Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
martin_dante
QUOTE(Real013 @ Sep 4 2007, 04:46 PM) *

Nem mondasz hülyeséget biggrin.gif

18 éven felülieknek!!!!!
Én Sosem MONDOK HÜLYESÉGET - mondom lassan, majd elő kapom a hátam mögött tartott rozsdamentes acélból készült Braizer márkájú svájci baltámat, majd egy üvöltéssel egybekötve bele vágom a szemben ülő kollegám arcába, és élvezettel nyaldosom le magamról a rámfröccsenő vérét...

laugh.gif biggrin.gif XD
Real013
QUOTE(martin_dante @ Sep 4 2007, 04:54 PM) *

18 éven felülieknek!!!!!
Én Sosem MONDOK HÜLYESÉGET - mondom lassan, majd elő kapom a hátam mögött tartott rozsdamentes acélból készült Braizer márkájú svájci baltámat, majd egy üvöltéssel egybekötve bele vágom a szemben ülő kollegám arcába, és élvezettel nyaldosom le magamról a rámfröccsenő vérét...

laugh.gif biggrin.gif XD

Megártott neked az Amerikai Psycho. happy.gif helyes-xD
martin_dante
QUOTE(Real013 @ Sep 4 2007, 04:55 PM) *

Megártott neked az Amerikai Psycho. happy.gif helyes-xD

Ma a gimiben is ezt olvastam, mindenki odajött, mondtam nekik mik voltak eddig, oda is lapoztam, azok meg csak ámultak xD Tudod, van az a jó kis szögbelövős-ujjlerágós rész, meg a szex-jelenet rolleyes.gif laugh.gif xD
Kiba' nagy könyv rolleyes.gif rolleyes.gif cool.gif
erahurka
Én most a Kiborg tanárok-at akarom megnézni. A Film+-on elfelejtettem a multkor, de osztálytársam felvette:)
martin_dante
QUOTE(erahurka @ Sep 5 2007, 09:06 PM) *

Én most a Kiborg tanárok-at akarom megnézni. A Film+-on elfelejtettem a multkor, de osztálytársam felvette:)

OMG, na Szökés után bele nézek abba is, minőségük gondolom közel egy szinten biggrin.gif laugh.gif xD
killermonkey
lol
tv2 Pokoli tévétorony
Sztem már a nevéből tudjátok miről koppintották xD
kEke^
Gyűrűk Ura rolleyes.gif
grasslover
QUOTE(killermonkey @ Sep 6 2007, 10:21 PM) *

lol
tv2 Pokoli tévétorony
Sztem már a nevéből tudjátok miről koppintották xD

Gyűrűk Ura - A Két Torony? laugh.gif
RethaMilek
QUOTE(grasslover @ Sep 8 2007, 08:00 PM) *

Gyűrűk Ura - A Két Torony? laugh.gif

Jobb dolgom nem lévén kénytelen vagyok bele-bele pillantani. Nagyon régen láttam, jó újra felidézni. Meg ebbe van a Tanácsos jelent, azt szeretem. Megkkora már ott Gimli... laugh.gif
Mariachi
QUOTE(RethaMilek @ Sep 8 2007, 11:12 PM) *

Jobb dolgom nem lévén kénytelen vagyok bele-bele pillantani. Nagyon régen láttam, jó újra felidézni. Meg ebbe van a Tanácsos jelent, azt szeretem. Megkkora már ott Gimli... laugh.gif

Hát kb. 120 centi..... huh.gif tongue.gif
RethaMilek
QUOTE(Mariachi @ Sep 8 2007, 09:30 PM) *

