Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
kEke^
ikszIKSZiksz én is sleep.gif
Edemking
QUOTE(kEke^ @ Nov 18 2007, 08:50 PM) *

ikszIKSZiksz én is sleep.gif

ikszIKSZel xD
martin_dante
20001. kommentem!!!!
IMÁDJATOOOOK!!! laugh.gif laugh.gif

Amúgy meg, hogy ne offoljak, éppen a Mennyei királyságot nézem, de mivel lejött a rendezői, ezt inkább hanyagolom, rendezőit meg holnap megnézem rolleyes.gif
-OJ-
QUOTE(martin_dante @ Nov 18 2007, 09:20 PM) *

20001. kommentem!!!!
IMÁDJATOOOOK!!! laugh.gif laugh.gif

Amúgy meg, hogy ne offoljak, éppen a Mennyei királyságot nézem, de mivel lejött a rendezői, ezt inkább hanyagolom, rendezőit meg holnap megnézem rolleyes.gif

Grat.

Nagyon jól teszed. Nem garantálom, hogy tetszeni fog, de a karakterek motiváció sokkal érthetőbbek mint az agyon-vagdosott moziverzióban wink.gif

Ja,
Bárányok hallgatnakot a TCM-en
Sierrasprings
xXx végét xD
Real01
Most éppen a Péntek 13-at. De inkább csak nézegetem, mert nem az elejétől kezdve nézem.
-Arch-
Lesz az Alkonyattól Pirkadatig, már nagyon régen láttam és nme tudom mit fognak kivágni dry.gif unsure.gif de azért megnézem biggrin.gif
martin_dante
QUOTE(ArchWarrior @ Nov 19 2007, 08:04 PM) *

Lesz az Alkonyattól Pirkadatig, már nagyon régen láttam és nme tudom mit fognak kivágni dry.gif unsure.gif de azért megnézem biggrin.gif

Nem baj, utána legalább lehet itt szidni a kereskedelmi adókat laugh.gif
-Arch-
QUOTE(martin_dante @ Nov 19 2007, 08:16 PM) *

Nem baj, utána legalább lehet itt szidni a kereskedelmi adókat laugh.gif

abban reménykedem hogy igy "késő" este már faján lefogják adni rolleyes.gif laugh.gif xD dry.gif
martin_dante
QUOTE(ArchWarrior @ Nov 19 2007, 08:20 PM) *

abban reménykedem hogy igy "késő" este már faján lefogják adni rolleyes.gif laugh.gif xD dry.gif

Ki az RTL-re kapcsol, hagyj fel minden reménnyel...
Mindent megvagdosnak ezek, tök mindegy mikor játszák és milyen kibaxott karikát kap dry.gif
-Arch-
QUOTE(martin_dante @ Nov 19 2007, 08:30 PM) *

Ki az RTL-re kapcsol, hagyj fel minden reménnyel...
Mindent megvagdosnak ezek, tök mindegy mikor játszák és milyen kibaxott karikát kap dry.gif

PÁRÁSZTOK mad.gif mad.gif laugh.gif dry.gif sad.gif xD
-OJ-
Alkonyatból elég volt az első 5perc, köszönöm szépen dry.gif mad.gif
-Arch-
Én nézem , sajna nins meg DVD-én sad.gif unsure.gif unsure.gif
-OJ-
- Richie, adnál egy nyelves puszit a cicámnak?
- Persze, hogyne!

Kreatív, az biztos laugh.gif laugh.gif laugh.gif
-Arch-
Ha ennél olcsóbban talánál valahol cicát akkor huh.gif huh.gif

BBBAAAA:ZZZZDDD meeeeegg ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif mad.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif XD XDX kegyetlen nagy feelinges film ez laugh.gif biggrin.gif biggrin.gif

Salma Hayek rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif wub.gif biggrin.gif
Real013
QUOTE(-OJ- @ Nov 19 2007, 11:15 PM) *

- Persze, hogyne!

