Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
Ante
Ma este fél tizenegykor Waczak szálló, állítólag szinkronosan, úgyhogy készülök a borzongásra... ph34r.gif
TIRU
Oscar.....a legnagyobb laugh.gif
Sophiaso
QUOTE(TIRU @ Jan 10 2008, 10:24 PM) *

Oscar.....a legnagyobb laugh.gif

hát igen. egy igazán élvezhető film smile.gif
TIRU
QUOTE(Sophiaso @ Jan 10 2008, 10:41 PM) *

hát igen. egy igazán élvezhető film smile.gif

az ám smile.gif rohadt sokszor láttam már de mindig végigröhögöm laugh.gif
Ante
QUOTE(aNte @ Jan 10 2008, 09:55 PM) *

Ma este fél tizenegykor Waczak szálló, állítólag szinkronosan, úgyhogy készülök a borzongásra... ph34r.gif

Tudom, hogy ez nagyjából csak engem érdekel cool.gif , de egész zsír kis szinkront rittyentettek mellé. John Cleese megkapta Kerekes Józsit, aki mondjuk kicsit lehetett volna neurotikusabb, de nála jobbat kívánni se tudtam volna... rolleyes.gif
Ante
QUOTE(aNte @ Jan 10 2008, 11:13 PM) *

Tudom, hogy ez nagyjából csak engem érdekel cool.gif , de egész zsír kis szinkront rittyentettek mellé. John Cleese megkapta Kerekes Józsit, aki mondjuk kicsit lehetett volna neurotikusabb, de nála jobbat kívánni se tudtam volna... rolleyes.gif

Nem, tévedsz, aNte, engem is érdekel a téma, hadd hivjam fel a figyelmedet egy ellenvéleményre ...
Real013
QUOTE(aNte @ Jan 10 2008, 11:13 PM) *

Örülünk,hogy tetszett a szinkron,kérem kapcsójja ki! xD tongue.gif biggrin.gif
Darkdawn
QUOTE(aNte @ Jan 11 2008, 04:12 PM) *

Nem, tévedsz, aNte, engem is érdekel a téma, hadd hivjam fel a figyelmedet egy ellenvéleményre ...

az kell mondjam, tényleg mi a fenének kell ezt szinkronizálni, mindegy, én biztos nem fogom szinkronnal nézni ph34r.gif
JaniRazor
Az Utánunk a Tűzözön-t a TV2-n
Sztem jó kis film. smile.gif
Ante
Hát én úgy vagyok vele, hogy ha már szinkron, Kerekes Józsi jó választás (Jim Carrey, ugye smile.gif ), és a Repülő Cirkusz DVD-hez kinyomott szinkronnál ez még mindig mérföldekkel jobb...
otvosa
jól emlékszek hogy nem lesz ma semmi jó film igaz-e?
martin_dante
QUOTE(otvosa @ Jan 12 2008, 06:54 PM) *

jól emlékszek hogy nem lesz ma semmi jó film igaz-e?

Ja, jól sad.gif
-NeRGaL-
QUOTE(martin_dante @ Jan 12 2008, 07:07 PM) *

Ja, jól sad.gif

Akkor ma végre megtudom nézni a Bosszú trilógiát. smile.gif
otvosa
QUOTE(martin_dante @ Jan 12 2008, 07:07 PM) *

Ja, jól sad.gif

kicsit szomorkás a hangulatod máma?

Holnap biztos lesz vmi film, rémlik nekem valami...
martin_dante
QUOTE(otvosa @ Jan 12 2008, 10:33 PM) *

kicsit szomorkás a hangulatod máma?

Holnap biztos lesz vmi film, rémlik nekem valami...

Nem biggrin.gif Pont most fejeztem be egy jó kis sorozatot, csak hát azért jobb lett volna lehuppani a kanapéra, elnyújtózkodni rajta és nézi valami ütős kis filmet rolleyes.gif
B4LINT
Kinéztem magamnak pár filmet a mostani és a következő hétre, de szinte minden későn van (legalábbis nekem későn, ha nem alszok 7 órát, teljesen hulla vagyok, és hát 6-kor kelek), így marad a videó...

