Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
-OJ-
Kincs ami nincs a Film+on
RethaMilek
QUOTE(grasslover @ Aug 31 2007, 07:01 PM) *

Készítettem egy kedvcsinálót a ma estéhez!

katt

Tessék megfontolni sleep.gif

Meg is nézem. Végső esetbe beállítom elalvás előtt a telefonom, hogy pittyegjen. De már több mint két éve megakarom nézni, most van, kihasználom.
(az íráshoz meg grat, szerintem ha nem érdekelne akkor is csinált volna kedved smile.gif )
grasslover
QUOTE(Mariachi @ Aug 31 2007, 07:15 PM) *

Taxi Driver az tuti kimarad, elvégre meglesz dvdn, ha itt is hajlandóak lesznek árulni, Dexter meg már régóta érdekel, de 23:05 ? :SSSS

Ha elkezded, azt fogod sajnálni éjfélkor, hogy csak ennyi volt smile.gif

QUOTE(RethaMilek @ Aug 31 2007, 07:57 PM) *

Meg is nézem. Végső esetbe beállítom elalvás előtt a telefonom, hogy pittyegjen. De már több mint két éve megakarom nézni, most van, kihasználom.
(az íráshoz meg grat, szerintem ha nem érdekelne akkor is csinált volna kedved smile.gif )

Helyes, jó szórakozást! wink.gif
-Arch-
QUOTE(-OJ- @ Aug 31 2007, 06:34 PM) *

Attól még az AVP jobb biggrin.gif

szerinted wink.gif rolleyes.gif biggrin.gif

Én legalábbis mélységesen csalódtam az AvP-ben, csak a Predatorok meg azALIENEK tetszettek, kb a filmből 10-20 perc tetszett huh.gif huh.gif fos unsure.gif unsure.gif

Hányinger ez az okosabb vagyok mint egy 5.-es műsor blink.gif blink.gif blink.gif huh.gif olyan rossz hogy az már, szóval nagyon rossz huh.gif huh.gif huh.gif huh.gif blink.gif

Grasslover köszi az ajánlást már régóta megszeretném nézni a Taxi Drivert.
otvosa
Titanic - Rtl, most kezdődik
F4LL3N
Jelenleg Titanic. wink.gif wub.gif
otvosa
QUOTE(grasslover @ Aug 31 2007, 07:01 PM) *

Készítettem egy kedvcsinálót a ma estéhez!

katt

Tessék megfontolni sleep.gif

b@zdmeg hát itt nézem az oldalt 5 perce, és csak azután esik le h lefelé kéne görgetni xD
VegaSHFOREVER
Titanic
Iam_The_Ghost
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Sep 1 2007, 07:42 PM) *

Titanic

Én is. Mindig megnézem, mikor tv-ben van, számomra a legromantikusabb film. rolleyes.gif Csak a hülye reklámok ne lennének... tongue.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Sep 1 2007, 08:03 PM) *

Én is. Mindig megnézem, mikor tv-ben van, számomra a legromantikusabb film. rolleyes.gif Csak a hülye reklámok ne lennének... tongue.gif

Álltalában én is nézem mikor a tv adja. A vége a legszebb. sad.gif

jah hülye reklámok. dry.gif minjá benyomom a lejátszoba az eredeti dvd-t. cool.gif biggrin.gif
Mariachi
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Sep 1 2007, 10:10 PM) *

Így van, csak jöhetett volna előbb is, mondjuk úgy 1-1,5 órával.... tongue.gif De a végén az a the end.. tényleg könnyeket csal az ember szemébe... tongue.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Sep 1 2007, 08:10 PM) *

Álltalában én is nézem mikor a tv adja. A vége a legszebb. sad.gif

jah hülye reklámok. dry.gif minjá benyomom a lejátszoba az eredeti dvd-t. cool.gif biggrin.gif

Mikor Winslet belöki Capriot a vízbe, az nagyon sírós rész... sad.gif Meg persze a legvégén a "hajónjárás"...
Real013
Titanicot majd egyszer még megnézem.Úgy 70 évesen,akkor talán megint érdekelni fog.xD
VegaSHFOREVER
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Sep 1 2007, 08:13 PM) *

Mikor Winslet belöki Capriot a vízbe, az nagyon sírós rész... sad.gif Meg persze a legvégén a "hajónjárás"...

Nekem inkább a legvége mikor ottvan mindenki a hajon , mindeki él és boldog és az ő szerelmük a legfontosabb , lehetne e ennél szebben jelképezni , hogy az igaz szerelem örökké tart?
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Sep 1 2007, 08:20 PM) *

Nekem inkább a legvége mikor ottvan mindenki a hajon , mindeki él és boldog és az ő szerelmük a legfontosabb , lehetne e ennél szebben jelképezni , hogy az igaz szerelem örökké tart?

