Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
DeMorAliZaToR
QUOTE(martin_dante @ Jan 2 2008, 04:13 PM) *

Ma 22.00-kor m1-en Oldboy, kötsögööök sleep.gif

AvataromrÓl jutott eszedbe? :DDD
Amúgy most láttam múlt héten de lehet h megnézem ma este ish...
martin_dante
QUOTE(DeMorAliZaToR @ Jan 2 2008, 05:28 PM) *

AvataromrÓl jutott eszedbe? :DDD
Amúgy most láttam múlt héten de lehet h megnézem ma este ish...

Nem, de azért vicces egybeesés laugh.gif tongue.gif
Freddy22
south park-a gyerekmolesztálás nem vicces vagy ilyesmi
gerhajdu
én néztem a csinibabát, hát az hatalmas film!
martin_dante
Ma John Q - Végszükség, és Conan - a Pusztító, nem tudom hány órakor.
Real01
Egy időben van a kettő, tehát csak az egyiket fogod nézni. tongue.gif A Conan se rossz, de én a John Q-t nézem, az jobbnak tűnik....
grasslover
QUOTE(Real01 @ Jan 3 2008, 09:29 PM) *

Egy időben van a kettő, tehát csak az egyiket fogod nézni. tongue.gif A Conan se rossz, de én a John Q-t nézem, az jobbnak tűnik....

Áááá, Conan az hatalmas kult cool.gif
Real01
QUOTE(grasslover @ Jan 3 2008, 09:30 PM) *

Áááá, Conan az hatalmas kult cool.gif

A John Q-t néztem, asszem nem bántam meg. cool.gif tongue.gif Bár lehet, hogy a Conan 2 is jó volt. unsure.gif Mondjuk csak az első részt láttam, az viszonylag tetszett.
grasslover
QUOTE(Real01 @ Jan 3 2008, 11:20 PM) *

A John Q-t néztem, asszem nem bántam meg. cool.gif tongue.gif Bár lehet, hogy a Conan 2 is jó volt. unsure.gif Mondjuk csak az első részt láttam, az viszonylag tetszett.

Szerintem éppenhogy a második Conan a jobb. Sokkal jobban szerepjátékos hangulata van, ahogy összeáll a csapat, mindenki másban jó, van tolvaj, harcos, íjász...stb. Ha toltál valaha fantasy RPG-t, akkor ez a film a kánaán.
JaniRazor
Nemsokára kezdődik a Tomb Raider, azt fogom nézni smile.gif
Zodiakus
QUOTE(JaniRazor @ Jan 4 2008, 09:04 PM) *

Nemsokára kezdődik a Tomb Raider, azt fogom nézni smile.gif

Én elkezdtem nézni, de hamar otthagytam. Szörnyű film dry.gif
Ante
QUOTE(Zodiakus @ Jan 4 2008, 10:29 PM) *

egyetértek, büntetés a javából... ph34r.gif
Iam_The_Ghost
Bizony, a hideg is kiráz tőle. Sry Angeline, tudom, nem számít sokat Neked, de ettől a filmtől utáltalak meg Téged. biggrin.gif Amikor 34-szerre rángatja fel a szemöldökét ugyanolyan bárgyú fejjel és mosollyal, akkor a gyűlőlet génjeim valamiért mindig felizzanak.
Real01
QUOTE(grasslover @ Jan 4 2008, 09:10 AM) *

Szerintem éppenhogy a második Conan a jobb. Sokkal jobban szerepjátékos hangulata van, ahogy összeáll a csapat, mindenki másban jó, van tolvaj, harcos, íjász...stb. Ha toltál valaha fantasy RPG-t, akkor ez a film a kánaán.

