Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
Real013
QUOTE(B4LINT @ Sep 23 2007, 08:18 AM) *

Na várjál, a poén az, hogy a Hukkle kedden menni fog a Dunán is 20:40-kor biggrin.gif A tv2 meg 1:35-kor lenyomja megint... mindenesetre ezt meg kell néznem.
Aztán az Ördöggerincet szintén.
Szombaton Pánikszoba lesz, mert ezt már régóta meg akarom nézni Fincher bácsitól, csak még kimaradt.
Asszem izzítva lesz a jó öreg videó, csak nem kéne elfelejtenem egyiket sem.
Kösz az infót, magamtól jó, ha a felét észrevettem volna...

Vasárnap meg lesz még 12 majom is a tv2-n, a Képírókban. Ha nem láttam volna többször is, akkor tuti ezt is meg akarnám nézni.

Más:
Ma, szintén Képírók, lesz egy ilyen film, hogy A tehetséges Mr. Ripley(port.hu), érdemes megnézni/felvenni, vélemények?

Még szép,hogy érdemes,remek film. cool.gif
grasslover
Ha jövő hét szombaton végképp nem tudunk dönteni, akkor DunaTV-n lesz Álmodozók (ha másért nem, Eva Green bájaiért ajánlanám rolleyes.gif )
B4LINT
QUOTE(Real013 @ Sep 23 2007, 10:06 AM) *

Még szép,hogy érdemes,remek film. cool.gif

Jól van, én is így gondoltam, akkor szépen fel lesz véve.
Kalti
QUOTE(grasslover @ Sep 21 2007, 09:34 PM) *

Beszarás milyen filmek lesznek jövőhéten televízióban!

kedd, tv2 - Hukkle
péntek, m2 - Guillermo del Toro's - El Espi.nazo Del Diablo rolleyes.gif (aki látta a Faunt, tetszett is, akkor ez kihagyhatatlan)

SZOMBAT!
RTL Klub: Men in Black, Panic Room
m1: Francis Ford Coppola's Dracula
m2: Akira rolleyes.gif
Azé bazz...

Ez a nem mind1 blink.gif , a Men in Black-et, meg a Panic Room-ot természetesen már ezerszer láttam, meg retek klubon lesz, úgyhogy asszem a biztonság kedvéért most kihagyom, a többire viszont irtó kíváncsi vagyok, mindegyik elég előkelő helyen szerepel nálam a bepótolandó filmek képzeletbeli listáján. rolleyes.gif

Amúgy az m2-n vagy a Duna tv-n szinte mindennapra jut valami ínyencség, szinte csak a tv-ben nézek filmeket mostanság. smile.gif Tegnap pl. a Butch Cassidi és a Sundance kölyök hatalmas volt, ma Az utolsó mozielőadás ígérkezik jó kis filmnek, legalábbis az imdb értékelések és a díjai alapján. wink.gif

QUOTE(grasslover @ Sep 23 2007, 10:08 AM) *

Ha jövő hét szombaton végképp nem tudunk dönteni, akkor DunaTV-n lesz Álmodozók (ha másért nem, Eva Green bájaiért ajánlanám rolleyes.gif )

Ebből a filmből viszont csak annyi maradt meg, hogy orrba-szájba ba... khmm paráználkodnak biggrin.gif .
grasslover
Azért Akirát megemlítettem, de animét és egyéb távolkeleti remeket 8. főbenjáró főbűnnek számít szinkronosan nézni (Fincher el is készíti majd a folytatást, amelyben a magyar szinkronos Hetediket nézte meg valaki és Spacey leöli).
martin_dante
Ma (vagyis inkább holnap) nem sokkal éjfél után RTL-en Tenenbaum, a háziátok biggrin.gif biggrin.gif Imádom, meg is fogom nézni, maximum alváshiányom lesz biggrin.gif
martin_dante
Elkezdődött, nézzétek biggrin.gif
-Arch-
Totál szívás unsure.gif huh.gif blink.gif még nem láttam...
-OJ-
Lesz mit nézni laugh.gif rolleyes.gif

M1
22:40 - Bram Stoker's Drakula

M2
22:10 - Akira

DunaTV
22:00 - Álmodozók

TV2
22:05 - Apádra ütök

RTL Klub
19:30 - Men In Black I.

21:25 - Pánikszoba
martin_dante
QUOTE(-OJ- @ Sep 29 2007, 03:32 PM) *

Lesz mit nézni laugh.gif rolleyes.gif

M1
22:40 - Bram Stoker's Drakula

M2
22:10 - Akira

DunaTV
22:00 - Álmodozók

TV2
22:05 - Apádra ütök

RTL Klub
19:30 - Men In Black I.

