Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
Norbi101
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Feb 10 2007, 08:24 PM) *

most a Lost-ot. jó volt ez a rész. és már jön is a követekző laugh.gif

Énis félszemmel, aztán meg profi a tv2-n.
martin_dante
Ma Amerikai Szépség a TV2-n 23.40-kor unsure.gif rolleyes.gif
Real013
QUOTE(martin_dante @ Feb 11 2007, 05:05 PM) *

Ma Amerikai Szépség a TV2-n 23.40-kor unsure.gif rolleyes.gif

Most nemrég láttam,most kihagyom,de aki nem látta,vagy régen látta annak a kötelezőnél is kötelezőbb smile.gif
Drakeamarth
QUOTE(Real013 @ Feb 11 2007, 05:28 PM) *

Most nemrég láttam,most kihagyom,de aki nem látta,vagy régen látta annak a kötelezőnél is kötelezőbb smile.gif

nekem a kedvenc filmem, de belenézek, mert kíváncsi vagyok a szinkronra cool.gif
grasslover
QUOTE(Drakeamarth @ Feb 11 2007, 06:34 PM) *

nekem a kedvenc filmem, de belenézek, mert kíváncsi vagyok a szinkronra cool.gif

Akkor nem fogsz csalódni, szerintem elég jók a szinkronok smile.gif Néhol talán kicsit érzelemmentesek, mint pl mikor a srác (kedvenc karakterem benne rolleyes.gif) mutatja a zacskós videót Thora Birch-nek (ez a kedvenc jelenetem benne rolleyes.gif), na itt ugyebár meghatódva kellene játszania a magyarhangnak, míg ez eléggé felolvasásszerűen nyomja sajnos.
Drakeamarth
QUOTE(grasslover @ Feb 11 2007, 06:42 PM) *

Akkor nem fogsz csalódni, szerintem elég jók a szinkronok smile.gif Néhol talán kicsit érzelemmentesek, mint pl mikor a srác (kedvenc karakterem benne rolleyes.gif) mutatja a zacskós videót Thora Birch-nek (ez a kedvenc jelenetem benne rolleyes.gif), na itt ugyebár meghatódva kellene játszania a magyarhangnak, míg ez eléggé felolvasásszerűen nyomja sajnos.

navazz, pont ettől féltem, pedig én annál a jelenetnél mindig elérzékenyülök... mindegy, azé megnézem
-Arch-
Nha este lesznek filmek... smile.gif

Lesz 9-kor a Veszett vad, egyszer már láttam de nem néztem végig vaalmi miatt, annyira nem angy durranás de nem rossz, aztán lesz a Pókerarcok is smile.gif nah az viszont nem rossz film smile.gif
-OJ-
QUOTE(ARCHER @ Feb 14 2007, 08:23 PM) *

Nha este lesznek filmek... smile.gif

Lesz 9-kor a Veszett vad, egyszer már láttam de nem néztem végig vaalmi miatt, annyira nem angy durranás de nem rossz, aztán lesz a Pókerarcok is smile.gif nah az viszont nem rossz film smile.gif

EZek nem sokat számítanak laugh.gif

Majdnem híres az m2-n és Orson Welles:A Gonosz Érintése a DunaTVn wink.gif
-Arch-
QUOTE(-OJ- @ Feb 14 2007, 08:28 PM) *

EZek nem sokat számítanak laugh.gif

Majdnem híres az m2-n és Orson Welles:A Gonosz Érintése a DunaTVn wink.gif

jah ezt a 2 csatornát nem néztem unsure.gif pedig szoktak rajtuk jó filmek lenni smile.gif

Pókerarcokat tuti nézem, KGB miatt is xD a Majdnem hires nem érdekel... már láttam. Gonosz érintéséhez meg szeirntem koma leszek xD laugh.gif ph34r.gif de leeht azt nézem smile.gif még nem tudom, msot összezavartál mad.gif sad.gif laugh.gif xD
martin_dante
QUOTE(ARCHER @ Feb 14 2007, 08:32 PM) *

jah ezt a 2 csatornát nem néztem unsure.gif pedig szoktak rajtuk jó filmek lenni smile.gif

