Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Te Milyen Filmet Nézel Most A Tv-ben ?
GameStar Fórum > :: MÁSVILÁG :: > Film
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
-Arch-
Este lesz a Gömb unsure.gif unsure.gif remélem nem vagdosták szana széjjel huh.gif blink.gif
Drakeamarth
QUOTE(ArchWarrior @ Jan 21 2008, 07:15 PM) *

Este lesz a Gömb unsure.gif unsure.gif remélem nem vagdosták szana széjjel huh.gif blink.gif

Már nagyon régen láttam, jó lesz felfrissíteni az emlékeket cool.gif
B4LINT
QUOTE(Drakeamarth @ Jan 21 2008, 07:29 PM) *

Már nagyon régen láttam, jó lesz felfrissíteni az emlékeket cool.gif

Szintén, csak ahogy ismerem magam, tuti bealszok... a Négy szobát viszont fel kéne venni, érdekel az is.
Na de most utánanéztem, Gömböt veszek kazira, Négy szobát meg khm khm biggrin.gif (a másik formáció netzes, ez viszont tökéletes)
-moki-

Ha jól emlékszem, akkor de dry.gif
DeMorAliZaToR
Én Viasaton nézem 22:00-tól a Four rooms / Négy szobá-t elég yók a kritikái...és kivácsi wok
Ante

Valaki meg tudja nekem magyarázni, miért van ennek 5.4-es átlaga az imdb-n? Ez azért kicsit durva... ph34r.gif
DeMorAliZaToR
QUOTE(aNte @ Jan 21 2008, 09:58 PM) *

Valaki meg tudja nekem magyarázni, miért van ennek 5.4-es átlaga az imdb-n? Ez azért kicsit durva... ph34r.gif

Azt írták Port.hu-n is h a tipikus példája annak h 1 szar rendező mit tud csinálni sztárokkal biggrin.gif
Ante
QUOTE(DeMorAliZaToR @ Jan 21 2008, 10:01 PM) *

Azt írták Port.hu-n is h a tipikus példája annak h 1 szar rendező mit tud csinálni sztárokkal biggrin.gif

Hát, akkor sem értem. Lehet, hogy a rendezés nem egy nagy só, de olykor tud jó hangulata lenni, érdekes a sztori és elég izgalmas is. 5.4-et azért még sem érdemel.

Szerk: na mind1, elment a kedvem tőle, át lett kapcsolva Négy szobára...
-moki-
A Gömb az egyik legjobb pszicho-sci-fi thriller ami valaha készült és ezzel a fórumon szinte mindenki egyetért wink.gif Igaz, hogy a film a közepénél egy kicsit leül, de a vége mindenért kárpótol. A rendezéssel se értem mi a baj. Valszeg kommenteknél olvastad ezeket a megjegyzéseket, mert az űrhajós és a tenger alatti bázisos részek igen durván vannak kamerázva, nagyszerű dramaturgiával és párbeszédekkel. Szóval inkább ránk hallgass és nézd meg, mert egy élmény a film. Egy film, amiben gondolkodnak és újat is tanulhatsz wink.gif

QUOTE(DeMorAliZaToR @ Jan 21 2008, 08:58 PM) *

Én Viasaton nézem 22:00-tól a Four rooms / Négy szobá-t elég yók a kritikái...és kivácsi wok

Nah pedig pont hogy az nem ér egy fillért sem laugh.gif Rodriguez része még talán talán, de a többi... a Gömb százszor minőségibb szórakozás cool.gif
SSJfreezy

hát én is ezt akartam nézni..de tesómék egy hülye filmet néztek dvd-n és már meg egy bő órája szóval mostmár nem nézem..meg most is fognak még vmit nézni..úgyhogy..majd megnézem máskor vagy máshogy...pedig még a végét soha nem láttam.... sleep.gif
RethaMilek
QUOTE(SSJfreezy @ Jan 21 2008, 10:21 PM) *

hát én is ezt akartam nézni..de tesómék egy hülye filmet néztek dvd-n és már meg egy bő órája szóval mostmár nem nézem..meg most is fognak még vmit nézni..úgyhogy..majd megnézem máskor vagy máshogy...pedig még a végét soha nem láttam.... sleep.gif