Mi van Mexikóban?Mexikóiak laugh.gif
Hellnight
QUOTE(-OJ- @ Nov 19 2007, 11:15 PM) *

- Persze, hogyne!

Sztem tök jó a szinkronja. Én már így szoktam meg xD tongue.gif tongue.gif
-OJ-
Fábry megint megmondta a tutit cool.gif

VÖRÖS Csillag Születik cool.gif
-Arch-
QUOTE(-OJ- @ Nov 22 2007, 11:02 PM) *

Kár. hogy kihagytam unsure.gif sad.gif
grasslover

Ezért IS utálom Fábryt biggrin.gif
-Arch-
Szíve joga mindenkinek kivel szimpatizál csak aztán ne húzza a száját blink.gif mad.gif
-OJ-
QUOTE(grasslover @ Nov 23 2007, 09:29 AM) *

Ezért IS utálom Fábryt biggrin.gif

Én meg ezért imádom smile.gif
grasslover
QUOTE(ArchWarrior @ Nov 23 2007, 09:51 AM) *

Szíve joga mindenkinek kivel szimpatizál csak aztán ne húzza a száját blink.gif mad.gif

A politikamentességet tiszteletben kéne tartani. "Marha nehéz" a jelenlegi kormányról csinálni 5-6 órás paródiát, csak érdekes, hogy Fábry nem villogott annak idején, 98 és 2002 között. Akkor miért nem bírálta a kormányt? Jaaahogy oldalhoz kötődünk?

Vagy.

Legyen politikai paródia, de akkor őrizzük meg a sportszerűséget, és egyenlően fikázzunk mindent (ahogy teszi Bagi-Nacsa, Mikroszkóp Színpad...stb). Egyébként Fábry nem maga írja a poénjait, hanem egy nagy stáb dolgozik neki. A beszélgetések alkalmával pedig forgatókönyv alapján dolgoznak, szóval baromira hiteles egy műsor.
Gyu
QUOTE(grasslover @ Nov 23 2007, 10:59 AM) *

A politikamentességet tiszteletben kéne tartani. "Marha nehéz" a jelenlegi kormányról csinálni 5-6 órás paródiát, csak érdekes, hogy Fábry nem villogott annak idején, 98 és 2002 között. Akkor miért nem bírálta a kormányt? Jaaahogy oldalhoz kötődünk?

Vagy.

Legyen politikai paródia, de akkor őrizzük meg a sportszerűséget, és egyenlően fikázzunk mindent (ahogy teszi Bagi-Nacsa, Mikroszkóp Színpad...stb). Egyébként Fábry nem maga írja a poénjait, hanem egy nagy stáb dolgozik neki. A beszélgetések alkalmával pedig forgatókönyv alapján dolgoznak, szóval baromira hiteles egy műsor.

Egyetértek az utóbbi mondatoddal: a politikai paródia csak akkor paródia, ha a POLITIKÁT parodizálja... amibe mindenki beletartozik. Ha csak az egyik oldalt, akkor az bizony humoros/viccesnek szánt propaganda, semmi több. Nincs azzal semmi baj, hogy valaki vállalja a politikai hovatartozását, de könyörgöm ne propagálja 2 millió néző felé...
-Arch-
Már Bocs Grass De Te is nyomattad unsure.gif és én az előbbi HSZ-t csak azért irtam hogy erre a dologra felhivjam a figyelmet huh.gif blink.gif nah mindegy ph34r.gif
Gyu

Srácok, Ti éltetek a "régi" rendszerben? Tudjátok, az milyen volt? Mert ez, most lehet, hgoy poén, és Ti nevettek rajta, de akkor nem volt vicces... Ezen is el kéne gondolkodni ám... Nemcsak azon, hogy "milyen humoros a Fábry", mert szerintem meg nem az, sajnos egyre demagógabb... S annyit azért hozzátennék, hogy Fábry az "átkosban" is már humorista volt.
-OJ-
QUOTE(Gyu @ Nov 23 2007, 11:04 AM) *

Srácok, Ti éltetek a "régi" rendszerben? Tudjátok, az milyen volt? Mert ez, most lehet, hgoy poén, és Ti nevettek rajta, de akkor nem volt vicces... Ezen is el kéne gondolkodni ám... Nemcsak azon, hogy "milyen humoros a Fábry", mert szerintem meg nem az, sajnos egyre demagógabb... S annyit azért hozzátennék, hogy Fábry az "átkosban" is már humorista volt.

