Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
-OJ-
Magnólia a TV2n
martin_dante
QUOTE(-OJ- @ Mar 2 2007, 12:17 AM) *

Magnólia a TV2n

Kár, hogy vagy 20-40 percet kivágtak belőle, vagy legalábbis a rövidebb változatát nyomták le a filmnek.
-OJ-
Rocky 4

Bazz, Ludgren hatalmas laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Real01
Most meccset nézek /Schalke-Hamburg/, utána pedig természetesen mi mást néznék, mint Rocky 4-et. cool.gif
-Arch-
jah én is Rocky-t nézem cool.gif smile.gif már láttam mindegyik részt vagy 3x, kivéve a 6.-at azt még nem láttam
Real013
QUOTE(ARCHER @ Mar 2 2007, 10:57 PM) *

jah én is Rocky-t nézem cool.gif smile.gif már láttam mindegyik részt vagy 3x, kivéve a 6.-at azt még nem láttam

Pedig a 2.legjobb Rcky film smile.gif
FESTER
Nálam ma ez lesz a műsor:
19:15: Ace Ventura 2
21:00 Kidobós
22:35 Team america

smile.gif
martin_dante
Nálam:
20:00 - Heroes
21:00 - Heroes (közben és utána Kidobós) rolleyes.gif biggrin.gif
Real013
QUOTE(martin_dante @ Mar 4 2007, 07:03 PM) *

Nálam:
20:00 - Heroes
21:00 - Heroes (közben és utána Kidobós) rolleyes.gif biggrin.gif

Nekem nincs sok kedvem nézni,de néznem kellene,mert biztzos jó...lehet inkább beszerzem máshonnan biggrin.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(FESTER @ Mar 4 2007, 06:58 PM) *

Nálam ma ez lesz a műsor:
19:15: Ace Ventura 2
21:00 Kidobós
22:35 Team america

smile.gif

ezeket már láttam, de csak a team america az amit szivesen ujranéznék. smile.gif mondjuk má asszem nem egyszer láttam biggrin.gif

ezt a heroest megnézem én is szerintem
martin_dante
QUOTE(Real013 @ Mar 4 2007, 07:05 PM) *

Nekem nincs sok kedvem nézni,de néznem kellene,mert biztzos jó...lehet inkább beszerzem máshonnan biggrin.gif

Két nap alatt megnéztem 12 részt, nagyon addiktív, és főleg KIRÁLY sorozat cool.gif rolleyes.gif Érdekel a szinkron, meg most a családdal nézem biggrin.gif
Hellnight
Ace Ventura 2 sleep.gif cool.gif rolleyes.gif laugh.gif laugh.gif
Bírom ezt a Jim Carrey-t laugh.gif
Real013
QUOTE(martin_dante @ Mar 4 2007, 07:27 PM) *

Két nap alatt megnéztem 12 részt, nagyon addiktív, és főleg KIRÁLY sorozat cool.gif rolleyes.gif Érdekel a szinkron, meg most a családdal nézem biggrin.gif

Természetesen megnéztem a Heroes első 2részét,az elsőbe még néhol húztam a szám valamiért,de a 2be már dőltem mindenen...baromi nagy..a legjobb a csaj,aki mindeig meggyógyul..főleg az amcsifocis tetszett biggrin.gif
Hellnight
8 Mérföld.
Ezt mióta kell 18-as karikával adni? huh.gif
Ez nem horrofilm fakkják meg laugh.gif
Real013
QUOTE(Hellnight @ Mar 4 2007, 10:05 PM) *

8 Mérföld.
Ezt mióta kell 18-as karikával adni? huh.gif
Ez nem horrofilm fakkják meg laugh.gif

Kiemelten csúnya szövegek vannak benne.Egyébként nekem tetszett ez a film,Eminemet is bírom,de a szinkron...xD
Hellnight
QUOTE(Real013 @ Mar 4 2007, 10:27 PM) *

Kiemelten csúnya szövegek vannak benne.Egyébként nekem tetszett ez a film,Eminemet is bírom,de a szinkron...xD

Már nem is nézem. Borzalmas xD
Inkább atlétikát nézek az EuroSport-on laugh.gif
Real013
QUOTE(Hellnight @ Mar 4 2007, 10:28 PM) *

