Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102
Real013
QUOTE(martin_dante @ Jan 15 2007, 07:53 PM) *

Nem értem a te bonyolult gondolkodási rendszeredet unsure.gif ohmy.gif huh.gif blink.gif ph34r.gif cool.gif xD

Sőt...nagyon nem tetszik...alíg bírom végignézni,komolyan...olyan 4-5/10...
-OJ-
QUOTE(Real013 @ Jan 15 2007, 07:45 PM) *

Nem TVben,de a Lány a víubent nézem.Nem tetszik...

Akkor belőled már kiveszett a gyermeki egyszerűség és befogadóképesség egy jó mese iránt. Kár érted sleep.gif
Real013
QUOTE(-OJ- @ Jan 15 2007, 08:01 PM) *

Akkor belőled már kiveszett a gyermeki egyszerűség és befogadóképesség egy jó mese iránt. Kár érted sleep.gif

Ekkora baromságot még nem hallottam tőled>Szeritnem ez a film szimplán rossz.Mesebefogadóképességgel nincs gondom tongue.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Jan 15 2007, 08:01 PM) *

Ne kötekedj Reallal mad.gif sad.gif béküljetek ki sleep.gif
unsure.gif
rolleyes.gif
-OJ-
QUOTE(Real013 @ Jan 15 2007, 08:04 PM) *

Ekkora baromságot még nem hallottam tőled>Szeritnem ez a film szimplán rossz.Mesebefogadóképességgel nincs gondom tongue.gif

Pedig mindenki másnak tetszik unsure.gif

QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jan 15 2007, 08:58 PM) *

unsure.gif
rolleyes.gif

Oké! De puszit te adsz neki helyettem laugh.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Jan 15 2007, 09:00 PM) *

Oké! De puszit te adsz neki helyettem laugh.gif

Én pofont adok neki. Te meg dvd-ket. biggrin.gif xD
-moki-
QUOTE(grasslover @ Jan 15 2007, 11:51 AM) *

Jövő héten lesz Bárányok hallgatnak a TV2-n wink.gif Vasárnap éccaka, 22.00 körüli kezdéssel.
Valamint Scorsese bácsi igen erős thrillere, a 60-as évekbeli azonos című film remake-je: Cape Fear - A rettegés foka cool.gif (mondjuk messze a leggyengébb film Scorsese-n belül, de attól függetlenül abszolút kötelező)

Meg van már dövédén meg minden rolleyes.gif Lecter szinkronja kivételesen jó, de meg se közelíti Hopkins hanglejtését cool.gif
grasslover
QUOTE(kismoki @ Jan 15 2007, 09:43 PM) *

Meg van már dövédén meg minden rolleyes.gif Lecter szinkronja kivételesen jó, de meg se közelíti Hopkins hanglejtését cool.gif

Há me tán nekem nincs asziszed? cool.gif Nemrég vettem, jó, igényes kiadás, kár, hogy nem nagyon volt még időm jobban belemélyedni az extrák nyújtotta élvezetbe. Amúgy eredetiben még nem is láttam.
-moki-
QUOTE(grasslover @ Jan 15 2007, 09:51 PM) *

Há me tán nekem nincs asziszed? cool.gif Nemrég vettem, jó, igényes kiadás, kár, hogy nem nagyon volt még időm jobban belemélyedni az extrák nyújtotta élvezetbe. Amúgy eredetiben még nem is láttam.

Hopkins játékánál már csak az beszaratósabb, ahogy a hangjával játszik biggrin.gif Utánozhatatlan cool.gif
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jan 15 2007, 08:58 PM) *

unsure.gif
rolleyes.gif

Össze sem vesztünk. tongue.gif De a film akkor is bűnrossz a filmszereplő dadogásával együtt dry.gif smile.gif
-OJ-
Mindjárt kezdődik A nagy szökés a TV2n. Mindenki nézze! cool.gif
Darkdawn
QUOTE(-OJ- @ Jan 19 2007, 07:59 PM) *

Megyek is! biggrin.gif
Real013
QUOTE(-OJ- @ Jan 19 2007, 07:59 PM) *

Én régebben láttam,tegnap nem tudtam megnézni,de felvettem természetesen cool.gif
Kalti
Ma este 8-tól az mtv1-en Indul a bakterház, asszem ehhez fölösleges bármit hozzáfűzni, nem lehet elégszer látni. biggrin.gif

