Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
Real013
QUOTE(Darkdawn @ May 9 2007, 07:11 PM) *

Már a trailerben is sok a robbanás laugh.gif az imdb meg egy dolog, attól még "nemtetszhet" a film számomra.

Azért raktam be a Rottent is,meg mondom én is. tongue.gif Egyébként tényleg eksön végig,de a jobb fajtából,a befejezés gáz kissé,de amúgy tényleg jó film.
Darkdawn
QUOTE(Real013 @ May 9 2007, 07:16 PM) *

Azért raktam be a Rottent is,meg mondom én is. tongue.gif Egyébként tényleg eksön végig,de a jobb fajtából,a befejezés gáz kissé,de amúgy tényleg jó film.

unsure.gif azért megvárom amíg leadják a tévében laugh.gif
martin_dante
2007. május 11-17.

Péntek (11.):

M1: Az ördög ügyvédje (23.50) - thriller
M2: Pink Floyd - A fal (21.35) - zenés, kult

FILM+: A fűnyíró ember (21.35) - horror
HBO: A múlt titka (21.45) - horror

Szombat (12.):

MGM: Majomszeretet (04.05) - horror
Gyerekjáték (23.35) - horror
RTL Klub: Blue Ice (00.20) - thriller
TV2: Menekülő ember (21.55) - akció, sci-fi, thriller
VIASAT3: Az ördögűző (22.10) - horror
FILM+: Az X invázió (21.05) - horror
Halálmester (02.35) - horror

Vasárnap (13.):

TV2: A lény (22.40) - sci-fi, horror
VIASAT3: Az ördögűző (00.10) - horror

FILM+: Ne várj, míg sötét lesz! (19.15) - thriller
Farkasok között (23.05) - thriller
Cinemax: Tortúra (03.35) - thriller

Hétfő (14.):

M1: A 13-as rendőrőrs ostroma (23.50) - thriller
RTL Klub: A bolygó neve: Halál (23.20) - sci-fi, horror
Cinemax: A horror mesterei: A hegyi út titka (23.35) - horror

Kedd (15.):

HBO: Graves End (23.30) - thriller
Alien vs. Predator (02.35) - sci-fi, horror
Hálózat TV: A feltámadott halott (23.00) - horror

Szerda (16.):

FILM+: Dark Blue (23.15) - thriller
Hálózat TV: Piranha (21.00) - horror
A galamb röpte (23.00) - thriller
Cinemax: A horror mesterei: Rémálmok a boszorkánylakban (23.35) - horror

Csütörtök (17.):

TV2: A gödör (01.05) - thriller
FILM+: A fűnyíró ember (01.20) - horror
HBO: Vérfarkas (22.40) - horror

Lesz egy pár jó film cool.gif rolleyes.gif
MuMa01
én a terminált várom nagyon, igaz hogy kétszer láttam már, de nagyon zseniális film!!! smile.gif
Real013
QUOTE(MuMa01 @ May 10 2007, 09:39 PM) *

én a terminált várom nagyon, igaz hogy kétszer láttam már, de nagyon zseniális film!!! smile.gif

Egyetértünk,valóban remek film,én is nagyon szeretem smile.gif
tenderlumpling
Tv-nézők, figyelem, Scorsese-hétvége a m1-en.
Real013
QUOTE(tenderlumpling @ May 11 2007, 07:25 PM) *

Tv-nézők, figyelem, Scorsese-hétvége a m1-en.

Ma meg lesz az a Pink Floyd The Wall..sokan dícsérték meglesem biggrin.gif
Kreator
QUOTE(Real013 @ May 11 2007, 07:27 PM) *

Az est filmje! cool.gif
grasslover

Uhh, After Hours és The Wall...inkább az előbbit ajánlanám, szerintem a The Wall nem neked való. Nem lenézés, vagy ilyesmi, csak ismerlek már annyira...viszont ha az After Hours-t már láttad, akkor nézdd.
VegaSHFOREVER

nem fog tettszeni hidd el. biggrin.gif
Real013
QUOTE(grasslover @ May 11 2007, 07:30 PM) *

Uhh, After Hours és The Wall...inkább az előbbit ajánlanám, szerintem a The Wall nem neked való. Nem lenézés, vagy ilyesmi, csak ismerlek már annyira...viszont ha az After Hours-t már láttad, akkor nézdd.