Akkor lehet, hogy nem nekem való. biggrin.gif Ugyanis nem bírom az RPG-ket..... /csak az FPS-TPS, focis, és autós gémeket szeretem/

QUOTE(Iam_The_Ghost @ Jan 4 2008, 11:01 PM) *

Bizony, a hideg is kiráz tőle. Sry Angeline, tudom, nem számít sokat Neked, de ettől a filmtől utáltalak meg Téged. biggrin.gif Amikor 34-szerre rángatja fel a szemöldökét ugyanolyan bárgyú fejjel és mosollyal, akkor a gyűlőlet génjeim valamiért mindig felizzanak.

Angelina szerintem ku.rva jó színésznő /amellett, hogy nem kicsit dögös...../, de nem az itteni alakítása miatt szeretem őt. biggrin.gif
Bár viszonylag nézhető film a Tomb Raider, de a világmegváltástól tényleg túl messze van.
Real013
QUOTE(Zodiakus @ Jan 4 2008, 10:29 PM) *

Megfelelelő szemlélettel nézve szórakoztató szvsz.A 2 viszont tényleg nagy bünti biggrin.gif
grasslover
QUOTE(Real013 @ Jan 5 2008, 12:12 PM) *

Megfelelelő szemlélettel nézve szórakoztató szvsz.A 2 viszont tényleg nagy bünti biggrin.gif

Megfelelő szemlélettel nézve a 2 is van olyan "jó" mint az első rész.
Real013
QUOTE(grasslover @ Jan 5 2008, 12:13 PM) *

Megfelelő szemlélettel nézve a 2 is van olyan "jó" mint az első rész.

Nekem megfelelő szemlélettel sem sikerült élvezni a 2-t ohmy.gif biggrin.gif
Ante
QUOTE(Real013 @ Jan 5 2008, 12:16 PM) *

Nekem megfelelő szemlélettel sem sikerült élvezni a 2-t ohmy.gif biggrin.gif

Nem volt elég megfelelő a szemléleted dry.gif Oda már nagyon megfelelő szemlélet kell biggrin.gif
DeMorAliZaToR
Ma 23:30 American Psycho @ RTL Klub
Old_Jolly_Joker
A Viasat Historyn most megy egy dokumentumfilm, Scorsese Scorsese-ről címmel.
Real013
QUOTE(DeMorAliZaToR @ Jan 6 2008, 01:35 PM) *

Ma 23:30 American Psycho @ RTL Klub

Rtl Klub-ról ne mondjatok filmeket,mert szarrá vannak vagdosva... dry.gif
martin_dante
QUOTE(Real013 @ Jan 6 2008, 03:16 PM) *

Elképzelem, hogy Bateman mondja a krvának "Most pedig most ki a vaginád... ne úgy, hátulról!" Bumm, Bateman már fizeti ki a két csajt, meg vannak verve, a nézőnek meg fogalma sincs, hogyan kerül oda a msáik csajszi xD
Darkdawn
QUOTE(martin_dante @ Jan 6 2008, 03:37 PM) *

Elképzelem, hogy Bateman mondja a krvának "Most pedig most ki a vaginád... ne úgy, hátulról!" Bumm, Bateman már fizeti ki a két csajt, meg vannak verve, a nézőnek meg fogalma sincs, hogyan kerül oda a msáik csajszi xD

kb ilyen lesz laugh.gif ph34r.gif pedig a tükrös jelenet a legkedvencem biggrin.gif biggrin.gif
DeMorAliZaToR
QUOTE(Real013 @ Jan 6 2008, 03:16 PM) *

De érted faxnak vágják ki ha az éjszakai sávba van 18+-os karikával? beteg...
Darkdawn
QUOTE(DeMorAliZaToR @ Jan 6 2008, 04:07 PM) *

De érted faxnak vágják ki ha az éjszakai sávba van 18+-os karikával? beteg...

azt hiszem mondta már valaki, hogy a német rtl nyesi szét ezeket a filmeket, itt már csak leadják s12.gif
DeMorAliZaToR
QUOTE(Darkdawn @ Jan 6 2008, 04:09 PM) *

azt hiszem mondta már valaki, hogy a német rtl nyesi szét ezeket a filmeket, itt már csak leadják s12.gif