Na, ez most megnyugtatott. Jó, hogy más is van rajtam kívül, aki akarta, de nem tudja nézni. Majd máskor, ha most adják, csak lesz máskor is. (nem? ez nyugtat, úgyhogy határozott igen válaszokat kérnék)
Ante
QUOTE(kismoki @ Jan 21 2008, 10:15 PM) *

A Gömb az egyik legjobb pszicho-sci-fi thriller ami valaha készült és ezzel a fórumon szinte mindenki egyetért wink.gif Igaz, hogy a film a közepénél egy kicsit leül, de a vége mindenért kárpótol. A rendezéssel se értem mi a baj. Valszeg kommenteknél olvastad ezeket a megjegyzéseket, mert az űrhajós és a tenger alatti bázisos részek igen durván vannak kamerázva, nagyszerű dramaturgiával és párbeszédekkel. Szóval inkább ránk hallgass és nézd meg, mert egy élmény a film. Egy film, amiben gondolkodnak és újat is tanulhatsz wink.gif
Nah pedig pont hogy az nem ér egy fillért sem laugh.gif Rodriguez része még talán talán, de a többi... a Gömb százszor minőségibb szórakozás cool.gif

Már láttam vagy háromszor, szóval végülis mind1 cool.gif , csak mondom kicsit fejbevágott ez az 5.4es átlag. Porton egyébként zömében dicsérik, aki meg nem, azon meg látszik, hogy segg a filmekhez cool.gif , 2001 Ürodüsszeiát is fikázzák rendesen... dry.gif
-moki-
QUOTE(aNte @ Jan 21 2008, 10:29 PM) *

Már láttam vagy háromszor, szóval végülis mind1 cool.gif , csak mondom kicsit fejbevágott ez az 5.4es átlag. Porton egyébként zömében dicsérik, aki meg nem, azon meg látszik, hogy segg a filmekhez cool.gif , 2001 Ürodüsszeiát is fikázzák rendesen... dry.gif

Valszeg azért van, mert amcsik meglátják, hogy sci-fi, akkor már egyből egy Mátrix szintű dirrdurrt várnak. Érted, egy film, amiben matekről, fizikáról, filozófiáról van szó, gondolkodni kell benne, és a karakterek is gondolkodnak? Az maga a sátán laugh.gif
Ante
QUOTE(kismoki @ Jan 21 2008, 10:31 PM) *

Valszeg azért van, mert amcsik meglátják, hogy sci-fi, akkor már egyből egy Mátrix szintű dirrdurrt várnak. Érted, egy film, amiben matekről, fizikáról, filozófiáról van szó, gondolkodni kell benne, és a karakterek is gondolkodnak? Az maga a sátán laugh.gif

Hát, csak az ezzel a gond, hogy az imdb azért általában reálisan értékel, és itt még a staff is 5.2-t szavazott meg ph34r.gif . Pedig hasonló kaliberű filmek (2001, Kocka, Napfény) mind 7 fölött vannak... Na mind1, csak érdekes.
SSJfreezy
QUOTE(RethaMilek @ Jan 21 2008, 10:27 PM) *

Na, ez most megnyugtatott. Jó, hogy más is van rajtam kívül, aki akarta, de nem tudja nézni. Majd máskor, ha most adják, csak lesz máskor is. (nem? ez nyugtat, úgyhogy határozott igen válaszokat kérnék)

hát csak lesz még..bár nem hiszem,h mostanában..szntem min. fél év múlva..habár vannak olyan vicces történések,hogy 2 nap múlva egy másik adón ugyanaz a film..soxor volt már ilyen.
bár nem nagy az valószínűsége.
Végülis,máshogy is meg tudjuk nézni..gyorsabban,angolul..ha érted mire gondolok rolleyes.gif biggrin.gif
no de mind1, ennyit erről happy.gif