Inkább nem fűznék hozzá semmit, mert már így túl sokat politizáltunk. Mindenesetre a nézők szeretik és még mindig ez Mo. egyik legnézettebb műsora. Szal igény van rá, hogy ilyeneket mondjon

Peace and Respect!
grasslover
QUOTE(-OJ- @ Nov 23 2007, 11:15 AM) *

Inkább nem fűznék hozzá semmit, mert már így túl sokat politizáltunk. Mindenesetre a nézők szeretik és még mindig ez Mo. egyik legnézettebb műsora. Szal igény van rá, hogy ilyeneket mondjon

Peace and Respect!

Tévedsz. Barátok Közt nézettebb laugh.gif
-OJ-
QUOTE(grasslover @ Nov 23 2007, 11:29 AM) *

EGYIK tongue.gif
-moki-
Ugyanmár... pont hogy ti álltok egy bizonyos oldalon, és nektek szúrja a szemeteket, ha éppen valaki meg meri szólni azt. tongue.gif laugh.gif Fábry Sándor Magyarország, sőt Európa legnagyobb előadója és showmane. Többször szerencsém volt hozzá élőben, és amiket imprózik, az valami hihetetlen. Van ugye pl ez a csillag születik, én nem nézem, de amikor néha elkapom, hogy Fábry nyilatkozik, akkor attól mindig lehasalok. Hihetetlen szókincse, tudása, tapasztalata van ami elsőrangú közéleti személyiséggé teszi, ráadásul intelligens humora van. Igen, intelligens... semmi értelme ebbe belekötni, hogy jaj sok csúnya szót mond... 1000 szó mellett 10 csúnya még simán bele fér, nem változtat semmit. Pártatlanságához csak annyit, aki igazán nézi a műsorát, az hallja, hogy mindenkinek oda szól, akinek akar, amikor akar... szóval közel sem egy Kovács Ákos wink.gif Abban meg mi a propaganda, hogy gúnyt űz valakiből, hogy megnevetessen 1 millió nézőt? (jelzem köztük azokat is "akikről épp szó van") Adott valaha szavakat a szánkba, mondta kire szavazz, ki a jobb? Soha... vagy ha épp zsidó vicceket mond, akkor ezzel a zsidó töke jóságát próbálja belénk súlykolni? Egy igazi zseni Fábry, párját ritkítja... nincs még egy ilyen ember az országban...

QUOTE(grasslover @ Nov 23 2007, 11:29 AM) *

Nekem az már nem fél bele a felfokozott életvitelembe laugh.gif Majd ha kijön 500 dvd-n, akkor megveszem xD
Real013
És hatalmas arc volt a Cadillac Drive-ban is.Az nagyon jó műsor volt,szórakoztató,igénye,ismereteket közölt,és poénos is. cool.gif Ez egyetlen normális RTL KLUB műsor,de azt is éjfélre kellett tenni,mert nem nézték...
Gyu
QUOTE(kismoki @ Nov 23 2007, 11:47 AM) *

Ugyanmár... pont hogy ti álltok egy bizonyos oldalon, és nektek szúrja a szemeteket, ha éppen valaki meg meri szólni azt. tongue.gif laugh.gif Fábry Sándor Magyarország, sőt Európa legnagyobb előadója és showmane.

