Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
Hellnight
Húúúúúú a szörnyűségek folytatódnak tovább ohmy.gif
De az számomra is rejtély, hogy tudtak ennyit lőni laugh.gif
Meg mindenki hogy kente vágta a fegyverrel való célzást blink.gif
Old_Jolly_Joker
QUOTE(a880120 @ Feb 17 2007, 11:25 PM) *

Már hgoy a fenébe ne kéne? ohmy.gif
Hisz ott sírtak hgoy kifogytak sad.gif

De azé még utána ellőtt pár skúlót.

QUOTE(Hellnight @ Feb 17 2007, 11:26 PM) *

Húúúúúú a szörnyűségek folytatódnak tovább ohmy.gif
De az számomra is rejtély, hogy tudtak ennyit lőni laugh.gif
Meg mindenki hogy kente vágta a fegyverrel való célzást blink.gif

Minden golyó talált. HEADSHOT! DOUBLE KILL! MONSTER KILL! xD
OG
Ajaj elszabadultak az érzelmek mindenki smárol mindenkivel laugh.gif
Hellnight
QUOTE(Jolly_Joker @ Feb 17 2007, 11:27 PM) *

De azé még utána ellőtt pár skúlót.
Minden golyó talált. HEADSHOT! DOUBLE KILL! MONSTER KILL! xD

Jah. Bazz ezt megcsinálom laugh.gif Megszerzem a filmet, azt az UT-ből kiszedem a hangokat laugh.gif
Amikor lődöznek be benyomom alá.
"First Blood"
Double Kill
Multi Kill
Monster Kill
meg ami még van laugh.gif laugh.gif

De az is tuti volt amikor a srác mondta, hogy az utolsót meghagyja magának. Aztán meg lőtt mint az őrült biggrin.gif
Csapoati
QUOTE(Hellnight @ Feb 17 2007, 11:33 PM) *

Jah. Bazz ezt megcsinálom laugh.gif Megszerzem a filmet, azt az UT-ből kiszedem a hangokat laugh.gif
Amikor lődöznek be benyomom alá.
"First Blood"
Double Kill
Multi Kill
Monster Kill
meg ami még van laugh.gif laugh.gif

De az is tuti volt amikor a srác mondta, hogy az utolsót meghagyja magának. Aztán meg lőtt mint az őrült biggrin.gif

Az "Unstoppable!!!-t ki ne merd hagyni. biggrin.gif
Old_Jolly_Joker
QUOTE(Csapoati @ Feb 17 2007, 11:34 PM) *

Az "Unstoppable!!!-t ki ne merd hagyni. biggrin.gif

Azt madj a kínai amcsrucis csajnál rakd be Hell xD

KIFOGYOTT A MAGNUM!!!! blink.gif
OG
A hosszú hajú csávó utolsónak ment le de elsönek ért a fojosóra
Hellnight
laugh.gif laugh.gif Ááááááááááá ezek a játékbevágások laugh.gif laugh.gif Szétröhögöm az agyam laugh.gif laugh.gif
Csapoati
QUOTE(OG @ Feb 17 2007, 11:39 PM) *

A hosszú hajú csávó utolsónak ment le de elsönek ért a fojosóra

Biztos szűken vette a kanyart. xD
A játékbevágások meg a legjobbak. Technikai remekművek. ^^
a880120
Jeszzzz!
Felismerték a száműzött spanyolt, amikor csak egy mende mondát hallotak róla.. zseniális cool.gif
OG
Haha most átverték öket és mindjárt meghalnak smile.gif
Old_Jolly_Joker
3 perc alatt nappal lett ohmy.gif Micsoda poénok!!! blink.gif

Fogadjunk, hogy a csöcsös kinyírja xD
OG
QUOTE(Csapoati @ Feb 17 2007, 10:40 PM) *

