Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
Darkdawn
QUOTE(kismoki @ May 13 2007, 05:53 PM) *

Hát azt ne mondjátok, hogy Ruzsa Magdika, jobb mint a Wendigo, mert állva lecummantom magam. Az ország szégyene, hogy egy igen jó progbanda helyett, egy újonnan felfedezett énekeske ment ki.

attól félek ha a Wendigo jutott volna ki akkor vérzett volna az emberek füle, mert ilyen jó zenét még nem hallotak ohmy.gif

estére terminál
-Arch-

Terminál smile.gif
grasslover
QUOTE(ArchWarrior @ May 13 2007, 08:53 PM) *

Terminál smile.gif

Aranyos film, szeretem happy.gif Mondtam anyumnak, hogy nézze, de természetesen más dolga akadt (20 percen át fésülte a haját a tükörben)
Sophiaso
most van? volt?
grasslover
QUOTE(Sophiaso @ May 13 2007, 09:07 PM) *

most van? volt?

20.00-tól megy a tv2-n. Fater nézi. De szerintem már alszik.
-Arch-
Hát kb 3 órát fogok aludni XD laugh.gif laugh.gif

Holnap iylen fejem lesz: blink.gif blink.gif blink.gif ohmy.gif ph34r.gif sad.gif

mert megnézem a 0.40-kor kezdődő Veszett a világ cimű filmet smile.gif még nem láttam...

holnap meg 0.óra huh.gif laugh.gif xD
VegaSHFOREVER
QUOTE(ArchWarrior @ May 13 2007, 09:58 PM) *

Hát kb 3 órát fogok aludni XD laugh.gif laugh.gif

Holnap iylen fejem lesz: blink.gif blink.gif blink.gif ohmy.gif ph34r.gif sad.gif

mert megnézem a 0.40-kor kezdődő Veszett a világ cimű filmet smile.gif még nem láttam...

holnap meg 0.óra huh.gif laugh.gif xD

akkor már ne is aludj. az igazi harcosnak nem kell az alvás. wink.gif Te igazi harcos vagy igaz ArchWarrior? rolleyes.gif biggrin.gif biggrin.gif
-Arch-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ May 13 2007, 10:00 PM) *

akkor már ne is aludj. az igazi harcosnak nem kell az alvás. wink.gif Te igazi harcos vagy igaz ArchWarrior? rolleyes.gif biggrin.gif biggrin.gif

Alvás?? huh.gif blink.gif nem értem huh.gif

xD laugh.gif laugh.gif

Holnap meg igy néznek rám: unsure.gif sad.gif ph34r.gif

xD laugh.gif
key
A lényt a TV2-n. Nem tudom milyen lesz ph34r.gif smile.gif
-Arch-
QUOTE(key @ May 13 2007, 10:45 PM) *

Téged is elkap ph34r.gif ph34r.gif sad.gif

laugh.gif biggrin.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(ArchWarrior @ May 13 2007, 11:03 PM) *

nekem ennyi már tul sok is volt , inább nem nézem biggrin.gif nem kell a para ph34r.gif unsure.gif
-Arch-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ May 13 2007, 11:06 PM) *

nekem ennyi már tul sok is volt , inább nem nézem biggrin.gif nem kell a para ph34r.gif unsure.gif

Meg téged is sad.gif sad.gif ph34r.gif unsure.gif

XD XD laugh.gif laugh.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(ArchWarrior @ May 13 2007, 11:10 PM) *

Meg téged is sad.gif sad.gif ph34r.gif unsure.gif

XD XD laugh.gif laugh.gif

kabbe tongue.gif mielőtt fekszel le nézz be a szekrényedbe. hátha ott fog feküdni egy fiatal lány. tudod pont ugy és olyan fejjel mint a Kör1-ben az elején. wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif

xD ph34r.gif
-Arch-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ May 13 2007, 11:11 PM) *

kabbe tongue.gif mielőtt fekszel le nézz be a szekrényedbe. hátha ott fog feküdni egy fiatal lány. tudod pont ugy és olyan fejjel mint a Kör1-ben az elején. wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif

