Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
VegaSHFOREVER
hajnali 2 , rtl klub.

én tuti nézem.
martin_dante
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Feb 25 2007, 03:34 PM) *

hajnali 2 , rtl klub.

én tuti nézem.

Én 10-kor lefekszem és felkelek 2-kor rolleyes.gif
-OJ-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Feb 25 2007, 04:34 PM) *

hajnali 2 , rtl klub.

én tuti nézem.

Én egy külföldi csatornát fogok keresni, a magyar kommentár süketelésére nem vagyok kíváncsi laugh.gif biggrin.gif

QUOTE(Hellnight @ Feb 25 2007, 12:33 PM) *

Meg kíváncsi vagyok kap-e a KArib 2 egy szobrocskát rolleyes.gif Remélem, mert ha nem akkor mad.gif

Hasonlóan gondolkudunk cool.gif A Spec Effektekért mindenképpen megérdemelné, azt az évben SEMMI nem überelte dry.gif
Hellnight
QUOTE(-OJ- @ Feb 25 2007, 04:43 PM) *

Én egy külföldi csatornát fogok keresni, a magyar kommentár süketelésére nem vagyok kíváncsi laugh.gif biggrin.gif

Jó hát neked marha nehéz lesz megértened a külföldi szöveget.
Bár ha véletlen csak japán szinkronosat taláslz akkor szívás laugh.gif laugh.gif
Bár inkább ilyet nem mondok, még a végén benyögöd itt, hogy tudsz japánul is ph34r.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(martin_dante @ Feb 25 2007, 04:43 PM) *

Én 10-kor lefekszem és felkelek 2-kor rolleyes.gif

És ez kit érdekel? huh.gif huh.gif
laugh.gif nem ám biggrin.gif
elképzellek ahogy 10kor lefekszel kis piszamádba a maciddal. egy két menet lemegy még az oscar előtt xD laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif áááá sorry biggrin.gif

Real- hát télleg elég szarul nyomják. van mikor lemegy 5 mondat és csak hallgatnak laugh.gif laugh.gif

szerk - nem Real hanem OJ . bazz összekeverlek titeket a hasonlo avi meg alá miatt laugh.gif tongue.gif
-OJ-
QUOTE(Hellnight @ Feb 25 2007, 04:45 PM) *

Jó hát neked marha nehéz lesz megértened a külföldi szöveget.
Bár ha véletlen csak japán szinkronosat taláslz akkor szívás laugh.gif laugh.gif
Bár inkább ilyet nem mondok, még a végén benyögöd itt, hogy tudsz japánul is ph34r.gif

Még a német adókon is jobb, azok nem pofáznak bele dry.gif
Mariachi
Múlt évben elkezdtem nézni, láttam belőle vagy 10 percet és bealudtam. biggrin.gif Szerintem idén is kihagyom, majd holnap olvasok róla valami összefoglalót, meg tv-ben is mutogatni fogják, ha minden igaz. Viszont azt nem értem, hogy a Tigris és sárkány cimü filmet mi a faxért kellett olyan későre rakni, és a már egyszer vasárnap leadott tökös csajt megismételni, ennyire igénytelen dolgot uhh.. dry.gif
-Kratos-
jaja...Oscart én is nézem...tavaly nem néztem, de hallottam már rtl klub hülyeségeiről...asszem pro7-en kommentár nélkül adják,de nem 100%....Érdekes lesz,mert oscar után én megyek egyből suliba....Biztos nagyon fogok figyelni az órákon biggrin.gif
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Feb 25 2007, 04:45 PM) *

És ez kit érdekel? huh.gif huh.gif
laugh.gif nem ám biggrin.gif
elképzellek ahogy 10kor lefekszel kis piszamádba a maciddal. egy két menet lemegy még az oscar előtt xD laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif áááá sorry biggrin.gif

Real- hát télleg elég szarul nyomják. van mikor lemegy 5 mondat és csak hallgatnak laugh.gif laugh.gif

szerk - nem Real hanem OJ . bazz összekeverlek titeket a hasonlo avi meg alá miatt laugh.gif tongue.gif

Mivel én egyedi vagyok,nemtudom,hogy keverhetsz össze egy olyan tömegemberrel,mint OJ xD(bocs,ez durva volt XD)
grasslover
QUOTE(Mariachi @ Feb 25 2007, 05:00 PM) *

