Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
Darth Cortez
QUOTE(grasslover @ Dec 28 2006, 08:40 PM) *

Újságban úgy van írva, hogy Ben Affleck a főszereplő, közben meg szerepel vagy 10 percet összesen...simán Jason Lee a főkarakter, és milyen jó is cool.gif lehet ezt kapni MO-n?

HOLNAP FILM+on MULHOLLAND DRIVE, DAVID LYNCH MESTERTŐL!!!! (Sötétség Útja címen!!)

Volt belőle a Rockyban, de nem hiszem, hogy meglenne még sad.gif
grasslover
QUOTE(Darth Cortez @ Dec 28 2006, 09:58 PM) *

Volt belőle a Rockyban, de nem hiszem, hogy meglenne még sad.gif

Shop Show-ból? Sztem kizárt unsure.gif Nem Shop Stopot láttál? Abból én is csökkentettem a termékszámot.
Real013
QUOTE(grasslover @ Dec 28 2006, 10:12 PM) *

Shop Show-ból? Sztem kizárt unsure.gif Nem Shop Stopot láttál? Abból én is csökkentettem a termékszámot.

Shop stoppból csökkenteném én is,de itt Szhelyen se híre se hamva biggrin.gif
Bart13
Mostan Shop Show-t nézem.
martin_dante
Most látom, hogy közben az RTL-en a Tennenbaum megy sad.gif Azt a filmet is mennyire szeretem, de most inkább Shop-Show, ezt még úgysem láttam...
Darkdawn
Tegnap este néztem a eurosporton amerika pankrátor műsort, na az egy csoda volt, mekkora színház, mégis milyen jó smile.gif
Darth Cortez
QUOTE(grasslover @ Dec 28 2006, 10:12 PM) *

Nem most láttam, hanem még nyáron. Legalábbis asszem ennek van olyan feltűnő lila borítója...
grasslover
QUOTE(Darth Cortez @ Dec 29 2006, 10:45 AM) *

Nem most láttam, hanem még nyáron. Legalábbis asszem ennek van olyan feltűnő lila borítója...

A Jersey Girlnek van lila-rózsaszín borítója, de most nézem xpressen és ennek is unsure.gif Nem is tudtam, hogy mo-n megjelent...amúgy nem kicsit igénytelen a felirat rajta: "A Jay és Néma Bob rendezőjétől" Eleve nem Jay és Néma Bob a film címe, hanem Jay és Néma Bob visszavág...
tiborov
QUOTE(grasslover @ Dec 29 2006, 10:50 AM) *

A Jersey Girlnek van lila-rózsaszín borítója, de most nézem xpressen és ennek is unsure.gif Nem is tudtam, hogy mo-n megjelent...amúgy nem kicsit igénytelen a felirat rajta: "A Jay és Néma Bob rendezőjétől" Eleve nem Jay és Néma Bob a film címe, hanem Jay és Néma Bob visszavág...

meg végülis 6 évvel később rendezte biggrin.gif

na tegnap én is a shop-show mellett döntöttem, a tenenbaum is óriási, de szinkronnal feleannyira hatalmas élmény
grasslover
QUOTE(tiborov @ Dec 29 2006, 11:09 AM) *

meg végülis 6 évvel később rendezte biggrin.gif

Ez olyan mint mikor a Reszkessetek betörők 1-2-t játszák minden évben, kb 10-12 éve, és most kezdték el reklámozni azzal, hogy "a Harry Potter rendezőjének filmje" biggrin.gif
Darth Cortez
QUOTE(grasslover @ Dec 29 2006, 11:12 AM) *

Ez olyan mint mikor a Reszkessetek betörők 1-2-t játszák minden évben, kb 10-12 éve, és most kezdték el reklámozni azzal, hogy "a Harry Potter rendezőjének filmje" biggrin.gif

Valamivel rá kell venni az új nézőket is, hogy megnézzék a filmet biggrin.gif
Ma lesz a Dungeon&Dragons a TV2-n! 15 perc múlva kezdődik, ezt meg kell néznem biggrin.gif Meg volt szerdán az Egyiptom hercege, azt megnéztem volna, mert rég láttam és nagyon szeretem azt a rajzfilmet sad.gif De ki bír felkelni 7.15-kor? :|
grasslover
QUOTE(Darth Cortez @ Dec 29 2006, 11:16 AM) *

