Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
rE6a
jéé még él a topicom ?azthittem már rég törölték..
Adee500
Passio
Hellnight
QUOTE(R39a @ Apr 14 2006, 09:28 PM) *

jéé még él a topicom ?azthittem már rég törölték..

Megmentjük a topicod biggrin.gif biggrin.gif cool.gif
rE6a
QUOTE(Adee500 @ Apr 14 2006, 11:32 PM) *

Passio

jó film ?
asszem én si megyek nézni
grasslover
QUOTE(R39a @ Apr 14 2006, 09:36 PM) *

jó film ?
asszem én si megyek nézni

há nem túlzottan. biggrin.gif
-OJ-
QUOTE(Hellnight @ Apr 14 2006, 09:24 PM) *

Nah lássuk ezt a Passiót. Most megy a TV2-őn. Nem tom szinkronos-e vagy feliratosan hagyták. Még nem beszéltek. Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nem szinkronizálták le. Király. cool.gif cool.gif

Abból lenne egy nagy felháborodás, ha szinkronizálnák az eredeti arámi és latin szövegeket.
grasslover
QUOTE(oj @ Apr 14 2006, 09:46 PM) *

Abból lenne egy nagy felháborodás, ha szinkronizálnák az eredeti arámi és latin szövegeket.

Akkor még a pápa is kiállna a vallásából biggrin.gif
VegaSHFOREVER
Ma volt azaz hogy tegnap a Suttogo de most sem néztem.....
Norbi101
Pelánkás bajkeverő, haláli jó. smile.gif

QUOTE(Norbi101 @ Apr 16 2006, 08:40 PM) *

ÁÁÁÁ most edz a gyerek, nagyon kemény. laugh.gif laugh.gif
Norbi101
A heti hetest nézem.
kocsitomi
HírTV-n nézem a Péntek8-mondatvadászat ismétlését!
Adee500
Némo nyomábant nézem
martin_dante
Húh Május elsején lesz a tévé 2-n a Narancsvidék biggrin.gif Imádom azt a filmet!

QUOTE(kocsitomi @ Apr 17 2006, 02:44 PM) *

HírTV-n nézem a Péntek8-mondatvadászat ismétlését!

Az jó későn szokott lenni smile.gif Én ezért is a 8 órait nézem meg biggrin.gif
grasslover
QUOTE(martin_dante @ Apr 25 2006, 03:03 PM) *

Húh Május elsején lesz a tévé 2-n a Narancsvidék biggrin.gif Imádom azt a filmet!

Én is! Biztos jól meglezs majd vágva :/
Lord_Nibor
QUOTE(Norbi101 @ Apr 16 2006, 09:00 PM) *

Az nagyon jó film! biggrin.gif Én is láttam vagy kétszer. biggrin.gif
"De büdös ez a szar!
A szar már csak ilyen.A fos még spécibb." biggrin.gif
-OJ-
Dredd Bíró laugh.gif
Egyszerű kis képregény-film, de legalább akciódús és poénos wink.gif
grasslover
QUOTE(oj @ Apr 26 2006, 09:11 PM) *

Dredd Bíró laugh.gif
Egyszerű kis képregény-film, de legalább akciódús és poénos wink.gif

"megölted kócost, megölted csókost, megölted APPPPÁTT!!!"

K*rva nagy film, hatalmas hibái ellenére, és Stallone mellett is imádom... cool.gif
martin_dante
QUOTE(Norbi101 @ Apr 16 2006, 09:00 PM) *

Én azt premieren láttam, kaptunk (apukám színész) egy ilyen premier előtti vetítésre jegyet biggrin.gif Nagyon tetszett akoris, és még a vége is jó smile.gif
-OJ-
- Csak ennyit ülök? 100 évet?
- BUMM! Egyet sem.

El is felejtettem, milyen laza. Ezt gyorsan letö...felvesszük laugh.gif

Mintha összekeverték volna a Szárnyas Fejvadászt a Jetson-családdal laugh.gif
Royal04
QUOTE(oj @ Apr 26 2006, 09:23 PM) *

- Csak ennyit ülök? 100 évet?
- BUMM! Egyet sem.

