Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
Real013
És mennyit vágtak ki?A 88 őrül legalább szerepelt pár másodpercet? biggrin.gif
grasslover
QUOTE(Real013 @ Nov 4 2007, 10:05 AM) *

És mennyit vágtak ki?A 88 őrül legalább szerepelt pár másodpercet? biggrin.gif

Anyámnak mondtam, hogy nézze. Csütörtökön Micsoda Nő volt (kedvenc filmje biggrin.gif), tegnapelőtt addig mondtam neki, míg végül leült az Élet Nélkülem elé. Tényleg a Kill Bill vol1 rakta volna fel a koronát a minőségi növekedésre, de hát úgyse bírta volna végignézni...
-OJ-
QUOTE(grasslover @ Nov 4 2007, 10:07 AM) *

Csütörtökön Micsoda Nő volt (kedvenc filmje biggrin.gif)

Sikerült már megvenni neki a DVDt? smile.gif
grasslover
QUOTE(-OJ- @ Nov 4 2007, 10:32 AM) *

Sikerült már megvenni neki a DVDt? smile.gif

Nem...karácsonyra előkerítem valahonnan mostmár tényleg.
-OJ-
QUOTE(grasslover @ Nov 4 2007, 10:41 AM) *

Nem...karácsonyra előkerítem valahonnan mostmár tényleg.

Felénk a MMban most is kapható 2kért unsure.gif
-OJ-
Belenéztem a Csillag Születikbe, de jó 10perc után le is csuktam. Egy újabb, értelmetlen néphülyítő szenny, amivel jól ki lehet tölteni a műsorídőtb (és rengeteget kaszálnak az SMS-szavazókkal). Ahelyett, hogy normális filmeket vásárolnának.
-Kratos-
QUOTE(-OJ- @ Nov 4 2007, 12:25 PM) *

Belenéztem a Csillag Születikbe, de jó 10perc után le is csuktam. Egy újabb, értelmetlen néphülyítő szenny, amivel jól ki lehet tölteni a műsorídőtb (és rengeteget kaszálnak az SMS-szavazókkal). Ahelyett, hogy normális filmeket vásárolnának.

Én már a plakátjától rosszul lettem........nincs az az isten, hogy egybe is belenézzek..... laugh.gif
grasslover
QUOTE(-OJ- @ Nov 4 2007, 12:25 PM) *

Most mé, este pont Kill Bill volt biggrin.gif Mondjuk ma meg Mr. and Mrs. Smith...
a880120
Két hét múlva szombaton ponyvaregény RTl-enn. Valószínüleg vágatlanul. Ezt onnan gondolom, hgoy az újságba belevolt írva a leíráshoz, a boltos rész rolleyes.gif

Amúgy ez a csillag születik: Én sokkal rosszabbra számítottam.... de a csúcspont stóhl buci oltása volt amit a buzeráns gyeerenek benyomott: nem zavartak körülötted a lányok? biggrin.gif
Real013
QUOTE(a880120 @ Nov 4 2007, 01:56 PM) *

Két hét múlva szombaton ponyvaregény RTl-enn. Valószínüleg vágatlanul. Ezt onnan gondolom, hgoy az újságba belevolt írva a leíráshoz, a boltos rész rolleyes.gif

Amúgy ez a csillag születik: Én sokkal rosszabbra számítottam.... de a csúcspont stóhl buci oltása volt amit a buzeráns gyeerenek benyomott: nem zavartak körülötted a lányok? biggrin.gif

Az első 4 fellépőt láttam,hát atomszar,de annyira gány,.hogy végigröhögtem..Élő adásba nem müxik a mikrofon rolleyes.gif laugh.gif Az a csaj is oylan buta volt,hogy hihetetlen.Az a srác meg tuti,hogy bu.zi biggrin.gif Ráaádsul az egész elment arra az irányba,hogy az éneklők jók,meg sok pont,a többiek meg érdekesek,de 7 pont max..vicc.Akkor legyen megaszar 4. dry.gif Stohl meg egy fa.sz.De nagyon. laugh.gif
Drakeamarth
QUOTE(Real013 @ Nov 4 2007, 02:29 PM) *