Németek alapba megvannak őrülve gameket és szétcenzúrázzák meg mittomén még is ugyanolyan hülyék lesznek a kölykeik mint bárhol máshol ....
Darkdawn
QUOTE(DeMorAliZaToR @ Jan 6 2008, 04:43 PM) *

Németek alapba megvannak őrülve gameket és szétcenzúrázzák meg mittomén még is ugyanolyan hülyék lesznek a kölykeik mint bárhol máshol ....

mondjuk láttam a rémálom az elm utcában 5. részét a németen és magyaron is, és a magyaron mintha többet vágtak volna ki, szóval lehet, hogy belenyesnek itt is sad.gif
F4LL3N
Több a sokknál-t fogom nézni az RTL klubbon, egyszer már láttam régebben, tök bírom a főszereplő csajt! laugh.gif
martin_dante
QUOTE(BigBala @ Jan 6 2008, 08:02 PM) *

Több a sokknál-t fogom nézni az RTL klubbon, egyszer már láttam régebben, tök bírom a főszereplő csajt! laugh.gif

Azt hittem már, hogy az Ami sok, az soKK lesz biggrin.gif Az mekkora film... ez a Steve Martin-os baromság viszont... A legtűrhetőbb rész az, amikor Martin bemegy a fekák közé, és elkezd szleng szavakkal beszélni a fő ganxtával.
elindir
QUOTE(BigBala @ Jan 6 2008, 08:02 PM) *

tök bírom a főszereplő csajt! laugh.gif

Én legszívesebben belebetonoznám a földbe. laugh.gif
Real01
Az Amerikai pszichót az RTL-en. Sajna kb. a feléről lemaradtam. sad.gif De nem rossz film, Bale nagyon jó benne.
szati1
Ilyet sem mondtam még SOHA, de az RTL ma ki tett magáért és abszolúte a kedvemben járt.

-Több a sokknál -Nekem tetszett, főleg a 2. fele, könnyű limonádé, de én nagyokat röhögtem

-Hetihetes -Volt ez már jobb is, levezetésnek jó volt

-Amerikai pszichó -Végre a sok pár perces jelenet után az egész filmet láthattam elejétől a végéig és hihetetlen volt. Bale még szobrot kap, erre a nyakamat teszem!
Darkdawn
Ó jee, nem vágták szét az Amerikai Pszichót! cool.gif Most megyek visszaviszek pár kazit.
Ante
QUOTE(Real01 @ Jan 7 2008, 01:02 AM) *

Az Amerikai pszichót az RTL-en. Sajna kb. a feléről lemaradtam. sad.gif De nem rossz film, Bale nagyon jó benne.

Vazz, 30 perccel korábban kezdték, mert Dakar nem volt... Őrjítő! Pedig nagyon nagy film, Bale itt a legjobb!
Na mind1, szóval újranézős...
martin_dante
Tegnap msn-en híreszteltem, hogy lesz a film, egyik barátom felvette videóra, egy másik csaj pedig megnézte, és egész nap a filmről áradozott rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Real013
QUOTE(martin_dante @ Jan 7 2008, 02:04 PM) *

Tegnap msn-en híreszteltem, hogy lesz a film, egyik barátom felvette videóra, egy másik csaj pedig megnézte, és egész nap a filmről áradozott rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Pedig a könyvhöz képest egy hígfos. biggrin.gif De amúgy jó. smile.gif
martin_dante
QUOTE(Real013 @ Jan 7 2008, 02:14 PM) *

Nem ismeri a könyvet, én viszont mondtam neki, hogy kölcsön adom biggrin.gif Ha ezen múlik, hogy kultúráltabb legyen a nép, hát legyen biggrin.gif
Real013
QUOTE(martin_dante @ Jan 7 2008, 02:20 PM) *

