Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
RethaMilek
Bele merek szólni a vitátokba. smile.gif

"Te milyen filmet nézel most a Tv-ben?"

Semmit, de veszem fel az Ed Wood-ot. Holnap remélhetőleg időm is lesz megnézni. Végre megint valami jó a tv-ben, tök örülök neki. Legalábbis remélem, hogy jó, mert még nem láttam. De aktől eddig hallottam róla, az mind dicsérte. Meg amúgyis. Tuti jó.

(Fábry-t nem szeretem. De semmi ilyesmit. Én az ilyen poénokon nem nagyon tudok nevetni. Jobban szeretem a spontán jövős dolgokat, mint az előre megírtat. Szóval inkább beszélgetek ismerősökkel és velük próbálok nevetgélni smile.gif )
grasslover
QUOTE(RethaMilek @ Nov 23 2007, 10:24 PM) *

Bele merek szólni a vitátokba. smile.gif

"Te milyen filmet nézel most a Tv-ben?"

Semmit, de veszem fel az Ed Wood-ot. Holnap remélhetőleg időm is lesz megnézni. Végre megint valami jó a tv-ben, tök örülök neki. Legalábbis remélem, hogy jó, mert még nem láttam. De aktől eddig hallottam róla, az mind dicsérte. Meg amúgyis. Tuti jó.

Nem hiába került fel a Motion Renaissance-ra, annyit elmondhatok cool.gif
RethaMilek
QUOTE(grasslover @ Nov 23 2007, 10:37 PM) *

Nem hiába került fel a Motion Renaissance-ra, annyit elmondhatok cool.gif

Ja... Gondolom. Oda nem hiába kerülnek fel az írások.
-moki-
QUOTE(RethaMilek @ Nov 23 2007, 10:41 PM) *

Ja... Gondolom. Oda nem hiába kerülnek fel az írások.

Elnézve a nézettségüket... hiába laugh.gif
Mitisz
Most néztem az Ed Wood-ot , Grass még régebben ajánlotta nekem smile.gif Nagyon-nagyon tetszett , de nem a legjobb Burton film , szerintem smile.gif
khabal
QUOTE(kismoki @ Nov 23 2007, 04:28 PM) *

Te nem azt mondtad, hogy nem kedveled... azzal nekem semmi bajom, ha valaki nem kedveli azt, amit én kedvelek, csak akkor ne degradálja le azt. A logikám teljes mértékben helytálló... a zenének egyrészt ehhez semmi köze, tudtommal nézettségi adatokról volt szó, nem eladási listákról. Luxemburg akármennyire is kicsit... ugyanolyan értelmes, köznapi emberek lakják mint mi kb hasonló igényekkel. Nekik is van x TV csatornájuk (jelzem a vezető adójuk szintén RTL group tag, szóval együtt érzünk velük, vágott filmek for the win xD) és ugyanúgy van nézettségi harc, mint nálunk. Ha ott képes egy show lekötni a lakosság 1/5-ét (nem győzöm hangsúlyozni, hogy ott is van kábel tv, műholdas tv szolgáltatás, ezernyi ezernyi csatorna és lehetőség arra, hogy ne csak egy adót nézzenek) akkor az igen is eredmény. Abban egyet értek veled, hogy nem minden esetben jelent garanciát arra a nézettség, hogy az a műsor jó-e, vagy sem (a zenét és egyéb dolgokat ne keverjük bele) de ilyen szinten, amilyet a Fábry show képvisel, bizony nyugodtan lehet általánosítani. Fábry showja ugye Leno Tonight Showjának a mintájára készült olyan technikai háttérrel, ami szintén világ színvonalú. (ebbe gondolom nem kötsz bele, tudjuk, hogy ki a show producere és hogy mennyit ölt már a műsorba ) Ezt is el kell ismerni, és azt is... hogy ez a háttér mit sem érne egy olyan karakter nélkül, mint Fábry. Fábry olyan, mint Kovács Ákos... a magyar zenei piacon képes volt több mint 1 millió lemezt előadni, tán ő rá se lehet mondani, hogy Európa, sőt, világszintű előadó?

A Barátok köztöt már nem nézem... mégis. Egy egyszerű öltettel hatalmasat kaszált. Szokványos tömbház nem éppen szokványos hétköznapokkal. Néha ennyi elég a sikerhez és nem lehet azt rá mondani, hogy rossz, mert a bájával millió embereket szerzett meg magának. Vagy most mondjuk a Jóbarátokra is azt, hogy nem jó, mert hú de sok millió ember szereti, biztos csak a birkák szeretik?