Múlt évben elkezdtem nézni, láttam belőle vagy 10 percet és bealudtam. biggrin.gif Szerintem idén is kihagyom, majd holnap olvasok róla valami összefoglalót, meg tv-ben is mutogatni fogják, ha minden igaz. Viszont azt nem értem, hogy a Tigris és sárkány cimü filmet mi a faxért kellett olyan későre rakni, és a már egyszer vasárnap leadott tökös csajt megismételni, ennyire igénytelen dolgot uhh.. dry.gif

Mert a Tigris és Sárkányt nézők 90%-a fogja abbahagyni ha megjelennek a vuxia elemek...kb az 5. percben. Ezért is rakták későre és rakták előre Rob Schneider elmerontó idiótaságát...
Real013
QUOTE(grasslover @ Feb 25 2007, 05:33 PM) *

Mert a Tigris és Sárkányt nézők 90%-a fogja abbahagyni ha megjelennek a vuxia elemek...kb az 5. percben. Ezért is rakták későre és rakták előre Rob Schneider elmerontó idiótaságát...

Különben is,Tigris és Sárkányt ki az a gyíík,aki RTLen nézi? biggrin.gif A fele kivágva,a másik fele meg bűn szar szinronos.Kell ez valakinek?

(Tökös csaj meg rohadtul elborult baromság,nekem tetszett,de inkább való délutáni filmekhez,mint vasárnap 20 órára...)
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Feb 25 2007, 05:35 PM) *

Különben is,Tigris és Sárkányt ki az a gyíík,aki RTLen nézi? biggrin.gif A fele kivágva,a másik fele meg bűn szar szinronos.Kell ez valakinek?

(Tökös csaj meg rohadtul elborult baromság,nekem tetszett,de inkább való délutáni filmekhez,mint vasárnap 20 órára...)

Anna Faris rullzik rolleyes.gif
hát most mond azt hogy nem hasonlo az avitok és aláirásotok , most mond azt biggrin.gif xD

Grass - holnap. wink.gif ma nincs kedvem irni biggrin.gif
Amugy neked is a két lemezes Batman van meg nem? megnézted már az extrákat?? Elkezdtem nézni van egy közel egy orás video magáról a Batman képregényről hogyan alakult ki mikor stb stb, nagyon jó! Frank Miller és Kevin Smith is szerepelnek benne többek között.
-OJ-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Feb 25 2007, 05:44 PM) *

Tény biggrin.gif

QUOTE(Real013 @ Feb 25 2007, 05:27 PM) *

Mivel én egyedi vagyok,nemtudom,hogy keverhetsz össze egy olyan tömegemberrel,mint OJ xD(bocs,ez durva volt XD)

Ezért halálnak halálval halsz! mad.gif mad.gif mad.gif (lehet csak 80éves korodban, de előbb-utóbb biztosan!) laugh.gif laugh.gif laugh.gif
DaVeman
Titkos küldetés. "Alah lehellete" ph34r.gif laugh.gif XD
Real013
QUOTE(-OJ- @ Feb 25 2007, 05:48 PM) *

Tény biggrin.gif
Ezért halálnak halálval halsz! mad.gif mad.gif mad.gif (lehet csak 80éves korodban, de előbb-utóbb biztosan!) laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Meg lennék elégedve egy szép 70 évvel is biggrin.gif
grasslover
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Feb 25 2007, 05:44 PM) *

hát most mond azt hogy nem hasonlo az avitok és aláirásotok , most mond azt biggrin.gif xD

Grass - holnap. wink.gif ma nincs kedvem irni biggrin.gif
Amugy neked is a két lemezes Batman van meg nem? megnézted már az extrákat?? Elkezdtem nézni van egy közel egy orás video magáról a Batman képregényről hogyan alakult ki mikor stb stb, nagyon jó! Frank Miller és Kevin Smith is szerepelnek benne többek között.

Persze hogyazvanmeg, nézegettem is az extrákat anno, csak egy idő után meguntam. Jó lesz holnap is wink.gif
Darkdawn
Jövőhét szerda film+ Straight Story cool.gif valamikor nyolc óra tájékán, tessék megnézni a műsor újságban.
Real013
QUOTE(Darkdawn @ Feb 25 2007, 07:43 PM) *

Jövőhét szerda film+ Straight Story cool.gif valamikor nyolc óra tájékán, tessék megnézni a műsor újságban.

