Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
martin_dante
QUOTE(-OJ- @ Jan 5 2007, 11:42 AM) *

12:15kor kezdődik a TV2n Spartacus (Kubrick)

Hát azt nézni fogom rolleyes.gif Benyomok magamba 5 kávét és ébren maradok laugh.gif
Darkdawn
QUOTE(martin_dante @ Jan 5 2007, 03:39 PM) *

Hát azt nézni fogom rolleyes.gif Benyomok magamba 5 kávét és ébren maradok laugh.gif

bármennyire is helyes a hozzállásod, azon nem változtat, hogy 12:15 A.M. sad.gif
Hellnight
QUOTE(martin_dante @ Jan 5 2007, 03:39 PM) *

Hát hogy tudnád már nézni mikor már volt? huh.gif blink.gif ph34r.gif
martin_dante
QUOTE(Hellnight @ Jan 5 2007, 04:04 PM) *

Hát hogy tudnád már nézni mikor már volt? huh.gif blink.gif ph34r.gif

Átsiklottam afelett, hogy délelőtt lesz xD Fenébe laugh.gif Pedig olyan nagy kedvem lett volna hozzá sad.gif
-moki-
Srácok! Ma este Függetlenség napja(valszeg a vágott, szerencsére megvan eredetiben rolleyes.gif ) és Starship troopers! Nézzétek serényen mert az első atomjó, a másik jó film cool.gif
martin_dante
QUOTE(kismoki @ Jan 6 2007, 05:36 PM) *

Srácok! Ma este Függetlenség napja(valszeg a vágott, szerencsére megvan eredetiben rolleyes.gif ) és Starship troopers! Nézzétek serényen mert az első atomjó, a másik jó film cool.gif

Én ST-t kihagyom, helyette megnézem az Interjú Egy Vámpírral-t a Viasaton rolleyes.gif
grasslover
QUOTE(kismoki @ Jan 6 2007, 05:36 PM) *

Hmm, a Starship Troopers 18-as karikás, szóval az valószínüleg nem lesz megvágva...de sebaj, mert
1. úgyse nézném biggrin.gif
1.1. mert megvan kazin
1.2. divx-ben
1.3. és HD-ben
2. nem nézem szinkronosban cool.gif Stohl András? Na ne hülyítsetek...
-OJ-
KIVÁGTÁK A KÉSDOBÓS-JELENETET! mad.gif mad.gif mad.gif
FESTER
QUOTE(grasslover @ Jan 6 2007, 05:55 PM) *

Hmm, a Starship Troopers 18-as karikás, szóval az valószínüleg nem lesz megvágva...de sebaj, mert
1. úgyse nézném biggrin.gif
1.1. mert megvan kazin
1.2. divx-ben
1.3. és HD-ben
2. nem nézem szinkronosban cool.gif Stohl András? Na ne hülyítsetek...

Ha nézed valszeg észrevetted hogy kimaradt a "kézdobós" jelenet.Ennyit a 18 as kaikáról. sad.gif

Látom más is észrevette. laugh.gif
grasslover
QUOTE(-OJ- @ Jan 6 2007, 10:42 PM) *

KIVÁGTÁK A KÉSDOBÓS-JELENETET! mad.gif mad.gif mad.gif

Akkor akik először látták, kimaradnak a jótanácsból: "az ellenfél nem tudja megnyomni a gombot, ha lefoglaljuk a kezét"... gondolom akkor a film többi véresebb jelenete is kimarad rolleyes.gif

Akkor hát állítsunk neki emléket:
IPB Image

Pont belenéztem, mikor látom, hogy ez is kimaradt:

IPB Image
-moki-
Amit a film végével műveltek az megbocsáthatatlan és igénytelen. Aki kicsit is figyelte a zenét, az egyből levágta, hogy mi van. Néhol snittek, néhol perceket vágtak ki, maxiszánalom. dry.gif
Darkdawn
QUOTE(kismoki @ Jan 7 2007, 12:42 AM) *