Jah és ha egy angol showmant 10 millióan néznek, akkor igen, az akkora teljesítmény, mint amit Fábry elért. Csak ugye ha ez angliában történne meg, akkor arról az egész világ tudna wink.gif Ebbe meg most kár belemenni, hogyha nem ide születik, akkor bla bla bla... más tészta.

Én személy szerint lezártam. Nem rajongok Fábryért, csak elismerem őt, méghozzá nem is ok nélkül. Igazad van, a mostani fábry már nem az, ami 2-3 éve volt, de ez megint más tészta.

azért az ne felejtsd el hogy nálunk kb az ország felében 3 adó fogható (rtl, tv2, m1... talán még dunatv) csak amig USA-ban a legkisebb településen is olyan kábelTv van amin jön egyszerre legalbb 60 csatorna

és azért 60 csatorna közül egyre tévedni nem ugyanaz mint 3-ból kiválasztani azt a műsort ami megy csütörtök este (m1 felejtős, tv2-n meg semmi érdemi nem megy akkor)

szóval ha a lakosság 1/5 nézi ott a műsört az jóval nagyobb dolog mint nálunk
-moki-
QUOTE(khabal @ Nov 24 2007, 12:36 AM) *

azért az ne felejtsd el hogy nálunk kb az ország felében 3 adó fogható (rtl, tv2, m1... talán még dunatv) csak amig USA-ban a legkisebb településen is olyan kábelTv van amin jön egyszerre legalbb 60 csatorna

és azért 60 csatorna közül egyre tévedni nem ugyanaz mint 3-ból kiválasztani azt a műsort ami megy csütörtök este (m1 felejtős, tv2-n meg semmi érdemi nem megy akkor)

szóval ha a lakosság 1/5 nézi ott a műsört az jóval nagyobb dolog mint nálunk

Jó, de amerikában se csak úgy jön az a több száz csatorna. A nézettségi adatok pedig nem tesznek különbséget abban, hogy az illető 4, vagy 200 csatorna közül választotta ki azt, amit néz... ennyi erővel bele vehetnénk azt is, hogy mi helyett választotta a tv nézést... például elmehetett volna helyette moziba, színházba, vagy vacsorázni laugh.gif
khabal
QUOTE(kismoki @ Nov 24 2007, 01:02 AM) *

Jó, de amerikában se csak úgy jön az a több száz csatorna. A nézettségi adatok pedig nem tesznek különbséget abban, hogy az illető 4, vagy 200 csatorna közül választotta ki azt, amit néz... ennyi erővel bele vehetnénk azt is, hogy mi helyett választotta a tv nézést... például elmehetett volna helyette moziba, színházba, vagy vacsorázni laugh.gif

persze hogy nem tesznek különbséget éppen ezt mondom, pedig kéne

Győzike is nagy showman mert kb másfél millióan nézik hetente:)
martin_dante
Ma háromnegyed tízkor m2-n Szelíd motorosok!!!
-Arch-
Lesz majd a Kisértethajó biggrin.gif XD
Drakeamarth
QUOTE(ArchWarrior @ Nov 24 2007, 04:55 PM) *

Jujj, retek klubon hogy bevolt egyszer már reklámozva, hogy a Múmia rendezőjétől, ehhez képest egy kalap sz*r. Akkor már inkább a Szellemhajó Julianne margulies-zel, az sokkal igényesebb wink.gif
martin_dante
QUOTE(ArchWarrior @ Nov 24 2007, 04:55 PM) *

Az krva nagy laugh.gif Treat Williams meg Famke Janssen rolleyes.gif rolleyes.gif
JaniRazor
A Skorpiókirály cool.gif
-Arch-
QUOTE(martin_dante @ Nov 24 2007, 05:20 PM) *

Az krva nagy laugh.gif Treat Williams meg Famke Janssen rolleyes.gif rolleyes.gif

megvan ennek a filmnek is a hangualta szerintem laugh.gif biggrin.gif főleg a vége rolleyes.gif biggrin.gif de nem nézem meg huh.gif blink.gif maradok a Szelid motorosoknál smile.gif unsure.gif
martin_dante
QUOTE(ArchWarrior @ Nov 24 2007, 08:40 PM) *

megvan ennek a filmnek is a hangualta szerintem laugh.gif biggrin.gif főleg a vége rolleyes.gif biggrin.gif de nem nézem meg huh.gif blink.gif maradok a Szelid motorosoknál smile.gif unsure.gif

Én ezeket a szörnyeket bírom nagyon, meg ahogyan a végén ott van az óriás kígyó, aztán a menekülés a jettel, nagy robbanások... a végén meg elkezdenek mozogni a szigeten a fák... tiszta LOST xD laugh.gif laugh.gif biggrin.gif
Jól teszed, de addig nézzed ezt biggrin.gif
-moki-
QUOTE(khabal @ Nov 24 2007, 01:54 AM) *

persze hogy nem tesznek különbséget éppen ezt mondom, pedig kéne

Győzike is nagy showman mert kb másfél millióan nézik hetente:)

