Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
DeMorAliZaToR
Recreativo Huelva - Barcelona meccset @ sport klub smile.gif
Meg mindig ertelmesebb mint ez a 3 testoros v mi a rak a retek klubon + ez a jeges balett a teve2-on....
Real013
QUOTE(DeMorAliZaToR @ Mar 17 2007, 08:13 PM) *

Recreativo Huelva - Barcelona meccset @ sport klub smile.gif
Meg mindig ertelmesebb mint ez a 3 testoros v mi a rak a retek klubon + ez a jeges balett a teve2-on....

Viszon utána Hősök 3 része,az a világ legjobb sorozata számomra,holtversenyben az Elit alakulattal,nameg a Rém rendes családdal biggrin.gif
Hellnight
QUOTE(grasslover @ Mar 17 2007, 05:53 PM) *

Remélem a Világ végén nem a Karibtenger kalózai jönnek el értünk harmadszor...akkor már jobb filmmel záruljon az élet.

(mielőtt valaki lehurrogna, of course tisztában vagyok lenni vele, hogy mi lesz a harmadik karibtengerkalózai film címe, csak ugye humor vagy mi)

Mostanában csak úgy dőlnek belőled a faviccek blink.gif laugh.gif laugh.gif
FESTER
Mindjárt kezdődik a batman 1 a viasat 3-on. smile.gif
martin_dante
Jövő7 csütörtökön tv2-n Silent Hill blink.gif huh.gif Remélem ez a hír igaz unsure.gif Még csak egy éves a film, és a tv2 műsorra tűzi? unsure.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(martin_dante @ Mar 19 2007, 05:07 PM) *

Jövő7 csütörtökön tv2-n Silent Hill blink.gif huh.gif Remélem ez a hír igaz unsure.gif Még csak egy éves a film, és a tv2 műsorra tűzi? unsure.gif

A T3 annyi se volt még, vagy max annyi, és már leadták azt is. Azt asszem a retekklubb.
Real013

Ezt én is remélem,mert régóta meg akarom nézni biggrin.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Mar 19 2007, 05:13 PM) *

Ezt én is remélem,mert régóta meg akarom nézni biggrin.gif

Nem láttad még?
martin_dante
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Mar 19 2007, 05:10 PM) *

A T3 annyi se volt még, vagy max annyi, és már leadták azt is. Azt asszem a retekklubb.

Mikor? Nem most adták le először tévében? unsure.gif
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Mar 19 2007, 05:14 PM) *

Nem láttad még?

Még nem láttam ezt a szerindet rémszar filmet rolleyes.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(martin_dante @ Mar 19 2007, 05:14 PM) *

Neeem. Már sokkal régebben is volt. Sőt. Most adtál le harmadszorra már. Először szombati napon volt. Aztán gondolom nem nézték sokan igy szeda este volt legközelebb.
-OJ-

Igaz, de akkor lesz az Aliens is a Film+on rolleyes.gif
Real013
QUOTE(martin_dante @ Mar 19 2007, 05:14 PM) *

Nem.Már régen leadták smile.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Mar 19 2007, 05:16 PM) *

Még nem láttam ezt a szerindet rémszar filmet rolleyes.gif

Ha az egész világon én vagoyk az egyetlen akinek kb ilyen véleménye van a filmről akkor ok , de mivel nem igy van légyszives és ne hangsulyozd ki hogy szerinted rémszar mert erre kuva ideges vagyok.....
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Mar 19 2007, 05:18 PM) *

Ha az egész világon én vagoyk az egyetlen akinek kb ilyen véleménye van a filmről akkor ok , de mivel nem igy van légyszives és ne hangsulyozd ki hogy szerinted rémszar mert erre kuva ideges vagyok.....

biggrin.gif nah,még én is fel tudlak hozni?xD
Akkor kiváncsi vagyok erre a sokak által szidott filmre. biggrin.gif Megfelel? rolleyes.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Mar 19 2007, 05:35 PM) *

biggrin.gif nah,még én is fel tudlak hozni?xD
Akkor kiváncsi vagyok erre a sokak által szidott filmre. biggrin.gif Megfelel? rolleyes.gif

Te nem tongue.gif
csak muszály volt elsütnöm neked a "légyszives és" szavakat , mert tudom , hogy ugyse tudod , hogy miből van. cool.gif rolleyes.gif
Nézd meg , én is láttam már párszor. biggrin.gif
-OJ-
Megérint a Halál a Film+on (Nic Cage, SAmuel L Jackson)
grasslover
QUOTE(-OJ- @ Mar 19 2007, 09:26 PM) *

Megérint a Halál a Film+on (Nic Cage, SAmuel L Jackson)

Erről most eszembe jutott, hogy a jövő héten RTL-en lesz valami triplazsékategóriás horrortrágya, A rakomány neve: halál címmel laugh.gif
-OJ-
Az utolsó emberig