Erre csak annyit tudok mondani ROFL smile.gif Elfogadom, hogy "szerinted", de empirikusan kijelenteni, hogy Fábry Sándor EURÓPA legnagyobb showmanje...gondolom éjjel nappal holland, spanyol, olasz, német, francia, angol, cseh, portugál, belga, dán stb...show-kat nézel és ezt úgy állapítottad meg smile.gif Arról pedig hogy legnagyobb előadója... meg kéne erről kérdezni például a zseniális zongoraművészt, azaz ELŐADÓT, Kocsis Zoltánt... És ő csak egy név volt... S akkor még nem említem Fábry elképesztően rémes teljesítményét, amit a Csillag Születik címő borzalmas vetélkedőben nyújt, mint zsűritag: viszont egy tény, még ezzel is ő a legjobb a zsüriben, azt aláírom.
Én egyik oldalon sem állok - én az esélyegyenlőség oldalán állok. Ott pedig nem lehet sem jobbra, sem balra húzni, és szerintem az lenne a korrekt...
khabal
QUOTE(Gyu @ Nov 23 2007, 01:34 PM) *

Erre csak annyit tudok mondani ROFL smile.gif Elfogadom, hogy "szerinted", de empirikusan kijelenteni, hogy Fábry Sándor EURÓPA legnagyobb showmanje...gondolom éjjel nappal holland, spanyol, olasz, német, francia, angol, cseh, portugál, belga, dán stb...show-kat nézel és ezt úgy állapítottad meg smile.gif Arról pedig hogy legnagyobb előadója... meg kéne erről kérdezni például a zseniális zongoraművészt, azaz ELŐADÓT, Kocsis Zoltánt... És ő csak egy név volt... S akkor még nem említem Fábry elképesztően rémes teljesítményét, amit a Csillag Születik címő borzalmas vetélkedőben nyújt, mint zsűritag: viszont egy tény, még ezzel is ő a legjobb a zsüriben, azt aláírom.
Én egyik oldalon sem állok - én az esélyegyenlőség oldalán állok. Ott pedig nem lehet sem jobbra, sem balra húzni, és szerintem az lenne a korrekt...

Fábrynak egyedül az Esti Showder áll jól, egyszer volt szerencsém élőben látni és ugyanazokat a poénokat elmondja amiket a műsorban, attól függetlenül nevetgéltek az emberek de annyit amennyit kért az estéért annyit nem ért

kicsit szerintem túl sokra veszi a figuráját... túl sokat beszél de nem mond sokat és nagyon sokszor ugyanazokat süti el újra és újra

el lehet szórakozni rajta de én nem esek hanyatt tőle... az hogy meg amikor vendég jön és mindegyikbe bele fojtja a szót és mindig félbeszakítja szerintem a show ha nem show alapvető parasztság

szerk.: Csillag Születik zsűri meg egy vicc... Nárayval az élen

Attraction volt az egyik leglátványosabb és legérdekesebb produkció és leszavazták... nevetséges, ez az egész műsor egy Csillag születiknek álcázott MEGASZTÁRTÁNC
-moki-
QUOTE(Gyu @ Nov 23 2007, 01:34 PM) *

Szerintem mindenki tudta, hogy hogy értem az előadót, ebbe kár is belekötni. Persze azzal nem tudok mit csinálni, hogy azért nem tartod nagyra Fábryt mert olyan politikai nézetekből csinál viccet, amelyeket te a magadénak tekintesz. Európa legjobb showmanjének, és stand-up komédiásának tartom, de ti nem hoztatok fel olyan érvet és elnézve a magyar adatokat nem is látok olyan érvet, hogy ezt másképp tarsam. Szerintem ha egy 10 milliós országban valakit közel két millióan néznek, az eléggé jó érv. Ha megnézzük mondjuk az egyesült államokat, nem sok olyan showman van ott is, aki 50 milliós nézettséggel rendelkezik. Sőt, még egy jobb NFL meccs sem közelíti ezt meg. Ez a pártatlanság dolog megint értelmetlen, mint ahogy kifejtettem az előző hozzászólásomban is. Én még sosem láttam narancsban parádézni, sőt... a közvetlenebb élő fellépéseiben se mondott egy olyan kijelentést, hogy ez, vagy ez nem jó szakember, vagy rossz ember, vagy alkalmatlan a posztjára, amit betölt. Ha azt mondaná, hogy öcsém, de szar ez a kormány, Fletót le kéne váltani és szavazzatok Orbánra, akkor azt mondom, hogy igen, ez bizony elkörcstelen és a közszolgálati és kereskedelmi televíziózás alapelveit sérti. Ha ilyet akartok látni, akkor nézzetek Heti Hetest... wink.gif
Mariachi
QUOTE(grasslover @ Nov 23 2007, 10:59 AM) *

