy mennyit vágott ki az rtl

Nah, igen! Az ilyet nagyon utállom wink.gif Nem elég hogy szétszbdalják a filmet reklámokkal, de még vágnak is belőle dry.gif
Real013
Hepathos aláírásában van link RTL elleni petíció! wink.gif
Tenebra
QUOTE (wYth-NRG @ Feb 15 2006, 03:12 PM)
Nah, igen! Az ilyet nagyon utállom wink.gif Nem elég hogy szétszbdalják a filmet reklámokkal, de még vágnak is belőle dry.gif

Ja, tényleg idegesítő! Legutóbb a Szikla című királyságnál volt ilyen! Én nagy rajongója vagyok, ezért már otthon, CD-ről megnéztem vagy 20-szor, s így már ismerem jelenetről jelenetre. Na, az röhejes volt, hogy kihagytak a TV-s verzióból 2 rakétahelyet is. Vagy ugye a 48 óra... Na, azt még '96-ban láttam eredetiben, ahol ugye röpkedtek az ocsmány beszédek. Erre a TV2-n nem valami lightos szinkront kreáltak neki... Szaaaaaaar! biggrin.gif
VegaSHFOREVER
Megyek nézem a Knight Ridert , gyerekkorom 1ik kedvenc sorozata volt , akkor most mért ne nézném. biggrin.gif
POPsi
QUOTE (VegaSHFOREVER @ Feb 15 2006, 04:15 PM)
Megyek nézem a Knight Ridert , gyerekkorom 1ik kedvenc sorozata volt , akkor most mért ne nézném. biggrin.gif

Régen én is csipáztam, de mai szemmel nézve már kicsit gagyinak tűnik...de azrt nézhető, bár csillagkaput jobban kedvelem... laugh.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE (POPsi @ Feb 15 2006, 04:18 PM)
Régen én is csipáztam, de mai szemmel nézve már kicsit gagyinak tűnik...de azrt nézhető, bár csillagkaput jobban kedvelem... laugh.gif

Aha , hát azt se rossz. Annak nem láttam sok részét.
Hellnight
Épp a Pearl Harbort nézem, sztem ez egy király háború film, meg végre valami értelmes filmet is leadnak a TV-ben...
Norbi101
Most a Rém rendes családot. cool.gif
szarka
Nem tudom ki nézi ebben a pillanatban a Fábry show-t, de a most elsütött poénjait már majdnem mind olvastam itt a GS Online-on biggrin.gif Lehet innen szedi, a reggeli első hírekben olvassa...
Egyébként ez a műsor már nagyon kezd ellaposodni...egyszerűen unalmas lett ez a figura. dry.gif
Norbi101
Hát ja, 150 adás alatt meglehet unni. smile.gif
-OJ-
Ma este 20:00kor K-PAX lesz az M1 csatornán. Mindenki nézze, aki még nem látta wink.gif
SasOri-Sama
QUOTE (oj @ Feb 27 2006, 07:29 PM)
Ma este 20:00kor K-PAX lesz az M1 csatornán. Mindenki nézze, aki még nem látta wink.gif

>: Huhúú,azt régebben láttam. smile.gif De mára az Apokalipszis Most! van betervezve. smile.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE (_Zolifreeman_ @ Feb 27 2006, 07:33 PM)
>: Huhúú,azt régebben láttam. smile.gif De mára az Apokalipszis Most! van betervezve. smile.gif

Ne már és a 2 film 1 időben lesz? blink.gif
Real013

Nem nézem.Újabban nem szeretet TV-n filmet nézni.M1-en azért,mert nincs reklám a filmek közbe,nincs szünet,és biztos,hogy lemardadok pár részről,mert Wc-kaja-pia,valamit meg kell csinálnom,mert szólnak...A többin meg azért,mert ott túl sok a reklám,kivágnak,stb..mejd beszerzem.(lehet,hogy fel kéne venni,az a legegyszerűbb..)
-OJ-
QUOTE (_Zolifreeman_ @ Feb 27 2006, 07:33 PM)