Bruce Willis most is kiírt minden rosszfiút cool.gif
Real01
QUOTE(-OJ- @ Mar 21 2007, 10:22 PM) *

Az utolsó emberig

Bruce Willis most is kiírt minden rosszfiút cool.gif

Délután aludtam 5 órát, így most fent vagyok, és én is ezt nézem. biggrin.gif

Régen már többször is felfigyeltem rá, de valahogy mindig elfelejtettem megnézni. sad.gif Elég jó kis filmnek tűnik....
Real01
Maffiózók ismétlését, amit már láttam pár órája egyszer. biggrin.gif Megnézem, aztán lassan megyek aludni, mert jó lenne még egy kevéskét hozzátenni ahhoz a délutáni 5 órához. biggrin.gif
-OJ-
21:15kor Alien a Film+on wink.gif
Drakeamarth
QUOTE(-OJ- @ Mar 22 2007, 08:09 PM) *

21:15kor Alien a Film+on wink.gif

film+-on??? huh.gif huh.gif azt hittem, ott csak ilyen z kategóriás Chuck Norris (AZ ISTEN!), meg sztívün szegál filmeket adnak...
martin_dante
QUOTE(Drakeamarth @ Mar 22 2007, 09:26 PM) *

film+-on??? huh.gif huh.gif azt hittem, ott csak ilyen z kategóriás Chuck Norris (AZ ISTEN!), meg sztívün szegál filmeket adnak...

Volt ott már Re-Animátor (ami lehet hogy másoknak nem jön be, de hatalmas film), szóval néhanapján leadnak pár igéynesebb mozit is. Kedvencem viszont a Gyilkos Paradicsomok xD Ehh, azt látni kell, igazi trash laugh.gif
Real013
Hulkot fogom nézni minnnyá' xD..eddig 50 percen vagyok túl,enyhén nem tetszik,de természetesen nem TVben smile.gif ,mielőtt valaki megkérdezné biggrin.gif
Darkdawn
QUOTE(Drakeamarth @ Mar 22 2007, 09:26 PM) *

steven seagal-t nem adnak dry.gif , pedig adhatnának rolleyes.gif
ViFe
jelenleg a NAZIS - THE OCCULT CONSPIRACY c. filmet , természetesen én sem a tv-ben leadott műsör közül kalaúzoltam magamnak-e remek filmet smile.gif
martin_dante
Péntek (23.):

RTL Klub: Boszorkányok iskolája (00.50) - thriller
FILM+: Ómen (21.15) - horror
HBO: Amityville - A rettegés háza (00.40) - horror
Cinemax: Haláli hullák hajnala (22.00) - horror-paródia
A Horror Mesterei: Elviszel? (23.40) - horror

Szombat (24.):

VIASAT3: Testrablók (22.05) - horror
FILM+: Reanimátor (21.00) - horror
HBO: Fekete víz (21.00) - horror

Vasárnap (25.):

RTL Klub: 36 óra a halálig (00.10) - thriller
FILM+: Oroszlánbarlang (23.45) - thriller
Vérszomjas szörnyecskék (01.40) - horror
Cinemax: A Horror Mesterei: Haeckel meséje (22.00) - horror

Hétfő (26.):

TV2: Elemi ösztön (22.05) - thriller
FILM+: Pokoli szeretet (21.25) - thriller
Menekülés a pokolból (23.20) - horror

Kedd (27.):

HBO: Légcsavar (20.00) - thriller
Cinemax: A horror mesterei: Tébolyító John (01.30) - horror

Szerda (28.):

RTL Klub: Stephen King: A félelem kórháza (00.41) - misztikus sorozat
VIASAT3: A vörös bolygó (22.05) - sci-fi
HBO: Vérfarkas (23.00) - horror

Csütörtök (29.):

TV2: Silent Hill - A halott város (22.00) - horror
FILM+: A bolygó neve halál (21.15) - sci-fi, horror
Real013
Vedd ki a műsorból a Cinemaxot,mert az csak kiváltságosoknak van,én meg mindig örülök,hogy meglátok egy jó filmet,azt Cinemax dry.gif biggrin.gif
zoleeb1990
HírTV: Célpont
Hellnight
Kiképzőtábor a TV2-őn!
martin_dante
Barmicvó az HBO-n!!! xD laugh.gif Érdekes kis film, de ha vallási mozit akarok nézni vicces köntösben akkor mindenképpen az Edward Norton-os Ég Velünk! rolleyes.gif
kaszman1
RTL Klub
Sztívön Szegál akcióklasszikusa megy épp, az Ölve vagy Halva (máig is csodálom a címadók leleményességét huh.gif laugh.gif biggrin.gif )
Aki teheti nézze, mert Szegál bácsi csúnyán bosszút áll, az egész naprendszeren cool.gif
Hellnight
RTL-en valami gagyi filmet laugh.gif
Előbb a kiscsaj gépezett. Ugye ált a filmekben MAC vagy hasonló (NEM MS-es) oprendszer van a gépeken. A gép a kiscsaj faterjáé. Nagyban nyomul a csaj rajta amikor is kap egy mailt. Menti lemezre meg nyomtatja, de az volt benne az érdekes és egyben baromi röhejes, hogy ezeket a csaj mindössze egy gombbal érte el laugh.gif laugh.gif Szal az egérrel nem kattintott. Kiírta a gép, hogy törli nyomtatás után az üzenetet? Erre a kiscsaj megnyomta ugyanazt a gombot. Megint bejött egy ablak, erre a kiscsaj megint megnyomta ugyanazt a gombot vagy 10x egymás után erre megint kiírta, hogy lementi az üzenetet laugh.gif laugh.gif Hát nagyon szar egy film az tuti biggrin.gif
RethaMilek
Zabriskie Point