Az örök szerelem titka a korai halál xD
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Sep 1 2007, 08:17 PM) *

Titanicot majd egyszer még megnézem.Úgy 70 évesen,akkor talán megint érdekelni fog.xD

akkora már lesznek érzelmeid? laugh.gif
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Sep 1 2007, 08:22 PM) *

akkora már lesznek érzelmeid? laugh.gif

Nem,akkor talán be fog jönni a SZAPPANOPERA. biggrin.gif
nezolaca
Már tart: Jó estét nyár, jó estét szerelem, m1. Nagyon szép régi magyar film, tökéletes alakításokkal.
VegaSHFOREVER
QUOTE(Real013 @ Sep 1 2007, 08:21 PM) *

Az örök szerelem titka a korai halál xD

ez olyan bunko megjegyzés volt ,mintsem poén tongue.gif
és nem szappanopera.
-moki-
Hát nekem a Titanic az a maxiunalom ásítozás. Valamit javít a helyzeten a film második fele, de akkor is... ez a film akkora nyáltenger, hogy ha abban süllyedt volna el a Titanic, soha sem találták volna meg laugh.gif

Nyöhöhööö laugh.gif
Real013
QUOTE(VegaSHFOREVER @ Sep 1 2007, 08:30 PM) *

ez olyan bunko megjegyzés volt ,mintsem poén tongue.gif
és nem szappanopera.

Csak poénkodom. rolleyes.gif laugh.gif
Iam_The_Ghost

Én is erre gondoltam, csak a "hajójárás" szóval mélyen burkoltam. biggrin.gif

Nyáltenger v. sem, szvsz gyönyörű.
martin_dante
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Sep 1 2007, 11:14 PM) *

Még 10 év után is libabőrös leszek az utolsó 10 percnél...
F4LL3N
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Sep 1 2007, 11:14 PM) *

Én is erre gondoltam, csak a "hajójárás" szóval mélyen burkoltam. biggrin.gif

Dettó...és vége. Bőghetnékem volt...de stáblistát megint lehagyták...
-OJ-
M1-en Dr.Strangelove? Valaki? rolleyes.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE(martin_dante @ Sep 1 2007, 11:17 PM) *

Még 10 év után is libabőrös leszek az utolsó 10 percnél...

Ahogy Én is. Nálam ugyanez van az Armageddon popcorn filmnél. Esküszöm, nem tudom miért, de mikor Henry beszél utoljára a lányával, azon mindig meghatódom, pedig olyan egyszerű szöveget mond fel, mégis, talán Bruce Willis játéka miatt teljesen átjött a gondolat v. nem tudom...

Az biztos, hogy ezeknél rengeteget számít a zene, szerintem fele ilyen sikeresek lettek volna ezek a filmek, ha nincs ilyen szépen megkomponált zene melléjük.
martin_dante
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Sep 1 2007, 11:23 PM) *

Ahogy Én is. Nálam ugyanez van az Armageddon popcorn filmnél. Esküszöm, nem tudom miért, de mikor Henry beszél utoljára a lányával, azon mindig meghatódom, pedig olyan egyszerű szöveget mond fel, mégis, talán Bruce Willis játéka miatt teljesen átjött a gondolat v. nem tudom...

Az biztos, hogy ezeknél rengeteget számít a zene, szerintem fele ilyen sikeresek lettek volna ezek a filmek, ha nincs ilyen szépen megkomponált zene melléjük.

"GYŐZTÜNK GRACE!!!!" rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif A filmtörténelem talán legegyszerűbb, de egyik leghatalmasabb mondata biggrin.gif biggrin.gif Na persze csak is az Armageddonban, és csak is Willis szájából cool.gif
Áhh, hatalmas filmek ezek cool.gif
Egyébként minden szavaddal egyetértek rolleyes.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(-OJ- @ Sep 1 2007, 11:22 PM) *

M1-en Dr.Strangelove? Valaki? rolleyes.gif

az meg milyen film? valami orvosos? dry.gif inkább vészhelyzetet nézek vagy dr dulitült wink.gif mad.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE(martin_dante @ Sep 1 2007, 11:28 PM) *

"GYŐZTÜNK GRACE!!!!" rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif A filmtörténelem talán legegyszerűbb, de egyik leghatalmasabb mondata biggrin.gif biggrin.gif Na persze csak is az Armageddonban, és csak is Willis szájából cool.gif
Áhh, hatalmas filmek ezek cool.gif
Egyébként minden szavaddal egyetértek rolleyes.gif

Az ilyen filmekkel szoktam úgy bánni, hogy csak nagyon ritkán nézem meg őket, nehogy elvesszen a varázs. rolleyes.gif Bár Armageddont anno sokszor megnéztem, azt azért soha nem tudtam megunni. smile.gif
VegaSHFOREVER

én is igy vagyok vele de most tényleg viccen kivül.
F4LL3N

Úgy van, bár ez minden filmnél így van talán...na jó, kivéve ahol igénytelen a zene. A Titanic betétzenéi egyszerűen varázslatosak, a főtéma mai napig a kedvenc (film)zeném, és amikor felcsendül, vagy a Celine Dion által énekelt dalt meghallom rádióban, akárhol,a kkor úgy érzem, mintha...az nekem szólna, vagy nem is tudom... unsure.gif
ProfWilliam

Az sztem már a túlvilág...

Az Armageddon meg...

- Sablonos sztori
- Salonos szövegek
- Sanlonos helyzetek (bombahatástalanítás stb...)