Hát kb. 120 centi..... huh.gif tongue.gif

Kacc-kacc.
Gondoltam megérted, hogy hogyan értettem, de ezekszerint nem. laugh.gif
Mindenesetre az egészben akkor is Pippin a legnagyobb (gyengébbek kedvéjért: a legjobb laugh.gif ). Meg a nem tudom melyik részben Legolas. Alig mond benne 3 mondatot és benyögi egyszercsak, nagy értelmesen, miután meg beszéltek mindent: "áááltámadás". Na, akkor a moziban elszállt az agyam.
Valaki tudja mikor lesz a második rész?
Mariachi
Köszönöm szépen, hogy teljesen hülének nézel, vágtan ám, most mond azt, hogy annyira sz@r volt.. sleep.gif
RethaMilek
QUOTE(Mariachi @ Sep 8 2007, 09:38 PM) *

Köszönöm szépen, hogy teljesen hülének nézel, vágtan ám, most mond azt, hogy annyira sz@r volt.. sleep.gif

"annyira szar volt."
Jóvanna, csak valahogy visszakellett vágnom. Pippin pontos magasságát nem tudod? laugh.gif
Mariachi
Nem... sleep.gif Egyébként kérdésedre válaszolva, remélem szombatonként leadják a maradék két részt, bár rtlnél sosem lehet tudni.
JaniRazor
Johnny English smile.gif
a880120
QUOTE(Mariachi @ Sep 8 2007, 10:29 PM) *

Nem... sleep.gif Egyébként kérdésedre válaszolva, remélem szombatonként leadják a maradék két részt, bár rtlnél sosem lehet tudni.

A másodikat biztos, a harmadik nincs fent a Porto-n hgoy játszanák sad.gif -de hátha csak én nem vettem észre vlaamit
Iam_The_Ghost
QUOTE(a880120 @ Sep 9 2007, 08:49 PM) *

A másodikat biztos, a harmadik nincs fent a Porto-n hgoy játszanák sad.gif -de hátha csak én nem vettem észre vlaamit

Újságban benne van, lesz.
-Arch-
Én a GYu-t nem nézem tévében dry.gif dry.gif belevágnak huh.gif meg rohadt reklámok, meg amugy is láttam egy nap a 3 bővitett egyszerre rolleyes.gif rolleyes.gif cool.gif cool.gif most vagy 2 évig nem nézem meg laugh.gif
RethaMilek
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Sep 9 2007, 09:05 PM) *

Újságban benne van, lesz.

Gyá, az jó, akkor láttam utoljára mikor ment moziba, az meg elég régen volt. smile.gif Bár most, hogy nincs Boromir nem is tudom van-e értelme nézni. sad.gif laugh.gif
martin_dante
Desperado az axn-en, bár nem biztos, hoyg végignézem unsure.gif
RethaMilek
Jobb dolgom nem lévén a Két torony-t fogom nézni. De amilyen álmos vagyok lehet, hogy belealszom.
thewbie
a gyűrűk urát néztem énis, már jó régen láttam
Real013
Hogyan lehet a TVben GYU-t nézni?Fél óránként 10 perc reklámmal behalnék ph34r.gif
thewbie
QUOTE(Real013 @ Sep 16 2007, 09:17 AM) *

Hogyan lehet a TVben GYU-t nézni?Fél óránként 10 perc reklámmal behalnék ph34r.gif

dvd-n nincsmeg letölteni meg nem akarom mert annyira nemkell, de tv-ben azért megnézem
Real013
QUOTE(thewbie @ Sep 16 2007, 11:29 AM) *

dvd-n nincsmeg letölteni meg nem akarom mert annyira nemkell, de tv-ben azért megnézem

Okay, I unterstand rolleyes.gif laugh.gif
martin_dante
QUOTE(Real013 @ Sep 16 2007, 11:39 AM) *

Okay, I unterstand rolleyes.gif laugh.gif

Legalább helyesen írnád le... dry.gif rolleyes.gif laugh.gif
-moki-
QUOTE(Real013 @ Sep 16 2007, 09:17 AM) *

Hogyan lehet amúgy is GyU-t nézni? unsure.gif laugh.gif Akkorát röhögtünk bátyámmal, stand upokat néztünk youtubeon, és amíg betöltöttek, néztük a Két Tornyot és bazki, minden második jelenet lassítva volt, még az is, ahogy Smith ügynök egyszerűen kinézett az ablakon xDxDxD
Real013
QUOTE(martin_dante @ Sep 16 2007, 11:49 AM) *