Szerintetek nézzem? Antonioni, azért mégis csak Antonioni. Csak ne lenne ilyen későn... sad.gif
Darkdawn
QUOTE(kaszman1 @ Mar 23 2007, 10:06 PM) *

RTL Klub
Sztívön Szegál akcióklasszikusa megy épp, az Ölve vagy Halva (máig is csodálom a címadók leleményességét huh.gif laugh.gif biggrin.gif )
Aki teheti nézze, mert Szegál bácsi csúnyán bosszút áll, az egész naprendszeren cool.gif

Az már nem egy Nico vagy Törvényre Törve színvonal...

QUOTE(RethaMilek @ Mar 24 2007, 08:27 PM) *

Zabriskie Point

Szerintetek nézzem? Antonioni, azért mégis csak Antonioni. Csak ne lenne ilyen későn... sad.gif

Attól félek bealszok rajta, olyan fáradt vagyok...
Hellnight
Most egyenlőre diszkópatkányok, de utána meg Rambo lesz cool.gif
Mortanius
QUOTE(Hellnight @ Mar 24 2007, 09:31 PM) *

Most egyenlőre diszkópatkányok, de utána meg Rambo lesz cool.gif

Én is így nyomom. biggrin.gif Egyiket sem lehet kihagyni, pedig nem szoktam TVt nézni.
Hellnight
QUOTE(Mortanius @ Mar 24 2007, 09:52 PM) *

Én is így nyomom. biggrin.gif Egyiket sem lehet kihagyni, pedig nem szoktam TVt nézni.

Hát Patkányokat még sosem láttam elejétől a végéig (most sem laugh.gif ) de Rambot az szeressem, király film cool.gif
Real013
Én még nem láttam a Rambot,most pótlom rolleyes.gif
-OJ-
QUOTE(Real013 @ Mar 24 2007, 09:57 PM) *

Én még nem láttam a Rambot,most pótlom rolleyes.gif

blink.gif
Pedig az mekkora kultfilm!

De nekem a 2-3.rész jobban tetszik! Piszkos szovjeteket gyilkolni sokkal érdekesebb mint idióta amcsi rendőröket biggrin.gif
Hellnight
WHAT IS LOVE IPB Image
martin_dante
QUOTE(Hellnight @ Mar 24 2007, 10:00 PM) *

WHAT IS LOVE IPB Image

Ehh ez nagy volt xD laugh.gif Jó ez a smiley laugh.gif

Most pedig én is Rambózok egyet, még semelyik részt sem láttam sad.gif
Real013
QUOTE(-OJ- @ Mar 24 2007, 09:58 PM) *

blink.gif
Pedig az mekkora kultfilm!

De nekem a 2-3.rész jobban tetszik! Piszkos szovjeteket gyilkolni sokkal érdekesebb mint idióta amcsi rendőröket biggrin.gif

Sok kult meg alap film maradt ki még nálam unsure.gif
-StiF-
Nemtom mit csiáljak! ohmy.gif Nézzem a Rambo-t vagy folytassam tovább a 300-at ohmy.gif
Hellnight
QUOTE(martin_dante @ Mar 24 2007, 10:01 PM) *

Ehh ez nagy volt xD laugh.gif Jó ez a smiley laugh.gif

Most pedig én is Rambózok egyet, még semelyik részt sem láttam sad.gif

Hogy ezt a zenét mennyire imádom bazz biggrin.gif biggrin.gif
Real013
QUOTE(-Stifler- @ Mar 24 2007, 10:04 PM) *

Nemtom mit csiáljak! ohmy.gif Nézzem a Rambo-t vagy folytassam tovább a 300-at ohmy.gif

:Vedd fel a Rambot! biggrin.gif
grasslover

Mennyé' aludni, késő van.
-OJ-

Rambo! 300 ott van utána is wink.gif
Real013
QUOTE(grasslover @ Mar 24 2007, 10:04 PM) *

Mennyé' aludni, késő van.

Ez kemény vóóót laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.