Nem láttam,de miből gondolod,hogy nem??Észérveket akarok. biggrin.gif
grasslover
QUOTE(Real013 @ May 11 2007, 07:32 PM) *

Nem láttam,de miből gondolod,hogy nem??Észérveket akarok. biggrin.gif

Hááát, annyira tömény és szürreálisan elvont...a feléig sem bírták az ismerőseim. Eléggé nehezen érthető és zavaros...ha szereted a Pink Floyd-ot, akkor egyértelműen nézni kell, de ha valami, akkor ez rétegfilm.
Real013
QUOTE(grasslover @ May 11 2007, 07:35 PM) *

Hááát, annyira tömény és szürreálisan elvont...a feléig sem bírták az ismerőseim. Eléggé nehezen érthető és zavaros...ha szereted a Pink Floyd-ot, akkor egyértelműen nézni kell, de ha valami, akkor ez rétegfilm.

Most megmondom őszintén,fogalmam sincs melyik az biggrin.gif De ha hallanék tőlük egy számot tudnám.CSakazértis megnézem,nem tudtok lebeszélni biggrin.gif
grasslover
QUOTE(Real013 @ May 11 2007, 07:37 PM) *

Most megmondom őszintén,fogalmam sincs melyik az biggrin.gif De ha hallanék tőlük egy számot tudnám.CSakazértis megnézem,nem tudtok lebeszélni biggrin.gif

Nem lebeszélni akarlak én happy.gif Tudod mit? Nézdd sleep.gif Szerintem zseniális, majd meglátjuk Ön mit gondol biggrin.gif
Real013
QUOTE(grasslover @ May 11 2007, 07:38 PM) *

Nem lebeszélni akarlak én happy.gif Tudod mit? Nézdd sleep.gif Szerintem zseniális, majd meglátjuk Ön mit gondol biggrin.gif

Helyes biggrin.gif
grasslover
QUOTE(VegaSHFOREVER @ May 11 2007, 07:32 PM) *

nem fog tettszeni hidd el. biggrin.gif

Te láttad már? Vagy miért mondod? huh.gif
Darkdawn
QUOTE(Real013 @ May 11 2007, 07:37 PM) *

Nem rossz, de a zene teszi igazán nagyszerűvé, sokszor mikor újra látom a filmet, már kicsit unalmasnak tűnik, de mikor meghallom a zenét, akkor válik igazán élvezhetővé rolleyes.gif

most néztem a pókember rajzfilm sorozatot, pont az a rész volt mikor leveti venomot cool.gif
_NemTom_
Dredd Bírót az RTL-n.......nagyon régen imádtam (és még most is) a filmet.....emléxem mikor először láttam nem otthon néztem, de a tesómnak egyből haza telefonáltam hogy gyorsan vegye fel.......sokszor megnéztem, de nem is tudom mikor láttam utoljára......... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(_NemTom_ @ May 12 2007, 10:53 PM) *

Dredd Bírót az RTL-n.......nagyon régen imádtam (és még most is) a filmet.....emléxem mikor először láttam nem otthon néztem, de a tesómnak egyből haza telefonáltam hogy gyorsan vegye fel.......sokszor megnéztem, de nem is tudom mikor láttam utoljára......... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

mikor uj film volt kivettem tk-ból aztán megnéztem egy nap 2-3x meg ilyenek. laugh.gif a robottol akkor még nagyon féltem biggrin.gif
_NemTom_
QUOTE(VegaSHFOREVER @ May 12 2007, 10:54 PM) *

mikor uj film volt kivettem tk-ból aztán megnéztem egy nap 2-3x meg ilyenek. laugh.gif a robottol akkor még nagyon féltem biggrin.gif

ilyen sokszor megnézés a tesómnál volt A függetlenség napjánál.....1 nap alatt 8x nézte meg biggrin.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(_NemTom_ @ May 12 2007, 10:57 PM) *

ilyen sokszor megnézés a tesómnál volt A függetlenség napjánál.....1 nap alatt 8x nézte meg biggrin.gif

az igen biggrin.gif mondjuk az nekem is olyan film hogy akárhányszor meg tom nézni. cool.gif
Béke? huh.gif ........NINCS BÉKE!!! mad.gif

xD

várj ez smileokkal is kifejezve egészben igy a legjobb:

-Lehetséges , hogy békét kössünk? unsure.gif
-Béke? huh.gif ............NINCS BÉKE!! mad.gif
-Akkor mit akartok tőlünk? mad.gif
-HALÁL. wink.gif

laugh.gif
-Arch-
Ez teljesen ko mindig xD laugh.gif laugh.gif

belenéztem pár percre ebbe az EuroVíziós dalversenybe huh.gif egész szinvonalas biggrin.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(ArchWarrior @ May 12 2007, 11:10 PM) *

Ez teljesen ko mindig xD laugh.gif laugh.gif

belenéztem pár percre ebbe az EuroVíziós dalversenybe huh.gif egész szinvonalas biggrin.gif

na erről volt szó egyből megjelentél laugh.gif a mi kedvenc filmünk igaz e? cool.gif

Jah a Magdika képviseli kis hazánkat mi? laugh.gif
_NemTom_
erre a jelenetre az első megnézés óta emlékszem:
- Megölted Csókost, megölted Kócost, megölted a fivéreimet. Megölted appát! biggrin.gif

Tök jó ahogy mondja :DDDDDD
-Arch-
QUOTE(_NemTom_ @ May 12 2007, 11:33 PM) *

- Megölted Csókost, megölted Kócost, megölted a fivéreimet. Megölted appát! biggrin.gif

POnt ezt akartam irni rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif csak én több pppppp-vel xD appppátt laugh.gif laugh.gif laugh.gif XD

Már rég láttam, most én is azt nézem biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(_NemTom_ @ May 12 2007, 11:33 PM) *

a filmes kvóták topikban pont ma irtam be xD nagyon nagy biggrin.gif
Real01
Halálosztó /nem a Terminátor 1 rolleyes.gif/

Nagyon durva benne ez a démon bácsi. ohmy.gif blink.gif
grasslover
Ma éjszaka Tv2, képírók sorozat: David Lynch's - Wild at Heart

Mivel még nem láttam, délután megnézem. Szégyen... biggrin.gif
martin_dante
QUOTE(grasslover @ May 13 2007, 09:55 AM) *

Ma éjszaka Tv2, képírók sorozat: David Lynch's - Wild at Heart

Mivel még nem láttam, délután megnézem. Szégyen... biggrin.gif

Nekem már két éve itt van a polcomon a különleges digipackos kiadás a filmnek, de még mindig nem sikerült megnéznem biggrin.gif
Darkdawn
QUOTE(martin_dante @ May 13 2007, 09:57 AM) *

Nekem már két éve itt van a polcomon a különleges digipackos kiadás a filmnek, de még mindig nem sikerült megnéznem biggrin.gif

erre mit mondjom az ember? dry.gif küld el nekem küld el nekem!!! biggrin.gif
martin_dante
QUOTE(Darkdawn @ May 13 2007, 10:01 AM) *

erre mit mondjom az ember? dry.gif küld el nekem küld el nekem!!! biggrin.gif

rolleyes.gif rolleyes.gif Tök szerencsés voltam hogy megvettem cool.gif 2k-mba került csupán, és utolsó darab volt a budakalászi Electro World-ben rolleyes.gif Ezaazzz, én vagyok itt az ÚÚÚÚÚRRRR!!!! biggrin.gif biggrin.gif cool.gif xD
Szenvedjetek kimerevlemezt rabszolgák huh.gif ph34r.gif ohmy.gif blink.gif cool.gif
grasslover
QUOTE(martin_dante @ May 13 2007, 09:57 AM) *

Tudom melyik az, szemezek is vele sokat az xpress kínálatában, meg a "bizonytalan" felirattal is...
Darkdawn
QUOTE(martin_dante @ May 13 2007, 10:06 AM) *