Az első 4 fellépőt láttam,hát atomszar,de annyira gány,.hogy végigröhögtem..Élő adásba nem müxik a mikrofon rolleyes.gif laugh.gif Az a csaj is oylan buta volt,hogy hihetetlen.Az a srác meg tuti,hogy bu.zi biggrin.gif Ráaádsul az egész elment arra az irányba,hogy az éneklők jók,meg sok pont,a többiek meg érdekesek,de 7 pont max..vicc.Akkor legyen megaszar 4. dry.gif Stohl meg egy fa.sz.De nagyon. laugh.gif

hát igen, kb ilyen véleményekre számítottam. de sztem már alapból baromság az egész, meg mi a fenét keres a Fábry a zsűriben? blink.gif érthetetlen blink.gif
Real013
QUOTE(Drakeamarth @ Nov 4 2007, 04:31 PM) *

hát igen, kb ilyen véleményekre számítottam. de sztem már alapból baromság az egész, meg mi a fenét keres a Fábry a zsűriben? blink.gif érthetetlen blink.gif

Nem tudom,de nagy arc... biggrin.gif Ennyi hülyeséget lökni spontán,mit amit előadott... laugh.gif
a880120
QUOTE(Drakeamarth @ Nov 4 2007, 02:31 PM) *

Mit keres ott a buznyák? Attól hgoy ő csinálja a ruhákat, még gőze sincs az egészhez....

A Fábry, még ha nem is szakszerűen, de reálisan tud értékelni- bármit wink.gif
Mariachi
Ez az egész úgy volt szar, ahogy volt. Gyakorlatilag megasztár + megatánc keveréke, csak meg kell nézni kik jutottak tovább, remélem ismét lesz + egy énekesünk a többi millióhoz. Persze pont egy táncosnak meg egy énekesnek kellett pontozni, a színvonal odabax.. sleep.gif
Kalti
Én is elkövettem azt a bődületes hibát, hogy belenéztem ebbe az okádékba, az első pár produkció után csak azért folytattam mert nem akartam hinni a szememnek, hogy képesek még az eddigieknél is mélyebbre süllyedni a színvonalat tekintve, mindenesetre ezt a Csillag születiket már tényleg bravúr lesz alulmúlni, aljadék pénzhajhász, néphülyítő szarság dry.gif. Csak a Fábry lendít valamit a dolgon, neki most is voltak beszólásai. cool.gif
otvosa
de ezen most mért lepődött meg mindenki ?
JaniRazor
Üvegtigris 2 cool.gif tongue.gif
Darkdawn
QUOTE(otvosa @ Nov 4 2007, 06:57 PM) *

de ezen most mért lepődött meg mindenki ?

de most ez miért nézte bárki is?
Real013
QUOTE(Darkdawn @ Nov 5 2007, 02:51 PM) *

de most ez miért nézte bárki is?

Jó fikázni. laugh.gif
-OJ-
Ma 21:00-kor Californication az HBOn!!!
martin_dante
QUOTE(-OJ- @ Nov 6 2007, 07:07 PM) *

Ma 21:00-kor Californication az HBOn!!!

Meg úgy még pár hónapig minden kedden 21:00-kor Californication az HBOn!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
thewbie
és szombatonként ismétlések 22:45kor asszem
-OJ-
QUOTE(martin_dante @ Nov 6 2007, 07:13 PM) *

Meg úgy még pár hónapig minden kedden 21:00-kor Californication az HBOn!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Az oké, de aki az elsőt nem nézi a legjobbról marad le laugh.gif
martin_dante
QUOTE(-OJ- @ Nov 6 2007, 07:39 PM) *

Az oké, de aki az elsőt nem nézi a legjobbról marad le laugh.gif

Te amúgy előfizettél az HBO-ra? Nem te szóltad le még egy-két hónapja valamiért? biggrin.gif
-OJ-
QUOTE(martin_dante @ Nov 6 2007, 07:46 PM) *

Te amúgy előfizettél az HBO-ra? Nem te szóltad le még egy-két hónapja valamiért? biggrin.gif

DEhogy fizettem. Minek az nekem? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
martin_dante
QUOTE(-OJ- @ Nov 6 2007, 07:56 PM) *

DEhogy fizettem. Minek az nekem? laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Akkor csak úgy megemlítetted? biggrin.gif
-OJ-
QUOTE(martin_dante @ Nov 6 2007, 07:57 PM) *

Akkor csak úgy megemlítetted? biggrin.gif

Ja laugh.gif
Real013
QUOTE(thewbie @ Nov 6 2007, 07:37 PM) *

és szombatonként ismétlések 22:45kor asszem

Helyes,úgyis bele akaram nézni smile.gif Tegnap nem voltam itthon 9kor.Mondjukazt sem értem mé'van HBO-m,nem vagyunk előfizetve,de már egy hónapja van unsure.gif
thewbie
QUOTE(Real013 @ Nov 7 2007, 08:08 AM) *