Vagy.

Ezt egyszer sem tagadta le, egyébként ezt még ő mondta és meg is hívta a showba azokat akikkel együtt találják ki a vicceket. Egyébként az előre megírt dolgoknál is szokott poénkodni, amikor nem tudja elolvasni mi van a táblára írva, vagy nem érti stb. és ezek benne is maradtnak általában a műsorban. Mondjuk én sem nézem rendszeresen, mert akkor megy a CSI, de nincsen új évad szívesen megnézem. Én azt mondom, hogy egy kellemes színvolt és inkább őt lássam a tvben, mint Anetkát, Tüncikét és társaikat a kibeszélő/megbeszélő/szembesítő/valóság és egyéb "showk" helyett. Egyébként ennyire vágod mi volt 98 és 2002 közt adáson ? Mert én egy részre nem emlékszem. tongue.gif

khabal : Ha arra az előadásra gondolsz, amikor fekete háttér előtt táncoltak, akkor lehet, hogy nem lesz igazad, mert a nézők szerintem be fogják szavazni. smile.gif
Real013
QUOTE(kismoki @ Nov 23 2007, 02:45 PM) *

Szerintem mindenki tudta, hogy hogy értem az előadót, ebbe kár is belekötni. Persze azzal nem tudok mit csinálni, hogy azért nem tartod nagyra Fábryt mert olyan politikai nézetekből csinál viccet, amelyeket te a magadénak tekintesz. Európa legjobb showmanjének, és stand-up komédiásának tartom, de ti nem hoztatok fel olyan érvet és elnézve a magyar adatokat nem is látok olyan érvet, hogy ezt másképp tarsam. Szerintem ha egy 10 milliós országban valakit közel két millióan néznek, az eléggé jó érv. Ha megnézzük mondjuk az egyesült államokat, nem sok olyan showman van ott is, aki 50 milliós nézettséggel rendelkezik. Sőt, még egy jobb NFL meccs sem közelíti ezt meg. Ez a pártatlanság dolog megint értelmetlen, mint ahogy kifejtettem az előző hozzászólásomban is. Én még sosem láttam narancsban parádézni, sőt... a közvetlenebb élő fellépéseiben se mondott egy olyan kijelentést, hogy ez, vagy ez nem jó szakember, vagy rossz ember, vagy alkalmatlan a posztjára, amit betölt. Ha azt mondaná, hogy öcsém, de szar ez a kormány, Fletót le kéne váltani és szavazzatok Orbánra, akkor azt mondom, hogy igen, ez bizony elkörcstelen és a közszolgálati és kereskedelmi televíziózás alapelveit sérti. Ha ilyet akartok látni, akkor nézzetek Heti Hetest... wink.gif

Heti Hetes mindentől fügetlenül szerintem nagyon szórakoztató.Éegaéábbis én végignevetem.Jáksó faviccei haálosak,Hajós szimplán egy állat rolleyes.gif biggrin.gif
-moki-
QUOTE(Gyu @ Nov 23 2007, 11:04 AM) *

Hofi Géza nem csinált ilyet? Ő olyan szinten művelte, hogy mást már simán elvittek volna olyan helyekre, ahonnan nem igazán jöttek vissza. Apám, sőt édesanyám is élt abban a korban és még sem kapcsol el felháborodva az ilyen műsorokról ledegradálva azt mindenfélének, sőt... együtt nevetnek rajta velünk pedig ők is meséltek nekünk olyan dolgokat, amit szinte el sem hittünk wink.gif Nem kell ide a dráma.