El is felejtettem, milyen laza. Ezt gyorsan letö...felvesszük laugh.gif

Mintha összekeverték volna a Szárnyas Fejvadászt a Jetson-családdal laugh.gif

Én is nézem. smile.gif

- Neked nincsenek érzelmeid?
- Érzelmek? Azokat is be kéne tiltani.
(Vagy vmi hasonló)
grasslover
QUOTE(Kawalsky @ Apr 26 2006, 09:46 PM) *

Én is nézem. smile.gif

- Neked nincsenek érzelmeid?
- Érzelmek? Azokat is be kéne tiltani.
(Vagy vmi hasonló)

De az is jó, mikor:

"- Gránát.
- grá-nát"

biggrin.gif
VegaSHFOREVER
Dredd Bíro - szeretem jó film. smile.gif
Real01
Én most a Bajnokok Ligája c. sorozatból a Barcelona-Milan részt néztem meg. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(VegaSHFOREVER @ Apr 26 2006, 09:50 PM) *

Dredd Bíro - szeretem jó film. smile.gif

Tényleg. Ezt most adták a reteken, nem? Úhhh...... emlékszem, régen, ált. iskolában mindenki ezt a filmet istenítette. smile.gif Dredd bíró így, meg úgy, meg azta dejó. Én amúgy 1-szer láttam eddig, de nem voltam tőle elhalva. Nem mondom, hogy rossz film, mert végülis élvezetes, és kemény volt. De nem leszek egy Dredd.-fan, az biztos. smile.gif
/a film amúgy egy képregény alapján készült, ha jól tudom...... tehát ez a Dredd bíró egy képregényhős eredetileg/
Royal04
QUOTE(grasslover @ Apr 26 2006, 09:48 PM) *

De az is jó, mikor:

"- Gránát.
- grá-nát"

biggrin.gif

Nekem még mindig az a kedvenc jelenetem (az előzetesben is volt), amikor Dredd annál a beteg családnál nézi a szobrot, Fergie kérdezi, hogy mire készül, erre ő nagy keményen hátrafordul, felhúzza a mordáj és: - Bosszúra!
(Az a fej, meg hanghordozás... báh! biggrin.gif )
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real01 @ Apr 26 2006, 11:02 PM) *

Én most a Bajnokok Ligája c. sorozatból a Barcelona-Milan részt néztem meg. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tényleg. Ezt most adták a reteken, nem? Úhhh...... emlékszem, régen, ált. iskolában mindenki ezt a filmet istenítette. smile.gif Dredd bíró így, meg úgy, meg azta dejó. Én amúgy 1-szer láttam eddig, de nem voltam tőle elhalva. Nem mondom, hogy rossz film, mert végülis élvezetes, és kemény volt. De nem leszek egy Dredd.-fan, az biztos. smile.gif
/a film amúgy egy képregény alapján készült, ha jól tudom...... tehát ez a Dredd bíró egy képregényhős eredetileg/

Hát persze nem akar ez több lenni annál mint ami , csak egy átlagos kis jó film. smile.gif

Kawalsky - Te ki vagy? Royal? huh.gif
Royal04
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Apr 26 2006, 11:25 PM) *

Hát persze nem akar ez több lenni annál mint ami , csak egy átlagos kis jó film. smile.gif

Kawalsky - Te ki vagy? Royal? huh.gif

Nem, én Kawalsky vagyok. wink.gif (Amúgy ja. biggrin.gif )
VegaSHFOREVER
QUOTE(Kawalsky @ Apr 26 2006, 11:44 PM) *

Nem, én Kawalsky vagyok. wink.gif (Amúgy ja. biggrin.gif )

Gondoltam , láttam hogy msn-en is ez a neved. smile.gif Ha nem vagyok tolakodo megkérdezhetem hogy honnét ered ez a név? SG?
Real01
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Apr 26 2006, 11:25 PM) *

Mondjuk annak tökéletesen meg is felel. smile.gif
Royal04
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Apr 27 2006, 12:13 AM) *

Gondoltam , láttam hogy msn-en is ez a neved. smile.gif Ha nem vagyok tolakodo megkérdezhetem hogy honnét ered ez a név? SG?