Szenvedjetek kimerevlemezt rabszolgák huh.gif ph34r.gif ohmy.gif blink.gif cool.gif

1. Neked megvan, de még nem nézted meg, akkor ki szenved? laugh.gif
2. én mert befosott a merevlemez amin van egy jó film, amit megakartam nézni sad.gif
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ May 12 2007, 11:14 PM) *

na erről volt szó egyből megjelentél laugh.gif a mi kedvenc filmünk igaz e? cool.gif

Ne bas.ztasd a csajt,mert ha Avril csak fele olyan jól énekelni mint ő,akkor nagyon örülhetne.... biggrin.gif tongue.gif Én végignéztem tegnap,ha el tudjuk adni egy kicsit jobban ,simán befért volna a top5be--..az ukránok mekkorálk voltak xD

http://www.youtube.com/watch?v=fkoU3lJymj4

Halálos XD
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ May 13 2007, 11:20 AM) *

Ne bas.ztasd a csajt,mert ha Avril csak fele olyan jól énekelni mint ő,akkor nagyon örülhetne.... biggrin.gif tongue.gif Én végignéztem tegnap,ha el tudjuk adni egy kicsit jobban ,simán befért volna a top5be--..az ukránok mekkorálk voltak xD

lol! a rekedt paraszt hangjával? Te se gondolod komolyan. Magdikád amugy sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket , még a top5-be se került be. Szóval ennyit ér. wink.gif Van egy valamilyen hangja de a zenecsináláshoz semmit nem ért. Ezek a megasztárosok átlag emberek egy bizonyos "jó" hangal megáldva de ettől még nem lesznek zenészek. Zenét meg szöveget irni egyik se tud. Én legalábbis igy látom az eddig kikerült "sztárocskák" alapján. Sal ez olyan mintha egy lengyelpiacos bóvli swatch-ot hasonlitanál egy arany rolexhez.
martin_dante
QUOTE(VegaSHFOREVER @ May 13 2007, 01:56 PM) *

lol! a rekedt paraszt hangjával? Te se gondolod komolyan. Magdikád amugy sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket , még a top5-be se került be. Szóval ennyit ér. wink.gif Van egy valamilyen hangja de a zenecsináláshoz semmit nem ért. Ezek a megasztárosok átlag emberek egy bizonyos "jó" hangal megáldva de ettől még nem lesznek zenészek. Zenét meg szöveget irni egyik se tud. Én legalábbis igy látom az eddig kikerült "sztárocskák" alapján. Sal ez olyan mintha egy lengyelpiacos bóvli swatch-ot hasonlitanál egy arany rolexhez.

Hát de Avril új száma, a Girlfriend sem egy mestermű, én majdnem végigröhögtem az egészet olyan szar volt laugh.gif xD
grasslover

Most úgy mondod, mintha Avril olyan nagy zenéket írna smile.gif. Mellesleg amiket ő énekel,azokat sem ő írta. Szóval inkább ne hasonlítgassuk őket össze, nem egy kategória...
VegaSHFOREVER
QUOTE(martin_dante @ May 13 2007, 02:24 PM) *

Hát de Avril új száma, a Girlfriend sem egy mestermű, én majdnem végigröhögtem az egészet olyan szar volt laugh.gif xD

mig nem hallottad az egész albumot addig ne itéld el.

lol. látom megint megy a baromság , természetesen kijelentő modban mintha tény lenne. Avril maga irja a zenéit meg a szövegeit is. Persze együtt is szokott dolgozni másokkal mostani albumán pl 1-2 számához az alapot a Blink csinálta. konkrétan dob alapot. meg 1-2t a sum41. ozt ennyi. végülis én láttam erről is az 1 órás kis filmet hogy hogy készült az album meg a korábbiakról is de én nem tudom hogy ki irja a zenéit. nyilvánvaló.
SasOri-Sama
QUOTE(VegaSHFOREVER @ May 13 2007, 02:49 PM) *

mig nem hallottad az egész albumot addig ne itéld el.
lol. látom megint megy a baromság , természetesen kijelentő modban mintha tény lenne. Avril maga irja a zenéit meg a szövegeit is. Persze együtt is szokott dolgozni másokkal mostani albumán pl 1-2 számához az alapot a Blink csinálta. konkrétan dob alapot. meg 1-2t a sum41. ozt ennyi. végülis én láttam erről is az 1 órás kis filmet hogy hogy készült az album meg a korábbiakról is de én nem tudom hogy ki irja a zenéit. nyilvánvaló.

