Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
a880120
High School High tongue.gif
JaniRazor
Én majd a Columbo következő részét fogom nézni a TV2-n. laugh.gif
VegaSHFOREVER
Most vasárnaptól a tv2-n minden héten a képírókban: Stanley Kubrick

Holnap éjfélkor Mechanikus Narancs.

martin_dante
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Aug 5 2007, 01:24 AM) *

Nézni fogom az biztos rolleyes.gif rolleyes.gif biggrin.gif
Darkdawn

Érdekes lesz szinkronnal, már úgy meg szoktam Alex hangját amint mondja, hogy: that was me, that is alex... rolleyes.gif
DeMorAliZaToR

Megnézem,mostanában megszoktam ezeket a késő esti filmeket nézni és némelyikben pozitívan csalódok biggrin.gif
grasslover
QUOTE(Darkdawn @ Aug 5 2007, 02:22 PM) *

Érdekes lesz szinkronnal, már úgy meg szoktam Alex hangját amint mondja, hogy: that was me, that is alex... rolleyes.gif

Nah ezért nem nézem meg magyarul cool.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Darkdawn @ Aug 5 2007, 02:22 PM) *

Maradjunk annyiban , hogy érdekes lenne szinkronnal , mivel feliratosan eredeti nyelven adják az összeset, külön bemondta a figura.
Hellnight
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Aug 5 2007, 04:43 PM) *

Maradjunk annyiban , hogy érdekes lenne szinkronnal , mivel feliratosan eredeti nyelven adják az összeset, külön bemondta a figura.

Akkor azt hiszem nem sokan fogják megnézni. Mondjuk én sem az biztos. Amikor kezdődik én már rég aludni fogok laugh.gif
De mondjuk mindenklépp dícséretes, hogy bevállalják az eredeti nyelvet unsure.gif
Mariachi
Na végre, felveszem videón és végre megnézem. ^^
Darkdawn
QUOTE(Hellnight @ Aug 5 2007, 04:45 PM) *

De mondjuk mindenklépp dícséretes, hogy bevállalják az eredeti nyelvet unsure.gif

Főleg amellett, hogy le is adják biggrin.gif
_NemTom_
Superman 3-t viasat3-n..... biggrin.gif
RethaMilek
Pí-t fogok ha minden jól megy. Csak azt magyarázná meg valaki, hogy a jó filmek miért nem kezdődnek 23:45 előtt... mad.gif
Hellnight
QUOTE(RethaMilek @ Aug 7 2007, 11:23 AM) *

Pí-t fogok ha minden jól megy. Csak azt magyarázná meg valaki, hogy a jó filmek miért nem kezdődnek 23:45 előtt... mad.gif

Azért, mert ezek a filmek művészi filmek. Így hiába tetszik neked, nekem vagy bárkinek pl itt a fórumon, TV csatornák a nézettséget tartják szem előtt. És mivel nem csak egy TV csatorna van így megpróbálnak minél több nézőt csalni a képernyők elé. Ha most teszem azt a TV2 ledja mittomén 9 órá kezdettel a Pí-t (ami eléggé elvont film ráadásul feke-fehér) míg mondjuk az RTL meg leadja Resi 2-őt (lényegtelen valami akciófilmet mondjuk) értelemszerűen a magyar átlagközönség a Resi-t nézné meg, nem pedig a Pí-t. Így hiába van egy jó film a TV2-őn az RTL-en meg egy gagyi, mégis a gagyit nézik meg többen. És ezzel az RTL nézettsége nő ami gondolom a bevételen meg is látszik.
Nah hát ezért nem adnak "jó" filmeket korai kezdéssel. A PÉNZ nagy úr...
grasslover
QUOTE(Hellnight @ Aug 7 2007, 11:28 AM) *

Azért, mert ezek a filmek művészi filmek. Így hiába tetszik neked, nekem vagy bárkinek pl itt a fórumon, TV csatornák a nézettséget tartják szem előtt. És mivel nem csak egy TV csatorna van így megpróbálnak minél több nézőt csalni a képernyők elé. Ha most teszem azt a TV2 ledja mittomén 9 órá kezdettel a Pí-t (ami eléggé elvont film ráadásul feke-fehér) míg mondjuk az RTL meg leadja Resi 2-őt (lényegtelen valami akciófilmet mondjuk) értelemszerűen a magyar átlagközönség a Resi-t nézné meg, nem pedig a Pí-t. Így hiába van egy jó film a TV2-őn az RTL-en meg egy gagyi, mégis a gagyit nézik meg többen. És ezzel az RTL nézettsége nő ami gondolom a bevételen meg is látszik.