A másik amit mindenki figyelmére ajánlanék az a Dealer című magyar alkotás 22:00-tól a Dunatv-n, még én sem láttam, de állítólag igen sokkoló, komoly művészfilmről van szó, amint a címből is kitűnik a drog témával a középpontban. wink.gif
-OJ-
22:40kor Halálos Nyugalom a ViaSat3on. Csak ajánlani tudom, jó kis thriller! cool.gif
grasslover
QUOTE(Kalti @ Jan 20 2007, 07:30 PM) *

Ma este 8-tól az mtv1-en Indul a bakterház, asszem ehhez fölösleges bármit hozzáfűzni, nem lehet elégszer látni. biggrin.gif

A másik amit mindenki figyelmére ajánlanék az a Dealer című magyar alkotás 22:00-tól a Dunatv-n, még én sem láttam, de állítólag igen sokkoló, komoly művészfilmről van szó, amint a címből is kitűnik a drog témával a középpontban. wink.gif

Pont azért jöttem, hogy népszerűsítsem a Dealert, valóban zseniális alkotás, a magyar filmek legjobbjai között. Igazán nyomasztó, lassú, átgondolt, depressziós...profi kamerakezelés, a színészek kicsit b-kategesek, de inkább a különböző sorsok állnak a középpontban...mindenki nézze meg, egyszerűen kihagyhatatlan wink.gif
VegaSHFOREVER
Néztem megint a JP 2-t. csak ugyanazt tom elmondani mint midnig hogy a JP1 szinvonala sehol sincs és rendezésileg is elég gyenge munka , de megbocsájthato....
Figyelem mindig a végét. nekem az nagyon bejön mikor belerohan a moloba a hajo a ködből az ilyet imádom. a kéz a kormányon-t probáltam megfejteni megint. Nos az a ketrec amiben a rex volt a képeken törött lehet hogy a hajon még abban volt és később sikerült lezárni de akkor mi harapta le a fickonak a kezét na meg ugy hogy a kabin tök értintetlen az üveg lehet ki van törve arra nem emlékszem. A kis rex nem lehetett hisz mikor visszakerül oda akkor tanul meg támadni ölni vaádszni nevezzük akárminek. más dino meg nem lehetett a hajon. ezt azért megkérdezném Spielbergtől hogy mégis mi történt itt?
grasslover
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jan 21 2007, 03:24 AM) *

Néztem megint a JP 2-t. csak ugyanazt tom elmondani mint midnig hogy a JP1 szinvonala sehol sincs és rendezésileg is elég gyenge munka , de megbocsájthato....
Figyelem mindig a végét. nekem az nagyon bejön mikor belerohan a moloba a hajo a ködből az ilyet imádom. a kéz a kormányon-t probáltam megfejteni megint. Nos az a ketrec amiben a rex volt a képeken törött lehet hogy a hajon még abban volt és később sikerült lezárni de akkor mi harapta le a fickonak a kezét na meg ugy hogy a kabin tök értintetlen az üveg lehet ki van törve arra nem emlékszem. A kis rex nem lehetett hisz mikor visszakerül oda akkor tanul meg támadni ölni vaádszni nevezzük akárminek. más dino meg nem lehetett a hajon. ezt azért megkérdezném Spielbergtől hogy mégis mi történt itt?

Mint a múltkor fejtegettük, sztem vagy egy hihetetlen nagy baki, vagy azokból a kis dinókból is hoztak a hajón, akik Stormare-rel is végeztek, csak végül kimaradt a filmből az a jelenet...de sztem inkább az előbbi biggrin.gif
Real013
QUOTE(grasslover @ Jan 21 2007, 08:55 AM) *

Mint a múltkor fejtegettük, sztem vagy egy hihetetlen nagy baki, vagy azokból a kis dinókból is hoztak a hajón, akik Stormare-rel is végeztek, csak végül kimaradt a filmből az a jelenet...de sztem inkább az előbbi biggrin.gif

Egyezzünk meg inkább az utóbbiba rolleyes.gif
grasslover
QUOTE(Real013 @ Jan 21 2007, 09:29 AM) *

Egyezzünk meg inkább az utóbbiba rolleyes.gif

Egy több Oscar-díjas, többször a világegyetem legnagyszerűbb rendezőjének kikiáltott alkotótól szerény véleményem szerint ez legalább akkora baki biggrin.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Jan 21 2007, 09:49 AM) *

Egy több Oscar-díjas, többször a világegyetem legnagyszerűbb rendezőjének kikiáltott alkotótól szerény véleményem szerint ez legalább akkora baki biggrin.gif

sose kiáltották ki a világegyetem legjobb rendezőjének smile.gif max itt a gsf-en laugh.gif de hát ez meg tudjuk mien rolleyes.gif
hibázott na. van ilyen.
-moki-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jan 21 2007, 02:30 PM) *

sose kiáltották ki a világegyetem legjobb rendezőjének smile.gif max itt a gsf-en laugh.gif de hát ez meg tudjuk mien rolleyes.gif
hibázott na. van ilyen.