QUOTE(Real013 @ Nov 23 2007, 02:48 PM) *

Heti Hetes mindentől fügetlenül szerintem nagyon szórakoztató.Éegaéábbis én végignevetem.Jáksó faviccei haálosak,Hajós szimplán egy állat rolleyes.gif biggrin.gif

Én is végig röhögöm, főleg amióta Verebes Pityu elreppent. laugh.gif

Amúgy ajánlom mindenki figyelmébe EZT. Ez sok mindenre választ ad.
Real013
Te Moki,ezek nagyon nem bírnak a Fábryval laugh.gif
Gyu
QUOTE(kismoki @ Nov 23 2007, 02:45 PM) *

LOL te gyanúsítasz meg engem félreértéssel, amikor Te értesz félre...Nincs semmilyen politikai hovatartozásom, aki ismer, tudja, hgoy apolitikus vagyok és jogom van a teáltalad elfogultan bálványozott "előadót" nem kedvelni és ezt a véleményemet el is mondani. Változatlanul úgy gondolom, a többi európai Stand-up komédiás ismerete nélkül botorság egy magyar humoristát Európa legjobbjának tartani, és ha jobban belegondolsz ebbe, magad is rá fogsz jönni, hogy ennek megitéléséhez nem elég, hogy MAGYARORSZÁGON 10 millióból 2 millióan nézik.. (mert akkor Európa legjobb együttese az MC Haver és a Tekknő, és a legzseniálisabb sorozata a Barátok közt - hiszen elnézve a magyar adatokat ez derül ki...) mert akkor egy ANGOL showmant, ha 50 millióból 10 millióan néznek, akkor ezt a logikát használva 5-ször jobb, mint Fábry. Vagy ha százalékosan nézzük, akkor mondjuk Luxemburgban, ha egy showműsort a lakosság 25%-a néz, akkor máris jobb a showman, mint Fábry? erre mondják az amerikaiak, hgoy "come on", ne beszéljünk már durvaságokat... Elhiszem, hgoy szereted, és hidd el én nem bántok senkit, se téged, se őt. Csak nem kedvelem.
A Heti Hetes ugyanúgy zavar az elfogultságával_ mondhatni MINDEN elfogultság zavar, lévén lehetetlenné teszi az objektív megitélést és kinyilatkozást - erre mutattál kiváló példát magad is.

QUOTE(kismoki @ Nov 23 2007, 02:52 PM) *

Hofi Géza nem csinált ilyet? Ő olyan szinten művelte, hogy mást már simán elvittek volna olyan helyekre, ahonnan nem igazán jöttek vissza. Apám, sőt édesanyám is élt abban a korban és még sem kapcsol el felháborodva az ilyen műsorokról ledegradálva azt mindenfélének, sőt... együtt nevetnek rajta velünk pedig ők is meséltek nekünk olyan dolgokat, amit szinte el sem hittünk wink.gif Nem kell ide a dráma.

Nem kell a dráma? Hány éves is vagy? smile.gif Ugye hogy nem 50 smile.gif
Szanyoc
Wow, itt a GS fórumon megengedett dolog politikai topik nyitása?
Real013
QUOTE(Szanyoc @ Nov 23 2007, 03:33 PM) *

Gyyááá,nemá kioktasd Gyu-t biggrin.gif tongue.gif smile.gif biggrin.gif laugh.gif
-OJ-

Nem
Eszedbe se jusson wink.gif
Gyu

Hol van iylen, természetesen töröljük.

