Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
-Arch-
Lesz a 22 évente sötétség unsure.gif már rég láttam huh.gif kiváncsi avgyok hogy most milyen érzésket kelt bennem huh.gif

QUOTE(VegaSHFOREVER @ Feb 26 2007, 03:35 AM) *

áh. szeirntem nem fog.

OJ - sok csipszet evett és bealudt laugh.gif

én meg most sütit eszek cool.gif finom nagoyn. az a neve hogy kinder szelet laugh.gif de kajak kiba finom. anyám nemrég kapta a receptet , be is pusztitom mindet laugh.gif jó tejszines meg midnen hizlala mint ökör , ilyenekt kéne enned neked is Dante és nem lennél olyan kis vézna mihaszna xD laugh.gif biggrin.gif

legyen Dagadt Szőrős disznó??? huh.gif blink.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif sad.gif laugh.gif
DeMorAliZaToR
QUOTE(ARCHER @ Feb 26 2007, 09:23 PM) *

Lesz a 22 évente sötétség unsure.gif már rég láttam huh.gif kiváncsi avgyok hogy most milyen érzésket kelt bennem

En is most lattam Frei reklamjaba h lesz hat most megnezem ugyis egesz delutan aludtam szal most felhasznalom ezt a kipihentsegem smile.gif
-Arch-
A pilótalánynak a fejéből meg ugy mindennéből nem lett volna szabad sok mindennek maradnia XD laugh.gif laugh.gif laugh.gif ahogy azok a szilánkok ahogy becsapodtak meg ahogy lezuhantak háááát rolleyes.gif rolleyes.gif laugh.gif de mindegy...
Real01
ViaSat3-on a Mi kell a nőnek?-et. Jó kis film. Még meg tudom nézni, de utána mást már nem nézek, mert holnap kelni kell sajna. sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real01 @ Feb 26 2007, 11:36 PM) *

ViaSat3-on a Mi kell a nőnek?-et. Jó kis film. Még meg tudom nézni, de utána mást már nem nézek, mert holnap kelni kell sajna. sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

Nem jösz fel egy kicsit msn-re?
grasslover
QUOTE(ARCHER @ Feb 26 2007, 10:36 PM) *

A pilótalánynak a fejéből meg ugy mindennéből nem lett volna szabad sok mindennek maradnia XD laugh.gif laugh.gif laugh.gif ahogy azok a szilánkok ahogy becsapodtak meg ahogy lezuhantak háááát rolleyes.gif rolleyes.gif laugh.gif de mindegy...

Mégis mit vársz egy olyan filmtől amit Vin Diesel-lel adnak el? rolleyes.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Feb 26 2007, 11:43 PM) *

Mégis mit vársz egy olyan filmtől amit Vin Diesel-lel adnak el? rolleyes.gif

néztem én is egy fél órát belőle. lol még a radar misell vagy ki is játszik benne. az SH-s csaj. legnagyobb alakitását a Hitch-ben nyujtotta biggrin.gif az illett neki laugh.gif na mind1 , iszonyat gagyi rendezés. meg bár nem igen érdekel de a cgi is nagyon béna. és szerintem már akkor sem volt nagy szám mikor a film megjelent.
másodikat láttad? az már jobb cgi-s de gaggyer egy film.
-Arch-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Feb 26 2007, 11:46 PM) *

néztem én is egy fél órát belőle. lol még a radar misell vagy ki is játszik benne. az SH-s csaj. legnagyobb alakitását a Hitch-ben nyujtotta biggrin.gif az illett neki laugh.gif na mind1 , iszonyat gagyi rendezés. meg bár nem igen érdekel de a cgi is nagyon béna. és szerintem már akkor sem volt nagy szám mikor a film megjelent.

hát az még rosszabb XD de Ridick beszólásain szoktam röhögni laugh.gif amugy jó az alapötlet csak hát jobban is meglehetett volna csinálni, amugy szerintem volt pár jó rész unsure.gif de csak pár...
grasslover
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Feb 26 2007, 11:46 PM) *