Pókerarcokat tuti nézem, KGB miatt is xD a Majdnem hires nem érdekel... már láttam. Gonosz érintéséhez meg szeirntem koma leszek xD laugh.gif ph34r.gif de leeht azt nézem smile.gif még nem tudom, msot összezavartál mad.gif sad.gif laugh.gif xD

Pókerarcok az hatalmas laugh.gif xD Kicsit lassú, de nagyon jó film, KGB pedig tényleg a legnagyobb arc, ahogyan szétszedi a csokis sütit laugh.gif xD
VegaSHFOREVER
QUOTE(ARCHER @ Feb 14 2007, 08:32 PM) *

A Gonosz Érintését nézd együgyű gondolkodásu barátom. wink.gif unsure.gif huh.gif
-Arch-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Feb 14 2007, 08:57 PM) *

A Gonosz Érintését nézd együgyű gondolkodásu barátom. wink.gif unsure.gif huh.gif

Azt megnézem szerintem huh.gif smile.gif rolleyes.gif érdekel még nem láttam smile.gif régi filmeket meg szeretem, fóleg a régi magyar filmeket cool.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(ARCHER @ Feb 14 2007, 09:09 PM) *

Azt megnézem szerintem huh.gif smile.gif rolleyes.gif érdekel még nem láttam smile.gif régi filmeket meg szeretem, fóleg a régi magyar filmeket cool.gif

Azokat én is. régen sokat láttam tv-ben de ma már a cimükre se igen emlékszem. huh.gif unsure.gif
martin_dante
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Feb 14 2007, 09:13 PM) *

Azokat én is. régen sokat láttam tv-ben de ma már a cimükre se igen emlékszem. huh.gif unsure.gif

Idegölő volt az a "régi" film wink.gif wink.gif unsure.gif Undorító! ohmy.gif

xD laugh.gif rolleyes.gif
-Arch-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Feb 14 2007, 09:13 PM) *

Velem is eza baj, Sok filmet láttam már sokat de 40%-ának a cimére nem emlékszem , lehet nem hagyott bennem mély nyomott, iylen átlag filmek lehettek...
VegaSHFOREVER
QUOTE(ARCHER @ Feb 14 2007, 09:46 PM) *

Velem is eza baj, Sok filmet láttam már sokat de 40%-ának a cimére nem emlékszem , lehet nem hagyott bennem mély nyomott, iylen átlag filmek lehettek...

Én emlékszem a legtöbb cimére meg minden de a gagyik kiesnek , nem a cimük hanem maga a film max pár kép marad meg ugy nagyjából a szitu. viszont a régi magyar filmek cimei most télleg nem ugranak be pedig sokat láttam huh.gif
-Arch-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Feb 14 2007, 09:53 PM) *

Én emlékszem a legtöbb cimére meg minden de a gagyik kiesnek , nem a cimük hanem maga a film max pár kép marad meg ugy nagyjából a szitu. viszont a régi magyar filmek cimei most télleg nem ugranak be pedig sokat láttam huh.gif

Dúvad az egyik kedvencem smile.gif , Meg ugye Indul a Bakter ház rolleyes.gif de haát az nem oylan nagyon régi, fekete fehér...de sok van...amik jók..
grasslover
QUOTE(ARCHER @ Feb 15 2007, 11:10 AM) *

Dúvad az egyik kedvencem smile.gif , Meg ugye Indul a Bakter ház rolleyes.gif de haát az nem oylan nagyon régi, fekete fehér...de sok van...amik jók..