Csak a Pí az M1-en lesz, ami meg köztudottan közszolgálati TV, vagyis nem verseng a kereskedelmi adókkal rolleyes.gif Amúgy azért van olyan későn mert korhatáros, gyerekek nehogy művelődjenek csöppet...
Hellnight
QUOTE(grasslover @ Aug 7 2007, 11:31 AM) *

Csak a Pí az M1-en lesz, ami meg köztudottan közszolgálati TV, vagyis nem verseng a kereskedelmi adókkal rolleyes.gif Amúgy azért van olyan későn mert korhatáros, gyerekek nehogy művelődjenek csöppet...

Azt nem tudtam hol lesz. Azt hittem TV2-őn laugh.gif
RethaMilek
QUOTE(Hellnight @ Aug 7 2007, 11:28 AM) *

Azt hiszem igazad van. Disznóság. Kéne olyan csatorna is, ahol csak művészibb filmek mennek... Pl Antonioni-t se látni 22:00 előtt sehol (bár, most hogy elhunyt az szenzáció lesz, ez a hír a népnek, lehet elkezdik nyomni...). Fekete-fehér? És akkor azt már nem lehet 9 előtt adni vagy mi? Azt hiszem (hála az... égnek) nem tartozom ezek szerint a magyar átlag közönségbe. De tényleg... Akkor akiknek nem erre van igényük, azokat mi szolgálja ki? Filmmúzeum? Ez eddig egy csatorna (és van vagy 30 másik) ahol vannak emberi időpontben is nézhető filmek.
Aki meg kitalálta a pénzt, két lábbal rúgnám fenékbe. Éljen a cserekereskedelem...
Darkdawn
QUOTE(RethaMilek @ Aug 7 2007, 11:36 AM) *

Azt hiszem igazad van. Disznóság. Kéne olyan csatorna is, ahol csak művészibb filmek mennek... Pl Antonioni-t se látni 22:00 előtt sehol (bár, most hogy elhunyt az szenzáció lesz, ez a hír a népnek, lehet elkezdik nyomni...). Fekete-fehér? És akkor azt már nem lehet 9 előtt adni vagy mi? Azt hiszem (hála az... égnek) nem tartozom ezek szerint a magyar átlag közönségbe. De tényleg... Akkor akiknek nem erre van igényük, azokat mi szolgálja ki? Filmmúzeum? Ez eddig egy csatorna (és van vagy 30 másik) ahol vannak emberi időpontben is nézhető filmek.
Aki meg kitalálta a pénzt, két lábbal rúgnám fenékbe. Éljen a cserekereskedelem...

Az a baj, hogy pénz nélkül nem mennek ezek, a filmmúzeum is elég gyenge minőségben sugároz, de ott van még a zone europe és a mgm, bár más kérdés, hogy ki tudja ezeket fogni és ki nem...
VegaSHFOREVER
Ma 12:45-kor EZ volt az rtlklubon. nagyon szeretem igazi klasszikus , páratlan szereposztással és nagoyn jó poénokkal. cool.gif
Owen
Most nézek HBO-n már másodszorra egy filmet a csikánók (mexikói-amerikaiak) polgári mozgalmáról. wink.gif wink.gif
Darkdawn
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Aug 9 2007, 03:11 PM) *

