Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
thewbie
én az utolsó szamurájt néztem tegnap, amerikai pite3-at láttam már
Iam_The_Ghost
QUOTE(thewbie @ Oct 29 2007, 12:36 PM) *

én az utolsó szamurájt néztem tegnap, amerikai pite3-at láttam már

Én is azt néztem, az eleje még tetszett, de utána nem igazán győzött meg a film. Nem is vagyok oda a szamurájokért, de azért érdekes volt, ahogy bemutatták az életüket, csak számomra olyan sok valószínűtlen esemény történt, továbbá Nathan és... "Kacukage" v. mi volt a neve (nagyon lol, hogy ejtés szerint volt a felirat, még Yokohama is "Jokohama"-nak volt írva dry.gif ) barátságát sem értettem, jókat beszéltek, esetleg tanultak is egymástól, de nem különösebben mutatták, hogy egyetértés születne közöttük, sok az elvarratlan elv is, minthogy az egyik boldogan küldi az embereit a halálba, míg a másik elítéli. Persze mind2 népnek mások a nézetei, mégis erről több is szólhatott volna, hiába majdnem 3 órás a film, kicsit összecsapott, Cruise-al meg Nekem nincs bajom, de mikor beöltözött szamurájnak...

Pite 3-ban pedig megy a The Hell Song? smile.gif
thewbie
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Oct 29 2007, 01:09 PM) *

"Kacukage" v. mi volt a neve

asszem Kacumoto volt, de nembiztos
Iam_The_Ghost
QUOTE(thewbie @ Oct 29 2007, 08:38 PM) *

asszem Kacumoto volt, de nembiztos

Ja igen, csak bennem volt egy másik japán szó.
DeMorAliZaToR
Kezdődik a Retek klubon az Átok - The Grudge
Real013
QUOTE(DeMorAliZaToR @ Oct 29 2007, 10:19 PM) *

Kezdődik a Retek klubon az Átok - The Grudge

És mennyit vágtak ki abból a szarból?(életem egyik legrosszabb filmje) biggrin.gif
JaniRazor
QUOTE(grasslover @ Oct 28 2007, 11:30 PM) *

Nem tudok lefeküdni, míg nem mondod meg, mit néztél...remélem inkább aludtál unsure.gif

Az amerikai pite kezdetéig az utólsó szamurájt,utána a pite 3-at.és a reklámokban megint az utólsó szamurájt wink.gif most már aludj nyugodtan Grass cool.gif
grasslover
QUOTE(JaniRazor @ Oct 30 2007, 06:51 PM) *

Az amerikai pite kezdetéig az utólsó szamurájt,utána a pite 3-at.és a reklámokban megint az utólsó szamurájt wink.gif most már aludj nyugodtan Grass cool.gif

Uhh, kösz. Már kezdtek megjelenni a hallucinációk...
JaniRazor
QUOTE(grasslover @ Oct 30 2007, 08:21 PM) *

Uhh, kösz. Már kezdtek megjelenni a hallucinációk...

Nincsmit. cool.gif
ON
Most a Nagy Fogyást, utána a Született Feleségeket, majd a mai Columbo epizódot. cool.gif Jó kis esti program. smile.gif
Real01
Előbb Barátok köztöt, majd egy nagyon pici Coventry-West Ham ligakupameccset, utána Vészhelyzetet, most pedig A közellenséget Wills Smith-szel és Gene Hackmannel.
Voya
Átok 1. vidin.
Iam_The_Ghost
Ma nem lesz vmi különleges Halloween műsor a tv-ben? AXN-en ugyan lesz a Farkas meg vmi Emberevő Pók, de előbbit inkább felveszem. Kár, hogy itthon semmi hagyománya ninscen.
Real013
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Oct 31 2007, 04:31 PM) *

Ma nem lesz vmi különleges Halloween műsor a tv-ben? AXN-en ugyan lesz a Farkas meg vmi Emberevő Pók, de előbbit inkább felveszem. Kár, hogy itthon semmi hagyománya ninscen.

Ilyenkor kell elővenni a Carpenter klasszikus Halloweent,az garantált szórakozás cool.gif
Darkdawn

régebben nyomattak horrort a német csatornák ilyenkor rolleyes.gif biggrin.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE(Darkdawn @ Oct 31 2007, 05:23 PM) *

régebben nyomattak horrort a német csatornák ilyenkor rolleyes.gif biggrin.gif

Cobra 11 uncensored?