Tudtommal Győzike egy valóságshowban szerepel, nem pedig egy stand-up talkshow házigazdája és showmestere wink.gif Vagy akkor ennyi erővel már Berényi Miki is showman, mert sokan nézik? laugh.gif
FECA77
QUOTE(kismoki @ Nov 25 2007, 12:45 AM) *

Tudtommal Győzike egy valóságshowban szerepel, nem pedig egy stand-up talkshow házigazdája és showmestere wink.gif Vagy akkor ennyi erővel már Berényi Miki is showman, mert sokan nézik? laugh.gif

ja, Berényi's Strikes BAck laugh.gif
Iam_The_Ghost
A Kapitány és Katona mennyire jó film? Mert már régebb óta megszeretném nézni, de lesz a Collateral és igaz, hogy már láttam, de megint megnézném...
Real013
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Nov 25 2007, 06:39 PM) *

A Kapitány és Katona mennyire jó film? Mert már régebb óta megszeretném nézni, de lesz a Collateral és igaz, hogy már láttam, de megint megnézném...

Kifejezetten jó film.Russel Crowe nagyon jó benn,mint mindig.
Iam_The_Ghost
QUOTE(Real013 @ Nov 25 2007, 06:46 PM) *

Kifejezetten jó film.Russel Crowe nagyon jó benn,mint mindig.

Akkor megnézem, most nincs kedvem az egyiket felvételre állítani. rolleyes.gif
-OJ-

Crowe sokkal nagyobbat alakít benne, mint a Gladiátorban
grasslover
QUOTE(Iam_The_Ghost @ Nov 25 2007, 07:39 PM) *

Akkor megnézem, most nincs kedvem az egyiket felvételre állítani. rolleyes.gif

Jól is jársz vele, én azt a filmet iszonyatosan élveztem mind a négy megtekintés során biggrin.gif
RethaMilek

A Collateral nem tetszett.
A vitrolás hajók a kedvencem, Lord Nelson-ról megemlékeznek a Kapitány és katonában, ráadásul dicsérik, egy rész van benne, amit nem szeretek, de jó film, tetszett. smile.gif
martin_dante
Nekem a Collateral is nagyon bejött... Jamie Foxx remek, de az igazi meglepetés Cruise volt, na meg a zene. A zene nagyon el van találva cool.gif
-Arch-
QUOTE(martin_dante @ Nov 25 2007, 08:52 PM) *

Nekem a Collateral is nagyon bejött... Jamie Foxx remek, de az igazi meglepetés Cruise volt, na meg a zene. A zene nagyon el van találva cool.gif

cool.gif cool.gif jó kis film ez, megvan a hangualta biggrin.gif a diszkós rész tiszta Kane and Lynch laugh.gif laugh.gif biggrin.gif biggrin.gif cool.gif
Iam_The_Ghost
Na végülis a Kapitányt se néztem végig, az utolsó 1 órát felvettem. biggrin.gif Majd a nap folyamán megnézem.

Collateral meg Nekem nagyon bejött, következő alkalommal újra megnézem.
SSJfreezy
Collateral-t én is nagyon bírom...és tegnap még egészen jó időben adták..amikor először láttam tv-ben..akkor hajnali fél2ig néztem..de nem bírtam kikapcsolni..most is megnéztem,így kicsit emberibb időben happy.gif
tiborov
ma este (dec. 2. vasárnap) 20:30-kor új magyar sorozat debütál az HBO-n, teljesen új, fiatal alkotók munkája, ígéretesnek tűnik
Született Lúzer
Ante
Kegyetlen bánásmód jó film? látta már valaki?
-OJ-
QUOTE(aNte @ Dec 2 2007, 06:21 PM) *

Elég unalmas unsure.gif
Drakeamarth
QUOTE(aNte @ Dec 2 2007, 06:21 PM) *

szerintem jó, nekem tetszett. Vannak benne jó poénok biggrin.gif
Pettya
minnyá' Ali G Indahouse nigga laugh.gif
Edemking
QUOTE(Pettya @ Dec 8 2007, 11:08 PM) *

minnyá' Ali G Indahouse nigga laugh.gif

Állat film lesz. biggrin.gif
Pettya
QUOTE(Edemking @ Dec 8 2007, 11:09 PM) *

Állat film lesz. biggrin.gif

szakadok, még így magyarul is laugh.gif
martin_dante
Amúgy mi ez a szar szinkron? Ez volt régen is? Mert én másra emlékszem... huh.gif

szerk.: utánaolvastam. Új szinkron... Szánalmas, hogy azért csináltak neki egy vadonat újat (ami egy kalap szar) mert az előző tele volt trágár szövegekkel -> na meg eredetiséggel. Na mindegy, riszpekt!
Pettya
QUOTE(martin_dante @ Dec 8 2007, 11:28 PM) *