Bezony. smile.gif wink.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Kawalsky @ Apr 27 2006, 12:46 PM) *

Bezony. smile.gif wink.gif

És Te a mozifilmnek vagy a sorozatnak vagy fanaticja esetleg mind2őnek? Tv-ben szoktad nézni vagy leszeded a sorozatot neről? Én ugy tom mozifilmben csak egy része van , azt láttam én is. nem rossz nem rossz cool.gif
-OJ-
QUOTE(Kawalsky @ Apr 26 2006, 11:21 PM) *

Nekem még mindig az a kedvenc jelenetem (az előzetesben is volt), amikor Dredd annál a beteg családnál nézi a szobrot, Fergie kérdezi, hogy mire készül, erre ő nagy keményen hátrafordul, felhúzza a mordáj és: - Bosszúra!
(Az a fej, meg hanghordozás... báh! biggrin.gif )

Nem úgy van az az eredetiben:
Fergie:Mit csináljunk?
Dredd (megfordul): Megkeressük Ricot!
Ennyit a magyar szinkronról dry.gif
POPsi
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Apr 27 2006, 03:11 PM) *

És Te a mozifilmnek vagy a sorozatnak vagy fanaticja esetleg mind2őnek? Tv-ben szoktad nézni vagy leszeded a sorozatot neről? Én ugy tom mozifilmben csak egy része van , azt láttam én is. nem rossz nem rossz cool.gif

Mozifilm csak egy van belőle, de én sokkal jobban szeretem a sorozatokat.
Látni láttam szinte minden részt a 9 évadból, viszont csak most kezdtem el megkapni őket (egyelőre az első három évadf van meg szinkronosan)
Az Atlantisból megvan mind a 2 évad...nyáron kezdődik a 3, már alig várom smile.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(POPsi @ Apr 27 2006, 06:54 PM) *

Mozifilm csak egy van belőle, de én sokkal jobban szeretem a sorozatokat.
Látni láttam szinte minden részt a 9 évadból, viszont csak most kezdtem el megkapni őket (egyelőre az első három évadf van meg szinkronosan)
Az Atlantisból megvan mind a 2 évad...nyáron kezdődik a 3, már alig várom smile.gif

gondolom szinkronosan ilyen majomparádékről meg ilyenekről lehet leszedni? amugy régen , nagoyn régen én is néztem 1-2 hónapig , sal tény hogy nem egy rossz sorozat. smile.gif
Royal04
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Apr 27 2006, 03:11 PM) *

Sorozat. Gépen szoktam nézni (bár régebben tv-be láttam jópár részt), lerántottam egy röpke 72 gigás torrentet (üres volt a vinyó, gondoltam ez tűrhetetlen állapot biggrin.gif), több mint 1 hónap alatt jött le, de megérte.
VegaSHFOREVER
QUOTE(Kawalsky @ Apr 27 2006, 08:08 PM) *

Sorozat. Gépen szoktam nézni (bár régebben tv-be láttam jópár részt), lerántottam egy röpke 72 gigás torrentet (üres volt a vinyó, gondoltam ez tűrhetetlen állapot biggrin.gif), több mint 1 hónap alatt jött le, de megérte.