Yes,my lord!xD
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Feb 25 2007, 07:44 PM) *

Yes,my lord!xD

iylen szöveg a Warcraftban van xD
-OJ-
Káosz a TV2n. Jason Statham cool cool.gif
VegaSHFOREVER
na pár perc és kezdődik az oscar. nézze mindenki cool.gif
martin_dante
Oscar-átadások cool.gif Josszú nap elé nézek bazz xD

xD
Oscaron most mondták a mexikói rendezőket és filmjeiket, "Innaritu, Cuaron és Del Toro, Babel, Children of Men és a.... P.. Faun labirintusa" laugh.gif
-OJ-
QUOTE(martin_dante @ Feb 26 2007, 02:18 AM) *

Oscar-átadások cool.gif Josszú nap elé nézek bazz xD

Ki nem? rolleyes.gif
Mindenesetre nálam két liter kóla, két zacskó Lays chips (paprikás és sajtos) és egy zacskó kukoricapehely bekészítve! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
martin_dante
QUOTE(-OJ- @ Feb 26 2007, 01:24 AM) *

Ki nem? rolleyes.gif
Mindenesetre nálam két liter kóla, két zacskó Lays chips (paprikás és sajtos) és egy zacskó kukoricapehely bekészítve! laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Nálam meg semmi unsure.gif ohmy.gif
-OJ-
QUOTE(martin_dante @ Feb 26 2007, 02:25 AM) *

Nálam meg semmi unsure.gif ohmy.gif

Még nincs késő! Gyorsan szakadj nasiért laugh.gif cool.gif
martin_dante
QUOTE(-OJ- @ Feb 26 2007, 01:28 AM) *

Még nincs késő! Gyorsan szakadj nasiért laugh.gif cool.gif

Van itt egy éjjelnappali, de inkább kihagyom és lefekszem a kanapéra rolleyes.gif Nah bazz, pont most van reklám XD
VegaSHFOREVER
én most ettem finom süteményt cool.gif hát ez a vörös szönyeges felvonulás most annyira nem tetszett de nem volt rosz.

amugy meg jó reggelt Dante laugh.gif laugh.gif
martin_dante
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Feb 26 2007, 01:30 AM) *

én most ettem finom süteményt cool.gif hát ez a vörös szönyeges felvonulás most annyira nem tetszett de nem volt rosz.

amugy meg jó reggelt Dante laugh.gif laugh.gif

Kapd be tongue.gif dry.gif Én éhezem sad.gif ohmy.gif

Guillermo Navarrate most fütyülte a Pan s Labyrinth zenéjét rolleyes.gif cool.gif

Faun-é az első díj, legjobb művészeti rendezés rolleyes.gif rolleyes.gif CSak így tovább cool.gif
-moki-
Vá, én tökre örülök... smile.gif Nekem ez a film a kedvenc ebben a felhozatalban happy.gif
martin_dante
QUOTE(kismoki @ Feb 26 2007, 01:49 AM) *

Vá, én tökre örülök... smile.gif Nekem ez a film a kedvenc ebben a felhozatalban happy.gif

Én is így vagyok vele, remélem az összes díjat bezsebeli ahol jelölték rolleyes.gif
VegaSHFOREVER
Pan Labirintusa kapott oscart. még nem is láttam laugh.gif

martin_dante
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Feb 26 2007, 01:51 AM) *

Pan Labirintusa kapott oscart. még nem is láttam laugh.gif

Ezen igen gyorsan változtatni kéne wink.gif cool.gif
-moki-
JACK BLACK!!!!!!!!! laugh.gif
martin_dante
Itt is nyerni fog a Pan, legjobb maszk cool.gif

Tudtaaaaaam!!!! Mekkora király vagyok rolleyes.gif rolleyes.gif biggrin.gif
-moki-
Váháháháááá! smile.gif Nagyon megérdemli! cool.gif
martin_dante
QUOTE(kismoki @ Feb 26 2007, 01:58 AM) *

Váháháháááá! smile.gif Nagyon megérdemli! cool.gif

Mondon hogy mindent meg fog nyerni cool.gif
Írom is magamnak a kis lapocskámra hogy miket nyert a Pan rolleyes.gif Szobám is tele van Pan-es képekkel, aztán Pecsán veszek egy óriás pósztert rolleyes.gif

