Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
Real013
QUOTE(grasslover @ Jan 29 2007, 07:29 PM) *

De ha előtte nem látta, jóhogy nem ismerte smile.gif Vagyis látta, csak ugye aszondja kimaradt neki.

Nah,így van,köszönöm rolleyes.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(kismoki @ Jan 29 2007, 07:33 PM) *

De a zene mindent visz biggrin.gif William Garvey - Goodbye horses cool.gif

az is megvan? biggrin.gif

Igen Szőke? jólvan egyél turostáskát wink.gif unsure.gif xD
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jan 29 2007, 07:59 PM) *

az is megvan? biggrin.gif

Igen Szőke? jólvan egyél turostáskát wink.gif unsure.gif xD

Nekem legakább megy a Mortal Kombat 2 xD
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Jan 30 2007, 11:48 AM) *

me win 98-al tolod xD
grasslover
QUOTE(Real013 @ Jan 30 2007, 11:48 AM) *

Megy az bármelyik gépen, csak DOSbox kell hozzá.
Real013
QUOTE(grasslover @ Jan 30 2007, 03:47 PM) *

Megy az bármelyik gépen, csak DOSbox kell hozzá.

Csitt,me Vegának eddig nem ment xD biggrin.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Jan 30 2007, 05:44 PM) *

Csitt,me Vegának eddig nem ment xD biggrin.gif

sal neked van dosboxod és nem szoltál mi? dry.gif jólvan jólvan sleep.gif
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jan 30 2007, 06:00 PM) *

sal neked van dosboxod és nem szoltál mi? dry.gif jólvan jólvan sleep.gif

Nem tudtam róla ,hogy van,de ezekrszerint tesó rakott a gépre biggrin.gif
Darkdawn
Este nyolctól a Dunatv-n Before Dawn, utána pedig az Élet vendége, legalább az elsőt tessék nézni biggrin.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Jan 30 2007, 06:02 PM) *

Nem tudtam róla ,hogy van,de ezekrszerint tesó rakott a gépre biggrin.gif

majd adhatnál smile.gif amugy az egyéb játékoknál van egy topik annak aláirásában egy link onnét lehet leszedni régi jó kis game-eket és ugy hogy alapbol futnak xp-n sal valszeg ilyen beépitett dosboxosok unsure.gif

a régi nightmare on elm street-el játszottál? az is fennvan azon az oldalon. 6 karakterrel lehetett menni kint az utcán Freddy üldözött bent az épületekben meg toloszékek meg ilyenek jöttek xD
martin_dante
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jan 30 2007, 07:08 PM) *

a régi nightmare on elm street-el játszottál? az is fennvan azon az oldalon. 6 karakterrel lehetett menni kint az utcán Freddy üldözött bent az épületekben meg toloszékek meg ilyenek jöttek xD

Ksikorom egyik kedvenc dos játéka! Bazz, letöltöm! Hogy én azzal mennyit játszottam OMG rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif cool.gif
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Jan 30 2007, 07:08 PM) *

majd adhatnál smile.gif amugy az egyéb játékoknál van egy topik annak aláirásában egy link onnét lehet leszedni régi jó kis game-eket és ugy hogy alapbol futnak xp-n sal valszeg ilyen beépitett dosboxosok unsure.gif

Egyszer régen kb.2 percet,majd megnézem smile.gif Lassan lejön az Amerikai szépség,meg az Éjfélre kitisztul,azokat nézem meg holnap valszeg cool.gif
Drakeamarth
QUOTE(Real013 @ Jan 30 2007, 07:25 PM) *

Egyszer régen kb.2 percet,majd megnézem smile.gif Lassan lejön az Amerikai szépség,meg az Éjfélre kitisztul,azokat nézem meg holnap valszeg cool.gif

hú, az American Beauty mekkora film ohmy.gif nálam most az a best cool.gif láttad már egyébként?
Kalti
QUOTE(Darkdawn @ Jan 30 2007, 06:58 PM) *

Este nyolctól a Dunatv-n Before Dawn, utána pedig az Élet vendége, legalább az elsőt tessék nézni biggrin.gif

Én megnéztem, de mit mondjak ... szépen fényképezett és kész, az ilyeneket én nem tudom értékelni túl rövid ahhoz, a stáblista hosszabb volt mint a film. Kellene benne valami különlegeset látni amit én nem láttam ? unsure.gif
nezolaca
QUOTE(Kalti @ Jan 30 2007, 09:18 PM) *

Én megnéztem, de mit mondjak ... szépen fényképezett és kész, az ilyeneket én nem tudom értékelni túl rövid ahhoz, a stáblista hosszabb volt mint a film. Kellene benne valami különlegeset látni amit én nem láttam ? unsure.gif