A Halloween jó ötlet, lehet meg is lesem. rolleyes.gif
-OJ-
QUOTE(Real013 @ Oct 31 2007, 04:34 PM) *

Ilyenkor kell elővenni a Carpenter klasszikus Halloweent,az garantált szórakozás cool.gif

Tegyetek be vmi idegtépőt. Mondjuk egy UweBoll-filmet wink.gif cool.gif
grasslover

A Farkas az a Jack Nicholsonos? rolleyes.gif Gyerekként elég ijesztő volt, és minőségileg se egy utolsó horror.
a880120
Holnap lesz délután a Birodalom visszavág az RTL-en... érdekes
Iam_The_Ghost
QUOTE(grasslover @ Oct 31 2007, 07:07 PM) *

A Farkas az a Jack Nicholsonos? rolleyes.gif Gyerekként elég ijesztő volt, és minőségileg se egy utolsó horror.

Azaz, nyáron is ment, csak akkor elbarmoltam és nem sikerült felvennem. Majd most.
Darkdawn
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Oct 31 2007, 06:08 PM) *

Cobra 11 uncensored?

A Halloween jó ötlet, lehet meg is lesem. rolleyes.gif

nem, rémálom 3-4 és halloween 6 xD

a halloween jól hangzik, bár legszívesebben a the thing-et nézném, de az nincs meg dry.gif
Iam_The_Ghost
QUOTE(Darkdawn @ Oct 31 2007, 08:23 PM) *

nem, rémálom 3-4 és halloween 6 xD

a halloween jól hangzik, bár legszívesebben a the thing-et nézném, de az nincs meg dry.gif

Kiderült, hogy Nekem egyik sincs meg, vhova nagyon elkevertem őket, úgyhogy azt hiszem ez a Halloween-est most hanyagolva lesz és nézek vmi mást. biggrin.gif Majd jövőre előre felkészülök. De vaz, nem tudom mit nézzek... Berakok egy Survivor: Chinat. tongue.gif
Iam_The_Ghost
Hát igen, amilyen balf*sz vagyok persze, hogy lemaradok a Wolfról. dry.gif Remélem lesz majd még ismétlés... egyszer...
thewbie
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Oct 31 2007, 10:21 PM) *

Hát igen, amilyen balf*sz vagyok persze, hogy lemaradok a Wolfról. dry.gif Remélem lesz majd még ismétlés... egyszer...

egy év múlva biztosan rolleyes.gif
Mariachi
Ma lesz a birodalom visszavág, de mikor volt az első rész ? Mert tegnap biztos nem, hiszen mónika és társai voltak. ph34r.gif
JaniRazor
QUOTE(Mariachi @ Nov 1 2007, 08:15 AM) *

Ma lesz a birodalom visszavág, de mikor volt az első rész ? Mert tegnap biztos nem, hiszen mónika és társai voltak. ph34r.gif

Énsem tom,ráadásul holnap lesz a Jedi visszatér, szal jó lett volna ha leadják nem csak 2 részt a 3-ból sad.gif mad.gif dry.gif wink.gif
Real013

Mondjuk ezeket már annyiszor látta mindenki,hogy tökmindegy,melyiket adják biggrin.gif Meg gondolom Retek klub,szal minek nézzem?Amúgyis itt van DVDn biggrin.gif
Iam_The_Ghost

Nem volt. Gondolom, hogy egységes legyen, ha már az új trilógiából nem adták le a 3.-t, akkor a régiből is kihagynak 1 részt. rolleyes.gif
Mariachi
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Nov 1 2007, 10:07 AM) *

Nem volt. Gondolom, hogy egységes legyen, ha már az új trilógiából nem adták le a 3.-t, akkor a régiből is kihagynak 1 részt. rolleyes.gif

Teljesen logikus... biggrin.gif Legközelebb majd a GYUból marad ki a két torony... ^^
F4LL3N
rtl klub szintje... dry.gif

Holnap viszont High School Musical 2 a TV2-n! cool.gif Én már nagyon várom tongue.gif
JaniRazor
Star Wars:A Birodalom visszavág cool.gif

QUOTE(BigBala @ Nov 1 2007, 01:24 PM) *

Holnap viszont High School Musical 2 a TV2-n! cool.gif Én már nagyon várom tongue.gif

Jaja.Főleg, hogy szinte mindegyik hétvégén leadja a Jetix biggrin.gif Gondolom onnan szedte a TV2, mert annyian megnézték, hogy azt gondolják hogyha levetítik akkor náluk is legalább annyian megfogják nézni rolleyes.gif :rolleys: wink.gif xD
TaviG
QUOTE(JanIRazoR @ Nov 1 2007, 04:19 PM) *