Vagy Spielberg az RTL-t kérte fel, hogy vágják meg a filmjét laugh.gif Én a mai napig fenntartom a Pterodaktilusz elméletem, miszerint azok csócsáltak meg mindent, de semmi bizonyítékom nincs rá smile.gif A kis T-Rex meg San Diegoban volt már azelőtt is, hogy a mamát a hajóra rakták smile.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(kismoki @ Jan 21 2007, 02:36 PM) *

Vagy Spielberg az RTL-t kérte fel, hogy vágják meg a filmjét laugh.gif Én a mai napig fenntartom a Pterodaktilusz elméletem, miszerint azok csócsáltak meg mindent, de semmi bizonyítékom nincs rá smile.gif A kis T-Rex meg San Diegoban volt már azelőtt is, hogy a mamát a hajóra rakták smile.gif

jah ez igaz. lehet a kis dinok voltak és mikor látták hogy közel a part kiugrottak a hajobol xD
-moki-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jan 21 2007, 02:38 PM) *

jah ez igaz. lehet a kis dinok voltak és mikor látták hogy közel a part kiugrottak a hajobol xD

Vagy mint mondtam anno, Spielberg olcsóbban kijött pár műkézből, minthogy felbéreljen egy hajónyi statisztát laugh.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(kismoki @ Jan 21 2007, 02:41 PM) *

Vagy mint mondtam anno, Spielberg olcsóbban kijött pár műkézből, minthogy felbéreljen egy hajónyi statisztát laugh.gif

hát jah. most lesz a harmadik rész majd szombaton nem? mondjuk az meg már abszolut nem jön be.
grasslover
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jan 21 2007, 02:30 PM) *

hibázott na. van ilyen.

Dede, Spielberget sok helyen a legjobbnak emlegetik, engem is rohadtul idegesít, de hát ez van...
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Jan 21 2007, 03:28 PM) *

Dede, Spielberget sok helyen a legjobbnak emlegetik, engem is rohadtul idegesít, de hát ez van...

én amiket listákat nézegettem neten sose volt első egyiken se smile.gif mindenhol ott volt de sose volt első.
szvsz inkább forumokon emlegetik elsőnek legjobbnak stb. azzal meg nem kell foglalkozni.
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jan 21 2007, 02:44 PM) *

hát jah. most lesz a harmadik rész majd szombaton nem? mondjuk az meg már abszolut nem jön be.

Nekem tetszett.Nagyon brutálok voltak benne a Velociraptorok,meg nekem bejött a Spinoszaurusz is cool.gif
grasslover
QUOTE(Real013 @ Jan 21 2007, 03:33 PM) *

Nekem tetszett.Nagyon brutálok voltak benne a Velociraptorok,meg nekem bejött a Spinoszaurusz is cool.gif

Hát de kéremszépen, mikor Sam Neill beszélget a raptorokkal laugh.gif Egy paródiában még csak-csak...de...
Real013
QUOTE(grasslover @ Jan 21 2007, 03:34 PM) *

Hát de kéremszépen, mikor Sam Neill beszélget a raptorokkal laugh.gif Egy paródiában még csak-csak...de...

Vót benne olyan is?XD ph34r.gif
grasslover
QUOTE(Real013 @ Jan 21 2007, 03:35 PM) *

Vót benne olyan is?XD ph34r.gif

A végén, mikor azt a raptor hangképző szervet megfújja és úgy "társalog" velük...meg visszaadja a tojást, azok meg elmennek... smile.gif Azért a marhaságnak is van határa.
Real013
QUOTE(grasslover @ Jan 21 2007, 03:39 PM) *

A végén, mikor azt a raptor hangképző szervet megfújja és úgy "társalog" velük...meg visszaadja a tojást, azok meg elmennek... smile.gif Azért a marhaságnak is van határa.