Amit a film végével műveltek az megbocsáthatatlan és igénytelen. Aki kicsit is figyelte a zenét, az egyből levágta, hogy mi van. Néhol snittek, néhol perceket vágtak ki, maxiszánalom. dry.gif

szupermozi dry.gif
grasslover
QUOTE(kismoki @ Jan 7 2007, 12:42 AM) *

Nem lehetne ezeket feljelenteni? Elküldeni a felvett RTL-es filmet mondjuk Verhoevennek, mit szólna hozzá? Vagy a WB-nek/20th Century-nek (nem tom kinél van a film), tuti bealáznák az RTL-t, és ez még csak egyetlen film rolleyes.gif
Darkdawn
QUOTE(grasslover @ Jan 7 2007, 12:34 PM) *

Nem lehetne ezeket feljelenteni? Elküldeni a felvett RTL-es filmet mondjuk Verhoevennek, mit szólna hozzá? Vagy a WB-nek/20th Century-nek (nem tom kinél van a film), tuti bealáznák az RTL-t, és ez még csak egyetlen film rolleyes.gif

Fellázadnának az ottani producerek, hogy M.o.-on mennyivel több dolgot kilehet vágni egy filmből laugh.gif wink.gif ...
-moki-
QUOTE(grasslover @ Jan 7 2007, 12:34 PM) *

Az a baj, hogy a német rtl vagdossa ezeket meg, és azok meg... szóval ők nem kispályások, így azt is el tudom képzelni, hogy ezt mind legálisan csinálják sad.gif dry.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(kismoki @ Jan 7 2007, 03:24 PM) *

Az a baj, hogy a német rtl vagdossa ezeket meg, és azok meg... szóval ők nem kispályások, így azt is el tudom képzelni, hogy ezt mind legálisan csinálják sad.gif dry.gif

jah onnan jönnek erre a filmek. meg szlovákiából. markiza-t elég gyakran nézem (ill régen elég gyakran néztem) és van ugy h leadnak egy filmet ott , pár hét mulva már nálunk nyomják vagy épp forditva és ha vmi megvan vagdosva pl elnök különgépe akkor az szlovákiába is ugyanugy adják le mint itt.
grasslover
Ehh, nézi valaki ezt a Godsend-et? smile.gif Nemtom Robert de Niro hogy süllyedhetett ilyen mélyre rolleyes.gif Anno nagyon megszenvedtem ezzel a filmmel, most meg látom fater nézi...szegény...
VegaSHFOREVER
én most a cápa 2-t fogom nézni.
grasslover
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jan 9 2007, 09:38 PM) *

én most a cápa 2-t fogom nézni.

Jahj laugh.gif Az Isten irgalmazzon a lelkednek biggrin.gif Ne tedd ezt, maradj velünk! Vega, olyan üres lenne az élet nélküled...meg a fórum is...a fele hozzászólás lassan a tiéd, neee!!!
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Jan 9 2007, 09:42 PM) *

Jahj laugh.gif Az Isten irgalmazzon a lelkednek biggrin.gif Ne tedd ezt, maradj velünk! Vega, olyan üres lenne az élet nélküled...meg a fórum is...a fele hozzászólás lassan a tiéd, neee!!!

már láttam egy párszor rolleyes.gif és szeretem bár közel se olyan jó minjt az első rész.
SasOri-Sama
Igaz nem TV, de ezt nézem perpill
Már könnyesre röhögtem magam x'D MUSZÁJ GYEREKEK, ezt látni kell xD
VegaSHFOREVER
QUOTE(_V_ @ Jan 9 2007, 10:13 PM) *

Igaz nem TV, de ezt nézem perpill
Már könnyesre röhögtem magam x'D MUSZÁJ GYEREKEK, ezt látni kell xD

ez jó ilyet még nyomhatsz be ha van kedved biggrin.gif
Darkdawn
QUOTE(grasslover @ Jan 9 2007, 09:34 PM) *

Ehh, nézi valaki ezt a Godsend-et? smile.gif Nemtom Robert de Niro hogy süllyedhetett ilyen mélyre rolleyes.gif Anno nagyon megszenvedtem ezzel a filmmel, most meg látom fater nézi...szegény...