Indul a bakterház tényleg a magyar kultúra része biggrin.gif Kellő kifigurázása a magyar parasztságnak.
Amit szeretek még régről:

A Tanú (a legjobb magyar film lenne, ha nem lett volna tavaly Taxidermia rolleyes.gif, így sajnos csak második legjobb)

Legényanya (ennél betegebb vígjátékot se nagyon hordott hátán a Föld, azonban egyszer sem megy át parasztkodó, bunkó formába, hihetetlenül arcul csapja a maradi közösségeket...)

Egészséges Erotika (ugyan Tímár Péter leggyengébb filmje azok közül amit láttam (de úgyhallottam a Vakvagányok és a Herceg haladéka, amelyek nálam kimaradtak nagyon gyengék), de a rendezőre jellemző stílusjegyek ("visszafelé forgatás", lassítás-gyorsítás és mindez a nyolcvanas években!!) már itt is hatásosak, a kefírrázás ami világhírű metafora lett, meg ugye a sex, ami sose volt ott, de mégis)
Akkor említhetném Tímár Pétertől a Csinibabát és a Zimmer Ferit is, de azok nem olyan régiek, Csinibaba abszolút kedvenc a bácsitól.

Sajna régi Jancsó filmeket, melyek nem Kapa-Pepe karakterére építő, nem posztmodern alkotások nálam teljesen kimaradtak, sehonnan nem tudok szerezni, pláne venni sad.gif Végülis Szegénylegények van sokfelé DVD-n, de 3 vagy 4 ezer, az meg egy fapados egylemezes filmért kicccsit sok.
-Arch-
QUOTE(grasslover @ Feb 15 2007, 11:17 AM) *

Indul a bakterház tényleg a magyar kultúra része biggrin.gif Kellő kifigurázása a magyar parasztságnak.
Amit szeretek még régről:

A Tanú (a legjobb magyar film lenne, ha nem lett volna tavaly Taxidermia rolleyes.gif, így sajnos csak második legjobb)

Legényanya (ennél betegebb vígjátékot se nagyon hordott hátán a Föld, azonban egyszer sem megy át parasztkodó, bunkó formába, hihetetlenül arcul csapja a maradi közösségeket...)

Egészséges Erotika (ugyan Tímár Péter leggyengébb filmje azok közül amit láttam (de úgyhallottam a Vakvagányok és a Herceg haladéka, amelyek nálam kimaradtak nagyon gyengék), de a rendezőre jellemző stílusjegyek ("visszafelé forgatás", lassítás-gyorsítás és mindez a nyolcvanas években!!) már itt is hatásosak, a kefírrázás ami világhírű metafora lett, meg ugye a sex, ami sose volt ott, de mégis)
Akkor említhetném Tímár Pétertől a Csinibabát és a Zimmer Ferit is, de azok nem olyan régiek, Csinibaba abszolút kedvenc a bácsitól.

Sajna régi Jancsó filmeket, melyek nem Kapa-Pepe karakterére építő, nem posztmodern alkotások nálam teljesen kimaradtak, sehonnan nem tudok szerezni, pláne venni sad.gif Végülis Szegénylegények van sokfelé DVD-n, de 3 vagy 4 ezer, az meg egy fapados egylemezes filmért kicccsit sok.

Hát igen....

Taxidermiát azt megnézem smile.gif még nem láttam smile.gif

Filmmúzeumon szoktak menni jó filmke smile.gif
grasslover
QUOTE(ARCHER @ Feb 15 2007, 11:19 AM) *

Hát igen....