Már nem is nézem. Borzalmas xD
Inkább atlétikát nézek az EuroSport-on laugh.gif

A film vagy a szinkron? biggrin.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Mar 4 2007, 10:29 PM) *

szeirntem iszonyat ratyi lett a szinkron xD
Hellnight
QUOTE(Real013 @ Mar 4 2007, 10:29 PM) *

Szinkron xD
A film annyira nem rossz, csak már rég láttam. De megvan feliratosan is biggrin.gif
Tomiee17
QUOTE(Real013 @ Mar 4 2007, 10:27 PM) *

nekem bejön a film...itthon meg van felirattal mer persze úgy az igazi,de tegnap megnéztem szinkronosan is mer kiváncsi voltam hogy fordították......hááát szó-szó
Real013
QUOTE(Tomiee17 @ Mar 5 2007, 12:03 PM) *

nekem bejön a film...itthon meg van felirattal mer persze úgy az igazi,de tegnap megnéztem szinkronosan is mer kiváncsi voltam hogy fordították......hááát szó-szó

Szegény Eminemnek olyan gáz hangot adtak,hogy laugh.gif
martin_dante
QUOTE(Real013 @ Mar 5 2007, 02:08 PM) *

Pedig Csőre Gabi nagyon jó szinkronszínész, csak hát nem illik Eminem-hez, de mint színész szerintem nincs vele gond smile.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Mar 5 2007, 03:08 PM) *

hát igen. és nem csak neki :/
Amugy nem vagyok oda a rap-eres filmekért nem is vagyok raper vagy ilyesmi de ez a film bejön. Véleményem szerint sokkal jobb mint az 50fillér filmje.
Viszont abszolut kedvenc az ilyen filmek közül a CB4 rolleyes.gif
Real013
QUOTE(martin_dante @ Mar 5 2007, 03:18 PM) *

Pedig Csőre Gabi nagyon jó szinkronszínész, csak hát nem illik Eminem-hez, de mint színész szerintem nincs vele gond smile.gif

Nincs semmi baj vele,de tényleg nem illik Eminemhez,én is így gondolom smile.gif
DeMorAliZaToR
Ma lesz este RTL klubon Novocaine,amit meg eddig nem lattam,de ezek nem normalisak 23:25kor kezdodik es elotte beraknak vmi b kategoria legalja filmet amit ember nem nez...hat grat Retek klub...
grasslover
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Mar 5 2007, 03:19 PM) *

hát igen. és nem csak neki :/
Amugy nem vagyok oda a rap-eres filmekért nem is vagyok raper vagy ilyesmi de ez a film bejön. Véleményem szerint sokkal jobb mint az 50fillér filmje.
Viszont abszolut kedvenc az ilyen filmek közül a CB4 rolleyes.gif

Jóhogy tetszik a Nyóc mérföld, mikor Shelly játszik benne rolleyes.gif Amúgy a 8 mile szerintem is elég korrekt filmecske, Rocky-másolat ugyan, de még mindig közelebb áll hozzám az amcsi gettó mint a box... (olyan 9/10-et adnék a 8 mile-nak, mert van pár üresjárat. De imádom mikor szerelik a kocsit Mekhi Pfifferrel és nyomja azt a szöveget... Amúgy semmi kedvem nem lenne hozzá szinkronnal nézni, magyarul rappelni :\)
-Kratos-
A pusztító...mostanábanúgyis újra stallone láz van,más dolgom nincs,mer beteg vok,egésznap filmeket nézek....Most mér ne? laugh.gif MAX röhögök rajta h milyen LOL
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Mar 5 2007, 08:33 PM) *

Jóhogy tetszik a Nyóc mérföld, mikor Shelly játszik benne rolleyes.gif Amúgy a 8 mile szerintem is elég korrekt filmecske, Rocky-másolat ugyan, de még mindig közelebb áll hozzám az amcsi gettó mint a box... (olyan 9/10-et adnék a 8 mile-nak, mert van pár üresjárat. De imádom mikor szerelik a kocsit Mekhi Pfifferrel és nyomja azt a szöveget... Amúgy semmi kedvem nem lenne hozzá szinkronnal nézni, magyarul rappelni :\)

hát jól is teszed ha nem nézed meg ugy mert iszonyat gagyi szinkronba sad.gif
grasslover
QUOTE(Kratos01 @ Mar 5 2007, 08:49 PM) *