QUOTE(aNte @ Jan 21 2008, 10:37 PM) *

Napfény

pont ehhez akartam hasonlítani amúgy..nekem tökre olyan feelingem volt a napfényben mint annó amikor a gömböcöt néztem smile.gif
RethaMilek
QUOTE(SSJfreezy @ Jan 21 2008, 10:41 PM) *

hát csak lesz még..bár nem hiszem,h mostanában..szntem min. fél év múlva..habár vannak olyan vicces történések,hogy 2 nap múlva egy másik adón ugyanaz a film..soxor volt már ilyen.
bár nem nagy az valószínűsége.
Végülis,máshogy is meg tudjuk nézni..gyorsabban,angolul..ha érted mire gondolok rolleyes.gif biggrin.gif
no de mind1, ennyit erről happy.gif

Remélem megint az lesz. (amúgy ilyenből a kedvencem, hogy kb 15 perc eltéréssel hétköznap esténként ugyanaz a sorozat /egy lépés előre/ megy két különböző adón laugh.gif )
Gyorsabban, angolul. Hátha ismersz, tudod, hogy ez nálam kizárva. laugh.gif De értem mire gondolsz. smile.gif Várok, vagy DVD lesz belőle.
-moki-
QUOTE(aNte @ Jan 21 2008, 10:37 PM) *

Hát, csak az ezzel a gond, hogy az imdb azért általában reálisan értékel, és itt még a staff is 5.2-t szavazott meg ph34r.gif . Pedig hasonló kaliberű filmek (2001, Kocka, Napfény) mind 7 fölött vannak... Na mind1, csak érdekes.

Hát de érted... vannak azért kivételek, és a Gömb is ilyen. Általában az ilyen rétegfilmeknél mind így van. Egy olyan listáról beszélünk, ahol a Lecsó című animációs film a Citizen Kane előtt volt majdnem 3 hétig laugh.gif
SSJfreezy
QUOTE(RethaMilek @ Jan 21 2008, 10:43 PM) *

Remélem megint az lesz. (amúgy ilyenből a kedvencem, hogy kb 15 perc eltéréssel hétköznap esténként ugyanaz a sorozat /egy lépés előre/ megy két különböző adón laugh.gif )
Gyorsabban, angolul. Hátha ismersz, tudod, hogy ez nálam kizárva. laugh.gif De értem mire gondolsz. smile.gif Várok, vagy DVD lesz belőle.

tiszta lelked becsületre méltó biggrin.gif wink.gif
Ante
QUOTE(kismoki @ Jan 21 2008, 10:44 PM) *

Hát de érted... vannak azért kivételek, és a Gömb is ilyen. Általában az ilyen rétegfilmeknél mind így van. Egy olyan listáról beszélünk, ahol a Lecsó című animációs film a Citizen Kane előtt volt majdnem 3 hétig laugh.gif

Aszongya kommentek, két fajta van:
1. "Életem filmje, 10/10, masterpiece"
2. "Az eleje ígéretes, de a második része szar, nem érteni semmit, egyébként is mi a jó halál ez az egész. 3/10"

Na szóval, ellentmondásos... cool.gif
Real013
QUOTE(kismoki @ Jan 21 2008, 10:44 PM) *

Azért én még mindig az IMDB-t meg a Rottent tartom legjobb tájékozódási pontnak egy-egyy filmhez,felvéve,ha nem látta senki azt,amit esetleg felfedeztem,és érdekelne.De vannak érdekes dolgok,azt elismerem smile.gif
grasslover
Milyen jó, hogy én már megvettem a Gömböt DVD-n ezer éve ^^ Méghozzá ócsóér biggrin.gif
RethaMilek
QUOTE(SSJfreezy @ Jan 21 2008, 11:15 PM) *

tiszta lelked becsületre méltó biggrin.gif wink.gif

Ennek ahhoz semmi köze. Egy: topa vagyok, kettő: nem csak az enyém a gép, így aztán nem azt szedek csak úgy ám, amit akarok. smile.gif

Persze a lelkem is tiszta. smile.gif
martin_dante
QUOTE(grasslover @ Jan 22 2008, 08:08 AM) *

Milyen jó, hogy én már megvettem a Gömböt DVD-n ezer éve ^^ Méghozzá ócsóér biggrin.gif

Én egy xpress-es leárazásnál szereztem be 1190-ért biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
grasslover
QUOTE(martin_dante @ Jan 22 2008, 03:31 PM) *