Amúgy mi ez a szar szinkron? Ez volt régen is? Mert én másra emlékszem... huh.gif

szerk.: utánaolvastam. Új szinkron... Szánalmas, hogy azért csináltak neki egy vadonat újat (ami egy kalap szar) mert az előző tele volt trágár szövegekkel -> na meg eredetiséggel. Na mindegy, riszpekt!

ja én is néztem, elég trágya ez a szinkron
Ante
Hát én elkezdtem nézni, de felénél abbahagytam a szinkron miatt. Nyugtassatok meg, hogy eredetiben sokkal jobb ph34r.gif
martin_dante
QUOTE(aNte @ Dec 9 2007, 12:57 AM) *

Hát én elkezdtem nézni, de felénél abbahagytam a szinkron miatt. Nyugtassatok meg, hogy eredetiben sokkal jobb ph34r.gif

Sokkal jobb rolleyes.gif 990-ért megveheted a dvd-t bárhol, szinkron viszont nincs rajta.
Norbi101
Batman visszatér 17:05

A légiós 19:35
Ma viasat3-on.
FESTER
QUOTE(Norbi101 @ Dec 9 2007, 08:35 AM) *

Batman visszatér 17:05

A légiós 19:35
Ma viasat3-on.

19:30-tól én inkább a kincs ami nincs et választom ma este.
-OJ-
Idáig néztem a Tróját mad.gif

A tulkok az utolsó csepp vért is kivágták belőle dry.gif dry.gif dry.gif
-moki-
Ne is mond... majdnem leborítottam a TVt a helyéről. Aki először látja, azt hiszi, hogy tényleg Achilleus halt meg ott, mivel nem mutatják az arcát, mert fuldoklik... szánalmas...
Mortanius
Most nézem, hogy 16-os karikás a Passio a TV2-n. biggrin.gif
Ennyire megenyhültek a cenzorok, vagy tényleg ki fogják vágni a kínzós részt? biggrin.gif

szerk: Most nézem, hogy oltári nagy baromság lett a második mondatom. biggrin.gif De azért bennt hagyon, hagy derüljetek rajta egyet. biggrin.gif
Ante
Apocalypto
-moki-
QUOTE(Mortanius @ Dec 9 2007, 11:21 PM) *

Most nézem, hogy 16-os karikás a Passio a TV2-n. biggrin.gif
Ennyire megenyhültek a cenzorok, vagy tényleg ki fogják vágni a kínzós részt? biggrin.gif

szerk: Most nézem, hogy oltári nagy baromság lett a második mondatom. biggrin.gif De azért bennt hagyon, hagy derüljetek rajta egyet. biggrin.gif

Passió után tényleg elhittem, hogy Jézus Isten fia... 40 liter vért csak Isten fia tud kivérezni laugh.gif
Mortanius
QUOTE(kismoki @ Dec 10 2007, 12:08 AM) *

Passió után tényleg elhittem, hogy Jézus Isten fia... 40 liter vért csak Isten fia tud kivérezni laugh.gif

Az tuti. És még a Szent Grál-ba is marad tartaléka. laugh.gif
(én kérek elnézést)
hunocsi
DVD-ről, de a TV-ben az "Az ördög jobb és bal keze"-t smile.gif
Real013
QUOTE(kismoki @ Dec 10 2007, 12:08 AM) *

biggrin.gif Egyébként ez tökre igaz,mármint hogy rohadtul el volt túlozva. biggrin.gif
Ante
QUOTE(Real013 @ Dec 10 2007, 02:48 PM) *

biggrin.gif Egyébként ez tökre igaz,mármint hogy rohadtul el volt túlozva. biggrin.gif

Igen, de ha azt veszed, az áltagnéző már bizonyos fokon már hozzászokott a vér és az erőszak látványához, így ahhoz, hogy a megfelelő sokkoló hatást elérje, Gibsonnak bizony túloznia kellett...
Real013
QUOTE(aNte @ Dec 10 2007, 10:24 PM) *

Igen, de ha azt veszed, az áltagnéző már bizonyos fokon már hozzászokott a vér és az erőszak látványához, így ahhoz, hogy a megfelelő sokkoló hatást elérje, Gibsonnak bizony túloznia kellett...

Gibson ha kell ha nem,nyomatja a vért,mert meg va őrülve.Lásd South Park.Érdekes módon a Rettenthetetlen még nagyon jó volt. rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.