Valamivel rá kell venni az új nézőket is, hogy megnézzék a filmet biggrin.gif
Ma lesz a Dungeon&Dragons a TV2-n! 15 perc múlva kezdődik, ezt meg kell néznem biggrin.gif Meg volt szerdán az Egyiptom hercege, azt megnéztem volna, mert rég láttam és nagyon szeretem azt a rajzfilmet sad.gif De ki bír felkelni 7.15-kor? :|

AZT NE NÉZD MEG laugh.gif AZ EGYIK LEGSZARABB FILM AMIT VALAHA LÁTTAM XD

De komolyan, a fantasy megcsúfolása...
tiborov
ma este m1-en 20.25-kor lesz a Csinibaba, én azt lehet megnézem...aki viszont nem nézné válassza 19.00-kor a Duna TV-t, mert John Lennon - Imagine dok.film lesz, amit nagyon ajánlok...hisz John Lennon!
ja és ami mustsee az m2-n 22.40-kor a Megáll Az Idő c. '82-es magyar film (60as évek, középsuli, beszólunk a rendszernek, rock n'roll)
grasslover
QUOTE(tiborov @ Dec 29 2006, 11:28 AM) *

ma este m1-en 20.25-kor lesz a Csinibaba, én azt lehet megnézem...aki viszont nem nézné válassza 19.00-kor a Duna TV-t, mert John Lennon - Imagine dok.film lesz, amit nagyon ajánlok...hisz John Lennon!
ja és ami mustsee az m2-n 22.40-kor a Megáll Az Idő c. '82-es magyar film (60as évek, középsuli, beszólunk a rendszernek, rock n'roll)

Váá Csinibaba egyik legjobb ungarische cool.gif

"És a mai lottószámok (felsorol négy számot, majd elretten) 56?...úristen...az utolsó nyerőszámot a népszabat ságban olvashatják!!"

meg a

"Ezekmigekvoltaknemisláttamőket" biggrin.gif
"- Aztaaa Chesterfieldje van!
- Azt mondják marihuána van benne!"

Meg ugye Lovasi és a Kispál vendégszereplése, Lenin mutatóujja...zseniális egy film cool.gif
SasOri-Sama
Kár hogy már nem lehet kapni DVD-n :\ Pedig kéne...Újrakiadni, Digipackban biggrin.gif
Lenyűgöző Kalandfilmek x)
Darth Cortez
QUOTE(grasslover @ Dec 29 2006, 11:19 AM) *

AZT NE NÉZD MEG laugh.gif AZ EGYIK LEGSZARABB FILM AMIT VALAHA LÁTTAM XD

De komolyan, a fantasy megcsúfolása...

Gecc ez a film biggrin.gif Ez valami paródia, ugye? biggrin.gif Jeremy Irons csak bohóckodik, a nigga srác meg nem szerepelt véletlenül a horrora akadva vmelyik részében? biggrin.gif Az első reklámblokkig néztem cska ,de az is sok volt biggrin.gif
grasslover
QUOTE(Darth Cortez @ Dec 29 2006, 01:29 PM) *

Gecc ez a film biggrin.gif Ez valami paródia, ugye? biggrin.gif Jeremy Irons csak bohóckodik, a nigga srác meg nem szerepelt véletlenül a horrora akadva vmelyik részében? biggrin.gif Az első reklámblokkig néztem cska ,de az is sok volt biggrin.gif

Látod, ha hallgacc rám nem történik meg ez sem biggrin.gif
grasslover
Felhívom minden kedves érdeklődő filmes figyelmét, hogy a mélyen tisztelt magyar közszolgálati televízió egyes számú csatornáján (értsd: M1),

JANUÁR 8-9-án Itáliai utazásaim

címmel, egy 4 részes (egy este 2 rész) mini-dokumentumfilmsorozat lesz látható. És hogy miért? Mert Martin Scorsese-ről fog szólni rolleyes.gif
Minden tiszteletem az M1-é, továbbá szerdán éjszaka Amerikai Psycho!!!! Hát ilyet...

RTL és Tv2 bekaphatja cool.gif
-OJ-
Macskafogó megy DVDn laugh.gif Eszméletlen laugh.gif
Shan
QUOTE(grasslover @ Dec 30 2006, 02:35 PM) *

Felhívom minden kedves érdeklődő filmes figyelmét, hogy a mélyen tisztelt magyar közszolgálati televízió egyes számú csatornáján (értsd: M1),

JANUÁR 8-9-án Itáliai utazásaim

címmel, egy 4 részes (egy este 2 rész) mini-dokumentumfilmsorozat lesz látható. És hogy miért? Mert Martin Scorsese-ről fog szólni rolleyes.gif
Minden tiszteletem az M1-é, továbbá szerdán éjszaka Amerikai Psycho!!!! Hát ilyet...