Én egy xpress-es leárazásnál szereztem be 1190-ért biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Én ha jól emlékszem ugyanennyiért wink.gif Nyíregyháza, Rocky, süllyesztős turkáló-vályuból laugh.gif
JaniRazor
A Múmia visszatér-t a TV2-n cool.gif
RethaMilek
QUOTE(JaniRazor @ Jan 25 2008, 09:21 PM) *

Abba van az, amikor a homok múmia befolyik a kulcslyukon? laugh.gif Még nagyon régen láttam (de lehet az a Múmia volt, csak így simán), de nem nyűgözött le. Ma estére semmit se találtam, ami lenyűgözne.
JaniRazor
QUOTE(RethaMilek @ Jan 25 2008, 09:26 PM) *

Abba van az, amikor a homok múmia befolyik a kulcslyukon? laugh.gif Még nagyon régen láttam (de lehet az a Múmia volt, csak így simán), de nem nyűgözött le. Ma estére semmit se találtam, ami lenyűgözne.

Az még az 1 smile.gif
Nekem tetszik mind a 2 rész cool.gif
RethaMilek
QUOTE(JaniRazor @ Jan 25 2008, 10:32 PM) *

Az még az 1 smile.gif
Nekem tetszik mind a 2 rész cool.gif

Elképzelhető. De akkor a 2-őt nem láttam. Nem tudom, hogy fogom túlélni. smile.gif
Holnap lesz valami jó, vagy nézzem a Jégtánc és műkorcsolya EB-t?
DeMorAliZaToR
Amúgy 10től wan A rém asszem a Duna TV-n Oscar díjas film 2003-ból amit Charlize Theron legjobb női alakításáért kapott...bár én lemaradtam és most így a Lostot nézem (fura madzsarul xD)..
Real013
QUOTE(JaniRazor @ Jan 25 2008, 09:21 PM) *

A Múmia 2 első fele kur.vajó,de ami utána jön az szánalom..
RethaMilek
A Zongoristát veszem fel.
Egyszer leültem megnézni, de a felnél nem vitte tovább a DVD-t. Most kaptam az alkalmon.
JaniRazor
QUOTE(Real013 @ Jan 26 2008, 01:09 PM) *

A Múmia 2 első fele kur.vajó,de ami utána jön az szánalom..

egyetértek, sajnos sad.gif

QUOTE(RethaMilek @ Jan 26 2008, 08:50 PM) *

A Zongoristát veszem fel.
Egyszer leültem megnézni, de a felnél nem vitte tovább a DVD-t. Most kaptam az alkalmon.

Melyiken lesz? unsure.gif
RethaMilek
QUOTE(JaniRazor @ Jan 26 2008, 08:59 PM) *

Melyiken lesz? unsure.gif

Már rég megy. Duna.
JaniRazor
QUOTE(RethaMilek @ Jan 26 2008, 09:04 PM) *

Már rég megy. Duna.

ÓÓÓóóÓóó, akkor erről lemaradtam sad.gif sad.gif
De azért ráveszem és nézem mert nagyon jó film ^^
Drakeamarth
Rossz társaság smile.gif Nem egy nagy szám, de Hopkins miatt megéri szvsz
-NeRGaL-
QUOTE(Drakeamarth @ Jan 26 2008, 09:43 PM) *

Rossz társaság smile.gif Nem egy nagy szám, de Hopkins miatt megéri szvsz

Nekem tetszik a film. Jo a zenéje és a sztori sem nagyon rossz:D
Drakeamarth
QUOTE(PCking @ Jan 26 2008, 09:53 PM) *

Nekem tetszik a film. Jo a zenéje és a sztori sem nagyon rossz:D

Nem, csak "kicsit" elcsépelt rolleyes.gif
Zodiakus
Ma 23:00-tól a Millió dolláros bébi a TV2-őn. Imádom ezt a filmet cool.gif
Nanome
Én most fejeztem be A bukást
Freddy22
mennyé-má c filmet nézem... hát elég érdekes, talán írok majd a végén róla
RethaMilek
Tavasz, nyár, ősz, tél... és tavasz

Ma lesz (átnyúlik a holnapba, ha jól emlékszem) m1-en. Fel is veszem, hogy egyszer ha lesz időm megnézzem.
grasslover
QUOTE(RethaMilek @ Feb 1 2008, 01:01 PM) *

Ma lesz (átnyúlik a holnapba, ha jól emlékszem) m1-en. Fel is veszem, hogy egyszer ha lesz időm megnézzem.