Én is pontosan ezt érzem...
Tomiee17
csakis az Egy Rém Rendes Család.faterral néha szoktuk nézni és ugy tud rajta röhögni én meg őrajta röhögök biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif és A+ on este anime.ennyi néha-néha ha vmi értelmes film megy akkor max azt.a többin olyan szinten hülyeségek mennek meg ha vmi jó is kinn a 16 os karika és mindnet kivágnak és ezen nem fogom magam felidegesíteni.na ennyi
Real013
QUOTE(Drakeamarth @ Jan 30 2007, 08:57 PM) *

hú, az American Beauty mekkora film ohmy.gif nálam most az a best cool.gif láttad már egyébként?

Réges régen úgy fél órát belőle,akkor is nagyon tetszett,de akkor még nem voltam ekkkora filmes,másrészt meg álmos voltam,és aludtam.Most pótlom smile.gif
Darkdawn
QUOTE(Kalti @ Jan 30 2007, 09:18 PM) *

Ja hát ez csak egy film etűd volt, nem komplett film, a lényeg az, hogy egy snitt az egész, meg ugye a fényképezés. Persze én se este össze tőle, de azért nem rossz munka, és díjakat is nyert.
nezolaca
Ma Aranypolgár a Dunán! rolleyes.gif
-OJ-
QUOTE(nezolaca @ Jan 31 2007, 10:35 PM) *

Ma Aranypolgár a Dunán! rolleyes.gif

Pontosan. 3 perc és kezdődik! cool.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Jan 31 2007, 10:36 PM) *

Pontosan. 3 perc és kezdődik! cool.gif

1. nincs duna tv-nk vagy csak nem tudok rola laugh.gif
2. megvan 1,4 gigás verzioba cool.gif

de dvd-n lenne az igazi csak ugye jogi gondok miatt még nem adták ki dry.gif
martin_dante
Péntek (2.):

RTL Klub: Odalent a sötétben (01.50) - horror
TV2: A szörny (20.10) - horror /1-2. rész/
HBO: Álmaimban Argentína (22.50) - thriller
Cinemax: A Horror Mesterei: Jenifer (23.35) - horror

Szombat (3.):

RTL Klub: Óriáspókok (00.55) - horror
TV2: Szörnyek szigete (00.05) - thriller
VIASAT3: A bérgyilkos kegyelme (22.05) - thriller
FILM+: Menekülés a pokolból (01.05) - horror
HBO: Mobil (21.00) - thriller
Cinemax: Azumi (01.40) - akció
Azumi 2. (03.50) - akció

Vasárnap (4.):

RTL Klub. Tobe Hooper: Krokodil (01.50) - horror
FILM+: Gyilkos tétlenség (00.55) - thriller
Utánam a vízözön (02.30) - thriller
HBO: Hajsza a metróban (23.25) - horror
Cinemax: A Horror Mesterei: Csokoládé (22.00) - horror

Hétfő (5.):

FILM+: Stephen King: Hasznos holmik (23.05) - thriller
A szerencse városa (01.25) - thriller
HBO: Egy ágyban az ellenséggel (02.00) - thriller
Útvesztő (03.35) - thriller
HÁLÓZAT TV: Otthon, rémes otthon (21.00) - thriller

Kedd (6.):

RTL Klub: Megszólít az éjszaka (21.15) - thriller
TV2: Atomhajsza (22.15) - thriller
Cinemax: A Horror Mesterei: A hegyi út titkai (01.40) - horror

Szerda (7.):

RTL Klub: Stephen King: Kingdom Hospital - A félelem kórháza (00.20) - misztikus sorozat

Csütörtök (8.):

TV2: Belphegor - A Louvre Fantomja (21.55) - misztikus
FILM+: Mr. Murder - A tökéletes gyilkos (02.30) - thriller
HBO: Mobil (02.50) - thriller

Gyerekek, Azumi lesz a CineMax-on!!! Elő kéne fizetni, krva élet! sad.gif sad.gif sad.gif
-OJ-
QUOTE(martin_dante @ Feb 1 2007, 02:55 PM) *

Gyerekek, Azumi lesz a CineMax-on!!! Elő kéne fizetni, krva élet! sad.gif sad.gif sad.gif

Ugyan meddig tart beszerezni? Nekem 2óra alatt megérkezett cool.gif
martin_dante
QUOTE(-OJ- @ Feb 1 2007, 02:57 PM) *