Szóval:
- Vírus (tegnap volt ugye RTL-en, a színészek, leginkább Spacey miatt - de ez azért a 'majd ha lesz időm' kategória)
- Madárijesztő (Pacino + Gene Hackman, ez már nagyjából elég)
- Anyád! A szúnyogok (nem láttam még semmit Jancsótól)
- Álmodozók (felveszem, aztán majd ha lesz kedvem, megnézem)
- Citizen Kane (sokszorosan bekeretezett, aláhúzott, hasonlók...)
- A gömb (egyszer régen láttam, ezt lehet, hogy megnézem majd, felvenni úgysem tudnám...)
- Négy szoba (a Gömbbel egy időben, meg egyébként is aláhúzott, felkiáltójeles - az alapötlet és Rodriguez + Tarantino miatt)
- Stigmata (tetszik a címe (elég vicces ok, igaz? xD), meg Moki asszem jót írt róla valamikor, de azért csak 'majd ha lesz időm' kateg.)
- Millió dolláros bébi (még nem láttam, meg azért érdekel is)
- Rossz társaság (egyszer belenéztem, Stormare-nek az ilyen szerep iszonyú jól áll, de ez sem olyan fontos)
- A Thomas Crown-ügy (ez sem olyan fontos, de valamennyire érdekel)

A lényeg tehát nekem: Anyád! A szúnyogok, Citizen Kane, Négy szoba, Millió dolláros bébi
A többi csak ráadás, esetleges rosszabb időkre, amikor nem lesz mit néznem biggrin.gif
-NeRGaL-
QUOTE(B4LINT @ Jan 15 2008, 05:23 PM) *

- Rossz társaság (egyszer belenéztem, Stormare-nek az ilyen szerep iszonyú jól áll, de ez sem olyan fontos)

A Rossz Társaság szerintem egy nagyon jó film. A zenéje sztem nagyon ott van. A szinészek nagyon jók(Chris Rock-"Belecsultál a kávémba?..Akkor belefikáztál?" laugh.gif Am ez nem ebből a filmből van csak eszembe jutott róla).
Én vagy 20 biztosan megnéztem.
Szerintem azt a filmet feltétlenül nézd meg te is, foleg ha nem láttad eddig!
martin_dante

Kinéztem magamnak pár filmet a mostani és a következő hétre, de szinte minden későn van (legalábbis nekem későn, ha nem alszok 7 órát, teljesen hulla vagyok, és hát 6-kor kelek), így marad a videó...

Szóval:
- Vírus (tegnap volt ugye RTL-en, a színészek, leginkább Spacey miatt - de ez azért a 'majd ha lesz időm' kategória)
- Madárijesztő (Pacino + Gene Hackman, ez már nagyjából elég)
- Anyád! A szúnyogok (nem láttam még semmit Jancsótól)
- Álmodozók (felveszem, aztán majd ha lesz kedvem, megnézem)
- Citizen Kane (sokszorosan bekeretezett, aláhúzott, hasonlók...)
- A gömb (egyszer régen láttam, ezt lehet, hogy megnézem majd, felvenni úgysem tudnám...)
- Négy szoba (a Gömbbel egy időben, meg egyébként is aláhúzott, felkiáltójeles - az alapötlet és Rodriguez + Tarantino miatt)
- Stigmata (tetszik a címe (elég vicces ok, igaz? xD), meg Moki asszem jót írt róla valamikor, de azért csak 'majd ha lesz időm' kateg.)
- Millió dolláros bébi (még nem láttam, meg azért érdekel is)

A lényeg tehát nekem: Anyád! A szúnyogok, Citizen Kane, Négy szoba, Millió dolláros bébi
A többi csak ráadás, esetleges rosszabb időkre, amikor nem lesz mit néznem biggrin.gif

Négy Szoba helyett Gömb-öt nézz, sokkal nagyobb lesz a z élmény. A Négy szoba egyetlen értékelhető részét és Rodriguez epizódjának tekintettem, Tarantino része sem valami nagy, bár technikailag ütős.
Madness
A Stigmata nagyon jó kis film, csak a végén mikor kiderülnek a rejtélyek akkor lezuhan a szint.
B4LINT
QUOTE(martin_dante @ Jan 15 2008, 05:52 PM) *

Négy Szoba helyett Gömb-öt nézz, sokkal nagyobb lesz a z élmény. A Négy szoba egyetlen értékelhető részét és Rodriguez epizódjának tekintettem, Tarantino része sem valami nagy, bár technikailag ütős.