Ma 12:45-kor EZ volt az rtlklubon. nagyon szeretem igazi klasszikus , páratlan szereposztással és nagoyn jó poénokkal. cool.gif

néztem biggrin.gif , besz@rás jó volt laugh.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Darkdawn @ Aug 9 2007, 07:19 PM) *

néztem biggrin.gif , besz@rás jó volt laugh.gif

Te még csak először láttad? Imádom ezt a filmet bazz. smile.gif
RethaMilek
Ha jól tudom holnap lesz a Legényanya. Hát, az hatalmas, ha nem lesz jobb dolgom tuti megnézem, mondjuk meg van DVD-n, de ha má' adnak olyan filmet TVbe, amit én is megnézek, kihasználom. laugh.gif Csak a vége ne lenne olyan szomorú... sad.gif
grasslover
QUOTE(RethaMilek @ Aug 9 2007, 07:59 PM) *

Ha jól tudom holnap lesz a Legényanya. Hát, az hatalmas, ha nem lesz jobb dolgom tuti megnézem, mondjuk meg van DVD-n, de ha má' adnak olyan filmet TVbe, amit én is megnézek, kihasználom. laugh.gif Csak a vége ne lenne olyan szomorú... sad.gif

Béláim, gondolkodjunk rolleyes.gif
a880120
Na ma lesz a Richie Rich (gyeremekori kedvens smile.gif ), majd a Háborgó mélység. Hátha nem találom most anyira szörnyűnek tongue.gif
Lord_Nibor
Nemrég a szitakötőt néztem meg a retekklubbon.
martin_dante
Már egy jó ideje a Háborgó Mélységet rolleyes.gif
Én nagyon kedvelem ezt a filmet, bár az összes trükk gyermeteg, idegesítő színészekből is sikerült összeszedni párat, de ez a cápás téma fekszik nekem, L.L. Cool J. meg hatalmas nagy arc, könnyedén elvisiz a hátán a filmet a remek beszólásaival rolleyes.gif
Stampede
Háborgó mélység télleg jó egynek smile.gif
De ma...22.00 Kelly hősei... cool.gif cool.gif
nezolaca
ma:
22:00 Kelly hősei
00:20 Ragyogás (!!!)
otvosa
QUOTE(Stampede @ Aug 12 2007, 12:52 AM) *

Háborgó mélység télleg jó egynek smile.gif
De ma...22.00 Kelly hősei... cool.gif cool.gif

két dolog fog bekövetkezni nálam (illetve a 2 körül valamelyik)
1. vagy nem bírok ma fennt lenni 10ig
2. ami a valószínűbb: elalszok reklámkor xD
Stampede
QUOTE(nezolaca @ Aug 12 2007, 02:02 PM) *

ma:

kelly hősei előtt talén egy kis Amerikába jöttem is... rolleyes.gif
Kreator
QUOTE(Stampede @ Aug 12 2007, 12:33 PM) *

kelly hősei előtt talén egy kis Amerikába jöttem is... rolleyes.gif

Ezt már vajon hanyadszorra adják le? rolleyes.gif A stáblistás fapoént azért most is megnézem. biggrin.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(nezolaca @ Aug 12 2007, 12:02 PM) *

hát reklámmal valahogy ezt se akarom most.
de Kelly talán.

Amerikába jöttem-et meg én már legalább 6-7 alkalommal láttam tv-ben. bele se merek gondolni hányszor volt olyan hogy nem láttam laugh.gif am. lehet most is nézem , max fél szemmel csak. biggrin.gif
grasslover
M1-en, 23.XX-es kezdettel Jim Jarmush Éjszaka a Földön című drámája lesz látható, és mivel erről a rendezőbácsiról csak jót hallottam....így nem nézem meg, inkább megszerzem máshonnan biggrin.gif
martin_dante
QUOTE(nezolaca @ Aug 12 2007, 12:02 PM) *

ma:

Kelly-t nézem, de a Ragyogást 1 hete láttam pont, még nem érettem meg egy újabb újranézésre biggrin.gif
Darkdawn
QUOTE(grasslover @ Aug 12 2007, 07:02 PM) *