Ez még talán egy ZS-akciófilmbe sem lenne jó

És mégis olyan remekül megvan csinálva a (vágás-zene-látvány) hogy az eggyik legjobb akciófilm amit eddig láttam...

Élő iskolapéldája annak hogy egy jó rendező a legköznapibb legklisésebb elemekből is remek filmet tud csinálni...
martin_dante
QUOTE(ProfWilliam @ Sep 2 2007, 12:27 AM) *

Élő iskolapéldája annak hogy egy jó rendező a legköznapibb legklisésebb elemekből is remek filmet tud csinálni...

Phhh, ha Grass itt lenne mit kapnál ezért biggrin.gif laugh.gif De én veled vagyok cool.gif cool.gif
nezolaca
Na vazz, leülök nézni a Strangelove-ot, amit már évek óta tervezek, és ekkor hív a volt barátnőm, és elkezd lelkizni mad.gif
-OJ-
QUOTE(nezolaca @ Sep 2 2007, 01:16 AM) *

Na vazz, leülök nézni a Strangelove-ot, amit már évek óta tervezek, és ekkor hív a volt barátnőm, és elkezd lelkizni mad.gif

Hirtelen megszakad a kapcsolat, mobilt kikapcsolni. Ha legközelebb kérdezi, lemerült az aksi wink.gif
Real013
QUOTE(martin_dante @ Sep 2 2007, 12:31 AM) *

Phhh, ha Grass itt lenne mit kapnál ezért biggrin.gif laugh.gif De én veled vagyok cool.gif cool.gif

Az ERŐ meg velem van.Meg Vegával.De amúgy egyetértek. ph34r.gif
grasslover
QUOTE(ProfWilliam @ Sep 2 2007, 12:27 AM) *

Ez igaz, lásd Panic Room. Csak nem tudom minek kellett a hszedben ez elé az a sok mondat az Armageddonról... biggrin.gif

QUOTE(Real013 @ Sep 2 2007, 10:33 AM) *

Az ERŐ meg velem van.Meg Vegával.De amúgy egyetértek. ph34r.gif

Veletek az ERŐ van, én meg Oj meg moderátorok vagyunk... cool.gif
Real013
QUOTE(grasslover @ Sep 2 2007, 11:19 AM) *

Veletek az ERŐ van, én meg Oj meg moderátorok vagyunk... cool.gif

És,akkor mi van? biggrin.gif A technikai szörnyszülöttük tudása eltörtül a mindeható ERŐ hatalma felett xD
grasslover
QUOTE(Real013 @ Sep 2 2007, 11:29 AM) *

És,akkor mi van? biggrin.gif A technikai szörnyszülöttük tudása eltörtül a mindeható ERŐ hatalma felett xD

Összeereszthetjük ERŐinket, ha gondolod...
Real013
QUOTE(grasslover @ Sep 2 2007, 11:30 AM) *

Összeereszthetjük ERŐinket, ha gondolod...

Amúgy valami bajod van velem? rolleyes.gif biggrin.gif laugh.gif
-Arch-
Tiszta románc, hát már régen láttam huh.gif jó kis film smile.gif
-OJ-
Ma este a ViaSat3on: Játsz/Ma
grasslover
QUOTE(-OJ- @ Sep 4 2007, 02:10 PM) *

Ja azt rendezte az a túlértékelt rendező, akinél hét jobb rendező is van?
Real013
QUOTE(grasslover @ Sep 4 2007, 02:18 PM) *

Ja azt rendezte az a túlértékelt rendező, akinél hét jobb rendező is van?

Jáj,de hülye váláki,csáje xD

Na,ez jó film,de megvan ,szal ma kihagyom smile.gif
-OJ-
QUOTE(Real013 @ Sep 4 2007, 02:20 PM) *

Jáj,de hülye váláki,csáje xD

Na,ez jó film,de megvan ,szal ma kihagyom smile.gif

Nekem is (eredeti DVDn, hö-hö-hö laugh.gif ) de a családot leültetem elé mert még nem látták cool.gif
Kalti
Áhh én azt mondom hagyjátok a csába ez kihagyhatatlan lesz sztem laugh.gif laugh.gif laugh.gif
martin_dante
QUOTE(-OJ- @ Sep 4 2007, 02:10 PM) *

Játsz/ma vagy egy trash film???? unsure.gif huh.gif Mindkettő biggrin.gif
Real013
QUOTE(-OJ- @ Sep 4 2007, 02:30 PM) *

Nekem is (eredeti DVDn, hö-hö-hö laugh.gif ) de a családot leültetem elé mert még nem látták cool.gif

Akkor miért nem ülteted le őket a DVD elé? huh.gif biggrin.gif
martin_dante
QUOTE(Real013 @ Sep 4 2007, 04:43 PM) *

Akkor miért nem ülteted le őket a DVD elé? huh.gif biggrin.gif

Gondolom a szinkron miatt unsure.gif
Real013
QUOTE(martin_dante @ Sep 4 2007, 04:46 PM) *

Gondolom a szinkron miatt unsure.gif

Nem mondasz hülyeséget biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.