Helyes,úgyis bele akaram nézni smile.gif Tegnap nem voltam itthon 9kor.Mondjukazt sem értem mé'van HBO-m,nem vagyunk előfizetve,de már egy hónapja van unsure.gif

nekünk is van vagy fél éve, amikor csomagújítás volt itt a zelkánál, hbot is berakták próbának, de bennhagyták smile.gif cool.gif
btw tegnap nem adták le a teljes részt ph34r.gif ohmy.gif
Drakeamarth
belenéztem a csillag születikbe, ez a népdalénekes kisgyerek irtó jól nyomta blink.gif

am meg Csupasz Pisztoly 2 és 1/2
KrisT
Kill Bill 2-t fogom nézni...mindjárt kezdődik! cool.gif
RethaMilek
QUOTE(Kris-T_ @ Nov 10 2007, 10:49 PM) *

Kill Bill 2-t fogom nézni...mindjárt kezdődik! cool.gif

Jajj, de olyan nyomi a magyar hang... 3 percnél tovább még sose bírtam.
Én az A. I. Mesterséges értelem-t veszem fel, aztán ha lesz időm megnézem. smile.gif
thewbie
Csupasz pisztolyt néztem, kill billt meg majd elkérem havertól dvd-n
-OJ-
Nov.23-án EdWood az M2-n wink.gif
Hellnight
QUOTE(-OJ- @ Nov 13 2007, 08:35 PM) *

Nov.23-án EdWood az M2-n wink.gif

Jó hamar szólsz biggrin.gif Olyan vagy mint a TV. Már vasárnap este a film közbeni reklámbam mutatják a jövő vasárnap esti filmet laugh.gif
DeMorAliZaToR
Csak beírok pár értékesebb dolgot ha vki megszeretné nézni őket nehogy lekésse vmeiket...

SZOMBAT

Cast away/Számkivetett @ TV2 - 21:50
Pulp fiction/Ponyvaregény @ RTL - 22:50
Oldboy @ Duna TV - 22:10

VASÁRNAP (nem vmi yÓ a felhozatal,ebből DVDzés lesz xD)

xXx @ RTL - 20:10
The italian job/Olasz meló @ TV2 - 20:00

HÉTFŐ

From dusk till dawn/Alkonyattól pirkadatig @ RTL - 22:20

KB ennyi röviden tömören...aki talál még vmi néznivalót az egészítse ki..
SSJfreezy
Aladdin smile.gif

habár nem tv-ben,hanem dvd-n happy.gif
kira mese rolleyes.gif
thewbie
Csupasz pisztoly 33 1/3
utána meg Pulp Fiction, de lehet h azt inkább dvdről nézem meg
JaniRazor
A Számkivetett cool.gif
(most kezd érdekes lenni smile.gif )
KrisT
A Ponyvaregényt nézem. smile.gif
grasslover
QUOTE(JaniRazor @ Nov 17 2007, 10:52 PM) *

A Számkivetett cool.gif
(most kezd érdekes lenni smile.gif )

Azt, hogy szeretem rolleyes.gif Nemhiába Zemeckis cool.gif
-OJ-
QUOTE(grasslover @ Nov 17 2007, 11:27 PM) *

Akkor BEowulfot is imádni fogod.
Vagy nem laugh.gif
Mitisz
Pulp Fiction biggrin.gif
martin_dante
QUOTE(grasslover @ Nov 17 2007, 11:27 PM) *

Azért a neve nem éppen garancia a minőségre (Polár Expressz...)
De a Forrest Gump és a Cas Away tényleg zseniális filmek... Wilsooooon!
grasslover
QUOTE(martin_dante @ Nov 18 2007, 06:25 AM) *

Vissza a Jövőbe óta felőlem akár vágatlanul filmezhetne egy nagy kupac szart is két órán át, én vakon bíznék a minőségben biggrin.gif De a What Lies Beneath is bejött tőle, pedig sokan nem szeretik.
Darkdawn
QUOTE(martin_dante @ Nov 18 2007, 06:25 AM) *

polár express minőség, csak épp nem bejövős biggrin.gif
kEke^
Tök állat :D
thewbie
xXx
Edemking
QUOTE(thewbie @ Nov 18 2007, 06:33 PM) *

xXx

én bírtam belőle kb 10 percet nézni laugh.gif
-Arch-
XxX XXX xXx XD
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.