M1-en, 23.XX-es kezdettel Jim Jarmush Éjszaka a Földön című drámája lesz látható, és mivel erről a rendezőbácsiról csak jót hallottam....így nem nézem meg, inkább megszerzem máshonnan biggrin.gif

egyetértek, bealudni jó lesz a ragyogás cool.gif
nezolaca
QUOTE(grasslover @ Aug 12 2007, 07:02 PM) *

Én három filmjét láttam (Éjszaka a Földön, Halott ember, Florida, a paradicsom), ezek közül szerintem az éjszaka a földön a legjobb. Érdemes megnézni, már csak Benigni miatt is laugh.gif
martin_dante
Ma 21.20-kor a TV2-n: Végső Állomás
Én nézni fogom, az biztos rolleyes.gif Ez a kedvencem a trilógiából.
Darkdawn
QUOTE(martin_dante @ Aug 13 2007, 05:10 PM) *

Ma 21.20-kor a TV2-n: Végső Állomás
Én nézni fogom, az biztos rolleyes.gif Ez a kedvencem a trilógiából.

Régen tetszett, ma már inkább csak pfff wink.gif De azért néztem biggrin.gif
-OJ-
19:30 RTLKlub - Nekem 8
22:10 TV2 - Frequency
23:50 M1 - Isten városa

El se hiszem! Szombat este van valami nézhető a TVben blink.gif huh.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Aug 18 2007, 06:50 PM) *

23:50 M1 - Isten városa

El se hiszem! Szombat este van valami nézhető a TVben blink.gif huh.gif

hoho ezt nézni kell rolleyes.gif
Mariachi
Ennyi erővel lehetne hajnali 3kor is... én olyankor már rég az igazak álmát fogom aludni. ^^
tiborov
holnap este 23:50-kor a TV2-n:
Full Metal Jacket - Acéllövedék
tessék nézni, főleg Kubrick-fanoknak! smile.gif
JaniRazor
Bölcsek kövére biggrin.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(tiborov @ Aug 18 2007, 09:06 PM) *

holnap este 23:50-kor a TV2-n:
Full Metal Jacket - Acéllövedék
tessék nézni, főleg Kubrick-fanoknak! smile.gif

mult héten a Ragyogás volt előtte meg a Narancs.
Kris-T
TV2-n a Frequency-t
martin_dante
QUOTE(Kris-T @ Aug 18 2007, 10:17 PM) *

TV2-n a Frequency-t

Én is, meglepődtem mikor észrevettem, hogy ugyanaz a rendező és az egyik producer mint a Fracture-nél...
tiborov
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Aug 18 2007, 09:12 PM) *

mult héten a Ragyogás volt előtte meg a Narancs.

Narancs nem maradt ki, viszont Ragyogás igen, Sziget miatt... smile.gif
Real01
Robotzsaru 6 - A feltámadás

Igazándiból nekem a Robotzsaru-filmek az első 3 részig tartottak. Azok klasszikusok /legalábbis a legelső rész tuti/, bírtam őket.
A többi valahogy olyan semmilyennek tűnt, az első 3-hoz képest sok minden nem volt bennük. A film+-on /vagy mostanába a Cool TV-n asszem huh.gif / futó sorozat se valami nagy szám. Egyszer belenéztem, de annyi elég is volt.
Mariachi
QUOTE(Real01 @ Aug 19 2007, 03:07 AM) *

Robotzsaru 6 - A feltámadás

Igazándiból nekem a Robotzsaru-filmek az első 3 részig tartottak. Azok klasszikusok /legalábbis a legelső rész tuti/, bírtam őket.
A többi valahogy olyan semmilyennek tűnt, az első 3-hoz képest sok minden nem volt bennük. A film+-on /vagy mostanába a Cool TV-n asszem huh.gif / futó sorozat se valami nagy szám. Egyszer belenéztem, de annyi elég is volt.

Mert a 4. résztől már csak moziba mutatták be őket, és olyan szinten aláznak, hogy csak na, én még tavaly néztem meg őket, eszméletlen mennyire szar nincs rá megfelelő szó. ^^ biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.