RTL és Tv2 bekaphatja cool.gif

Az Amerika Psycho-t már 2-szorra adják. Régebben az M2-n volt olyan dokufilm amoben filmrendező portrék voltak. Azt néztem, csak megszűnt dry.gif
Darkdawn
QUOTE(Shan @ Dec 30 2006, 02:39 PM) *

Az Amerika Psycho-t már 2-szorra adják. Régebben az M2-n volt olyan dokufilm amoben filmrendező portrék voltak. Azt néztem, csak megszűnt dry.gif

azokat én is néztem, egy-kettőt fel is vettem; a legjobb az amelyik David Lynch-el készült cool.gif
Bart13
Kaland Férgek beteg egy film biggrin.gif
martin_dante
Ravasz, Az Agy...-ot néztem AXN-en, bazz ez nagyon durva laugh.gif
martin_dante
Most HBO-n a Tapló Télapó-t, ez is nagyon nagy film, nem az a klisés karácsonyi-családi múvi, a kisgyerek benne pedig haláli rolleyes.gif laugh.gif
Iam_The_Ghost
Most megy a HBO-n A Sziget, szvsz Bay legjobb filmje, csak a végét ne csapták volna össze és ezzel ne tették volna tönkre. rolleyes.gif
martin_dante
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Jan 1 2007, 12:12 AM) *

Most megy a HBO-n A Sziget, szvsz Bay legjobb filmje, csak a végét ne csapták volna össze és ezzel ne tették volna tönkre. rolleyes.gif

Nézem is smile.gif Hát nekem az Armageddon jobban tetszett, imádom rolleyes.gif
Darkdawn
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Jan 1 2007, 12:12 AM) *

mint akció film nem olyan rossz a sziget, egyszer nézhető wink.gif
-OJ-
Aszem ma Cápa a TV2n. Azt laugh.gif

2001 Űrodüsszeia megy a TCMen laugh.gif laugh.gif laugh.gif
santee02
The Majestic az M1 en
grasslover
QUOTE(-OJ- @ Jan 2 2007, 09:08 PM) *

Aszem ma Cápa a TV2n. Azt laugh.gif

2001 Űrodüsszeia megy a TCMen laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Na vidd vissza már a Kubrick díszdobozt, így már teljesen felesleges dry.gif biggrin.gif
-OJ-
QUOTE(grasslover @ Jan 2 2007, 09:13 PM) *

Na vidd vissza már a Kubrick díszdobozt, így már teljesen felesleges dry.gif biggrin.gif

Anyám is ezt mondta biggrin.gif laugh.gif
Darkdawn
QUOTE(-OJ- @ Jan 2 2007, 09:13 PM) *

Nekem elküldheted ha nem kell biggrin.gif unsure.gif
grasslover
QUOTE(-OJ- @ Jan 2 2007, 09:13 PM) *

Van valami közös bennünk biztos biggrin.gif
Hellnight
QUOTE(Darkdawn @ Jan 2 2007, 09:17 PM) *

Nekem elküldheted ha nem kell biggrin.gif unsure.gif

Fizeted a postaköltséget is mi? laugh.gif laugh.gif
Darkdawn
QUOTE(Hellnight @ Jan 2 2007, 09:19 PM) *

Fizeted a postaköltséget is mi? laugh.gif laugh.gif

hát ha járnának hozzá a lemezek, akár... cool.gif
martin_dante
Péntek (5.):

RTL Klub: Kegyetlen játékok 22.40) - thriller

Szombat (6.):

RTL Klub: A függetlenség napja (19.30) - sci-fi
Csillagközi invázió (22.15) - sci-fi, akció
TV2: Komputerkémek (21.50) - thriller
VIASAT3: Interjú a vámpírral (22.30) - horror
FILM+: Álmatlanul (23.00) - thriller

Vasárnap (7.):

FILM+: Az igazság két oldalán (00.05) - thriller
HBO: Felejtés (23.35) - thriller

Hétfő (8.):

FILM+: Lassú tűzön (19.25) - thriller
Stephen King: A remény rabjai (21.15) - dráma

Kedd (9.):

RTL Klub: Godsend - A teremtés klinikája (21.15) - thriller
Mélyen az erdőben (01.00) - horror
TV2: Cápa 2. (21.35) - horror
FILM+: Hulla jó feleség (21.10) horror-vígjáték
HBO: Nyílt tengeren (22.50) - dráma
Vérszomjas szörnyeteg (01.45) - horror