Ugyan meddig tart beszerezni? Nekem 2óra alatt megérkezett cool.gif

De nem csak ezért a filmért smile.gif Kiváncsi vagyok a Masters of Horror-ra is, hogy miylen szinkronnal, meg nagyon sokszor játszanak jó filmeket smile.gif
Real013
QUOTE(martin_dante @ Feb 1 2007, 03:07 PM) *

De nem csak ezért a filmért smile.gif Kiváncsi vagyok a Masters of Horror-ra is, hogy miylen szinkronnal, meg nagyon sokszor játszanak jó filmeket smile.gif

Nekem is jól jönne egy ilyen mozicsatorna. smile.gif Legalább ott meg tudnék nézni olyan filmeket,melyek kevésbé érdekeltekés nem azokat töltöm,de szívesen megnézném őket.
Drakeamarth
most a robin hoodot smile.gif csomószor láttam, mégis szeretem, az egyik legjobb kalandfilm rolleyes.gif
tiborov
mindenki tapadjon az m1-re mer megy a Tesó, ami bu.zijóóó biggrin.gif
-OJ-
M2-n pedig 21 Gramm cool.gif

MOST! AZONNAL!
-moki-
QUOTE(Drakeamarth @ Feb 4 2007, 08:26 PM) *

most a robin hoodot smile.gif csomószor láttam, mégis szeretem, az egyik legjobb kalandfilm rolleyes.gif

Costner és Freeman? Ha igen, akkor az nekem is nagy kedvencem smile.gif Rickman mekkora arc már benne laugh.gif Nagyon jó kis film, főleg amikor beleállítja a nyanyába a szablyát a Mór laugh.gif
Kalti
Ma 21:05 m2
Fábri Zoltán: Az ötödik pecsét

Azt hiszem ez a legmegrázóbb, elgondolkodtatóbb magyar film amihez eddig szerencsém volt, anno egy magyar óra keretében néztük meg, mivel Sánta Ferenc regényének adaptációjáról van szó, hát nehezen jutottam szóhoz a film után. ohmy.gif smile.gif
grasslover
QUOTE(Kalti @ Feb 5 2007, 10:28 AM) *

Azt hiszem ez a legmegrázóbb, elgondolkodtatóbb magyar film amihez eddig szerencsém volt, anno egy magyar óra keretében néztük meg, mivel Sánta Ferenc regényének adaptációjáról van szó, hát nehezen jutottam szóhoz a film után. ohmy.gif smile.gif

Ha lenne M2-m nézném dry.gif
Csapoati
Láttátok a mai Legyen Ön is milliomos! 5 milliós kérdését? 'Mi volt George Lucas első játékfilmjének címe?' A válaszlehetőségek ezek voltak: A) THX-1138 B ) Csillagok Háborúja C) DZP-1515 D) Amerikai Krétafirkák
Kiváncsi vagyok hányan tudjátok smile.gif (én válaszlehetőség nélkül is tudtam cool.gif rolleyes.gif ))
Darkdawn
QUOTE(Kalti @ Feb 5 2007, 10:28 AM) *

Veszett jó film cool.gif , előtte In Memoriam Fábri Z. !!!

QUOTE(Csapoati @ Feb 5 2007, 08:08 PM) *

Láttátok a mai Legyen Ön is milliomos! 5 milliós kérdését? 'Mi volt George Lucas első játékfilmjének címe?' A válaszlehetőségek ezek voltak: A) THX-1138 B ) Csillagok Háborúja C) DZP-1515 D) Amerikai Krétafirkák
Kiváncsi vagyok hányan tudjátok smile.gif (én válaszlehetőség nélkül is tudtam cool.gif rolleyes.gif ))

THX cool.gif , sajnos elfüstölt a winchester mielőtt megnézhettem volna sad.gif
Csapoati
QUOTE(Darkdawn @ Feb 5 2007, 08:10 PM) *

Veszett jó film cool.gif , előtte In Memoriam Fábri Z. !!!
THX cool.gif , sajnos elfüstölt a winchester mielőtt megnézhettem volna sad.gif

Gratulálok, Ön 5 millió forintot nyert. smile.gif
Egyébként azt hiszem a THX szabvány nevét is innen vette.
Darkdawn
QUOTE(Csapoati @ Feb 5 2007, 08:16 PM) *

Gratulálok, Ön 5 millió forintot nyert. smile.gif
Egyébként azt hiszem a THX szabvány nevét is innen vette.