Taxidermiát azt megnézem smile.gif még nem láttam smile.gif

Filmmúzeumon szoktak menni jó filmke smile.gif

Filmmúzeumom akkor volt, mikor inkább HBO-t néztem. Most lenne Filmmúzeum, nem lenne HBO. rolleyes.gif
Sajnos akkor kimaradt a Sunset Boulevard is (bár sikerült pótolnom), de rengeteg Hitchcock (Jamaica Inn, Szédülés...) is megy rajta, nem beszélve a soksok film noirról és klasszikus westernről, általában angolul, felirattal!! Egyedül a gyenge képminőséget és színskálát rónám fel a csatornának, de végülis nem a DD 5.1 a lényeg...
-Arch-
QUOTE(grasslover @ Feb 15 2007, 11:25 AM) *

Filmmúzeumom akkor volt, mikor inkább HBO-t néztem. Most lenne Filmmúzeum, nem lenne HBO. rolleyes.gif
Sajnos akkor kimaradt a Sunset Boulevard is (bár sikerült pótolnom), de rengeteg Hitchcock (Jamaica Inn, Szédülés...) is megy rajta, nem beszélve a soksok film noirról és klasszikus westernről, általában angolul, felirattal!! Egyedül a gyenge képminőséget és színskálát rónám fel a csatornának, de végülis nem a DD 5.1 a lényeg...

TCM-en mennek régi jó Western filmek, meg SCI-FI-k smile.gif
Europa tévén is szoktak jó filmke lenni még smile.gif
Kalti
QUOTE(-OJ- @ Feb 14 2007, 08:28 PM) *

Majdnem híres az m2-n

Ez egy kib@szott nagy film, mivel van kb. 5 percem nem állok neki bővebben írni róla a mit láttál legutóbba, elég annyi hogy muszáj látni, kiváló korkép a 70-es évekről, óriási humorral és némi romatikával fűszerezve és mindezt olyan remek rendezéssel, pergő ritmusban tálalva, hogy az ember egyszerűen belefeledkezik a filmbe, engem nagyon elkapott a fílingje. rolleyes.gif
-OJ-
QUOTE(Kalti @ Feb 15 2007, 11:49 AM) *

Ez egy kib@szott nagy film, mivel van kb. 5 percem nem állok neki bővebben írni róla a mit láttál legutóbba, elég annyi hogy muszáj látni, kiváló korkép a 70-es évekről, óriási humorral és némi romatikával fűszerezve és mindezt olyan remek rendezéssel, pergő ritmusban tálalva, hogy az ember egyszerűen belefeledkezik a filmbe, engem nagyon elkapott a fílingje. rolleyes.gif

Anyám nézte és 20perc után lecsukta, olyan unalmas volt laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Real013
QUOTE(-OJ- @ Feb 15 2007, 12:26 PM) *

Anyám nézte és 20perc után lecsukta, olyan unalmas volt laugh.gif laugh.gif laugh.gif

blink.gif blink.gif Sok midnent lehet mondani a filmre(zseniális,király biggrin.gif ),de hogy unalmas,az tuti nem rolleyes.gif
martin_dante
Péntek (16.):

RTL Klub: Mátrix (21.10) - sci-fi
Menekülés a félelembe (24.00) - horror
VIASAT3: Rocky 2. (22.05) - sport, kult
FILM+: Halálosztó (22.45) - horror
Valami van odalent (00.25) - horror
HBO: Collateral - A halál záloga (02.45) - thriller
Cinemax: A horror mesterei 6. rész: A hazatérés (23.40) - horror

Szombat (17.):

RTL Klub: Egy amerikai farkasember Párizsban (23.30) - horror-komédia
VIASAT3: Holtak háza (22.05) - Uwe Boll :
FILM+: Farkasok között (21.00) - thriller
Az X invázió (22.40) - horror
Cinemax: Holtak hajnala (22.15) - horror

Vasárnap (18.):

TV2: A múmia (20.00) - kaland
FILM+: Turbózombi, véruszkár (03.15) - horror-komédia
Cinemax: A horror mesterei 7. rész: Indián legenda (22.00) - horror

Hétfő (19.):

VIASAT3: Az eastwicki boszorkányok (22.05) - feketekomédia
FILM+: Ne várj, míg sötét lesz! (19.25) - thriller
Gyilkos rejtvény (21.10) - thriller
Áldott a gyermek (22.50) - thriller
HBO: A sziget (21.00) - akció