Szerda (10.):

M1: Amerikai psycho (00.10) - thriller
RTL Klub: Velejéig gonosz (01.10) - thriller
TV2: Az átok (23.40) - misztikus /C. Zeta Jones/
HBO: Constantine - A démonvadász (02.10) - akció, misztikus

Csütörtök (11.):

TV2: A báránysültek hallgatnak (21.50) - paródia
Mimic - A júdás faj (00.20) - horror
DUNA TV: Panoptikum - A viaszbabák háza (20.00) - horror
FILM+: Alvás!ZAVAR (21.25) - thriller

VegaSHFOREVER
szerk -elirtam laugh.gif sal függetlenség napja biggrin.gif
Lehetséges hogy békét kössünk?
Béke? huh.gif NINCS BÉKE! biggrin.gif
Cápa 2őt tuti nézem. régen láttam már.
Darkdawn
QUOTE(martin_dante @ Jan 4 2007, 04:11 PM) *

Péntek (5.):

RTL Klub: Kegyetlen játékok 22.40) - thriller

A reklám azt állítja, hogy cenzúra nélkül lesz cool.gif
Real013
QUOTE(Darkdawn @ Jan 4 2007, 04:43 PM) *

A reklám azt állítja, hogy cenzúra nélkül lesz cool.gif

laugh.gif Szerintem RTL KLUBnál ez lehetetlen.
-OJ-
OSCAR az RTL Klubon cool.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Hellnight
QUOTE(-OJ- @ Jan 4 2007, 09:10 PM) *

OSCAR az RTL Klubon cool.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Az mekkora film laugh.gif laugh.gif
Egyébként van a filmben ugye egy kisebb hanghiba. Az bakker minden változaton ott van laugh.gif laugh.gif
Mondta bátyám, hogy haverja direkt megvette DVD-n, erre abban is ott a hiba laugh.gif
-OJ-
QUOTE(Hellnight @ Jan 4 2007, 09:12 PM) *

Az mekkora film laugh.gif laugh.gif
Egyébként van a filmben ugye egy kisebb hanghiba. Az bakker minden változaton ott van laugh.gif laugh.gif
Mondta bátyám, hogy haverja direkt megvette DVD-n, erre abban is ott a hiba laugh.gif

Ha izgatott lennék, te már nyakig állnál a betonban! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Hellnight
QUOTE(-OJ- @ Jan 4 2007, 09:30 PM) *

Ha izgatott lennék, te már nyakig állnál a betonban! laugh.gif laugh.gif laugh.gif

laugh.gif laugh.gif
Áááááááááááá most ez a rész amikor pakolja ki a fegyvereit laugh.gif laugh.gif áááááááááááá ez de kész
-OJ-
QUOTE(Hellnight @ Jan 4 2007, 09:39 PM) *

laugh.gif laugh.gif
Áááááááááááá most ez a rész amikor pakolja ki a fegyvereit laugh.gif laugh.gif áááááááááááá ez de kész

Mint a német fegyverletétel! laugh.gif

Aztán a köv:
Mert miután eltörtem a lábait nem tud majd lépcsőn járni laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Mikor adják ezt ki DVDn? sad.gif
-Arch-
jah én is az Oscart nézem rolleyes.gif laugh.gif cool.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(ARCHER @ Jan 4 2007, 09:50 PM) *

jah én is az Oscart nézem rolleyes.gif laugh.gif cool.gif

én ia azt nézem rolleyes.gif
Hellnight
QUOTE(-OJ- @ Jan 4 2007, 09:44 PM) *

Mint a német fegyverletétel! laugh.gif

Aztán a köv:
Mert miután eltörtem a lábait nem tud majd lépcsőn járni laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Mikor adják ezt ki DVDn? sad.gif

Ááááá vannak benne akkora poénok laugh.gif
Hát jó volna, ha kiadnák unsure.gif sad.gif

......dehogy is jó borzasztó, akkor ki csinálta fel? laugh.gif
-OJ-
Legtöbbször utálom a magyar szinkront, de itt eszement jól sikerült cool.gif
-OJ-
12:15kor kezdődik a TV2n Spartacus (Kubrick)
Darkdawn
QUOTE(-OJ- @ Jan 5 2007, 11:42 AM) *

12:15kor kezdődik a TV2n Spartacus (Kubrick)

elég rossz időpont dry.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.