A pusztító...mostanábanúgyis újra stallone láz van,más dolgom nincs,mer beteg vok,egésznap filmeket nézek....Most mér ne? laugh.gif MAX röhögök rajta h milyen LOL

A Pusztító az egyetlen amit nem tudok szidni tőle...pedig az se tökéletes (sőt) de valahogy Phoenix nagyon bejön. És akkor már Sly karaktere is, jók a szóbeli poénok, de nekem még mindig túl cenzúrázottnak tűnik...
Mariachi
QUOTE(grasslover @ Mar 5 2007, 08:57 PM) *

A Pusztító az egyetlen amit nem tudok szidni tőle...pedig az se tökéletes (sőt) de valahogy Phoenix nagyon bejön. És akkor már Sly karaktere is, jók a szóbeli poénok, de nekem még mindig túl cenzúrázottnak tűnik...

Az lesz, de amig nem lesz kés alatt pont jó lesz. smile.gif 16-os karikával fog menni, szóval olyan éles vágások lesznek benne, nehéz lesz nem észrevenni. Pl. Hány kg ? vágás, már be is van törve az üveg stb. stb. stb... biggrin.gif
Horny_Reaper
Alapfilm: Pusztító smile.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Horny_Reaper @ Mar 5 2007, 09:19 PM) *

Alapfilm: Pusztító smile.gif

abba van mikor Sandra B mondja h lenne kedve velem sexelni? Stallonénak meg felcsillan egyből a szeme aztán csak néz h mi van xD az nagy biggrin.gif
Horny_Reaper
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Mar 5 2007, 09:26 PM) *

abba van mikor Sandra B mondja h lenne kedve velem sexelni? Stallonénak meg felcsillan egyből a szeme aztán csak néz h mi van xD az nagy biggrin.gif

Bizony bizony, meg Stallone és Snipes párbeszédei, azok félelmetesek biggrin.gif
-OJ-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Mar 5 2007, 09:26 PM) *

Az még jobb, mikor a telfonon bejelentkezik neki egy meztelen nő (téves hívás)! Méghogy a jövőben tilos a tsti kontaktus, erről ennyit biggrin.gif

Ez qva nagy volt!!! ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Stallone: Várjanak meg itt, 10 perc múlva jövök!

Erre reklám! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Horny_Reaper
QUOTE(-OJ- @ Mar 5 2007, 09:53 PM) *

Az még jobb, mikor a telfonon bejelentkezik neki egy meztelen nő (téves hívás)! Méghogy a jövőben tilos a tsti kontaktus, erről ennyit biggrin.gif

Ja-ja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Mos esett csak le, nem vágták ki a szemes részt blink.gif blink.gif huh.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Mar 5 2007, 09:53 PM) *

jah xD előtte mikor kiprobálja az elektromos gumibotot az se gyenge xD
Hellnight
QUOTE(Horny_Reaper @ Mar 5 2007, 10:00 PM) *

Elvileg vágatlanul adják le, azt írták port.hu-n unsure.gif
grasslover
QUOTE(Horny_Reaper @ Mar 5 2007, 10:00 PM) *

MÉG A MACILACI-T SEM??? ohmy.gif laugh.gif
Horny_Reaper
QUOTE(grasslover @ Mar 5 2007, 10:09 PM) *

MÉG A MACILACI-T SEM??? ohmy.gif laugh.gif

Még azt sem biggrin.gif De a kalsszikus szinkront is meghagyták, ez piros pont smile.gif
Real013
Olyan nincs,hogy az RTL KLUB nem vág ph34r.gif biggrin.gif
-OJ-
QUOTE(Real013 @ Mar 5 2007, 10:36 PM) *

Olyan nincs,hogy az RTL KLUB nem vág ph34r.gif biggrin.gif

Biztos beteg a vágómester laugh.gif
Real013
QUOTE(-OJ- @ Mar 5 2007, 10:40 PM) *

Biztos beteg a vágómester laugh.gif

De vannak örökérvényű dolgok,és az egyik az,hogy az RTL KLUB a filmek felét kivágja....és most nem...APOKALIPSZIS!!!!!!!!!!!!! laugh.gif
Horny_Reaper
Lol, vágatlan, kalsszikus szinkronos Pusztító a Retek Klubbon.... huh.gif huh.gif Igazad van Real, ez cask az Apokalipszis lehet smile.gif
Pettya
QUOTE(Horny_Reaper @ Mar 5 2007, 11:15 PM) *