Most miért? rolleyes.gif A 2.részben visszaadják a T-rex kölyköt ,és a T-rexek megtámadják utána őket.Itt ez pedig bemutatja,hogy a Velocik sokkal értelmesebb és jobb dinoszauruszok,mint a T-rex.Simán. cool.gif rolleyes.gif
A hangképző szervet meg még nem próbálták ki a valós életben ,lehet működne... rolleyes.gif
grasslover
QUOTE(Real013 @ Jan 21 2007, 03:44 PM) *

Most miért? rolleyes.gif A 2.részben visszaadják a T-rex kölyköt ,és a T-rexek megtámadják utána őket.Itt ez pedig bemutatja,hogy a Velocik sokkal értelmesebb és jobb dinoszauruszok,mint a T-rex.Simán. cool.gif rolleyes.gif
A hangképző szervet meg még nem próbálták ki a valós életben ,lehet működne... rolleyes.gif

Most viccelsz, vagy komolyan mondod? laugh.gif
Real013
QUOTE(grasslover @ Jan 21 2007, 03:45 PM) *

Most viccelsz, vagy komolyan mondod? laugh.gif

Miért ne?(egyébként semmire nem emlékszem szinte a filmből,majd meglesem és megmondom)
grasslover
QUOTE(Real013 @ Jan 21 2007, 03:46 PM) *

Miért ne?(egyébként semmire nem emlékszem szinte a filmből,majd meglesem és megmondom)

Akkor azért tetszik wink.gif

Dealert senki nem nézte? rolleyes.gif Még jó, hogy ketten is írtunk róla kedvcsinálót...
Real013
QUOTE(grasslover @ Jan 21 2007, 03:48 PM) *

Dealert senki nem nézte? rolleyes.gif Még jó, hogy ketten is írtunk róla kedvcsinálót...

Én Jurassic 2 utá bealudtam biggrin.gif
Nem,biztos nem azért teszik,mert azt is tudtam,hogy a 2 nem tetszik annyira,pedig azt is régen láttam biggrin.gif
Darkdawn

Én a Pokolt néztem, jó kis film volt biggrin.gif
Kalti

Húú erről a Dealer-ről egyszerűen nem tudom eldönteni mit gondoljak, ilyen ellentmondásos filmet még nem láttam ... a rendezés, fényképezés lenyűgöző, nagyon profi volt (mondjuk a 360fokban szép komótosan körbeforduló kamera egy idő után kicsit idegesítő wink.gif ), a tempó ugyan egy csöppet túlságosan lassan hömpölygő, dehát ne nézzen művészfilmet aki pörgő eseményekre vágyik, idáig rendben van, na de a színészi teljesítmények ... unsure.gif , borzasztó amatőrség, totál egysíkúan, jellegtelenül előadott párbeszédek amik az agyamra mentek, mire kezdtem volna megszokni és élvezni a filmet addigra pont vége lett. unsure.gif Nincsenek nekem akkora elvárásaim, de tényleg kitikán aluli volt sztem a színészek teljesítménye. Amúgy a sztori kiváló (egy-két fölösleges vagy kicsit gyengébb jelenetet leszámítva), a hangulat szintén iszonyatosan el van találva, a totál kilátástalanságot, depressziót sugárzó befejezés meg egész egyszerűen padlóra küld, de mindezen pozitívumok ellenére sem tudok szemet hunyni a színészek bénázása felett ... nagyon nagy kár érte ph34r.gif .
grasslover
QUOTE(Kalti @ Jan 21 2007, 04:58 PM) *

Húú erről a Dealer-ről egyszerűen nem tudom eldönteni mit gondoljak, ilyen ellentmondásos filmet még nem láttam ... a rendezés, fényképezés lenyűgöző, nagyon profi volt (mondjuk a 360fokban szép komótosan körbeforduló kamera egy idő után kicsit idegesítő wink.gif ), a tempó ugyan egy csöppet túlságosan lassan hömpölygő, dehát ne nézzen művészfilmet aki pörgő eseményekre vágyik, idáig rendben van, na de a színészi teljesítmények ... unsure.gif , borzasztó amatőrség, totál egysíkúan, jellegtelenül előadott párbeszédek amik az agyamra mentek, mire kezdtem volna megszokni és élvezni a filmet addigra pont vége lett. unsure.gif Nincsenek nekem akkora elvárásaim, de tényleg kitikán aluli volt sztem a színészek teljesítménye. Amúgy a sztori kiváló (egy-két fölösleges vagy kicsit gyengébb jelenetet leszámítva), a hangulat szintén iszonyatosan el van találva, a totál kilátástalanságot, depressziót sugárzó befejezés meg egész egyszerűen padlóra küld, de mindezen pozitívumok ellenére sem tudok szemet hunyni a színészek bénázása felett ... nagyon nagy kár érte ph34r.gif .