Néztem belőle vagy 5 percet, de Niro szakállas arcán kívül más jót nem láttam, benne, nem igaz, inkább lett volna Vészhelyzet dry.gif
FESTER
FŰRÉSZ!!!
TV2: Vasárnap 22:35... Mindenki nézze!Mondjuk kár hogy szinkronizáltan lesz
VegaSHFOREVER
ALIAS

Ma lesz 23:00kor rtl klub-on. És ezentul minden szerdán. már várom rolleyes.gif cool.gif
martin_dante
QUOTE(FESTER @ Jan 10 2007, 10:17 PM) *

FŰRÉSZ!!!
TV2: Vasárnap 22:35... Mindenki nézze!Mondjuk kár hogy szinkronizáltan lesz

Nézni fogom de ennél elcseszettebb szinkront még nem nagyon hallottam sad.gif :S
Real013
QUOTE(martin_dante @ Jan 11 2007, 05:44 AM) *

Nézni fogom de ennél elcseszettebb szinkront még nem nagyon hallottam sad.gif :S

Hehe.kár,hogy nem az RTl adja,az egsz film kb.10 perc lenne,mert a többitkivágnák xD
-OJ-
ÁLMODOZÓK holnap 23:40kor az M1en cool.gif Eva Green nagyon dögös benne laugh.gif
Drakeamarth
most megy a Jurassic Park. Ezerszer láttam már, de még most is imádos biggrin.gif
grasslover
DAVID CRONENBERG ZSENIÁLIS REMEKMŰVE, A NAKED LUNCH - MEZTELEN EBÉD A "NÉPSZERŰ" FILM+ MŰSORÁN 0.50-től!!!!!!!!! Nézzétek mert hihetelten sleep.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Drakeamarth @ Jan 13 2007, 08:25 PM) *

most megy a Jurassic Park. Ezerszer láttam már, de még most is imádos biggrin.gif

én is igy vagyok vele cool.gif

nincs film+om sad.gif

szerk - mármint én nem egyszer láttam hanem sokszor csak nagyon bejövös még minidg nekem is. pedig kiskölökként szerettem meg még.
Real013
Én is a JP-t nézem..van egy T-rexük?Van egy T-rexünk. laugh.gif
a880120
QUOTE(Real013 @ Jan 13 2007, 08:44 PM) *

Én is a JP-t nézem..van egy T-rexük?Van egy T-rexünk. laugh.gif

Pezsgőt? laugh.gif

Na majd írok róla a Mit láttál legutóbba valamit smile.gif
Drakeamarth
egyébként pont ma délelőtt adták le a TV2-n a Jurassic Park werkfilmet... érdekes volt, ahogy a dínókat CGI-vel csinálták, Spielberg mondta is, hogy szerinte ez a filmművészet jövője. Hát igaza lett
Darkdawn
Tegnap volt a film+-on a Tágra nyílt elme, csak a végét láttam, de megdöbbentem, milyen jó trash film.
Iam_The_Ghost
A Cath me, If you can-t nézem, úgy 1 éve láttam, de nagyon bejön. rolleyes.gif Sajna az első 10 percről lemaradtam...
Mariachi
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Jan 14 2007, 08:28 PM) *

A Cath me, If you can-t nézem, úgy 1 éve láttam, de nagyon bejön. rolleyes.gif Sajna az első 10 percről lemaradtam...