Biztos sz?ken vette a kanyart. xD
A játékbevágások meg a legjobbak. Technikai remekm?vek. ^^

a fene egye meg nem haltak meg és milyen gyorsan kisütött a nap smile.gif
és a csaj meg nem halt meg laugh.gif
Hellnight
Atyám micsoda izgalmak blink.gif
Egyébként ez a Boll nem látja, hogy mennyire szar ez a film? blink.gif

Jah persze, a csajnak a melle közé szúrt, magyarán átdöfte rajta a kardot, de még azért felállt és leszúrta a fejetlen zombit ohmy.gif
Csapoati
Ja, értem. A zombi feje ilyen távirányító-szerűen irányította a testet 2 méterről. xD
a880120
És a hős férfi túlélte cool.gif
Csapoati
Remélem lesz folytatás. laugh.gif
a880120
QUOTE(Hellnight @ Feb 17 2007, 11:46 PM) *

Atyám micsoda izgalmak blink.gif
Egyébként ez a Boll nem látja, hogy mennyire szar ez a film? blink.gif

Jah persze, a csajnak a melle közé szúrt, magyarán átdöfte rajta a kardot, de még azért felállt és leszúrta a fejetlen zombit ohmy.gif

Eltaposta.. jó? rolleyes.gif
És a végén ez a monológ... pont nem figyeltem sad.gif
Old_Jolly_Joker
Én előre tudtam, hogy a piros pólós csávó túléli!! cool.gif xD

QUOTE(a880120 @ Feb 17 2007, 11:48 PM) *

Pedig moralitás szempontjából ez volt a tetőpont. unsure.gif
Hellnight
QUOTE(a880120 @ Feb 17 2007, 11:48 PM) *

Jah bocs, a nagy izgalomban nem láttam ph34r.gif

Ati: van 2. része laugh.gif
Csapoati
QUOTE(Hellnight @ Feb 17 2007, 11:49 PM) *

Jah bocs, a nagy izgalomban nem láttam ph34r.gif
Ati: van 2. része laugh.gif

Ne idegesíts! ohmy.gif Remélem hamarosan leadják azt is. cool.gif Tuti program.
szerk.: Ó bakker, az nem Uwe Boll-film már. sad.gif
Hellnight
QUOTE(Csapoati @ Feb 17 2007, 11:51 PM) *

Ne idegesíts! ohmy.gif Remélem hamarosan leadják azt is. cool.gif Tuti program.
szerk.: Ó bakker, az nem Uwe Boll-film már. sad.gif

Jah, sajnya sad.gif
De hátha leadják majd az Alone In the Dark-ot vagy a Bloodrayne-t unsure.gif rolleyes.gif
a880120
QUOTE(Jolly_Joker @ Feb 17 2007, 11:49 PM) *

Pedig moralitás szempontjából ez volt a tetőpont. unsure.gif

Feltudnád idézni? rolleyes.gif
OG
Köszönjük hogy a viasz3-at nézte a rémálomnak vége hányni a vc-ben tessék köszönöm
a880120
QUOTE(Hellnight @ Feb 17 2007, 11:53 PM) *

Jah, sajnya sad.gif
De hátha leadják majd az Alone In the Dark-ot vagy a Bloodrayne-t unsure.gif rolleyes.gif

Csak elötte szoljatok cool.gif
A house of death 2re már nem is vagyok akkor kíváncsi sad.gif
Csapoati
QUOTE(Hellnight @ Feb 17 2007, 11:53 PM) *

Jah, sajnya sad.gif

Az AitD jó lenne. Emlékszem hogy azt még meg is akartam nézni a moziban, de aztán felvilágosítottak hogy nem kéne, mert Boll-remekmű. ph34r.gif
Hellnight
QUOTE(Csapoati @ Feb 17 2007, 11:57 PM) *

Az AitD jó lenne. Emlékszem hogy azt még meg is akartam nézni a moziban, de aztán felvilágosítottak hogy nem kéne, mert Boll-remekmű. ph34r.gif