az de komoly ohmy.gif 72 giga 1 hónap az szép smile.gif
P_D_Eye
Először megnéztem, hogy van e Feketék fehéren topic. Örömmel konstratálom, hogy nincs. Szóval azt nézem éppen és ilyen otromba, idegesítő, humortalan, szánalmas, undorító, szar, gagyi... Nem tudom ki írta, ki rendezte, de én nem a helyükben nem mertem volna a nevemet adni hozzá, még akkor sem, ha ez lett vona életem csúcspontja. Én felkötném mindkettőt, de az jutott az eszembe, ha ez egy ember alkotása, akkor mgamat kötöm fel. laugh.gif Szegény "Kurta" ilyen mélyre sűllyedt... Pedig a Requiem odaba*zott... Vagy az nem is az volt? unsure.gif Ja nem... hanem a másik... laugh.gif
Real01
Gálvölgyi-show. smile.gif /bár csak néztem, nem pedig most nézem/

Ugyan a Gyúrunk vazzeges részről lemaradtam /mindkettőről mad.gif /, de az a katonás nagy volt. biggrin.gif

És a Havas Henrikes-Mokkás rész....... az volt az, ami vert mindent!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Norbi101
Kenguru Jacket fél szemmel smile.gif
FESTER
Gorilla bácsi smile.gif
Hellnight
Én a Jean D'arc-ot fogom majd.......... ph34r.gif
VegaSHFOREVER
madarak kevesebb mint 2 óra és kezdődik. happy.gif
Norbi101
Megy a madarak. smile.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Norbi101 @ Apr 30 2006, 11:14 PM) *

Megy a madarak. smile.gif

már meg is volt imádom happy.gif
martin_dante
Chipkatonák (megvan videón de jó így tévében is biggrin.gif ) és Kedvenc Marslakóm.
grasslover
Na akkor mai ajánlataim:

Először is 13.00 körül kezdődik a tv2-n a Narancsvidék. Alapfilm.

Este Dunatv: Good bye Lenin! Kedvenc európai filmem, még nagyobb alap.

m1: kb egyidőben Csocsó, avagy éljen május elseje. Aránylag jó magyar film, a kommunizmus időszakából.

m2: Tavasz,nyár, ősz...és tavasz. Dél-koreai film, még sajna én sem láttam.

Na lehet válogatni, jó szórakozást biggrin.gif
Royal04
QUOTE(grasslover @ May 1 2006, 11:03 AM) *

Na akkor mai ajánlataim:

m1: kb egyidőben Csocsó, avagy éljen május elseje. Aránylag jó magyar film, a kommunizmus időszakából.

Ehh... miért nem bírják őket más időpontra tenni. biggrin.gif Na mind1, szerintem Tavasz, nyár, ősz, tél és tavaszt fogom nézni, azt Tiborov már ajánlotta tegnap, Good Bye, Lenin!-t pedig felveszem, Csocsót meg kibírom, ha most nem látom.
Ja igen, Narancsvidék... Biztos hülye kérdés, de ennek van valami köze a sorozathoz? Remélem nincs, akkor talán megnézem.
Még a vasárnap lesz jó, 22:00-kor TV2-n StarGate, aztán egyből utána Marnie, Hitchcock-tól, szal a hétfői napom izgalmas lesz majd a suliban. biggrin.gif Meg lesz az RTL-en Dáredebil a hülyegyerek, még nem láttam, de annyi rosszat hallottam róla, hogy nincs is hozzá kedvem. Meg amúgy is belelóg a StarGate-be, az pedig egyértelmű, hogy ha választanom kell, melyiket fogom nézni. cool.gif
Kalti

Na akkor mai ajánlataim:

Narancsvidékről tudsz valami bővebbet mondani, kb. miről szól, műfaja stb. ? Én is csak a sorozatról hallottam eddig, de gondolom ahhoz nincs köze. wink.gif

Ezek közül csak a Csocsót láttam, de nekem abszolút nem tetszett, nem igazán bírom a Koltai filmjeit, talán kivétel a Sose halunk meg.
-littleAvril-
Én most az Állítólagot nézem(Mithbusters) a Discovery-n
VegaSHFOREVER

Na akkor mai ajánlataim:

megnézem azt a narancsvidéket , de ha nem jó akkor maradok a jövő hét vasárnap éjjelnél. biggrin.gif
-littleAvril-
Én most fogom nézni az Ovizsarut!!! smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.