A Gömböt nézem. smile.gif A Négy szobát felveszem. Eddig is ez volt a felállás, szinte semmire nem emlékszem már a Gömbből, kell az emlékfrissítés. (jó 5-6 éve láttam szerintem)

PCKing: Úgyis megnézem majd, előbb-utóbb biztos, kedvfüggő a dolog.
-moki-
Stigmata a kedvenc okkult thriller-horrorom. Ráadásul nagyon jól vágták meg a filmet, plusz a képek is ütősek lettek, bár nekem a rendező víz mániája fogott meg a legjobban. Imádja a vizet, de főleg vért szeret oldani benne. Olyan, mint egy modern testnedv montázs biggrin.gif Szóval ütős film nagyon.

A Gömb meg... áááá, senki se higgyen az imdb pontozásának! A valaha készült legokosabb scifi-thriller!

Bár én talán a Citizen Kane-el kezdeném cool.gif Gyökeresen megváltoztatja a nézeteid a modern filmiparról, mivel Welles papa egy sor olyan dolgot vonultat fel, amin a mai napig nem változtattak. Rengeteget tanult John Fordtól, aki talán minden idők legnagyobb. Ráadásul a vágásoknál mindig leraktam a hajam. A mai napig nem tudom hogy csinálta meg azt Welles, hogy keresztül vezetett egy kamerát egy ablakon 1941-ben.
B4LINT
QUOTE(kismoki @ Jan 15 2008, 06:06 PM) *

Stigmata a kedvenc okkult thriller-horrorom. Ráadásul nagyon jól vágták meg a filmet, plusz a képek is ütősek lettek, bár nekem a rendező víz mániája fogott meg a legjobban. Imádja a vizet, de főleg vért szeret oldani benne. Olyan, mint egy modern testnedv montázs biggrin.gif Szóval ütős film nagyon.

A Gömb meg... áááá, senki se higgyen az imdb pontozásának! A valaha készült legokosabb scifi-thriller!

Bár én talán a Citizen Kane-el kezdeném cool.gif Gyökeresen megváltoztatja a nézeteid a modern filmiparról, mivel Welles papa egy sor olyan dolgot vonultat fel, amin a mai napig nem változtattak. Ráadásul a vágásoknál mindig leraktam a hajam. A mai napig nem tudom hogy csinálta meg azt Welles, hogy keresztül vezetett egy kamerát egy ablakon 1941-ben.

"Testnedv montázs" - hörr, még odaképzeltem valamit ph34r.gif laugh.gif xD

Tetszett régen is.

A Citizen Kane meg ugye "sokszorosan bekeretezett, aláhúzott, hasonlók...", szóval nem kicsit érdekel. Ablakon átvezetés szerintem már volt korábban is, legalábbis nekem ez rémlik médiafaktról - mondjuk 2 alkalom után abbahagytam, nem pont ilyennek képzeltem, a másfél órás ebédszünet és a Kifulladásigról való 1 órás semmitmondó beszélgetés egy kicsit elvette a kedvem, de hát lehet, hogy hülyeség volt. (Egyébként ugyanilyen "mai napig nem tudom" felvezetéssel az 1931-es M című Fritz Lang-filmről mondta ezt.)
-moki-
QUOTE(B4LINT @ Jan 15 2008, 06:14 PM) *

"Testnedv montázs" - hörr, még odaképzeltem valamit ph34r.gif laugh.gif xD

Tetszett régen is.