Lol, vágatlan, kalsszikus szinkronos Pusztító a Retek Klubbon.... huh.gif huh.gif Igazad van Real, ez cask az Apokalipszis lehet smile.gif

leadták vágatlanul? ohmy.gif
-Kratos-
Há,gyerekek ez a pusztító..ez naon ott volt...az rész mikor a múzeumbanverekednek:"Benne leszel a TV-ben" laugh.gif ÉS jólláttam, csak nekem tűnt fel hogy Jack Black is benne volt a filmben biggrin.gif Néztem egy nagyot...Na kitudja ki volt ő,és hol?
Real01
Maffiózók.

Megnézem még a részt, aztán sajna megyek aludni. sad.gif
grasslover
QUOTE(Kratos01 @ Mar 5 2007, 11:34 PM) *

Há,gyerekek ez a pusztító..ez naon ott volt...az rész mikor a múzeumbanverekednek:"Benne leszel a TV-ben" laugh.gif ÉS jólláttam, csak nekem tűnt fel hogy Jack Black is benne volt a filmben biggrin.gif Néztem egy nagyot...Na kitudja ki volt ő,és hol?

Csak nem "Bobmunkatárs"? laugh.gif

QUOTE(Real013 @ Mar 5 2007, 10:41 PM) *

De vannak örökérvényű dolgok,és az egyik az,hogy az RTL KLUB a filmek felét kivágja....és most nem...APOKALIPSZIS!!!!!!!!!!!!! laugh.gif

Fel is lesz jelentve a Rötölö, meglehet nyugodni, nyáron 4 napi Barátok közt alatt lesz "Az ORTT hivatalos határozata értelmében a nyugalom megzavarása miatt 2007. március 6.-án történt erőszakos és durva jelenetekért, illetve töménytelen nyomdafestéket nem tűrő dialógus elhangzása után 4 Barátok Közt adás le nem adására kötelezzük az RTL Klub-ot"
Real013
QUOTE(grasslover @ Mar 6 2007, 01:23 PM) *

Csak nem "Bobmunkatárs"? laugh.gif
Fel is lesz jelentve a Rötölö, meglehet nyugodni, nyáron 4 napi Barátok közt alatt lesz "Az ORTT hivatalos határozata értelmében a nyugalom megzavarása miatt 2007. március 6.-án történt erőszakos és durva jelenetekért, illetve töménytelen nyomdafestéket nem tűrő dialógus elhangzása után 4 Barátok Közt adás le nem adására kötelezzük az RTL Klub-ot"

Inkább ne legyen Mónika dry.gif Mert a Balázs még tud szórakoztató is lenne,BK is a maga módján,de a Mónika,az----xD
grasslover
QUOTE(Real013 @ Mar 6 2007, 02:32 PM) *

Inkább ne legyen Mónika dry.gif Mert a Balázs még tud szórakoztató is lenne,BK is a maga módján,de a Mónika,az----xD

Egyik nap haverral K.O-n (magyarázat a nevem első felében olvasandó) néztünk Barátok Köztöt. Na az a sorozat a leggányabb, legalantasabb, legundorítóbb és legpocsékabb förmedvény ami filmszalagon kijött. Saját vélemény. Mónika a másik, de legalább az nem történet, az csak színjáték, meg ugye tömény népbutítás.
VegaSHFOREVER
QUOTE(grasslover @ Mar 6 2007, 05:47 PM) *

Egyik nap haverral K.O-n (magyarázat a nevem első felében olvasandó) néztünk Barátok Köztöt. Na az a sorozat a leggányabb, legalantasabb, legundorítóbb és legpocsékabb förmedvény ami filmszalagon kijött. Saját vélemény. Mónika a másik, de legalább az nem történet, az csak színjáték, meg ugye tömény népbutítás.

nah akkor hasznos célokra ment a lóvé ennek örülök. biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.