Ó, bölcs döntés smile.gif Gyönyörű film... rolleyes.gif
DeMorAliZaToR
QUOTE(RethaMilek @ Feb 1 2008, 01:01 PM) *

Nézzük.....ha a hajnali Lostnézés miatt el nem alszok xD
RethaMilek
QUOTE(DeMorAliZaToR @ Feb 1 2008, 03:51 PM) *

Nézzük.....ha a hajnali Lostnézés miatt el nem alszok xD

Nálam az kizárva, hogy akkor nézem... Szeretek aludni. Ezért veszem fel és majd egy békés délután megtekintem. smile.gif

Off: naggyon durva ez az aláírásod. laugh.gif Emlékszem anno szecska avatón az volt az egyik feladat, hogy adtak meg szavakat és azokkal kellett verset írnunk. Ez volt az egyik, azt se tudtuk akkor, mit jelent.
DaVeman
Pótolom a Lost részeket
DeMorAliZaToR
QUOTE(RethaMilek @ Feb 1 2008, 05:42 PM) *

Nálam az kizárva, hogy akkor nézem... Szeretek aludni. Ezért veszem fel és majd egy békés délután megtekintem. smile.gif
Off: naggyon durva ez az aláírásod. laugh.gif Emlékszem anno szecska avatón az volt az egyik feladat, hogy adtak meg szavakat és azokkal kellett verset írnunk. Ez volt az egyik, azt se tudtuk akkor, mit jelent.

Nem tom tavaly volt még általános bioszunk és a tanárnő is yófej wolt aztán meg is jegyeztem pár dolgot és ez is köztük wolt smile.gif Nagyon tetszik a szó tongue.gif de elég lesz az OFFból /pill gép + TV elé ültem és most a CSI:Miami megy...
Drakeamarth
Természetesen a Tavasz, nyár, ősz, tél... és tavasz-t. Egyrészt baromira érdekel, másrészt médiatanár kötelezővé tette unsure.gif
grasslover
QUOTE(Drakeamarth @ Feb 1 2008, 09:30 PM) *

Természetesen a Tavasz, nyár, ősz, tél... és tavasz-t. Egyrészt baromira érdekel, másrészt médiatanár kötelezővé tette unsure.gif

Ugyan Hunter S Thompson megmondta, hogy

"Semmi sem jó, amit muszáj csinálni"

de ezúttal a tanár jól magyarázott cool.gif Én is kötelezővé tenném, érettségi tétellé meg külön tananyaggá. Matek, irodalom meg rajz közé egy "Tavasz, nyár, ősz....és tavasz" órát laugh.gif
Drakeamarth
QUOTE(grasslover @ Feb 1 2008, 09:36 PM) *

Ugyan Hunter S Thompson megmondta, hogy

"Semmi sem jó, amit muszáj csinálni"

de ezúttal a tanár jól magyarázott cool.gif Én is kötelezővé tenném, érettségi tétellé meg külön tananyaggá. Matek, irodalom meg rajz közé egy "Tavasz, nyár, ősz....és tavasz" órát laugh.gif

Elsősorban azért "tette kötelezővé", mert jövő hét kedden nézzük Az Íj-at, és hogy legyen egy kis alapműveltségünk smile.gif Nekem már van (Bin-jip), ettől függetlenül tényleg nagyon érdekel smile.gif

Én se szeretek "muszájból" csinálni dolgokat (olvasni, filmet nézni stb.)
RethaMilek
QUOTE(Drakeamarth @ Feb 1 2008, 09:30 PM) *

Pff. Nekünk minek nem ad ilyet a média tanár? Annyira idióták járnak fakultációra, igazán rájuk férne. (Persze rám is fér még sok-sok film, de hát, akkor is...)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.