A Citizen Kane meg ugye "sokszorosan bekeretezett, aláhúzott, hasonlók...", szóval nem kicsit érdekel. Ablakon átvezetés szerintem már volt korábban is, legalábbis nekem ez rémlik médiafaktról - mondjuk 2 alkalom után abbahagytam, nem pont ilyennek képzeltem, a másfél órás ebédszünet és a Kifulladásigról való 1 órás semmitmondó beszélgetés egy kicsit elvette a kedvem, de hát lehet, hogy hülyeség volt. (Egyébként ugyanilyen "mai napig nem tudom" felvezetéssel az 1931-es M című Fritz Lang-filmről mondta ezt.)

Nah de akkor azt hogy csinálták? Vágással? Nekem túl dinamikusnak tűnt ahhoz a mozgás. Gondolkoztam tükrözésen is, de az se lehetett, mivel teljesen nyílvánvaló szögben halad a kamera? Bár nekem a kedvencem a Citizen Kaneben az, amikor az egyik jelenetben az egyik nagyobb árnyékba vágták bele a következő jelenetet biggrin.gif Ha jól emlékszem a kórházas interjúnál van ez.

Az M pedig már szerződik is befele smile.gif
Rucsok
Valami über amerikai szuperfilmet, amit Budapesten forgattak... A matricás roncstelepi Ladák meg Skoda 120-asok odabaxnak xD Dáááá, de gagyi unsure.gif Megtisztelő, hogy eljátszhatjuk a balkán szerepét sleep.gif
martin_dante
Vasárnap Hetedik lesz a tv2-n.
DaVeman
QUOTE(martin_dante @ Jan 16 2008, 05:31 AM) *

Igen? KisTehén!ki, kösz hogy szóltál már mióta meg akarom nézni de sose tudom.

btw Remény Rabjait néz mindjárt.
Real013

Lenne inkább már kiadva MO-n digibe DVDn. biggrin.gif
martin_dante
QUOTE(Real013 @ Jan 16 2008, 02:10 PM) *

Lenne inkább már kiadva MO-n digibe DVDn. biggrin.gif

Szerintem még ezévben kijön, elvégre a BuFi már kihozott pár nagyon igényes kiadást az elmúlt évben, és talán a Nightmare kollekciót is megjelentetik.
Real013
QUOTE(martin_dante @ Jan 16 2008, 02:15 PM) *

Szerintem még ezévben kijön, elvégre a BuFi már kihozott pár nagyon igényes kiadást az elmúlt évben, és talán a Nightmare kollekciót is megjelentetik.

Na,akkor beszarok,ha jön a Nightmare sleep.gif
martin_dante
QUOTE(Real013 @ Jan 16 2008, 02:16 PM) *

Na,akkor beszarok,ha jön a Nightmare sleep.gif

Lehet, hogy még előtte gyorsan elpasszolom az angol dobozomat x) Persze, csak ha digi lesz sleep.gif
Real013
QUOTE(martin_dante @ Jan 16 2008, 02:20 PM) *

Lehet, hogy még előtte gyorsan elpasszolom az angol dobozomat x) Persze, csak ha digi lesz sleep.gif

Wehehe,kihoznák a 7 részt egylemezesbe külön-külön 3000 ft-ért xD
B4LINT

Szombaton meg A motoros naplója, az is teljesen jó szerintem, megéri megnézni azt is. Csak ezeket nem említettem, mert ugye már láttam, szal nekem nem fontos biggrin.gif

Moki: Az M-ben nem biztos ám az ablakos dolog (csak olyan 75%), de az első 10 perc alapján nem lehet rossz a cucc, lehet, hogy majd én is rárepülök.

szerk.: Most nézem a Mit láttálban, már megnézted biggrin.gif Ja, és annyiban módosítom a véleményt, hogy biztosan rárepülök. smile.gif
JaniRazor
A Letaszítva c. filmet nézem a Viasat3-mon.
Denzel Washington RULZ smile.gif
Ante

Thomas Crown-ügy pedig nagyon nagy, kedvenc lopós filmem smile.gif . Gömb mikor lesz?
B4LINT
QUOTE(aNte @ Jan 16 2008, 10:54 PM) *

Thomas Crown-ügy pedig nagyon nagy, kedvenc lopós filmem smile.gif . Gömb mikor lesz?