Kedd (20.):

RTL Klub: A titokzatos köd (21.10) - misztikus
TV2: A kör (22.15) - horror /amerikai/
HBO: Egy ágyban az ellenséggel (22.55) - thriller
Útvesztő (00.35) - thriller
Az ördögűző - A kezdet (02.00) - horror
Cinemax: A horror mesterei: A holtak tánca (01.20) - horror

Szerda (21.):

RTL Klub: Beavatás (21.10) - thriller
Stephen King: Kingdom Hospital - A félelem kórháza (00.35) - misztikus sorozat
TV2: Gyilkos patkányok (23.50) - horror
FILM+: Gyilkos menedék (23.35) - thriller
HBO: Álmaimban Argentína (00.35) - thriller
Cinemax: A lakó (03.00) - thriller

Csütörtök (22.):

TV2: Romper Stomper (01.10) - dráma
FILM+: Titkok köve (23.15) - thriller
Halálosztó (01.10) - horror
Cinemax: Holtak hajnala (23.50) - horror
Azumi 2. (01.30) - akció

Mi minden lesz itt!!! blink.gif ohmy.gif
OG
Egy ideig a gyözike showt aztán meg a Matrixot
-Arch-
Rocky 2 majd Maffiózók rolleyes.gif
Hellnight
Én Matrix, fél szemmel
Rocky 2 meg megvan, szóval bármikor meg tudom nézni biggrin.gif
martin_dante
QUOTE(ARCHER @ Feb 16 2007, 09:54 PM) *

Szintén unsure.gif rolleyes.gif Jó a Rocky II? MErt azt hallottam ,hogy ez csak egy "sima" sportfilm unsure.gif
Hellnight
QUOTE(martin_dante @ Feb 16 2007, 10:06 PM) *

Szintén unsure.gif rolleyes.gif Jó a Rocky II? MErt azt hallottam ,hogy ez csak egy "sima" sportfilm unsure.gif

Hát az első részhez nem ér fel sajnos sad.gif Bár már rég láttam.
Mondjuk számomra a befejező rész a 6. nagyon jóra sikerült rolleyes.gif A köztes részek meg amolyan nézhető kategóriát képviselnek.
martin_dante
QUOTE(Hellnight @ Feb 16 2007, 10:07 PM) *

Mondjuk számomra a befejező rész a 6. nagyon jóra sikerült rolleyes.gif A köztes részek meg amolyan nézhető kategóriát képviselnek.

Jah, Rocky Balboa nagyon király volt, de én eddig még csak az elsőt és az utolsó részt láttam, ezért kérdem, hogy milyen a többi unsure.gif Mindegy, megnézem, aztán majd kiderül smile.gif
Real01
Természetesen Rocky 2-t. Mi mást?? biggrin.gif cool.gif

Szerintem amúgy mind az 5 Rocky úgy jó, ahogy van. Nekem az 5. rész is nagyon bejön, pedig asszem sok rossz kritikát kapott.
Igaz, a 4. részben kicsit már hülyeségbe megy át az a 16 menetes meccs..... Úgy küzdenek, mintha a világ sorsa lenne a tét. biggrin.gif De ettől függetlenül látványos küzdelem.

QUOTE(Hellnight @ Feb 16 2007, 10:07 PM) *

Van 6. rész??? blink.gif Azt még most forgatják, nem??

QUOTE(ARCHER @ Feb 16 2007, 09:54 PM) *

Maffiózókat én is szoktam néha. Egész jó kis sorozat. Korábban egyáltalán nem néztem.
Hellnight
QUOTE(Real01 @ Feb 16 2007, 10:18 PM) *

Természetesen Rocky 2-t. Mi mást?? biggrin.gif cool.gif

Szerintem amúgy mind az 5 Rocky úgy jó, ahogy van. Nekem az 5. rész is nagyon bejön, pedig asszem sok rossz kritikát kapott.
Igaz, a 4. részben kicsit már hülyeségbe megy át az a 16 menetes meccs..... Úgy küzdenek, mintha a világ sorsa lenne a tét. biggrin.gif De ettől függetlenül látványos küzdelem.
Van 6. rész??? blink.gif Azt még most forgatják, nem??
Maffiózókat én is szoktam néha. Egész jó kis sorozat. Korábban egyáltalán nem néztem.