QUOTE(Real013 @ Nov 23 2007, 03:35 PM) *

Gyyááá,nemá kioktasd Gyu-t biggrin.gif tongue.gif smile.gif biggrin.gif laugh.gif

Ehh, be kéne a fórumszabályzatba venni, hogy gúnyolódni tilos, csak a normális, intelligens hozzászólás megengedett. mennyivel kevesebb munkánk lenne smile.gif Persze ez nem rád vonatkozik, félreértés ne essék, csak úgy eszembejutott smile.gif
-Arch-
Heti Hetes dry.gif dry.gif az egy szenny huh.gif 500-600 Ft-ért fikázzák a magyarokat.
Real013
QUOTE(Gyu @ Nov 23 2007, 03:40 PM) *

Ehh, be kéne a fórumszabályzatba venni, hogy gúnyolódni tilos, csak a normális, intelligens hozzászólás megengedett. mennyivel kevesebb munkánk lenne smile.gif Persze ez nem rád vonatkozik, félreértés ne essék, csak úgy eszembejutott smile.gif

Gúnyolodni tilos-sal ki lehetne szedni egybőla csevegős topicokat biggrin.gif

Na,de,most nem nézek semmit,de holnap ha jól tudom,Ed Wood a Tv-ben!

QUOTE(ArchWarrior @ Nov 23 2007, 03:44 PM) *

Heti Hetes dry.gif dry.gif az egy szenny huh.gif 500-600 Ft-ért fikázzák a magyarokat.

He? biggrin.gif
-OJ-
QUOTE(Gyu @ Nov 23 2007, 03:40 PM) *

csak a normális, intelligens hozzászólás megengedett. mennyivel kevesebb munkánk lenne smile.gif

Hát persze, hiszen mennyivel kevesebb hozzászólás születne laugh.gif laugh.gif laugh.gif

VAGY

Nem győznénk törölgetni biggrin.gif
Szanyoc
[quote name='Gyu' date='Nov 23 2007, 03:40 PM' post='2600618']
[/quote]
[quote name='-OJ-' date='Nov 23 2007, 03:39 PM' post='2600615']
Nem
Eszedbe se jusson wink.gif
[/quote]
[quote name='Real013' date='Nov 23 2007, 03:35 PM' post='2600592']
[/quote]
Oké. Csak úgy eszembe jutott. Tudom, elkéne olvasni a szabályzatot.
Real013
QUOTE(Szanyoc @ Nov 23 2007, 03:49 PM) *

Oké. Csak úgy eszembe jutott. Tudom, elkéne olvasni a szabályzatot.

Csak egyszer kellene.Egyébként én sem olvastam el,de lassan 3 éve itt vagyok,vágom a dolgokat biggrin.gif
martin_dante
QUOTE(ArchWarrior @ Nov 23 2007, 11:04 AM) *

Már Bocs Grass De Te is nyomattad unsure.gif és én az előbbi HSZ-t csak azért irtam hogy erre a dologra felhivjam a figyelmet huh.gif blink.gif nah mindegy ph34r.gif

Ez igaz, elég sokszor támadtad le az ellenzéket, Grass, akkor meg hol volt Gyu? Előkeresni meg nem fogok ilyet Gyu, ne is kérd biggrin.gif
A vitához meg nem szólnék hozzá, csak annyit, hogy én bírom Fábryt, és imádok politizálni, csak nem szoktam, mert ha két ellentétes politikai vélemény ütközik akkor általában mindig nagy viták vannak... Azt meg én nem szeretem.
-moki-
QUOTE(Gyu @ Nov 23 2007, 03:06 PM) *