Megnézem majd valamikor, csak a prioritása nem a legmagasabbak között van, úgy értettem a nem fontosat smile.gif
Gömb jövő hét hétfőn, RTL, asszem 21.15-ös kezdéssel, de biztosan nagyjából 9 körül.
JaniRazor
a Gagyi Lovag-ot a TV2-n smile.gif
Utána pedig lehet, hogy az Országút Fantomja 2-t is smile.gif
JaniRazor
M lesz a Film +-on a Kukorica Gyermekei 4. Azt fogom nézni cool.gif
RethaMilek
Ma lesz, nem tudom hol, 20:55-től a Patyomkin páncélos, Eizenstein-től. Tessék nézni régi, jó filmeket, ne csak mondern himbilimbiket, mint a Tibor vagyok, de hódítani akarok, mint ami szintén ma lesz.
martin_dante
QUOTE(RethaMilek @ Jan 20 2008, 10:27 AM) *

Ma lesz, nem tudom hol, 20:55-től a Patyomkin páncélos, Eizenstein-től. Tessék nézni régi, jó filmeket, ne csak mondern himbilimbiket, mint a Tibor vagyok, de hódítani akarok, mint ami szintén ma lesz.

De ma 22.10-től a TV2-n a He7edik is lesz rolleyes.gif rolleyes.gif Vagyis... HE7EDIK
RethaMilek
QUOTE(martin_dante @ Jan 20 2008, 10:31 AM) *

De ma 22.10-től a TV2-n a He7edik is lesz rolleyes.gif rolleyes.gif Vagyis... HE7EDIK

Addigra ha jól láttam a Patyomkinnak vége. Mindenesetre köszönöm. Felvételt beállítottam, mert olyan későig nem maradok fenn. smile.gif
DaVeman
QUOTE(martin_dante @ Jan 20 2008, 10:31 AM) *

vááááá felveszemmm látnom kell ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif remélem nem lesz nagyon megvágva
DeMorAliZaToR
QUOTE(DaVeman @ Jan 20 2008, 04:16 PM) *

vááááá felveszemmm látnom kell ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif remélem nem lesz nagyon megvágva

Nekem megwan,de attól még megnézem biggrin.gif
martin_dante
QUOTE(DeMorAliZaToR @ Jan 20 2008, 04:21 PM) *

Nekem megwan,de attól még megnézem biggrin.gif

Nekem is megvan, az angol két lemezes, de szinkronnal még nem láttam rolleyes.gif
Zodiakus
QUOTE(JaniRazor @ Jan 19 2008, 10:11 PM) *

M lesz a Film +-on a Kukorica Gyermekei 4. Azt fogom nézni cool.gif

Nem szeretem ezt a filmet.

Inkább nézem én is a Hetediket cool.gif
DeMorAliZaToR
QUOTE(martin_dante @ Jan 20 2008, 04:24 PM) *

Nekem is megvan, az angol két lemezes, de szinkronnal még nem láttam rolleyes.gif

Én is csak angolul kiváncsi wok szinkronokra Morgan Freemannak ki? Csuja Imre?
Real013
Nem tom ki a szinrkonja(a szokásos Freeman szinkronhang),de én eddig kétszer láttam a Hetediket,mindkétszer szinronnal,és nagyon tetszett a szinkron.
Drakeamarth
QUOTE(DeMorAliZaToR @ Jan 20 2008, 05:18 PM) *

Én is csak angolul kiváncsi wok szinkronokra Morgan Freemannak ki? Csuja Imre?

Nem, Helyei László. Ő szokott Gerard Depardieu hangja lenni

Szerintem jó a szinkron unsure.gif
RaZoN
Mindjárt lesz a Tök Alsó cool.gif Király
Ante
QUOTE(Drakeamarth @ Jan 20 2008, 07:16 PM) *

Nem, Helyei László. Ő szokott Gerard Depardieu hangja lenni

Szerintem jó a szinkron unsure.gif

Elsőosztályú... akárcsak a film rolleyes.gif
DeMorAliZaToR
QUOTE(aNte @ Jan 21 2008, 12:00 AM) *

Elsőosztályú... akárcsak a film rolleyes.gif

Nem wolt rossz szinkronnal se csak nem bírtam végignézni éjfélkor kidőltem biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.