Azt nem tegnap adták a TVben? laugh.gif
POPsi

Az nem egy rossz film, egészen elgondolkodtató...csak kicsit csalódást okozott a vége, de inkább nem lövöm le még, hátha vki még nem látta...
SasOri-Sama
QUOTE (oj @ Feb 27 2006, 07:36 PM)
Azt nem tegnap adták a TVben? laugh.gif

De,de felvettük kazira. smile.gif
Hellnight
Mozdulatlan Túsz. Sztem nem lesz annyira rossz film, de Wesley Snipes magyarhangját rohadtul elbatták sztem mad.gif mad.gif
kisdigo
Most a terminátor 3-at. igaz nem szeretem,de a szülők ezt nézik akkor mit csináljak én úgyis gépezek laugh.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE (kisdigo @ Mar 8 2006, 10:29 PM)
Most a terminátor 3-at. igaz nem szeretem,de a szülők ezt nézik akkor mit csináljak én úgyis gépezek laugh.gif

Én is néztem belőle kb 5percet. biggrin.gif Már láttam párszor megvan cd-n. Nekem csak az szúrt szemet h szerdán adják le pedig nem oylan régi film , ebből is látszik h nem lett valami jó.
Hellnight
QUOTE (kisdigo @ Mar 8 2006, 10:29 PM)

Jah én is azt nézem, bátyám meg néha itt horkol mellettem laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE (Hellnight @ Mar 8 2006, 10:36 PM)
Jah én is azt nézem, bátyám meg néha itt horkol mellettem laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Izgalams a film ,ebből is látszik. smile.gif
POPsi
QUOTE (VegaSHFOREVER @ Mar 8 2006, 10:37 PM)
Izgalams a film ,ebből is látszik. smile.gif

Az biztos h izgi, egyszer láttam és többször nem is akarom, kár h az amúgy jó kis sorozatot így elbacták (legalábbis szerintem), meg itt most amúgy sincs tv, szóval semiképp nem nézném/néztem volna
VegaSHFOREVER
QUOTE (POPsi @ Mar 8 2006, 10:42 PM)
Az biztos h izgi, egyszer láttam és többször nem is akarom, kár h az amúgy jó kis sorozatot így elbacták (legalábbis szerintem), meg itt most amúgy sincs tv, szóval semiképp nem nézném/néztem volna

Hát igen , számomra a Terminátor 2 részes. Ez a 3 ez nagyon gáz.
POPsi
QUOTE (VegaSHFOREVER @ Mar 8 2006, 10:45 PM)
Hát igen , számomra a Terminátor 2 részes. Ez a 3 ez nagyon gáz.

Na, ebben egyetértünk, nekem a 3. rész nincs is meg, de nem is kell tongue.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE (POPsi @ Mar 8 2006, 10:46 PM)
Na, ebben egyetértünk, nekem a 3. rész nincs is meg, de nem is kell tongue.gif

Nekem megvan szinkronba is meg feliratban is , de minek? biggrin.gif
Hellnight
QUOTE (VegaSHFOREVER @ Mar 8 2006, 10:48 PM)
Nekem megvan szinkronba is meg feliratban is , de minek? biggrin.gif

Azért szeressük egy picit, hiszen vannak benne magyarok által készített effektek is tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Egyébként nekem is 2 részes a Terminator, a 2. rész a legfajább mind közül wink.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE (Hellnight @ Mar 8 2006, 10:52 PM)
Azért szeressük egy picit, hiszen vannak benne magyarok által készített effektek is tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Egyébként nekem is 2 részes a Terminator, a 2. rész a legfajább mind közül wink.gif

Ez a napnál is világosabb tény! biggrin.gif
Hellnight
Nah lássuk ezt a Passiót. Most megy a TV2-őn. Nem tom szinkronos-e vagy feliratosan hagyták. Még nem beszéltek. Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nem szinkronizálták le. Király. cool.gif cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.