21:25 - Pánikszoba

HBO-n pedig háromnegyed tizenegykor kezdődik azt hiszem Az Őrület Határán unsure.gif

De szerintem ebből nekem MiB majd Akira lesz...
-OJ-
QUOTE(martin_dante @ Sep 29 2007, 04:43 PM) *

HBO-n pedig háromnegyed tizenegykor kezdődik azt hiszem Az Őrület Határán unsure.gif

Majd hülye lennék HBO-ra előfizetni, mikor mindent beszerezhetek ingyen is biggrin.gif
martin_dante
QUOTE(-OJ- @ Sep 29 2007, 04:45 PM) *

Majd hülye lennék HBO-ra előfizetni, mikor mindent beszerezhetek ingyen is biggrin.gif

Pedig jó dolog az HBO, általában mindig van valami ami mellé ha unatkozom, csak lehuppanok és jól érzem magam. Na meg vannak jó kis sorozatok rajta, meg MoziMoziMozi rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
-OJ-
QUOTE(martin_dante @ Sep 29 2007, 04:48 PM) *

Pedig jó dolog az HBO, általában mindig van valami ami mellé ha unatkozom, csak lehuppanok és jól érzem magam. Na meg vannak jó kis sorozatok rajta, meg MoziMoziMozi rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

rolleyes.gif
Oké
Nekem nincs rá szükségem, és nem is lesz sleep.gif sleep.gif sleep.gif
thewbie
QUOTE(-OJ- @ Sep 29 2007, 04:45 PM) *

nekem ingyér bejön a HBO rolleyes.gif
MarcRulez
Sztem annyira nem nagy szám az HBO. Soxor nagyon gagyi filmek mennek rajta, igen rittka amikor vmi jót adnak le rajta.
-Arch-
Pánikszoba lesz este smile.gif rég láttam huh.gif nem tudom mit fognak kivágni dry.gif dry.gif
-OJ-
QUOTE(ArchWarrior @ Sep 29 2007, 07:15 PM) *

Pánikszoba lesz este smile.gif rég láttam huh.gif nem tudom mit fognak kivágni dry.gif dry.gif

SPOILER

Junior kivégzését. Tuti
SasOri-Sama
QUOTE(martin_dante @ Sep 29 2007, 04:43 PM) *

De szerintem ebből nekem MiB majd Akira lesz...

Nézz Akirát, hátha megjön a kedved további animékhez. rolleyes.gif
martin_dante
QUOTE(SasOri-Sama @ Sep 29 2007, 07:22 PM) *

Nézz Akirát, hátha megjön a kedved további animékhez. rolleyes.gif

Nézni fogom smile.gif

Amúgy meg jövő héten lesz RTL-en ARMAGEDDON laugh.gif laugh.gif laugh.gif biggrin.gif biggrin.gif rolleyes.gif Ezzel most biztos felidegesítettem pár emberkét, de szerintem sokan örülünk a hírnek biggrin.gif
-Arch-
QUOTE(martin_dante @ Sep 29 2007, 07:35 PM) *

Nézni fogom smile.gif

Amúgy meg jövő héten lesz RTL-en ARMAGEDDON laugh.gif laugh.gif laugh.gif biggrin.gif biggrin.gif rolleyes.gif Ezzel most biztos felidegesítettem pár emberkét, de szerintem sokan örülünk a hírnek biggrin.gif

hááát engem már nem lep meg laugh.gif laugh.gif xD nézze meg az akinek 8 anyja van laugh.gif xD
kEke^
Men In Black rolleyes.gif biggrin.gif
-moki-
QUOTE(ArchWarrior @ Sep 29 2007, 07:43 PM) *

hááát engem már nem lep meg laugh.gif laugh.gif xD nézze meg az akinek 8 anyja van laugh.gif xD

Nekem több anyám van, mert dvd-n is megvan, szóval majd megnézem, amikor csak akarom cool.gif
JaniRazor
Pánikszoba. Még soha nem láttam, csak hallottam róla, szal érdekel milyen a film smile.gif
KrisT
Hát ő így fórumozás közbe fogom nézni a Pánikszobát. biggrin.gif
martin_dante
QUOTE(JaniRazor @ Sep 29 2007, 09:31 PM) *

Pánikszoba. Még soha nem láttam, csak hallottam róla, szal érdekel milyen a film smile.gif

Jó film rolleyes.gif Bár Fincher egyik leggyengébbje, szerintem így is egy nagyszerű mozi, egy gyenge alapötletből sikerült kihoznia egy teljesen jól összerakott, okos filmet cool.gif

Armageddont pedig én majd dvd-n nézem, és megnézzük, hogy mennyivel hamarabb végzek mint az RTL-es nézők biggrin.gif
thewbie
Apádra ütök

de mér kezdik ilyen kiba** későn?!
martin_dante
QUOTE(thewbie @ Sep 29 2007, 09:37 PM) *

Apádra ütök

de mér kezdik ilyen kiba** későn?!

Meg miért kell ennyi jó filmet bezsúfolni egy estére? xD
kEke^
Pánikszoba rolleyes.gif
sid

Hogy végezték ki Juniort? Fejlövés után még mit csináltak vele??

