Te nem azt mondtad, hogy nem kedveled... azzal nekem semmi bajom, ha valaki nem kedveli azt, amit én kedvelek, csak akkor ne degradálja le azt. A logikám teljes mértékben helytálló... a zenének egyrészt ehhez semmi köze, tudtommal nézettségi adatokról volt szó, nem eladási listákról. Luxemburg akármennyire is kicsit... ugyanolyan értelmes, köznapi emberek lakják mint mi kb hasonló igényekkel. Nekik is van x TV csatornájuk (jelzem a vezető adójuk szintén RTL group tag, szóval együtt érzünk velük, vágott filmek for the win xD) és ugyanúgy van nézettségi harc, mint nálunk. Ha ott képes egy show lekötni a lakosság 1/5-ét (nem győzöm hangsúlyozni, hogy ott is van kábel tv, műholdas tv szolgáltatás, ezernyi ezernyi csatorna és lehetőség arra, hogy ne csak egy adót nézzenek) akkor az igen is eredmény. Abban egyet értek veled, hogy nem minden esetben jelent garanciát arra a nézettség, hogy az a műsor jó-e, vagy sem (a zenét és egyéb dolgokat ne keverjük bele) de ilyen szinten, amilyet a Fábry show képvisel, bizony nyugodtan lehet általánosítani. Fábry showja ugye Leno Tonight Showjának a mintájára készült olyan technikai háttérrel, ami szintén világ színvonalú. (ebbe gondolom nem kötsz bele, tudjuk, hogy ki a show producere és hogy mennyit ölt már a műsorba ) Ezt is el kell ismerni, és azt is... hogy ez a háttér mit sem érne egy olyan karakter nélkül, mint Fábry. Fábry olyan, mint Kovács Ákos... a magyar zenei piacon képes volt több mint 1 millió lemezt előadni, tán ő rá se lehet mondani, hogy Európa, sőt, világszintű előadó?
A Barátok köztöt már nem nézem... mégis. Egy egyszerű öltettel hatalmasat kaszált. Szokványos tömbház nem éppen szokványos hétköznapokkal. Néha ennyi elég a sikerhez és nem lehet azt rá mondani, hogy rossz, mert a bájával millió embereket szerzett meg magának. Vagy most mondjuk a Jóbarátokra is azt, hogy nem jó, mert hú de sok millió ember szereti, biztos csak a birkák szeretik?
Jah és ha egy angol showmant 10 millióan néznek, akkor igen, az akkora teljesítmény, mint amit Fábry elért. Csak ugye ha ez angliában történne meg, akkor arról az egész világ tudna

Ebbe meg most kár belemenni, hogyha nem ide születik, akkor bla bla bla... más tészta.
Én személy szerint lezártam. Nem rajongok Fábryért, csak elismerem őt, méghozzá nem is ok nélkül. Igazad van, a mostani fábry már nem az, ami 2-3 éve volt, de ez megint más tészta.
azért az ne felejtsd el hogy nálunk kb az ország felében 3 adó fogható (rtl, tv2, m1... talán még dunatv) csak amig USA-ban a legkisebb településen is olyan kábelTv van amin jön egyszerre legalbb 60 csatorna
és azért 60 csatorna közül egyre tévedni nem ugyanaz mint 3-ból kiválasztani azt a műsort ami megy csütörtök este (m1 felejtős, tv2-n meg semmi érdemi nem megy akkor)