LOL te gyanúsítasz meg engem félreértéssel, amikor Te értesz félre...Nincs semmilyen politikai hovatartozásom, aki ismer, tudja, hgoy apolitikus vagyok és jogom van a teáltalad elfogultan bálványozott "előadót" nem kedvelni és ezt a véleményemet el is mondani. Változatlanul úgy gondolom, a többi európai Stand-up komédiás ismerete nélkül botorság egy magyar humoristát Európa legjobbjának tartani, és ha jobban belegondolsz ebbe, magad is rá fogsz jönni, hogy ennek megitéléséhez nem elég, hogy MAGYARORSZÁGON 10 millióból 2 millióan nézik.. (mert akkor Európa legjobb együttese az MC Haver és a Tekknő, és a legzseniálisabb sorozata a Barátok közt - hiszen elnézve a magyar adatokat ez derül ki...) mert akkor egy ANGOL showmant, ha 50 millióból 10 millióan néznek, akkor ezt a logikát használva 5-ször jobb, mint Fábry. Vagy ha százalékosan nézzük, akkor mondjuk Luxemburgban, ha egy showműsort a lakosság 25%-a néz, akkor máris jobb a showman, mint Fábry? erre mondják az amerikaiak, hgoy "come on", ne beszéljünk már durvaságokat... Elhiszem, hgoy szereted, és hidd el én nem bántok senkit, se téged, se őt. Csak nem kedvelem.
A Heti Hetes ugyanúgy zavar az elfogultságával_ mondhatni MINDEN elfogultság zavar, lévén lehetetlenné teszi az objektív megitélést és kinyilatkozást - erre mutattál kiváló példát magad is.
Nem kell a dráma? Hány éves is vagy? smile.gif Ugye hogy nem 50 smile.gif

Te nem azt mondtad, hogy nem kedveled... azzal nekem semmi bajom, ha valaki nem kedveli azt, amit én kedvelek, csak akkor ne degradálja le azt. A logikám teljes mértékben helytálló... a zenének egyrészt ehhez semmi köze, tudtommal nézettségi adatokról volt szó, nem eladási listákról. Luxemburg akármennyire is kicsit... ugyanolyan értelmes, köznapi emberek lakják mint mi kb hasonló igényekkel. Nekik is van x TV csatornájuk (jelzem a vezető adójuk szintén RTL group tag, szóval együtt érzünk velük, vágott filmek for the win xD) és ugyanúgy van nézettségi harc, mint nálunk. Ha ott képes egy show lekötni a lakosság 1/5-ét (nem győzöm hangsúlyozni, hogy ott is van kábel tv, műholdas tv szolgáltatás, ezernyi ezernyi csatorna és lehetőség arra, hogy ne csak egy adót nézzenek) akkor az igen is eredmény. Abban egyet értek veled, hogy nem minden esetben jelent garanciát arra a nézettség, hogy az a műsor jó-e, vagy sem (a zenét és egyéb dolgokat ne keverjük bele) de ilyen szinten, amilyet a Fábry show képvisel, bizony nyugodtan lehet általánosítani. Fábry showja ugye Leno Tonight Showjának a mintájára készült olyan technikai háttérrel, ami szintén világ színvonalú. (ebbe gondolom nem kötsz bele, tudjuk, hogy ki a show producere és hogy mennyit ölt már a műsorba ) Ezt is el kell ismerni, és azt is... hogy ez a háttér mit sem érne egy olyan karakter nélkül, mint Fábry. Fábry olyan, mint Kovács Ákos... a magyar zenei piacon képes volt több mint 1 millió lemezt előadni, tán ő rá se lehet mondani, hogy Európa, sőt, világszintű előadó?

A Barátok köztöt már nem nézem... mégis. Egy egyszerű öltettel hatalmasat kaszált. Szokványos tömbház nem éppen szokványos hétköznapokkal. Néha ennyi elég a sikerhez és nem lehet azt rá mondani, hogy rossz, mert a bájával millió embereket szerzett meg magának. Vagy most mondjuk a Jóbarátokra is azt, hogy nem jó, mert hú de sok millió ember szereti, biztos csak a birkák szeretik?

Jah és ha egy angol showmant 10 millióan néznek, akkor igen, az akkora teljesítmény, mint amit Fábry elért. Csak ugye ha ez angliában történne meg, akkor arról az egész világ tudna wink.gif Ebbe meg most kár belemenni, hogyha nem ide születik, akkor bla bla bla... más tészta.

Én személy szerint lezártam. Nem rajongok Fábryért, csak elismerem őt, méghozzá nem is ok nélkül. Igazad van, a mostani fábry már nem az, ami 2-3 éve volt, de ez megint más tészta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.