Meg is látszik biggrin.gif bocs tongue.gif
grasslover
QUOTE(SasOri-Sama @ May 13 2007, 05:38 PM) *

laugh.gif Amúgy igazad van.
tiborov

hát Avril is csupán egy felfedezett átlag csaj bizonyos jó hanggal és kész, nincs sok muzikalitása szvsz...
martin_dante
QUOTE(VegaSHFOREVER @ May 12 2007, 11:14 PM) *

Figyelj, Magdi is azért nem került be a top5-be, mert minden ország csak egy másikra szavazhatott, és azok az országok versenyzői kerültek be ahol sok volt a bevándorló. Szóval mondjuk Ausztriában a sok török, szerb stb... Mert ugye ez mobilos szavazás volt, és mi meg hogyan jutassuk be amikor lefogadom hogy nem nézték a műsort 1000.000-nál többen itthon, ezeknek is max. a fele szavazott. Meg magyar kivándorlóból sincs túl sok, kb. Romániában van a háromnegyede a külföldi magyaroknak.
-moki-
Hát azt ne mondjátok, hogy Ruzsa Magdika, jobb mint a Wendigo, mert állva lecummantom magam. Az ország szégyene, hogy egy igen jó progbanda helyett, egy újonnan felfedezett énekeske ment ki.
tiborov
QUOTE(kismoki @ May 13 2007, 05:53 PM) *

Hát azt ne mondjátok, hogy Ruzsa Magdika, jobb mint a Wendigo, mert állva lecummantom magam. Az ország szégyene, hogy egy igen jó progbanda helyett, egy újonnan felfedezett énekeske ment ki.

hát igen...ez már egy másik probléma laugh.gif csak míg Ruzsa Magdit ismeri az egész ország, addig a Wendigo-t a negyede SE sajnos
VegaSHFOREVER
QUOTE(tiborov @ May 13 2007, 05:46 PM) *

, nincs sok muzikalitása szvsz...

szerintem meg van, és én ismerem jobban. ennyi.

QUOTE(SasOri-Sama @ May 13 2007, 05:38 PM) *

nincs bocsánat
SasOri-Sama
Eléggé elfogult vagy vele szemben szvsz...
tiborov
QUOTE(VegaSHFOREVER @ May 13 2007, 06:02 PM) *

szerintem meg van, és én ismerem jobban. ennyi.

ehhez kétség sem férhet, hogy jobban ismered, de hol van Avril egy Esperanza Spaldingtól...
VegaSHFOREVER
QUOTE(tiborov @ May 13 2007, 06:07 PM) *

ehhez kétség sem férhet, hogy jobban ismered, de hol van Avril egy Esperanza Spaldingtól...

Ez engem abszolut nem érdekel. smile.gif

QUOTE(SasOri-Sama @ May 13 2007, 06:07 PM) *

Eléggé elfogult vagy vele szemben szvsz...

Ez nyilvánvaló , de neked ehez akkor sincs semmi közöd és nem ok arra hogy beszólogass. Régebben mondtam , hogy nem vagyunk mi cimborák hogy csak ugy beszoljál nekem mégha poénból szántad akkor se. Nem vagyok vevő a humorodra , ergo idegesit, szóval légyszives ne idegesits , gondolom nem azért vagy itt. smile.gif köszi
SasOri-Sama
Csak a véleményemet mondtam el, de mindegy. Szabad fórumon szabad fórumozó azt csinál, amit szabad. smile.gif és valóban, nem idegesíteni vagyok.
Sophiaso
jól van emberek, nem kell egymást idegesíteni smile.gif ízlések és pofonok.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.