Szintén...
-OJ-
QUOTE(JanIRazoR @ Nov 1 2007, 05:19 PM) *

Én a flottáig néztem. Amikor észrevettem, hogy Vader nem hörög, azonnal lekapcsoltam dry.gif Xar magyar szinkron, na laugh.gif
tenderlumpling
QUOTE(-OJ- @ Nov 1 2007, 06:11 PM) *

Én a flottáig néztem. Amikor észrevettem, hogy Vader nem hörög, azonnal lekapcsoltam dry.gif Xar magyar szinkron, na laugh.gif

Szar új magyar szinkron wink.gif

Amúgy asszem story tv-n ma este 21:00-kor Scorsese-vel lesz egy kis dumaparti, akit érdekel, ellenőrizze, hogy jól mondom-e tongue.gif és nézze meg smile.gif
Mariachi
QUOTE(tenderlumpling @ Nov 1 2007, 06:22 PM) *

Szar új magyar szinkron wink.gif

Amúgy asszem story tv-n ma este 21:00-kor Scorsese-vel lesz egy kis dumaparti, akit érdekel, ellenőrizze, hogy jól mondom-e tongue.gif és nézze meg smile.gif

Én hiszek neked és nem nézem meg, helyette Alexandert nézem, mert ezt még nem láttam. biggrin.gif
tenderlumpling
QUOTE(Mariachi @ Nov 1 2007, 06:25 PM) *

Én hiszek neked és nem nézem meg, helyette Alexandert nézem, mert ezt még nem láttam. biggrin.gif

Há nem tom, mivel jársz jobban laugh.gif
grasslover
QUOTE(Mariachi @ Nov 1 2007, 06:25 PM) *

Garantálom, hogy nem fog tetszeni :\ Nem igazán találkoztam olyan emberrel, aki fedezett fel abban a filmben valami pozitívumot...
JaniRazor
Mingyá kezdődik a TV2-n a Minden6ó. Jim Carrey biggrin.gif Azt fogom nézni, utána pedig a Nagy Sándor, a hódítót cool.gif
Real013
QUOTE(grasslover @ Nov 1 2007, 06:33 PM) *

Garantálom, hogy nem fog tetszeni :\ Nem igazán találkoztam olyan emberrel, aki fedezett fel abban a filmben valami pozitívumot...

Nem láttam,de Angelina Jolie csak dögös benne huh.gif biggrin.gif
nevermind
A 23-as számot néztem, Jim Carey főszereplésével. Piszok jó film!
Real013
QUOTE(nevermind @ Nov 1 2007, 07:08 PM) *

A 23-as számot néztem, Jim Carey főszereplésével. Piszok jó film!

Ha ez pirszok jó,akkor mi a rossz film szerinted?(pusztán érdeklődöm)
tiborov
QUOTE(Real013 @ Nov 1 2007, 07:24 PM) *

Ha ez pirszok jó,akkor mi a rossz film szerinted?(pusztán érdeklődöm)

hasonló kérdést neked is feltehetnénk
thewbie
star wars-ot néztem meg alexandert fogom valószínű
Mariachi
QUOTE(grasslover @ Nov 1 2007, 06:33 PM) *

Javítanom kell... Mert ahogy néztem viasaton lesz CSI szóval inkább azt. biggrin.gif Milyen jó, hogy vannak reklámok, oda se kapcsoltam volna. ^^
thewbie
QUOTE(thewbie @ Nov 1 2007, 08:05 PM) *

star wars-ot néztem meg alexandert fogom valószínű

nah nagy sándorból geralt lett... inkább witchereztem laugh.gif
Kalti
Ma 17:30-tól az MTV-n Fellini: Országúton, majd 20:00-tól Az élet nélkülem, két csodálatosan szép és mély alkotás, kötelező házifeladat, kihagyhatatlan mindkettő !!!
Életem két meghatározó filmje, ez nem sokszor fordul elő, de bavallom én mindkettőnek a végét megkönnyeztem sad.gif , nem is tudom hogy leszek képes egymás után végignézni őket unsure.gif , lehet inkább felvesz videóra cool.gif , különben utána egész hétvégén magam alatt leszek.
FECA77
biggrin.gif Csupasz Pisztoly biggrin.gif !YEAH! biggrin.gif
KrisT
A Kill Bill-t fogom nézni az RTL-en! cool.gif
Adi86
A köd HBO
22-40-ig tart utána
Kill Bill
thewbie
Kill Bill
JaniRazor
QUOTE(thewbie @ Nov 3 2007, 10:00 PM) *

Kill Bill

énis azt nézem cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.