Én megnéztem ph34r.gif Meg a Bloodrayne-t is. Persze nem moziban sleep.gif Hová gondolsz biggrin.gif biggrin.gif
Old_Jolly_Joker
QUOTE(a880120 @ Feb 17 2007, 11:53 PM) *

Feltudnád idézni? rolleyes.gif

Mi túl primitív elmék vagyunk ahhoz, hogy ezt felfoghassuk, ehhez magas erkölcsi szinten kell állni.
a880120
Egyébknt miért hiszik, hgoy valami atttól elsz horror, mert zombikat lőnek benne? unsure.gif

QUOTE(Jolly_Joker @ Feb 17 2007, 11:59 PM) *

Mi túl primitív elmék vagyunk ahhoz, hogy ezt felfoghassuk, ehhez magas erkölcsi szinten kell állni.

Éreztem sad.gif
Na de hát mi ehhez az emberi szemétnek is a söpredékét képviseljük... igazából meg sem érdemeljük BOllt sad.gif
Old_Jolly_Joker
Ideológiailag alulképzettek vagyunk, ez van. Talán életünk során szerzünk annyi tapasztalatot, hogy 70 évesen megértsük a film lényegét. sad.gif
OG
QUOTE(a880120 @ Feb 17 2007, 11:01 PM) *

Egyébknt miért hiszik, hgoy valami atttól elsz horror, mert zombikat l?nek benne? unsure.gif

mert Valaki nem tud filmet rendezni
(Valaki=Uwe Boll)
Hellnight
De komolyan azoktól a játékbevágásoktól én majd szétröhögtem magam laugh.gif laugh.gif
Hogy a fenébe nem veszi észre, hogy rohadtul nem néz ki jól benne laugh.gif laugh.gif
-moki-
Nem, egy film attól lesz kész horror, ha Uwe Boll rendezi laugh.gif A zombiktól max kúrrvajó lesz egy film. Már tudom is, hogy mi hiányzott az Aviátorból rolleyes.gif Guinesstől bűzlő krikett ütős angol zombik cool.gif

"Wragh mate, be a sport and let me chew ya a braiiin!"
Csapoati
QUOTE(Hellnight @ Feb 18 2007, 12:22 AM) *

De komolyan azoktól a játékbevágásoktól én majd szétröhögtem magam laugh.gif laugh.gif
Hogy a fenébe nem veszi észre, hogy rohadtul nem néz ki jól benne laugh.gif laugh.gif

Biztos a kiadó nyomására kellett beletennie. laugh.gif
Hellnight
Mind1 ide írom.
Megvannak UT-ből a hangok. Már csak a film kell és el is kezdem a nagy "House of the Dead Tournament" bajnoskágot forgatni biggrin.gif biggrin.gif Lesz benne Doublekill, Multikill, Headshot, First blood sőt még UT-s fegyverhangokat is adok nekik, azok jobban szólnak laugh.gif laugh.gif Talán még adok hangot pár zombinak is. Úgyis van Alien-es hang az UT-ben laugh.gif
Remélem jól fog sikerülni a videó és tetszeni fog laugh.gif
Jaj meg lesz nevük is a főszereplőknek rolleyes.gif Gondoltam arra, hogy aki túléli csávó az egészet az lesz Malcolm unsure.gif , meg a nőknek is adok majd valami nevet biggrin.gif biggrin.gif
Real013
Látom itt tegnap kialakult egy Boll fan club.Helyes. biggrin.gif
Hellnight
Múmia 1-et sasolom éppen meg közben eszek huh.gif biggrin.gif
-OJ-
QUOTE(Hellnight @ Feb 18 2007, 08:16 PM) *

Múmia 1-et sasolom éppen meg közben eszek huh.gif biggrin.gif

Szintén, de van itt még:

Goodbye Lenin a DunaTVn
Maléna 21:30kor az m1en
Darkdawn
Most néztem a TV-ben a Boszorkányos sorozatot a kettesen. Nem igazán tudnám megmondani mi volt benne, olyan mint annak idején volt a Baywatch... hang nélkül is ugyanannyira élvezhető mint hang nélkül tongue.gif biggrin.gif
martin_dante
Ma Duna tv-n Isten Városa, pontos időt nem tudok mondani, de azt hiszem 22.30 körül lesz rolleyes.gif
-Arch-
Msot nézema KÖrt ph34r.gif ph34r.gif már láttam ph34r.gif de az a gardróbos jelenet ph34r.gif ph34r.gif huh.gif elmehetnek a fran.cba huh.gif mindig kiráz a hideg ph34r.gif huh.gif unsure.gif
grasslover
QUOTE(ARCHER @ Feb 20 2007, 10:53 PM) *

Msot nézema KÖrt ph34r.gif ph34r.gif már láttam ph34r.gif de az a gardróbos jelenet ph34r.gif ph34r.gif huh.gif elmehetnek a fran.cba huh.gif mindig kiráz a hideg ph34r.gif huh.gif unsure.gif

Jó, hogy szólsz, már a japánt beakartam szerezni régóta, itt az idő.
Real013
QUOTE(grasslover @ Feb 21 2007, 08:19 AM) *

Jó, hogy szólsz, már a japánt beakartam szerezni régóta, itt az idő.

nekem is meg kéne nézni az eredetit,mert az amcsi Kör az nagy kedvencem smile.gif
grasslover
QUOTE(Real013 @ Feb 21 2007, 12:55 PM) *

nekem is meg kéne nézni az eredetit,mert az amcsi Kör az nagy kedvencem smile.gif

Nekem is, ez a fajta misztikum amit a film kelt, az összefüggések kiélesedése és a gyors szálelvarrás a végén, nálam etalon misztikus horror-thriller a műfajban, és állítólag a japán verzió meg sokkal jobb!
-moki-
Tescoban 950 az eredeti Kör, meg a Kör 2 is smile.gif Ráadásul dögös tokja van cool.gif
SasOri-Sama
és milyen f.asza a külföldi kiadás hozzá biggrin.gif
Darkdawn
QUOTE(grasslover @ Feb 21 2007, 01:07 PM) *

Nekem is, ez a fajta misztikum amit a film kelt, az összefüggések kiélesedése és a gyors szálelvarrás a végén, nálam etalon misztikus horror-thriller a műfajban, és állítólag a japán verzió meg sokkal jobb!

nekem már vagy 2éve megvan... de még nem éreztem késztetést, hogy megnézzem unsure.gif
grasslover
QUOTE(kismoki @ Feb 21 2007, 03:08 PM) *

Tescoban 950 az eredeti Kör, meg a Kör 2 is smile.gif Ráadásul dögös tokja van cool.gif

Én még a Ringu 0-t (harmadik rész, de divatos előzmény) is láttam 990-ért, bár most hogy így belegondolok, nem biztos, hogy az volt laugh.gif Ma este megnézem és eldöntöm kell-e nekem.
-Arch-
QUOTE(grasslover @ Feb 21 2007, 01:07 PM) *

japán jobb ph34r.gif huh.gif anyám unsure.gif rolleyes.gif laugh.gif XD huh.gif meg kell nézni akkor huh.gif
grasslover
QUOTE(ARCHER @ Feb 21 2007, 09:13 PM) *

japán jobb ph34r.gif huh.gif anyám unsure.gif rolleyes.gif laugh.gif XD huh.gif meg kell nézni akkor huh.gif

Az eredeti verziók mindig jobbak, ezt akár be is tanulhatod wink.gif Olyan sohasem lesz,hogy készítenek egy remake-et és az felülmúlja a régit (kivéve ha csak néhány alapelemet ültetnek át, The Fly és Cape Fear esetében).
A japán filmek amúgy is brutálisabbak ezerszer a nyugati filmekhez szokottaknak, pont ma néztem egy japán horrort, 50 kislány beugrott a vonat alá, mindent vörösre festve ezzel biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.