Persze, hogy van. A Rocky Balboa a 6. rész tulajdonképpen és már rég készen van. Csak hozzán most ofg jönni márciusban azt hiszem smile.gif
Berga
QUOTE(martin_dante @ Feb 15 2007, 08:55 PM) *

Péntek (16.):

RTL Klub: Mátrix (21.10) - sci-fi
Menekülés a félelembe (24.00) - horror
VIASAT3: Rocky 2. (22.05) - sport, kult
FILM+: Halálosztó (22.45) - horror
Valami van odalent (00.25) - horror
HBO: Collateral - A halál záloga (02.45) - thriller
Cinemax: A horror mesterei 6. rész: A hazatérés (23.40) - horror

Szombat (17.):

RTL Klub: Egy amerikai farkasember Párizsban (23.30) - horror-komédia
VIASAT3: Holtak háza (22.05) - Uwe Boll :
FILM+: Farkasok között (21.00) - thriller
Az X invázió (22.40) - horror
Cinemax: Holtak hajnala (22.15) - horror

Vasárnap (18.):

TV2: A múmia (20.00) - kaland
FILM+: Turbózombi, véruszkár (03.15) - horror-komédia
Cinemax: A horror mesterei 7. rész: Indián legenda (22.00) - horror

Hétfő (19.):

VIASAT3: Az eastwicki boszorkányok (22.05) - feketekomédia
FILM+: Ne várj, míg sötét lesz! (19.25) - thriller
Gyilkos rejtvény (21.10) - thriller
Áldott a gyermek (22.50) - thriller
HBO: A sziget (21.00) - akció

Kedd (20.):

RTL Klub: A titokzatos köd (21.10) - misztikus
TV2: A kör (22.15) - horror /amerikai/
HBO: Egy ágyban az ellenséggel (22.55) - thriller
Útvesztő (00.35) - thriller
Az ördögűző - A kezdet (02.00) - horror
Cinemax: A horror mesterei: A holtak tánca (01.20) - horror

Szerda (21.):

RTL Klub: Beavatás (21.10) - thriller
Stephen King: Kingdom Hospital - A félelem kórháza (00.35) - misztikus sorozat
TV2: Gyilkos patkányok (23.50) - horror
FILM+: Gyilkos menedék (23.35) - thriller
HBO: Álmaimban Argentína (00.35) - thriller
Cinemax: A lakó (03.00) - thriller

Csütörtök (22.):

TV2: Romper Stomper (01.10) - dráma
FILM+: Titkok köve (23.15) - thriller
Halálosztó (01.10) - horror
Cinemax: Holtak hajnala (23.50) - horror
Azumi 2. (01.30) - akció
Mi minden lesz itt!!! blink.gif ohmy.gif

Játszák a Romper Stompert? váhh meg kell néznem biggrin.gif
Real01
QUOTE(Hellnight @ Feb 16 2007, 10:22 PM) *

Persze, hogy van. A Rocky Balboa a 6. rész tulajdonképpen és már rég készen van. Csak hozzán most ofg jönni márciusban azt hiszem smile.gif

Akkor ezért nem tudtam arról, hogy már kész van. biggrin.gif
Remélem, méltó lesz az 5 elődhöz. cool.gif
-OJ-
QUOTE(Real01 @ Feb 16 2007, 10:40 PM) *

Akkor ezért nem tudtam arról, hogy már kész van. biggrin.gif
Remélem, méltó lesz az 5 elődhöz. cool.gif