Én is ezt nézem.. illetve nézném ha lenne adás...... mad.gif mad.gif Ha nem jön vissza, morci leszek nagyon és követelni fogok min. egy dvd-t... de olyan levelet irok.. hóhó mindenkit elküldik a fenébe... rolleyes.gif
_HeGe
A légiós.-... szerintem izomjó film3
grasslover
QUOTE(_HeGe @ Jan 14 2007, 09:16 PM) *

A légiós.-... szerintem izomjó film3

Sztem még Van Damme filmek közül is a legalja laugh.gif (mikor sivatagi erőltetett menetben a társak lemondanak az egyik összeeső katonáról, az meg elcipeli mérföldekkel odébb, mindkettőjük teljes menetfelszerelésével együtt cool.gif Azért ez a Van Damme is tud valamit na...)
-moki-
Hát én inkább a Kapj el ha tudszot választottam, és nem is bántam meg cool.gif
grasslover
QUOTE(kismoki @ Jan 14 2007, 11:09 PM) *

Hát én inkább a Kapj el ha tudszot választottam, és nem is bántam meg cool.gif

Jövő héten lesz Bárányok hallgatnak a TV2-n wink.gif Vasárnap éccaka, 22.00 körüli kezdéssel.
Valamint Scorsese bácsi igen erős thrillere, a 60-as évekbeli azonos című film remake-je: Cape Fear - A rettegés foka cool.gif (mondjuk messze a leggyengébb film Scorsese-n belül, de attól függetlenül abszolút kötelező)
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Jan 14 2007, 10:49 PM) *

Sztem még Van Damme filmek közül is a legalja laugh.gif (mikor sivatagi erőltetett menetben a társak lemondanak az egyik összeeső katonáról, az meg elcipeli mérföldekkel odébb, mindkettőjük teljes menetfelszerelésével együtt cool.gif Azért ez a Van Damme is tud valamit na...)

egyetértek. nem áll jól az egyenruha neki xD nem amug ymaga a film olyan gagyi és inkább nevetek vagy alszok rajta mint sem szorakozok. pl a kalandort vagy a street fightert inkább nézem tőle.
Kapj el ha tudsz-ot meg már láttam jó sokszor , nagoyn jó cool.gif
grasslover
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jan 15 2007, 01:14 PM) *

egyetértek. nem áll jól az egyenruha neki xD nem amug ymaga a film olyan gagyi és inkább nevetek vagy alszok rajta mint sem szorakozok. pl a kalandort vagy a street fightert inkább nézem tőle.
Kapj el ha tudsz-ot meg már láttam jó sokszor , nagoyn jó cool.gif

Van Damme-nak az sem áll jól, mikor levegőt vesz sleep.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Jan 15 2007, 01:15 PM) *

Van Damme-nak az sem áll jól, mikor levegőt vesz sleep.gif

a bunyo jól áll neki biggrin.gif véres játék meg kickboxer 1 is. amugy amerikában sosem ért el sikereket ott sosem volt ünnepelt sztár. csak europában lett az.
Darkdawn
ahh, a légiós még a jobbik Van Damme, A rettegés fokának meg örülök, végre leadják smile.gif
grasslover
QUOTE(Darkdawn @ Jan 15 2007, 01:46 PM) *

ahh, a légiós még a jobbik Van Damme, A rettegés fokának meg örülök, végre leadják smile.gif

RTL-en már volt többször is a Cape Fear wink.gif
Darkdawn
QUOTE(grasslover @ Jan 15 2007, 01:56 PM) *

RTL-en már volt többször is a Cape Fear wink.gif

nem a tv2-őn unsure.gif mindegy, mindíg rosszkor volt dry.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Darkdawn @ Jan 15 2007, 02:11 PM) *

nem a tv2-őn unsure.gif mindegy, mindíg rosszkor volt dry.gif

dede tv2őn már volt legalább egyszer az biztos. viszont már többször volt magyar adokon sal lehet már rtl-en is volt. asszem mindig hétköznap volt és jó későn.
Real013
Nem TVben,de a Lány a víubent nézem.Nem tetszik...
martin_dante
QUOTE(Real013 @ Jan 15 2007, 07:45 PM) *

Nem TVben,de a Lány a víubent nézem.Nem tetszik...

Nem értem a te bonyolult gondolkodási rendszeredet unsure.gif ohmy.gif huh.gif blink.gif ph34r.gif cool.gif xD
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.