Áhh, a felénél hajítottam a lomtárba a második részt biggrin.gif Még a Piccsblekknél is szarabb...ami nagy szó laugh.gif
Real013
QUOTE(grasslover @ Feb 27 2007, 10:49 AM) *

Áhh, a felénél hajítottam a lomtárba a második részt biggrin.gif Még a Piccsblekknél is szarabb...ami nagy szó laugh.gif

Én végignéztem a Pitch Blacket nagyon nagy nehézségek árán biggrin.gif A második résznek már kezd neki a halál...
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Feb 27 2007, 10:49 AM) *

én haverokkal néztem ugyhogy kénytelen voltam végignézni , de má nagyon elegem volt belőle laugh.gif
Kalti
QUOTE(Real013 @ Feb 27 2007, 11:40 AM) *

Én végignéztem a Pitch Blacket nagyon nagy nehézségek árán biggrin.gif A második résznek már kezd neki a halál...

Nemtom én már rég láttam, de akkor jól szórakoztam a Pitch Black-en, nem egy nagy film, olyan erős közepes vagy négyes alá nálam.
Real013
QUOTE(Kalti @ Feb 27 2007, 04:13 PM) *

Nemtom én már rég láttam, de akkor jól szórakoztam a Pitch Black-en, nem egy nagy film, olyan erős közepes vagy négyes alá nálam.

Nálam is 4es alá...10ből biggrin.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Feb 27 2007, 04:30 PM) *

laugh.gif ez jó volt xD
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Feb 27 2007, 04:35 PM) *

laugh.gif ez jó volt xD

Jah,néha megvillan a tehetségem,nem?XD
Kalti
QUOTE(Real013 @ Feb 27 2007, 04:30 PM) *

Akkor a 2. részre valószínűleg mínuszos értékelést adnál laugh.gif , az tényleg egy szenvedés.
Real013
QUOTE(Kalti @ Feb 27 2007, 04:58 PM) *

Akkor a 2. részre valószínűleg mínuszos értékelést adnál laugh.gif , az tényleg egy szenvedés.

A mínuszos értékelés az a Hirtelen 30 csakis biggrin.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Feb 27 2007, 05:33 PM) *

A mínuszos értékelés az a Hirtelen 30 csakis biggrin.gif

mondtál valamit? huh.gif unsure.gif rolleyes.gif laugh.gif biggrin.gif
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Feb 27 2007, 06:36 PM) *

mondtál valamit? huh.gif unsure.gif rolleyes.gif laugh.gif biggrin.gif

Persze.Mínuszos értékelést csak a Hirtelen 30 érhet el nálam tongue.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Feb 27 2007, 06:40 PM) *

Persze.Mínuszos értékelést csak a Hirtelen 30 érhet el nálam tongue.gif

hmm. Mit szeretsz amit én nem? unsure.gif fákk nemtom biggrin.gif
na mind1. nálam meg a Batman Begins ér minuszt. wink.gif na jó ez nem igaz....vagy igen? huh.gif
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Feb 27 2007, 06:43 PM) *

hmm. Mit szeretsz amit én nem? unsure.gif fákk nemtom biggrin.gif
na mind1. nálam meg a Batman Begins ér minuszt. wink.gif na jó ez nem igaz....vagy igen? huh.gif

Nee,ezt ne kezdd el----
-OJ-
Mit sírtok itt? A 22évente még mindig ezerszer jobb, mint egy Jackie Chan vagy Van Damme film tongue.gif laugh.gif biggrin.gif cool.gif
Real013
QUOTE(-OJ- @ Feb 27 2007, 06:47 PM) *

Mit sírtok itt? A 22évente még mindig ezerszer jobb, mint egy Jackie Chan vagy Van Damme film tongue.gif laugh.gif biggrin.gif cool.gif

Most fos meg szar között válasszak? huh.gif laugh.gif
-OJ-
QUOTE(Real013 @ Feb 27 2007, 06:48 PM) *

Most fos meg szar között válasszak? huh.gif laugh.gif

Ki mondta hogy megnézd bármelyiket??? rolleyes.gif
Hellnight
QUOTE(-OJ- @ Feb 27 2007, 06:47 PM) *