xD ph34r.gif

zselé szádat xD laugh.gif laugh.gif laugh.gif

sad.gif sad.gif sad.gif ph34r.gif xD para a köbön ph34r.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(ArchWarrior @ May 13 2007, 11:15 PM) *

zselé szádat xD laugh.gif laugh.gif laugh.gif
sad.gif sad.gif sad.gif ph34r.gif xD para a köbön ph34r.gif

nézed majd a tv-t a kis ögüü fejeddel közbe arra gondolsz hogy archh-osan mész az utcán tudod mint a piros kapszula és egyszer csak elme3gyk a kép wink.gif nagy fehér sugás. kihuzod a falbol a dugot de még mindig megy. na akkor gondolj rám hogy milyen jó Vegának hogy él de én minjá meghalok wink.gif wink.gif

xD
-Arch-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ May 13 2007, 11:17 PM) *

nézed majd a tv-t a kis ögüü fejeddel közbe arra gondolsz hogy archh-osan mész az utcán tudod mint a piros kapszula és egyszer csak elme3gyk a kép wink.gif nagy fehér sugás. kihuzod a falbol a dugot de még mindig megy. na akkor gondolj rám hogy milyen jó Vegának hogy él de én minjá meghalok wink.gif wink.gif

xD

xD biggrin.gif sad.gif xD laugh.gif

Figyelj wink.gif

Este alszol, és olyan ágyad van ami alá simán befér egy ember, lelóg a kezed.....
valamihez hozzá ér, valami hideghez... egy emberi kezet tapogatsz ki a sötétben...
Azt Álmodod, hogy felsegitesz valakit mert elesett..... ezt csinálod, de közben az álom keveredik a valós világgal, felsegited majd leültök egymás mellé, hirtelen elkezdesz köhögni.... felkell felkapcsolod a villanyt az ágyad melletti kis polcon... kinyitod a szemeedet és megpillantod azt a szétaszalódott körös kislány áldozatot a gardróbból ph34r.gif ph34r.gif ami pont akkor csuklik előre ph34r.gif sad.gif

unsure.gif
key
QUOTE(ArchWarrior @ May 13 2007, 11:03 PM) *

laugh.gif biggrin.gif

Ne ijesztegess légyszi ph34r.gif Eddig nem túl guszta wacko.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(ArchWarrior @ May 13 2007, 11:26 PM) *

fg

Ez nem para. wink.gif

A szobád elég kicsi. sajnos sad.gif laugh.gif szóval felkelsz mert valami kaparja az ablakot. egy alien az. gyorsan rohansz az ajtó felé de mikor kinyitod látod hogy egy szörny a Thing-ből ilyen mackós mozgással jön feléd , kinyitod a szekrényt hogy kivedd az ijjadat , mondván hátha sikerül vele leteriteni őket hisz a remény hal meg utoljára. benn az aszalododtt csaj a kabátokra kapaszkodva pedig chucky ugrik rád és ledönt az ágyra , az ágyból pedig hirtelen freddy nyul fel és átböki a hitvány hasadat. wink.gif remélem ma ez meg fog történni veled wink.gif nagyon örülnék neki wink.gif mad.gif
laugh.gif biggrin.gif
-Arch-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ May 13 2007, 11:33 PM) *

Ez nem para. wink.gif

A szobád elég kicsi. sajnos sad.gif laugh.gif szóval felkelsz mert valami kaparja az ablakot. egy alien az. gyorsan rohansz az ajtó felé de mikor kinyitod látod hogy egy szörny a Thing-ből ilyen mackós mozgással jön feléd , kinyitod a szekrényt hogy kivedd az ijjadat , mondván hátha sikerül vele leteriteni őket hisz a remény hal meg utoljára. benn az aszalododtt csaj a kabátokra kapaszkodva pedig chucky ugrik rád és ledönt az ágyra , az ágyból pedig hirtelen freddy nyul fel és átböki a hitvány hasadat. wink.gif remélem ma ez meg fog történni veled wink.gif nagyon örülnék neki wink.gif mad.gif
laugh.gif biggrin.gif

XD laugh.gif

nem számoltál a dobócsillagommal meg a macsétával wink.gif wink.gif cool.gif ők járnának rosszul rolleyes.gif biggrin.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(ArchWarrior @ May 13 2007, 11:54 PM) *