Hát, a Maestro nem nyert, De nem is baj, a leggyengébb volt a mezőnyben, lassú és szerintem semmi "nagy" dolog nincs benne amiért megkaphatná a díjat.
-moki-
Scorsese mekkora arc volt laugh.gif Csak az a kötsög magyar "kommentár" elnyomta az egészet dry.gif Mekkora egy legenda az az ember, te jó ég smile.gif
VegaSHFOREVER
Ez nagy volt. laugh.gif odamegy Scorsesehez - hoztam egy forgatókönyvet , olvassa már át laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
-moki-
Lol, csak mi hárman vagyunk fent? biggrin.gif OJ merre kószál? Sajnálom a szegény Karibot, de sztem csak nyerni fog egyet smile.gif
martin_dante
QUOTE(kismoki @ Feb 26 2007, 02:29 AM) *

Lol, csak mi hárman vagyunk fent? biggrin.gif OJ merre kószál? Sajnálom a szegény Karibot, de sztem csak nyerni fog egyet smile.gif

OJ most biztos falja a LAys chipsét dry.gif Én meg itt éhezem sad.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(kismoki @ Feb 26 2007, 03:29 AM) *

áh. szeirntem nem fog.

OJ - sok csipszet evett és bealudt laugh.gif

én meg most sütit eszek cool.gif finom nagoyn. az a neve hogy kinder szelet laugh.gif de kajak kiba finom. anyám nemrég kapta a receptet , be is pusztitom mindet laugh.gif jó tejszines meg midnen hizlala mint ökör , ilyenekt kéne enned neked is Dante és nem lennél olyan kis vézna mihaszna xD laugh.gif biggrin.gif
-OJ-
QUOTE(kismoki @ Feb 26 2007, 02:54 AM) *

JACK BLACK!!!!!!!!! laugh.gif

Fárasztó pasas rolleyes.gif

QUOTE(martin_dante @ Feb 26 2007, 03:29 AM) *

OJ most biztos falja a LAys chipsét dry.gif Én meg itt éhezem sad.gif

ja cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif
VegaSHFOREVER
én előbb toltam egy kis töltött csirkét is. cool.gif könnyed éjjeli kaják laugh.gif
Hellnight
Robin Hood a Fuszeklik Fejedelme laugh.gif laugh.gif
TaviG
Én erre a hősökre lenék kíváncsi. Ti tudtok róla valamit, vagy látta már valaki?
grasslover
QUOTE(TaviG @ Feb 26 2007, 05:28 PM) *

Én erre a hősökre lenék kíváncsi. Ti tudtok róla valamit, vagy látta már valaki?

Zseniális sorozat, haladok (sokakkal együtt) az amerikai release-ekkel folyamatosan, most nézném a 17 részt (csak még felirat nincs). Mindenképp kezdj majd neki, ha meg nem tetszik (bár szinte kizárt biggrin.gif) akkor abbahagyod.
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Feb 26 2007, 07:20 PM) *

Zseniális sorozat, haladok (sokakkal együtt) az amerikai release-ekkel folyamatosan, most nézném a 17 részt (csak még felirat nincs). Mindenképp kezdj majd neki, ha meg nem tetszik (bár szinte kizárt biggrin.gif) akkor abbahagyod.

Nekem a bemutato alapján elég x-men utánzatnak tűnik. Te ismered az x-ment is. nem koppintás?
grasslover
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Feb 26 2007, 08:11 PM) *

Nekem a bemutato alapján elég x-men utánzatnak tűnik. Te ismered az x-ment is. nem koppintás?

Nemnem wink.gif Eleinte lehet felfedezel majd belőle elemeket, de szükséges ötletfelhasználások csupán, egy sokkal átgondoltabb, darkosabb, keményebb és reálisabb világa van mint az X-mennek. Továbbá hihetetlen csavaros is, nincs jó-rossz oldal (legalábbis nem a klasszikus értelemben vett), valamint leszámítva a különleges képességeket teljesen egyedi megoldásokat találhatunk benne. rolleyes.gif (ja és most az egyik részben egy cameo erejére még maga Stan Lee is megjelent!!! smile.gif)
VegaSHFOREVER
mikor lezs az első rész? csak mert akkor megnézem. érdekelne ez alapján. remélem még nem volt ph34r.gif
grasslover
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Feb 26 2007, 08:33 PM) *

mikor lezs az első rész? csak mert akkor megnézem. érdekelne ez alapján. remélem még nem volt ph34r.gif

Ha jól tudom vasárnap lesz az első két rész 20.00-tól tv2-n, aztán csütörtökönként 21.00-tól.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.