Sztem is ott van a Pitch Black cool.gif

Csak tudni kell értékelni az olyan filmet is amit pl nem "sztenli kubrikk" rendezett dry.gif (akinek nem ineg úgysem veszi magára wink.gif )
Real013
QUOTE(-OJ- @ Feb 27 2007, 06:50 PM) *

Ki mondta hogy megnézd bármelyiket??? rolleyes.gif

Te erősködtél itt tongue.gif

QUOTE(Hellnight @ Feb 27 2007, 06:50 PM) *

Sztem is ott van a Pitch Black cool.gif

Csak tudni kell értékelni az olyan filmet is amit pl nem "sztenli kubrikk" rendezett dry.gif (akinek nem ineg úgysem veszi magára wink.gif )

A Pitch Black szar.Akárki is rendezte smile.gif
Hellnight
QUOTE(Real013 @ Feb 27 2007, 06:51 PM) *

Te erősködtél itt tongue.gif
A Pitch Black szar.Akárki is rendezte smile.gif

Ízlések és pofonok. Nekem meg akkor az Űrodüsszeia szar smile.gif Nah bumm wink.gif
Real013
QUOTE(Hellnight @ Feb 27 2007, 06:55 PM) *

Ízlések és pofonok. Nekem meg akkor az Űrodüsszeia szar smile.gif Nah bumm wink.gif

Finoman,mert Vega megöl,engem nem zavar smile.gif
Hellnight
QUOTE(Real013 @ Feb 27 2007, 06:56 PM) *

Finoman,mert Vega megöl,engem nem zavar smile.gif

Lehet pont azért csinálom, hogy idegeljem? Nem lehet tudni smile.gif
Ő is leszarozza az olyan filmet ami nekem tetszik, ergo én is megtehetem smile.gif
Real013
QUOTE(Hellnight @ Feb 27 2007, 06:57 PM) *

Ő is leszarozza az olyan filmet ami nekem tetszik, ergo én is megtehetem smile.gif

Hádehát...azért valld be,nincs egy súlycsoportban a két film smile.gif Inkább KisTehén!tasd a Hirtelen 30al,mert azt is szereti,és legalább oylan szar,mint a PB biggrin.gif laugh.gif
Hellnight
QUOTE(Real013 @ Feb 27 2007, 06:59 PM) *

Hádehát...azért valld be,nincs egy súlycsoportban a két film smile.gif Inkább KisTehén!tasd a Hirtelen 30al,mert azt is szereti,és legalább oylan szar,mint a PB biggrin.gif laugh.gif

És ha nincsenek egy súlycsoportban akkor mi van? Film mind a kettő.
Számomra egy film legyen szórakoztató. Ha nem tud szórakoztatni akkor mehet a süllyesztőbe. Már pedig a 2001 nem éppen tudott szórakoztatni. PB viszont igen.
Hirtelen 30-at még nem láttam, így látatlanban sem jót, sem rosszat nem mondok rá wink.gif
-moki-
A Pitch Black zsírkirály film, csakmint a második része... az izének az izéje vagy mi laugh.gif Emberek halltak meg mindkét részben, szóval nekem már tetszik is laugh.gif

A Hirtelen 30 meg király. Ha pl abban is Kate Winslett és Jack Black tolta volna, akkor 10/10 lett volna, mert így csak 5/10 nálam, mert Garner bugyuta, mint egy Bucimaci kifestő könyv laugh.gif
Real013
QUOTE(Hellnight @ Feb 27 2007, 07:02 PM) *

És ha nincsenek egy súlycsoportban akkor mi van? Film mind a kettő.
Számomra egy film legyen szórakoztató. Ha nem tud szórakoztatni akkor mehet a süllyesztőbe. Már pedig a 2001 nem éppen tudott szórakoztatni. PB viszont igen.
Hirtelen 30-at még nem láttam, így látatlanban sem jót, sem rosszat nem mondok rá wink.gif

Jobb is,hogy nem láttad,én mondom xD
-OJ-
QUOTE(Hellnight @ Feb 27 2007, 07:02 PM) *