Legalább helyesen írnád le... dry.gif rolleyes.gif laugh.gif

angol tudásom megkopott biggrin.gif

Moki:úgy,hogy a GYU király biggrin.gif
JaniRazor
A Jerichot nézem most éppen a TV2-n smile.gif
RethaMilek
Oldboy-t fogom felvenni és megnézni valamikor. Mer' persze vasárnapra teszik a jófilmet későre, mikor másnap a kisdiáknak iskolába kell mennie... mad.gif
Mariachi
QUOTE(RethaMilek @ Sep 16 2007, 11:21 PM) *

Oldboy-t fogom felvenni és megnézni valamikor. Mer' persze vasárnapra teszik a jófilmet későre, mikor másnap a kisdiáknak iskolába kell mennie... mad.gif

Már rég le kellett volna tölteni vagy megvenni és megnézni legalább 5-ször.. tongue.gif
RethaMilek
QUOTE(Mariachi @ Sep 17 2007, 04:03 PM) *

Már rég le kellett volna tölteni vagy megvenni és megnézni legalább 5-ször.. tongue.gif

Ne szójjá be... laugh.gif
Így van, tudom. sad.gif Van, aki már régebb óta mondogatja, hidd el. smile.gif De eddig nem volt rá alkalmam, így most ahelyett, hogy leszidsz, hogy csak most tettem meg dicsérj meg, hogy megtettem.
thewbie
QUOTE(RethaMilek @ Sep 17 2007, 04:32 PM) *

te meg Ne fügyé' Le! laugh.gif
bocs unsure.gif
grasslover
QUOTE(RethaMilek @ Sep 17 2007, 04:32 PM) *

Így van, tudom. sad.gif Van, aki már régebb óta mondogatja, hidd el. smile.gif De eddig nem volt rá alkalmam, így most ahelyett, hogy leszidsz, hogy csak most tettem meg dicsérj meg, hogy megtettem.

Ügyes vagy happy.gif Nézd is meg, ahogy tudod.
RethaMilek
QUOTE(grasslover @ Sep 17 2007, 04:45 PM) *

Ügyes vagy happy.gif Nézd is meg, ahogy tudod.

Köszi. smile.gif Tudom. smile.gif Csak azt sajnos nem, időm mikor lesz.
Mariachi
QUOTE(RethaMilek @ Sep 17 2007, 06:32 PM) *

Nagyon jól tetted, hogy felvetted kazira, és akár tetszeni fog, akár nem, esélyt adsz neki, mely sajna nem mindenkiről mondható el, mert ez nem hálivúd ez oldboy.. ^^
És mekkora volt Gimli a GYU 2ben, amikor egy kicsit smellben szűk volt a ruha, ugye ? biggrin.gif tongue.gif
thewbie
QUOTE(Mariachi @ Sep 17 2007, 07:06 PM) *

És mekkora volt Gimli a GYU 2ben, amikor egy kicsit smellben szűk volt a ruha, ugye ? biggrin.gif tongue.gif

jah az nagy volt
meg amikor leesett a lóról laugh.gif
grasslover

Nagyon jól tetted, hogy felvetted kazira, és akár tetszeni fog, akár nem, esélyt adsz neki, mely sajna nem mindenkiről mondható el, mert ez nem hálivúd ez oldboy.. ^^

Megnyugodhatsz, RethaMilek nagyon kifinomult érzékkel rendelkezik, az Oldboy fog neki tetszeni, ez biztos. rolleyes.gif
-moki-
QUOTE(grasslover @ Sep 17 2007, 07:59 PM) *

Megnyugodhatsz, RethaMilek nagyon kifinomult érzékkel rendelkezik, az Oldboy fog neki tetszeni, ez biztos. rolleyes.gif

Hát igen... aki 5 percnél tovább el tud téged viselni, annak egy Oldboy egy délelőtti gyerekmatiné laugh.gif
RethaMilek