Fishyfrost
Akira. Vagyis most lett vége. Elég húzos darab volt, nem is értettem teljesen.
martin_dante
Akirát én negyed óra után skippeltem, és átkapcsoltam a Vejedre ütökre, mondván, hogy "én most nevetni akarok" sad.gif De amit láttam belőle az valami hihetetlenül tetszett! Stílusos volt, remek zenék, érdekes kis világ... úgyhogy hamarosan megnézem rolleyes.gif
grasslover
Tegnap nem az Apádra ütök volt? biggrin.gif

Amúgy az M1 tegnap a Draculát adta, a most következő szombaton pedig Frankenstein lesz rolleyes.gif Másik rendkívül alap "horror", jókora romantikával fűszerezve (Robert de Niro, Helen Bonham Carter és a rendező, Keneth Branagh játékával).
-Arch-
QUOTE(grasslover @ Sep 30 2007, 09:49 AM) *

Amúgy az M1 tegnap a Draculát adta, a most következő szombaton pedig Frankenstein lesz rolleyes.gif Másik rendkívül alap "horror", jókora romantikával fűszerezve (Robert de Niro, Helen Bonham Carter és a rendező, Keneth Branagh játékával).

Nha azt megnézem smile.gif smile.gif imádom azt a filmet és már rég láttam cool.gif

QUOTE(sid @ Sep 29 2007, 11:29 PM) *

Hogy végezték ki Juniort? Fejlövés után még mit csináltak vele??

Szeirntem ennyi volt unsure.gif ... A fejlövést nem vágták ki huh.gif
-OJ-
QUOTE(martin_dante @ Sep 29 2007, 07:35 PM) *

Nézni fogom smile.gif

Nem jövőhéten, hanem ma wink.gif
martin_dante
QUOTE(grasslover @ Sep 30 2007, 09:49 AM) *

De biggrin.gif

Frankiet én is nézni fogom, mivel még nem is láttam rolleyes.gif rolleyes.gif

QUOTE(-OJ- @ Sep 30 2007, 10:57 AM) *

Még jobb xD
Real013
QUOTE(-OJ- @ Sep 30 2007, 10:57 AM) *

nem minegy mikor,ha megvan DVDn? rolleyes.gif cool.gif
-OJ-
QUOTE(Real013 @ Sep 30 2007, 11:37 AM) *

Abszolút biggrin.gif
grasslover
QUOTE(Real013 @ Sep 30 2007, 11:37 AM) *

Nem mindegy mikor, ha nem érdekel? sleep.gif
thewbie
én is megnézem megint az Armageddont
Darth Cortez
Úúúúúúú ma orgazmus lesz, Májköl Béj a zertéelen cool.gif

Új lap: Bergman film nem lesz ma az M2-n? unsure.gif
B4LINT
QUOTE(Darth Cortez @ Sep 30 2007, 05:08 PM) *

Úúúúúúú ma orgazmus lesz, Májköl Béj a zertéelen cool.gif

Új lap: Bergman film nem lesz ma az M2-n? unsure.gif

xD
M2-n nem, a Dunán lesz az Arc asszem 10-kor.
szerk.: 22:15
-Arch-
0.40-kor ( tövö 2-őn ) lesz a 12 majom huh.gif huh.gif blink.gif holnap nem megyek suliba szóval megnézem cool.gif cool.gif ugy is rég láttam.
JaniRazor
Armageddon
a880120
ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif
martin_dante
QUOTE(a880120 @ Sep 30 2007, 08:13 PM) *

ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON

ATYAÁG!!! GYÁÁÁÁ xD Brúsz Vilisz éppen most golfozik cool.gif cool.gif
a880120
Kicsi Ricsi cool.gif
Hor1
Armageddon rolleyes.gif
Bocsi grass, én ezt akkor is szeretem. smile.gif
-Arch-
Tul sokat sirtam már az Armageddonon... tul sokat... mellow.gif sleep.gif sleep.gif laugh.gif
_NemTom_
Peter Stormare zseniálisan játsza ezt a szerepet.........ezek a beszólások:
- Semmi probléma csak kisodródtunk világűrbe biggrin.gif

- Egy pillanatra kilépek! :DDD
Agent_Gabor
QUOTE(a880120 @ Sep 30 2007, 07:13 PM) *

ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif ARMAGEDDON ohmy.gif

Hétfőn a Sláger Rádió Bumeráng műsorában épp erről beszéltek, meg úgy a világvégéről általánosságban, ja meg arról, hogy ha 8 óra múlva vége lenne a vlágnak.
Egy SMS-ező azt írta, hogy számára sokkal nagyobb dráma az isteni Bruce ( biggrin.gif ) halála, mint a Föld pustulása laugh.gif laugh.gif

Amúgy asszem most megy/ment az Igazából szerelem is, nem tudja valaki, hogy kivágták-e a dugós részt?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.