A színészeket említettem én is, elvégre ez amatőrfilm lenne...szóval a rendező sztem összehívta a haverokat és megrendezte profin a filmet, aztán nem tellett ennél többre. De ha belegondolsz, lehet el is várta ezt az amatőrséget, hogy érzelemmentesen adják elő a szövegüket, a drog (és az apa esetében az őrület) hatására ennyire ellaposodjanak. A kamerás megoldás sztem zseniális, ahogy a történet is nagyon rendben van.
Kalti
QUOTE(grasslover @ Jan 21 2007, 05:05 PM) *

A színészeket említettem én is, elvégre ez amatőrfilm lenne...szóval a rendező sztem összehívta a haverokat és megrendezte profin a filmet, aztán nem tellett ennél többre. De ha belegondolsz, lehet el is várta ezt az amatőrséget, hogy érzelemmentesen adják elő a szövegüket, a drog (és az apa esetében az őrület) hatására ennyire ellaposodjanak. A kamerás megoldás sztem zseniális, ahogy a történet is nagyon rendben van.

Ja ez nekem is eszembe jutott, hogy szándékos lehet ez az eszköztelenség, érzelemmentesség, de ez esetben kicsit túlzásba vitték. wink.gif Újra kéne forgatni valódi színészekkel, én még meg is nyírbálnék egy-két jelenetet hogy gördülékenyebb legyen az egész (olvastam hogy eredetileg 3 órás volt, te atya ég ohmy.gif biggrin.gif ) és akkor nagyon brutkó film kerekedne belőle, azért így is le a kalappal. wink.gif

Ja ma 21:35-től az mtv-n tessék nézni Almodovar remekművét: Asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén, nagyon jó komédia cool.gif , csak oda kell figyelni mert könnyen elvaszíted a fonalat, hogy ki kicsoda és mit akar. cool.gif
martin_dante
Most az Austin Powers 3-at rolleyes.gif
Imádom, kedvenc Powers-filmem biggrin.gif Ez a kezdés meg halálos, Spacey, Cruise, De Vito, Spielberg laugh.gif xD
Darkdawn
QUOTE(martin_dante @ Jan 21 2007, 08:14 PM) *

Imádom, kedvenc Powers-filmem biggrin.gif Ez a kezdés meg halálos, Spacey, Cruise, De Vito, Spielberg laugh.gif xD

olyan gagyi, hogy már jó... mi az ott az égen? de hisz az egy laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Drakeamarth
QUOTE(martin_dante @ Jan 21 2007, 08:14 PM) *

bakker, most látom, hogy szerepel benne Hiro biggrin.gif ez a csávó tényleg mindenben benne van
Iam_The_Ghost
QUOTE(Drakeamarth @ Jan 21 2007, 09:13 PM) *

bakker, most látom, hogy szerepel benne Hiro biggrin.gif ez a csávó tényleg mindenben benne van

Hol volt? Nem nagyon néztem.
Drakeamarth
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Jan 21 2007, 09:16 PM) *

Hol volt? Nem nagyon néztem.

a godzillás résznél ő mondta a licences szöveget
-OJ-
Éppen a 2001 Űrodüsszeiát, utána pedig a Lolitát a TCM-en cool.gif
grasslover
QUOTE(Drakeamarth @ Jan 21 2007, 09:13 PM) *

Beteleportált cool.gif elhajlítja az időt és a teret. Ő már csak ilyen fajta.
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Jan 21 2007, 09:32 PM) *

Éppen a 2001 Űrodüsszeiát, utána pedig a Lolitát a TCM-en cool.gif

ez a TCM egy kiváló ado ugy érzem....
-OJ-
A TV2n pedig éppen Schindler Listája megy blink.gif
martin_dante
QUOTE(-OJ- @ Jan 22 2007, 12:50 AM) *

A TV2n pedig éppen Schindler Listája megy blink.gif

Ez komoly?! ph34r.gif ph34r.gif unsure.gif blink.gif Mi a faxért nem reklámozták?! ph34r.gif ph34r.gif huh.gif Vagy csak én nem vettem észre? unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.