Már jópáran láttuk, és eddig mindenkinek tetszett. Tökéletesen beillik a sorozatba wink.gif
Real013
QUOTE(-OJ- @ Feb 16 2007, 10:49 PM) *

Már jópáran láttuk, és eddig mindenkinek tetszett. Tökéletesen beillik a sorozatba wink.gif

És magasan veri a 3-4-5öt mindenképpen smile.gif
Csapoati
House of the Dead (from the one and only Uwe Boll biggrin.gif ) a V3-on. xD 100% büntetés. biggrin.gif
Hellnight
QUOTE(Csapoati @ Feb 17 2007, 10:52 PM) *

House of the Dead (from the one and only Uwe Boll biggrin.gif ) a V3-on. xD 100% büntetés. biggrin.gif

Yes, Yes. Én is azt nézem mostmár biggrin.gif biggrin.gif cool.gif
OG
QUOTE(Csapoati @ Feb 17 2007, 09:52 PM) *

én is ezt nézem biggrin.gif
Hellnight
Húúúúú most jön a nagy lövöldözés meg a Matrix-os lassítva karaktermutogatás ohmy.gif cool.gif
OG
QUOTE(Hellnight @ Feb 17 2007, 10:05 PM) *

Húúúúú most jön a nagy lövöldözés meg a Matrix-os lassítva karaktermutogatás ohmy.gif cool.gif

csak sokkalta bénábban megoldva mint a nagy elödnél smile.gif
Csapoati
QUOTE(Hellnight @ Feb 17 2007, 11:05 PM) *

Kegyetlenül odaver. Pyroval és Jollyval szétszakadunk a röhögéstől Ventrin. laugh.gif
Hellnight
QUOTE(Csapoati @ Feb 17 2007, 11:13 PM) *

Kegyetlenül odaver. Pyroval és Jollyval szétszakadunk a röhögéstől Ventrin. laugh.gif

Év filmje rolleyes.gif Csupa akció blink.gif Boll egy Isten akárki akármit mond cool.gif rolleyes.gif

xD
OG
Milyen komoly hogy behúzza a csajt az ablakon és nem lepödik meg hogy a csajnak nincs meg a lábai smile.gif
a880120
Simán jó vazz cool.gif Pörög mint a betépett mókus rolleyes.gif BOll király, ha nem gondolta komolyan, de sajnos szerintem komolyan gondolta.... De ha nem, akkor jó kis film.... hangsűly a KIS- en laugh.gif
Csapoati
QUOTE(Hellnight @ Feb 17 2007, 11:14 PM) *

Év filmje rolleyes.gif Csupa akció blink.gif Boll egy Isten akárki akármit mond cool.gif rolleyes.gif

xD

A mátrixos belassítások + kamerapörgések, valamint a bevágások a játékból fantasztikus megoldások. rolleyes.gif laugh.gif
Old_Jolly_Joker
Ááá bazeg, most már kész vagyok. Szétröhögjük magunkat itt ventrin. xD

A színészi alakítások, meg azok a játékbevágások. rolleyes.gif Meg az, hogy nem kell tárat cserélni xD Abból a picike dobozból, meg elővettek egy egész fegverarzenált xD
Csapoati
Meg az a legjobb, hogy egy kis ládikából kiszedtek egy raktárnyi arzenált. xD Mindenkinél vagy 6 fegyó, gránátok meg minden ami kell. laugh.gif
a880120
QUOTE(Jolly_Joker @ Feb 17 2007, 11:21 PM) *

Ááá bazeg, most már kész vagyok. Szétröhögjük magunkat itt ventrin. xD

A színészi alakítások, meg azok a játékbevágások. rolleyes.gif Meg az, hogy nem kell tárat cserélni xD Abból a picike dobozból, meg elővettek egy egész fegverarzenált xD

Már hgoy a fenébe ne kéne? ohmy.gif
Hisz ott sírtak hgoy kifogytak sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.