Tudom, hogy jól tettem. smile.gif (lásd: mit láttál legutóbb) Nem kazettára vettem fel. laugh.gif Valóban nem "hálivúd" volt. smile.gif

QUOTE(grasslover @ Sep 17 2007, 07:59 PM) *

Köszönöm... smile.gif
grasslover
Beszarás milyen filmek lesznek jövőhéten televízióban!

kedd, tv2 - Hukkle
péntek, m2 - Guillermo del Toro's - El Espi.nazo Del Diablo rolleyes.gif (aki látta a Faunt, tetszett is, akkor ez kihagyhatatlan)

SZOMBAT!
RTL Klub: Men in Black, Panic Room
m1: Francis Ford Coppola's Dracula
m2: Akira rolleyes.gif

Azé bazz...
SasOri-Sama
Hukkle raklapszámra áll amúgy az Alexandrába, valszeg majd bezsákolok egyet. Akira meg szinkronos? Hopsz, ugrott laugh.gif De a Devils Backbone-t valszeg megnézem.
grasslover
QUOTE(SasOri-Sama @ Sep 21 2007, 09:51 PM) *

Hukkle raklapszámra áll amúgy az Alexandrába, valszeg majd bezsákolok egyet. Akira meg szinkronos? Hopsz, ugrott laugh.gif De a Devils Backbone-t valszeg megnézem.

Hukkle nekem megvan, nagyon frankó kiadás ^^ A menüje menő nagyon.
SasOri-Sama
QUOTE(grasslover @ Sep 21 2007, 09:53 PM) *

Hukkle nekem megvan, nagyon frankó kiadás ^^ A menüje menő nagyon.

Akkor biztos vétel. tongue.gif
-Arch-
Nha a Dracula-t majd akkor megnézem smile.gif szeretem azt a filmet, nagyon jól megvan csinálva cool.gif régen kazin is megvolt blink.gif unsure.gif
killermonkey
AZ rtl elmehet a csába...
Aki nézi a gyűrűk urát tudja miről beszélek...
-OJ-
QUOTE(killermonkey @ Sep 22 2007, 10:46 PM) *

Mit vágtak ki? rolleyes.gif
VegaSHFOREVER
QUOTE(killermonkey @ Sep 22 2007, 10:46 PM) *

oh csak nem arrol hogy a gyűrű beleesik a lávába , Sauron szeme elkezd fortyogni, és reklám? laugh.gif Legjobb résznél bebacni egy reklámot hát aki ezt kitaláta.....
thewbie
a LotR-et néztem
B4LINT
QUOTE(grasslover @ Sep 21 2007, 09:34 PM) *

Beszarás milyen filmek lesznek jövőhéten televízióban!

kedd, tv2 - Hukkle
péntek, m2 - Guillermo del Toro's - El Espi.nazo Del Diablo rolleyes.gif (aki látta a Faunt, tetszett is, akkor ez kihagyhatatlan)

SZOMBAT!
RTL Klub: Men in Black, Panic Room
m1: Francis Ford Coppola's Dracula
m2: Akira rolleyes.gif
Azé bazz...

Na várjál, a poén az, hogy a Hukkle kedden menni fog a Dunán is 20:40-kor biggrin.gif A tv2 meg 1:35-kor lenyomja megint... mindenesetre ezt meg kell néznem.
Aztán az Ördöggerincet szintén.
Szombaton Pánikszoba lesz, mert ezt már régóta meg akarom nézni Fincher bácsitól, csak még kimaradt.
Asszem izzítva lesz a jó öreg videó, csak nem kéne elfelejtenem egyiket sem.
Kösz az infót, magamtól jó, ha a felét észrevettem volna...

Vasárnap meg lesz még 12 majom is a tv2-n, a Képírókban. Ha nem láttam volna többször is, akkor tuti ezt is meg akarnám nézni.

Más:
Ma, szintén Képírók, lesz egy ilyen film, hogy A tehetséges Mr. Ripley(port.hu), érdemes megnézni/felvenni, vélemények?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.