XD laugh.gif

nem számoltál a dobócsillagommal meg a macsétával wink.gif wink.gif cool.gif ők járnának rosszul rolleyes.gif biggrin.gif

a dobocsillagot beledobtad a szemedbe. a macsetát meg elloptam mikor ott jártam. ugyhogy én számoltam velük. jól járnak wink.gif vadhúst esznek cool.gif laugh.gif laugh.gif
-Arch-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ May 13 2007, 11:59 PM) *

a dobocsillagot beledobtad a szemedbe. a macsetát meg elloptam mikor ott jártam. ugyhogy én számoltam velük. jól járnak wink.gif vadhúst esznek cool.gif laugh.gif laugh.gif

laugh.gif biggrin.gif xD perszeeeeee rolleyes.gif laugh.gif

Jön Chuky, egy vágással kettévágom, majd Fredyneka torkába domom a ninjacsillagot, madj kiugrok az ablakon a szembeni fára és ugy esek le mint Rambó az eslő részben rolleyes.gif rolleyes.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif xD
VegaSHFOREVER
QUOTE(ArchWarrior @ May 14 2007, 12:01 AM) *

laugh.gif biggrin.gif xD perszeeeeee rolleyes.gif laugh.gif

Jön Chuky, egy vágással kettévágom, majd Fredyneka torkába domom a ninjacsillagot, madj kiugrok az ablakon a szembeni fára és ugy esek le mint Rambó az eslő részben rolleyes.gif rolleyes.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif xD

az aliennel mi lesz? wink.gif ő van az ablakon wink.gif lent meg 5 királynő és 1000 alien wink.gif annyi ijjad nincs wink.gif
-Arch-
QUOTE(VegaSHFOREVER @ May 14 2007, 12:04 AM) *

az aliennel mi lesz? wink.gif ő van az ablakon wink.gif lent meg 5 királynő és 1000 alien wink.gif annyi ijjad nincs wink.gif

Akkor egy csatakiáltással istenifénnyel a hátam mögött beleugrok az ALIEN tömegbe levágok 2-őt majd meghalok xD rolleyes.gif rolleyes.gif biggrin.gif
SSJfreezy
QUOTE(key @ May 13 2007, 10:45 PM) *

belenéztem.röhögtem.kikapcsoltam.
VegaSHFOREVER
QUOTE(ArchWarrior @ May 14 2007, 12:24 AM) *

Akkor egy csatakiáltással istenifénnyel a hátam mögött beleugrok az ALIEN tömegbe levágok 2-őt majd meghalok xD rolleyes.gif rolleyes.gif biggrin.gif

gondoltam h valami ilyesmit fosz modani xD
Real01
Most semmit, de előbb megnéztem A lény végét. Hát volt 1 darab szituáció, amikor azért elég rendesen megijedtem.... Egy látszólag normális kinézetű kisbaba hirtelen kinyújtja a nyelvét, és beszippantja a vele szembe lévő patkányt, majd pár pillanat múlva szintén a nyelvével megijeszti az őt megtaláló egyik főszereplő bácsit, ezután azt látjuk, hogy a kisgyereknek kis csontos taraja nő ki a fejéből ill. kis karmai lesznek, végül pedig egy nagy szikla mögül egy hatalmas póklábú undormány ugrik elő /ami nyilván a kisgyerek volt biggrin.gif /, ismét szívrohamot hozva a főszereplő bácsira és rám is. ph34r.gif

Na, ez a rész elég hatásos volt.......
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real01 @ May 14 2007, 01:23 AM) *

Most semmit, de előbb megnéztem A lény végét. Hát volt 1 darab szituáció, amikor azért elég rendesen megijedtem.... Egy látszólag normális kinézetű kisbaba hirtelen kinyújtja a nyelvét, és beszippantja a vele szembe lévő patkányt, majd pár pillanat múlva szintén a nyelvével megijeszti az őt megtaláló egyik főszereplő bácsit, ezután azt látjuk, hogy a kisgyereknek kis csontos taraja nő ki a fejéből ill. kis karmai lesznek, végül pedig egy nagy szikla mögül egy hatalmas póklábú undormány ugrik elő /ami nyilván a kisgyerek volt biggrin.gif /, ismét szívrohamot hozva a főszereplő bácsira és rám is. ph34r.gif

Na, ez a rész elég hatásos volt.......