Láttad Tom Hankstől a Segítség, felnőttem!-et? Na, annak a rózsaszín lányos kiadása laugh.gif
Hellnight
QUOTE(-OJ- @ Feb 27 2007, 07:04 PM) *

Láttad Tom Hankstől a Segítség, felnőttem!-et? Na, annak a rózsaszín lányos kiadása laugh.gif

Azt se láttam xD
Ilyen hirtelen növős filmet nem láttam egyet sem
Jah de, a Drágám a kölykök összementek-et, bár abban kicsinyítés volt xD
Real013
QUOTE(Hellnight @ Feb 27 2007, 07:09 PM) *

Azt se láttam xD
Ilyen hirtelen növős filmet nem láttam egyet sem
Jah de, a Drágám a kölykök összementek-et, bár abban kicsinyítés volt xD

Jaj.az mekkora film!Amikor a hangyagolnak,meg minden biggrin.gif Régi kedvenc! smile.gif
-moki-
QUOTE(Real013 @ Feb 27 2007, 07:10 PM) *

Jaj.az mekkora film!Amikor a hangyagolnak,meg minden biggrin.gif Régi kedvenc! smile.gif

Rick Moranis az Isten laugh.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Hellnight @ Feb 27 2007, 06:57 PM) *

Ha idegelni akarsz akkor csináld személyesen édes bbbaaarrrrááátoomm. és akkor lesz na bumm. happy.gif
Hellnight
QUOTE(Real013 @ Feb 27 2007, 07:10 PM) *

Mondjuk máig nem tudtam megérteni, hogyan kerülhetett a kertbe hirtelen egy skorpió unsure.gif
Ráadásul akkora mint a hangya unsure.gif Azé egy skorpió sokkal nagyobb, mint egy hangya xD

Most nyugtassatok meg, hogy volt a filmben hangya biggrin.gif

QUOTE(VegaSHFOREVER @ Feb 27 2007, 07:14 PM) *

Ha idegelni akarsz akkor csináld személyesen édes bbbaaarrrrááátoomm. és akkor lesz na bumm. happy.gif

Ugyanmár, az erőszak erőszakot szül. Nem kenyerem az erőszak sleep.gif
martin_dante
QUOTE(Real013 @ Feb 27 2007, 06:10 PM) *

Szerintem azt hoztam ki a legtöbbször a tékából rolleyes.gif Hatalmas ahogyan a gyerekek beleesnek a hagymástejfölös szószba, meg ahogy ott a hangyaírtót meglátják és ott a sok beleragadt hangya rolleyes.gif cool.gif
martin_dante
Péntek (2.):

VIASAT3: Rocky 4. (22.05) - sport, kult
FILM+: Az elveszett barlang kalandorai (21.05) - horror
Az átkozott (00.30) - horror
HBO: Vérfarkas (22.40) - horror
Fekete víz (03.10) - thriller
Cinemax: A horror mesterei 8. rész: Tébolyító John (23.30) - horror
Holtak hajnala (03.25) - horror

Szombat (3.):

M1: Stephen King: Atlantisz gyermekei (22.30) - dráma
VIASAT3: Az illuzionista (22.05) - horror
FILM+: Egy gyilkosság forgatókönyve (21.20) - thriller
Space Rage: Lázadás a börtönbolygón (01.05) - sci-fi
HBO: Zéró gyanúsított (21.00) - thriller

Vasárnap (4.):

RTL Klub: A betolakodó (00.10) - thriller
TV2: Monty Python: Az élet értelme (00.15) - vígjáték, kult
FILM+: Rettegj tőlem! (22.50) - thriller
Cinemax: A horror mesterei: A szőke gyermek (22.00) - horror
Haláli hullák hajnala (02.55) - horror-komédia

Hétfő (5.):

TV2: Stephen King: Maximális túlhajtás (00.30) - horror
FILM+: Exfeleség (21.30) - thriller
Bizonyíték nélkül (23.10) - thriller
Cinemax: A lény 3. (23.25) - sci-fi

Kedd (6.):

HBO: Terrorstop (00.25) - thriller
Cinemax: A horror mesterei 5. rész: Csokoládé (02.00) - horror

Szerda (7.):