Nem ismeri a könyvet, én viszont mondtam neki, hogy kölcsön adom biggrin.gif Ha ezen múlik, hogy kultúráltabb legyen a nép, hát legyen biggrin.gif

Úgy legyen! rolleyes.gif Na,én most ellépek kajálni,meg megnézem az X-men 3-at ,aztán akkor fél 5 körül felmek MSN-re. smile.gif
Ante
QUOTE(Real013 @ Jan 7 2008, 02:14 PM) *

Jaj, de unom már ezt a "könyv százszor jobb" dumát, annyira sznoboskodó rolleyes.gif attól még nem szar egy film, mert az alapkönyv jobb, ne a könyvhöz hasonlítgassátok, hanem a többi filmhez... szvsz
Ez most nem csak neked szól Real, hanem úgy általában
Real013
QUOTE(aNte @ Jan 7 2008, 05:25 PM) *

Jaj, de unom már ezt a "könyv százszor jobb" dumát, annyira sznoboskodó rolleyes.gif attól még nem szar egy film, mert az alapkönyv jobb, ne a könyvhöz hasonlítgassátok, hanem a többi filmhez... szvsz
Ez most nem csak neked szól Real, hanem úgy általában

Nem szoktam,de ez szembetűnő tényleg. smile.gif
martin_dante
QUOTE(Real013 @ Jan 7 2008, 05:29 PM) *

Nem szoktam,de ez szembetűnő tényleg. smile.gif

Jól van, a könyvben meg azért elég unalmas tud néha lenni hogy oldalakon át írja az író, hogy ki milyen öltönyt hord, milyen órával és cipővel biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif De azért tényleg jobb rolleyes.gif rolleyes.gif
Real013
QUOTE(martin_dante @ Jan 7 2008, 05:47 PM) *

Jól van, a könyvben meg azért elég unalmas tud néha lenni hogy oldalakon át írja az író, hogy ki milyen öltönyt hord, milyen órával és cipővel biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif De azért tényleg jobb rolleyes.gif rolleyes.gif

A hosszú leírások az egyik leglényegesebb elemei a könynek. smile.gif
martin_dante
Egyébként nálam a film is nagy kedvenc, simán 10/10 rolleyes.gif rolleyes.gif

QUOTE(Real013 @ Jan 7 2008, 05:49 PM) *

A hosszú leírások az egyik leglényegesebb elemei a könynek. smile.gif

Én a végefelé már átlapoztam azokat az oldalakat, és csak a vérre meg a szexre koncentráltam xD
Drakeamarth
Ma 21:00-kor lesz a Rózsa vére című elég korrekt Stephen King adaptáció első része. Ajánlom.
martin_dante
QUOTE(Drakeamarth @ Jan 7 2008, 06:35 PM) *

Ma 21:00-kor lesz a Rózsa vére című elég korrekt Stephen King adaptáció első része. Ajánlom.

Et oú? (És hol - azoknak akik nem parler francais) unsure.gif
elindir
QUOTE(martin_dante @ Jan 7 2008, 07:04 PM) *

Et oú? (És hol - azoknak akik nem parler francais) unsure.gif

Az AXN-en. Rose Red, ha úgy ismerősebb. És szerintem nem túl jó. biggrin.gif
killermonkey
Nekem is A rózsa vére lesz az esti program
Real01
Én a Hóhatárt nézem az RTL-en. Nem nagyon ismerem, majd kiderül, hogy milyen lesz. biggrin.gif
DeMorAliZaToR
QUOTE(Real01 @ Jan 7 2008, 09:07 PM) *

Én a Hóhatárt nézem az RTL-en. Nem nagyon ismerem, majd kiderül, hogy milyen lesz. biggrin.gif

Szintén..
SSJfreezy
south park-ot...xDDD
nagyon nagy..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.