Gondolom külön pluszt adott a dolognak hogy a pókszerű lényeket te nagyon is kedveled. biggrin.gif
martin_dante
Én is néztem tegnap a Lényt, jó volt a nosztaliga rolleyes.gif Azthiszem 7-8 évesen láthattam először, nagyon teszett, most is bejött, de inkább Madsen, Molina, és Whitaker játéka miatt, jó dolog volt ezt ahárom figurát összehozni cool.gif
Darkdawn
QUOTE(martin_dante @ May 14 2007, 05:55 AM) *

Én is néztem tegnap a Lényt, jó volt a nosztaliga rolleyes.gif Azthiszem 7-8 évesen láthattam először, nagyon teszett, most is bejött, de inkább Madsen, Molina, és Whitaker játéka miatt, jó dolog volt ezt ahárom figurát összehozni cool.gif

Én kb 10 évesen láttam elösször biggrin.gif akkor sokkal hatásosabb volt, de Madsen és Whitaker most is jók még. cool.gif
grasslover
QUOTE(martin_dante @ May 14 2007, 05:55 AM) *

Én még az Armageddonnal együtt láttam a Lényt jópár évvel ezelőtt, egyik sem tetszett biggrin.gif
a880120
Lesz az élien kettő. Jó ki akció film, nézzétek smile.gif

biggrin.gif
martin_dante
Jó filme ez a Katonák Voltunk? ImDb-n 6.9-es az átlaga, ami nem is olyan rossz. meg hát ma lesz a vijaszat hármon...
grasslover
QUOTE(martin_dante @ May 15 2007, 09:22 PM) *

Jó filme ez a Katonák Voltunk? ImDb-n 6.9-es az átlaga, ami nem is olyan rossz. meg hát ma lesz a vijaszat hármon...

Gibson rendezés...csőkeresztény, meg ugye mocskos vietnámiak. De a bőr szépen csúszik le a lenapalmozott lábról biggrin.gif
tiborov

amerikaizászlólobogósvietnámotúgybeállítósminthogyausanyertv
olnarendkívülhazafiaspont
-OJ-
QUOTE(grasslover @ May 15 2007, 09:27 PM) *

Gibson rendezés...csőkeresztény, meg ugye mocskos vietnámiak. De a bőr szépen csúszik le a lenapalmozott lábról biggrin.gif

Ez nem igaz, a vietnamiakkal is rendesen foglalkozik wink.gif
grasslover
QUOTE(-OJ- @ May 15 2007, 09:28 PM) *

Ez nem igaz, a vietnamiakkal is rendesen foglalkozik wink.gif

Ezt nem tudom, kb a feléig bírtam. laugh.gif
VegaSHFOREVER

egyszer nézhető. nálam legalábbis. 1-2 undorito rész. sok uncsi lelkizés. kb ennyi.
martin_dante
Péntek (18.):

FILM+: A fűnyíró ember 2. - Jobe háborúja (21.30) - sci-fi
A fehér féreg búvóhelye (23.15) - horror
Cinemax: Rémségek könyve 3. (01.45) - horror
MGM: Az árnyékok háza (02.55) - horror

Szombat (19.):

TV2: Kalifornia - A halál nem utazik egyedül (22.10) - thriller
Kísértés nyara (00.30) - thriller
Viasat3: Az ördögűző 2. (22.15) - horror
HBO: Anakonda 2. (23.25) - kaland, horror
Zéró gyanúsított (03.20) - thriller
MGM: A bennem lakó szörnyeteg (02.55) - horror

Vasárnap (20.):

Viasat3: Az ördögűző 2. (00.05) - horror
HBO: Az ördögűző - A kezdet (02.10) - horror

Hétfő (21.):

RTL Klub: A végső megoldás: Halál (23.20) - sci-fi, horror
TV2: Dr. Heckyl és Mr. Hype - Ronda vagyok, de hódítani akarok (00.35) - horror-vígjáték
FILM+: Gyilkos menedék (21.30) - thriller
HBO: Alien vs. Predator (21.00) - sci-fi, horror
Cinemax: A horror mesterei: A holtak tánca (23.40) - horror