RTL Klub: Stephen King: A félelem kórháza (00.10) - misztikus sorozat
FILM+: Az igazság két oldalán (21.30) - thriller
Cerberus - A végzet kardja (01.10) - horror

Csütörtök (8.):

RTL Klub: Így készült: Hannibál ébredése (00.40) - werkfilm
TV2: Terminátor 2. - Az ítélet napja (22.05) - akció, sci-fi, kult
FILM+: Az elveszett barlang kalandorai (00.55) - horror
HBO: Graves End (00.10) - thriller
Cinemax: Haláli hullák hajnala (00.20) - horror-komédia

-Arch-
Az időzsarut lehet nézem, már rég láttam blink.gif ph34r.gif unsure.gif huh.gif laugh.gif xD smile.gif sad.gif sad.gif wink.gif huh.gif rolleyes.gif laugh.gif XD XD
-moki-
Hát nézd is, mert a Tökéletes Katona, Véres Játék kettőssel alkotja azt a hármast Van Dammetól, amit bármikor megnézek bárkivel bárhol cool.gif Igen jó kis akció film... kult cool.gif
-Arch-
QUOTE(kismoki @ Mar 1 2007, 08:05 PM) *

Hát nézd is, mert a Tökéletes Katona, Véres Játék kettőssel alkotja azt a hármast Van Dammetól, amit bármikor megnézek bárkivel bárhol cool.gif Igen jó kis akció film... kult cool.gif

Kiskoromban tudod mit néztem meg százszor? biggrin.gif laugh.gif rolleyes.gif a Dupla dinamitot rolleyes.gif biggrin.gif már szétment a kazetta laugh.gif biggrin.gif
-moki-
QUOTE(ARCHER @ Mar 1 2007, 08:06 PM) *

Kiskoromban tudod mit néztem meg százszor? biggrin.gif laugh.gif rolleyes.gif a Dupla dinamitot rolleyes.gif biggrin.gif már szétment a kazetta laugh.gif biggrin.gif

Abban a filmben van Rodman? Ha igen, akkor azt is csíptem rolleyes.gif Mickey Rourke-al mekkorát nyomulnak a gyermekágyak között és hogy bekapja a shrapnelt szegény Damme laugh.gif
grasslover
QUOTE(kismoki @ Mar 1 2007, 08:20 PM) *

Abban a filmben van Rodman? Ha igen, akkor azt is csíptem rolleyes.gif Mickey Rourke-al mekkorát nyomulnak a gyermekágyak között és hogy bekapja a shrapnelt szegény Damme laugh.gif

Az a Nyerő Páros, a Dupla Dinamitban két Van Damme van (egy is sok)
-moki-
QUOTE(grasslover @ Mar 1 2007, 08:20 PM) *

Az a Nyerő Páros, a Dupla Dinamitban két Van Damme van (egy is sok)

Jaj, az nem is volt jó film, de a Férges az odavágott cool.gif Amikor a kolosszeumben Rodman előlép az árnyékból és az enemynek ilyet szól : "Ne futkoss" és egy laza hajítással kidobja az ablakon laugh.gif
grasslover
QUOTE(kismoki @ Mar 1 2007, 08:23 PM) *

Jaj, az nem is volt jó film, de a Férges az odavágott cool.gif Amikor a kolosszeumben Rodman előlép az árnyékból és az enemynek ilyet szól : "Ne futkoss" és egy laza hajítással kidobja az ablakon laugh.gif

Rodman összeházasodott Carmen Electra-val, és mindketten menyasszonyi ruhában voltak laugh.gif Ezek után ki veszi komolyan?
-moki-
QUOTE(grasslover @ Mar 1 2007, 09:18 PM) *

Rodman összeházasodott Carmen Electra-val, és mindketten menyasszonyi ruhában voltak laugh.gif Ezek után ki veszi komolyan?

Hát csinált pár lepattanót, meg van pár arany gyűrűje, szóval én komolyan veszem cool.gif rolleyes.gif
-Arch-
jólvan na nekem kiskoromban bejött biggrin.gif laugh.gif cool.gif voltam vagy 8-9 éves XD laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.