Azért ezt sokan tudják még innen, szóval szétosztanám a pénzt ha lenne laugh.gif
-OJ-
Hasznos Holmik a Film+on
adesz444
QUOTE(-OJ- @ Feb 5 2007, 11:16 PM) *

Hasznos Holmik a Film+on

ismerős a cím... az nem az amikor van az ördög, aki azt a cuccot elővarázsolja amit kíván vki, és a végére a kisgyerek fejti meg az egész rejtélyt? unsure.gif de lehet keverem...

na mind1, én most a Lángoló város című filmet lesem az rtl-en. szeretem ezt a filmet, kár h ilyenkor adják, sztem aludnom kéne.. sad.gif
martin_dante
Ma 21.15-kor Megszólít az Éjszaka az RTL-en smile.gif Mindenki nézze rolleyes.gif
Drakeamarth
QUOTE(martin_dante @ Feb 6 2007, 08:05 PM) *

Ma 21.15-kor Megszólít az Éjszaka az RTL-en smile.gif Mindenki nézze rolleyes.gif

ok, már régóta terveztem ennek a filmnek a megnézését, de sosem sikerült sad.gif na majd most cool.gif
-OJ-
QUOTE(martin_dante @ Feb 6 2007, 08:05 PM) *

Tiszta Silent Hill huh.gif
grasslover
QUOTE(-OJ- @ Feb 6 2007, 09:39 PM) *

Tiszta Silent Hill huh.gif

De hatalmas nagy film, nekem tetszett, talán az egyetlen Richard Gere-s film amit élveztem (anyum kedvenc színésze biggrin.gif)
Kalti
Elég meglepő időpont, de ma 13:20-tól a tv2-n a Coen fivérek filmje A nagy ugrás, állítólag marha jó, én biztos nézem smile.gif
VegaSHFOREVER
Tegnap éjjel volt egy film a tv2-n. Max volt a cime asszem. a fiatal adolfról szolt és hogy hogyan vált diktátorrál. nem volt rossz.
martin_dante
Péntek (9.):

TV2: Cápaember (20.10) - thriller /1-2. rész/
VIASAT3: Rocky (22.05) - kult
FILM+: Sárkányok bosszúja (21.00) - thriller
Cinemax: A horror mesterei 5. rész. - Csokoládé (23.45) - horror

Szombat (10.):

TV2: Kórhatár (00.20) - thriller
FILM+: Valami van odalent (21.15) - horror
Cinemax: A lakó (23.30) - thriller

Vasárnap (11.):

FILM+: Stephen King: Hasznos holmik (01.00) - thriller
HBO: Az ördögűző - A kezdet (23.05) - horror
Cinemax: A horror mesterei 6. rész. - A hazatérés (22.00) - horror

Hétfő (12.):

RTL Klub: Zaklatás (21.15) - thriller
FILM+: Turbózombi, véruszkár (01.00) - horror-komédia
HBO: Vad vágyak 3. - (00.25) - thriller

Kedd (13.):

RTL Klub: Bizonyíték nélkül (00.40) - thriller
VIASAT3: Tökéletes másolat (22.05) - thriller
HBO: Collateral - A halál záloga (00.40) - thriller
Cinemax: A Horror Mesterei: Rémálmok a boszorkánylakban (02.55) - horror

Szerda (14.):

HBO: Mobil (00.25) - thriller

Csütörtök (15.):

TV2: Egy becsületbeli ügy (22.00) - krimi
VIASAT3: Sárkányok bosszúja (01.15) - thriller
Cinemax: Azumi (02.55) - akció

martin_dante
Ma Rocky a Viasaton 22.05-kor rolleyes.gif
Mariachi
Lostot meglesem aztán neki ülök pár filmnek : A sebhelyes arcú, és fedőneve donnie brasco ( hatalmas film pár éve láttam, és ami érdekes, nem nagyon láttam még a mit láttál legutóbb topicba, pedig depp is játszik benne, al pacino is, igaz történet alapján, és bár emlékeim kopottak, de nagyon tetszett, remélem most is így lesz ) Mondjuk lehet, hogy az egyik film átkerül holnapra. biggrin.gif
tenderlumpling
QUOTE(martin_dante @ Feb 9 2007, 07:34 PM) *

Ma Rocky a Viasaton 22.05-kor rolleyes.gif

Igen durva ez a magyar hang Stallonéhoz. Simán megszoktam már Gáti Oszkárt, és mélyebb zöngéjű társait. ph34r.gif
-OJ-
Megy a Vidocq az m1-en! Mindenki nézze, megéri cool.gif
Hellnight
QUOTE(-OJ- @ Feb 10 2007, 08:18 PM) *

Megy a Vidocq az m1-en! Mindenki nézze, megéri cool.gif

Nem nézem, megvan DVD-n xD biggrin.gif biggrin.gif
VegaSHFOREVER
most a Lost-ot. jó volt ez a rész. és már jön is a követekző laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.