Kedd (22.):

MGM: A halál visszatér (04.35) - horror
M1: Stephen King: Az eminens (23.20) - thriller, dráma
Hálózat TV: A vámpírvadász (23.00) - horror

Szerda (23.):

RTL Klub: Atomkutya (00.15) - thriller
HBO: Vérfarkas (00.15) - horror
Hálózat TV: A hasfelmetsző (23.00) - thriller
Cinemax: A horror mesterei - Jennifer (23.30) - horror

Csütörtök (24.):

TV2: Miranda (01.05) - thriller
FILM+: Valami van odalent (21.05) - horror
-OJ-
M1 bekeményített.

Ma Lidérces Órák
Holnap New York Bandái
Vasárnap Az Ártatlanság Kora
Scorsese-hétvége cool.gif
grasslover
QUOTE(-OJ- @ May 18 2007, 08:10 PM) *

M1 bekeményített.

Ma Lidérces Órák
Holnap New York Bandái

De vasárnap az m2-n lesz, szerintem jobban megéri mint az Ártatlanság kora cool.gif
martin_dante
QUOTE(grasslover @ May 18 2007, 08:22 PM) *

De vasárnap az m2-n lesz, szerintem jobban megéri mint az Ártatlanság kora cool.gif

Az már egy jó ideje érdekel, szerintem megnézem rolleyes.gif
Darkdawn
Éjszaka Nikita ! cool.gif
Red13
Nemteljesen ide tartozik, de ezt muszály. Vasárnap a tv2-őn 21:00-kor lesz az Eurotrip magyar szinkronnal. Alapmű cool.gif
Darkdawn
QUOTE(Red13 @ May 18 2007, 11:02 PM) *

Nemteljesen ide tartozik, de ezt muszály. Vasárnap a tv2-őn 21:00-kor lesz az Eurotrip magyar szinkronnal. Alapmű cool.gif

Szerintem aki jót akar, kerülje azt a filmet laugh.gif laugh.gif
Real013
QUOTE(Darkdawn @ May 19 2007, 12:21 PM) *

Szerintem aki jót akar, kerülje azt a filmet laugh.gif laugh.gif

Miért,jó az! biggrin.gif Tényleg,vígjátéknak pofás biggrin.gif
Kalti
QUOTE(-OJ- @ May 18 2007, 08:10 PM) *

M1 bekeményített.

Ma Lidérces Órák
Holnap New York Bandái

Ha már tisztelegnek a mester előtt én nem pont ezt a három filmet adnám le tőle, mindenesetre dícséretes, hogy egyáltalán Scorsese filmeket látni a tv-ben. rolleyes.gif

Amúgy a Lidérces Órákat megnéztem tegnap, egész kellemes, szórakoztató film volt, nem bántam meg, hogy sokáig fentmaradtam miatta. cool.gif
grasslover
QUOTE(Kalti @ May 19 2007, 04:45 PM) *

Ha már tisztelegnek a mester előtt én nem pont ezt a három filmet adnám le tőle, mindenesetre dícséretes, hogy egyáltalán Scorsese filmeket látni a tv-ben. rolleyes.gif

Amúgy a Lidérces Órákat megnéztem tegnap, egész kellemes, szórakoztató film volt, nem bántam meg, hogy sokáig fentmaradtam miatta. cool.gif

Még a Lidérces órák meg is éri, de a másik kettő tényleg nem túl kiemelkedő. Viszont ahogy mondtad, dícséretes. M1, M2 és Duna ad igényes cuccokat csak egy jóideje...
a880120
Ma lesz Eddie Murphey... két túsz között asszem
RethaMilek
A New York bandáit fogom majd elvileg....
Valaki róla valamit? Jó/rossz, akármi?
grasslover
QUOTE(RethaMilek @ May 19 2007, 09:29 PM) *

A New York bandáit fogom majd elvileg....
Valaki róla valamit? Jó/rossz, akármi?

Az első 10-15 perc megkönnyezendő, utána kicsit hollywood-i klisébe csap át sad.gif Meg Leonardo diCaprio is elég gyenge, Daniel Day Lewis viszont állat.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.